Loesje vertelt over assie mentaal ben…

mentaal

Deze week wil ik met u praate ofer mij mentaal. Misschien denk u nu, heb Loes ze niewe taal? Loes praat toch alteit in ze eigen taal? Daar heb u wel u punt. Van mij eigen ken ik maar één taal en het is mij eigen taal.

Denkpaal

Maar mij vrouw zeg Loes jij heb ook jou mentaal. Het heb te maake met jou denke en jou mentaalfoele. Dan ben jij wel eeve stil van jou eigen. U weet als ik stil ben van mij eigen lig ik op mij denkpaal. Daar doe ik denke en foele want jij moet het erges doen. Soms doe ik ook uitbuike maar mij vrouw zeg, uitbuike heb niks met mij mentaal te maake. Selluf denk ik daar anders ofer want mij uitbuik heb ook ze gefoel. Mij denkpaal heb feel erfaring met mij eigen.
Misschien kan jij zegge, Loes doe ze mentaal op ze denkpaal. Maar mij vrouw zeg Loes jij moet wel bij jou les blijfe. Mentaal is belangrijk en soms moet jij erofer praate saame. Dan weet jij meteen hoe laat jij leef en dattie beeter af ben achter jou bank. Mij vrouw zeg Loes jij trek jou eigen meer trug en soms willie nie naar beneede koome. Ik maak mij eigen zorge. Ga alles wel goed met jou eigen?

Aa-bonne-ment

Daar zit jij dan met jou brok in jou keel op jou denkpaal. En het was nie mij tonijn of mij zallumbrok, het was mij eigen brok. Jij foel emoozie en jij weet, jou vrouw ken jou eigen zo goed. Zij heb meteen door assie jou eigen nie heelemaal gelukkig foel. Toen ben ik op mij mentaaldenkpaal blijfe ligge. Mij vrouw heb mij knuffels gegeefe en zij zeg lieve woordjes.
Zij zeg Loes jij heb zo een moeilukke tijd achter jou rug. In jou ouwe jaar hebbie zofeel keer naar jou dokter gemoete. Ik zeg u eerluk. In mij ouwe jaar heb ik mij ree-kor gebrooke. Assie tien keer naar jou dokter ga hebbie wel jou aa-bonne-ment ferdien. En ik kreeg ook seefe keer mij antibiootie. Assie nie uitkijk van jou eigen, fraag jou dokter jou offie nie wil blijfe woone. Dan kan jij beeter maar niemeer mee gaan. En het is mij schrik van mij hart. Dattie bang ben dattie weer mee moet. Jij weet nooit wat jou eigen dan weer boofe jou kop hang. Daarom loop ik vlug naar boofe als mij vrouw opsta. En als ik boofe ben kom ik nie zomaar naar beneede. Mij vrouw roep mij eigen wel en zij probeer mij eigen te ferleide met lieve woordjes. Maar assie mij eigen een beetje ken dan weet u, Loes is nie gek van ze ferstand. Straks pakkie mij eigen weer op en moet ik mee. Ik vin er niks aan. Mij dokter mag ze aa-bonne-ment houwe.

Jou emoozie

Niemand fraag ze eigen af wattie foel assie poes ben of jij ben kater en jij moet inees mee. En jij weet nie waar jij naar toe ga? En offie nog wel trug kom en of jou garnaaale dan nog fers zijn? Maar assie poes ben of jij ben kater hebbie ook jou gefoel. En soms bennie gewoon bang en hebbie angst foor dinge om jou heen. Dan ga jij jou eigen trug trekke of jij ga jou eigen ferstoppe. Jij foel jou eigen nie veilig want misschien moet jij weer mee, ook al loop jou vrouw te zinge of zij doe ze eigen ding. Jij ben op jou hoedje!
U weet van mij eigen heb ik zofeel erfaring met mij hoedjes. Jij kan er jou sjoow van geefe.
Mij vrouw zeg Loes ik snap jou. Jij ben al zo vaak uit jou fertrouwde omgeefing weg gehaald. Jij ben jou fertrouwe ferloore. Jij heb tijd noodig. Dattie rust krijg en nie naar jou dokter hoef. Toen foelde ik weer mij brok in mij keel. Jou vrouw zeg jou waarheid en dattie jou begrijp. Toen ben ik zachjes mij kopjes gaan geefe want jij moet erges heen met jou brok. Mij vrouw had ook ze traan in ze oog en jij foel. Jij ben saame mentaal. Jij begrijp elkaar en jij mag jou emoozie foele. Jij ben toch veilig want jou vrouw foel het ook. Soms is jou mentaal moeilukker als jou gezond. Jij gooi jou snot makkelukker op jou taafel dan jou traan. So is het wel van ze eigen.

mentaalAandach hierfoor

Misschien fraag u ze eigen nu af, waarom schrijf Loes ofer ze mentaal? Jij kan ook ofer leuke dinge jou verhaal maake. Maar van mij eigen wil ik graag mij aandach hierfoor fraage. Want het is belangrijk dattie ze eigen ree-aa-lie-zeer, u poes of u kater heb ook ze mentaal. Dattie ze eigen trug trek om dattie iets nie fijn vin van ze eigen. Dattie nie ze eigen is zeg maar.
Assie zoies merrek dan moet jij saame praate en jij moet elkaar begrijpe. En knuffels geefe en zorge dattie weer veilig ben bij elkaar. Selluf vin ik ferse garnaaale ook belangrijk en mij tonijn in sjelei. Maar ik zeg u eerluk, dat is mij persoonluk. Misschien heb u poes of u kater liever zallum of paaling. Kibbeldinge zou ik in deze sietuuwaazie nie adfiseere. Belangrijk is dattie elkaar foel en begrijp. Dattie weer rust krijg in jou hart en in jou kop. Dan kan jou mentaal weer gaan slaape en wor jou geluk weer wakker.
Dat is mij erfaring,

Loesje

20 thoughts on “Loesje vertelt over assie mentaal ben…

 1. Hajoooooo mamsie.

  Oooooh ikke hep, met een bwokkie in me bek, uwes furrhaal lees. Oooooh sniksnik.
  Dokkers sjijn nie weuk. Se sjijn soms meen. Fooral asse se een pwikkie geefe.

  Maar mamsie, uwes dokker wil dat uwes gesont ben en bwijf. Eggiewaar!! En uwes frauw wil dat ook. Aween moette uwes nie meer met snotje niese. Gwoen sta nie so mooi oppe me swarte faggie hihihi.
  Maar ikke hoop nu datte uwes niemeer ga niese na uwes ooperaasie. En datte we nog heeeeel lang bij elkaar bwijffe.
  Koeskoes mamsie

  1. Oooh mij beebie,

   mamsie wil ook ze heele leefe nog blijfe leefe en dattie saame blijf mij jonge. Maar zij heb ze buik fol van ze dokter en ze antibiootie. Assie zofeel mee moet ga jij op jou hoedje zijn mij beebie. Dattie nie oppepakt wor en dattie mee moet.
   Van mij eigen wil ik nooit meer niese maar jij heb er niks ofer te zegge. Jij moet alteit eerluk zijn mij beebie en mij vrouw weet nu dattie mij eigen nu rust moet geefe.
   Maar mij niese trek ze eigen nerreges iets van aan. Dan moet jij foorsichtig zijn en jou garnaaale eete foor jou gezond.
   Beloofie mamsie dattie pootjes draai tusse mij garnaaale pelle door..

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve dinnetje Loesje,
  Ikke snapper jou helemaal dat jij ergens alleen gaat liggen en zeker uit de buurt van je mand voor een reisje naar de wittejas. Jij bent al meer dan genoeg daar naar toe geweest en jouw knipkaart is vol. Maar ja de witte jas kan misschien toch weer wat voor jou doen dat je weer beter in jouw mooie bontjas komt. Voor mij hoeft het ook niet om naar Tante Ans te moeten, maar mijn vrouwtje vind dat zij ook wat te zeggen heeft en we nog heel veel jaren samen zullen zijn. Zo is dat bij jullie thuis ook hoor en vrouwtje doet het niet om jou te pesten, ze heeft het beste met je voor. Nu geen zorgen meer maken hoor en je weet we zijn allemaal er om jou en vrouwtje te steunen als er moeilijke dagen zijn. Heel veel lieve groetjes voor Mevrouw Loes en voor jou knuf op je lieve bolletje van vrouwtje. Voor jou een hele grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank wel dattie mij eigen zofeel begrijp. Dattie geen niewe knipkaart hoef assie jou folle kaart heb. Mij vrouw zeg, Loes het is foor jou beswil en zij zeg dattie mij eigen wil hellepe. Maar soms hebbie jou rust noodig, dattie tot jou eigen kan koome. In mij ouwe jaar heb ik zofeel moete niese en mij dokter gezien. Jij wor er nie blij van. Mij vrouw zeg dattie oferal reekening mee houw maar zij zeg ook, Loes jou gezond ga foor alles.
   Jij weet in jou kop, jou vrouw heb gelijk maar liever ga ik niemeer mee.
   Nu moet wij afwachte Jip, van mij niese. Selluf wil ik mij rust en mij vrouw geef mij eigen zofeel rust assie kan. Dan kan jij weer herstelle en jij moet hoope dattie niemeer ga niese.
   Het is moeiluk maar mij vrouw zeg dattie hoop dat mij niewe jaar beeter wor. Daar ga wij nu foor Jip en mij gezond.
   Asie zofeel steun krijg dan foel jij jou eigen wel gelukkig in jou hart.
   Dank jou wel lieve Jip en mevrouw Jip. En het is ook van mij vrouw,

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 3. Lieve Mamsie Tante Loesje u hebse mooi gesjeef. Hier sjijn we klaar met de witte jassen. Nee dat is niet helemaal waar. Volgende week moet Ufanio naar de witte jas voor zijn laatse pjikjes. Verleden jaar moesten we te veel naar de witte jas en dat was niet leuk. Met de beebies Remy en Kiara en ze kwamen niet allemaal terug. Er was zoveel verdriet. Nu gaat het goed maar we merken wel verandering. Ons vjouwtje is bezorgd soms te. We moeten vaker op de weegschaal als we te rustig zijn komt ze kijken praten. En ik ben blij met Oopa Guillaime die is een gevoelige kater. Als er iets is gaat hij dicht bij het vrouwtje liggen en troost hij haar. En dan verteld hij ons dat het goed is. We begrijpen het wel maar soms is het moeilijk want we hebben ook onze prefessie. Dit jaar willen we geen witte jassen meer maar het vrouwtje zegt nee. Jullie moeten wel jullie jaarlijkse prikkie en zijn jullie ziek dan moeten we naar de witte jas. Mamsie we hopen dat dit jaar niemand extra naar de witte jas moet want dat is niet leuk. Ik stuur u 2 vrachtwagens vol verse vis. Dikke koes van ons allemaal.

  1. Lieve krullies van mij hart,

   Mamsie Tante Loesje foel het, soms hebbie genoeg van jou dokter en ze witte jas. Dan willie niemeer en onse ouwe jaar heb zofeel ferdriet gegeefe. Kleine krullies ga naar ze witte jas en zij kom niemeer trug. Dan ga jou taart half van ze stok hange. En jij kan er niks aan doen, er wor ons niks gefraag. Mamsie Tante Loesje heb nog wel trug mee naar huis gemooge en nu zeg zij. Het is genoeg foor mij eigen. Maar het is ook genoeg foor mij krullies van mij hart.
   Mamsie Tante Loesje ga nu tusse ze twee fragtwaages vis zitte en niemand die jullie Mamsie Tante Loesje nog zie. Kommie er ook maar bij lieve krullies, dattie garnaaale pel. Dan kom alles goed,

   Koes koes van Mamsie Tante Loesje

 4. Lieve Loes, wat een prachtige en gefoelige letters heb je gemaakt, ik ben boven de indruk (mijn vrouw zegt dat je hoort te zeggen ONDER de indruk, maar dat kan toch helemaal niet?), je maakt letters over belangrijke dingen en ik snap je heel goed, geen enkele kat wil naar de dokter, ik ook niet, en jij moest zo veel naar de dokter, dan word je onzeker, dat is logies, mijn mensen zeggen altijd dat de dokter je beter gaat maken, maar ik weet dat zelf niet zo, ik moest vorige week maar ik was helemaal niet ziek! nau dan kan de dokter me toch ook niet beter maken?, ik was die dag ook mentaal Loes, mijn toeter deed het niet meer, zooo heee ik moet er niet aan denken als ik wel tien keer naar de dokter zau moeten!, dan zau ik alleen nog maar verstopt liggen (onder het grote bed, sssttt… niet vertellen aan mijn mensen hoor!, anders kunnen ze me vinden), het is moeilijk want je hebt je groonies, dan moet je soms naar de dokter, misschien dat de dokter je dan wél beter kan maken, gelukkig dat je vrouw je snapt, ze haudt van je en je kan haar vertrauwen, ze wil dat je gelukkig bent en gezond, en met een mooie ronde buik, samen komen jullie er wel weer uit, want als je van elkaar haudt kan je alle problemen oplossen Loes! als je nog een keer naar de dokter moet zal ik dan meegaan?, ik kan goed krabben en bijten, dat helpt vast!! heel veel lieve kopjes voor jau en je famielie, ze zijn van Kever!!, en spesjaal voor jau heb ik een staapel kettisfeksjons achter mijn oor verstopt!!

  1. Lieve Kever,

   hebbie kettisfeksjon achter jou oor ferstop? Oooh niemand heb het gesien Kever maar nu heb ik ze in mij eigen buik ferstop. Van mij eigen weet ik zeeker, daar kan niemand nie bij van ze eigen.
   Kever jij zeg wijse dinge en jou letters zijn slim. Assie naar jou dokter moet en jij bennie ziek dan kan jou dokter jou gezond nie beeter maake. Dan bennie al gezond van jou eigen. En mij hart is blij dattie boofe jou indruk ben van mij letters. Soms is mentaal moeiluk Kever. Het is jou gezond van binne, in jou kop en in jou hart. Dan moet jij met jou vrouw praate en assie jou menseman heb kan jij ook praate. Assie katerman ben, dan bennie manne onder jou kaar. Dat jou menseman jou begrijp Kever. Dat is belangrijk. Mij vrouw begrijp mij eigen wel, zij zeg Loes het is moeiluk foor jou eigen. Maar zij zeg ook, jou gezond is belangrijk, van jou binne van jou buite. Maar assie binnepoes ben dan ga jou gezond van binne foor, vinnie nie? Mij vrouw zeg Loes saame kom het goed. Saame is belangrijk assie mentaal ben.
   Ik vinnut wel fijn Kever assie mij folgende keer meega en dattie mij kan bescherme for als mij dokter weer iets niew heb bedacht. Maar ik denk wel dat ik eers mij vrouw alleen stuur. Dan kan ik veilig op mij denkpaal blijfe. Dan foel ik mij eigen wel meer gerust assie jou oog mee in mij zeil houw. Dank jou wel Kever.
   Daarom krijgie van mij eigen foor vandaag mij tataar in mij mekdonnasjelei. En foor jou mense en Ooma zit er frietjes bij. En het is zomaar van mij hart….

   Loesje

 5. Lieve Loes vriendin.
  Ik vind het geweldig dat je hierover durft te schrijven.Sommige katers en poezen vinden dat moeilijk en als ze weten dat meer katjes er last van hebben,voelen ze toch dat ze niet de enige zijn.Dat is heel belangrijk.
  Ik denk dat je mentaal heel belangrijk is.Ikzelf ben in mijn kittentijd{ voor ik bij mijn scullary girl kwam} zoveel ziek geweest en heb zoveel antibiootie gehad ,ik denk wel voor mijn hele leven.
  Van de prikjes die je soms elk jaar krijgt werd ik ook ziek,dus nu doet mijn scullary girl dat niet meer.Maar je weet dat mijn broer en vooral mijn zus heel veel ervaring hadden met Nina.Zij heeft een andere kleur dan wit aan,maar ik zie dat toch niet.Ik wil er toch niet naar toe.
  Ach mijn zus moest zo vaak,want niet alles kon via meel.
  Sparkle vertrouwde niemand meer alleen mijn scullary girl.Maar als het eggies waar een beetje teveel werd,kreeg zij een ho-me-o-pa-tisch iets uit de ehbo doos van scullary girl en dat hielp dan goed.Want het was ook goed voor het ba-sis vei-lig-heid gevoel.Mijn broer kreeg dat ook maar meestal alleen bij knalletjes avond 1 x per jaar.Dan was hij niet zo bang meer.
  Je moet niet alleen goed voor je puikie zorgen lieve Loes,ook goed voor je mentaal.Ik ben blij dat je vrouw dat ook goed gezien heeft.Ik zal al mijn pootjes draaien voor jou,dat je niet weer op stap hoeft en geen vies geemies eten hoeft.
  Ik vind het zo erg dat je mentaal door alles een beetje van slag is.Gelukkig heb je wel Bert om mee te praten en je vrouw.
  Dat helpt,maar vooral heeft het wat tijd nodig,en lekker eten.
  Want ook al zijn al je bezoeken aan je dokter goed voor je lijf,als je er mentaal niet lekker van wordt is het dubbel zo akelig.
  Lieve vriendin,weet dat ik je helemaal begrijp,omdat ik het gezien heb bij mijn broer en zus.Ik zal aan je zal denken.Geef jezelf wat tijd dan komt het vast wel weer in orde met de hulp van je vrouw.
  Hele zachte kopjes met een haring in gelei erbij.
  Van Muzette

  1. Lieve Muzette,

   oooh mij hart is nu zofeel geraak. Dattie mij eigen zofeel begrijp want jij heb erfaring. Van jou eigen, van jou zus Sparkle en van jou broer Fynn. Dan hebbie wel heel feel erfaring en jij weet waar jij ofer meeoow.
   Soms vin ik, is genoeg ook genoeg foor jou eigen. Dan ferlies jij jou fertrouwe en jij laat jou eigen niemeer zofeel zien. Dan hebbie mentaal Muzette en dan moet jij teege jou vrouw meeoow zegge. Dattie saame praat en meeoow want anders ga jij bang worre van jou eigen. En jij zeg het goed Muzette, van mij eigen ben ik niet mij enige. Daarom moet jij er soms letters van maake, dattie saame praat ofer moeilukke dinge. Dan kan jij steun foele en jij kan andere poese en katermanse jou hellep geefe. Maar ik vinnut moeiluk want van mij eigen is mij mentaal nog fers. Assie ferse mentaal heb dan kan jij het selluf nog foele. Ik zeg jou eerluk Muzette, mij buik houw van fers assie denk aan garnaaale en mij makkareele. En jij wor ook nie blij van ouwe tonijn. Daarom spring alles in mij buik op van jou haaring in sjelei. Ooooh van mij eigen vin ik jou haaring mij lekkerse haaring van mij Feesboek. Dank jou wel lieve Muzette. En jij ben zo dapper dattie mij eigen zofeel fertel. Dan foel jij, jij ben nie alleen en jij krijg pootjes om jou buik van steun.
   Jij krijg mij zachte kopjes van dank en het is ook foor jou vrouw, mevrouw Skullaarie gurl

   van mij eigen, Loesje

 6. Zal ik naar u toe komen tante Loes dan kan ik u troosten en heeel lief kroelen…en als u neus dan nies doet dan pak ik doekje om hem schoon te maken en daarna geef ik weer een hele lieve kroel!!
  Groetjes en aaitjes van mamma en een lieve kroel van mij
  Princess Noa

  1. Oooooh mij mooie, lieve, kleine princess Noa,

   zeggie jou tante Loes nou, kommie mij neus poesse en kroele met mij hart in mij buik. Oooh jij ben zo mij kleine lieve princessie. Tante Loesje foel ze geluk in ze buik van ze hart.
   Mar jij moet tante Loesje beloofe dattie nog nie alleen op jou stap ga. Assie ferdwaal fergeef tante Loesje het ze eigen nooit.
   Assie straks jou groote princessie ben en jij ken jou weg dan zit tante Loes met 3 kielo garnaaale en seefetien zakdoekjes op mij mooie princessie te wachten. Nu foel jou tante Loesje jou lieve kroeltjes door mij vrouw ze kompjuuter heen. En tante Loes beloof, zij gooi geen snot teege ze kompjuuterscherrem.

   Jij krijg mij zachte lieve kopjes,

   van tante Loesje

 7. Loesje dat zijn hele wijze woorden die je geschreven hebt!!!!!!
  Gelukkig dat jou vrouw jou heel goed heeft begrepen en dat jullie er samen over gepraat hebben.
  Mentaal goed voelen is toch wel heel belangrijk!!!!!
  En gelijk heb je als je zegt dat de dokter zijn aa-bonne-ment mag houden!!!!

  Wij zijn heel erg blij voor jou dat je mentaal weer helemaal goed bent ❤
  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Moby, Dopey, Izzy, Tica, Belle en mevrouw Ceciel,

   denk jullie wel dattie zofeel met mij eigen meeleef. Mentaal is belangrijk en jij sta er nie alteit bij stil. Maar mij adfies is, assie ooit Mentaal ben van jou eigen. Dattie dan Meeoow zeg teege jullie vrouw. Dattie dan saame Meeoow en praat want assie saame mentaal ben kan jij meer. En soms moet jij kwesbaar zijn en mij hart weet zeeker. Jullie vrouw snap jullie mentaal want zij ken jullie eigen met ze hart,

   Liefs van mij eigen,

   Loesje

 8. Lieve Loesje dinnetje, wat heb jij een mooi stuk geschreven over jouw mentaal en over hoe jij niet zo lekker in jouw velletje zat wegens jouw mentaal. Wij zijn zo blij dat het nu beter met jouw mentaal gaat en dat je zo goed met jouw frau hebt gesproken en ook met jouw lieve Bert. Je ziet dat liefde alles beter maakt lief dinnetje, en jij krijgt zoveel liefde van jouw frau. En we hopen met z’n allen dat je voorlopig niet naar de witte jas hoeft. En als het toch moet lieverd dan weet jij ook dat het echt nodig is voor jouw gezond en dat jouw frau het ook verschrikkelijk vindt. Maar liefde overwint alles lieve Loes. En alle vriendjes en dinnetjes steunen elkaar en staan poot in poot en poot in hand! Fijne avond lieve Loes, floortje stuurt jou een kopje met zallumsmaak en ik een beetje fanieljevla met slagroom. En een knuffel voor mevrouw Loes en voor jou.

  1. Lieve mevrouw Ina en mij dinnetje Floortje,

   dank wel foor zofeel lieve woorde en Floortje ze kopjes met zallumsmaak is zo een lekker kopje na mij onbijt. Toen heb ik ook genoote van u lekkere fanieljefla met slagroom. Jij kan jou dag nie feel beeter beginne. Mij vrouw is weer in mij huis, zij heb mij tonijn ferdien en dan mag ik weer op mij kompjuuter. Dan kan ik mij ree-akzie geefe want zo heb mij vrouw mij eigen wel oppefoed.
   U zeg lieve dinge maar van mij eigen vin ik ze ook wijs. Mij vrouw zeg, Loes mevrouw Ina en Floortje heb zofeel gelijk. Zij vinnut zo moeiluk assie mij eigen zie worselle met mij mentaal. Maar zij zeg wel, Loes jou gezond ga foor alles. Hoop dattie nie mij dokter bedoel. Maar assie zofeel steun krijg heb jou dokter niks te zegge van ze eigen. Zo is het wel assie het mij eigen fraag.

   Hoop dattie feel knuffels heb deeze wiekent. Van mij eigen krijg u mij kopjes met mij onbijt en het is van mij huuhn,

   Loesje

 9. Loef dinnetje Loesje, hopelijk gaat het snel weer goed met je mentaal. Ik vind die dierendokter ook helemaal niks, gelukkig hoefde ik vorig jaar maar 1 keer, voor een prikkie. Ik heb mijn vrouw wel laten weten dat ik het er niet mee eens ben en dat het voor mij allemaal niet hoeft. Mijn broers Oliver en Bjarne moet ook vaak naar de dierendokter, want Oliver heeft gronies aan zijn niertjes en dan moet dat gecontroleerd worden en Bjarne zijn schildklier moet gecontroleerd worden. Mijn broers zeggen dan dat de dierendokter zomaar bloed van ze afpakt. En dat ze ook altijd zeggen dat ze het er niet mee eens zijn maar mijn vrouw zegt dat het voor hun gezond is. Daarna hebben ze ook altijd een paar dagen last van hun mentaal, Oliver gaat altijd een tijdje onder het bed liggen totdat zijn mentaal weer goed is.
  Lief dinnetje Loesje, blijf alsjeblieft nog heel lang mijn allerliefste dinnetje.
  Heel veel diva knuffels van je diva dinnetje Kruimel.

  1. Lieve Kruimeldinnetje,

   dank jou wel foor jou steun en dattie mij fertel van jullie erfaring met jullie mentaal. Selluf kon ik gissere mij ree-akzie niemeer geefe want mij vrouw moes slaape. Nu is zij weer in mij huis en zij zeg, Loes doe jij maar jou ding. En zo hebbie mij eigen ook oppefoed Kruimeldinnetje. Dattie altijd netjes jou ree-akzie geef. Maar soms moet ik mij heele nacht wachte want mij vrouw wil nie dat ik op ze kompjuuter zit assie mij tonijn ferdien.
   Jij kan blij zijn Kruimeldinnetje dattie maar één keer naar jou dokter hoef. Selluf ben ik twee keer groonies, dan krijgie jou stippekaart. Ik vin er niks aan en mij hart snap jou broer Oliver dattie onder jou vrouw ze bed ga ligge tot ze mentaal ofer is. Selluf ben ik nu beezig met mij fertrouwe en dattie jou eigen weer veilig foel. Dan kan jij beeter boofe ligge, dattie nie mee hoef. Mentaal is soms moeiluk Kruimeldinnetje. Maar assie zofeel lieve dinnies heb kom alles goed. Mij hart foel het,

   Dank jou wel en jij krijg mij heele dikke knuffelkopjes en het is ook foor jou zus en jou broers en jou vrouw.

   Van mij eigen, Loesje

 10. Liefe Loesjedinnie. Moes jij zo vaak naar witjas forig jaar. Ja, ik snap heel goed dattie nou nie meer wil. Maar jou frau heb gelijk, zij en wij willen ons Loesje nog lang bij ons houden. Dus wat moet dat moet. En jij krijgt na zo’n bezoek vast wel een lekker fisje toch? Pootje en een kopje van mij, Minnie.

  1. Lieve Minniedinnie,

   mij vrouw doe mij alteit ferwenne assie saame met mij eigen trugkom van mij dokter met ze witte jas. Maar er kom zo een dag dattie denk, selluf ga ik vast naar boofe. Mij kop en mij hart heb er nie zofeel zin meer in.
   Assie Mentaal ben Minnie bennie zofeel van jou slag, jij wil het nie weete. Dan hebbie tijd noodig foor jou hesstel van jou mentaal. Nu doe ik pootjes draaie en kippedije eete dat ik nie meer mee hoef. Mij vrouw zeg Loes, dan kom alles goed. Daar werrek ik nu aan Minnie,

   Liefs van mij eigen foor jou lieve Minnie en foor jou Minniefrau,

   Loesje

Reacties zijn welkom