Kever heeft een mening over een bijzondere lente

lenteAfgelopen week was er een paar keer zon, de zon was nog niet echt heel warm, behalfe als ik er presies in ging liggen, dus dat deed ik, het was heerlijk en ik bleef de hele dag buiten, ik schoof met de zon mee door mijn tuin, zodat ik dat warme bleef foelen.

Lente

Het leek wel alsof het lente was, ik keek om me heen en zag dat mijn tuin weer begint te groeien en te bloeien, er zijn al wat bloempjes en ook steeds meer blaadjes, mijn tuin haudt van de zon, net als ik!, er komen steeds meer kleuren en alles ziet er frolijker uit, Mikkie lag op het dak van het schuurtje te rollen van geluk, en Pokon rommelde stiekum in de tuin van de buren, en toch was het niet zoals het moest zijn, ik foelde een schaaduw over alles heen, ik kon die schaaduw niet zien maar mijn hart foelde de kau en het donkere ervan.

lenteSter

Die schaaduw is het ferlies van Loes, die nau een ster is, Loes die liefde gaf en licht uitstraalde, en Loes was er altijd!, alles is ineens helemaal anders zonder haar, fooral voor mevrouw Loes en Zusje, en voor Bertje en Door, maar iedereen mist Loes en haar mooie en wijze letters, ik krijg nu geen antwoord meer van haar op mijn letters, en daar ferheugde ik me juist altijd zo op!, net als op de heerlijke taarten die ze voor me bakte, ik bakte frietjes spesjaal voor Loes en haar leefeswerk, en dat kan nu niet meer dus mijn frietuur is foorgoed gesloten.

Uitfinden

We moeten ferder maar we moeten nog uitfinden hoe we dat gaan doen, konden we het maar aan Loes fraagen, Loes zau dat wel weten, ze wist alles over gefoelens, en ze kon moeilijke dingen toch poosietief bekijken, gelukkig hebben we van haar kunnen leren, ze leerde ons over liefde, respekt, akseptaazie, ferbinding, geduld, fielgoed, troost en steun, dat zijn mooie ronde en zachte woorden, en als ik ze hoor denk ik meteen weer aan Loes, en ik denk dat Loes daar trots op zau zijn!, met die herinneringen ga ik proberen poot voor poot ferder te gaan, hoe moeilijk dat ook is.

lenteHeemel

Nu is het wel al een beetje lente aan het worden maar de zon en de warmte moeten nog komen, de hemel huilt nog veel om Loes, ik hoop maar dat het over een tijd ECHT lente wordt, dat er weer planten en bloemen groeien om de leegte heen die Loes heeft achter gelaten, en dat Loes in die lente dan de roose bloesem van de appelboom is, dat ze de mooiste roos is die bloeit, of de vlinder die foorbij fliegt, de vlinder die dwarrelt en danst in de lucht, die in de zon gaat zitten en haar vleugels open fauwt om van de warmte te genieten, en daarna wegfliegt, steeds hoger en hoger, tot ze in de blouwe heemel is…

37 thoughts on “Kever heeft een mening over een bijzondere lente

 1. Lieve Kever,
  Wat heb je weer een prachtige blog geschreven.
  Loesje leeft voor in onze harten en jij hebt zo liefdevol over haar geschreven.

  1. Lieve mevrouw Carina en Ginger en Abby, dankuwel, over zo een fantasties lieve poesendame als Loes KAN je niet anders dan met liefde schrijfen, dat gaat vanzelf!, en ik hoop dat ze onze liefde nog steeds kan foelen nau ze een ster is, maar ik denk het wel!, heeeeeeeeel veel zachte knuffels voor jullie van Kever!

 2. Zo poetisch, KeverT,

  dat Loes de roose bloesem is van de appelboom, de mooiste roos, de vlinder die dwarrelt en danst in de lucht….

  Ik zie tante Loesje nu overal om ons heen 🌺 🦋🌞

  Koppie van Japie

  1. Lieve Japie, je tante Loesje kon letters maken die dansten en met elkaar speelden, elke letter was een ferrassing, en nu is ze oferal en kunnen we oferal haar liefde zien en foelen, maar ik had toch veel liefer dat ze nog hier bij ons was, als ik heel eerlijk ben…, heeeeeeeeel veel knuffels voor jau en je famielie lieve Japie, ze zijn van KeverT!

 3. Hoi lieve Kever,
  Wat heb je dat mooi geschreven!!
  Loes heeft ons zoveel gegeven en zoveel geleerd!!!!
  Loes blijft voor altijd in ons ❤️

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve mevroue Ceciel, Moby, Panda, Izzy, Tica, Dopey, Belle, Pippie en Dotje, ja we hebben zeker heel veel geleerd van Loes, en ik fergeet haar wijze raad nooit, Loes gaf ons iedereen zooooveel liefde, en nau woont ze voor altijd in ons hart, en zo dragen we haar altijd met ons mee!, heeeeeeeeeel veel lieve zachte dikke grote knuffels voor jullie allemaal van Kever!

 4. Dank je wel Kever voor je mooie letters. Ik stel me graag voor hoe Loesje nu met mijn lieve 🌟 Elvis rockenroll danst op de 🌈 weide. Kim

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, ooo dat zau fantasties zijn als Loes en Elvis zauden rok en rollen!, en Loes kan nu achterop de brommert bij Katrientje, ze kan weer naast Oopa liggen, ze kan lekker smullen en koken met Bolle, over de Brug zijn er alleen nog maar fijne en mooie dingen!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels voor jullie drietjes van Kever!

 5. Hajooooo poomsie
  Ikke mis me mamsiewamsie ook nog. Ikke denk datte se teege oopa hep geseg datte hij wat minner moes pinkele en dat de liefde in mamsie de kans kweeg om te gaan sgijnen.
  Ikke ga so op me ballekon peele en wat lieffesstralen opfange❤
  Poomsie… de smekkie was dicht fandaag.
  Komp wel weer 😭❤
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeeeeeeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees van je mamsiewamsie, ooo wat zeg je dat mooi…dat je mamsie straalen van liefde sgijnt!, ik foel ze hier ook!, ga maar snel op je balkon, ik weet zeker dat je mamsie ekstra straalen naar jau toe stuurt, want je blijft voor altijd haar beebie!, en geeft niks van de smekkie, ik heb fandaag ook niets gemaakt, maar folgende keer stuur ik je weer wat lekkers, nau stuur ik je heeeeeeeeeeel veel knuffels en pootjes, ze zijn ook voor je mensen, en ze zijn van je poomsie!

 6. Hoi Kever,

  Het lijkt inderdaad of de Lente er zit aan te komen, maar wat is de Lente zonder onze allerliefste Loesje.
  Loesje die altijd overal raad op wist, die ons allemaal opvrolijkte met haar mooie en lieve letters.
  Maar we moeten inderdaad door, dat zou Loesje ook gewild hebben dat weet ik zeker.
  Samen gaan we poot voor poot, mensenbeen voor mensenbeen door, en we slaan onze pootjes en mensen armen om Mevrouw Karien, Zusje, Bert, Dorus en Mevrouw Bert en Mevrouw Dorus heen zodat ze zich gesteund voelen.

  Lieve Kever ondanks al het verdriet wil ik je toch graag wat sneckkies geven, ze liggen in de tuin.
  Voor je mensen heb ik koffie en thee in de keuken gezet, zullen we samen proosten en sneckken op lieve Loesje?

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, fandaag lig ik op mijn stoel in de tuin, en het foelt zo heerlijk aan buiten, en toen schreef Door dat zijn mamsie liefde uitstraalt naar ons, en folgens mij klopt dat!, ik let heel goed op of ik een vlinder zie fladderen, want dat kan zomaar Loes zijn!, wat een mooie letters maakte Loes altijd hè?, en ze was altijd voor iedereen lief en zorgzaam, we hebben veel van haar geleerd want ze was zo een wijze poesendame, nau moeten wij zelf ferder gaan, en mevrouw Loes, Zusje, Bert en Door helpen, want zij hebben heel veel ferdriet, het is moeilijk allemaal, maar gelukkig zijn we SAMEN!, dankjewel voor de snekkies lieve Tommy, ik heb ze gedeeld met Mikkie en Pokon, en mijn mensen zitten met hun tee en koffie, en we zitten allemaal klaar om te proosten, tel jij af, dat we het allemaal tegeliijk doen?, ik stuur jau je mensen heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever, en ik heb appelsap en kattenmelk neergezet, om mee te proosten!,

   1. Lieve kever,

    Dank je wel voor de appelsap en kattenmelk.
    Ik ga aftellen hoor.
    3……….2………1…………..proosten op het leven, en dat we mevrouw Loesje, Bert, Dorus en Zusje heel veel troostkopjes gaan geven.

    Pootje van Tommy!

    1. Proost!!, op het leefen, op liefde en op de sterren!, heeeeeeeel veel kopjes van mij lieve vriend!!!

 7. Lieve Kever,
  Wat heb jij weer een prachtig stuk over die lieve Loesje geschreven. Inderdaad, we missen haar allemaal enorm en we kunnen ons haast niet voorstellen dat ze niet meer onder ons is. Het lijkt allemaal zo stil zonder haar. Maar we moeten niet vergeten dat ze nu gelukkig niet meer zo ziek is . Of dat ze vaak naar de dierenarts moest, waar ze altijd zo’n verschrikkelijke hekel aan had. En wat heeft de vrouw van Loes ontzettend goed voor haar gezorgd. Dat bewonderen wij heel erg, want daardoor heeft Loes nog heel lang met haar ziekte kunnen leven.
  Wij vinden het wel heel erg verdrietig voor de vrouw van Loes dat ze binnen een half jaar twee van haar lieverds moest missen. Daarom hopen wij maar dat ze steun krijgt van al die lieve reacties op dit blog.
  Afgelopen week kreeg Ivar te horen dat zijn nieren niet in orde zijn. Natuurlijk gaat onze vrouw er alles aan doen om hem zo gezond mogelijk te houden en hopelijk is hij dan net zo dapper als die onvergetelijke Loes.
  Lieve Kever, bedankt voor je mooie en lieve verhaal. Geniet maar van het mooie weer als de zon weer schijnt. Wij weten zeker dat de lente echt wel een keer zal komen.
  Veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Jillie en Ivar, het foelt leeg aan zonder Loes, en inderdaad ook stil, Loes schreef altijd bij iedereen letters, en haar letters waren altijd fantasties, en ze deed de Hoedjessjoow en de fakansieblog en de kerstblog met Door, en haar eigen blog natuurlijk, maar fooral was ze Loes!, ik ben wel blij dat ze nau nooit meer meediesijnen hoeft of prikken of andere moeilijke dingen, maar u heeft helemaal gelijk dat het voor mevrouw Loes en Zusje heel erg is om zo snel Oopa en Loes te moeten missen, ineens zijn ze nog maar met zijn tweetjes, ik hoop ook dat ze een klein beetje troost hebben aan dat wij allemaal aan ze denken, en aan Loes en Oopa, de sterren blijfen ALTIJD bij ons!, o en Ivar, moet je nau diejeet?, heb je al je nieuwe brokjes geproefd?, ik hoop dat je ze lekker findt want goed eeten is belangrijk, ik ga duimen dat je je diejeet lust!, ik was fandaag in mijn tuin en ik heb de hele tijd gekeken of ik vlinders zag, en ik hoop dat jullie ook zon hebben gehad, lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Jillie en Ivar, ik stuur jullie heeeeeeel veel zachte knuffels en kopjes, ze zijn van Kever!

 8. Lieve Pepeoom Super Kever +,
  Ik lees wij allemaal finsse het nog steeds moeilijk maar we moeten verder en dat is soms best moeilijk. Hier schijnt de zon soms en dat is fijn.
  Kyana kwam met hele wijsse woordjes want Loesje was haar powerflindertante.
  Want Loesje was in het begin heel erg furlegen maar ineens werd ze een power poes.
  Met een eigen lieve mening en Kyana die al dol op haar was fonsse dat Loesje een flinder was die in ieders hart fladderde.
  Omasjaksentjes hebsse ons ook wijsse lessen geleerd en de belangrijkste finsse wij poesitief en dat is iets wat wij seker blijffse.
  Mijn mensen hebsse gesegd er komen straks in onze nieuwe tuin heel veel planten die finders mooi finsse en dan zien we ze en de flinders zijn ook de sterren naar wie wij iedere afond swaaise en tetterse.
  U sorgsse goed foor het landgoed van Bolle en laten wij samen poestief blijfsse voor Loesje en denken aan al onze lieve sterren die allemaal op hun eigen manier ook bij ons in ons hart blijfsse. Ik hebsse toch omdat ik Omasjaksentjes in se eerse wilsse houden voor iederen sjarnaalekjoketjes en makareele koejes.
  Van ons allemaal en van mij de allergrootse koes.

  1. Heeeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino, waar ik altijd zo heeeeeeel erg trots op ben!!, wat hebben we veel geleerd van jauw lieve Omasjaksentjes, wat een mooi dat Kyana Loes haar powerflindertante noemde, want dat was ze zeker weeten!, Loes was zacht en lief en gefoelig maar ook dapper en sterk en wijs, en we hebben van haar geleerd om altijd naar de poosietiefe kant te kijken, maar het is allemaal wel wennen, want Loes deed zoooooveel op de blog, en ze was zoooo een biesondere damespoes, een foorbeeld voor ons allemaal!, mooi dat jullie straks planten voor flinders in de tuin hebben, die heb ik ook in mijn tuin, ik find flinders zoooo mooi, ik ren altijd met ze mee, en als het afond is zwaai ik naar de sterren, en als jullie ook in jullie tuin mogen ga ik tetteren, dan kunnen jullie mij horen!, de sterren blijfen altijd bij ons, ze zitten in ons hart en staan aan de heemel, en ze waken over ons, o en nau ga ik smullen de sjarnaalekrooketjes en makareele koekjes, en ik schenk voor jullie en jullie mensen sjampanje in, mensensjampanje en kattensjampanje, en dan kunnen we toosten op de sterren!, ik stuur jullie allemaal grote zachte warme knuffels, voor Jafita heb ik een ketting met roosjes eraan, en voor jau is er een grote klapzoen!!, het is van je Pepeoom!

 9. Hoi lieve Kever,

  Wat heb je toch mooie en lieve woordjes geschreven. Wij hopen dat de lente er snel is en dat het warmer wordt. En als we de bloemetjes zien die gaan groeien en bloeien, dan denken wij iedere keer aan Loesje. Want ze had altijd geweldige bloemenhoedjes voor de Hoedjesshow uitgezocht. En als ze zo’n hoedje opzette, dat zag ze er fantastisch uit.

  We hebben wat lekkere snekkies neergelegd, in hartjesvorm en voor je mensen hartjeschocolade. En we zwaaien naar Loesje en iedereen over de Regenboogbrug.

  Veel knuffeltjes van ons, Binti & Zooka

  1. Lieve Binti en Zooka, o wat kon Loes er fantasties uitzien met haar grote bloemenhoeden, dat fergeet ik nooit!, ik hoop ook dat het snel lente wordt en dat mevrouw Loes, Zusje, Bertje en Door weer een beetje warmte in hun hart foelen, en ik ga ook kijken naar alle bloemen en vlinders, want het zau altijd Loes kunnen zijn!, ooo en wat hebben jullie de snekkies mooi neergelegd, dankjulliewel, ook van mijn mensen!, liefde en SAMEN is het allerbelangrijkste!, lieve vriendinnen Binti en Zooka, ik stuur jullie en jullie vrouw heeeeele zachte kopjes en knuffels, ze zijn van Kever!, en ik heb voor jullie sterrensnekkies gebakken (je krijgt er geen steentjes van!) en voor jullie vrouw liggen er sterrenkoekjes!

 10. Hoi frient Kever, hier is de oude Oscar. Je hept heele mooie en gefoelige letters geschreeve. Het is allemaal nog fers he zoals je dat noemt, dat Loesje nu in Reegeboogland woont. Maar je bent poosietief Kever en jij fin jouw rust in de tuin met de eerste foorjaarsbloeme. De ferbondenheid blijft altijd Kever, en ik weet zeker dat Loesje iedere dag met liefde aan ons denkt, net zoals wij met liefde aan haar denke !

  1. Lieve vriend Oscar, o wat erg, had ik je letters gisteren niet gezien?, sorrie daarvoor!, je hebt helemaal gelijk dat het ferlies van onze lieve Loes nog fers is, en dat we nog niet goed weten hoe en wat, maar ik weet dat Loes nau in ons hart woont, en dat we haar altijd bij ons hauden, ze blijft er altijd bijhoren, we fergeten de sterren nooit! , dankjewel voor je mooie letters van ferbondenheid Oscar, zo is het presies, ik stuur jau en je frouwtje heeeeeeeeel veel lieve zachte knuffels, en ik hoop dat je keel al weer wat beeter is!, het is van je vriend Kever!!

 11. Liefe frient Kever, jij hebt een hele mooie en gefoelige blog geschreeve. Jij bent heel poosietief en zoekt jou troost in de tuin als de zon schijnt met de eerste foorjaarsbloeme. De gerbondenheid met Loesje blijft altijd en ik weet zeker dat zij iedere dag met liefde aan ons denkt, net zoals wij met liefde aan haar denke ! Een dikke poot van de ouwe Oscar.

  1. Lieve Oscar, blijf jij alsjeblieft nog een tijdje hier?, we missen Loes en Oopa nau al, nau efentjes geen nieuwe sterren meer find ik!, ik stuur je zachte kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!

 12. Lieve Kever, je hebt zo mooi en liefdevol geschreven over mooie Loesje, die nu een prachtige ster geworden is. Pasa en ik waren er stil van. We moeten nu verder zonder onze prachtige loes, moeder van alle sterren. Zij zal nooit vergeten worden. Knuffel van ons lieve Kever. We kijken uit naar de lente.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa, als ik aan Loes denk komen er vanzelf allemaal mooie zachte gefoelige ronde letters, want zo was Loes!, we moeten allemaal wennen aan hoe we nau ferder moeten, fooral mevrouw Loes en Zusje en Bert en Door, maar SAMEN gaat ons dat lukken, en we dragen Loes voor altijd in ons hart mee!, ik had fandaag zon en ik ben de hele dag in mijn tuin geweest, ik heb goed opgelet of ik vlinders zag…, heeeeeeeeeeel veel lieve zachte knuffels van mij voor jullie tweetjes lieve mevrouw Ina en Pasa! O ik zag de kin van Pasa op de footoo bij Bert, en ik fond het zo mooi dat die zwart is, het staat zooo biesonder!

 13. Je bent slim hoor Kever, lekker meeschuiven met de zon, super!
  En je bent ook heel wijs, mooi geschreven over Loesje en opnieuw uitvinden. Het gaat ons echt wel lukken op den duur.
  Heel veel knuffelzzzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binky, o wat zegt u het mooi, dat het ons wel gaat lukken op den duur, zo is het presies!, we hebben zooooveel van Loes geleerd, en daardoor kunnen we weer ferder, maar o wat mis ik haar!, fandaag was ik weer door de tuin geschofen in de zon, ik was de HELE dag buiten!, heeeeeeeeeeel veel liefe knuffels van mij, en ik heb voor jullie alledrie sterrensnekkies en sterrensjookoolaatjes gemaakt, het is van Kever!

   1. Wat lief dat je sterren 🌟 sneks en sjokolaatjes hebt gemaakt.
    Erg lekker en bijzonder!
    Soentjes van onzzzzzz

    1. Hier ben ik nog efentjes, ik dacht dat sterren wel mooi waren nau!, heeeeeeeeel veel knuffels van mij, ik had fandaag de hele dag reegen, nau ja!

 14. Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeffff wat hebbie mooi gesgreefe man.
  So is het perresies.
  We moete allemaal ferder maar we doen het saame weeges saame sijn is belang-rijk.
  Er sijn groote dinge ferandert nau en dat is moeieluk.
  Maar wij finde dat as we alles doen wat Tante Loesje ons heef geleer, dat se dan heel digtbij is. En wij geloofe dat se de son is die onse fagtjes ferwarrem weeges de son is de ster die het digtste bij ons staa.
  Liefs fan Leootje, piew fan Chester, boemskop fan Tiga en een keiharde PRRRAAAAAWWWOOHHH fan Simon

  1. Heeeeeeee daar is mijn vriend LEEEEEEEEOOOOOOTJE!!!, dankjewel dat je find dat ik het mooi heb geschrefen, weet je wat het is?, als ik aan Loes denk gaat dat vanzelf, want Loes was zo een biesondere poesendame, ze was altijd lief voor iedereen en ze straalde liefde uit, zo foelde dat, en nau moeten we allemaal wennen, fooral mevrouw Loes en Zusje en Bertje en Door natuurlijk, maar je zegt het presies goed: als we de dingen doen die je Tante Loesje ons heeft geleerd denken we aan haar!, dus ik ga proberen respekt te hebben, friendelijk te zijn, me goed te wassen, want daar zegt mijn furkering Milamuis ook wel eens iets over…, en poosietief te blijfen, en ik ben nu in mijn tuin en ik foel de warme stralen van ster Loes… het is ferdrietig en mooi tegelijk, dankjewel voor al jullie kopjes en geluiden, zooo hee Simon kan hard!!, ik doe nau mou..eee.eee.w, het geluid van een geitje folgens mijn vrouw, en ik stuur heel veel lieve kopjes voor jullie allemaal!!!, jullie vriend Kever!!

 15. Lieve Kever, ik vind dat je een heel speciale en bijzondere blog gemaakt hebt over Loes en hoe dat het schaduw en zon geeft in het voorjaar. Loes was lief, slim, wist altijd raad en kon je altijd goed helpen en we missen haar heel erg. Ik snap dat jij dat ook doet maar misschien kun je de frituur ook over een poosje nog weer gebruiken voor andere katjes blij te maken, ook al krijg je nu geen antwoord meer van Loes omdat zij een sterretje geworden is? Maar dat is natuurlijk moeilijk allemaal. Wij hebben er ook verdriet om maar ze is nu gelukkig wel weer bij Oopa Floris die ze heel erg miste.

  Gisteren was het hier heel mooi weer en hadden we veel zon dus we zijn steeds in de tuin geweest. We zagen een mooie gele vlinder, zou Loes dat zijn geweest denk je? Of zou ze een sterretje naar hier gestuurd hebben om te laten weten dat alles goed gaat daar met haar en de rest? Wij vonden het wel heel speciaal dat er al een vlinder was, hoop dat jij er ook al gezien hebt nu in je tuin. De plantjes in onze tuin krijgen al bloemen en er is ook heel mooie roze bloesem in de struik waar perziken in kunnen komen. Dankzij jouw mooie woorden zal ik daarbij nu steeds aan Loesje denken als er steeds meer bloempjes in komen. En waar schaduw is, is ook altijd zon Kever. Daar moet je aan blijven denken en hoe moeilijk het ook is dat Loesje er nu niet meer is, ze zal altijd zon sturen en een zonnig plekje vormen in je hart! Knuffels van Lucky en de rest

  1. Heeee lieve vriend Lucky, wat schrijf je mooie letters, over dat Loes nau altijd een zonnig plekje in mijn hart is, ja zo is het!, en wat keibiesonder dat je al een vlinder hebt gezien, een gele nog wel, ik denk wel dat dat Loes was!, want de letters van Loes waren altijd net zo dansend en frolijk en lief en zacht als een vlinder, Loes maakte NOOIT harde letters, dat find ik zoooo knap!, ik heb hier nog feen vlinders gezien, wel mooie rose bloempjes, net zo roose als de neus van Loes, ze is nau oferal, SAMEN met alle sterren, en gelukkig zijn wij hier beneeden ook SAMEN!, ik blijf wel lekkere dingetjes maken hoor, maar ik ga niet meer frieturen, dat was spesjaal voor Loes, maar ik heb nog mijn ofentje in de tuin, en mijn eigen keukentje, en mijn barbekjoe, dus ik blijf snekkies uitdelen, want daar hau ik van, ook om ze te eeten!, het is wel fijn dat Loes en Oopa weer SAMEN zijn, want Loes miste hem zo heel erg, wn dat hoeft nu gelukkig niet meer, nau missen wij hier Loes en Oopa, maar ze blijfen voor altijd in ons hart, en ze blijfen er altijd bijhorenm we fergeten geen enkele ster want de liefde blijft altijd!!, heeeeeeel veel zachte knuffels voor jau en je hele famielie lieve Lucky, ze zijn van je vriend Kever!

 16. PS, mijn vrouw stuurt morgen een mail moest ik nog zeggen van haar. De laptop doet vreemd zegt ze maar het komt goed!

  1. Lieve Lucky, dat is prima hoor, zeg maar tegen je vrouw dar ze rustig aan moet doen, het heeft helemaal geen haast!, lieve kopjes van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *