Kever heeft een mening over zijn toekomst (video)

toekomst

Binnenkort woon ik een half jaar bij mijn mensen, soms foelt het alsof ik hier altijd gewoond heb, een andere keer foelt het alsof alles nieuw is, maar meestal foelt het GEWOON en denk ik er niet meer bij na, en mijn mensen ook niet, ze missen Bolle natuurlijk nog en dat blijft altijd zo zeggen ze, maar nu wonen wij hier met zijn drietjes, ik ben bijna nooit meer bang en mijn mensen ook niet, dat waren ze in het begin soms, maar alleen een heeeeel klein beetje hoor!, dat was omdat ik beet en heel hard krabde, nau niet meer, alleen soms per ongeluk als mijn vrouw en ik spelen, dan zit er ineens een PUNTje van mijn nagel in haar vel.

Gewoontes

We hebben met zijn drietjes al allemaal gewoontes, dat betekent dat je iets heel vaak doet, een voorbeeld is dat mijn man me elke avond borstelt, met een hele zachte borstel, anders is het niet goed als je elke avond je haren kamt, het is eigenlijk meer massaasje, als mijn man de borstel pakt en zegt Keef? kom ik meteen aanrennen en ga er goed voor liggen zodat hij me overal kan borstelen, heerlijk is dat, ik lig met mijn voorpoten op mijn krabkarton en krab af en toe even goed terwijl mijn man me borstelt en ik moet er echt keihard van brommen!, het is het hoogtePUNT van de avond.

(tekst loopt door onder video)

Mijn vrouw heeft van karton een poort gemaakt tussen de bank en de tafel, daar gooien mijn mensen elke dag balletjes of muizen of propjes papier doorheen, soms gooit mijn vrouw er ekspres iets bovenop, dan spring ik op de poort en zakt hij in elkaar, dat is echt helemaal top!, altijd als ik op mijn schaapje lig op het buro en ik val bijna in slaap dan krabbel ik aan de plantenpot die daar staat, ik heb de plant al twee keer van het buro geduwd maar ik vind die pot zo fijn, dus daarom blijft hij toch staan, ik geef mijn mensen altijd kusjes door mijn neus in hun mond te duwen als ze mij een kus geven, lekker fris maar goed voor de weerstand, zegt mijn vrouw, en ik was me altijd netjes hoor!, elke ochtend als mijn vrouw wakker wordt foel ik dat meteen en maak ik kleine tettertjes en dan tettert ze zachtjes terug naar me, we vertellen elkaar wat we gedroomd hebben, zo zijn er nog veel meer dingen maar ik zet nau even een PUNT.

Mijn gehijm

toekomsyMijn mensen zijn heel benieuwd hoe ik op straat terecht ben gekomen, en ook hoe ik dat vol heb gehauden, nau ja ik was vel over botjes, het had niet veel langer moeten duren, ze vragen zich ook af waarom niemand naar me heeft gezocht, ze hebben het asiel gemeeld maar die wisten alleen dat ik met de dierenambulans was gebracht, verder niks, ik weet het zelf natuurlijk wel maar ik wil er niet meer aan denken, dus het zal voor altijd mijn gehijm blijven, geeft helemaal niks vinden mijn mensen, want het gaat niet om mijn verleden, maar om mijn toekomst, en die is hier!, wij horen met zijn drietjes bij elkaar en dat vinden we helemaal PUNTgaaf.

31 thoughts on “Kever heeft een mening over zijn toekomst (video)

 1. Hajooooooooo poomsie keefer.

  Ooooooooooh woon uwes alleweer een halluf jaar in ammersedam? Ken uwes al pwat pwaate? Kun uwes al reppe? Mamsie fin reppe onnesgof een beetje. Maar ik fin ut gaaf. Yo yo yo weppe doe je so. Yo yo yo sjeeke doe je so. Gaaf he?
  Oooooh ikke weet nog datte uwes thuis kwam woone hihihi
  Mamsie en ik hadde een welkom thuis doos stuur met snekkies en peeltjes hihihihi.
  Uwes moet maar niet meer tewugdenk aan uwes swerrufteit poomsie. Maar uwes mag ook iemeer wegwoope hoor!!!
  Psssssst… ikke hep een stikkie onner me taart weer stop.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Dooorie….,

   mamsie houw nie van jou taal op jou sjutting, ook al bennie jou jeug van teegeswoordig jij ga jou sjutting nie kladdere met jou yoo en jou yeeh…
   Jou balkon zie er straks niemeer uit…
   En jij ga jou poomsie nie gek maake met jou pwat Amserdams, mamsie schrik erfan..

   Koes koes jou MammaLoesje

  2. Hoi lieve grote amserdamse siemees, ja ik ben volgende week prusies een half jaar in ammersedam!, zooo heee ja ik kan met het pak van jau en je mamsie nog goed herinneren!l ik speel nog steeds met de appeltjes en de veren, ik weet niet of ik kan reppe, maar ik zie wel dat jij het heel goed kan, ik denk dat reppe meer iets is voor jonge katermannen en poesendames, stel je voor dat hele auwe katten gaan reppe, dat is een beetje raar vind ik, folgens mij schrik je dan heel erg als je dat ziet!, ik kan wel tango dansen, dat heb ik van Amber en Dulce geleerd, en ik kan ook rennen en tetteren en eten, o ja en slapen!, heb je ook gauden kettingen om als je rept Door?, en doe je wel netjes reppe, zonder gekke woorden? misschien kunnen jij en Jiekie een keer een singel uitbrengen!, en nee ik wil nooit meer weglopen, het was echt zooo eng! dankjewel voor je stikkie, ik heb het gevonden, en heeeeeel veel kopjes voor jau van je poomsie Kever!!!! en achter mijn wangen heb ik kaastoktoksnekkies verstopt, spesjaal voor jau!

 2. Ja, wij hebben allemaal een verleden. Ik ook, ik liep ineens hier in de straat. Ik was nog heel klein, De buurvrouw van het mensenmeisje stuurde haar een bericht en toen ik ze me gaan vangen. Later hoorde ze van weer een andere buurvrouw dat ik er al een tijdje liep. Tjessi is in het wild geboren, die woonde met zijn allen buiten en zij is toen gesjosaliseerd en toen kwam ze hier wonen. Tjaiia is weer een ander verhaal, die is gevonden in een portiek in een reismandje, helemaal alleen. Het mensenmeisje zegt dat ze blij is met ons allemaal en dat we gaan voor de toekomst. Dat ze alles en meer voor ons doet omdat wij haar gelukkig maken. Onze toekomst is nu en wij allemaal van en op Feesboek en de blog hebben fantastische mensen en dat komt omdat wij allemaal fantastische dieren zijn. P.s weet jij of het schaap in de wasmasjien mag? Ik vraag dit voor een vriend. Pootjes van mij en ons! O, en wat snekkies want we hebben nieuwe en die zijn lekker: handjevol voor jou (wel doseren he!)

  1. Hoi lieve Tjilla, zooo heee wat erg dat jullie allemaal als kleine beebiedametjes al op straat waren, en dan ook nog helemaal alleen, dat kan toch helemaal niet als je nog een kitten bent, dan heb je nog een mamma nodig, en eigenlijk ook een pappa, en broertjes en zusje die je van alles leren, gelukkig maar dat jullie nau bij jullie mensenmeisje wonen en een famielie hebben en vrienden vriendinnen op de blog en op feesboek!, als je altijd op straat of buiten moet wonen is dat heel zwaar, o ja en mijn vrouw heeft even gekeken voor die vriend van jullie, ze moest erom lachen, waarom weet ik niet, maar op mijn schaapje staat dat het gewassen mag worden, en Door zegt het ook, maar ik heb geen echt schaapje hoor, het is nep!, het mag op dertig graden zegt mijn vrouw, ik snap er niks van maar jullie misschien wel, mijn schaapjes moeten ook een keer in de was maar ik weet niet of ik dat wil!, ik vind trauwens dat jullie het prusies goed zeggen dat wij allemaal fantastiese mensen hebben omdat wij allemaal fantastiese dieren zijn, ja zo is het helemaal!, dankjulliewel voor de snekkies!, lieve Tjilla en Tjaiia en Tjessi, ik stuur jullie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor jullie mensemeisje, en ik heb een lentesnek achter mijn wangen verstopt, het is een zalmkouwstik van de Liedel, en het is van Kever!!!

 3. Hoi lieve knappe Kever, wat een lief filmpje. We kunnen wel zien dat je het erg fijn hebt, en dat je geniet van je mensen en je mensen van jou. Onze vrouw vraagt ook wel eens aan Juultje hoe het toch kan dat niemand haar is gaan zoeken toen ze op straat zwierf. Onze vrouw denkt dat het misschien komt omdat ze babies in haar buikje had en mensen haar toen niet meer wilde hebben. Of ze heeft die babies in haar buikje gekregen toen ze al op straat leefde. En hoe is ze dan zo zwaargewond geraakt.? Juultje wil er niks over vertellen, die wil het verleden ook vergeten. Het is maar goed dat de mensen van de dierenambulance haar gevonden hebben anders was ze nooit ons kleine zusje geworden. Wij zijn ook nog vaak heel erg verdrietig om Bas, en we missen hem heel erg. Maar gelukkig hebben wij elkaar nog en zijn we samen, zoals Bolle altijd zei. Samen is heel belangrijk.
  Lieve Kever, geniet van het mooie weer en van je tuin. En als je even onder je schaapje kijkt liggen daar lekker kauwstiks.
  Knuffels van ons allemaal en lieve groetjes van onze vrouw voor jou mensen.

  1. Hoi lieve bende van ZES, ik foel me helemaal thuis bij mijn mensen, en zij foelen zich ook thuis bij mij, het enige dat ik wel eens moeilijk vindt is dat ik wel meer eten wil hebben maar dat ik op diejeet ben, o wat verdrietig van Juultje, dat ze met beebies in haar buikje en gewond helemaal alleen op straat liep, en Bas woonde toch ook lang op straat?, ik snap er niks van waarom niemand naar ze gezocht heeft, nau gelukkig heeft jullie vrouw jullie gevonden!, en nau hebben jullie een famielie en een huis en een balkon, ik snap dat jullie Bas heel erg missen, hij was jullie broer en hij was een lieve dappere katerman, en er blijft nu voor altijd een lege plek waar Bas hoort te zijn, en ooit zien jullie hem weer terug maar nu nog niet, gelukkig dat jullie elkaar kunnen troosten en dat jullie samen zijn, dat is het belangrijkste, dat wist Bolle heel goed, en al jullie vrienden en vriendinnen denken aan jullie, en met de Hoedjessjoow gaan we naar alle sterren zwaaien!, dankjulliewel voor de kouwstiks, ik heb ze gevonden!, raad eens waar ze nau zitten (in mijn buik!) en lieve Juultje, Kruimel, Oliver, Bikkel en Bjarne, ik stuur jullie heeeeeel veel lieve knuffies, ze zijn ook voor jullie lieve vrouw, mijn mensen sturen jullie allemaal veel lieve groetjes terug, en spesjaal voor jullie heb ik snekkies achter mijn wangen verstopt, en voor Bas heb ik altijd een likwidsnek, zo denk ik aan hem, het is van Kever!!!

 4. Lieve Kever,

  oooh jij raak onse hart assie zofeel mooie letters en tetters maak. En jij kan jou letters zien op jou filmpje, dattie filmster ben en jij ben gelukkig. Jij kijk niemeer met jou ferleede in jou oog maar jij heb jou blik op jou toekoms. Jij heb jou NU gefonde Kever en jou NU is jou mense, jou huis, jou landgoed en jou kouwstik. En jij heb in jou NU ook jou borssel foor geluk en jou katton waar jij op spring en dattie dan tetter van jou geluk.
  Het raak mij hart Kever want jou ferleede was moeiluk. En veel van onse vriendjes heb ze moeilukke ferleede. Selluf heb ik ook mij moeilukke peeriejoode gehad. Dattie nog nie weet hoe geluk foel want jij heb nog geen erfaring. Geluk moet jij leere Kever assie nie weet hoe jij het moet foele. Jij heb het nu gefonde bij jou mense en jou mense heb ze nieuwe geluk bij jou gefonde Kever. Dattie foel dattie bijelkaar hoor als jou manmeneer ze borssel pak. Of jou vrouw geef jou eigen kriebels onner jou kin. En zij gooi kouwestiks door jou huis. Dan foel jij zofeel geluk Kever, jij tetter bijna uit jou vagt. Het is jou NU en assie jou NU heb gefonde kannie met jou poote uit jou ferleede stappe. En jou mense kan ook foele, alles is goed. Mij buikmaatje Bolle fergeet wij nooit want jij kan Bolle nooit nie fergeete. Maar jij kan toch weer jou geluk foele van jou NU.
  Dank jou wel Kever dattie ons zofeel mooie letters geef van jou gefoel. Jij krijg mij kouwtaart met mij toekomsmusiek en het is ook foor jou mense en foor Ooma, maar zij krijg er mij adfokaatje met mij zachte kopjes bij want Oomaas moet jij koessere,

  Loesje

  1. Lieve Loes, wat een prachtige letters heb je gemaakt, ik moet er van rennen en tetteren tegelijk, dat kan ik goed hoor!, ja zo is het, dat ik met mijn poten uit het verleden ben gestapt, en dat ik niet meer bang hoef te zijn, of me klein hoef te maken om me te verstoppen, ik ben nau Kever en iedereen mag het weten!, mijn vrouw zegt dat ik me niet ongerust hoef te maken, dat iedereen dat kan horen, nau gelukkig maar! wat is het verdrietig hè dat bijna alle vrienden en vriendinnen zo een moelijke tijd hebben gehad, jij ook, je was helemaal mager, ik denk dat ik je niet eens zau herkennen!, jawel hoor, maar je hoort niet mager te zijn!, ik was ook helemaal mager alleen met hele grote wangen, nau heb ik nog steeds die wangen maar ook een mooie buik, dat komt door kouwstiks en liefde, dan kan je buik toch ook nooit te groot zijn?!,
   ik ben blij dat jij samen met Door en je Bertje de Hoedjessjoow orgaanieseert Loes, dan kunnen we naar alle sterren zwaaien, dat we ze nooit vergeten, maar je zegt het al: dat kan helemaal niet, dat we ze vergeten!, lieve Loes dankjewel voor je machtig mooie letters en de kouwtaart met toekomstmusiek, ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, en spesjaal voor jau heb ik een grote kom smeerkaas met garnaale gemaakt, het is van Kever!!!

 5. Lieve Kever, je hebt weer zo mooi geschreven over jouw leven en jouw mensen. Wat hebben jullie het fijn met z’n drietjes, zo goed om te lezen. En dat je zo gelukkig bent. Geniet er van lieve Kever, samen met jouw frau en man. Floortje stuurt jou wat party mix met appeltaartsmaak en ik een zachte knuffel.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, ik denk zelf dat je pas echt helemaal gelukkig kan zijn als je je mensen hebt gevonden en dat je mensen pas gelukkig kunnen zijn als ze jau hebben gevonden, want dat is ook zo!, net als bij jullie drietjes, dan ben je echt thuis bij elkaar, dan ben je samen een famielie, en dan zijn er ook nog de vrienden en vriendinnen van de blog, en zo zijn we allemaal SAMEN, dat is het allerfijnste, zooo heee en dan krijg ik ook nog partiemiks met appeltaartsmaak, dat had ik nog nnoit gegeten, maar ik vind het helemaal top!, het smaakt heerlijk, is het spesjaal door Floortje gemaakt?, lieve mevrouw Ina en lieve Floortje en jullie manmeneer, ik stuur jullie heeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels terug, en spesjaal voor Floortje heb ik een nierdiejeetnsek achter mijn wangen verstopt, en voor de mensen een bon-bon, het is van Kever!!!

 6. Lieve Lever.
  Wat een prachtige schrijf heb jij gedaan over je leven dat je nu hebt.
  Is het alweer een halfjaar dat je bij je mensen woont?Wat gaat de tijd toch snel.
  Vind jij borstelen zo fijn?Daarin lijk je dan op Fynn.Die kon er geen genoeg van krijgen.Het liefste had hij dat mijn scullary girl de hele avond doorging.Nou jullie liever dan ik.Mijn zus en ik hebben/hadden er een bloedhekel aan!!!Wij tetterden dan ook ,maar niet omdat we het leuk vonden.En mijn zus was vaker de sigaar,want zij had een hele dikke ondervacht.Gelukkig ik niet.Ik brom eggies waar niet vaak,maar met borstelen wel als het mij te lang duurt.En dat is dus al heel snel……ik kan echt zelf mijn vacht keurig onderhouden!!!!
  Wat een lief filmpje zegt mijn scullary girl.Dat langzame krabben deed Fynney ook en dan als hij op het bed lag,naast mijn scullary girl of boven haar hoofd.En dat keeltje wrijven,o dat vind ik zooooooo heerlijk.
  Dat doen we heeeeeeeeel vaak.
  En dan mag mijn scullary girl er heel zacht kusje op doen.Ik heb een zacht kus keeltje dus.
  Lieve Kever,je vroegere leven is voorbij.en daar praat je nooit over,Dat wilde Fynney ook nooit.Soms een klein iets,maar verder niet.
  Geniet van het hier en nu bij je mensen,die van je houden.En hopelijk is je leven bij je mensen veel langer dan je straat leven
  Zachte kopjes van Muzette,en ssssttt achter de bloempot liggen lekkere stickers voor jou.

  1. Dag lieve Muzette, gek is dat hè, dat ik alweer bijna zes maanden bij mijn mensen woon?, we hopen alledrie dat het nog heel lang zo blijft!, wat leuk dat Fynn het ook zo fijn vond als hij geborsteld werd, hij was ook zo mooi glanzend op de footoos, ik snap ook wel dat jij en Sparkle het niet leuk vonden, zeker als het een beetje pijn doet omdat je een hele dikke vacht hebt, Grote Beer die hier vroeger woonde wilde ook absoluut niet gekamd of geborsteld of wat dan ook worden, dan ging hij zich verstoppen, o en mijn vrouw kamt wel eens bij mijn bips en dat vind ik ook niet leuk!! dan ga ik tetteren en piepen, en vooral ga ik zitten op mijn bips, dan kan ze er niet meer bij, handig van mij hè?, wat mooi dat jij ook nog een klein kusje op je keeltje krijgt, dat zau ik niet durven denk ik, wél op mijn hoofd, dat vind ik fijn en dat mag altijd, ik praat niet over mijn verleden net als Fynn of Bolle, want het is prusies zoals je zegt: ik leef nu en nu ben ik helemaal blij met mijn mensen en mijn huis en de tuin en mijn vrienden en vriendinnen van de blog, en met de Hoedjessjoow gaan we naar alle sterren zwaaien!, lieve Muzette ik had de stikkies gevonden, dankjewel!, ik stuur jau en je scullary girl en je mensenoma heeeeeeel veel lieve kopjes en spesjaal voor jau heb ik een diejeetsnek met zonnestralen achter mijn wangen, het is van Kevet!!!

 7. Lieve Kever,
  Wat heerlijk voor jullie dat alles nu zo super goed gaat!!!!
  Onze vrouw zegt altijd met liefde en geduld kun je samen alles bereiken!!!!
  Jou verhaal lijkt een beetje op dat van Moby alleen zat hij broodmager in de tuin bij ons. En wat eraan vooraf is gegaan weet alleen Moby!!
  Maar je zegt het goed…..niet meer aan denken en vooruit kijken!!!!
  En als jij net als Moby een happy kater bent dan zit het helemaal goed!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, wat zegt jullie vrouw dat goed, zo is het ook prusies, liefde is het belangrijkste maar geduld is ook heel belangrijk!, en Moby gelukkig maar dat je dat in de goede tuin bent gaan zitten!, stel je voor dat je ergens anders was gaan zitten… ik moet er niet aan denken!l nau heb je je eigen huis en je eigen famielie en je eigen tuin, en je eigen kieloos, net als ik!, ik ben helemaal blij dat ik thuis ben gekomen, en ik ben blij dat jij ook thuis bent gekomen, en ik hoop maar dat op een dag iedereen die dat wil thuis is!!, lieve Moby, Panda, Dopey, Belle, Tica en Izzy, een heeeele dikke knuffel voor jullie allemaal, ook voor jullie vrouw natuurlijk, en ik heb voor jullie allemaal een lentesnek achter mijn wangen verstopt, het is van Kever!!!

 8. Lieve Kever,

  Woon jij nu al een half jaar bij jouw mensen ? Dat is best al een lange tijd. Wat ontzettend fijn dat jij het nu zo naar je zin hebt en dat je zo lekker verwend wordt. Eigenlijk moet elke kat verwend worden, vinden wij. Je hebt groot gelijk dat jij nu naar de toekomst kijkt en dat je je verleden geheim houdt. Onze vrouw vraagt ook vaak aan Ivar waar hij toch vandaan komt en wie zijn baas was. Maar Ivar vertelt dat ook nooit. Onze vrouw weet wel dat Ivar twee keer in het asiel terecht is gekomen, nadat hij zwervend van de straat is gehaald. In het asiel wisten ze nog wel het telefoonnummer van zijn vorige baas, maar de telefoon werd niet opgenomen. Onze vrouw denkt nu dat zijn baas misschien wel overleden is en dat Ivar daarom op straat is gezet. We zullen het nooit weten en zo verschrikkelijk belangrijk is dat nu ook weer niet. Het verleden van Lisette is wel bekend. Zij komt als kitten uit Dordrecht bij een vriendin van onze vrouw vandaan en onze vrouw heeft haar zelfs geboren zien worden. Jillie komt als kitten uit Spijkenisse en Cindel en Fenneke komen allebei uit Lemmer. Wij viertjes hebben dus geen geheim verleden.
  Wat een leuke video is er trouwens van jou gemaakt. Je kunt goed zien dat je heerlijk aan het genieten bent. En je hebt groot gelijk dat je aan die plantenpot krabbelt. Dat ding lijkt sprekend op een kleine krabpaal met al dat touw eromheen. Dus dan mag je als kat zo’n ding best gaan gebruiken, vinden wij.

  Lieve Kever, geniet nog maar lekker verder en droom vooral van een mooie toekomst samen met je mensen. Heel veel zachte kopjes van ons vijven en een knuffel van onze vrouw.

  1. Dag lieve mevrouw Marjoke en Ivar, Lisette, Jillie, Cindel en Fenneke, wat grappig dat de damespoesen overal vandaan komen, en wat verdrietig dat Ivar twee keer op straat heeft moeten leven, ik snap niet dat mensen een kat op straat zetten of in de tuinen en dan weggaan, dat mag helemaal niet!!, gelukkig hebben wij op de blog allemaal een fijn huis en onze eigen mensen, maar ik hoop heel erg dat alle dieren die op straat leven ook hun eigen mensen krijgen, ook honden, ook al vind ik die heel eng, dus liever niet naast mij want daar woont al een hond!, en het is zeker waar dat elke kat eigenlijk verwend hoort te worden, daar ben je toch kat voor?!, ik ga het laten lezen aan mijn mensen, dan krijg ik misschien meer sneks, o nee mijn vrouw roept dat dat zeker niet gaat gebeuren!, ik mag gewoon aan de plantenbak krabben hoor, en trauwens, als ik het niet mocht deed ik het toch!, ik heb heel veel krabkartons en plankjes en een krabpaal, maar ik krab net wanneer ik het wil en dan doe ik het waar ik sta, aan de plant krabbel ik maar zachtjes, ik doe dat als ik eventjes wakker wordt want ik vind het zo fijn om te doen, of ik krabbel aan de rand van het buro als ik daar makkelijker bij kan, mijn vrouw vindt het zo gezellig zegt ze altijd, daarom had ze er een film van gemaakt!, lieve allemaal ik stuur voor jullie allemaal heeeeeel veel lieve kopjes!, en ik heb snekkies achter mijn wangen, en een bon-bon voor mevrouw Marjoke, het is van Kever!!!

 9. Wat fijn.Kever jij hebt het echt getroffen bij je personeel jullie zijn al behoorlijk op elkaar ingespeeld echt heel fijn hoor voor jou en je personeel.
  Ik ben ook ooit een zwerkatje geweest maar kan me daar ook niets meer van herinneren en denk.er ook niet meer graag aan.

  Kopje van Ollie

  1. Hoi lief vriendje Ollie, ja ik foel me al helemaal thuis bij mijn mensen, en mijn mensen foelen zich gelukkig ook thuis bij mij!, ik snap dat jij ook niet meer graag terugdenkt aan toen je een zwerfkatertje was, toen was je ook nog helemaal in een ander land!, en het was helemaal warm en er was veel zand, gelukkig ben je nau thuis bij je mensen, en als het heel warm is hoef je gelukkig niet de hele tijd in de zon te lopen, en je hebt helemaal prefekt nederlands leren miouwen!, als je op straat woont is dat helemaal niet fijn, ik hoop maar dat alle dieren die dat willen een eigen huisje en eigen mensen krijgen!, lieve Ollie ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel kopjes, en spesjaal voor jau heb ik snekkies achter mijn wangen verstopt, ze zijn van Kever!!!

 10. Hoi Liefe Kever, wat een koele blog en ik vind dat je gelijk hebt. Je bent echt helemaal thuis. Daar is waar je gewoon altijd al hoort te zijn. Zo is alles compleet en goed. Ik ben kei blij dat je daar bent Kever want ik vind je een kei toffe katermans. Je bent heel stoer en dapper. Je tettert echt super mooi en je weet wat je wilt. En als ik in het filmpje zie hoe blij jij bent dan begin ik ook te spinnen van geluk. Zachte blije kopjes van mij, je grote vriend Bram pee ess, ik heb een snekje verstopt, het zit onder je voorpoot, het is van mij en de smaak is vis.

  1. Hoi lieve Brammie, zooo heee dat vind ik helemaal top om te lezen dat jij begint te spinnen als je mijn film ziet!, dat had ik gisteren bij jauw film, het is zo machtig mooi als je ziet dat je vriend helemaal gelukkig en veilig is, o Bram ik moet er niet aan denken dat je nog buiten zau wonen met een ziek oog, daarom ben ik ekstra blij dat je nau bij je vrouw woont en lekker onder dekentjes kan slapen en in de tuin kan scharrelen en in de kast kan klimmen en kan helpen de visjes schoon water te geven en nog veel meer, ik ben blij dat we op de blog allemaal een eigen famielie hebben, en dat we allemaak vrienden en vriendinnen zijn, en dat we met de Hoedjessjoow naar de sterren gaan zwaaien, lieve Bram ik vond een vissnekje onder mijn voorpoot, dat moet van jau zijn, dankjewel!, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes en spesjaal voor jau heb ik een bakje snekkies verstopt, het staat bij de jas op de stoel en het is van je vriend Kever!!!!

 11. Lieve Super Kever + je verleden is jou gehijm en dat moet je heel diep verstoppen. Want het gaat om nu. Wat is er allemaal veranderd in het halve jaar. Jou mensen vonden jou en jullie zijn nu een eenheid met zijn 3en. Liefde en warmte krijgen en geven dat is so fijn. Het enige minpuntje sttt is dat djieet maar zeg maar tegen je mensen je moet lekker in je lijf brokken krijgen. Maar dat is een beetje ons gehijm. Wij doen niet aan djieet maar lekker in je lijf. Super Kever + weet jij dat wij niet eens weten dat het pas een half jaarsse is, want wij seggen Super Kever + hoort gewoon bij ons allemaal. We hebben de brief aan de Regenboog gestuurd met jou naam er ook bij. Wij hebben hier iets heel lekkers maar dit is echt gehijm joomboterkoek zelf gemaakt en die is toch lekker die doen we onder je sjaapje en ook een zak met partiessneks.

  1. Hoi lieve allemaal, wat fijn dat jullie er zijn!, jullie hebben gelijk, ik ga mijn verleden heeeeel ver weg verstoppen, dat ik er nooit meer aan hoef te denken!, want nu ben ik helemaal blij en gelukkig, alleen dat diejeet, maar het werkt gelukkig nog niet hoor, dus er is niks aan de hand, ik ga ook vragen om lekker in mijn lijf brokken, zooo heee en wat een machtig mooi kompliement van dat ik er gewoon bij hoor, daar word ik zo blij van dat ik moet rennen!, en dankjulliewel dat ik ook op de brief sta voor aan de Regenboogbrug, ik hoop dat het helpt, maar dat zal toch wel?, zooo heee en joomboterkoek, dat had ik nog nooit gegeten maar dat is echt waar lekker in je lijf eten!, ik lust dat wel elke dag, jullie kunnen geweldig bakken!, en dan ook nog partiemiks, die bewaar ik voor vannacht, dan kan ik nog lekker snekken, nau ga ik eerst genieten van de joomboterkoek, ik krijg er bijna krullen van zo lekker is dat!, heeeeeeel veel lieve kopjes voor jullie allemaal, en spesjaal voor Kyana!, Jiekie en Amber en Dulce, ik hoop maar dat ik nog in mijn tangopak pas, met al die heerlijke koek, en ik heb voor jullie allemaal lentesneks achter mijn wangen verstopt, en voor jullie vrouw een bon-bon, het is van Super Kever +!!!!

 12. Hoi liefe Keef! Wat een mooie fotoos weer en wat een lief filmpje! Ja, je bent echt helemaal thuis he. Puntgaaf is dat. Psstt onder mijn staartje liggen lekkere snoepjes. Alleen voor jou! Pootje van Min.

  1. Hoi lieve Min, dankjewel voor de kompliementen!, ik word er helemaal blij van, ja ik ben thuis, en dat foelt zo fijn!, en jij ben ook thuis en iedereen van de blog is thuis, gelukkig maar, want thuis is de beste plek om te zijn!, maak je ook een keer een film?daar ben ik benieuwd naar!, dat je rent of klimt, dat lijkt me machtig mooi om te zien! lieve Min, dankjewel voor de snoepjes, ze waren heerlijk!, altijd op zondag heb ik zoooo veel snekkies gegeten!, heeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je Frau en je mensenoma en opa (hebben ze al zo een prik gekregen?) en spesjaal voor jau heb ik lentesneks achter mijn wangen verstopt, ze zijn van Kever!!!

   1. Ik ga Frau fraage of ze me fillemt als ik weer de circusminnie uithang. Mensenopa heeft afgelopen donderdag zijn prik gehad. De sneks waren lekker!

    1. Leuk, je fillem lijkt me zo spannend, met alles wat jij durft, en helemaal top dat je opa al een prik heeft gekregen!!

 13. Hallo lieve grote racevriend Kever,

  Ja, ja ik weet het is was er even een paar dagen niet, maar goed dat kan gebeuren vind je niet. Vrouwtje zegt beter laat dan nooit.
  Zo hee, won jij al weer 6 maandjes bij jouw vrouw en manmens. Ikke bedoel niet de maan in de lucht hoor. Volgens de mensen die vreemde dingen zeggen noemen ze een maand een stukje van je leven en nu heb jij dus al 6 stukjes.
  als je er 12 hebt is het een jaar en dan ben je meteen natuurlijk wel jarig en dat is altijd feest.
  Maar jij hebt het wel reuze getroffen dat je in het huis van mijn vriend Bolle mocht gaan wonen en daar heeft hij voor gezorgd, heeft hij bij jouw mensen toen ze lagen te slapen vast in hun oren gemiauwd. Kever het is toch normaal dat jij en je mensen aan elkaar moesten wennen, je bent van de vreemde voor elkaar, gaaf hoor dat je zo snel.
  Ik weet dat jouw mensen van knutselen houden en wauw nu een poort gemaakt, Kun je meteen de raceauto er ook in zetten als je niet gaat racen. Ikke doe mijn race auto onder de open trap zetten, want anders kiepert het vrouwtje erover heen en dan doet ze soms haast wel over mij. Ja ik ben een kampioen om voor vrouwtjes voeten te lopen of zitten. Ikjes krijg het maar niet voor elkaar om vrouwtje te leren om uit haar oogdoppies te kijken, ze moet nu toch wel na 14 jaar weten hoe de JIppe regels zijn.
  O ja ikjes en vrouwtje hebben ook gewoontes hoor. maar omdat ik de directeur van het huis ben heb ik er lekker meer, en vrouwtje vind dat prima. Ikjes heb een gewoonte en daar is vrouwtje iedere keer heel blij mee. Als vrouwtje omdat ze weg moet, haar stalen ros op 4 wielen uit de garage haalt zit ik al in de vensterbank te kijken. Vrouwtje doet mij altijd zwaaien en kushandjes blazen en ikke doe dan miauwen. Als vrouwtje dan weer thuis komt sta ik altijd achter de deur om haar miauwend te begroeten. Hier worden wij altijd heel blij van. Ja er zijn best veel gewoontes, maar een belangrijke doe ik iedere avond. Ikjes laat duidelijk weten wanneer vrouwtje naar ons Jippebed moet, Ik ga altijd mee en ikjes krijg daar altijd een paar snoepjes.
  Zo lieve Kever dit was best weer een grote schrijf en nu moet vrouwtje gaan uitrusten van brokjes verdienen voor mij.
  fijne dag nog en tot de volgende schrijf. Zondag zal ik je nog niet kunnen schrijf doen, we hebben dan de zus van vrouwtje te logeren, maar ik doe dan wel een andere dag.
  Heel veel lieve groetjes voor jouw mensen van vrouwtje en torenhoge kopjes en pootjes van jouw racevriend Jip

  1. Hoi lieve grote racevriend Jip, wat fijn dat je er toch nog bent, het hoeft nooit hoor maar ik ben er wel heel blij mee! en dan ook nog zoveel letters, dankjewel hoor!, ja snel is dat gegaan dat ik alweer zo lang bij mijn mensen ben hè?, Bolle heeft mij aangewezen aan mijn mensen, zo is het gegaan, en daarom doe ik dingen soms presies hetzelfde als Bolle deed, dan zegt mijn vrouw altijd Hoi Bolle!, ik ben nau aan het wennen aan de tuin, ik vind het heerlijk hoor, maar ik ben nog een beetje bang van de hond naast ons, mijn mensen zeggen dat hij niet in onze tuin kan, maar ik vind het toch eng, dat snap jij vast wel Jip!, geniet je ook van het zonnetje buiten, in je buitenren?, en wat lief dat jij je vrouw uitzwaait en staat te wachten, dan krijg je vast heel veel kusjes en knuffels, heerlijk is dat hè?, ik loop ook altijd mijn mensen voor de voeten, of ook ACHTER de voeten, dan ga ik presies achter hun voeten liggen als ze ergens zitten of in de keuken zijn, en dan kunnen ze geen kant meer op of ze vallen over mij heen!, ik vind het goed dat jij aangeeft wanneer jij en je vrouw naar bed moeten, dat deden Bol en Mol ook altijd, en ik ook al een beetje, alleen toen Molly een beetje in de war was omdat ze zo aud was vond ze dat mijn mensen al om 6 uur naar bed moesten, dan ging een van mijn mensen meestal even met haar op bed knuffelen en dan was het goed, lieve grote vriend Jip, dankjewel voor je bericht!, heeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je lieve vrouw van Kever!!!, en veel lieve groetjes van mijn mensen voor jullie allebei!!, en ik heb een snekkie in je ren verstopt!!

Reacties zijn welkom