Kever heeft een mening over mootors en wielen

wielen

Spelen is altijd leuk, ook al vind ik knuffelen of eten nog veel leuker, maar ik speel dus graag, ik vind veren en balletjes helemaal top, en zo een tak met veren er aan vind ik machtig mooi, die doen mijn mensen dan onder het kleed door en ik vang hem, wat ik ook gaaf vind zijn propjes papier, fooral van papier van de krant, zachte muisjes vind ik ook mooi om te vangen, maar mijn vrouw had een keer een muis op wielen gekocht, nau ja!!!, ik wist meteen dat het niet klopte, welke muis heeft nau wielen en een mootortje?!, toen de muis rondreed durfde ik hem niet eens met het PUNTje van mijn poot aan te raken.

Tunnel

Maar een tijdje geleden had mijn vrouw een kadoo voor me, het zat in een grote doos en het is zelf ook best groot, Ja logies zegt mijn vrouw, dat komt omdat jij zo groot bent!, enniewee ze haalde het uit de doos en legde het voor me neer, ik was helemaal niet bang en ging meteen snuffelen, het rook nieuw en ik snapte eerst niet presies wat het was, tot mijn vrouw me uitlegde dat het een tunnel was, ze rolde er een balletje doorheen, zooo heee dat balletje ging aan de ene kant erin en het rolde zo aan de andere kant eruit!!, ik was helemaal entoesjast, mijn vrouw rolde een heleboel balletjes door de tunnel en ik ging overal kijken, door de raampjes en aan het einde van de tunnel, ik vond de tunnel meteen PUNTgaaf.

tunnel

Door het gat

Ik kan ook zelf door de tunnel kruipen, en dat durf ik best, ik ging een keer in de tunnel liggen en toen rolde de tunnel om, met mij erbij, dat was echt heel spannend!, maar ik was niet bang hoor, ik rolde me gewoon weer terug, mijn vrouw zat erbij en ze moest lachen, ze vond me een akroob-aat, elke dag ga ik bij mijn tunnel zitten en tetter, of mijn mensen er balletjes doorheen willen rollen, of ik ga in de tunnel liggen en mijn mensen doen een veer voor het gat aan de zijkant, die ik kan vangen, in de afond krijg ik stukjes kouwstik in mijn tunnel, ik ga er ook weleens zomaar in liggen, en als mijn mensen me dan aaien, hoor je in de tunnel BROMBROMBROM, want ik moet er keihard van brommen, ik geniet van mijn neus tot aan het witte PUNTje van mijn staart.

tunnel

Blij

Mijn tunnel heeft geen mootor en geen wielen, maar ik vind hem echt grandiejoos, nau kan ik nog fijner spelen met balletjes en veren, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het allermooiste speelgoed toch mijn mensen vind, zonder mijn mensen zijn mijn veren en balletjes en mijn tunnel veel minder leuk, en knuffelen en eten trauwens ook, mijn mensen vinden mij juist het fijnste speelgoed, ze zeggen dat ze zonder mij misschien helemaal niet zauden spelen en ze zijn blij dat ik blij ben met mijn tunnel en zo zijn we allemaal blij met de tunnel en met elkaar, streepPUNT!

23 thoughts on “Kever heeft een mening over mootors en wielen

 1. Hallo Super Pepeoom Super Kever + . Een tunnel !!!! Hier hebben we ook tunnels en die zijn toppie! Missjien kunsse u aan Sjinterkaas of de Kersseman tunnels fjaagjes, zodat u luikje wegkan maar dat u via de tunnel naar binnen en buiten kan. En missjien kan de tunnel ook naar de snekkies winkel. Jammie. Wij hebben ook iets nieuws gekjeegjes. Er kwam een hele grote doos en daar zat een bol in dat leek op een een heel groot ei en er zat een trap bij. Ik wilde natuurlijk al kijken maar ik hoorde dat ik moest wachten. In het ei ging kattengrit en ik dacht wat zou het kunnen zijn. En ineens begon het ei te draaien. Het ei stopte en ik hoorde nu mag je kijken. Dus ik het ei in en er zat grit in van de kattenbak. Nu moesse ik even wat doen dus ik ging zitten. Daarna graven en met het trapje eraf. Even later hoorde ik een gezoem en het ei ging draaien. Het leek wel een toverei en ik zag dat mijn hoopje in een groot gat viel. Het ei bleef draaien en ineens was hij klaar. Maar mijn hoopje was weg. Mijn vrouw vertelde mij dat ze eindelijk de elekrieke kattenbak had. Nou ik vind het prima. Het is een groot ei en ik heb heel goed de ruimte. En als het donker is heeft bij blauw dicht dus dan is het een discoei. Ik hebsse foor u allemaal snekkies in de tunnel gelegd en voor u mensen gefulsse sjeculaas.

  1. Heeeeeee daar is mijn grote lieve slimme knappe Pepekind Faalentino!!!, zooo heee wat een goede tip dat ik fia de tunnel naar buiten en naar binnen kan, en naar de snekkieswinkel!, ik ga dat meteen tegen mijn mensen zeggen, misschien moet de tunnel dan ergens anders liggen, want nu kom ik altijd weer in de woonkamer uit, maar het zau helemaal top zijn als ik een tunnel heb voor naar de tuin en eentje voor de winkel, dan kan iedereen tegen mij zeggen waar ze zin in hebben en dat haal ik dan even op, Faalentino wat heb je toch altijd goede iedeejen!!, en wat heb jij voor een spannend ei gekregen!, ik vind het grandiejoos dat je er meteen in ging, in dat ei, ook al zoemt het en draait het, maar eet het ei nau alles op als je een plasje of een poepsie hebt gedaan?, ik wist niet dat een ei dat lustte!, en dan geeft het ei ook nog licht, misschien is het wel een ei uit de ruimte, een spees-ei!, mijn vrouw lijkt het helemaal geweldig, maar voor mij zau je een dienoosourus-ei nodig hebben, zo groot, en ik zau er vast niet in durven zegt ze en dat denk ik ook…, kunnen de beebies er ook al in?, ik vond net in mijn tunnel allemaal snekkies, dankjewel!, en mijn mensen zeggen er ligt heerlijke speculaas op taafel ze roepen ook dankjewel!, lieve Faalentino ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn natuurlijk van je Pepeoom Super Kever +, en ik heb voor jullie allemaal snekkies gestrooid, er is voor kittens, voor grote jongens en meisjes en voor seeniejors, voor iedereen!, en voor je mensen is er warme sjookoolaademelk met slagroom, en ik stuur een heeeeeeeele dikke koes!!

   1. Pepeoom het is eggies een dinosaurus ei zo groot. En hij eet alle plasjes en poesjes op. En het heb een heel groot gat er kunnen babytijgers in zo groot. En ik hoef nooit bangsse te sijn dat hij gaat draaien. Hij hebbse iets tegnies dat hij weet er zit iemand in se bakkie dan doetsse hij niets. Isse de bak leegsse dan wagsse hij en dan zaggies zoem zoem en draaisse. En hij is feilig zou ik er in springen dan stopsse hij gelijk.

    1. Dag lieve jongen, gelukkig dat het ei jau niet op kan eten!, en wat een slim ei is het dat het weet of iemand in zijn buik zit, ik weet ook zeker dat je mensen noooooit iets gefaarlijks zauden kopen!, en nau maar hopen dat er geen beebietijgers in het ei willen plassen… dat zau echt heel spannnend zijn!, ik ben zooooo benieuwd hoe het eruit ziet, als het lukt mag ik dan een keer een fillum zien?heeeeeeeeel veel knuffels voor jullie allemaal, maar fooral voor jau natuurlijk!!

 2. Hoi lieve knappe Kever, gaaf hè zo’n tunnel. Ik heb ook een hele grote, en soms ga ik erin liggen en me verstoppen. Mijn vrouw roept dan ” Bikkel waar ben je, en dan opeens ziet ze me koppie uit de tunnel komen, zo gaaf joh. Mijn vrouw doet ook altijd speeltjes door de tunnel gooien en dan ga ik ze pakken. Of ik lig in de tunnel en dan gaat mijn vrouw door het gat in de tunnel mijn buikie aaien, zo lekker is dat. Van de bende ben ik de enige die de tunnel fantastisch vind, dus ik hoef hem lekker niet te delen met mijn broers en zusjes. Poot en een knuffel van Bikkel en ppsst Kever, ik heb stiekem kouwstikkies in je tunnel verstopt.

  1. Heeee lieve Bikkel, wat gaaf dat jij ook een tunnel hebt, en gelukkig maar dat jij de enige bent die er in wil want anders zau het best druk zijn met zijn vijven, wel gezellig maar een beetje krap, ik heb ook eigenlijk liever niet dat mijn mensen in mijn tunnel gaan want straks is hij stuk, heb jij dat ook dat het zo fijn is om in de tunnel geaaid te worden?, ik vind dat het nog veel fijner foelt dan anders!, dat van dat verstoppen is een goede tip, dat ga ik ook proberen, misschien kunnen we een keer als we in onze tunnels zitten naar elkaar zwaaien, dat we elkaar zien in de tunnel?, mijn vrouw zegt dat dat niet zo werkt maar ik denk van wel dus ik ga het vanavond doen!, lieve Bikkel io stuur heeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels naar jau en je hele famielie en je vrouw natuurlijk, en dankjewel voor de stikkies, ik heb ze snel opgegeten, ik heb voor jau in jauw tunnel partiemiks gestrooid, en ook een beetje door de kamer voor de anderenk anders is het sielig, het is van Kever!!!

 3. Hoi Kever,

  Ik heb geen tunnel, omdat ik niet weet wat ik ermee moet doen. Raar hé!
  Durf er ook niet zo goed in, daarom heeft mijn baasje ook geen tunnel voor mij gekocht.

  Maar heb wel veel speelgoed hoor, balletjes, muisjes en ook veertjes.
  Soms speel ik er mee en soms ook niet.

  Bij mijn baasje liggen vind ik ook fijn, samen zijn en lekker geknuffeld worden.
  Oja en ik help baasje regelmatig mee in het huishouden, of met zijn hobby’s.
  Maar lig ook best veel te slapen, ben ook al 11 jaartjes jong.

  Heb in de tunnel, je lievelingssnecks neergelegd, best héél veel. Maar sssst doen tegen je mensen hoor! hihihi.

  Voor je mensen heb ik een banketstaaf op het bed gelegd!

  Geniet er maar samen van!

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, ik snap heel goed dat jij het eng vindt om in een tunnel te gaan, het is ook best heel spannend, mijn vrouw wist ook niet zeker of ik het wel zau durven, en het geeft niks als je niet in een tunnel durft!, ik vind zelf heel veel speelgoed eng, en als je het eng vindt is er natuurlijk niks leuks aan en speelgoed is juist voor het leuk toch?, knuffelen is helemaal top!, dat vind ik altijd heerlijk, wat heb je het druk met helpen in het huishauden en bij hobbies, logies dat je dan moet slapenen je rust nodig hebt!, ik doe heeeeeel zachtjes van mijn snekkies eten, dan merken mijn mensen niks, maar ze letten toch niet op want ze zitten aan de banketstaaf te snoepen, dankjewel!, lieve Tommy ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb spesjaal voor jau een berg snekkies bij je mandje op bed gelegd, en voor je mensen is er warme sjookoolaademelk met veel slagroom erop!!!

 4. Hajooooooooooooo poomsie

  Oooooooh kijk uwes uit🙀🙀🙀 stjaks sit uwes fas inne die enge tunnel😭😭😭
  Ikke ven er bang foor. Mij frauw hat ook een keer een tunnel kogt. En die is nu inne asiel. Hihihihi. Ikke fin liggies gaaf! Ikke hep foor sinnekwaas 3 muislampies gekweeg!! Oooooh so weuk!!!
  Ikke hep wel snel een pakkie liedelstikkies kogt en in de tunnel gooit!! Ssssst.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heee grote jongenszwartepantersiejemees, mijn vrouw was eventjes bang dat ik vast zau komen te zitten, net als een kurrek in een fles zei ze, ik weet niet wat dat betekent hoor!, mijn tunnel is best heel groot want hij is spesjaal voor grote katten, ik snap heel goed dat jij er bang voor bent en dat geeft niks, ik ben ook voor heel veel dingen bang, dat heb je nau eenmaal als zwarte amsedamse siejemees, en dat zijn wij!, wat gaaf van die liggies, is het dan net alsof je een muis vangt?, en ben je dan keihard aan het rennen?, ik heb ook een liggie en ik vind het gaaf, ik heb het toen van jau en je mamsie gekregen toen ik hier kwam wonen!, dankjewel voor de liedelstikkies en dat je ze TOCH in de tunnel durfde te gooien!, lieve Door ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie, en spesjaal voor jau heb ik een doos met zakjes kaastoktoknoepies gekocht, dan kan je ze altijd pakken als je wilt, ze staan bij de balkondeur en ik heb er een dekentje overheen gelegd dat je mensen het niet zien!!

 5. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou mooie letters en fandaag heb jij tunnel-letters gemaak foor ons allemaal. Ik zeg jou eerluk, van mij eigen heb ik nog nooit tunnel-letters gesien. Mij vrouw heb ze foor geleese en zij was ook entoesjas. Zij zeg Loes kijk nou hoe goed Kever speel in ze tunnel en met ze mense.
  Toen moes ik wel naa denke op mij denkpaal want bedoel mij vrouw daar ies mee? Selluf heb ik geen tunnel. Ik zeg jou eerluk, ik doe wel in mij doos gaan. Maar tunnel is anders Kever, dan maak jij toch andere letters. Jou letters zijn lang en assie jou akroobaat ben dan kan jij zien dattie wel licht heb aan jou eindje van jou tunnel. Dat is belangrijk Kever. Maar selluf ben ik nie zofeel lang. Mij vrouw zeg Loes jij ben lang in jou breed zijn en nu kom het. Misschien ga mij leefeswerk fast zitte in jou tunnel. Dan doe ik heel feel bang worre en misschien wel ies mee klausoofoobies. Dat moetie nie wille foor jou leefeswerk. Daarom doe ik eerluk zegge, ik vinnut moeiluk maar mij hart vin jou zofeel dapper. Jij ben zofeel goed beesig en jou mense ook. Want jij heb gelijk Kever, assie speel is jou hart blij assie saame speel. En dattie kouwstiks in jou tunnel krijg, dan wor jou fiesie op jou tunnel wel meer breed. Daarom doe ik er wel ofer naa denke. Want jij moet wel ofer dinge naa blijfe denke, ook al bennie seeniejorpoes.
  Daarom heb ik vandaag mij tunneltaart gebakke. En er lig kouwstik in en busse slagroom. Foor jou mense lig er kaaramel in en oferal plak er noote aan mij tunneltaartwant. Maar jij moet wel in jou tunnel anners kan jij niks nie eete. Foor Ooma heb ik mij stoel gebakke van massepein. Dan kan zij kijke offie het goed doe en dattie allemaal saame beesig ben. Assie Saame ben krijg jij nooit nie jou tunnel-fiesie, dan ben jij goed beesig Kever.

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel dat je mijn tunnel-letters zo lang vindt, dat betekent dat ik zelf ook lang ben toch?, en ook wel slank denk ik!, folgens mijn vrouw is dat niet waar want de tunnel is een ekstragrote tunnel, nau en?!, ik kan er toch maar mooi doorheen en ik blijf niet vastzitten, ik denk dat jij er makkelijk doorheen zau passen Loes, maar als je niet in een tunnel wilt hoeft dat helemaal niet vind ik, ik durf juist weer niet zo goed in een doos, en dat kan jij wel!, ik ga alleen in een doos als er een hele zijkant uit is, en dan vind ik het toch nog grieselig, ik weet zelf niet presies waarom, maar de tunnel vond ik meteen leuk, het leukste vind ik om kouwstiks in de tunnel te eten, of als mijn mensen balletjes heen en weer rollen, het is echt heel biesonder want soms komt zo een balletje door het raampje eruit en niet door het eind van de tunnel!, de eerste keer dat ik de tunnel in wilde ging ik zelf ook door het raampje en toen zat ik klem in het raam, daarom heeft mijn vrouw de raampjes groter geknipt, als je veel spieren aan je buik hebt moet dat, Loes ik vind dat als je seeniejorpoes bent en je maakt blogs en je bent mantelpoes, dat je niet ook nog de hele tijd met je vrouw hoeft te spelen!, dan moet ze zelf maar iets leuks doen, misschien kan je op de kompjoeter zo een tunnel voor je vrouw bestellen?, zooo heee en die tunneltaart is echt heerlijk!, en je snapt dat mijn vrouw al van de kaaramel zit te eten!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik al frietjes in de frietuur gedaan, en er zijn ook bitterballetjes, dat zijn krooketjes maar dan rond, je kan ze door een tunnel rollen en ze rollen zo van je mond je buik in!!

 6. Hoi Kever,
  Wat een gave tunnel zeg!!!!!
  Spelen is altijd leuk……zeker samen met je man en vrouw!!!!
  Wij vragen ons wel eens af als onze vrouw met ons speelt wie er nou het meeste plezier heeft……….wij of onze vrouw????
  Maar gezellig is het wel!!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, dankjulliewel dat jullie mijn tunnel gaaf vinden, jullie mogen altijd langskomen om er mee te spelen hoor!, mijn vrouw maakte wel eens een tunnel van een kleedje dat wij hebben en dat vond ik altijd helemaal top, daarom wist ze dat ik een tunnel leuk zau vinden en zo is het ook, ja als kat moet je ook af en toe met je mens spelen, fooral met vrouwen denk ik, mijn vrouw kan soms zo druk doen met spelen dat ik er van schrik, dan zegt ze altijd Sorry Keef!, maar dat hoort toch niet?, maar verder vind ik het gezellig hoor, alleen ben ik wel blij dat ze niet door mijn tunnel kan!, lieve Moby, Panda, Izzy, Dopey, Tica en Belle, ik stuur jullie en jullie vrouw heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!

 7. Hallo grote racevriend Kever.
  Wat vind ik jou stoer zeg, jij deed meteen in de tunnel gaan. Nou heb ik geen tunnel en ik weet zeker dat ik er niet zomaar ik zou gaan en vrouwtje kan er el wat lekkers in doen maar of ik dat eruit zal halen weet ik niet. Het is bij mij wel zo dat wanneer ik een nieuw speeltje krijg ik het eens goed snufsnuf doe, er een mep tegen en klaar is het. Alleen met katkruid speeltjes ben ik dol op. Ik snapper dat jij jou allerliefste speeltje toch jou mensen vind en ja samen spelen is toppie hoor. Ik heb dat ook jaren samen gedaan met vrouwtje, maar sinds ik in mijn vooraltijdhuis woon en er ook nog eens een buitenren bij kreeg, heb ik het veel te druk om samen met vrouwtje te spelen. Wel doen wij samen heel veel knuffelen en miauwpraten en samen slapen. Dat zijn toch wel belangrijke dingen vind ik. Nu het kouder wordt ben ik niet zo heel veel meer buiten, het leukste vind ik het dan in mijn ren zijn als het donker is en vrouwtje mijn lamp in de ren aandoet. Zo is het reuze gezellig vind ik. De poezendames vinden het denk ik ook veel kouder worden, want k zie ze gelukkig niet zo heel veel meer in mijn tuin.
  Kever doe jij maar heel veel samen met jouw mensen met de tunnel spelen en ik ga bij vrouwtje op schoot mijn zondagmiddag dutje doen. Mocht je in je tunnel komen dan heb ik voor jou daar een liksnekkie gelegd, die is voor nog meer lol hebben met spelen. Jij moet van mijn vrouwtje lieve groetjes doen aan jouw mensen en ze geeft een knuf op jouw mooie koppie. Grote poot en kopje van je race vriendje Jip.

  1. Heee lieve reesvriend Jip!, ik snap best dat je een tunnel eng kan vinden hoor, ik ging er ook pas na een dag doorheen, en ik durfde eerst alleen maar aan het begin en aan het einde een snekkie te pakken, maar mijn vrouw had gemerkt dat ik het zo leuk vindt als een kleedje een beetje opgerold is, als een kleine tunnel, dan ging ik er steeds doorheen kijken, daarom heeft ze deze tunnel voor mij gekocht, en ik was er helemaal niet bang voor, meestal vind ik grote dingen eng, ik vind dozen best eng als ze groot zijn, dan moet er eerst een heel stuk van de zijkant weg zoals bij mijn eigen doos waar ik een keer over heb verteld, en de muis met een mootor was echt heel grieselig, ik ging er meteen van onder het bed liggen, als mijn vrouw met zo een muis wil spelen moet ze dat maar in haar eentje doen, ik speel ook niet heel lang hoor, want ik moet ook wel honderd keer op een dag naar de tuin om te kijken wat daar allemaal gebeurt, wat gezellig dat je een lamp in je ren hebt, dan kan je ook in het donker alles zien!, gelukkig dat de buurtdamespoesen nau niet meer in je tuin komen Jip, want het is toch JAUW tuin, en van je vrouw natuurlijk!, knuffelen en samen praten is het allerbelangrijkste daar heb je helemaal gelijk in, dat doe ik ook heel vaak, lieve Jip ik vond zomaar zo een liksnek, dankjewel!, ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes, en spesjaal voor jau heb ik in je ren twee kouwstiks gelegd, en voor je vrouw is er warme sjookoolaademelk met slagroom!!

 8. hallo lieve Kever, wat een vrolijke en spannende speelletters heb je vandaag gemaakt. Over veren en muizen en balletjes. Muizen met een motor dat lijkt me schrikken. Muppet houdt ook niet van zelf bewegende voorwerpen of muizen. Daar schrikt ze van, net als jij.

  Een tunnel heeft ze nog nooit gezien. Ik weet ook niet goed of ze het wel leuk zou vinden. Maar als ik jouw letters lees, lijkt de tunnel me wel heel leuk om mee te spelen. En dat je zelfs niet bang werd toen de tunnel omrolde. Kever, Kever vorige week schreef ik al HELD naar je, maar je bent het echt he. soms?

  Samen spelen is het allerleukste, of het met de veren of de balletjes is, met de tunnel of met kauwstikkies, met elkaar is alles leuker dan alleen. Dat zijn bijzondere momenten om te koesteren. Ai moeilijk woord voor zoiets als: in je hart bewaren.

  Muppet roept speels prrr prrr en een aai knuffel van mij en lieve groetjes voor je mensen.

  1. Lieve Mevrouw Maria en lieve Muppet, ik vind dat speelgoed niet zomaar mag bewegen als je dat niet weet, dat is grieselig, en ik weet heel goed dat een muis geen wielen heeft, het is geen outoo!, een muis heeft kleine pootjes waar ie mee kan lopen, Muppet mag altijd een keer hier komen spelen hoor!, dan kan ze snuffelen aan de tunnel en kijken of ze er doorheen wil, maar als ze het eng vindt hoeft het natuurlijk niet, dat is logies, zooo heee en ik vind die letters van HELD zo biesonder, ik word er vrolijk van en een beetje trots, want ik ben best vaak een beetje bang, maar de tunnel vond ik meteen helemaal top!, we kunnen met zijn drietjes ermee spelen, dat is gezellig, mijn man aan de ene kant en mijn vrouw aan de andere kant en eerst gaan alle balletjes naar de ene kant en dan naar de andere kant en ik kan het zien omdat ik door de raampjes zo de tunnel inkijk, vanmiddag had ik een paar brokjes gevonden in de tunnel en die heb ik in de tunnel opgegeten, en vanavond ga ik veren vangen denk ik, lieve Mevrouw Maria en lieve Muppet, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes terug zeggen ze, en ik rol heel zachtjes een snekkie door de tunnel naar Muppet!!!!

 9. Dag lieve grote vriend Kever.

  Wat een fijn ding hè, zo’n tunnel. Ik had er bij Baas Jaap ook één, maar hier bij mijn vrouw was geen tunnel. Toen heb ik er één voor m’n verjaardag gekregen. Zo hè, ik was me toch blij. Ik surf ermee de hele kamer door, ik kon er makkelijk doorheen rennen. Maar ik denk dat hij gekrompen is, het gaat lang zo makkelijk niet meer. Mijn vrouw zegt dat dat komt omdat ik dikker ben geworden… zou het? Zou ik net zo’n mooie dikke buik krijgen als jij en en Sterrenmoeder Loesje? Oh, dat zou mooi mijn!! Ik doe goed mijn best met eten, dus het zou moeten lukken.
  In mijn tunnel hangt een stoffen balletje, ik wil het steeds los meppen, maar het wil maar niet lukken. Maar ik houd vol!!
  Kater Vlo had geen tunnel vertelde mijn vrouw, ze denkt ook dat hij er niet ingegaan zou zijn. Snap je dat nou?
  Lieve Keef, heel veel plezier met je tunnel, en heel veel lieve kopjes, ook voor je mensen, van Fietje.

  1. Heee lieve vriendin Fietje, gelukkig dat je nau weer een tunnel hebt, als je aan een tunnel gewend bent is het fijn om er eentje te hebben, wel vervelend dat zo een tunnel kleiner wordt!, dat hoort niet!, misschien heeft je vrouw er iets mee gedaan, dat ie in de wasmasjien is geweest?, het kan natuurlijk nooit dat jij dikker bent geworden, ik word ook niet dikker, ik krijg alleen meer spieren aan mijn buik, en nau heb ik een diejeet daarvoor, maar ik heb nu nog dezelfde spieren hoor!, ik had ook twee balletjes in de tunnel, ze zaten aan een elastiek, maar mijn vrouw was bang dat ik daar aan vast zau blijven zitten met mijn naagels, dus ze heeft die balletjes losgeknipt, het zijn hele fijne balletjes, van een soort pluisenspul, ik lik er altijd aan en geef ze zachtjes kopjes want het zijn knuffelballetjes folgens mij, ik snap wel dat Kater Vlo niet in een tunnel zau zijn gegaan, ik denk dat Kater Bolle het ook eng had gevonden, en ik heb vandaag gelezen dat heel veel katten het een beetje eng vinden, mijn vrouw zei dat ze niet wist of ik een tunnel leuk zau vinden want ik vind best veel dingen eng, maar de tunnel vond ik meteen helemaal top!, lieve Fietje ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik een heleboel snekkies in je tunnel gestrooid, dan kan je ook aan je buikspieren werken!!!

 10. Hoi Kever, wij hebben niet zo’n mooie tunnel als jij hoor maar misschien kunnen we die wel aan Sinterklaas vragen. Denk toch wel dat we een cadeautje krijgen want we zijn heus lief. Zo’n dingetje op wieltjes hadden wij ook ooit…daar vinden wij ook niks aan. Ik keek er niet naar om en de dames waren er net als jij bang van. Die hoeven we niet hoor. Als we een muis willen, dan maar een echte buiten in de tuin hoor. Dat is beter. Zo’n tunnel bij het luikje…misschien is dat ook wel wat! Veel knuffels van ons allemaal!

  1. Heee lieve Lucky, ik zag vandaag dat jullie luikje op een emmer staat, dat vind ik handig, want die luikjes zijn veeeeeeeels te moeilijk toch?!, met mijn tunnel zau ik wel door het luikje durven, maar mijn vrouw zegt dat mijn luikje dan NOG groter moet worden en dat kan niet door het raam in de deur, ik hoop dat je een tunnel krijgt als je er eentje vraagt, zeker heb je die verdiend want je ben een hele lieve katermans!, mijn tunnel is voor ekstra grote katten, omdat ik zo groot ben en ook best een grote buik heb, gelukkig dat jullie ook niet van iets op wieltjes hauden, vroeger waren Pop en Beer er ook bang voor en die durfden bijna alles!, we weten heus wel dat buiten de muizen op pootjes lopen, ze rijden niet op wieltjes!, lieve Lucky ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb snekkies neergelegd voor jullie allemaal!!

   1. Hoi Kever, ik vraag zo’n mooie tunnel aan Sinterklaas denk ik…weet jij misschien waar jouw mensen de tunnel gekocht hebben? Dan kunnen mijn mensen daar misschien ook eens kijken. eentje voor extra grote katten is wel een goed idee want zowel Molly als ik zijn nogal flink….:) Dank je wel voor de snekkies! Knuffel van Lucky!

Reacties zijn welkom