Bram gaat weer aan het werk

werk

Hoi lieve allemaal, ik ben het Bram. Misschien weten jullie het niet meer of juist wel maar ik ben blogger over mijn leefe. En ik heb net vakanzie gehad omdat mij vrouw ging verhuizen. Ik ben dus nu een katermans op afstand want ik woon eigenlijk bij een manspersoon en dat is de broer van mij vrouw. Ingewikkeld hoor. Maar ik blijf bloggen want mijn vrouw is mijn vrouw en we zijn kei vaak saame en ze woont nu kei dichtbij.

In mij vakanzie

Allereerst wil ik Oopa Floris kei erg bedanken want hij deed vakanziewerk in mij vakanzie. En dat heeft hij kei goed gedaan want zijn verhalen zijn echt super leuk. Dus dank je wel Oopa Floris ik vind heel fijn dat je dit wilde doen voor mij. Ik maakte me namelijk wel werkzorgen over het bloggen want als ik niet blog, wie doet het dan en toen kwam Bertje met een kei goed idee over Oopa Floris. Een seeniejoor met deemenzie. Dat is wanneer je niet alles meer weet of kan onthouden. En nu is er nog meer goed nieuws want Oopa Floris blijft bloggen en daar ben ik heel blij mee want zijn verhalen zijn super leuk net als onze andere bloggers.
Daarnaast wil ik Loesje ook even bedanken. Als mantelpoes voor Oopa Floris heeft ze het niet altijd makkelijk gehad tijdens het vakanziewerk van Oopa. Hij was regelmatig verdwaald of hij was uit de wc aan het drinken of hij deed ineens keihard krijsen. Dank je wel Loesje dat je deed oppassen of Oopa niet kwijt raakte.
En natuurlijk Bertje ook heel erg bedankt voor je geduld en goeie ideeën, zonder jouw is alles zoveel zwaarder. Jij maakt alles zoveel beter, dank je wel.

Na de vakanzie

En dan nu natuurlijk over hoe het gaat na de vakanzie. Want ik heb echt kei veel te mauwen. Er is heel veel gebeurd. Maar het belangrijkste is, hoe gaat het met mij nu dat mijn vrouw ergens anders slaapt.
De eerste nacht vond ik er niks aan. Want ik was oer met mijn muisjes en ik deed ze naar haar brengen maar ze was er niet. Dat was raar in mijn kop. Mijn vrouw heeft een roetiene net als ik en nu was dat niet zo. Daarom ging ik nog meer muisjes zoeken en brengen. Misschien dat dat zou helpen maar dat was niet zo en toen wilde ik ineens mijn avond snek. En die was er ook niet. Dus ik deed nog meer mauwen en toen vroeg mijn manspersoon wat er was. Ik was mijn vrouw kwijt en mijn avondsnek was weg. Mijn manspersoon heeft ook sneks in een kastje voor als ik die wil snekken dus ik liep naar dat kastje voor mijn avondsnek. Dan maar deze als avondsnek. Hij snapte mij gelukkig en vroeg of ik wat lekkers wilde. Ja natuurlijk. Ik hou van snekken, zeker van kipsmaak sneks. Dees keer kreeg ik van hem sneks en dat waren crunchsneks van whiskas. Het zijn allemaal kleine snekjes. Er is kipsmaak en vis maar ook rund en zallum en kalkoen. Dees snekjes vind ik ook lekker maar die krijg ik niet altijd. Nadat ik mijn snekjes op had ging ik naar de zolder voor kontroole. Want wat nou als mijn vrouw ineens wel boven is, dan wil ik nog steeds de sneks uit het trommeltje. Ik ben op haar bed gaan liggen en ik heb de wacht werkgehouden tot dat mijn oog het niet meer volhield. Toen ben ik gaan dutten. Want met dutten gaat de tijd sneller. En toen ik wakker werd hoorde ik beneden iets en ben ik kei snel naar beneden gerend.
Daar hoorde ik iets bekends, namelijk: ‘hoi lieve Brammie, knappe jongen, kom hier dan doen we even kriebelen’. Nou ik was kei blij en mijn staart deed bibberen want mijn vrouw was beneden. En ik deed mauwen en spinnen tegelijk. Ook kwamen er kopjes want ik had haar best gemist en zij mij ook. Die avond bleef ze hier bij mij slapen en dat vond ik heel fijn want toen kreeg ik ook mijn avondsnek en knuffel weer.

Ben terug

Het was best een spannend avontuur voor mij zonder mijn vrouw, maar het is me gelukt en daar ben ik kei blij om. Er komen nog meer avonturen want nu ben ik weer terug met bloggen. Maar voor nu wens ik jullie allemaal een kei fijn wiekent met heel veel sneks en knuffels.

33 thoughts on “Bram gaat weer aan het werk

 1. Hajooooooo oompje bwam.
  Wellekom tewug!!!! Ikke hep uwes egwaar gemist hoor. Oopa was egwaar sjupers, maar uwes hoor oppe katerdag hier te sijn.
  Gewukkug woont uwes frauw nog flak bij uwes sodat uwes snekkies genoeg kwijg.
  Maar wie geef me nau sakgelt oppe katerdag? Ikke wil naameluk een nieuwe kwultang foor me jiekie koope. Jiekie furrslijt eg heel feel kwultange hihihihihi.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Hoi stoere knul, gelukkig ben ik niet alleen Dorus en Oopa Floris deed het kei goed! Ik denk dat mama Loesje wel zakgeld geeft als je het lief vraagt. Zacht kopje van ome bram

 2. Hallo lieve vriend Bram,

  Nou ikke snapperde eert niks van dat je niet op katerdag was en Oopa Floris de blog deed. Nou dat heeft hij eggies super gedaan samen met Loesje. Gelukkig blijft hij blog schrijven.
  Jij hebt zeker een avontuur gehad, maar ja ikke ben Jip en snapper niet veel van, maar dat geeft niet kom ikke vanzelf wel een keer achter. Ikke vind het weer fijn dat je er bent en je ons weer schrijf doet. Geniet van alle dingen op jouw dag en een knuffel van mijn vrouwtje en poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi grote vriend Jip, ik heb jouw en je vrouw ook gemist. Het was raar om niet te bloggen. Gelukkig deed Oopa dat kei goed. Maar je hebt gelijk Jip, mijn leefe is een beetje raar want nu is mijn vrouw op afstand maar niet altijd. Soms komt ze terug. In de aankomende bloggen ga ik alles proberen te vertellen. Ik ben heel blij dat ik jou weer hier zie. Stoer kopje en een fijn wiekent van mij, Bram

 3. Haai Brammie,

  ken ik jou?
  Ik ben Oopa Floris en ik doe vakanziewerk. Keiveel…
  Wat?
  Hoezo deed vakanziewerk?
  Keimaf…
  Haai Bram ik ben er weer.
  Ik heb gepinkeld in de doos van Loes.
  Ooh dat mag ik nog niet vertellen.
  Waarom mag ik dat niet vertellen?
  Ik vertel wat ik wil.
  Haai Kees
  Karel?
  Henk?
  Whaa haaa
  Keifijn jij bent er weer
  En ik ga niet weg,

  de toedels ook aan vrouw Karel
  Wat?
  Ooh….

  Vrouw Bram

  1. Hoi opa Floris,

   Wat leuk dat je toch nog wat van je laat horen. We zijn je echt nog niet vergeten, hoor ! Tot over een poosje.

   Veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

  2. Oooh OOPA in Omamasie haar doos. Hebse u wel eksja makareele gegeefjes. Omamamsie OOPA was furgeetjes dat het u doos was.

  3. Hoi Oopa Floris! Wat koel dat je toch nog hier bent. Je vakanzie werk is voorbij, je gaat nu zelf bloggen en vertellen hoe je leefe is. En dat doe je geweldig want je heb het voor mij ook kei goed gedaan. Heel veel kopjes en neusjes voor jou en Loesje, van mij, Bram

 4. Lieve Brammie,

  oooh mij broer Oopa Floris is ze beetje los van ze slag…
  Maar ik wil zegge van mij eigen, mij hart is zofeel blij van jou trug zijn. En jou lieve vrouw en mij Milaameisje en jullie woef.
  Hoop dat jij ons alles ga fertelle want iedereen leef met jou eigen mee.
  Mij broer Oopa Floris heb ze eigen uitgeleef en hij vin het zofeel fijn. Maar nu zijn wij allemaal blij, Brammie is er weer. Iedereen heb jou gemis Bram.
  Mij hart foel het, als jou vrouw er nie is moet jij wenne en jij moet sneks eete. Dat is mij erfaring Bram.

  Nu moet ik naar Oopa anners ga hij weer letters krijse.
  Dank jou wel van zofeel lieve woorde,

  Zachte kopjes van mij hart foor jullie allemaal,

  Loesje

  1. Hoi Loesje, jij bent zo slim en jij weet al dees dingen al. Nou ik heb echt keiveel willen snekken want mijn vrouw was er niet en het was anders. Mijn buik wou alleen maar eete Loesje. Maar mijn vrouw is niet voor altijd weg. Ze komt elke keer terug en dat is fijn. En ik ben kei blij dat Oopa vakanziewerk heeft gedaan. Hij doet het kei goed! Misschien mag hij een beetje minder krijse want hij weet toch dat jij er bent. En jij bent veiligheid van ze eigen. Iedereen foel zich veilig bij jou. Ik heb jullie allemaal gemist. Heel veel zachte kopjes en neusjes van mij, bram

 5. Lieve Bram,

  Super fijn dat je weer terug bent op je Bram blog dag, Tommy en ik hebben jou enorm gemist.

  oopa Floris heeft jou kei super goed vervangen, en hij gaat gelukkig ook door met bloggen.
  Maar er is maar een Bram, en dat ben jij.!

  Geloof direct dat het wennen was, nu je vrouw niet meer bij je woont, gelukkig woont ze niet zo heel ver weg en kan je nog vele lekkere snecckies krijgen.

  Kopje en pootje van Tommy!

  1. Hoi Tommy, nou ben ik kei ferleege van jou liefe woorden. Ik heb jou ook gemist en ik ben blij dat ik weer mag schermen en bloggen. Gelukkig blijft Oopa Floris op de blog want kei kan het kei goed en ik vind zijn verhalen kei mooi.

   Nu dat mijn vrouw ergens anders woont heb ik wel al iets geleerd. Dat je nooit alleen bent want ze pakt de fietst en ze is heel snel hier en saame zijn is dan speesjaal en daar ben ik zuinig op. Fijn wiekent Tommy, stoer kopje van mij, Bram

 6. hallo lieve Bram, wat fijn dat je weer terug bent en je verhalen weer op de blog gaat vertellen. We zijn ook blij dat Opaa Floris op een andere dag verder kan gaan met zijn blog. Voor jou was het een spannende zomer geloof ik met de verhuizing van je vrouw. En dat je daar aan moet wennen snappen wij heel goed. Je gewone ritme wordt toch verstoord door zoiets en natuurlijk mis je je vrouw als zij ergens anders slaapt. Maar gelukkig woont ze heel dichtbij en kunnen jullie veel samen zijn. Wij kijken uit naar je volgende verhaal. Muppet roept prrr ppprrrr en een aai-knuffel van mij, Maria.

  1. Hoi Muppet en Maria, wat koel dat jullie ook weer op de blog zijn. Ik heb jullie ook gemist en ik had best wel zenuwen om weer te starten want wat nou als niemand meer weet wie ik ben. Gelukkig is dat niet zo. En ik ben ook kei blij dat Oopa op een andere dag gewoon mee mag bloggen. Hij is kei goed.

   Gelukkig woont mijn vrouw vlakbij en is ze kei snel bij mij als ik haar roep. Dat maakt het minder moeilijk. Heel fijn wiekent voor jullie saame, stoer kopje van mij, Bram

 7. Brammie!!!!, zooo heee wat keigaaf dat je er weer bent, ik heb je zoveel gemist!, ik moet tetteren dat je er weer bent, en ik ben ook helemaal blij dat Oopa Floris ook blijft, dat is helemaal top!, wat een afontuur heb je meegemaakt Brammie, en je vrouw ook!, maar jullie zijn keidapper geweest, jullie allebei, en gelukkig maar dat je vrouw dichtbij woont en vaak bij je kan zijn, en gelukkig dat je man snapte dat je een avondsnekkie wilde, als hij het niet begrijpt kan je altijd miouwen Bram, dan kom ik er aan met allemaal sneks, want snekkies zijn belangrijk!, lieve Brammie, je bent zo een lieve spesjale vriend van me, ik ben opgelugt dat alles goed is gegaan met jau en met je vrouw, en nau hebben we nog zon ook!, ik zit nu in de tuin en ik tetter, hoor je me?, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kevermans!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies met kipfulling op zolder neergelegd, en kouwstiks met kipsmaak in je tuin!!!

  1. Keeeeeever!!!!! Ik heb jou keeeeei erg gemist!! En al jouw tetters heb ik gehoord en toen deed ik kei hard terug tetteren zodat jij mij kon horen. En ik ben ook kei blij dat Oopa Floris blijft want hij is kei goed.

   Ik vind het kei lief van jou Kever dat je ons dapper noemt maar zelf ben jij ook kei dapper want je doet zoveel nieuwe dingen elke keer.Je bent wie je bent Kever en iedereen weet dat en dat vind ik zo mooi aan jou. Jou tetter was de allermooiste tetter die ik pas heb gehoord want die was speesjaal voor mij.

   Jij bent mijn speesjaale liefe vriend Kever en ik zal me nooit alleen foele als mijn vrouw nu een nachtje ergens anders slaapt want ik weet dat jij er bent. En met jouw durf ik alles aan want jij bent mijn Kevermans!!! En de kipfulling sneks waren super lekker Kever, ik moest ze meteen opschrokken. De stik mag ik morgen gaan zoeken van mijn vrouw want raad eens??? Ze blijft vannacht bij mij!! Dees nacht slaape we saame. En de foto Kever, daar slaape we saame op want dan ben ik veilig als jij er niet bent. Ik wil nooit meer zonder jouw of mijn vrouw. Kever, er is een nieuwe dappere smaak. Ik heb Krabsmaak snekjes verstopt bij je dutplek binnen. Er ligt ook een soepje met ooseejaan visjes zoals garnaale en kreefjes. Ik hoop dat je het lekker vind. Liefe kopjes en neusjes en kei veel TETTERS TEEEEEEEEETTTTTERS van mij terug, van je liefe Brammievlinder

   pee ess, wil jij jou vrouw bedanken dat jij en je vrouw er voor mij waren in de dappere tijd ?? Ze krijgt een zacht likje op haar neus van mij als dank je wel

 8. Hoi lieve Bram.
  Wat fijn dat jij op zaterdag weer je blog schrijft.Ik heb je gemist.
  Al moet ik zeggen dat Oopa Floris het ook heel goed gedaan heeft en het zo leuk is dat nu jij terug bent,Floris toch ook blijft bloggen.
  Ik snap heel goed dat je moet wennen aan je manmeer.Gelukkig begrijpt hij heel goed wanneer jij een snek wil hebben.
  En fijn dat je je vrouw ook vaak ziet.Dubbel op mensen om je te kroelen en te verwennen!!!!!.
  Ik ben benieuwd naar al je avonturen Bram.
  Heel veel zachte “welkom terug” kopjes van Muzette.

  1. Hoi liefe Muzette, ik heb jou ook gemist Muzette en je sculary girl. Het was raar om niet hier te zijn. En ik ben kei blij dat Oopa het voor me gedaan heeft en dat hij nou zelf mag bloggen want dat doet hij kei goed. Fijn om iedereen weer te zien en dank je wel dat je hier bent Muzette. Tot snel en ik wens je een kei fijn wiekent, zachte kopjes van mij, Bram

 9. Hallo Bram, hier met Gijsje. Wat leuk dat je er weer bent. Welkom terug. Ga je nu weer van alles vertellen wat je beleeft. Met Oopa Floris is het ook heel gezellig. Ik ben ook blij dat jij er weer bent.
  Kopjes en knuffel van Gijsje en vrouwtje

  1. Hoi Gijsje, wat kei koel dat je op de blog bent. Ik heb jou en je vrouw ook gemist. Gelukkig ben ik er weer en ben ik kei blij dat Oopa mag blijfe want ik maakte me zorgen. Ik vind Oopa’s verhalen kei goed en ik wou niet dat hij stopte en nu mag hij zelf bloggen. Ik wens jullie een kei fijn wiekent, heel veel kopjes van mij, Bram

 10. Mijn lieve Brammiesaurus welkom terug xxx Jafita. Ik had je echt gemist maar hier hadden ze gezegd Brammiesaurus komt terug dus mijn hart heeft nu een megasprong gemaakt. Hier hadden ze het druk Brammiesaurus en ik heb mijn best gedaan door heel veel knuffels te geven hier en ik vind wel ik krijg te weinig snekkies. Maar daar ga ik aan werken hoor. Een hele grote dikke knuffel van iedereen, maar de allergrootste is van mij Jafita

  1. Mijn liefe Jafita, mij mooiste furkeer ooit. Ik ben zo blij dat je hier bent want ik heb jouw ook kei erg gemist. Jij bent de dapperste poesemeisje ooit. Jij weet precies wat je wilt en je leeft met iedereen mee. Ik vind dat hij kei veel snekjes verdient hebt want je hebt kei goed kopjes en knuffels gegeven. Van mij krijg je Kipsmaak en Vissmaak snekjes. Ze zijn alleen voor jou van mij. Liefe neusjes en kopjes van je Brammiesaurus en stoere kopjes voor jou famielie thuis. XXXXXX jouw Brammiesaurus

 11. Hoi Bram
  Wat leuk dat je er weer bent!!!!!
  We hebben je toch wel gemist hoor!!!
  Gelukkig maar dat je vrouw nog dichtbij woont en je haar nog vaak ziet!!!!
  We kijken weer uit naar je verhalen!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi allemaal, ik ben blij dat ik weer terug ben en dat ik iedereen weer zie. Het is heel fijn dat ik allemaal liefe berichtjes krijg want ik had best zenuwen toen ik weer een blog maakte. Gelukkig gaat het allemaal kei goed. En Oopa Floris doet het kei goed en hij gaat nou ook bloggen. Ik wens jullie een heel fijn wiekent met zachte kopjes van mij, Bram

 12. Hoi Bram’,

  Gezellig dat je weer terug bent. We wisten wel dat dat een keer zou gebeuren, maar we wisten niet precies wanneer. Gelukkig heeft opa Floris leuke verhaaltjes verteld in die tijd. Bovendien blijft hij dat af en toe nog doen, want anders zouden we hem weer gaan missen.
  We kunnen ons goed voorstellen dat je erg moest wennen aan de nieuwe situatie. Verandering vinden wij ook nooit leuk, behalve natuurlijk wanneer er voor de verandering nieuw lekker eten komt. Maar het is natuurlijk reuze fijn dat je baas nog gewoon in je huis woont en dat je vrouw heel vaak langs blijft komen. Zo is er wel wat veranderd en toch ook weer niet. We zijn nu al nieuwsgierig naar je nieuwe avonturen.

  Veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

  1. Hoi allemaal, ik ben kei blij dat ik weer blog maar ook dat Oopa blijft want hij heeft het echt kei goed gedaan. Ook al is a deement of zo, hij doet het wel. En jullie heb ik ook kei veel gemist en ik ben blij dat jullie ook weer hier zijn. Mijn manspersoon moet ook heel erg wennen aan het nieuwe. Dat mijn vrouw nu ergens anders slaapt maar saame komen we er wel. En bij mijn manspersoon slaape vind ik niet zo erg, hij heeft een zachte buik waar ik op mag slapen en dat vind ik fijn. Ik wens jullie een kei fijn wiekent met heel veel zachte kopjes van mij, Bram

 13. Hoi lieve Bram, fijn dat je weer terug bent met bloggen! En we vinden dat jij heel dapper bent geweest met je vrouw op afstand! Dat is best even wennen maar je doet het goed! Dikke knuffel van Lucky, Molly, Dropje en de konijntjes!

  1. Hoooooi Lucky, koele blogger Lucky. Wat tof dat je er bent en wat doe je het goed op de blog! Ik vind het kei stoer dat je meedoet. En ik ben kei blij dat je hier bent vandaag, op mijn blog. Dat vind ik kei lief! Ik wens jou en je famielie een fijn wiekent en kei veel stoere kopjes. Voor de nijntjes wat zachtere kopjes, van mij, Bram

 14. Hoi Bram dat is zekertjes effe wennen als je vrouw mens opeens een andere plek heeft om te wonen, ik zou ook best van streek zijn.
  Gelukkig woont ze vlakbij en komt ze regelmatig langs dan kunnen jullie als vanouds veel knuffelen

  Kopje van Ollie

  1. Hoi Ollie, wat lief dat je op de blog bent en het is best raar zo. Het is allemaal nieuw maar het kan best. Gelukkig heb ik een manspersoon waar ik ook veilig ben dat maakt het minder moeilijk. En vanavond ben ik niet alleen want mijn vrouw slaapt weer een keertje bij mij!! Dus dan gaan we kei veel knuffelen en kriebelen. Fijn wiekent voor jou en je vrouw, zachte kopjes van mij, Bram

 15. Lieve Bram, fijn dat je weer terug bent met jouw eigen blog, we hebben je gemist hoor, hoewel Oopa Floris ook keigoed heeft geschreven. Fijn dat hij nu zijn eigen blog krijgt en jij weer verder gaat met jouw verhalen. Ik begrijp best dat het niet leuk voor jou is dat jouw frau ergens anders is gaan wonen, gelukkig woont ze dichtbij zodat jullie heel vaak samen kunnen zijn. Het moet gewoon even wennen. Knuffels van Ina en Floortje.

  1. Hoi liefe Ina en Floortje, ik ben kei blij dat Oopa vakanziewerk deed en dat hij nou zelf mag bloggen want dat doet hij kei goed!! Maar ik heb jullie ook gemist hoor!! Ik ben blij dat ik weer blog. En nu het is saame leren en opnieuw iets moois maken. En dat kunnen wij wel. Soms moet ik wel heel dapper zijn maar die verhalen komen nog op de blog. Dank je wel dat jullie hier en ik wens jullie een kei fijn wiekent met liefe kopjes van mij, Bram

Reacties zijn welkom