Loesje vertelt over meedietaasie

meedietaasie

Lieve allemaal van u eigen, hier ben ik weer Loesje. Foordat ik mij verhaal van deze week begin wil ik eerst mij dank u wel zegge teege u allemaal. Foorige week heb u mij Bert en mij eigen in zofeel watte geleg dat jij er bijna niemeer uitkom.

Het foel als zo een warme deeke van geluk assie in jou hart foel, jij heb nie alleen 5 jaar verkering met jou katerman van jou leefe. Jij heb ook zofeel vriendjes die met jou eigen en jou katerman meeleefe. En zij stuur feeliesietaasie en kaarte en foor mij eigen kreeg ik ook visbuufette. Mij Bert moet nog foorsichtig zijn met ze eete, als poes kan jij dan jou steun geefe. U weet mij buik heb daar geen probleeme mee. Maar jij weet eigenluk nie wat jou eigen oferkom assie zofeel lief zijn foel.
Naames mij Bert en mij eigen daarfoor heel feel harteluk dank u wel. Wij heb het zofeel gewaardeer en assie iets waardeer dan moet jij het ook fertelle. Dattie weet Bert en Loes heb op ze roze fensterbank gezeete van ze geluk. Dat is belangrijk want mij Bert was ook jaarig van ze ferjaardag.

Worksjop

Maar nu heb ik al mij garnaaale, saardiene, makkareele en mij foorel van mij visbuufette op, dan kan jij weer na gaan denke. Mij Bert is na onse feesdag meteen weer aan ze werk gegaan, hij heb het druk op ze fensterbank en hij foel ze eigen weer beeter. Dan moet jij jou eigen daar nie mee bemoeie en jou katerman ze eigen ding laate doen. Selluf heb ik meer tijd noodig gehad van mij bijkoome. Assie zofeel vis moet ferwerke dan meedietaasiekan jij beeter goed uitbuike foordat jij weer in jou denkpaal ga ligge. Dat is ook mij erfaaring van mij leefe, assie seeniejorpoes ben dan weet jij dat.
In mij wiekent heb ik feel geslaape, rust is belangrijk na zofeel emoozie. Mij vrouw heb mij gelaate, zij zeg Loes ik ken jou gebruik-aanwijziging. Selluf weet ik daar niks van want jij kan nie alles bijhouwe assie slaap. Van mij eigen heb ik wel alteit mij fertrouwe dat ik weer wakker wor. Fertrouwe in jou eigen is belangrijk, dan kan jij weer ferder. Jou kop wor weer fris en jou buik kom weer in ze beweeging. Toen ben ik naa gaan denke van mij meedietaasie en wat ik u beloof heb. Dat ik u mij worksjop van mij meedietaasie ga geefe. Assie mij een beetje ken dan weet jij, als Loes iets beloof dan doe zij dat. Anders moetie iets nie beloofe.

Adfies en tips

U heb allemaal mee gedacht ofer welke meedietaasie belangrijk is foor u eigen en daar heb u mij eigen heel feel blij mee gemaak. Jij kan nog zofeel van jou erfaring hebbe, assie niks fraag dan weet jij niks. U heb mij eigen adfies en tips gegeefe foor mij meedietaasie en ik heb aan mij konkluusie getrokke.
meedietaasieMij oom Peter heb behoefte aan ze meedietaasie Nostalsjie. Dattie terugdenk en foel zeg maar. Deze meeditaasie vin ik zofeel mooi, mij hart tintel van ze eigen nostalsjie. Maar ik zeg u eerluk, zoies moet jij nie afraffele. Daar ga ik van mij eigen ofer naadenke en assie wil kan ik mij meedietaasie nostalsjie doen teege de tijd van onse Hoedjessjoow. Maar het fraag ekstra aandach en konsentrazie. Oom Peter het kom goed en dank wel foor zo een mooie idee. Jip en mij Doorie wil graag ze slaapmeedietaasie en ik moet u eerluk zegge, mij hart ga wel spinne van zo een meedietaasie. Slaape is belangrijk en assie het doe moet jij het goed doen. Het kom op mij lijsje erbij. Mij Doorie froeg om ze Snekkie meedietaasie maar daar moet ik nog ofer naadenke. Misschien is foor mij eigen dan mij ferleiding te groot, daar moet ik eerluk ofer zijn. Assie jou heele dag tusse jou sneks ga zitte weet jij nie of jij nog wel aan jou meedietaasie toekom. Daar werk ik dus aan, om mij selluf te beheerse.

Buikmeedietaasie

Mij meeste aanfraag was foor mij buikmeedietaasie. Selluf vin ik dat wel mij grootse kompliement want u weet, mij buik is mij leefeswerk. En dat u mij eigen zo goed begrijp en nu selluf ook wil buik- meedieteere. Daar heb u mij eigen zofeel gelukkig mee gemaak. Kever heb het zo mooi gezeg, hij zeg Loes alles begin in jou buik. In jou buik lig jou hart en daar zit jou geluk. Zo is het wel van ze eigen en toen heb ik wel naa ligge denke. Mij vrouw heb mij eigen fertel dat ze weereld weer open ga. Het heb iets te maake met vrij zijn, maak mij ferder niks uit. Assie nie vrij ben in jou buik hebbie niks aan jou weereld. Jou leefe en jou geluk begin in jou buik. Assie flinders foel dan foel jij die in jou buik. Daar heb jou weereld ferder niks mee te maake, jij moet alteit bij jou eigen beginne. Daarom wil ik u mij buik-meedietaasie geefe. Dattie vrij kan zijn om van u buik te houwe en om u geluk te foele. Dattie vrij kan beweege met jou buik en dattie u eigen rieleks foel. Dan wor jij herboore in jou weereld. Met jou eigen buik in jou zon want het werk ook assie zoomer heb.
En selluf kan ik dan gewoon mij eigen ding doen. Dat mij buik op ze groote nivoo blijf en dichtbij mij hart. Ik zeg u met mij poot op mij buik, mij weereld ga open als mij viswinkel open ga en als mij Bert van ze fensterbank afkom. Soms hoef jou weereld niet grooter te zijn dan jou buik, dat is mij erfaring.

meedietaasieOferleg

Nu ga ik met mij Bert oferleg hebbe ofer mij buik-meedietaasie want assie verkering heb dan oferleg jij met elkaar. Ik fertel u folgende week wanneer mij buik-meedietaasie ga zijn. Dan kan u allemaal meedoen assie wil. Maar ik wil nog wel zegge. Het maak nie uit offie u kleine buik heb of dattie zo een groote buik heb als mij eigen. Mij meedietaasie is foor iedere buik. Mij meening is, iedere buik heb recht op ze geluk en dattie vrij kan zijn in ze eigen weereld.

Loesje

16 thoughts on “Loesje vertelt over meedietaasie

 1. Hajoooooo mamsie

  Oooooh cool dat uwes meesiesaasie gaa doen!! Mamsie? Kun uwes ook poinkiepoinkmeesiesaasie doen? Dat je de juise poink kan maake? Hihihihi. Poinke kan rieleks werke hoor mamsie. *poinkiepoinkiepoinkiepoink*
  Hihihihihi
  Ooooooh uwes kun ook sakgeltmeesiesaasie doen!! Datte uwes wat sneller geef!!
  Mamsie? Weet uwes dat ikke fan uwes hau? ❤
  Koeskoes mamsiefanmewamsie

  1. Mij lieve Doorie,

   wat fraagie mij eigen nou? Willie poinkie poinkie meedietaasie van Mamsie. Dan moet Mamsie springe mij beebie. Op wie moet Mamsie soies doen? Oooh poinkie poinkie meedietaasie is foor kittes maar Mamsie kan poinkie nie meer ferdraage. En jou sakgeld is op want Mamsie heb ze rib uit ze vagt ferloore. Dan kan jij niemeer poinke en jij kan jou sakgelt niemeer in jou spaarspot doen.
   Maar jij mag wel meedoen als Mamsie ze buikmeedietaasie geef. Maar jij ga nie poinke wat Mamsie ferdien ze rust.
   Mamsie houw jou ook. Kommie gouw weer bij Mamsie. Dan kan jij niewe hoedjes passe,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve Loes, wat machtig mooi dat jij en je Bertje zoveel feeliesietaatsies kregen!, dat is logies natuurlijk, want jullie zijn echt een pauwerkoppel, zo heet dat toch?, dan mag je wel in de zachte watjes gelegd worden natuurlijk!, zooo heee en ik ben benieuwd naar je buikmeedietaasie!, dat lijkt me helemaal top, ik vind het zo mooi dat je zegt dat het voor alle buiken is, want zo is het presies, alle buiken tellen mee, niet alleen de grote ronde!, alle buiken zijn mooi en presies goed zoals ze zijn, en elke buik is weer anders, dat is juist zo biesonder, misschien kan je bij de meedietaasie ook aandacht geven aan dat je trots mag zijn op je buik, of je buik nau dik of dun is, of wit of zwart, of aud of jong, het is altijd jauw eigen buik!, ik heb een witte zwembroek op mijn buik, daar ben ik best een beetje trots op dus ik laat hem vaak zien, dan krijg ik kompliementen en zeggen mijn mensen Keef, wat heb je toch een dikke buik! en dat vind ik fijn, wat mooi is mag gezien worden, vind ik, de nostalsjie meedietaasie lijkt me ook mooi, nostalsjie zijn zulke sjieke letters, en een slaap en een snek meedietaasie lijkt me ook fantasties, misschien zijn er wel kouwstiks doe ik nog nooit gegeten heb!, maar ik denk toch dat je buik het allerbelangrijkste is, want waar laat je anders die sneks?, of waar slaap je dan op?, of waar ben je nostalsjies over?, ja, je buik!,
  lieve Loes, ik stuur heeeeeeeeel veel lieve kopjes aan jau enje famielie, ze zijn van Kever!!, ik denk dat je feestvisbuufettenmal op hebt, daarom heb ik een zomerzonkokteel voor je gemaakt, het is met zonneschijn, rust, en gaarnale in roomige fanieljesous!!

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel van jou ree-akzie van mij meedietaasie. Jij zeg het weer zofeel mooi, iedere buik is belangrijk en assie jou worksjop meedietaasie geef dan moet jij daar wel jou aandach aan geefe Kever. Iedereen moet ze eigen goed foele bij ze eigen buik. En jij mag jou eigen ook blij foele assie jou andere buik zie, bijfoorbeeld van jou verkering of jou kittes assie die heb. Of van jou vriendjes want soms ben jij buikmaatjes. In mij worksjop ga ik daar wel mij aandach aan geefe maar ik zeg jou wel dank jou wel foor zofeel tip en adfies. Mij vrouw probeer nu elke dag mij buik op ze footoos te zette, maar soms wil jij ook jou buik foor jou eigen. Dat is belangrijk, jij moet jou buik nie alteit meteen weggeefe. Assie er bijfoorbeeld op ga slaape, zo assie selluf al zeg Kever, dan is jou buik van jou eigen. Jij lees aan mij letters, het is Loes ze leefeswerk. Anders kan jij nie jou worksjop buikmeedietaasie geefe, jij moet erfaring hebbe.
   Dank jou wel Kever dattie mij ferwen met jou zomerzonkokteel. Ik zeg jou eerluk, jou garnaaale in roomige fanieljesaus heb ik al weggewerk want assie soies lekker krijg dan moet jij jou prie-joo-rie-teit stelle. Daar heb ik wel mij heele week op ge-oefen. Prie-joo-rie-teit is belangrijk. Maar assie zofeel geluk in jou buik heb kan jij goed ruste. Dank jou wel Kever, mij buik foel ze eigen erken.
   Selluf trakketeer ik vandaag op mij koekepanne met slagroom. Jou koekepan is gemaak van kouwstikbeslag Kever maar jij moet het nie ferklappe. Foor jou mense heb ik koekepanne met kaaramel en noote en Ooma krijg ze speesiejaale koekepan met sieroop van nie zo ouwe jonges.
   Het is van mij hart,

   Loesje

 3. Lieve Loesje, wat fijn dat jij en Bert zoveel feeliesietaasie hebben gekregen. Wij kijken uit naar jouw buik meedietaasie . Bij de wee: je hebt weer een mooie schrijf gedaan. Floortje heeft voor jou bij jouw visboer een kilo gaarnaale besteld, wat zaagvis, makkareel en paaling in sjeelij van gerookte zallum. Geniet ervan lieve Loes. Knuffels van ons.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   ooooooh zofeel ferwennerij foor mij buik. Een heele kielo garnaaaale, mij zaagvis, makkareel en mij paaling die swem in ze sjelei van mij gerookte zallum. Mij buik meedieteer nu al van ze spontaan geluk.
   Assie jou buikmeedietaasie ga doen dan moet jij jou buik eers goed fulle want dan kan jij vrij zijn. Nu kan ik nog meer oefene want oefening baar ze kuns lieve mevrouw Ina en Floortje. Daar werk ik nu aan, aan mij kuns van mij meedietaasie.
   Misschien lus u ook mij koekepanne met slagroom en het is ook foor u meneer manmeneer. Floortje krijg mij koekepan met sjelei van haaring zonder toomaatesaus.
   Dank u wel,

   Liefs van mij eigen

   Loesje

 4. Dag lieve Loes vriendin.
  Fijn dat jullie genoten hebben van de feestelijkheden,wegens jullie 5 jaar verkering.Bert en jij zijn een heel speciaal stel!!!!
  Wat weet je
  nu veel mogelijkheden voor meedietaasie workshops.
  Nostalsjie lijkt mij wel spannend en natuurlijk die van je buik.
  Ik zal mijn zus een bericht sturen dat ze van haar wolkje mee moet gaan kijken.
  Je weet,zij was altijd heel trots op haar wat groot uitgevallen buik en ze onderhield het goed met lekkere hapjes en sneks.En mijn scullary girl moest er altijd een paar kusjes op doen..
  Die van mij is wel kleiner,maar een soepje gaat er altijd wel in,of lekkere knabbels.En tegen een kusje erop zeg ik ook geen nee.
  Dat is het mooie van een buik worksjop.Je kan allemaal mee doen want elke buik is goed van zichzelf.
  Lieve vriendin,dank je wel voor je prachtige letters.
  Ik heb je voor de variatie wat smeldonnals in gelei gestuurd.Ik hoop dat de gelei nog niet gesmolten is door de zon,als het in je bakje komt.
  Veel zachte kopjes van mij, Muzette

  1. Lieve Muzette,

   mij posduif heb mij net jou smeldonnals in sjelei gebracht en mij bek en mij buik heb er zofeel van genoote. Jij weet nie wattie proef en het was zo assie moet zijn jou smeldonnals. Het smaak naar meer in sjelei maar mij vrouw zeg Loes eers letters maake nu.
   Dank jou wel lieve Muzette foor jou lekkers en jou letters. Hoop dattie jou Sparkle zus kan bereike want ook al bennie een ster. Jou buik ga nooit ferloore. Iedereen ze buik tel mee, ook assie jou sterrebuik heb of jij heb bijfoorbeeld jou sjierafbuik. Jij sta er nie bij stil Muzette want assie jou sjieraf zie dan denk jij alleen maar aan ze nek. Maar hij heb ook ze eigen buik.
   Ik doe nu goed oefene en nadenke Muzette want het is belangrijk. Jij heb jou buik nie foor nies gekreege.
   Lieve Muzette foor jou heb ik ook koekenpanne gebakke en foor jou vrouw mevrouw Skullarie gurl. En het is met sparkeltjes en belletjes,

   van mij eigen, Loesje

   1. O.lieve vriendin.
    Kan je mij het recept sturen?want de koekenpanne waren heerlijk.Met de sparkeltjes en belletjes.
    🐾🐾🐾🐾❤️❤️❤️ Muzette

 5. Lieve Loesje,

  Wat goed dat jij weer een meditatiecursus gaat geven. Wij hebben voor elke meditatiesoort belangstelling, hoor. Buikmeditatie, ligmeditatie, slaapmeditatie, nostalgiemeditatie , alles vinden wij reuze interessant. En bij die buikmeditatie vinden wij het ontzetten prettig dat die voor elke soort buik is bedoeld. Dan kunnen wij allemaal meedoen en is die ook geschikt voor onze vrouw. Natuurlijk begrijpen wij dat we even geduldig moeten zijn. Eerst even alles met Bert overleggen, zo hoort dat inderdaad.
  Lieve Loesje, wij vinden het heel lief dat jij altijd zo goed voor ons allemaal zorgt. En ook voor alle dieren die over de Regenboogbrug zijn gegaan. Dank je wel hoor !

  Veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette en Ivar en een extra zachte knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette, Ivar en mevrouw Marjoke,

   dank jullie allemaal wel van zo een lieve ree-akzie. En dattie allemaal mee ga doen met mij buik-meedietaasie. Alle buik is welkom want het maak niks nie uit. Assie er een heb kan jij meedoen, jij hoef er nie foor ge-stuu-deer te hebbe.
   Selluf moet ik nog wel stuu-deere ofer hoe mij buik allemaal moet ligge want jij wil het maksiemaale uit jou meedietaasie haale. Dan kan iedereen rieleks zijn in ze kop en in ze buik.
   Assie ster ben mag jij ook meedoen, misschien kijk onse Sterre vriendjes allemaal mee van ofer ze brug. Dattie daar stiekum ook meedoe. Daar heb ik ofer naa gedacht en jou buik is uniferseel en daarom is het.
   Nu ga ik weer verder met mij oefene en mij buik moet ook gefuld anders doe hij het niemeer.
   Assie zin heb in mij koekenpanne, deze heb ik foor iedereen gemaak en foor jullie spesiejaal met zonnestraaltjes van mij hart,

   Loesje

 6. Lieve Loesje
  Wat fijn dat je een buikmeeditasie cursus gaat geven!!!! Onze Moby zit er al op te wachten met zijn maatje meer buik.
  Maar wij doe allemaal mee hoor want ons lijkt het ook erg leuk!!!
  En we weten dat jij heel goed meeditasiecursussen kunt geven!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Dopey, Belle, Izzy, Tica, Moby, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel dattie allemaal mee ga doen met mij buikmeedietaasie. Moby heb zo een mooie buik, dan ferheug hij jou eigen nog meer. Maar iedereen is welkom en mag ze eigen ferheuge. Dat is belangrijk. En dattie goed foor jullie eigen buik zorg, ook assie toktok ben en jij heb jou ei in jou buik. Van mij hart zeg ik, toktok jullie ben ook zofeel welkom. Het is foor mij zo een groote uitdaaging om mij meedietaasie te maake ook foor assie toktok ben.
   Daar werk ik nu aan…
   Misschien lussie ook mij koekepanne, het is mij trakketaasie vandaag en het is met ei van geluk,

   Loesje

 7. Hallo lieve dinnetje Loesje,
  Gisteren kon ik niet schrijf doen, ikke was onder het dekbed verstopt en dat had ikke dinsdag ook gedaan. Er waren mannen nieuwe dakgoten aan het maken aan ons vooraltijdhuis. Nou deden die mensen wel heel veel rekening met mij houden, maar ja ze konden er niks aan doen dat ze veel herrie maakte. Ikke vind herrie heel erg en ben dan heel bang. Maar van vrouwtje heb ik steeds heel veel kompelimentjes en knuffies gehad, als de mensen weg waren kwam ikke onder het dekbed vandaan en was ikke niet bang meer. Vandaag doe ik maar rustig aan omdat het warm is en doe ik de koude meditazie hoor, lekker heel lui doen en af en toe even naar buiten om te kijken of alles in mijn tuin oke is. Nu moet ikke weer een dutje doen en zorgen dat vrouwtje het ook rustig aan doet. Heel veel knufjes voor jou, Zusje en Floris en lieve groetjes voor Mevrouw Loesje van mijn vrouwtje. Kopjes en poot van jouw grote vriendje Jip

  1. Lieve Jip,

   dank jou wel dattie mij eigen toch nog jou letters maak. Ook al hebbie zofeel meegemaak van jou lawaai en herrie om jou huis. Mij vrouw zeg, Loes soms moet soies gebeure. Maar van mij eigen vin ik lawaai ook moeiluk. Jij heb er niks aan maar jij moet er wel mee leefe. Dan ben jij bang Jip maar jou vrouw geef jou fooralteitknuffels. Dan foel jij jou eigen weer veilig. Hoop dattie nu fooralteit weg is jou lawaai.
   Jij ben wel heel feel slim assie jou koude meedietaasie doe. Die is nu belangrijk want mij vrouw zeg buite is nu zofeel warm. Dan moet jij foorsichtig zijn Jip. Assie tefeel zon op jou kop krijg dan kan jij ziek worre en dat moetie nie wille.
   En jij moet jou vrouw in ze gaatje houwe want soms ga jou vrouw gewoon door in ze tuin en dan moet jij jou katerman in jou huis zijn Jip.
   Doe jij wel foorsichtig en jou vrouw, mevrouw Jip ook. Dattie goed foor elkaar zorg. Wij moet nu sterk zijn en jij heb gelijk. Assie koude meedietaasie doe dan blijf jij fris en van jou fruit.

   Lieve Jip, jij krijg mij zachte kopjes weeges dattie het ferdien en ze zijn ook foor jou vrouw. Van mij eigen en van mij famielie,

   Loesje

Reacties zijn welkom