Kever heeft een mening over hoe het hoort

hoe het hoort

Sinds ik bij mijn mensen woon zijn we met ons drietjes, twee mensen en een katerman, mijn man of mijn vrouw is overdag of in de afond wel eens weg, ze zijn ook weleens allebei tegelijk weg, ik heb zelf natuurlijk de tuin die ik moet kontrooleren dus ik ben niet steeds in ons huis, maar in de nacht zijn we alledrie binnen, dat hoort zo en als iets zo hoort moet het ook altijd zo blijven, dat weet iedereen, PUNT.

In de tuin

hoe het hoortVorige week ging mijn man heel vroeg in de morgen weg, dat mag best natuurlijk en dat vond ik niet meteen raar, ik was die dag met mijn vrouw in de tuin en we hadden het samen gezellig, maar in de afond was mijn man niet terug gekomen, mijn vrouw zei tegen me dat hij er de folgende dag weer zau zijn, ik hield haar goed in de gaaten, straks ging zij ook nog weg en dan zau ik ineens alleen zijn!, wat moest ik dan doen?, ik werd er zenuwachtig van en ik liep haar overal achterna, ik wilde de hele tijd knuffelen en ik tetterde zachtjes, toen we gingen slapen was mijn man nog niet thuis, ik sliep bij mijn vrouw op het grote bed, op de PUNT van het stuk waar mijn man altijd slaapt.

Ekstra knuffels

hoe het hoortDe morgen daarop was hij er nog steeds niet en ik was heel stilletjes, mijn vrouw knuffelde me ekstra veel en ze tilde me ook op, dat doet mijn man elke dag, hij tilt me op en blijft zo een tijdje met me staan en dan ga ik brommen, dat ben ik zo gewend, net als dat hij in de afond mijn haren borstelt, en dat hij in de ochtend het kattendeurtje open doet voor mij, nau had mijn vrouw dat allemaal gedaan, ze deed het prima hoor, dat moet ik eerlijk zeggen, maar het foelde toch anders dan het hoort, ik werd een beetje bang, had ik iets faut gedaan dat mijn man weg was?, lag het aan mij?, mijn vrouw vertelde me dat hij echt weer thuis kwam, dat ik me geen zorgen hoefde te maken, maar mijn toeter was van schrik kapoo, toen mijn vrouw naast me op de grond ging zitten kroop ik helemaal tegen haar aan en verstopte mijn hoofd in haar armen tot je alleen nog maar het PUNTje van mijn oren zag.

Mijn man

In de afond kwam mijn man ineens weer door de deur, zooo heee ik was opgelugt!, hij deed zijn jas uit en tilde me op, presies zoals het goed is, en toen waren we weer met zijn drietjes, dat vind ik toch het allerfijnst, mijn man had een zakje snekkies en ook nog hoe het hoortkouwstiks voor me meegenomen, mijn toeter deed het meteen weer, ik heb de hele afond getetterd, ik liep naar binnen en naar buiten, mijn man heeft me geborsteld en ik was helemaal vrolijk, alles was weer in orde, Zie je wel dat hij weer thuis is gekomen? vroeg mijn vrouw me, we komen altijd bij je terug, daar kan je op vertrouwen Keef, ja maar dat is een moeilijk PUNT als je al eerder in de steek bent gelaten.

Om vijf uur in de ochtend maakte ik mijn man wakker dat ik naar buiten wilde, hij stond op en deed mijn deurtje voor me op de elastieken, toen wist ik echt zeker dat alles weer was zoals het hoort, en mijn man wist het ook, en als iets zo hoort moet het altijd zo blijven, dat weet iedereen, PUNT.

33 thoughts on “Kever heeft een mening over hoe het hoort

 1. Hoi lieve grote vriend Kever,

  Nou dat grote klopt eggies helemaal, nou heb ik dat gezien hoe groot je eggies bent op de foto samen met je man. Jij bent een reuze Kever hoor en heb jij wel aan de wittejas miauw gedaan dat een reuze Kever ook meer cijfertjes heeft op het wegending en dat jij best een lekker snekkie mag hebben hoor. Kijk als wij samen race doen gaan die cijfers er vanzelf weer foetsie af.
  Maar wat was dat moeilijk miauw dat man zomaar 2 dagen weg moest. ja dat komt de angst van alleen blijven weer in de kop, want stel dat rouw ook nog eens weg moet. Dan raak je eggies in de paniekjes.
  Ik vind het ook steeds reuze moeilijk als mijn vrouwtje weg moet. Kijk ze verteld me altijd wel waarom en voor hoelang ze weg moet, maar ikke vind het niks en ben bang dat ze niet terug komt. Ja dat heb ikke een keer meegemaakt en dat was eggies heel erg, er waren wel mensen die voor mij kwamen zorgen, maar die gingen steeds na een poosje weg. Vrouwtje zegt dat ik het steeds moeilijker ga vinden met alleen zijn, omdat ik ouder wordt en dat dat normaal is. Nou dan vind ikke dat vrouwtje maar niet weg moet gaan. Ikke heb wel altijd snel in de smoesjes wat vrouwtje moet gaan doen als ze het huis uit gaat met wegrijd met de auto. paar dagen terug moest vrouwtje ook weer van in de vroege dag tot in de nacht weg, ik had haast traanjes in de ogen en vond het vreselijk, toen ze eindelijk weer thuis kwam heb ik heel veel miauwen gedaan en wilde ik alleen maar knuffelen en daarna rennen met miauwen erbij. Al was het al nacht ik mocht ook in mijn ren aan alle tuinvriendjes miauwen hoe blij ik weer was dat vrouwtje en ik weer samen waren. Vrouwtje had voor mij ook een kadootje meegebracht, doet ze ook als ze reuze lang weg is geweest. Ikke heb voor iedere poot een zacht pluizenballetje gekregen. Die vind ik reuze leuk, ik kan dan potenvoetballen door de ballen met mijn nagels vast te houden.
  Kever ik hoop dat jouw man of vrouw niet te vaak zolang weg moeten, maar ik denker dat jou vrouw het ook moeilijk vond en dat jij er ook voor jouw vrouw was om haar te troosten.
  Kever tot volgende week hoor, Lieve groetjes van mijn vrouwtje voor jouw mensen en een knuf op je mooie bollekoppie. Ik heb een lekker snekkie onder jou stoel in de tuin verstopt, smikkel maar op, kan best met zo’n groot lijf. Kopje en poot van je grote race vriend Jip

  1. Heee lieve grote vriend Jip, ik snap heel goed dat jij het moeilijk vindt om alleen te zijn, ik vind er ook niks aan, en toen mijn man weg was dacht ik dat hij misschien wel noooooit meer terug zau komen, maar gelukkig kwam hij wel terug en gelukkig kwam jauw vrouw ook terug toen ze zo lang weg was geweest, en we kregen ook nog allebei kadootjes!, maar ik heb toch liever dat mijn mensen er gewoon zijn, dat vind ik fijner dan kadootjes, en ik weet zeker dat jij dat ook zo foelt, maar mijn vrouw zegt tegen me dat het soms niet anders kan, dat snap ik wel een klein beetje maar ik vind het toch niet fijn!, o ja Jip, en weet je wat mijn vrouw ook zegt?, dat ik wel een reuzenKever ben, maar dat mijn buik echt veels te groot is, mijn buik is wel groot genoeg voor twee Kevers vindt ze, maar ik ben er natuurlijk maar eentje!, heb jij ook zoveel regen in je tuin Jip?, hier is steeds de hele dag en ook de hele afond regen, jij hebt een dak toch?, dat wil ik ook boven mijn tuin, dan maakt de regen niks meer uit!, lieve Jip en mevrouw Jip, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!!! en mijn mensen sturen jullie heel veel lieve groetjes, en Jip, ik heb spesjaal voor jau een kouwstik bewaard en bij je klimding in je ren gelegd, en ik heb je snekkie gevonden, het was heerlijk!!!

   1. O en Jip, als je je alleen foelt mag je natuurlijk altijd naar mij toekomen hoor!!

 2. Hajooooooooooo poomsie.

  Oooooooooooooooh wat errug dat uwes man somaar wegbweef!!! En dat uwes daardoor uwes tetterdetettertoeterdetoeter kwijt was. Mijn man gaat ook iedewe dag weg. Omme ses uur isse hij weg. Ikke ben dan evve boos want hij fjoeg mij niet eens offe ik dat goet fon. Maar asse hij weer thuiskomp dan moet hij mij as eerse begwoete. En lang ook. Ikke wagt hem op inne hal. En dan laat ik me oppe floer ploffe. PWOF!! Hihihihi. Poomsie… nog evve en uwes woon een jaar bij uwes mense!!! EG!!! Hihihi.

  Ikke moes fan frauw segge datte se as een stekker baalt dat uwes gwoter ben. Wat se daarmee betoel weet ik niet. Mense sijn raar hihihihi.

  Poomsie… ikke hep op uwes sjaapie stikkies fanne liedel neergelegt. Snelll eet op!!
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee grotejongenspantersiejemees, wat erg dat je man jau niet vraagt of hij wel weg mag gaan!, als iemand dat mag zeggen ben jij het toch!, misschien durft hij het niet zo goed, omdat hij weet dat het van jau eigenlijk niet mag?, en natuuuurlijk moet hij jau als eerste begroeten!, wie anders, je vrouw soms?!, als hier een van mijn mensen weg is geweest moet ik ook als eerste geknuffeld worden, logies want wij zijn de belangrijkste personen in huis!, Door folgens mij ben jij ook supergroot, en ik denk eigelijk dat Moby het allergrootste is!!, maar jij en ik zijn gewoon mooie slimme grote zwarte jongens!, over 3 weekjes woon ik hier een jaar, zooo heee dat is snel gegaan, lieve Door ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie Kever, en ik heb spesjaal voor jau kaastoktoknoepies neergelegd bij je balkondeur, de kouwstiks zijn al feilig, dankjewel!!!

 3. Hoi Kever,

  Nou en of ik je begrijp als je man weg is zeg poe hé, als mijn man weg gaat dan vind ik het ook niet leuk.
  Ben dan de hele dag en soms ook wel ’n nachtje alleen, dat is echt niet fijn.

  maar als baasje dan weer terug is, dan ben ik o zo blij en kruip ik heerlijk bij hem op schoot en gaat mijn dieselmotor aan.
  Hij mag dan nooit meer van mij weg, en dan blijft hij ook gewoon liggen.

  Het fijnste is als alles gewoon is zoals het hoor toch?

  Trouwens ben jij groot, echt en stoere Kever man ben je.

  Heb voor jou een lekkere sneckkie op het buro neergelegd, omdat ik van jou ook altijd sneckkie krijg.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve Tommy, het is echt waar het fijnste als alles is zoals het hoort te zijn!, als je alleen bent is dat moeilijk, vind ik, eventjes kan wel hoor, maar een hele tijd vind ik moeilijk, en jij dus ook!, misschien kunnen we folgende keer als we alleen zijn elkaar opbellen met de telefoon, dan zijn we toch niet helemaal alleen, ik weet nog niet presies hoe de telefoon werkt maar dat ga ik uitvinden, o ja en mijn mensen zeggen altijd dat ik wel heel groot ben maar niet zo stoer, maar dat dat helemaal niet erg is!, dankjewel voor het snekkie Tommy, ik heb het gevonden en het was heerlijk!, heeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen, en ik heb spesjaal voor jau een paar snekkies op het grote bed gelegd!, ze zijn van Kever!!!

   1. Hoi Kever,

    Oowwwh dat zou ik koel vinden als we elkaar kunnen bellen.
    Weet ook niet hoe zo ding werkt, maar daar komen we wel uit.

    Geeft ook niks dat je niet zo stoer bent, je bent wel een super lieve Kever katerman.

    Dank je wel voor je lekkere sneckkie, heb hem heerlijk opgepeuzeld.

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy, als we SAMEN proberen hoe de telefoon werkt komen we er vast wel achter, dat kunnen we!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!

 4. Hoi Kever,
  Dat zijn wel wat bange momenten voor je geweest……ondanks dat je vrouw het goed deed!!!!!
  Maar je hebt gelijk het is toch niet helemaal hetzelfde!!!!
  Maar hoe moeilijk dat het voor je is….je weet wel dat je ze echt kunt vertrouwen!!!
  Wij zijn blij voor je Kever dat jullie weer samen zijn!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Heee lieve allemaal, ik vind nau eenmaal dat we met zijn drietjes horen te zijn, en mijn vrouw deed eigenlijk alles bijna hetzelfde (ssst… niet verder vertellen hoor!), maar het was toch anders, en het is zo dat mijn man me het beste op kan tillen!, mijn vrouw tilt me andersom, dat ik over haar schauder kijk, en dat hoort niet!!, het lijkt me wel fijn om zoals jullie, met zijn zessen te zijn, dan ben je nooit echt alleen!, lieve Moby, Panda, Belle, Dopey, Tica en Izzy ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes en een dikke knuffel terug, ook voor jullie vrouw en de kipjes, ze zijn van Kever!!!

 5. Lieve Kever,

  hier hebbie wel jou emoozioneele letters gemaak want jij heb jou punt. En het is jou eigen punt. Dattie het foel in jou hart assie jou man mis. Jou vrouw is jou vrouw en jou man is jou man. Selluf heb ik geen erfaring met mij man. Mij vrouw zeg dat mij oom Peter mij enige man is in mij leefe. En soms kom hier vreemde manne foor als mij vrouw iets nie kan in ze huis. Ik zeg jou eerluk Kever, dan hoop ik met mij heele hart dattie snel wegga want ik vin er niks aan.
  Maar jij heb jou eigen man en die is eerlukwaar van jou eigen. Jij kan zien op jou footoo, jij hoor saame. Oooh Kever en jij wor oppetil en jij foel, alles is goed. Dan hebbie wel jou heele lieve man en hij heb zofeel sterke arme.
  Jou man hoor in jou huis en jij sta er nie zo vaak bij stil Kever. Maar als jou man wegga en jij weet nie wanneer jou man trugkom dan ga jou tetter eers toetere en dan tetter jij niemeer. Jou tetter mis ook jou man want ook al heb ik van mij eigen geen man in mij huis, assie seeniejorpoes ben weet jij manne onner elkaar is anners. Dattie menkeefe doe enzo… En jij heb van jou eigen al zofeel Keef, dan moetie wel jou men hebbe. Anners klop jou leefe nie. Dat moetie nie wille Kever, jou mense hoor in jou leefe. Jou vrouw en jou man, jou hart heb het noodig. Maar soms Kever en nu kom mij moeilukke woord, ree-aa-lie-seer jij jou eigen pas wat jou mense foor jou hart beteeken asie effe wegga. Dattie foel, mij leefe is nie gewoon van ze eigen. En jij mis jou man foor ze eigen dinge en dattie jou man is. En jij weet jou vrouw kan alles maar zij is nie jou man. Zo werk het wel bij mense heb mij vrouw mij geleer. En zij woon saame in jou hart Kever en daar fertrouw jij op foor jou geluk.
  Daarom is mij hart zofeel blij dat jou man weer thuis is en mij erfaring is, jij kan jou man wel beeter in jou huis houwe assie lekkere dinge maak. Daarom heb ik mij ekstra Nootetaart gemaak met slagroom en massepein. En het is in puntjes want ik vin wel, jij heb jou punt weer zofeel goed gemaak. En jij heb geen noot op jou tetter. Dan kan iedereen nu geniete van Saame want Ooma kom ook, anners is Saame nie kompleet.

  Loesje

  1. Lieve Loes, als mijn man vraagt of het nog een keer mag zeg ik gewoon NEE!, en ik heb dat ook weleens dat er mannen komen om iets te brengen of te maken, en dat is echt heel grieselig!, maar jij hebt toch ook nog Oopa Floris als man in huis?, de katerman in huis, ik ben hier de katerman in huis, alleen niet als ik in de tuin ben, en je hebt helemaal gelijk met wat je zegt over menkeefe, ik kan toch niet met mijn vrouw menkeefe?, en als mijn vrouw me optilt doet ze dat andersom, dat ik over haar schauder kijk maar dat hoort helemaal niet!!!, het moet zoals op de footoo, en dat kan ze niet omdat ze zegt dat ze sjetlandponnies al best moeilijk op kan tillen, nau ja!!!, je ziet op de footoo toch dat ik slank ben met een hele dunne buik, Loes ik was zoooo blij dat mijn man weer terug was!, nau is alles weer goed, het fijnste is toch als alles gewoon is en iedereen er is, en als je dan ook nog zo een heerlijk Nootetaart kan eten dan is alles helemaal top!, we hebben allemaal een Puntje gegeten, en mijn man zegt dat hij nooit meer weggaat omdat hij nog nooit ergens anders zulke lekkere taart heeft gegeten als die van jau!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik frietjes gebakken, en er zitten ook nog krooketjes in de frietuur!!!

 6. Hoi lieve Kever, je hebt groot gelijk dat je vindt dat alles gewoon moet zijn zoals het hoort hoor. En vrouwtje zorgt natuurlijk ook goed voor jou maar als je nu eenmaal gewend bent dat je baasje dat doet, dan hoort dat ook altijd zo te gaan. Hij zal jou ook wel erg gemist hebben en zeker nu hij weet dat jij ook wel een beetje in de war en wat verdrietig was. Hier is vaak iemand thuis en dat vinden wij erg fijn. Soms zijn ze samen weg maar meestal is er gewoon iemand. Dus jouw luik moeten ze ook open zetten? Wij snappen het ook niet zeggen ze hier dan. Daarom doen ze het open en zetten ze er de emmer van de konijntjes onder. Dan blijft het gewoon open staan. Vandaag is het dicht want het regent steeds dus we blijven lekker binnen. Jij bent wel echt een grote katermans hoor Keef, dat kunnen we nu goed op de foto zien als je baasje je vasthoudt! Doe maar extra veel knuffelen nu want allemaal samen is het fijnst! Wij sturen je kopjes en een dikke knuffel van ons allemaal, namens Molly, Dropje en Lucky.

  1. Heee lieve Lucky, Molly en Dropje, maar ik had nog nooit meegemaakt dat mijn man zomaar een nacht weg was, en ik wil het ook liever niet meer meemaken, ik was helemaal stilletjes, mijn vrouw kan mij niet zo optillen als mijn man, zij doet het andersom, dat ik over haar schauder kijk, dat is toch heel anders, o en ik ben helemaal opgelugt dat jullie ook het kattendeurtje niet snappen!, ik ben de eerste hier die het niet snapt, maar daar kan ik toch niks aan doen?, mijn mensen maken mijn deurtjes (want ik heb er twee!) met elastieken vast zodat het omhoog blijft staan, zo een emmertje eronder is ook handig, nau ben ik benieuwd: snappen jullie het niet of durven jullie het niet?, ik vind het eng om het luik open te maken en ik snap het ook niet presies, en het is best een groot luik, het is voor kleine hondjes anders pas ik er niet door, maar ik ben toch geen hondje?!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jullie alledrie en jullie famielie, en ik heb spesjaal voor jullie een snekkie neergelegd binnen bij jullie luik, jullie kunnen het gewoon binnen opeten!, het is van Kever!!!

   1. Hoi Kever,

    eigenlijk snappen Dropje en ik het luik niet goed., Soms zegt vrouwtje dat we er gewoon doorheen kunnen omdat het niet op slot zit maar dat doen we niet hoor. Dan zit het toch gewoon dicht denken wij….en echt bang zijn we er niet voor maar het moet gewoon open staan vinden wij. Molly kan het wel maar die kan ook deuren die dicht zitten openen, die is daar erg handig in en nogal slim. Wij hebben ook nogal een groot luik omdat Molly en ikke er anders niet door kunnen…pff…dat past best hoor. Je moet eens weten in wat voor kleine doosjes ik allemaal pas. Maar goed, als het open staat passen we er allemaal prima door. Maar we zijn geen hondjes hoor, echt heus niet. Dank je wel voor de lekkere snacks! Knuffel van ons allemaal.

    1. Heee lieve Lucky, een luik hoort gewoon open te staan, dat vind ik ook!, mijn mensen hebben wel geprobeerd of ik het open kan doen maar dat wil ik niet!, ik ga gewoon meteen tetteren dat ze me moeten helpen, ik ben blij dat jij en Dropje ook vinden dat het gewoon open moet zijn, wat een slimme dame is Molly!!!, ik kan niet een deur openmaken ook al staat ie op een kier!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!

 7. Hoi lieve Kever.
  Ik snap je heel goed hoor.
  Mijn scullary girl is ook best wel veel weg overdag.Dat komt ook omdat mijn mensen oma nu eenmaal niet alles meer kan sinds ze ziek werd in haar hoofd.
  Dan gaat ze een paar x per week naar mijn mensen oma.Op maandag nog naar zingen,op donderdag doet ze vrijwilligers werk in een museum en om de paar weken ook in het ziekenhuis……Maar ze zegt altijd waar ze naar toe gaat en als ze weer terug komt vind ik dat ik recht heb op de rest van haar tijd.Oke ze mag eten maken voor mij en haarzelf,en dan soms nog iets wat zij HH klusjes noemt.
  Maar we liggen elke dag wel een poosje samen heerlijk in de luie stoel.
  En we slapen wel altijd samen.
  Heel soms{al 1 x dit jaar} is ze lang weg en krijg ik van mijn poespasser mijn pillie en hapjes.
  En ja,als mijn scullary girl dan thuis komt ,MOET ik gewoon toch spinnen en kopjes geven.Ik wil eigenlijk beledigd doen,maar dat lukt dan niet zo goed.
  Gelukkig was je man na 1 donker weer thuis en was je weer helemaal Kever.
  Misschien ben je als het weer eens gebeurd er dan een beetje aan gewend.Ik weet zeker dat je man of je vrouw altijd bij je terug komt,want ze kunnen eggies waar niet zonder jou hoor Kever!!
  Maar leuk is anders…..
  Wat sta je mooi op de foto met je man!!!
  Ik heb wat kauw stikjes bij je bloempot gelegd,want buiten is het nu veel te nat.Ik vind het ook al veel te koud worden…
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Heee lief vriendinnetje Muzette, moeilijk is het om alleen te zijn hè?, ik vind er niks aan, mijn vrouw roept dat ik helemaal niet alleen was omdat zij er de hele tijd was!, ja dat is wel zo maar het foelde toch anders, en ik denk dat het voor jau ook anders was toen je nog met Fynn en Sparkle woonde, dan ben je nooit echt alleen, gelukkig dat jauw scullary girl ook altijd weer terug komt en dat jullie dan ekstraveel knuffelen, ik wil ook wel beledigd doen maar dat kan ik niet, Molly die hier vroeger woonde, was altijd heeeeeeel erg boos als mijn mensen weg waren geweest, ze wilde dan geen knuffels krijgen en ze deed net alsof ze mijn mensen niet zag, pas na een paar uur was alles weer in orde en kwam ze kopjes geven, mijn mensen zeggen dat ze toch af en toe een keer wegmoeten, net als jauw scullary girl, maar ik vind van niet!, dankjewel voor je kompliement voor de footoo, ik had spesjaal schone sokken aangetrokken!, lieve Muzette dankjewel voor de stikkies, ik heb er een paar bewaard voor vanafond, ik stuur jau en je scullary girl heeeeeeeel veel lieve kopjes met een zacht tettertje, dan weet je dat ze van mij zijn, van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies die jij kan eten zonder dat je ziek wordt, bij de balkondeur gelegd, want buiten regent het, bah!!

 8. Hoi Kever,
  Het hoort niet dat je mensen weg zijn! Mijn vrouw was deze week ook een dag lang weg. Nou, ik ben haar verontwaardigd tetterend tegemoet gelopen toen ze terug kwam. Ze moet weten dat zoiets niet kan. Ik heb niet zo’n mooie toeter als jij. Ik heb een zacht toetertje, maar ik gebruik hem wel de hele dag.
  Het is goed dat je even hebt laten weten dat je het er niet mee eens was dat je man weg was. Dan weten ze dat voortaan,
  Vlo zat mijn vrouw altijd op te wachten in de vensterbank. Nou, dat doe ik echt niet!! Ik loop zacht mopperend door de kamer, en dan pas ga ik haar begroeten, en ga ik bij haar op schoot liggen, zodat ze niet weer kan ontsnappen.
  Lieve grote vriend Kever, heel veel zachte kopjes, ook voor je mensen van Fietje.

  1. Heee lieve Fietje, wat gezellig dat je er bent!! ik hoorde je al zachtjes tetteren, ik kan ook zacht toeteren hoor!, dat heb ik geleerd toen ik merkte dat ik daar meer sukses mee had, gelukkig dat jij je vrouw hebt laten weten dat je het er niet mee eens was, het is best een hoop werk om mensen op te voeden, dat wist ik helemaal niet!, wij katten zijn veel slimmer, Bolle heeft me verteld over Vlo, dus ik ken Vlo ook, ik vind het lief dat hij op de vensterbank zat te wachten maar hier kan dat niet, en ik vind ook dat je gelijk hebt dat jij het anders doet, je vrouw hoeft helemaal niet te weten dat je op haar wacht!, lieve Fietje ik stuur jau en je vrouw heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies neergelegd bij de trap naar de zolder!!!

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, zielig was ik hè?!?, heeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!, en ik heb voor Roos snoepies neergelegd en voor u een bon-bon!!

 9. Lieve Kever,

  Nou zeg, dat was ook raar voor jou. Je man een hele nacht weg. Geen wonder dat je daardoor van slag was. Zoiets had je natuurlijk nog niet eerder meegemaakt. Maar je hebt natuurlijk wel geleerd dat je vrouw echt gelijk had : je man komt echt altijd terug.
  Wij, Cindel , Fenneke en Jillie, hebben wel eens vaker meegemaakt dat onze vrouw een nachtje niet bij ons was. Ze was dan bij een vriendin die erg ver weg woont of bij familie. Wij weten nu : ze komt echt wel terug. Maar Ivar is dat nog niet gewend. Hij staat al krijsend achter de deur wanneer onze vrouw maar eventjes weg is geweest. Maar wij zijn natuurlijk door de coronatijd allemaal wel erg verwend. Toen ging onze vrouw bijna niet weg en allerlei dingen die ze toen nodig had, die liet ze gewoon bezorgen. Eigenlijk vonden wij dat wel een gezellige tijd toen onze vrouw zo heel veel thuis was.
  Wij kunnen op je foto nu wel heel goed je mooie witte buik zien. Wij dachten altijd dat je bijna helemaal zwart was, zoals onze broer Disney, die al een paar jaar geleden over de regenboogbrug is gegaan. Maar jij ziet er prachtig uit met je witte buik en bef en het wit op al je poten. Dat staat reuze deftig, vinden wij.

  Lieve Kever, veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

  1. Dag lieve allemaal, ik vind er niks aan als mijn man zomaar twee dagen en een nacht weg is, ik vind dat dat nooit meer mag gebeuren!, gelukkig was hij wel terug gekomen, maar ik was helemaal ferdrietig geworden, o Ivar ik snap je zo goed!, je bent toch helemaal bang dat je vrouw ineens niet meer terug komt, dat had ik met mijn man, ook al was mijn vrouw er gewoon, het foelde toch heel anders, en mijn vrouw tilt me andersom op, dat ik over haar schauder kijk, en dat HOORT dus niet!!!, ik lees dat alle katten het het fijnste vinden als hun mensen thuis zijn, en dat is logies, en ik heb best wel veel wit hoor!, ik heb ook nog een klein wit beehaatje aan, dat zie je niet op de footoo want daar is de hand van mijn man, en aan mijn staart heb ik een heeeeeel klein wit puntje, sjiek hè?, maar Disney was vast ook prachtig want zwarte katten zijn nau eenmaal heel mooi, eigenlijk net als alle katten, ik vind alle kleuren mooi, Ivar zal ik folgende keer bij je langskomen, als je vrouw weg is?, dan hoef je niet bang te zijn!, lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Fenneke, Jillie en natuurlijk Ivar, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!

 10. Lieve Super Pepeoom Super Kever + hier u Pepekind. Ik was een beetje laat want het was erg druk vandaag en we hoorden vandaag slecht nieuws. Farah is een ster geworden dus we zijn een beetje verdrietig maar ze heeft geen pijn meer en boven wachten alle sterren op haar. Mijn vjouwtje werd emo want se segge het leven is soms hard. U weetse dat wij nu een heleboel beebies hebben en mijn vjouwtje is iedere dag lees ook het donker blij als ze ziet dat ze het allemaal zo goed doen. Se segge het is een wonder en ze is foorsigtig poesitief. Maar nu is het tijd voor mijn Pepeoom. Ik begrijp dat het niet leuk was u man ineens weg. Ook hier gebeursse er dingen die ik niet alsijt begreep. Ons vjouwtje slaapjes op de bank en niet in se gjote bed. Dus ik dacht wie moet er nu als het ligt is op bed op soek gaan naar teentjes. Ik lig nu op de bankleuning en ze hebsse een wekker en dan bensse ik ook wakker. En in se donkers hoors . Dus nu kan ik geen teentjes bijten en als het ligt is is ze al wakker. Maar ik kjijg nu wel feel eerder eten. En ik slaap soms bij de beebies en oooh die kjijgsse beebiemelk van de mama,s en soms een flesje. Ik vinsse de beebiemelk lekker maar ik mag geen flesje want ik bijtsse het speentje stuk dus ik krijg een grote schotel melk. En se segge Faalentino stjaks als de beebies groter zijn dan gaan we weer gewoon naar bed en geen beebiemelk meer. Gelukkig vergeetsse mijn noeppies niet want dat zou heel erg zijn. En sttt omdat het nu anders is kjijgen we allemaal eksja lekkers en natuurlijk doe ik nog steeds sjakjesrollen en ik heb ook de sleutel van de noeppieskast. Dus u moet heel goed zoeken en sttt tegen u mensen maar op al u plekjes heb ik heerlijke snekkies kauwstikkies enz. En dit mag ik niet vergeten Zina-Bol is een kleine Bol maar dan als meisje. Enne uw meisje Zaza-Kae is een lieverdje net als uw. Dikke koes van ons allemaal

  1. Enne Pepeoom ik heb er ook een kleine toetertetter bij gedaan want u moet wel blijven tetteren hoor.

   1. Dankjewel, dat is het mooiste en handigste kadoo dat ik ooit heb gekregen, je bent miljoen keer de liefste!!!

  2. Zooo heee daar is mijn grote lieve slimme mooie Faalentino, mijn allerliefste Pepekind! en natuurlijk is Zaza-Kae ook de allerliefste, maar jij was de allerleerste!!! dat vergeet ik nooit!, ik ben helemaal blij dat ik zulke prachtige Pepekindjes heb, wat lees ik nau, van die lieve Farah?, is dat Farah van Fons? o, dat is zo ferdrietig!, ze is nau onderweg naar de Regenboogbrug en iedereen staat haar al op te wachten maar haar famielie hier op aarde mist haar heel veel en heeft tranen, ik stuur ze heeeeel veel zachte kopjes en zakdoekjes voor de tranen, het is moeilijk Faalentino, dat zijn dingen die wij niet kunnen begrijpen, en mensen ook niet, pas als je zelf een ster bent weet je hoe het allemaal zit, dan weet je alles, maar nu zijn wij nog hier gelukkig, wat fijn dat de beebies allemaal goed groeien en gesond zijn!, en wat gezellig dat jij ook beebiemelkjes krijgt, dat is vast heel lekker, en daar wordt je groot en gespierd van, net als ik!, en als je straks geen beebiemelk meer kan drinken dan kan je gelukkig wel weer teentjes bijten, en dan stuur ik je ekstraveel snekkies, zodat je geen honger hebt, want je moet wel het fieguur van je Omamamsie en je Pepeoom krijgen, en net zo groot worden als je papa’s, ik ben meteen eventjes gaan kijken hier in huis en ik vond overal lekkere dingetjes, dankjewel lieve Faalentino!,ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom Kever, die supertrots is op zijn Pepekindjes, en Bolle heeft me verteld dat hij zooooo blij is met Zina-Bol en dat hij haar en Kyana! een zachte knuffel stuurt met sterrentwinkels, lieve Faalentino ik heb spesjaal voor jau een bakje slagroom neergezet, en voor jullie allemaal samen heb ik partiemiks door het hele huis gestrooid!!! en we duimen hier voor alle beebies!!!

 11. Pepeooom sttt ik moesse op se weegschaal en mijn vjouwtje segge dat ik een kind van Oma Loesje bensse. Ik weeg 2.4 kilo maar hi hi ik hebsse natuurlijk de spieren van u. Enne ik moest van mij vjouwtje segge dat het gelukt is. Koes koes

  1. Zie je wel dat je een grote jongen bent?, o je gaat echt een tijger worden, dat foelt je Pepeoom nau al, hij is helemaal trots, en je Oma Loesje vast ook!!

 12. Hoi liefe Keef,

  Die eerste footoo daar sta jij mooi op. Dat moest ik van Frau zeggen. En die derde foto wat heb jij een grappig wit broekje. Bij mij is het wit en kleur zo dat het net is of ik een gekleurde jas aan heb met wit shirtje eronder en dan een riempje in het midden. Zelf vind ikke het ook wel fijn als alles hetzelfde blijft.

  Lief pootje en lekkere kouwstikkies van Min

  1. Heee lieve Min, dankjewel voor je kompliementen voor mijn footoo en over mijn witte broek, keurig is hij he?, en ik had spesjaal voor de footoo schone sokken aangedaan, had je dat gezien?, een gekleurde jas met een wit sjirt en een riempje in het midden lijkt me machtig mooi!, dan ben je altijd keurig gekleed en met die jas aan kan je straks de tuin in, want het is kaud geworden!, dankjewel voor de kouwstikkies, ik heb ze al feilig opgeborgen in mijn buik!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je Frau, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau en je Frau heb ik voor jullie allebei snekkies neergelegd om van te snoepen!!!

Reacties zijn welkom