Floris doet vakanziewerk (deel 4)

vakanziewerk

Haai piepel,

Loes zegt dat ik nog steeds vakanziewerk doe en ik vind het keigaaf. Ik ben Oopa Floris en ik werk keihard, ook in mijn vakanzie. Ik heb keiveel liggen dutten en nu ben ik goed bij de tijd. Nou ben ik altijd wel bij de tijd maar nu ben ik keiveel bij de tijd. En als mijn kop goed is weet ik alles. Hee ik ben wel deement, maar dat zegt alleen mijn vrouw. Loes vertelde mij dat u allemaal, hee piepel ik zeg ALLEMAAL, zo lief reageert op mijn vakanziewerk. En ik heb nieuwe vrienden gemaakt, de namen weet ik even niet maar hee, vakanzie is vakanzie.
Oke, wat doe ik nu nog hier? Juist ja…
Ik ben me toch een partij helder, ik zeg daar gaan we weer.

Pinkelen

Haai piepeltjes waar zullen we het vandaag weer eens over hebben?
O jee…
Ik heb, ik heb… mijn poten zijn nat!
vakanziewerk Waarom zijn mijn poten nat?
Wat?
Ik heb over de kussens in de bank staan te pinkelen. Wha haa!
Hee ik wil wel weten waar ik moet zijn, ik laat mijn eigen spoor na.
Niemand kan toch zo goed pinkelen als…
Oopa Floris.
Pinkelen jullie ook? Wie pinkelt er? Loes?
Ik weet het even niet meer, maar het gaat keigoed met mij.
Loes heeft me verteld dat ik heb staan pinkelen op haar… hoe heet die dag?
Wat? Verjaardag? Keigaaf!
Ik ben wel de oudste Oopa van Feesboek. Ben ik jarig dan? Ik ga jullie vertellen hoe jarig ik ben.
Loes hoe jarig ben ik?
Wat? Niet…
Nou dan mag ik pinkelen zoveel ik wil. En ik GA NIET WEG!
Ik blijf op vakanzie.
Want ik heb een vriendje zegt Loes, met een Stokkie? Wha haaa, een stokvriendje.
Ooh hij heet Stefan. Keigaaf!
Stokkie-Stefan en hij is net zo oud als Oopa. Dat ben ik toch?
Loes IK ben Oopa en ik wil ook een Stokkie.
Keigaaf een Stokkie, ik ben Oopa Stokkie en ik loop nog als een tierelier.
Ik heb net nog een heel eind gelopen. Van de bank naar… de bank.
Waar is mijn vriendje? Loes waar is mijn Stok? Wat heb ik geen stok?
Hoe moet ik dit nou begrijpen, ik ben deement!
Ik ben kei deemnet!  Deelement! DEEMENT!

Tanden

Haai piepel, ik wil jullie iets vertellen want mijn kop is goed. Had ik dat al gezegd, mijn kop is goed vandaag.
Ik ben een kei in bijten, maar ik ben heel lief. Mijn vrouw zegt…
Ja dat weet ik niet meer en dat doet er ook niet toe.
Maar ik heb een truuk, een Oopa truuk.
Wha haa, ik heb twee schrompeloren. Maar daar gaat het nu niet over.
Toch Loes?
Ja ja ik weet waar het over gaat. Het gaat over mijn tanden.
Hee ik ben wel twee tanden kwijt, mijn snijtanden. Ja ik weet alles nog.
vakanziewerk Vroeger had ik me toch een gaaf gebit, iets met tanden.
Toen moest ik mee naar de dokter. Ik krijsen, ik ga toch zomaar niet mee naar de dokter.
Wat moet ik met een dokter?
Afijn, ik moest een nacht blijven. Dat geloof je toch niet.
Loes waarom moest ik bij de dokter blijven?
Ik bang? Ik ben voor niemand niet bang, ik ben OOPA FLORIS!
En ik vergeet ik weleens iets? Keidom!
Waar is mijn tand Loes?
Ik weet niet meer waar ik mijn tanden gelaten heb.
Wat mijn truuk? Welke truuk? Oopa truuk, wha haa…
Daar komt ie:
Ik bijt gewoon met twee snijtanden. Keistoer, liefdesbeetjes met twee tanden.
Mijn vrouw zegt dat dat niks uitmaakt. Tanden genoeg.
Nou dat maak ik zelf wel uit, waar is mijn tand?
Loes ik mis mijn tanden, geef terug…, ik wil snije!
Wat?
Loes zegt dat ze mijn tand niet heeft, dat ze helemaal geen tanden heeft.
Wha haa!
Nou die is gek….
Loes waar is mijn tand?
Loes waar…?
Snijplank…, ik wil mijn snijplank!
Stokkie-Stefan help…
Ik ben er klaar mee ik ga dutten.
Mijn kop weet het niet meer, mijn poten weten niet meer waar ik loop.
vakanziewerk Ik ben zo moe, mijn kop doet het niet meer.
Mijn kop is deement.
Wat…
Volgende week laatste keer, nou dat denk ik niet.
Ik ga niet weg, Loes IK GA NIET WEG.
Ik ga pinkelen, tot volgende week.
Vakanzie is keigaaf!

Toedeledookie…

29 thoughts on “Floris doet vakanziewerk (deel 4)

 1. Hoi Opa Floris wat doe jij geweldig vakantie werk echt toppie hoor ❣️Mijn vrouw verteld mij dan mijjn voorgangster ook op het laatste de weg kwijt was en ook daarom een soort van schreeuw deed en vrouwke vond dat zielig.
  Maar ze heeft een fijn leventje gehad en nou ben ik vrouwkes harte diefje❣️
  Nou zet hem op Opa Floris met je kei gaaf vakantie werk ❣️

  Kopje van Ollie

  1. Haai Ollie,

   ik ben Oopa Floris, wie ben jij?
   Ben jij ook deement?
   Oooh Loes zegt van niet.
   Wat voorgangster.
   Ik ken geen voorgangster, ik ben Oopa Floris.
   Haai kerel, ik ben al oud.
   Ik ben stokkie oud wha haaaa….
   Houd jij ook van poezen?
   Vroeger hè…
   Aan iedere poot twee Karel.
   Wat
   Ooh Ollie…
   Ik ben Oopa
   Keigaaf Olliebollie
   Nu ga ik dutten…..
   Loes hellep……

   Haai…

 2. Hoi Oopa Floris,

  Wat heb jij vandaag veel te miauw kletsen zeg en een kei gaaf schrijf weer. Wat fijn dat je volgende week er ook nog bent, ja vakaziewerk is heel leuk, maar ikke hen lees gedaan dat heel veel vriendjes het fijn zouden vinden dat je deze schrijf vertel iedere week zou willen doen, wij genieten ervan hoor.
  Zo zeg heb jij ook niet veel tanden meer in je bekkie, Loes heeft helemaal geen tanden meer, miauwvraag maar of ze haar bekkie opendoet, dan kan jij bekkie kijken. Ik heb geen kiesjes meer, die zijn ook foetsie maar die heeft niet de dokter eruit gehaald, mijn kiesjes zijn gewoon weggegaan op eentje en die heeft de dokter eruit gedaan, die was stout en deed mijn bekkie au. Maar ikke hoefde niet een nacht te blijven slapen, doe ik toch liever in mijn eigen bedje bij vrouwtje.
  Je vraagt of ik pinkel, nee maar je weet maar nooit, het heeft vast te maken met als je heel oud mag worden en het is ook niet erg dat je dement wordt. Jij bent Oopa Floris en die is heel stoer en vetgaaf.
  Tot volgende week weer en ikke en vrouwtje kijken er naar uit hoor, fijne dagen en ikke stuur van mijn vrouwtje een hele grote knuffel voor jullie allemaal en lieve groetjes voor Mevrouw Loesje. Hele stoere poot en kopje speciaal voor jou van je grote vriend Jip.

  1. Haai Jippert,

   Hier ben ik, ik ben Oopa Floris
   Ik doe maar een dotje vakanziewerk maar ik vergeet niks en niemand
   Ik ben wel DEEMENT
   Haai Jippert luister
   Jij bent mijn vriend keistoer
   Loes zegt dat jouw kiezen weggevlogen zijn.
   Loes is gek, want haaaa
   Das nie best Jippert.
   Das nie best…
   Tja ik denk even na…
   Loes…
   LOES
   Oh ja…
   Vakanziewerk, ik doe vakanziewerk
   Vraag me niet waarvoor maar hee, ik ben vakanziewerker en deement.
   Keistoer toch.
   En ik ga niet weg.
   Loes hoe vaak moet ik nog krijse
   IK GA NIE WEG
   IK GA NIE WEG
   HELLEP WAAR BEN IK….
   WAAR?
   Jip?
   Wie is Jip?Loes ik ben Jip.
   Oopa Jippert wha Haai
   Waar is mij stokkie?
   Ja ja ik moet mee.
   Waar moet ik naar toe?
   Oooh… Jippert ik ga dutten.
   Ik ben me toch een partij moe.
   Keigaaf ben jij,

   Toedeledutskie

 3. OOPAAAAAAAAAAAAAAA

  Hajoooo wieffe oopa.
  Ikke hau uwes!! Oopa… uwes moet gwoon doorsjrijffe hoor. Gwoon teege oompie bert segge dat uwes furrgeete ben dat uwes eigeluk sau stoppe. Hihihihi.
  Oopa moet bwijffe!!
  Oopa… niet teege uwes eige pootjes aanpinkelen hoor. Dat isse fies!! Hihihihihi.
  Oooooh weet uwes nog dat ikke uwes innefjoew hep saame met meneeropa stokkie? Ooooh wat was dat cool he?
  Oopaaaa… ikke hau uwes. Heppuwes sakgelt?
  Koeskoes oopa pinkellaar hihihihi

  1. Haaaai kereltje,

   ik ben Oopa Floris, ken je mij nog?
   Wha haaa natte poote.
   Heb jij natte poote kerel, keinat 🙀
   Oopa Floris kan heel goed richten, ik weet niet meer waarmee.
   Loes,
   Wat zeg je…
   Mamsie ..
   Wie is Mamsie, die ken ik nie.
   Ooh geen sakgeld, wha haaaa kereltje.
   Kijk eens wat Oopa voor jou heeft.
   Haai….
   💰💰💰💰💰

   Hoolaadiejeee, ik zit er niet mee!

   Haai fijf jongen,

   Oopa Floris

 4. Hooooi opaaaa! Oww wat een leuk verhaaltje weer. Ikke doe soms ook wel eens pinkelen. Dat is als ikke stress heb en dan vergeet ik dat plassen eigenlijk op de bak moet. Frau moet het dan schoonmaken. Doet ze wel hoor, gelukkig maar. Uwes lijkt een beetje op mij op die bovenste footoo. Leuk hoor. Pootjes en kopjes van mij voor jullie alledrie!

  1. Haai Minnie de Pinnie,

   Ik ben Oopa Floris, ken ik jou ook?
   Doe jij vakanziewerk?
   Wat?
   Ooh ik doe vakanziewerk en wij lijken op elkaar, keigaaf.
   Haai Minnie, haai….
   Moet ik iets zeggen nou…
   Ik weet het niet meer….
   Loes ik ben Minnie
   Loes…..
   Minnie
   Pinkelen
   Ik ben..

   Dutten….

   Toedelehuppeldepup

 5. Hoi Oopa Floris,

  Ik doe alletijd pinkelen op mijn wc( bak), en daar doe ik ook poepen.
  Doe jij ook poepen oopa Floris?

  Vind jou een hele lieve oopa Floris, en het is helemaal niet erg dat je geen (snij) tandjes meer hebt hoor.

  Ga nu slaappie doen, pootje van Tommy!!

  1. Haai Tommy kerel,

   wat zeg jij me nou, wha haaaa…
   Poepen.
   Loes ik moet POEPEN!
   Ik kan me toch een partij Poepen Karel.
   Wat?
   Tommy?
   Oooh ik ben Oopa Floris en ik poep wha haaa.
   Mijn vrouw roept dat ik mijn drolletjes soms door het huis mep. Nou die is gek, ik doe drolletjesvoetbal wha haaaa…

   Wie ben jij?
   Ken ik jou?
   Loes….
   Hellep, ik moet poepen……

   Keigaaf

 6. Lieve Oopa Floris.
  Wat een kei gaaf vakantiewerk stuk heb je weer gemaakt.
  Ik weet nog goed dat Dorus u en Stokke Stefan, geïnterviewd heeft.Dat was kei mooi.
  Moest u een hele nacht blijven slapen toen de dokter uw tanden gepakt heeft?Wat akelig.
  Kreeg u de tanden wel mee van de dokter,voor de tanden fee?Als je je tand onder je mand thuis legt komt de tanden fee ze ophalen en legt dan een snek voor in de plaats.
  Gelukkig heeft u nog wel uw snij tandenplank om liefde beetjes mee te geven.Dat is kei speciaal Oopa Floris!!
  Ik pinkel alleen op de bak, alleen als mijn bol op hol gaat(epileptische aanval heet dat) dan pinkel ik soms waar ik dan lig.
  Maar gelukkig komt dat de laatste jaren heeeeeeel weinig voor.Vroeger wel elke 5-10 dagen…..maar daar voel je niks van hoor.Alleen wat nattigheid dus.Nou mijn scullary girl maakt het dan zo weer schoon met spullie uit een fles.
  En ik was mezelf wel weer schoon,want ik ben eggies waar een hele nette poes.
  Oopa uw verhalen zijn zo leuk,dus ik ben blij dat je volgende week ook nog Vakantie werk doet en misschien later nog eens??????
  Kei veel zachte kopjes van Muzette.

  1. Haai Muuzeletje,

   ben jij een poezedame?
   Keigaaf?
   Ik ben Oopa Floris en ik heb me toch een partij liggen dutten, wha haaa….
   Eens kijken waar had ik het over?
   Wat?
   Oooh ja jij bent een knappe poezedame, keistoer. Loes roept iets…
   Ik versta er niks van.
   Muuzeletje ik heb twee snijtanden, keigaaf.
   Ik ben een snijtand
   Wha haaa
   Haai Muuzeletje luister,
   nooit verklappen hè, ik ben al Oopa. En ik pinkel. Pinkel jij ook?
   Echt waar?
   Ik zeg halleeluujaaa Joe goo gurl
   Wha haaa..
   Tja…
   Waar was ik gebleven?
   Hee Muuzeletje, ik ga niet weg.
   IK GA NOOI NIEMEER WEG.
   IK GA NIET WEG.
   IK GA….K.R.IJ.S.E.N.
   MUUUUUUUUZELETJE…..
   Ja ja ik ga zo dutten….
   Dutten, ik ben moe…
   Wat?
   Loes wil jij iets zeggen?
   Ik ga dutten
   Muuuuuzeletje……..

   Oooh mij dinnetje Muzette, mij broer heb zofeel emoozie en druk zijn aan ze kop. Hij raak ze kop nog kwijt. Van mij eigen wil ik nog zegge en mij hart is zofeel geraak. Sparkle heb mij eigen geschrijft, echt waar Muzette…
   Mij hart heb traane ofer mij wang laate loope, zo mooi….
   Hoop dat ze mij letters trug nog heb gezien, maar misschien was zij al trug ofer ze Reegeboogbrug.
   Dat wil ik jou nou fertelle lieve Muzette want jij ben wel ze zus.
   Nu moet ik naar mij broer want hij loop te krijse van ze eigen.
   Jij krijg mij zachte kopjes Muzette,

   Loesje en Oopa Floris

   1. Lieve Loesje.
    Ja ik heb je letters gelezen hoor.Ik word dan een beetje emo,want ik mis mijn zus best.Maar ik ben heel blij dat jij het twinkelen en zo gehoord hebt.Natuurlijk willen alle sterren poezen en katers hun Sterren moeder niet vergeten op haar verjaardag.Ik denk dat het Regenboog koor voor je gezongen heeft.
    En ik heb gehoord dat het inderdaad ketnip wijn was die gemaakt was door Bolle.Ze zullen het vast heel gezellig gehad hebben boven en na de wijn met z’n allen een dutje gedaan hebben,want je weet de ketnip van Bolle en zijn wijn recept is super jofel spul
    Loes je Sterren kinderen vergeten je niet hoor,en jij ook niet.
    Wij op de blog vergeten en nooit niet 1 van hun.
    🐾🐾🐾🐾🐾🐾Van Muzette

  2. Haai Muuzeletje,

   ben jij een poezedame?
   Ik ben Oopa Floris, ken jij mij?
   Ik ben weer wakker Muuzeletje want ik wil jou niet missen. Haai Muuzeletje, haai haai…..
   Waar gaat dit over?
   Even denken…
   Loes?
   Ooh ja, pinkelen wha haaaa…
   Pinkel jij ook mevrouw?
   Loes met wie zit ik nou weer te praten?
   Wat?
   Muuuuuzeletje
   MUUUUUUUUZELETJE
   Haai ik ben Oopa
   Loes roept dat ik me moet gedragen, nou dat dacht ik niet. Ik gedraag me altijd. Ik ben een keurige katerheer. Ik pinkel waar ik sta wha haaaa..
   Muuzeletje luister, ik ga jou iets vertellen. Hee Oopa is niet gek.
   Ik ga niet weg.
   IK GA NIET WEG!!
   IK GA NIET WEG!!
   IK GA….
   LOES
   Jaahaaa
   Ik ben zotte Karel niet.
   Ik ben, ik ben….
   Muuuuuzeletje, ik
   Haai mooie poezedame, ik ga dutten want mijn poten breken af. Oopa brokkepoot ben ik.
   Loes Hellep….
   Ik moet P O E P E N….

   Toedeloe

  3. Lieve Muzette,

   hier ben ik eeve van mij eigen want ik wil jou fertelle. Ooooh zoies mooi….
   Mij hart het traane ofer mij wang gestuur en het was van jou zus Sparkle. Zij heb letters gestuur van ofer ze Reegeboogbrug. Foor mij ferjaardag Muzette. En ik wil het jou eigen fertelle van mij hart en hoefeel geluk het mij maak.
   En jij ben ze zus, dan Maggie alles weete.
   Lieve Muzette, nu moet ik mij broer helpe, hij kan ze bak nie finde.
   Jij krijg mij zachte dinnetjeskopjes en het is ook foor jou vrouw mevrouw Skullary gurl

   Loesje

  4. Lieve Muzette,

   mij broer Oopa Floris heb aan zofeel knoppe getrokke, nu hebbie zofeel ree-akzie. Mij vrouw zeg het is tegnies maar van mij eigen heb ik gezien. Oopa Floris heb met ze poote staan stampe en alles was weg. En nu is alles weer trug en mij vrouw snap er niks van….
   Het is ze deemenzie, soms is alles weg. Maar soms kom het tot weer trug.
   Foor eeve….
   Hoop dattie er nog jou touw aan kan knoope Muzette, nu moet ik echt naar mij broer want hij is ofer ze stuur…..

   Liefs van mij eigen,

   Loesje

   1. Ik heb alles begrepen hoor Loes.Het is helemaal duidelijk.En jij hebt het maar druk met de broer.
    Je hoorde het Reegenboog koor zingen.denk ik.Want ze vergeten hun Sterren moeder echt niet !!!!🐾🐾🐾 Muzette

 7. dag lieve opaa floris, je doet het goed joh met die vakanzie letters. Wij genieten ervan. En leuk dat je nieuwe vrienden hebt gemaakt. Je maakt er wel een dolle boel van met het pinkelen en poep-ballen door het huis. Maar ja, tis wat het is he? Poes Muppet roept prrr prr met een zacht kopje erbij en een aai van mij, maria

  1. Haai Maria en wie….

   Muppet? Keigaaf Muppet.
   Waar gaat dit over?
   Ooh ja tis wat het is, die ken ik.
   Toch?
   Vroeger was het wat het was mevrouw
   Ken ik u?
   Ik ben nu oud en soms weet ik het gewoon niet meer. Dan krijs ik alles bij elkaar.
   Wat zeg ik…
   KRIJSEN…..
   Soms heb ik verdriet keiveel verdriet
   Dat mijn kop niet wil.
   Maar hee, pinkelen kan ik als …
   Als….
   Oopa Floris

   Toedeloe prrr

 8. Hoi Oopa Floris,

  Natte poten hebben is niet leuk……..je moet er altijd voor zorgen dat je niet over je poten pinkelt………voor de rest maakt het niet uit!!!!!
  We hopen wel dat je vakantiewerk blijft doen oopa Floris!!!!!!
  Wij vinden jou keigaaf en stoer!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Haai allemaal,

   Ik ben er weer, ik ben er weer…
   Haaaai allemaal
   Wie zijn Jullie?
   Ik ben Oopa Floris en hee, ik heb twee snijtanden in mijn bek. En ik heb een Stikkie wha haa
   Wat?
   Oooh ik heb een Stokkie, maakt mij niks uit. Ik loop met mijn poten.
   En ik pinkel er gewoon ….overheen.
   Ik pinkel waar ik wil want ik ben…
   Dat ben ik vergeten

   Keistoer allemaal

 9. Haai lieve Oopa Floris, wat heb je weer mooie letters gemaakt, en de footoos zijn ook helemaal top!, gelukkig maar dat je nog genoeg tanden hebt om je vrouw te kunnen bijten, want zonder tanden is dat heel anders natuurlijk, het maakt dan toch minder in-druk, had je voor Loes haar verjaardag gepinkeld?, dat is een biesonder kadoo, maar wel echt een kadoo van jau!, maar je kan beter niet over je poten pinkelen denk ik, dan moet je een beetje wijder gaan staan met je poten!, ik hoop dat je daar wat aan hebt, aan mijn tip, en ik hoop dat je blijft schrijven Oopa Floris!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor je damestiem thuis, en ik heb een snekkie voor jullie allemaal verstopt, het is van Kever!!!

  1. Haai Kevermans,

   ik heb liggen dutten.
   Mijn vrouw zegt Floris, ze zegt Floris en nog iets maar dat ben ik vergeten.
   Hier ben ik weer, echt wel.
   Eens kijken wat ik hier kom doen?
   Loes zegt antwoord geven.
   Tja, antwoord geven…
   Haai Kevermans, hoe gaat ie kerel?
   Heb je gepinkeld?
   Ik kan keigoed pinkelen.
   Kever, ik kan pinkelen.
   IK KAN PINKELEN!
   Keigaaf Kevermans
   Hee ik ben al oud, maar ik richt zo op…
   Precies ergens op.
   Loes zegt dat ik jou een kado heb gegeven?
   Een kado van Oopa Floris.
   Nou ik zeg kat in het bakkie.
   Strikkie erom en niks meer aan doen.

   Haai Kevermans, jij bent mijn vriend.
   Loes ik wil niet weg,
   IK WIL BLIJVEN…….

   Holladiejeekes

 10. Lieve opa Floris,

  Gezellig zeg, dat je er weer bent. En weer met een mooi verhaal natuurlijk. Volgens ons bevalt dat vakantiewerk jou wel. Vergeet je niet om ook nog wat vakantie te houden tussen het vakantiewerk ? Dat je een paar tanden mist, dat vinden wij helemaal niet erg hoor. Fenneke mist al jaren al haar tanden en ze is nog lang niet zo oud als jij. Maar ze kan alles prima eten, ook al haar brokjes.
  Wat leuk dat je nu bevriend bent met Stokkie-Stefan. Wij hebben het interview met jullie allebei wel gelezen. Twee oude heren bij elkaar.

  Dag opa Floris, tot volgende week maar weer. Kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een aai van onze vrouw.

  1. Lieve allemaal, ik had jullie gisteren letters gestuurd voor Lisette, dat ik jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes stuur!, en ik zwaai in de tuin naar de ster van Lisette!!, een neusje van Kever!!!

   1. Lieve Kever,

    Dank je wel voor het medeleven. Wij hebben de letters van gisteren ook maar gelijk bekeken. We missen onze Lisette enorm. Ze is ruim 19 jaar en 7 maanden geworden en dat is heel oud, zeker voor een raspoes. Onze vrouw is wel blij dat ze zo lang van die lieve, eigenwijze en bijzondere Lisette heeft mogen genieten, maar een lief dier verliezen went natuurlijk nooit.

    Liefs van Cindel, Fenneke, Jillie, Ivar en Marjoke.

    1. Natuuuuuuurlijk missen jullie Lisette heel erg!!, of iemand nau jong of aud is, dat maakt niet uit, want ineens is iemand er niet meer, dat is altijd verdrietig, Lisette heeft het vast heel fijn gehad dat ze zo een aude dame is geworden!!, maar jullie moeten nu wennen aan een leven zonder haar, daarom stuur ik jullie ekstrazachte neusjes van Kever!!!, en veel lieve groetjes en sterkte van mijn mensen!!

  2. Haai allemaal,

   Loes ik heb fans, keiveel fans.
   Kijk dan…
   Keiveel, voor mij…
   Oopa Floris.
   Dat ik dat nog mag meemaken op mijn ouwe dag….
   Ik ga janken…
   Heel hard janken…
   Zoveel fans, Loes….

   Haai fans, wie zijn jullie?
   Luister, ik ben Oopa Floris.
   Wat?
   Oopa Stokkie?
   Stokkie is mijn vriend, ouwe gabber bij elkaar.
   Keigaaf.
   Hee Stokkie waar ben je?
   STOKKIE
   Wat, niet krijsen….
   Ik krijs nooit,
   Wha haa

   Toedeledookie van Oopa

 11. OOOOOPPAAAAA OOOOOPAAAA hoorse u mij ik bensse Faalentino.
  Sjorrie Oopa ik dacht dat u mij niet kon hoorse.
  Wat mag u pinkelen??? Papa Jiekkie mag het niet want dan moet hij iets inleveren en dat gaat in se doperwtjes potje. Ik kan heel goed pinkelen op mijn bak.
  OOOOPAAA ik kom stjaks met Papa Doruss en Papa Jiekkie naar u toe en sttt niet vertellen maar we gaan in de winkels allemaal noeppies pakken. Ik kan namelijk sjeutels pakken . U magsse mee want u moet goed kijken dat er niemand komt en als ze u zien is het goed dan gaan wij gelijk stoppen. OOOOOPAAAAAA de snekkies moet u verstopjes doen voor Oma Mamsie Tante Loesje want we hebsse geen centjes foor de fissies.
  Loef joe OOPPPAAAA en ik bense FAALENTINO

Reacties zijn welkom