Speelgoedtest: Tjilla over een hengel en er is ook nieuws

hengel

Wij testen speelgoedjes voor katten. Dat is ons werk. Deze week test ik, Tjilla, een hengel.

Over de hengel vertel ik volgende week meer. Het is een hengel met een veer en een zacht balletje. Met hengels spelen we met zijn drieën tegelijk. Daar heeft het mensenmeisje een taktiek voor. Die taktiek werkt meestal. Want met zijn drieën tegelijk spelen is best ingewikkeld. Dus nog even wachten tot volgende week, want we hebben vandaag nieuws om te vertellen.

Hoe het begon

Het mensenmeisje ging een frisse neus halen, dat kan niet binnen, dat moet buiten, zei ze en dus was ze even niet thuis. Ik denk dat frisse neuzen te koop zijn in de supermarkt want ze haalt wel vaker een frisse neus, maar ik begrijp echt niet waarom ze zoveel neuzen nodig heeft. Ik heb één neus en dat is genoeg.

Toen ze met die frisse neus terug kwam, wilde ze iets met ons bespreken. Normaal als ze een neus gaat halen, heeft ze van die oordoppen in, dan gaat ze interessante dingen luisteren onderweg, maar omdat ze die niet bij zich had, had ze onderweg zelf moeten denken. Dat kan ze goed, want ze had een echt goed plan.

Het plan
Wij krijgen op onze Feesboek allemaal een eigen rubriek. Ik zal het even opnoemen en uitleggen, het gaat over wijsheid, spiritualteit en schoonheid. Dit zijn de rubrieken:

 • Tjilla’s Toffe Teksten
 • Tjessi’s Tarot Tafel
 • Tjaiia’s Toeten Tips

hengelTjilla’s Toffe Teksten
Omdat ik de oudste ben, en dus veel weet, ben ik wijs en slim. Ik wil dat graag met anderen delen. Misschien heeft iemand er iets aan. Het kan een kort verhaaltje zijn maar ook een oneliner. Of iets ertussenin. Meestal iets om over na of door te denken, maar ook soms een grapje, want dat vind ik ook leuk. Het wordt dus een mix. Ik heb er heel veel zin in!

 

hengelTjessi’s Tarot Tafel
Omdat Tjessi aliens kan zien, is zij spiritueel. Zij weet en ziet dingen die wij allemaal niet weten en zien. Misschien heeft zij ook een derde oog, of is zij helderziend. Zij is dat nog aan het ontwikkelen, maar in haar rubriek zal zij een tarotkaart trekken en er iets over schrijven. Soms zal ze dat afwisselen met een inzichtskaart. Dit om zo een brug te maken van hier naar daar.

 

hengelTjaiia’s Toeten Tips
We weten allemaal dat Tjaiia een mooie toet heeft. Daar heeft ze niets voor hoeven te doen, die kreeg ze toen ze geboren werd, maar het moet wel onderhouden worden. Tjaiia heeft daar wel wat tips voor, hoe je mooi bent en blijft. Ze zal ook rekening houden met de jonge en oudere kat. Ook zal zij af en toe stylingtips geven.

Elke vrijdag

Om te beginnen is het plan om elke vrijdag een rubriek te doen, dan kunnen we er even aan wennen want dit is natuurlijk wel een andere discipline dan testen. Na een tijdje wennen, is het de bedoeling dat wij een dag per week voor onszelf krijgen. Vanzelfsprekend blijven wij elke maandag speelgoed testen, maar we waren toe aan iets erbij. Nu we wat ouder zijn, draait ons leven niet meer alleen om speelgoed, maar zijn wij wat breder geinteresseerd geraakt en hebben we gekeken waar onze interesses liggen. Wij allemaal hebben er zin in!

Tot slot willen wij Bert bedanken dat hij ons nieuws wil delen. Zien we u vrijdag?

Dit is onze Facebook: https://www.facebook.com/DeTjtjes

Pootjes van mij en ons,
^Tjilla

19 thoughts on “Speelgoedtest: Tjilla over een hengel en er is ook nieuws

 1. Hajooooo tjees.

  Ooooooh ikke ben wel inne bjoetietips innereseer. Want dan kanne ik me mooier maake foor me jiekie. Ikke wil naameluk een perkamentje hihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Hoi Doorie! Misschien heb ik wel wat tips voor het laten groeien van je haren. Pootjes van mij en ons 🙂

 2. Ohhhh dat is mooi nieuws!!!!
  Wij zullen zeker gaan lezen!!!!

  Succes en dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 3. Oooh lieve meisjes van Tjilla, Tjaiia en Tjessi,

  wat hebbie spannend niews en als seeniejorpoes heb ik ooferal mij intresse in. Want jullie weete Tante Loesje hou van letters en woorde en misschien kan jullie tante Loesje nog meer laate denke. Dan kan ik van mij eigen nog meer op mij denkpaal ligge. Maar taaro vin ik zofeel in-ter-res-zand. Kannie foor jullie Tante Loesje misschien een keer jou kaart trekke Tjessi. Oooh niemand weet dat jullie Tante Loesje ook Spieruweel is…
  En bjuuutie tips kom alteit van pas assie seeniejorpoes ben. Mij vrouw fraag waar jullie groote meisje ze frisse neus koop. Zij zeg dattie deeze neus zofeel fris vin. Dank jullie wel.
  Kannie Tante Loesje zegge waar jullie frisse neus kom te staan? Op jullie eigen Feesboek of bij mij Bert op de website? Assie seeniejorpoes ben moet jij alles goed nafraage. Maar Tante Loesje kijk er naa uit…

  Lieve kopjes met mij eigen neus foor jullie alle drie meisjes van Tante Loesje

  1. Oh, bent u ook spiritueel? Het is op onze eigen Feesboek. Wij blijven ook speelgoed testen en dat is wel bij uw Bert.

   De neus koopt ze denk ik bij de supermarkt want ze komt altijd terug met wat in haar tas. Meestal wat om te eten en te drinken maar ook een neus, denk ik. Zij doet daar een beetje geheimzinnig over, maar wij zijn slimme katten.

   Ik vind het wel een beetje spannend allemaal maar dat vond ik met speelgoed testen ook! En dat kan ik nu goed en Tjilla en Tjaiia ook.

   Neusje-neusje van mij en ons!

 4. Lieve Tjtjes,
  O wat spannend nu komen jullie 2 keertjes in de week op ons scherm. Vrouwtje en ik kijken er naar uit hoor.
  Heel veel succes en knuf voor jullie van vrouwtje en poot en kopje van vriendje Jip

  1. Het is op onze Feesboek hoor! Het is wel echt spannend maar komt wel goed, denk ik. Pootjes van mij en ons! 💋

 5. Hallo 3 tees, wat leuk zeg, wij gaan zeker kijken bij feesboek.
  En onze zus Kruimel wil heel graag tips voor een DIVA , want zij is namelijk een DIVA poesje.
  En wij zijn ook groot fan van wijze dingen en mooie teksten.
  Groetjes, pootjes en knuffels van ons alle zes

  1. Oh, Tjaiia is ook een diva dus dat komt wel goed! Tjilla is echt een wijze kat. Ik ga goed naar de sterren kijken. Pootjes van mij en ons!

 6. Hoi lieve dames, wat een spannend nieuws!, ik ga zeker kijken, alleen kan ik geen letters neerzetten omdat ik niet op feesboek zit, maar ik lees het wel!! zooo heee ik ben echt benieuwd, naar bjoetietips en naar taroo en naar de toffe teksten, ik kan er vast wat van leren, gelukkig dat jullie ook nog speelgoed blijven testen want dat vind ik helemaal top, ik wens jullie veel sukses met alle nieuwe dingen, jullie zijn ondernemende dames!, heeeeel veel lieve kopjes voor jullie allemaal, en ik heb een berg snekkies voor jullie achter mijn wangen verstopt, dat jullie goed op krachten blijven bij het nieuwe afontuur, ze zijn van Kever!!!

  1. Gelukkig kun je het wel lezen! Dank je wel voor ons succes te wensen. En wat veel snekkies!!! Lekker, lekker 😸 Pootjes van mij en ons!

 7. Hallo 3 T ladies,s zo dat is heel leuk nieuws en spannend. Maar met jullie talent gaat dat helemaal goed komen. Wij gaan jullie volgen. Groetjes van Jiekkie en familie

 8. Hallo jullie drietjes,

  Wat een spannende dingen gaan jullie doen. Jullie zijn drie ondernemende meiden. Wij gaan alles zeker lezen, al hebben wij zelf geen facebook en onze vrouw ook niet. Dus een reactie kunnen wij niet geven, maar dat vinden wij niet zo erg. Heel veel succes ermee, wij zijn reuze nieuwsgierig.

  Kopjes van ons alle vijf en een knuffel van onze vrouw.

 9. Hoi lieve Teetjes! Wat leuk dat jullie rubriekjes gaan doen. Miauw! Ikke follug jullie al op Feesboek dusse ik ben benieuwd. Pootje van mij!

Reacties zijn welkom