Kater Riley Katermans

DIt is Riley Katermans, hij is de kleinzoon van Opa Max Katermans.. U ziet wel dat er iets met hem is. HIj zit bij een pilotenclub. Ze heten Aviators en het is alleen op Twitter.

 Wat is de Aviatorsclub eigenlijk?

Dit stukje heb ik van de website van TheAviators gekopieerd. Het vertelt de doelstellingen van de club.

Dit is het internetadres zodat je zelf ook eens kan kijken: klik hier

The Aviators is een club op Twitter voor “anipals” – zoals beren, katten, honden, ratten, konijnen, knuffels, due een brees gezelschap van dieren die allemaal goggles (vliegbrillen) dragen. We komen samen om missies te vliegen: avonturen (Adventures), de vliegschool (Flight School) en eerbetoon (Tributes). Het clubaccount is @TheAviatorsClub.

Dankjewel. Mijn vrouw heeft het vertaald. Het is allemaal in het Engels daar. Dus best internationaal. Voor wie is het eigenlijk?

Ieder dier op Twitter kan meedoen. Je volgt dan op Twitter @TheAviatorsclub en @ToddyFur. Je zendt een privé bericht naar @ToddyFurr met de vraag voor goggles en volgende dingen erin:

1) Je radiocallsign in NATO-spelalfabet. (de mijne is RomeoKiloMike01 (RKM01) RileyKaterMans01).
2) Het type vliegtuig dat je wilt. De mijne is een Douglas A-1H Skyraider bijgenaamd SPAD

3) Een foto van jezelf (dier) met het gezicht duidelijk erop en een weg geretoucheerde achtergrond.

Ik weet niks van vliegtuigen, dat moet ik thuis vragen. Wat gebeurt er dan? 

Je ziet op je tijdlijn op Twitter wanneer er een mini-adventure, een Flight-School of een Tribute Flight is. Ook is er soms een Flight om net overleden dieren OTRB te begeleiden of een #Angels Flight om dieren te herdenken.

Je zoekt op #TheAviators op Twitter en dan zie je alle Tweets die in de vlucht geplaatst worden. Je volgt de vluchtleider en bevestigd zijn/haar opdrachten.
Achter iedere Tweet die je plaatst zet je #TheAviators zodat het zichtbaar wordt op de tijdlijn van TheAviators.

Voor Flight School, Basisvlieger, gevorderde vlieger, ballon, zeppelin, helikopter moet je aan het eind een paar vragen beantwoorden die je terug vindt tijdens de Tweetsessie.
Als je die goed beantwoord krijg je een certificaat.

Wat een organisatie is dat!! Je moet ook wel Twitter-ervaring hebben denk ik. Maar Opa Max Katermans wil altijd helpe heeft hij gezegd.

 Ben jij de Nederlandse afdeling en wat doe je dan?

We vliegen wel met een heleboel Nederlandse vriendjes maar het is internationaal. Er doen dieren mee van over de hele wereld. Uit heel Europa, de VS, Canada. Australië, Nieuw-Zeeland.

Hoe is de band met je grootvader Opa Max Katermans?

Uitstekend! Ik heb heel veel respect voor hem want hij heeft een echte Katermans van mij gemaakt.

Ik heb de website gezien en ik vind het heel mooi maar ik moest er wel van nadenken hoe het werkt. En ook hoe je dan aan een foto van jezelf komt met zo’n bril.

Als je lid wil worden van TheAviatorsclub kan je mij op Twitter een privé-berichtje sturen en dan help ik je verder.  Dat heb ik ook met een heleboel vriendjes op Twitter gedaan.

Ik vind het leuk!! Maar ook een beetje moeilijk. Riley stuurde ook foto’s die komen nou:

Riley dank je wel voor dit interview!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *