Dorus: het innevjoew met drie kooneine

kooneine

Hajoooooooooooo iedeween. Hier isse uwes siemeesie reporrer weer. Met deese week einnewuk de oplossing fan me pjijsfraag. Ikke hep dwie kooneine onnefjaagt!!! Hihihihi.

Ikke kan uwes awemaal furrtelle dat niemant hut geraaje hep, dus ik hau me kaastoktok noepies wekker self. Hihihihi.
Kooneine heppe hun pommetje aan hun kont hange. En de dellus kauwboj tjeerliesders heppe poms in hun hande!! Hihihihihihihi.
Ikke ben naar me meedebwogger oom Lucky gegaan omme deeze wekkere diertjes te onnefjaage.
Want se woone bij oom Lucky inne tuin!! Se leefe nog hoor as uwes sig dat affraag.
Feel pwesier mette leese.

Hoe auwt sjijn juwwie?   

Wij (J&J) zijn geboren in maart 2021 dus nu bijna zes maandjes. Onze grote zus Kim is ongeveer drie en half jaar. Ze had eerst een zusje dat even oud was, Mel, maar die is helaas over de regenboogbrug gegaan. Daarna zijn wij bij haar komen wonen zodat ze niet meer zo alleen was. Dat vond ze namelijk niet leuk en toen was ze verdrietig.  (oooooh sniksnik. Wat emoe)

Waar woone juwwie?   

Wij hebben een eigen huisje in een tuin. We kunnen binnen als het slecht weer is maar we hebben ook een trapje waarmee we naar buiten kunnen. We rennen altijd heel hard op de trap. Buiten zitten we in een ren. Eerst was het onderin grond maar toen had Kim zich uitgegraven en was klem komen zitten dus dat mag nu niet meer. Baasje heeft toen de vloer hard gemaakt. Kunnen we niet meer graven maar dat doen we dan wel als we los in de tuin mogen. Dan kunnen we ook super veel rennen en van alle planten eten als we dat willen. Wij eten namelijk nogal graag. Net als Loes zeg maar. 😊 Als het heeeeeel koud is, mogen we in het mensenhuis wonen. Dat heeft Kim al eens gedaan maar wij nog niet hoor. Wij hebben nog nooit sneeuw gezien, jij wel?  (jaaaaaaa, foorig jaar!! Ikke mog naar buite en opmijeens was me faggie wit!!)

Wat sjijn juwwie foor diere?   

Wij zijn allemaal konijnen. J&J zijn dwergkonijntjes, Kim is een Hollandertje. (Ikke ben een Ammersedammertje) Dwerg betekent dat we niet zo heel groot worden. Dat moet ook niet want anders passen we niet meer met zijn drietjes in de ren natuurlijk. 😊 Misschien groeien we nog een klein beetje groter totdat we een jaartje oud zijn maar veel zal het niet meer zijn.

Waarom heppe juwwie gwoote oore?   

Dan kunnen we beter horen… O nee, dat is een ander verhaal. Baasje zegt dat we te lang in de regen gestaan hebben en dat daarom onze oren zo groot gegroeid zijn maar dat is niet waar hoor. Konijnen hebben nu eenmaal zulke grote oren, anders waren we ook geen konijnen natuurlijk. Die van ons staan recht op de kop, maar bij sommige konijntjes hangen ze naar beneden. Dat is ook leuk hoor maar wel heel anders om te zien.  (oooooh eg?)

Waar plasse juwwie?   

In ons huisje hadden we eerst een speciale bak om in te plassen en poepjes in te doen. Die bak was knalgeel en van plastic. Nu moet je weten Dorus, konijnen hebben scherpe tanden en knagen veel. Wij dus ook. En echt aan alles, dus ook aan die kanarie kleur bak. Je raadt het al: toen de bak versleten was (we hadden er echt heus grote gaten in geknaagd) kregen we geen andere meer. Maar dat vinden we niet erg want we kunnen nu in een speciaal stukje van het hok plasjes doen. Dat hebben ze er extra aan gemaakt. Daarin ligt dan veel zaagsel en stro zodat we alle poepjes kunnen verstoppen. Handig he? En ze maken dat ook steeds schoon hoor. Krijgen we ook weer nieuw stro…dat is kei hard maar soms eten we dat ook gewoon mee op.

Kijke juwwie wel eens 24kitsjen en finne juwwie het ook een sjuperpwogwamma?  

Oei, nee dat hebben we nog nooit gezien maar we hebben dan ook geen televisie in ons hok. Is dat leuk om te kijken voor ons Dorus of veel te eng? Het klinkt nogal spannend maar of het een goed idee voor konijntjes is? Wij zijn nog maar klein hoor…misschien nog te jong om te kijken?  (er koome, fooral mette kersemis, feeeel kooneinen in de hoofrol. Hihihihi)

Waarom heppe juwwie geen taart maar een bolletje?  

O ja, dat hoort net als de grote oren nu eenmaal gewoon bij konijnen. Als wij een lange staart zoals jij zouden hebben Dorus, zou dat best raar zijn. Denk je niet? Misschien ziet dat er wel heel bijzonder uit…maar we zijn tevreden met een kleine bol hoor.

Kijke juwwie wel eens naar Dellas Kauwbojs Tjeerlieders op teefee? Daar swaaie se naameluk met jullie kontjes.   

Echt? Dat moeten we dan beslist eens gaan kijken. We gaan nu nog vragen om een televisie. En als we die niet krijgen gaan we gewoon binnen kijken hoor. Of we protesteren totdat we er eentje krijgen. Misschien kunnen we meedoen en ook met onze kontjes en bolletjes zwaaien?  (oooooh dat sau gaaf sijn)

Wat finne juwwie fanne de kers?   

Kerse? Die lusten we niet… o, je bedoelt zeker Kerst? Dat hebben wij tweetjes nog niet meegemaakt maar Kim al wel hoor. En ze hoeft dan niet in de pan hoor… daar doen ze hier niet aan. Wij zijn geen Flappies hoor!  (egggg wel. Flappie 1, 2 en dwie!! Hihihihi)

Finne juwwie rebbitstjew lekker?

Nee, joh… wij eten geen vlees want wij zijn echte vegetariërs. Konijnen eten alleen maar planten en zo… Sla, gras, hooi, wortels uiteraard (super lekker) en veel brokjes. Maar niet dezelfde als jij hebt. Die lusten we heus niet. (ooooh eg niet? Ikke hep wunt en sallumbwokkies doorelkaar!)

Lusse juwwie bier?

Geen idee, dat hebben we nog nooit gehad. Misschien is dat wel lekker? Ons vrouwtje lust dat ook niet maar dan kan ze het natuurlijk wel altijd nog aan ons geven als ze dat in huis heeft en niemand het opdrinkt. Denk dat we er wel van zullen gaan zingen…The Rabbit Song…of toch Flappie… Bright Eyes misschien? Daar doen konijntjes aan mee hebben ze verteld.  (se segge dat bier en knijn saame heeeel goet gaat. Hihihihi)

Heppe jullie een kooneinepootje foor gewuk?
Jazeker, we hebben er allemaal wel vier dus dat zal wel veel geluk brengen zeker? Als we er allemaal vier hebben, dan betekent dat 12 pootjes in totaal. Dat moet wel veel geluk brengen. Wij zijn al gelukkig als we eten krijgen en geaaid worden, we zijn snel tevreden hoor. Soms krijgen we al voor 5 uur eten… dat is nog eerder dan jij Dorus. Wil je hier ook eens komen mee-eten misschien? (Mag dat? Mag ik dan ook in juwwie hoekie plasse?)

Wat finne juwwie fan katte?
De katten die hier wonen zijn onze vriendjes en die vinden we erg lief. Als er een andere kat voorbijkomt, stampen we wel eens in het hok. Dat doen we dan heel hard met onze achterpoten. Maar die hier wonen kennen we goed en daar spelen we zelfs mee. Lucky komt soms ook met ons neuzen. Lief he? En onze neusjes bewegen heel snel dus dat kunnen we erg goed.

Sijn juwwie mensen wief?
Jawel hoor, maar soms vergeten ze dat we nog moeten eten. Niet zo vaak maar dan gaan we tegen de gaas staan en kijken we zielig. Krijgen we ook meteen extra snoep stengels. Die lijken wel wat op kauwsticks maar zijn gemaakt van gras. En hebben veel mooie kleuren ook trouwens maar dat maakt niet uit. Dat zien we niet want we eten ze supersnel op omdat ze zo lekker zijn. (Se furrgeete juwwie eete te geefe? Ooooooh wat errug!!)

Sgaame juwwie je wel eens foor se?
Ja, soms praten ze raar tegen ons. Alsof we het niet snappen of zo…maar we zijn best slim hoor. Dat moeten ze toch niet vergeten. Maar meestal doen ze normaal dus dat is prima en hoeven we ons niet te schamen voor ze.

En dan nu weer me mamsie met haar bewoemde kollum:

Mamsie wil hut (w)(fr)eete:

Lieve alledrie van jullie koonijn, Mamsie heb fraage foor jullie. Hier is mij fraag…

Foor Kim:
jij ben de Mammakoonijn van jou leeftijd. Eetie meer dan Jip en Jannetje en hebbie jou grooste buik?
Ik eet denk ik net zoveel als die andere twee want die eten echt heel veel, ook al zijn ze nog maar klein. Maar ik heb wel zeker de dikste buik hoor. Dat is niet te missen. Ik ben ook een iets groter ras dus dan ben je vanzelf wat groter van je eigen natuurlijk. Maar die twee…wat die eten…niet normaal voor zulke kleintjes hoor. Ze pikken soms zelfs zijn mijn brokjes en stokjes maar die pik ik weer terug hoor.

Wat vinnie het lekkerse foor jou eete? Houwie van wotteltaart? Doe jij graag knaage?
Pf… ff denken. Ik denk dat ik brood, sla en hooi het lekkerste vind. Maar een wortel gaat er op zijn tijd zeker ook goed in. Soms eten de mensen hier dat en dan halen ze er altijd uit het zakje voor ons. Dat is wel lief he? Worteltaart heb ik nog nooit gehad maar dat lust ik beslist. Knagen doen we aan alles… zelfs aan het hok. We hadden ooit een ruif van hout waar hooi in kon. Hadden zeg ik, want die hebben we helemaal opgeknaagd. Nu komt het hooi in ijzeren balletjes. Die krijgen we (nog) niet stuk.

Foor Jip:
Eet jij net zofeel als groote Mammakoonijn? Begin jou buik al te groeie?
O, dat denk ik wel dat ik net zoveel eet als Mama Nijn. Ze zorgt goed voor ons maar ze is ook een soort grote zus denk ik. Wij zijn wel slim hoor: het hooi komt nu dus in bolletjes die ze heel hoog ophangen….daar moeten we dan meer moeite voor doen om het op te kunnen eten. Nu gaan Janneke en ikke allebei aan een kant van het bolletje staan, op onze achterpoten. Dan houden we de bol zo vast dat die niet meer beweegt en kunnen we makkelijker eten. Best slim he?

Wat vinnie fies om te eete en moet jij het dan opeete van jou Mammakoonijn. Houwie van Wottelsnek? Kan jij ook al knaage?
Oei…denk niet dat ik ooit wat krijg dat ik niet lust. Ik lust nogal veel..alleen pas hadden ze rooie appelsnoepjes. Daar vind ik niks aan. Mamakonijn wel dus die eet ze gewoon voor mij op. Wortelsnacks zijn fantastisch! Die pik ik wel eens van mijn zusje af maar die pikt het ook weer terug hoor. Knagen kan ik als de beste hoor. We knabbelen stilaan ook stukjes van het hok af. Eens per jaar moeten we voor een prik naar de witte jas (niet zo leuk) maar we zijn dapper hoor. En dan kijken ze of onze knaagtanden in orde zijn. Niks mis mee want die houden we zelf goed in orde. En aan zo’n witte jas kun je trouwens ook gewoon verder knagen.

Foor Jannetje:
Eet jij genoeg of heel feel? Hebbie jou wottelbuik of is jou buik rond?
Mijn buik is denk ik iets ronder dan die van Jip maar niet zo heel rond hoor. Ik denk niet dat ik een wortelbuik heb, want die is niet echt oranje geworden en heeft geen wortelvorm gekregen. Maar ik lust ze wel graag en soms zitten ze ook, in knaag stukjes, in mijn buik. Brood vind ik ook lekker maar dat krijgen we niet zoveel want daar worden we te dik van zeggen ze…nu ja zeg. Dat rennen we er wel weer af hoor. Ik eet nogal veel denk ik…ik heb altijd honger. Net als jij Loes? Maar ik ben ook nog in de groei natuurlijk.

Eet jij alteit saame met jou Jip en jou Mammakoonijn? Lussie wottel in sjelei met hooi? Of hebbie liefer knaagstiks?
Wortels in gelei hebben we nog nooit gehad. Die kennen we niet. De wortels hier zijn altijd kaal…en hard maar dat hebben we het liefste. Knaagsticks gaan er ook altijd goed in. Die zijn zo helemaal op. En als er een stokje onder zit, dan eten we dat ook  maar meteen mee op. Opgeruimd staat netjes. En ja, we eten altijd samen want dat is super gezellig om te doen. Soms zitten we zelfs in de voerbak…maar daar passen we bijna niet meer in.

Fraag foor jullie allemaal. Mamsie heb gehoord dattie jullie eigen keutel op eet. Hebbie zofeel honger dan? Kan jij het iedereen aanraade want selluf heb ik liefer garnaaale assie het mij eerluk fraag??
Nou, soms doen we speciale kleine keuteltjes en die eten we wel eens op. Maar de gewone niet hoor. Die lusten we niet. We raden het ook niet aan hoor Loes, je blijft beter bij je garnalen. Die willen wij niet omdat we vegedinges zijn maar voor jou zijn die prima! Wij lijken altijd honger te hebben zegt vrouwtje..maar dat is niet altijd zo hoor. Soms stoppen we ook met eten. Dan gaan we spelen met onze bal. Daar zit een belletje in dus dat rammelt lekker.

Dank jullie wel van jullie eerlukke meening.
Graag gedaan en super leuk dat we mochten meedoen! Knuffel en een neusje van Jip, Janneke en Kim.

Me oogie

Sjoooooo we sijn weer aan hut eint koom fan een spetterent innefjoew. Ikke ga nu heel snel selluf mij noepies wekker opeete. Hihihihihi.
Nadat ikke bij a twee folle weeke geen las hat gehat fan me oogie moes ik tog weer laas me oogie laate dwuppele. Me man sag opsijneens een twaan in me oog. Me mensen gaan dan heel meen aan hut werk. Me man pak hut flesje en me frauw lok me met me noepiespot. En opmijeens BAM!!! Se pak me beet. Ik kom dan in een djieduppele hauwtgreep. En dan moet se met deselfte hant me oogie opehauwe. As sij denk dat ik meewerk denk se dat furrkeert!! Noweej dat ikke meewerk. Ikke stwibbel egwaar teege. Keihart!! En tog wukt het haar om 1 dwuppel in me oog te kweige. Mopperdemopper. Gewukkig kwijg ik wel meteen noepies na affeloop.
Foor ik afsjuit geeft ik uwes een kwiptiese omsjrijffing foor de follegenne keer. Hij won ooit saame met me mamsie een westrijt!! En datte is ook de reede dat me Mamsiewamsie meegaat met me.
Dit was hut foor deese keer
Ik sluit af met een dikke koes
Foor MammaLoes

Toedeledokie
Dorus

12 thoughts on “Dorus: het innevjoew met drie kooneine

 1. Hoi Dorus,

  Samen met Tommy enorm genoten van je prachtige intervjiew met de 2 J’s en Kim, wat eten ze veel hé.
  Gelukkig hoeven ze met kerst niet in de pan, dat zou wel heel zielig zijn toch.

  Wat erg zeg dat ze jou in de houtgreep hadden, maar je oogje moest wel even behandeld worden.
  Anders zou het alleen maar erger worden, en dat wil je toch ook niet.

  Je hebt daarna tenminste een overheerlijke sneckkie gekregen, hoe lekker is dat.

  Dank je wel voor het spetterende intervjiew, ben benieuwd naar je volgende.

  Pootje van Tommy!!

  1. Hajooooo oom tommy

   Raar he datte se niet foor de kers sjijn. Maar se waare wel wief hoor. Se leeke bijna op stampertje!! Hihihihi.

   Oooooh ikke haat me dwuppels. As ik hut flesje al sie pjopeer ik te maak datte ik wegkom. Maar nee 😭😭
   Pootjes 🐾🐾

 2. Mij lieve beebie,

  ooooh wat bennie tog goed beesig met jou spettende innefjoew en wat heb Kim, Jip en Jannetje goed mee-ge-innefjoew. Mamsie is trots en wat weet wij nu feel van koonijn en hoe zij leef en eet. Mamsie moet wel bijkoome dattie ze heele bak kaapot heb geknaag. Mamsie eet feel maar jij moet mij eigen geloofe mij beebie, Mamsie heb nog nooit nie ze bak opgeknaag. Mij vrouw zeg Loes jij heb nie tande…..
  Oooh en Mamsie heb geen prooteesie, dan kan jij wel garnaaaale eete mij beebie. Garnaaaale in sjelei! En jij lees, koonijne zeg ook teege Mamsie, eet jij maar garnaaaale in plaas van jou keutel. Oooh Mamsie moet er nie aan denke….
  Wij leer feel van jou innefjoew en dattie zo in jou diep zijn fraage stel. Jij ben zo een groote taalent.
  Mamsie ga jou folgende keer mee maar zij zeg er ferder niks ofer, Mamsie houw ze bek op elkaar!

  Lieve Kim, Jip en Jannetje dank jullie wel foor alles van jullie innefjoew en Doorie kommie nog hoedjes passe. Brengie garnaaaale mee….

  Koes koes van jou MammaLoesje

  1. Hajooooooooooo mamsiefanmewamsie.

   Uwes mag follegenne week mee, maar uwes gaat me niet foor mij sgutting sette hoor!! Hette isse MIJ innefjoew!!!
   Moete ik alleweer koome? MAHAMMMMMMMMMMM. En ook garrenaale meeneeme? Mammmmmmm ikke hep al pein aan me oories. Wil uwes nu ook datte ikke pein aan me pootjes er bij kwijg? Sniksnik

   Koeskoes mamsie

 3. Lieve zwarte panter siemees innervjoewer.
  Ik ben blij dat je een innervjoew gedaan hebt met konijnen.
  Nu weet ik veel meer over ze.
  Ons honden vriendje Sandor(😪🌈) vertelde er vaak over.
  Als hij bij ons was en mijn scullary girl met hem ging wandelen in het park,vond hij de konijnen geweldig.Hij ging er altijd naar toe en zijn neus rook ze van verre.
  Hij inspecteerde elk hol dat er was.Het liefste rende hij er achteraan.Maar er 1 gevangen heeft hij nooit.
  Her verschil met Kim en J&J is dat de konijnen hier los lopen en ik denk,alleen gras eten.Ik heb nog nooit gehoord dat er wortels 🥕🥕🥕🥕 in het park zijn.
  Gelukkig dat Kim J&J met kerst niet in de pan gaan.Misschien wel in bad om extra netjes te zijn????
  Loes,jij had ook zulke goede vragen.Ik had nog nooit gehoord van Sandor dat konijnen soms hun keutel opeten.Jakkie bah.
  Maar zo te horen krijgen Kim,J&J veel eten dat ze lekker vinden.
  Wortel taart…..o mijn scullary girl lust dat ook!!!!

  Doorie wat vervelend dat je weer een druppel in je oog moest.
  Als een goede kater heb je laten weten dat je het er niet mee eens bent.
  Het is echt beter voor je oog om het wel toe te laten,maar op deze manier krijg je vast meer noepies!!!

  Het was weer een leerzame dinsdag.
  Dank jullie wel.
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Hajoooooooo tante muzette. Fies he datte se hun keutels opeete. Blehbahbah. Sauwe se dat ook in ut wilt doen?
   Mijn innefjoews sijn alleteit leersaam. Want ikke stel de fjaage die iedeween weete wil. Want geef toe… assuwes niet wis waar dd nijntjes plasse… dan sau uwes daar tog nie fan kunne sjaape? Want dan fjaagt uwes uwes dat teets af!! Hihihihi
   Pootjes 🐾🐾

 4. Heee lieve grote siejemeese panter, wat een keigaaf intervjoew heb je weer gedaan!, nau weet ik veel meer over nijnen, weet je wat ik niet snap?, dat ze hooi en wortels en haut eten, dat is toch helemaal niet lekker?, en poepies, jekkie!, goed dat je mamsie daarnaar vroeg, wie kan zoiets nau verzinnen?!, zijn wel heel mooie nijnen vind ik, ze zien er heel zacht uit, om mee te knuffelen of om te aaien, heb je gefoeld of ze zacht aanfoelen?, wat gezellig dat ze de Lucky, Dropje en Molly kennen, en dat Lucky ook neusjes geeft aan ze!, heel lang geleden, toen Popje, Beer en Molly nog alledrie leefden, woonde een paar deuren verderop een nijn, en die mocht gewoon los door de tuinen lopen, maar alle katten waren een beetje bang voor hem, want hij deed wat jongensnijnen graag doen, maar dan bij alle katten, en die wilden dat helemaal niet!, als mijn vrouw een paar brokjes aan Pop, Beer en Mol gaf kwam het konijn meteen aanspringen, zooo heee die was snel!!, dankjewel voor de reeportaasje Door, je bent echt de allerbesteste!!!, o en wat erg dat je zomaar een druppel in je oog kreeg!, dat mag helemaal niet!, dan heb je een heeeeeele grote berg noepies verdiend vind ik, o ja en wat sta je machtig mooi op de footoos!, blek is echt heel erg bjoetiefoel!, dankjewel voor jau en je MammaLoesje, en ik ga nadenken over wie volgende keer is, maar ik heb het nog nooit geraden…, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van je poomsie Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik ekstraveel noepies op je balkon gelegd, onder de stoel van je Oma Katrientje!!

  1. Hajooooooooooooo poonsie.
   Ooooooh deet die knijn tauwte dinge? Hihihihihihi.
   Sauw ikke nooitttt doen. Hihihihi.
   Ikke sau ook nooit me dwolle opeete. Dan nog wiefer fieze fis of fiese flees. Maar hut wiefs me bwokkies.
   Ooooh eg… mamsie gaat oofer 2 week gwoon mee toen se hoorte waar ik heen sauw gaan. Sjo errug. Se sei ikke gaat mee. En ikke kon geen nee segge.

   Frauw maak teets beetewe footoows fanne me hihihi. Ze seg datte se al neegentien jaar erfaawing hept.
   Pootjes 🐾🐾

 5. Lieve Dorus
  Wat een keigaaf interfjiew!!!!!
  Leuk hé die pom poms op hun kontje??
  Wij hebben ook 2 konijnen gehad maar dat zijn nu sterretjes.
  Toen ik, Dopey, nog klein was waren die zooooooo groot dat ik er uren naar kon kijken. Gelukkig zat er draad tussen want anders was ik echt niet blijven zitten hoor!!!!
  Maar vrouw zei dat ze wel heel lief waren!!!!
  En dat druppelen van jou oogje is wat……goed dat je het niet zomaar toe laat zonder te protesteren!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hajoooooooooooo oom dopey. Oooooooh die dwuppels sjijn so stom.
   Aween de noepies sjijn fijn daarna. Maar die moet frauw oppe vloer legge. Want ik furrtjauw haar eg niet meer.
   Ooooooh heppuwes ook al flappies kent? Hihihihihi. Die bowwetjes aan hun bips sjijn wel weuk!!!
   Doet uwes uwes smaakewukke kippies de gwoetjes fan me!!! Hihihihihihi.
   Pootjes 🐾🐾

 6. Hallo Dorus reporter en Mama Loesje.

  O dat was wel een reuze groot verhaal zeg, oke het was ook over 3 nijnen en nog wel de huisvriendjes van Lucky.
  Wat is nou zo vetgaaf vind is dan de 2 kleine nijnen Jip en Janneke heten, De naam van mijn zusje en mij. Kijk het kan gewoon niet anders, dan dat het reuze lieve nijntjes zijn. Maar wat een enorme eters zijn het. Zoveel krijg ik niet in mijn bakje, maar ja ikke bent Jip de kat en geen nijn.
  Vrouwtje had toen ze in een ander huis met reuze veel tuin ook nijntjes, hele grote rezen en gewone grote en dwergnijntjes en ja wel ook hangoornijnen. De nijen hadden een hele grote ren, maar daar konden ze zich niet uitgraven, want diep onder de grond had vrouwtje gaas gedaan en ja door gaas kun je niet ontsnappen.
  Ja nijnen zijn echte grote eters, as ik zoveel zou eten knapte ik uit mijn jas hoor.
  Ikke hou het maar bij een verrassing wie de volgende keer weer de klos is voor jou intervieuw hoor.
  ank je hoor het leuke en reuze grote verhaal en knuf an vrouwtje, poot en kopje van Oome Jip

  1. Hajooooooooooo oome jip.

   Ooooooh heppuwes frauw ook knijnen hat? Ook met pommetjes?
   Mij fens wille awwes weete en dan kwijg je fanmijself een heeeeerwuk lang innefjoew. Oome jip… follegenne keer wor hut nog langer hihihihihi. Dan moet uwes maar koffie met een snekkie erbij neeme hihihihihihihi.
   Pootjes 🐾🐾

Reacties zijn welkom