Bram gaat met vakanzie

vakanzie

Hoi lieve allemaal, dees week is het een speesjaale week want ik ga met vakanzie en daarover wil ik jullie iets meer vertellen. Een tijdje geleden kreeg mijn vrouw te horen dat ze een huis krijgt. Maar de huizen waren er nog niet. Dees moesten nog gemaakt worden. Nu is het een heel tijdje verder en heeft mijn vrouw nieuws gekregen.

vakanzieMijn vrouw

Op dinsdag mag zij de sleutel ophalen in haar nieuwe woning. Ze krijgt dan een rondleiding van alles wat er is en hoe het er uit ziet. Daarna vertrekt de persoon en kan mijn vrouw gaan klussen. En in dees weeke ben ik er ook niet. Mijn vrouw gaat verfe en een vloer leggen. Ik vind dat knap want ik kan niet eens de korrels van mijn bak goed veege. Maar er is nog meer nieuws wat ik met jullie wil deele.

Mijn manspersoon

Als de muren zijn gedaan en de vloer erin ligt, gaat mijn vrouw daar alleen wonen. Misschien weten sommige van jullie het al wel maar andere nog niet. Eigenlijk hoor ik bij de broer van mijn vrouw. Ik heb dus een manspersoon en een vrouw. Mijn vrouw heeft mij als kitten meegenomen uit het asiel waar ze werkte en haar broer vind mij zo lief dat ik bij hem in zijn paspoort sta. Dus Brammiesaurus heeft een manspersoon. Mijn manspersoon vakanzieheet Peter. En ik lig het liefst op zijn armen achter de peesee. Nu zul je misschien wel fraage hebben over van alles wat er mee te maken heeft en ik ga proberen om hier alvast wat duidelijkheid neer te schrijven.

 • Ik blijf bloggen want mijn vrouw komt toch altijd hier want ik kan haar niet missen en zij mij ook niet.
 •  Dan ben ik een Bram op afstand, mijn vrouw blijft dicht in de buurt dus als ik kei-hard mauw, dan komt ze meteen.
 •  Ik heb ongeveer twee weeke vakanzie, de meneer van internet doet vervelend dus misschien is het een weekje later maar dan zeg ik het op tijd.
 • Mijn manspersoon snapt niks van bloggen vandaar dat mijn vrouw het doet en hij vind het niet erg.
 • Ik ga mijn vrouw echt heel erg missen want nu doen we best veel saame en nu wordt het anders.
 • Ik hou nog steeds van kipssmaak sneks. Nu moet ik wel vaker bij mijn manspersoon zeuren als mijn vrouw hier niet meer slaapt.
 • Mijn feesboek blijft gewoon en ik blijf ook gewoon, dat is het fijnst

Op bezoek

Er zijn nog zoveel dingen die anders gaan of waar we allebei aan moeten wennen dat het lastig is om te zeggen wat het allemaal presies is. Mijn idee is dus dat ik op afstand ga vertellen wat het met me doet en hoe het gaat. Mijn vrouw komt gewoon op bezoek en dan doen we heel veel kletsen en knuffelen. Eerlijk is eerlijk, ik denk dat het voor haar saai is want ze is dan alleen. En ik ben met Mila en Toby en mijn manspersoon. Maar dat gaan jullie lezen als ik terug ben van de vakanzie. In de vakanzie ga ik heel veel dutten. Maar ik ga ook in de tuin zijn. Kontrooles doen op beestjes want laatst zag ik een soort kevertje lopen op de teegels en die hoorde daar niet. Mijn mijn poot heb ik hem terug gestuurd naar het zand maar toen kwam Mila ineens en die at hem op. Zij doet dat dus. Ik niet. Ik ben tuinveegataaries. Ik eet niks vanuit de tuin. Alleen mijn kipssmaak brokken.

vakanzieTerug

Maar goed, tot zover het speesjaale nieuws. Ik ben op vakanzie en daarna kom ik weer terug bloggen. Zorgen jullie allemaal goed voor elkaar? Dat je genoeg drinkt met warm weer maar ook geen ruzie maakt. Ik wens jullie een hele fijne zomer met heel veel mooi weer, lekkere sneks en genoeg dutjes! Tot snel, stoere poot van mij, Bram bijna op afstand.

15 thoughts on “Bram gaat met vakanzie

 1. Hajooooo oompje bwam.

  Oooooooh gewukkie bwijf uwes!!! Ikke sal uwes wel misse hoor!! Eggiewaar. Ikke hep me gissere as een egge boerepummel gedwaagt hihihi.
  Ikke sat agger een fjieg aan en awwes om me heen moes weete datte ik op jagt was. Ikke gooite awwes om hihihihi. Maar ikke kweeg um te pakke en hep um heeeeerwuk oppe-eet hihihihi. Hij kwaakte ook jammie.
  Ikke sal bewoofe geen wuussie te maake hoor. Doet ik tjauwes tog nooit hihihi
  Pootjes oompje bwam. Tot snel🐾🐾

  1. Hoi liefe knul, wat goed van jou dat je die flieg heb gefange!! Je bent kei snel jonge. Folgens mij zijn fliege best lekker. Ik weet het niet want die zijn te snel voor mij. Doe je rustig aan jonge, goed op je man en vrouw passen he. Stoer kopje van mij, Bram

 2. Hoi lief vriendje Bram, wat een spannend nieuws. En vakanzie, ik weet geeneens wat dat is, want mijn vrouw blijft altijd thuis bij ons. En ik dus ook. Wat spannend dat je een manspersoon hebt, ik weet ook niet hoe dat is , want ik heb altijd alleen mijn vrouw, soms komen er wel mannen in huis om iets te maken of repareren of zo, maar dan kruip ik altijd snel onder het grote bed, want dat vind ik eng.
  Lief vriendje Bram , gelukkig blijf je gewoon op de blog, en ik ben benieuwd naar hoe het is als je vrouw niet meer bij je woont.
  Een hele fijne vakanzie Bram, ik ga je wel een beetje missen hoor.
  Hai vaif van je vriendje Bikkel.

  1. Hoi liefe Bikkel, wat koel dat je er bent. Gelukkig gaat het weer goed met jouw. Ik was kei bezorg om jou en je famielie. Ik weet niet hoe het gaat zijn zonder vrouw. Ik heb dit nog nooit eerder gedaan maar ik hou je op de hoogte. Hooge haai vijf terug van je grote vriend Bram

 3. Lieve Bram op afstand. Oh wat spannend allemaal, en voor jou een hele verandering. Het zal even wennen zijn. We moeten jouw blog dus eventjes missen. We zijn heel benieuwd naar alles wat je in de tussentijd gaat beleven. Gelukkig dat jouw vrouw heel vaak op bezoek komt . Lieve Bram, Floortje en ik wensen jou een fijne vaakansie en een fijn wiekent. Knuffels van ons.

  1. Hoi liefe Ina en Floor, het gaat heel erg wennen want nu krijg ik kei veel sneks en dadelijk niet meer. Mijn manspersoon geeft niet zoveel snoep. Ik ben maar heel eefe weg. Daarna doe ik weer bloggen. Op afstand en dat gaat denk ik wel goed komen. Alvast een fijn wiekent voor jullie, kopje van mij , Bram

 4. Lieve Bram, wat een bijzonder avontuur voor jou, een heuse vakantie. Geef je manspersoon maar vaak een extra kopje zodat hij weet dat je een kipsnekkie wilt. Je bent een bijzondere katerman hoor als tuin-vegetariër. Muppet vangt de muggen op het balkon en smikkelt ze op, zonder blikken of blozen. We wensen je een fijne vakantie met veel dutjes en in de tuin zijn. Gelukkig zien we je daarna weer terug op de blog. Voor je vrouw veel succes met alle klussen en het verhuizen. Prr prrr van Muppet en aai van mij, Maria, tot later weer doeoegh

  1. Hoi liefe Muppet en Maria, dat is een goeie tip. Dan ga ik gewoon ekstra zeuren om sneks met kipsmaak. Muggen heb ik nog nooit gegeten dus ik weet niet hoe dat is. Ik vind het van Muppet erg knap want muggen zijn folgens mij ook kei snel. Ik wens jullie ook een kei fijn wiekent en tot snel weer, kopje van mij Bram

 5. Hoi lieve mooie stoere Brammievlinder, wat spannend allemaal!, ik wist niet dat jij ook een manmeneer hebt!, ik ben wel helemaal blij dat je blijft bloggen want anders zau ik je echt zooooooveel missen!, wat moet ik nau zonder jau?!?, ik heb een afontuur meegemaakt maar dat hoor je nog wel!, en wat een fies ferhaal van dat kevertje, jekkie dat lijkt me helemaal niet lekker!, ik vind het helemaal top dat je tuinvegetaries bent, ik ben dat ook, ik eet soms een snekje in de tuin, of gras, maar dat is een plant denk ik, gelukkig dat je je vrouw ook blijft zien, het zal wel wennen zijn zonder haar, ik vind het macntig mooi dat ze zelf een floer gaat leggen en gaat verfe, mijn vrouw doet hier ook altijd verfe, ze zegt dat ze dat leuk vindt om te doen en mijn man juist niet, ze hebben ook twee keer teegels gelegd op de floer, mijn vrouw zegt Nooit meer!, gelukkig zitten de teegels er nog, lieve Brammie ik loop in mijn hoofd met je mee op tuinkontroole, dat kan ik nau best goed, en als we een kevertje zien geven we het een duuwtje en eten het niet op!, heeeeeeeel veel lieve zachte kopjes en ook dropneusjes van je grote vriend Kever!!, ze zijn ook voor Mila en Toby en je vrouw, maar de zachtste zijn voor jau!, en ik heb kipsnekjes neergelegd bij planten met de roose bloemen in je tuin!!

  1. Hooooi liefe Kever, ik ga nerregens heen hoor. Ik blijf bij jou. Want moet ik zonder jou??? Dan ga ik jouw kei erg missen. Ik ben heel benieuwd naar je verhaal Kever want jij hebt mooi verhalen. En dat kevertje, Mila at hem gewoon ineens zo op! Echt smerig. Maar die eet alles. Mijn vrouw noemt haar wel eens kliekoo. Wat dat is weet ik niet maar het past wel bij haar. Ik ben blij dat jij ook tuinvegetaries bent want dat ben ik ook. Dan zijn we het saame. Oh en mijn vrouw krijg wel een beetje hulp met de vloer maar ferfe doet ze alleen. Ze kan heel goed ferfe. Ze heb hier het hele huis gedaan. Ook het dak waar je tegen aan kijkt. En hun bak heeft ze ook geferft. Kever, er is ineens sneks bij mij roose bloeme. Lekker!! Het is kipsmaak, mij faavooriet!! Dank je wel Kever. Wat fijn dat je ook mee op tuin kontroole gaat want alleen vind ik het nu best spannend maar nu durf ik het wel met jou erbij. Dank je wel liefe Kever. Ik heb een speesjaale fis snek bij je GIET-ER verstopt. Ik hoop dat je het vind en dat je het lekker vind. Ik ga je misse Kever, tot heeeeeel snel. Kei veel liefe kopjes van je brammievlinder

 6. Haai Bramkerel,

  Keigaaf jonge, keigaaf…
  Mijn vrouw vertelt me net iets over…
  Uhm, waar ging het ook weer over?

  Ooh ja over vakantie, ik vind vakantie keispannend. Tenminste dat denk ik?
  Vroeger ging ik wel op vakantie Brammiekerel. Met Loes ben ik ooit bij onze peettantes geweest. Heb ik daar de tuin omgespit, keigaaf. En ik ben ook ooit in een pension geweest maar daar vond ik niks aan, toen was ik keibang. Maar toen was Loes er nog niet en dan durf ik niet alles. Tenminste dat zegt mijn vrouw maar hee kerel, ik ben keistoer.
  Ooh mijn vrouw zegt ook dat je vrouw weggaat, wat???
  Ik snap er niks meer van. Mijn vrouw gaat toch niet weg? Gaan alle vrouwen weg..?
  Oooh ze zegt dat ze blijft. Kerel ik schrik me een ouwe breuk.
  Soms snap ik niet zoveel meer van mijn leven maar ik ben Oopa Floris, kei oud.
  Waaat??
  Gaat je vrouw weg???
  Vroeger heb ik veel vrouwtjes gehad Brammie, maar van weggaan snap ik niks.
  Keigaaf, geef jou vrouw maar een ouwe kopstoot van…
  Ooh ja van Oopa Floris.

  Haai Brammiekerel, toedeledookie en keigaave vakantie en keigaaf voor je vrouw en ik denk dat ik moet krijse…..

  Oopa Floris

  1. Hoi liefe Oopa Floris.
   Mij vrouw gaat alleen een beetje verderop woone. Ze blijf gewoon komen en ik doe ook gewoon blogge alleen is er vakazie tussen.
   Waarom doe je krijse Oopa? Ik blijf hier, ik ga nerreges heen. Doe maar foorzichtig met de kopstoot, je geheuge is al weg dat hoeft nie nog meer te worre.

   tot snel Oopa Floris, poot van mij Bram

 7. We zullen je missen Bram!!!!
  Dus we hopen dat de vakantie snel voorbij is!!!!
  Let goed op jezelf Bram en tot na de zomer!!!!

  Een megaaaaaaa dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi liefe allemaal, ik ben er kei snel weer. Als je heel veel dut, weet je niet eens dat ik er eventjes niet ben. Het gaat dan kei snel. Er komen wel updates van de vakanzie hoor. Tot snel allemaal, kopje van mij Bram

 8. Lieve Bram.
  Wat een groot avontuur…..op vakantie.
  Ik weet alleen dat mijn scullary girl soms een nacht bij een vriendin in Rotterdam blijft slapen,maar sinds mevr Corona er is,is dat niet meer gebeurd.Alleen afgelopen december,ging ze een week bij mijn mensen oma slapen,want toen had ze een operatie gehad aan haar hand en die zat in het gips.
  Gelukkig heb ik altijd dezelfde poespasser.
  Die komt een paar X per dag en blijft ook een poosje.Maar ja het is natuurlijk niet je eigen personeel.
  Maar de poespasser komt in mijn huis.Ik ga nooit niet mee hoor!!!!
  Maar ook super dat je naar een ander huis gaat.Ik denk dat jij,Toby en Mila,best willen helpen met de vloer en muur,maar vaak is het dan niet de hulp die je vrouw wil.
  Ik zal een paar snekkies in je logeer koffer doen.Als je er te weinig krijgt heb je nog wat achter de poot.
  Heel veel succes met je vakantie,en het manmens.
  Ik ben benieuwd naar je verhalen daarover.
  🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾Van Muzette

Reacties zijn welkom