Kever heeft een mening over bekers

bekers
Een tijdje geleden hadden mijn mensen een fantastiese kadoodoos gekregen van lieve vrienden, er zat van alles in, ook een beker, daar zat een papiertje bij met een footoo van mij, mijn vrouw snapte eerst niet waarom dat er bij zat en ze dacht dat het gewoon een zwarte beker was, maar nadat ze er thee in deed trok het zwart weg en zag ze ineens een footoo van mij op de beker, ik heb het zelf ook gezien, het is echt heel biesonder!, omdat mijn vrouw de hele dag door thee drinkt is het een perfekt kadoo voor haar, elke keer als ze thee drinkt ziet ze mij, eerst een klein PUNTje en dan helemaal.

De beker

(tekst gaat verder onder video)

Thuis

Mijn mensen wisten niet dat zoiets bestaat, of nau ja… eigenlijk wel, maar dan niet als beker!, ze zeggen dat het een beetje hetzelfde is als toen ze me uit het asiel haalden, ze konden me thuis voor het eerst goed zien omdat ik in het asiel alleen maar onder de kooien lag, ik kroop meteen onder het bed maar ze zagen dat ik veeeeeeel groter was dan ze dachten, nadat ik onder het bed vandaan kwam konden ze me pas echt bekijken, ze zagen al mijn witte stukjes, mijn oren die helemaal kapoo zijn en dat ik tussen mijn witte tenen weer PUNTjes zwarte vacht heb.

Bang

In het begin wilde ik de hele tijd bij mijn mensen zijn, ik was zooo bang dat ze weg zauden gaan, dat ik weer alleen zau zijn en dat vind ik het ergste dat er is!, in de nacht rende ik hijgend door het huis, gewoon over het gesicht van mijn mensen heen die in bed lagen, ze waren bang ervan zegt mijn vrouw, maar ik had zo lang opgesloten gezeten dat ik veels te veel eenersjie had, ik zat soms uren te gillen en te schreeuwen en mijn mensen wisten niet wat er aan de hand was, eigenlijk wisten we alledrie niet goed wat we met elkaar aan moesten, mijn mensen snapten niks van mij en ik niks van hun, daarom durfde ik niet te slapen en was de hele tijd aalert, de PUNTjes van mijn oren stonden niet stil.

Fertrauwen

Maar hoe meer fertrauwen ik kreeg hoe meer ik mezelf liet zien, net als de footoo op de beker, en nau ben ik helemaal mezelf geworden, al lang hoor!, ik tetter nog steeds natuurlijk, dat blijft altijd zo, maar ik heb ook de muziek ontdekt toen ik spieraal begon te spelen, ik weet nu dat een tuin helemaal top is, ik kan daar dansen met vlinders en ik heb een spesjale tuinvriend: Mikkie, ik kan PUNTen zetten, en ik weet presies hoe ik mijn zin kan kan krijgen!, op de beker gaat mijn footoo weer weg als de thee kaud is, maar in het leefe ben ik te foorschijn gekomen en dat blijft zo, dus misschien ben ik meer zoals de stikkers die er in zaten, ook met een footoo van mij, als ik eenmaal ergens ben en ik zit goed ga ik niet meer weg, PUNT uit!

En natuurlijk blijf ik voor vreede, net zolang als het nodig is!!

34 thoughts on “Kever heeft een mening over bekers

 1. Hallo lieve grote vriend Kever,

  Sapperdeflappies, jouw vrouw heeft een echte toverbeker en dat vind ikjes wel van de bijzondere hoor. Als mijn vrouwtje koffie of thee drinkt ziet ze niksie op haar glas, maar ikjes doe wel veel bij haar zitten hoor en dan ziet ze mij ook en vaak ook met een snuit van: is er nog wat lekkers voor mijn bekkie.
  Vrouwtje moet dadelijk gaan werken en als ik graag buiten wil zijn mag ik dat vandaag, ze doet het zo dat ikjes altijd in en uit kan lopen. Nou je snappert dat ik heerlijk in mijn stoel ga liggen en slaapies doen in het zonnetje.Ikjes heb een paar keer geoefend voor de formulie 2 race hoor.
  Vrouwtje heeft in een grote winkel voor mij opstapjes gekocht en nu kan ik beter ergens opspringen en kan ik van alles wat ik graag wil genieten.
  Vandaag een kleine schrijfje omdat vrouwtje nog wat moet doen en dan foetsie. Jij met jouw mensen een hele fijne dag en lieve groetjes voor jouw mensen en knuf voor jouw. Ga maar eens onder jouw stoel kijken, liggen knabbels voor jou en Mikkie. Poot en kopje van jouw grote vriend Jip.

  1. Heee lieve grote vriend Jip, wat een mooie beker is het hè?, ik wist helemaal niet dat zoiets kon!, ik ga wel vaak bij mijn vrouw zitten als ze thee drinkt, maar ik vind thee fies, en koffie helemaal!, ik lust eigenlijk geen menseneten, jij wel?, Beer lustte alles dat mijn mensen aten zegt mijn vrouw, daar snap ik niks van!, wat fijn dat je opstapjes hebt gekregen Jip, dan kan je oferal makkelijker bij nau je artroosie hebt, goed dat je al de Formule2 hebt geoefend, ik ben er ook mee bezig, maar als het weer heel warm wordt hau ik efentjes pouse, doe jij ook foorsichtig dan?, geniet maar van het zonnetje fandaag, het wordt alweer zo een mooie dag, heerlijk is dat!, van mij mag het wel altijd zo blijven!, o en dan hebben Mikkie en ik ook nog lekkere knabbels erbij, dankjewel, ook van Mikkie!, lieve Jip ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijnvan jullie grote vriend Kever!!, mijn mensen sturen jullie heel veel lieve groetjes, en ik heb voor jau een paar kouwstiks in je ren gelegd, en voor je vrouw is er als ze thuiskomt van haar werk een stukje zelfgebakken appeltaart met slagroom!!

 2. Hoi Keefie. Wat hebse jou frau een biezondere beeker. Mooi zeg dat je daar ineens op staat als er heet water in gaat. Ikke sta oppe footoo op de kast. Die kan je altijd zien. Het was van toen ik twee was. Echt vet lang geleden al. Liefe Keefspin, fijne zondag foor jou en je mensen. Enne onder de sgaapie liggen lekkere kouwstikkies.

  1. Heee lieve Minskie, ben je alweer helemaal bijgekomen van het afontuur dat de dokter zomaar bij je thuis was?, zooo heee ik vond het zooo grieselig dat ik er een paar nachtjes niet van kon slapen!, wat een mooie beker is het hè?, ik vind het gaaf dat er een footoo van toen je twee was in de kast staat, en ik denk dat je er nog presies hetzelfde uitziet want je bent zo een knappe en atleetiese poesendame!, dankjewel voor de kouwstikkies, ze zijn heerlijk!!!, lieve Minnespin, ik stuur jau en je Frau heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keef, en ik heb voor jau partiemiks gestrooid, en voor je Frau staat er een schaal zelfgebakken muffins met sjookoolaa!!

 3. Hajoooooooooooooo poomsie.
  Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh uwes hep een tooferbeekur!!! Doet het uwes geen pijn asse se heet waater in uwes beeker gooi?
  Ikke was in hut begin ook bang foor me mense. Nu niet meer hihihihihi. Ikke ben ook gwaag buite hihihi dan gaat ik op me ploemstoel ligge. En fjientje khumba… moggie dit leese!!! Het is MIJ ploemstoel!!!! Frauw seg ook datte ik heel gwoot ben.
  Poomsie? Ikke wau gwaag fjietjes en bittewe balle met mopstert en ijsies. En de res ook hihihi. Foor uwes lig awwes in uwes tuin. In een sak waar koffie op staa hihihihi.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee grote jongens zwarte panter die ook amsedamse nepsiejemees is, net als ik!, biesonder hè, die beker?, ik foel er gelukkig niks van hoor, want ik zit niet echt in die beker!, gelukkig maar dat we allebei niet bang meer zijn voor onze mensen toch?, en wil Khumba ook in jauw ploemenstoel, nee toch?, dat past niet en het is JAUW stoel!, ik kan op de footoos al zien dat je groot bent, en dat hoort ook zo als amsedamse nepsiejemees, ik was nog net op tijd bij de zak met koffie erop, mijn vrouw wilde hem pakken en toen zei ik dat ik hem wel op zau ruimen, poe heee, het scheelde niks!, dankjewel voor alles, het is heerlijk!, ik ga meteen aan jauw bestelling beginnen en zet die dan in een zak neer waarop staat weeseepapier, dat raden je mensen nooit!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen van je poomsie!!!

 4. Lieve Kever,

  oooh wat hebbie jou mooie beeker en jij weet nie wat jij zie? Mij vrouw zeg Loes jij zit te gaape van jou ferstand en Oopa krijs nu heel feel hard. Mij vrouw zeg als er een beeker bestaa met een footoo assie hard krijs dan zie wij mij broer Oopa onse heele dag!
  Kever van mij hart vin ik het zo een biesonnere kaadoo. Jij ben er als jou vrouw jou noodig heb. Jij maak jou vrouw ze hart warm assie tefoorschijn kom. Het is maagie, jou vrouw drink toofertee. Kevertee! Oooh mij ferstand proobeer zoies te begrijpe maar mij vrouw zeg Loes daarfoor moet jij nog heel feel daage en nagjes op jou denkpaal ligge. Zofeel mooi Kever. Oopa krijs nu Pinkelbeeker, pinkelbeeker, pinkelbeeker…. maar jij moet het hem fergeefe, hij kan zoies niemeer folge.
  Misschien kan wij onse Ruusieman ook zo een beeker stuure Kever. Assie er dan naar kijk kom er met heel feel groote letters: VREEDE!!
  Mij vrouw zeg, Loes slaa jij nou nie un beetje door! Maar selluf ben ik zofeel onner mij indruk en mij ferstand ga erfan door ze war zitte zofeel mooi.
  Dank jou wel lieve Kever dattie ons allemaal laat zien, leefe kan zomaar ferannere van zwart naar iets zofeel mooi…. Dat is belangrijk!
  Daarom krijgie vandaag alle warme drinke van mij frieser. Met alle smaake van onse Reegeboog en kleine stukjes massepein want Ooma kom ook! Het is foor vreede en dattie nooit nie in de kou hoef te zitte,

  Loesje

  1. Lieve Loes, wat een gave beker is het hè, het is echt een toferbeker!, ik wist helemaal niet dat zoiets kon, want ik zit helemaal niet in die beker en toch kan je mij zien, ik snap er niks van, en toch zie ik het!, een pinkelbeker voor Oopa Floris zau mooi zijn, misschien kan hij wel in die beker pinkelen en dat dan de footoo te foorschijn komt?, dat zau heel biesonder zijn!, en wat schrijf je het mooi, dat ik het hart van mijn vrouw warm maak, ze zegt dat dat helemaal waar is!, o en Keverthee…dat lijkt me geweldig, dat is thee met kouwstiks!, maar je iedee van zo een beker naar de Ruusieman sturen en dat er dan VREEDE!! op komt te staan dat vind ik het allermoo iste!, als ik het aadres heb van de Ruusieman ga ik dat doen!, je hebt altijd zulke goede iedeejen Loes, ik vind het heel knap!, zooo heee en dat warme drinken uit je frieser is helemaal top!, er zitten zooooveel smaken aan dat je elke keer iets anders proeft!, dankjewel!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, de frietuur staat al aan en de frietjes zijn mooi gaudbruin geworden, en voor erbij is er een magiese schootel, met bofenop slagroom, dam fanieljefla en daaronder allemaal soorten verse vis!!

 5. Hoi Kever,

  Wat een gave beker heeft je vrouw gekregen, nu ben je driedubbel heel veel bij je vrouw als ze thee drinkt. Dat is gaaf!
  ben zo blij dat jij helemaal gewend bent bij je mensen, en dat je muziek maakt, en lekker tettert.
  Mijn baasje mag van mij ook nooit weg maar soms doet hij dat toch, gelukkig komt hij dan wel weer thuis.
  En dan ga ik op schoot liggen, zodat hij nooit meer weg kan.

  Heb speciaal voor jou lekkere snecks onder het bed gelegd, zodat je ook nog muziek kan maken.
  Voor je mensen heb ik Koffie en thee klaargezet met een heerlijk roomsoesje erbij.
  Geniet er maar van samen!

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, mijn vrouw is helemaal blij met de beker, nau kan ze me altijd zien zegt ze, ook als ik lig te slapen of onder de stretsjer in de tuin lig!, ik snap heel goed dat jij er niks aan vindt als je baasje weg gaat, alleen zijn is niks aan toch?, ik ben altijd veel liefer SAMEN, net als jij, goed iedee van je om meteen op schoot te gaan liggen als hij weer thuiskomt, dan moet hij je wel knuffelen en hij kan lekker niet meer weg!, dankjewel voor de snekkies, ik heb er al eentje geproefd en die was heerlijk!, mijn mensen zitten buiten met hun koffie en thee en roomsoesje, ze zeggen dat het weer geweldig is en roepen dankjewel Tommy!, lieve Tommy ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau allemaal snekkies naast je mandje gelegd, en voor je mensen heb ik booterkoek gemaakt, en ferse koffie!!

   1. Hoi Kever,

    Dank je wel voor de sneckkies, ze waren superlekker, en mijn baasjes zeggen dat de roomboter heeft gesmaakt en de koffie superlekker is gezet.

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy, ik had nog een paar letters gemaakt, maar ze zijn helemaal onderaan gekomen, ik weet niet presies waarom!!

 6. Hoi Kever
  Wat fijn hé dat je tevoorschijn bent gekomen en nog beter………..
  dat je ook blijft!!!!!!
  Wij vinden het super voor je dat je je vertrouwen hebt terug gekregen en dat je zo geniet!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, dankjulliewel voor al jullie lieve woorden, zooo heee daar word ik zo blij van!!, en zeker weten hoor, dat ik blijf, ik ga nergens meer heen!, ik heb alles wat ik wil, een famielie, een huis en een tuin, kouwstiks, een spieraal om muziek te maken en HELE lieve vrienden!!, lieve Moby, Panda, Belle, Izzy, Tica, Dopey, Pippie, Lotje en mevrouw Ceciel ik stuur jullie heeeeeele grote zachte dikke knuffels terug, ze zijn van Kever!!!

 7. Hoi Keverbaas, wat bijzonder zo’n foto beker. Ik geloof niet dat ik zoiets ooit heb gezien. Sam zegt dat t van haar niet hoeft zo’n beker in huis; ik zie haar toch altijd. Zo is ze, ze houdt niet van veranderingen. Ik eigenlijk ook niet dus alles blijft zoals het is.
  Wij wensen jou en je mensen en Mikkie een goede zondag & tot volgende week.
  Groet van Kim & Sam
  P S. Een scholletje en voor toe ijskoos in je tuin bij de schutting.

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam, wat een biesondere beker hè?, mijn mensen waren helemaal ferbaasd, ik snap Sam heel goed dat ze niet van feranderingen haudt, ik ook niet altijd, alleen als het door een ferandering nog leuker is dan het was, dat kan ook, maar als alles blijft zoals het is vind ik dat ook helemaal top, want feranderingen kunnen ook moeilijk zijn!, Mikkie en ik hebben het scholletje al op, het was heerlijk!, en nau gaan we in het gras onze ijskoos eten, dankjulliewel!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en er zitten ook kopjes bij voor Pom en Vos, voor Sam heb ik een kommetje zalmpatee gemaakt en voor u is er sjoowwarma, maar dan van een soort ander spul, het lijkt net echt!!

 8. Pepeoomopa Super Kever + , u bensse magies. Seggen mijn mensen en ik wisse niet wat het was maar nu wel. Dan gebeuren er dingen die je niet verwacht. Iedereen is magies finsse ik want we sijn allemaal anders en bijzonders dat is ook magies. De beker is sjoel mijn fjouwtje segge die kensse se .
  En u hebsse gesien u bensse ook magies want u wisse niet dat u kon ferandersse. En kijk u nu eens u bensse Super Pepeoomopa Kever +. Daar magsse u tjots op sijn samen met u mensen. Iesereen hebsse magie in hem of haar. Mijn fjouwtje segge en iesereen hebsse een gave. Ik hebsse er meerdere want ik kan kroketten in mijn oortjes hebsse zonder dat ze erin zitten. En ik kansse als een olifantje door het huis gaan. Ik ben pootballer met alles waarvan iksse denk dat beweegsse, en ik bensse soms een kjokodil met mijn tanden. Maar ik ben en blijf natuurlijk Faalentino. Ik heb vandaag iets speciaals gemaakt. Voor u mensen ferse taart maar nu komsse het er zat sjagjoom op en die is nu weg! Dat komsse omdat het een magie taartsse is en er ineens iets kan verdwijnen. Foor u een schaal met appeltjes erop maar er zitten snekkies in. Onder u spiraal magie kaussestiks op het moment dat u op uw spiraal speelt kunt u ze zien. En in de tunnel een bak met water maar dat zit sjagjoom in. Vanavond zwaai en tetter ik naar de sterren en er komen flinders uit. Ik tetter foor de freede en er komen allemaal hartjes uit. En foor Mikkie en uwes staat er een tafel gedekt met smekdonalts .

  1. Heeee daar is mijn allerliefste Faalentino!!!, mijn Pepekind waar ik zo heeeeeeeel erg trots op ben en zo heeeeel veel van hau!, wat kan je toch altijd magies mooie letters maken, fandaag ook weer!, over dat iedereen magies is, ja dat is helemaal waar, iedereen is biesonder en iedereen kan iets wat niemand anders kan, we zijn allemaal uuniek!, en wat gaaf dat jij soms krooketjes in je ooren hebt en toch ook weer niet, dat is een taalent, echt waar!, zo een ooliefantje en een kjokodil wonen hier ook, dat roept mijn vrouw, nau ja!!, en natuuuuuurlijk blijf je Faalentino, gelukkig maar want er is maar één Faalentino en dat ben jij!, ik blijf altijd Kever, maar ik ben wel Super Pepeoomopa Kever + geworden, en jij bent Faalentino-papa geworden, mooi is dat hè?, mijn mensen zitten lekker te smullen van de taart, en ik heb al van de snekkies en natuurlijk de slagroom geproefd, en ik ben al benieuwd naar de magiese kouwstiks, dankjewel!!!, lieve grote jongen ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom natuurlijk!, en ik heb voor je mensen een taart gebakken met marsepeijn en sjookoola en een beetje rum, daardoor merken je mensen niet dat er maar weinig slagroom inzit, want die staat in de tunnel natuurlijk!, en ik heb door het hele huis snekkies gestrooid, er is voor iedereen genoeg, dikke koes van mij, en wil je alsjeblieft tegen Jafita zeggen dat ik haar fanafond op kom halen, dan gaan we naar Brammie, ik doe mijn stoere leeuwepet op!!, zooo heee en wat tetter je allerallerallermooist…♥️♥️♥️

   1. Lieve Kever hier Jafita ik sta al klaar heb lekkere snekkies bij mij en ik heb mijn hoed op met sjonneplommetjes.

    1. Ik kom er zo aan, en wat zie je er mooi uit met je bloemenhoed🌻!!

 9. hallo lieve Kever op Kever-zondag, zo zien we zwart en zo zien we jou. Wat een super leuk kadoo heeft je vrouw met deze beker gekregen. Pure magie. Heel leuk dat je er ook een filmpje van hebt gemaakt. Ik wist niet wat ik zag.

  ,miokllllllllllllllllllllllllll… deze letters zijn van Filos die met zijn pootjes over het toetsenbord loopt. Ik kan er geen vertaling bij toveren dus daar mag jij je eigen fantasie op loslaten.

  Het allerbelangrijkste is toch wel dat de beker illustreert hoezeer jij tevoorschijn bent gekomen in je nieuwe leven bij je lieve mensen. Dat je vertrouwen hebt gekregen, dat je mag zijn en bent wie je bent. Dat jij alleen kunt tetteren en spiraal kan spelen zoals niemand anders dat kan. Dat je met lieve mensen woont, met een tuinvriend en met de dieren en planten in je eigen tuin.

  Lieve Kever we houden van je en genieten van je zoals jij alleen Kever kunt zijn.

  Bibi en Filos sturen je zachte neusjes en ik stuur je lieve aaiknuffel en liefs voor je mensen, maria

  1. Lieve mevrouw Maria, biesonder hè, mijn beker?, en wat zegt u lieve woorden dat u van mij geniet, ik word er gewoon ferleegen van maar ik foel het in mijn hart, daar word het warm en zacht!, een eigen huis en eigen mensen is het fijnste dat er bestaat, dan kan je je taalenten ontdekken, op straat had ik nooit spieraal kunnen spelen, maar nau wel!, ik brn benieuwd wat Bibi en Filos allemaal gaan ontdekken!, wat kan Filos al een boel letters maken, ik snapte meteen wat hij bedoelde hoor, als kat weet je dat van elkaar, dan maakt het niks uit of nederlansd of griekenlands miouwt, katten begrijpen elkaar altijd, ook als je ergens anders vandaan komt, weet u wat zo grappig is?, eerst zei Mikkie bijna niks, maar nau gaat hij ook een beetje tetteren, net als ik, alleen heeeeeel zachtjes!, lieve mevrouw Maria, ik stuur u en meneer Maria heeeeeeel veel lieve kopjes!, en Bibi en Filos krijgen hele lieve zachte neusjes terug, dat kan ik heel goed!, en ik heb allemaal snekkies voor ze gestrooid, ze zijn van Kever!!!

 10. Lieve Tommy, fijn dat alles lekker was!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeel veel lieve kopjes!!!

 11. Wow 🤩
  Dat is echt een super gave beker!
  En met een prachtfoto van jou, om flieft op te worden 🥰
  Zo fijn he een eigen huis met lieve mensen.
  Dikke zoen van onzzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, zooo heee dankjulliewel voor alle kompliementjes, ik word er gewoon ferleegen van, maar ook heel blij!, mijn mensen moeten nog elke dag om mij lachen, omdat ik zo een leuk hoofd heb zeggen ze, nau ja!!, ik stuur jullie tweetjes een heeeeeele dikke klapzoen terug, hij is van Kever natuurlijk!!, en ik heb voor Roos een heerlijk kipschooteltje gemaakt, en voor u appelkruimeltaart met fanielje ijs en slagroom!!

    1. Graag gedaan, ik vind het zoooo leuk om iets lekkers voor u en Roos te maken!!

 12. Hoi Kever,

  Het is wel een beetje laat, maar wij mogen nog wel even op de laptop. Wat een leuke mok heeft je vrouw gekregen. Wat een verrassing, zeg. Nu heeft ze twee Kevers om van te houden. Tenminste, wanneer ze thee gaat drinken, want anders is de tweede Kever niet te zien. Leuk hoor, dat filmpje bij je verhaal. Dan kunnen we goed zien hoe die beker er uit ziet.
  Wij hebben hier ook zo’n mok die een plaatje laat zien met warmte. Het is er eentje met een kerstboom. Die is natuurlijk lang zo mooi niet als die van je vrouw. Bovendien heeft jouw vrouw er het hele jaar plezier van en onze vrouw alleen wanneer het kerst is.

  Lieve Kever, fijn dat je het zo naar je zin hebt bij je mensen en dat je nu een stuk rustiger bent dan toen je er pas was. Tja, toen moest je natuurlijk nog erg wennen en dat begrijpen we wel. Heel veel zachte kopjes voor de echte Kever (dus niet die op de mok) van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een aai van onze vrouw.

  1. Lieve allemaal, mijn vrouw zei ook dat ze mij nau altijd kan zien, ook als ik onder de stretsjer lig te slapen, en ze is ook wel blij dat de Kever van de beker in de nacht niet steeds gaat tetteren!, wat leuk dat jullie zo een beker hebgen voor kersmus, met een boom erop, mijn vrouw zegt dat ze die het hele jaar door zau gebruiken en ik ook zau dat ook doen, want ik slaap het hele jaar door in mijn kersmusmand die ik van mevrouw Tj-tjes heb gekregen!, r staan sneeuwflokken op, en zo een dingen van een hert, mijn vrouw roept dat dat GEWEI heet, dat kan best, maar die staan er dus op en ik slaap er elke nacht in!, ik ben zelf ook heel blij dat ik nau thuis ben, als je een eigen huis en eigen mens hebt ben je feilig, dag weet Ivar ook heel goed!!, lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van de echte Kever!!

 13. Hoi lieve Kever vriend, wat speciaal zeg zo’n beker en dan al helemaal als jij er zelf op staat natuurlijk. mijn mensen hebben zo’n beker en als ze er dan bijvoorbeeld warme thee of koffie in doen, komen er kattenoogjes op te staan. Dat is ook heel speciaal maar jij kunt nu echt altijd bij je vrouw zijn als ze thee drinkt. Zelfs als je buiten bent en zij binnen, ben je er nog bij. Ik vind het erg knap van jou dat je nu veel dapperder bent dan eerst. Soms moet je ook gewoon aan dingen wennen he en het is ook heel erg spannend als je in een ander huis komt wonen waar je nog niet echt goed de weg kent en je mensen nog beter moet leren kennen. maar het is super waar jij woont, dat weet ik zeker. Ik mag snoepjes sturen van mijn mensen voor jou en je tuinvriendje en je mensen krijgen chocola. snel opeten voordat het smelt hoor. Lust je misschien ook ijs? Dat is lekker met warm weer. Vandaag weer tropies hier hoor. Knuffel van Lucky en doe het rustig aan hoor. Wij tetteren nog altijd met je mee voor vrede.

  1. Heee lieve vriend Lucky, ik heb net letters bij jauw ferhaal gezet!, wat een biesondere beker is het hé?, mijn mensen waren zooo ferbaasd toen ik zomaar te foorschijn kwam op de beker!, zo een beker met kattenoogen is vast ook heel mooi!, ik ben heel blij dat ik nau helemaal gewend ben, en dat ik weet dat ik thuis ben, dat is het allerfjjnste gefoel dat er bestaat!, doe je foorsichtig fandaag met het troopies?, dat je geen pijn in je buik krijgt?, ik lig helemaal onder mijn stretsjer, daar is het nog een beetje koel, zooo heee en wat een lekkere dingetjes heb je gestuurd!, mijn mensen zijn al meteen aan de sjookoolaa begonnen, en Mikkie en ik aan de snoepjes!, mijn vrouw heeft het ijs eventjes in de frieser gedaan, dan mag ik straks proefen… als mijn vrouw niet alles heeft opgesnoept, want ze vindt ijs het allerlekkerste dat er is!, lieve Lucky, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeel veel knuffels terug, ze zijn van je vriend Kever!!!, en ik heb bij jauw lettersv an fandaag gezet wat voor lekkers ik voor jullie heb neergelegd!!!

 14. Hallo lieve Kever met je mooie kop.
  Wat een prachtige overnemer is dat zeg!
  Zoiets heb ik nog nooit gezien.
  Zo kunnen je vrouw en man je altijd zien.Ook als je in de tuin onder de stretcher ligt,of onder het grote bed een spiraal concert geeft.
  En als Mikkie je wil zien en jij wil binnen liggen op je schaapje,dan kan je vrouw even naar buiten gaan met die toverbeker.En als jijzelf eens jezelf wil zien,kijk je gewoon najaar je vrouw als ze de beker gebruikt.Dan hoef je geen spiegel te zoeken.
  En ik ben toch zo blij dat jij je nu helemaal in het echt laat zien aan je mensen en kan tetteren en je voor altijd huis hebt.
  En dat wij jou mogen ziet aan de buitenkant,maar ook aan de binnenkant,hier op de blog.
  Hele zachte aai van Mia

  1. Lieve mevrouw Mia, wat een biesondere beker is het hè?, ik ben best een klein beetje trots dat ik er op sta!, en wat een goed iedee is het om Mikkie de beker te laten zien!, zal ik een klein geheimpje fertellen?, forige week wilde mijn vrouw in de nacht wat water drinken en toen lag Mikkie helemaal tegen mij aangekropen op de bank!, hij was stiekem binnen gekomen!, en ik vind het ook een goed iedee om zelf naar die beker te kijken, want in de spiegel kijken vind ik grieselig, ik zie daar soms een grote kater die terug kijkt en daar word ik bang van!, ik ben zelf ook heel blij dat ik thuis ben gekomen, en ik vind het fantasties dat ik mezelf mag laten zien!!, dankuwel voor alle lieve woorden, ik word er heel blij van en ik bewaar ze voor altijd!, lieve mevrouw Mia ik stuur u heeeeeeeeeeel veel lieveekstrazachte kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor u een stukje appeltaart neergezet, en u weet dat ik elke afond naar de sterren zwaai toch?!

Reacties zijn welkom