Dorus: Mij gwote bende fan djie innefjoew

bende
Naas mij sit oom Bas, dan oom Bikkel en daarnaas tante Juul.

Hajooooooo, daar issie weer. Uwes pantersiemeesje Dorus.  Ikke ben weer djuk djuk djuk gewees met nieuwe slagoffers te zoeken. Sommige pjopeere onner te duike, maar ikke font se tog hihihi.

De benne van djie

Deese week hep ik djie slagoffers gefint. Ennn se heppe ies biesonner. Se heppe maar djie oogjes saame!! Raar he? Maar se sijn nie sjielig hoor. Want se kunne egwaar alles sonner bwilletje sien. Feel pwesier met het leese fan mij dieppe innefjoew fanne de bende fan ses. Aween sjijn se nu evve de benne fan djie hihihi.

 Hoelang woone jullie hier?
Bas: ik woon hier op 25 maart 6 jaar en ik was toen al 10 jaar, dus ik word bijna 16 jaar. (me oopa isse auwer!!)
Bikkel: ik woon hier al 6,5 jaar, ik was 4 maandjes toen ik hier kwam wonen.
Juultje: ik woon hier 1,5 jaar, ik was ongeveer 4 jaar toen ik hier mijn huisje kreeg.

Waar sijn jullie geboor?
Bas: dat weet ik niet meer, ik denk in Den Haag.
Bikkel: dat denk ik ook want daar ben ik als kitten gevonden.
Juultje: dat weet ik niet, misschien ook wel in Den Haag (raar dattuwes dat niet meer weet🙀).

Hoe heet jullie froeger?
Bas: mijn vrouw zegt dat toen ze me kwam halen, ik JS Bach heette. (ooooooh fan die zieke musiek?)
Bikkel: mij noemden ze Billy. (pjoest… kontje?)
Juultje: ik was Juliana, omdat ik gevonden was op de Juliana van Stolberglaan. (ooooh datte is een kooninkklukke naam)

Wat isse hut eerse wat juwwie doen as juwwie wakker worre?
Bas: dat weet ik niet meer, misschien verder slapen, oh nee, dan krijg ik eten en dan weer verder slapen.
Bikkel: ‘s-Ochtends eten, als ik effe gedut heb, dan ga ik me wassen of knuffelen met mijn vrouw als ze thuis is. En dan mijn zusje Kruimel plagen, hihihi.
Juultje: ’s-Ochtends eten , daarna spelen, of weer lekker dutten, en knuffelen met mijn vrouw.

bendeIsse hut weuk om met sofeel saame te woone?
Bas: ik denk het wel, ik heb geen keus.Ik vind het wel fijn om met mijn broer Oliver samen te slapen in een mandje, voor de rest maakt het mij niks uit, geloof ik.
Bikkel: Ja want het is heel leuk om mijn zusjes en broers te plagen. En ik ben nooit alleen.
Juultje: soms wel en soms niet, want mijn broer Bikkel zit soms aan mijn speelgoed, of als ik net wil knuffelen met mijn vrouw, komt er weer een broer of zus bij en dan moet ik de aandacht van mijn vrouw delen, dat is niet altijd leuk. Wat wel leuk is, is dat Bas soms niet al zijn eten opeet, dan doen Bikkel en ik een wedstrijdje wie het eerste bij zijn bakje is, dan eten we het snel op. (hihihi jatte is weuk)

Waar plasse jullie?
Bas: op een mooie kattenweecee.
Bikkel: op een kattenweecee, we hebben er zes, dus we kunnen kiezen.
Juultje: dat vraag je niet aan een dame Dorus. (sjeeeeee)

Juwwie sijn hendiekep. Hoe komp dat?
Bas: dat weet ik niet meer hoor, dat moet mijn vrouw maar zeggen, hier komt ze: Bas leefde in een groep zwerfkatten, die eten kregen van lieve mensen, op een dag zagen ze dat Bas iets aan zijn ogen had, toen hebben ze de mensen van de dierenambulance gebeld en die hebben hem gevangen. Toen ze probeerden om zijn oogje beter te maken, zagen ze dat het beter was om 1 oogje te verwijderen. Omdat Bas toen al 10 jaar was, kon hij niet meer terug naar de groep zwerfkatten, met 1 oogje is het niet veilig op straat, en ze zagen ook dat Bas eigenlijk helemaal geen wilde kat was. Dus hij mocht na een tijdje op zoek naar een nieuw huisje. Ik had Bikkel een jaar eerder opgehaald bij de dierenambulance, en had aangegeven dat als ze ooit nog een katje krijgen die extra zorg nodig had, ze mij mochten contacten. Op 13 maart 2015 overleed mijn vader, op 23 maart 2015 kreeg ik een mail dat Bas een huisje zocht, op 25 maart ging ik kijken en zag een heel bang katje, en was verkocht. Ik denk stiekem dat mijn vader een handje geholpen heeft want Bas kwam precies op het juiste moment in mijn leven. (oooooh datte is wief!!)
Bikkel: ik was nog een klein katertje, een baby nog, toen vonden de mensen van de dierenambulance mij en mijn zusje, we zaten op straat en waren heel erg ziek, 1 oogje van mij was zo ziek, dat het niet meer beter kon worden, Maar ik was nog zo klein, ik weet daar niks meer van, en ik merk er ook niks van, ik hol en ik klim en doe alles wat een andere kat met 2 oogjes ook doet. Mijn zusje heeft trouwens ook een goed huisje gevonden, zij heeft nog wel allebei haar oogjes, maar met eentje ziet ze wel slechter.
Juultje: ik ben ook gevonden door de mensen van de dierenambulance, ze weten niet wat er met mij gebeurd is, misschien een ongeluk of geschopt, 1 oogje hing uit mijn oogkas door de klap en moest er dus uit. Maar ik wil daar niet meer aan denken hoor, dat was te erg. Gelukkig heb ik nu een huis gevonden en vind mijn vrouw het niet erg dat ik een hendiekep heb. Ze vindt me heel knap, zegt ze altijd. (oooooh sniksnik)

Schudden jullie wel eens met elkaar?
Bas: schudden??? Wat is dat? (sjeek sjeek sjeek. Datte!!)
Bikkel: ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan. Hihihi.
Juultje: daar praat een meisje niet over. (sjeeeeee snorrie hoor)

Kijke jullie teefee? Sowja… wat?
Bas: nee, ik slaap liever.
Bikkel: soms kijk ik samen met mijn vrouw, maar meestal vind ik er niks aan.
Juultje: Ja ik kijk samen met mijn vrouw naar de Wolkin Ded, Samen onder het dekentje, spannend joh. Mijn vrouw is vaak bang maar ik niet hoor, ik ben een hele stoere Juul.(oooooh die serie kijke wei ook!! Saame met juwwie frauw. Mij frauw gniffel alleteit asse uwes frauw bang is)

Tante Juul hat ies in haar puikie toen se bij jullie kwam woone. Wat wasse er aan de poot?Oh Dorus, dat was raar joh, ik kwam bij mijn vrouw wonen, en had kriebels in mijn buikie, maar ik wist niet wat het was. Een keer kwam er allemaal vies spul uit mijn uh je weet wel. bende(daar praat een meisje liever niet over). Maar goed mijn vrouw belde gelijk de dierendokter, en ik moest gelijk in het mandje. Balen joh.Bij de dokter zei de dokter nog voor de grap, kan ze zwanger zijn?? Ik had geen idee waar de dokter het over had, maar mijn vrouw schrok, dus het zal wel niet zo leuk zijn. Toen ging de dokter met iets over mijn buik zodat ze in mijn buik kon kijken. En de dokter zag iets, IN MIJN BUIKIE!!!!. Ze had het over babies!!!! Maar ze zei ook dat ze niet meer leefden, snik snik. Ik moest bij de dokter blijven en de volgende dag viel ik zomaar in slaap, en toen ik wakker werd had ik een gek pakkie aan en een kale buik. Geen idee hoe dat kwam. Mijn vrouw kwam me weer halen en zei dat ik 2 babies in mijn buikie had, maar dat ze al een sterretje waren geworden. Waarschijnlijk door het ongeluk of zo. Mijn vrouw denkt dat dat misschien wel de reden was dat ik op straat was, dat die andere mensen mij niet meer wilden hebben. Geen idee, ik wil er niet meer aan denken. Mijn vrouw vond het wel zielig van de babies, maar aan de andere kant was ze ook wel opgelucht, want anders had ze ineens allemaal babies erbij gehad, en mijn vrouw weet niet of ze ze dan naar een ander huisje had laten gaan. Soms vraag ze wel eens, of het een knappe kater was waarmee ik verkering had, maar nogmaals daar praat een meisje niet over, dat is privee. (sniksnik. We sulle gaan swaaje naar uwes beebies op hoetjesdag)

Isse jullie frauw wief?
Bas: ach jah, ik denk het wel, want ik heb een lekker warm mandje, en krijg eten en snekkies. Maar ze wil wel erg vaak knuffelen en dat wil ik niet altijd.
Bikkel: Ja joh, alleen zegt ze wel erg vaak: Bikkel niet doen, Bikkel dat mag niet. Maar ze koopt wel lekker eten en lekkere snekkies, en ze knuffelt ook wel fijn. (oooooh tege mij seg frauw ook teets laat dat Doorie. Niet doen Doorie)
Juultje: Ja want ze koopt eten en speelgoedjes voor mij en ik kan heel fijn met haar knuffelen. En ze zorgt goed voor ons, alleen is ze soms een beetje te bezorgd.

Finde de jongens de meisjes nie stom?
Bas: meisjes??? Hebben we meisjes in huis?
Bikkel: Het is heel leuk om meisjes te plagen, vooral mijn zusje Kruimel, dan holt ze altijd weg, en gaat ze miauwen. Zo leuk. Alleen mag ik dat niet te vaak doen van mijn vrouw. En met Juultje ga ik vaak spelen, dan pak ik al haar speelgoedjes af. Hihihhihi. Dus meisjes zijn super.
Juultje: ik vind de jongens soms stom , vooral Bikkel, die pakt mijn speelgoedjes af. En als ik met mijn vrouw wil knuffelen, moet hij er ook altijd bij

Peele de jongens wel eens ruig en seure de meisjes dan datte se meidespelletjes wille peele met juwwie?
Bas: ach spelen, ik weet niet wat dat is, dat heb ik nooit geleerd op straat. En nu ben ik te moe en te oud om te spelen, ik slaap liever.
Bikkel: Ja lekker stoeien, maar niemand wil dat met mij, mijn vrouw zegt dat dat komt omdat ik te wild ben en te enthousiast. Dus dan speel ik maar ruig met mijn wiewkussen.
Juultje: Ik vind meisjes spelletjes maar stom, ik wil liever muisjes vangen en met de bal spelen, ik ben daar heel goed in al zeg ik het zelf. Dorus ik kan best wel in jou pootbal team hoor, ik kan heel hard tegen een balletje meppen. (egggg nie!!! Meisjes kunne nie pootballe)

bendeEn dan nu Mamsie wil het (fr)(w)eete

Bikkel
Kannie jou eete goed zien?
Ja hoor geen probleem. Zeker snekkies, die zie ik heel goed.
 Krijgie ook stoer eete bijfoorbeeld neilpaard in sjelei?
Nee dat heb ik nooit gegeten, maar ik zou het wel eens willen proberen. Wij krijgen meestal toktok brokjes, die zijn erg lekker, of van een rund of zoiets, maar een neilpaard lijkt me echt gaaf, zit dat ook in blikjes en zakjes?? (mamsie hep laas okkopoessnekkies ge-eet. Sjooo die fon se wekker. Dus neilpaart sal er ook wel sjijn)

Bas
 Fergeetie nooit om te eete weeges dattie suuperseeniejor ben?
Ik denk niet dat ik dat vergeet, en anders helpt mijn vrouw mij wel herinneren. Maar dat weet ik niet meer. Soms zit er ineens eten in mijn bakje, en zegt mijn vrouw dat ik moet eten. dus het zal wel goed zijn.
Moetie vaak spuuge van jou eete net als oopa Floris?
Nee niet van mijn eten, maar wel als ik een lege buik heb, of als ik op de weecee ben geweest en het allemaal niet zo goed lukt. Ik doe dan wel spugen, alleen komt er niks uit mijn mond. Ik maak dan alleen spuuggeluiden, volgens mijn vrouw.

Juultje
Krijgie ook maar jou halfe porsie?
Nee gelukkig niet, maar soms wil ik wel meer eten of meer snekkies, maar mijn vrouw zegt dan dat ik op moet passen dat mijn buikie niet te dik word en dat ik dikke billen krijg, Nou ja zeg, ze zijn alleen maar goed gevuld. Ik ben niet zo heel groot, dus ik moet een beetje oppassen zegt ze.. Maar ik wil net zo’n mooi buikie krijgen als jij hebt Loesje.
 Lussie ook wotteltaart?
Wotteltaart, wat is dat, geef mij maar kippies, of kalkoen of koe, heerlijk, en oh ja, kaas toktok snoepies. Heerlijk. Daar lik ik mijn pootjes bij af.

Nou… dit was weer een keigaaf innefjoew.
Oofer twee weeke komp er een seg het teege Doorie. We gaan rigging Kooningsdag en nu ben ik benieuwt watte juwwie daarfan finne. Finne juwwie hut weuk? Of stom? Ikke hep al de noodige katte onnefjaagt en wie weet fjaag ik jullie ook!!
Inne of teege de maant apwil bars de ooranje gekke los!!
Dit was het foor dese keer
Ik sluit af met een dikke koes
Foor MammaLoes

Toedeledokie

Dorus

30 thoughts on “Dorus: Mij gwote bende fan djie innefjoew

 1. Hoi knappe reporter Dorus, wij vonden het erg gezellig dat je er was, sommige vragen waren wel een beetje brutaal (vond Juultje) , maar verder was het een super goed intervjoew. Bas weet zich er niks meer van te herinneren dus wij hebben hem het intervjoew even voorgelezen en toen wist hij het weer. Kom je snel weer langs voor een lekker drankie en snekkie?
  Onze andere broertjes en zusje zijn wel een beetje jaloers hoor.
  Pootjes van Bas en Bikkel en een knuffeltje van Juultje (niet aan jiekkie vertellen hoor, anders wordt hij jaloers)

  1. Hajoooooo awwe djie. Oooooh juwwie heppe een sjuperinnefjoew geef. Ikke kom tewug hoor, want de annere dwie moete ook nog innefjoew worre hihihi. Maar niet nu hoor.
   Ooooh tante juul… uwes was de eenige die teets net datte is pjiefee kwam. Mopperdemopper. Nau weet niemant waar uwes plas!! Is tog errug!! Hihihi.
   Ooooh een kjuf fin jiekie niet sjo errug hoor. Hij kjuft faak met ammer hihihi. Pootjes 🐾🐾

 2. Hoi Doris, wat een leuk interview weer! En leuk om Bas, Bikkel en Julia beter te leren kennen. Wat bijzonder dat ze alledrie maar 1 oogje hebben. Kan je dan nog wel goed vliegjes vangen? Wij hebben in ieder geval genoten van het interview.

  Knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Hajooooo tantes. Ooooh gaaf innefjoew he? Follegens mij kun se heeeel goet een flieg fange hoor. Want se kun ook noepies fange!! Hihihi.
   Ooooh en eens gaat ik juwwie ook onnefjaage hoor.
   Pootjes 🐾🐾

 3. Hallo Dorus en mamaloes, wat een mooi vraaggesprek met de drie. Ik vind het zielig dat ze maar 1 oog hebben. Ze vinden dat zelf gelukkig niet. Super dat ze een zo mooi, lief en warm huisje hebben gevonden. Ze hebben veel broertjes en zusjes om mee te spelen. Dit was het weer.
  Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Hajoooo tante gijsje. Oooh hun finnie eg nie hoor datte se siewig sijn. En se finne sigselluf ook nie henniekep. Se weete ook nie beeter. En se kun eg awwes!! 😸😸
   Pootjes🐾🐾

 4. Lieve Doorie,
  wat bennie toch zo een groote taalent van jou innefjoew en jij heb jou drie vriendjes met ze ene oogje ze vagt van ze lijf gefraag. Jij ben goed beezig want nu leer iedereen onse vriendjes goed kenne. Maar jij moet nog leere, teege poesemeisjes kannie nie alles zegge en jij kannie alles fraage. Zij heb ze preifussie van ze meisje zijn.
  Mamsie is tros op jou en hoop foor Bikkel dattie binnekort ze neilpaard in sjelei krijg, hij heb het ferdien. Oopa Floris zeg haai teege Bas, saame heb zij superseeniejor in ze kop.
  Lieve jonge, mamsie is tros op ze swarte pantiesiemees

  Koes koes van jou MammaLoesje

  1. Hajoooooo mamsie.

   Oooooh ikke doet de besse innefjoews he? Stjaks ben ikke weereltbewoemt hihihi.
   Mahammmmm ook meissies moete gewoon awwe fjaage beantwoorte!!! Eg hoor. En sjofeel fjoeg ik nie. Tog? Maar meisjes kunne nie goet pootballe. Dat kunne joggies as ik aween! Hihihi
   Koeskoes mamsie

 5. Hallo Amsterdams Boeffie Dorus en Loesje. Wat een mooi intjerfjoe met de bende van 3. Ik Jafita ben heel blij want ik heb ook 1 oog. Ik ben geboren zonder oog . De dierenarts zegt een foutje van de natuur. Nou foutje?? Ik weet niet beter en ik ben superblij met mijn personeel want ze zegt Jafita schoonheid zit van binnen. En ik heb er geen last van, behalve als men mij onverwachts van achteren wil benaderen. Maar dat doen ze hier niet hoor. Boos ben ik wel geweest omdat er andere mensen lelijke dingen over mij seggen. Hier doet mijn vrouwtje dat nooit. Want ik ben niet sielig of mislukt ik ben Jafita geboren met 1 oog en ik kom op voor alle dieren met een hensikep. En ik ben blij dat hier op se blog iedereen elkaar akespteert en lief is. Loesje je mag trots zijn op Doruss. En de bende van 3 tjes ik vind jullie super tof cool en lief.

  1. Hajooooo tante jafita.

   Oooooh ikke weet fan uwes oog. En iedeween bij uwes thuis behannelt uwes heel gewoon!! En niemant seg daar ook leelukke woortjes. En uwes ben geen fauwtje hoor. Uwes ben mij tante!! Hihihi. Uwes kun ook cool peele. Weet uwes nog datte we piewaatje peele hihihi.
   Pootjes!! 🐾🐾

  2. Dank je wel lieve Jafita, je hebt gelijk dat echte schoonheid van binnen zit, maar onze vrouw vindt ons ook erg knap hoor. Zij ziet niet eens meer dat we maar 1 oogje hebben, zo is zij er al aan gewend, en wij ook hoor. En mensen die lelijke dingen over ons zeggen, dat we eng zijn of zo, dan zijn geen echte dierenliefhebbers hoor. En oh ja, wij zijn zeker niet zielig , want wij kunnen alles. Wij zijn zelfs een beetje special, want wij zijn anders. En we hebben jou wel eens op de foto gezien en wij vinden jou super knap en onze lieve vriend Bram is ook al zo mooi.
   Pootjes en knuffels van Bas, Bikkel en Juultje.

   1. Jullie hebben helemaal gelijk en ik ben blij met al mijn vriendjes en vriendinnetjes en zeker met mijn speciale vriendjes vriendinnetjes. Mega knipoog en knuffels en noeppies van Jafita en ook van de rest van de familie.

 6. Wat een goed intervjoew! Wij komen ook uit Den Haag en wonen ook in Den Haag! Dat is achter de duinen. Leuk om jullie beter te leren kennen. Jullie ogen vind ik stoer want dan denken ze misschien dat jullie niet alles zien maar ondertussen… Tjessi komt ook altijd meteen als ik met het mensenmeisje knuffel. Ze is jaloers. Irritant vind ik dat. Ik hoop dat jullie nog heel lang en heel gelukkig samen zijn ❤️💋

  1. Hajoooo tjilla
   Gaaf he datte hennikep katte gewoon awwes kun doen. Se kunne cool piewaatje peele hihihi. En se sijn egwaar nie siewig. Ikke hep gewukkig me mense foor mij aween hihihi
   Pootjes 🐾🐾

  2. Hoi Tjilla, wij zijn waarschijnlijk geboren in Den Haag, maar daar wonen wij nu niet meer hoor, wij wonen nu in een plaats daar dichtbij, onze vrouw zegt dat die plaats Zoetermeer heet.
   Knuffels van ons alle drie.

 7. Hallo Bende van drie, nee hoor wij vinden jullie niet zielig. Jullie hebben er toch geen last van dat jullie maar een oogje hebt? En kaas toktok snoepjes zijn inderdaad de lekkerste die er bestaan. Alleen kan vrouwtje die okkopoessnekkies niet vinden, nou ja doen we het wel met rund. Dat is ook heel erg lekker. En, dat is wel heel toevallig, wij wonen en komen ook uit Den Haag. O ja, Kitty vindt dat zij ook een hele goede pootballer is. Misschien omdat zij alles een flinke knal geeft? Zij is ook de enige die het doet, wij (Mara en Bram) geven daar niet om. Vooral op muisjes is ze gek. Een hele grote knuffel voor jullie allemaal en van vrouwtje ook!

  1. Hajoooo mefrauw marjolein.

   Die okkopoesnoepies kun uwes bij de jumper finne. Ikke hat se een keer naar me mamsie gestuur en sei fin se superwekker. Aween se stinke wel hihihi. Maar ja… datte doen me sgeetjes ook en mamsie is daaraan gewent hihihi.
   En toefallig sijn jonges beetere pootballers!! Feel beterderder dan meisjes! Hihihi
   Pootjes 🐾🐾

 8. Wat een leuk interfjiew Dorus!!!
  En dan met zulke knapperd!!!! 😍
  Wat een ellendige tijd voor hun op straat!
  Maar gelukkig hebben ze nu een vrouw en krijgen ze heel veel liefde!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hajooooo mefrauw ceciel.

   Ooooh we saate fanonseoggent effe op messenjer te pwate en toen kweege we eg sjokkente dinge te weese ofer 1oogige. Sjo errug he. En dat terreweil er eigeluk nies aan de hant is!!
   Pootjes tewug!!! 🐾🐾🐾🐾🐾🐾

 9. Hee lieve grote jongenssiemees, je bent echt een ster-rieporter, wat een machtig mooi intervjoew heb je gemaakt met Bas, Bikkel en Juultje!, ik vond het heel interessant om te lezen, zo leer ik iedereen beter kennen, maar weet je waar ik zo van schrok?, dat mensen zomaar katten op straat zetten als ze beebies krijgen of als ze nog maar een beebie zijn of gewoon zomaar, dat mag helemaal niet!!!, ik word daar boos van, maar ik word ook blij dat Juul en Bas en Bikkel nau een fijn huis hebben, ik vind Bas en Juultje en Bikkel mooi met hun ene oogie, en Bram en Jafita ook!, het staat biesonder, als mensen daar lelijke dingen over zeggen is dat stom!, iedereen is verschillend en iedereen is prima, dat vind ik, dankjewel Door en Loes en Bas en Bikkel en Juul voor het intervjoew!, zooo heee en neilpaard, dat heb ik nog nooit geproefd maar nau ben ik best wel nieuwsgierig, ik ga mijn mensen vragen of ze het voor me willen kopen!, heeeeeeeel veeel lieve kopjes voor jullie allemaal en natuurlijk heb ik snekkies achter mijn wangen verstopt!, het is van poomsie Kever!!!

  1. Hajooooooo poomsie.

   Oooooh dit innefjoew isse een heewe annere kant opgegaan dan ikke dag hihihi.
   Weet uwes wat ik fin? Datte mense moete ophauwe om perrefecte diere te wille!! Oke… 1 oogige sien ies minner, maar eigeluk ook net sjofeel!!! En 1 oogie heppe is geen henniekep.
   Siewig he datte tante juul dode beebies in haar hat. Sniksnik. Maar poomsie… we gaane ook naar hun swaaiswaai doen naar hun.
   Ooooooh ikke hep uwes noepies gefint!! Pssssst… kijk onner me taart!!! Ligge dwrie stikkies hihihi
   Pootjes 🐾🐾

 10. Doorie,dat was weer een super dieppe innervjoew van 3 van onze vrienden/vriendinnen op de blog.Zo weet ik nu veel meer van ze.In ieder geval dat als je 1 oogje hebt nog alles kunt doen.
  Je stelt ook wel privee vragen.Kijk vragen kan altijd,maar antwoorden,..,niet altijd dus.Maar dat geeft niks hoor.Ik als dame snap het best.
  En je mamma Loesje weet goede vragen over het eten te stellen,maar daar heeft je mamsie wel ervaring mee.
  Doorie ik vind dat je weer een heel goed diep vraag gesprek gedaan hebt.Veel succes bij je volgende slachtoffer🤭🤭😁😁.
  Zachte kopjes van je tante Muzette.Ik stuur kaas tok tok snoepjes mee,want na zo’n gesprek moet je op krachten komen.Voor je MamaLoesje een schaaltje met haring.

  1. Hajooooo tante muzette.

   Oooooh ikke bedenk mij net… uwes hep ook een henniekep!! Uwes siet sleg. En uwes kun daar ook gwoon mee leefe tog? En niemant seg dat uwes sielig ben!! En uwes peelt gewoon met uwes wammelpeeltjes hihihi.
   Pootjes 🐾🐾

   1. Ja Doorie,maar ik weet niet wat ik mis.Ik doe alles waar ik zin in heb.Soms zijn mijn scullary girl en ik het niet eens met elkaar.Maar ik ben eigenwijs,en als ik wat wil,doe ik het.Misschien is het qua opvoedkunde beter om dit niet te vertellen🤔🤔🤔🐾🐾🐾🐾🐾van Muzette

 11. Lieve Dorus, wat een super intervijoe was dit weer, we hebben er weer van genoten. Je bent een echte sterrieporter lieve Dorie. We zijn benieuwd wie wij de volgende keer gaan zien. Knuffel van Ina en Floortje.

  1. Hajoooo tante floor en mefrauw ina.
   Oooooh dank uwes. Ikke pjopeer altijt me bes te doen hihihi. En me mamsie hep de besse fjaage maak foor haar rubwiek mamsie wil hut freete hihihi.
   Follegenne keer komp er een seg hut teege doorie.
   Pootjes🐾🐾

 12. Hallo Dorus,

  Wat leuk dat interview met de helft van de bende van zes. Wij kenden ze al een beetje doordat ze vaak antwoord geven op dit blog, maar nu kennen wij Bas, Bikkel en Juultje veel beter. Hadden ze Bas bij de Dierenambulance J.S. Bach genoemd omdat hij zo mooi kon zingen, of omdat hij op de J.S. Bachlaan in Leidschendam is gevonden ? Dan is het maar goed dat hij opgehaald is en nu zo’n fijn huis heeft bij zijn lieve vrouw, want dat is een heel drukke laan met heel veel verkeer. En Juultje gevonden op de Juliana van Stolberglaan in Den Haag ? Die laan heeft ook een heel druk stuk met veel verkeer, dus het kan best dat ze daar door een auto is aangereden. Onze vrouw heeft daar vroeger gewoond toen ze nog kind was, maar toen was het nog niet zo druk, want je kon gewoon op de straat spelen. Gelukkig maar dat ze alle drie nu zo’n fijn huis hebben. En Juultje : dat van dat knuffelen en op schoot bij onze vrouw zitten herkennen wij wel. Als er eentje hier op schoot zit, dan willen de anderen ook. Onze vrouw zegt dan altijd dat haar schoot niet breed genoeg is voor vijf katten tegelijk. Raar hoor !
  Nou Dorus, wij zijn benieuwd over wie het volgende interview gaat. Het lijkt wel of je interviews steeds langer worden. Zo te lezen krijg je er steeds meer plezier in !

  Kopjes van ons alle vijf en een knuffel van onze vrouw.

  1. Hajoooo mefrauw joke enne fijf.

   Ooooh wat een gaafe innefjoew he? En me mamsie begin ook al goeiste fjaage te stelle in haar eige ruubwiekje mamsie wil het freete hihihi.
   Hette was een meeegainnefjoew he. Komp ommedat ik dwie katte tegewijk innefjoewte hihihi. Dan moet iee lekker lang sijn.
   Follegenne keer wor hut een seg hut teege doorie. Inne aanwoop naar kooningsdag. Een spesjal hihi.
   Pootjes🐾🐾

 13. Hallo Dorus,

  Ja het is eigenlijk slaapjes tijd en nu nachtjes. Maar omdat vrouwtje haar venstertjes niet dicht willen gaan, hebben wij nu samen lees gedaan en mag ik nu schrijf doen,
  Wauw wat een groot innerverjoe zeg, en nog wel vanne Bas, Bikkel en Juul. Wat hebben die met hun 6jes het leuk thuis. Als je alle poezels hebt intervoew heb gedaan kun jer er een boek mee volschrijf doen.
  Is heel leuk om te lees hoe het met hen gaat en ik wist wel dal je met een oog ook heel leuk leven hebt en dat het niks uitmaakt. Vrouwtje heeft een poes gehad en ze heten Poelie, Ze is zomaar blind en doof geworden maar ze had nergens last van hoor, scheelt wel dat ze met mijn vriendjes Thomas en Brammetje huispoes was, dus altijd veilig. Wij vinden het steeds weer leuk om meer te weten te komen van al onze vriendjes en nu ook van de nieuwscgierige hoe het met de ander 3 van de club van 6 is.
  Zo Dorus vrouwtje moet morgen weer werkjes doen en moeten wij gaan slapen. Nou ja vrouwtje dan ik ga gezellig buiten controle doen in de kamer.
  Dankjes en ook voor mama Loes voor het leuke interrevioew.
  Knuf van vrouwtje voor jou en mama Loes en poot en kopje van jullie grote vriend Jip

  1. Hajooooo oome jip.

   Oooooh uwes frauw hat ook een henniekep kat? En die kat hat ook nerregens moeite mee!! Ooooh gaaf!! Ikke ben sjo bwij datte we nu duideluk hebbe munne maak dat een henniekep niet sjo errug is als mense denke. Datte se een heel norremaal leefe kun heppe.
   Ikke kom tewug hoor bij de bende, maar wat laater. Eers koom er annere katte aan de beurt die ook dinge wille segge hihihi. Pootjes 🐾🐾

Reacties zijn welkom