Kever heeft een mening over koeien

koeien

Mijn mensen noemen mij vaak een kalf, dat is een beebie-koei, dat weet ik echt wel, ik vind dat raar want ik ben natuurlijk een katerman en dat weten mijn mensen best, maar ze vertelden me dat ze me een kalf noemen omdat ik zo groot ben, ik ben de grootste kat die tot nu toe bij mijn mensen heeft gewoond zeggen ze, en ik ben zwartwit en dat zijn koeien ook vaak, plus ik kan heel hard loeien en dat doet een koei ook volgens mijn vrouw, ik loei altijd in de tuin, vooral als het al laat op de avond is, dan is iedereen binnen en is het overal stil en dan hoor je mij ekstragoed, dat vind ik mooi, de hond van hiernaast gaat dan ook blaffen dus er is veel lawaai, allemaal door mij, goed hè?, ik moet dan altijd weer naar binnen komen, mijn mensen zeggen dat andere mensen er last van hebben en dat ik eens een punt moet zetten achter dat loeien in het donker, nau vooruit PUNT

koeienSokken

Maar niet echt hoor, ik vind het veels te leuk om in de tuin te loeien, zo weet iedereen dat hier een stoere katerman woont, dat vind ik van mezelf maar mijn mensen niet echt, ze zeggen dat ik een held op sokken ben, mooie witte sokken dat wel, goed hè dat ik een held ben! daar zet ik meteen maar een PUNT

Groot

Mijn mensen denken dat ik zelf niet presies weet hoe groot ik ben, omdat ik altijd ergens tegenaan ren met spelen, met mijn hoofd zo BOEM! tegen de deur of de kastjes in de keuken, elke dag wel een paar keer, dat geeft helemaal niks vind ik, het doet geen pijn, ik ben ook al een keer van het bed gerold toen ik lag te slapen, zooo heee ik schrok heel erg en ik moest er van tetteren, mijn man had me weer op bed getild en helemaal naar het midden geschoven, toen kon ik niet meer vallen, als ik op het buro lig te slapen in mijn mand en ik rek me uit duw ik dingen van het buro, die vallen er dan achter, een plant, de klok, een footoo, de telefoon, van alles eigenlijk, volgens mijn mensen ben ik onhan-dig, nau en? daar maak ik geen punt van, kijk maar GEEN PUNT

Biesonder

koeienIk vind het ook helemaal niet erg dat ik een beetje rare benen heb, mijn mensen zeggen dat ik erge iks-benen heb en loop alsof ik een hauten pootje heb, maar ik loop er prima mee, net als Bolle met zijn moeilijke benen, net als hij heb ik korte poten maar ik heb ook nog een hele lange rug, als ik op mijn bips zit kan ik niet met mijn voorpoten bij de grond, dan moet ik mijn rug buigen, de dierendokter zei dat ik een beetje een tekkelmodel heb, ik snap het niet meer hoor, ben ik nau een hond of een koei of een katerman, en wat maakt het trauwens uit want iedereen is anders, de ene kat is heel klein en de andere heel groot, de ene kat is jong en de andere kat is seenior, de ene kat is een jongen en de andere kat is een meisje, de ene kat is wit en de andere kat is zwart, iedereen is verschillend dus iedereen is biesonder, mooi hè?, en ik ben Kever en mijn mensen zeggen dat ik de allerallerliefste koeikat ben die er bestaat, en dat ze hopen dat ik nog heel lang hun koeikat blijf, dat wil ik ook, daar zet ik zo een streep-punt, UITROEPTEKEN

24 thoughts on “Kever heeft een mening over koeien

 1. Goedemorgen Kever. Wat lezen we nou allemaal van je. Een kalf die zijn groot en hier zeggen ze die staan in de wei. Jij bent gewoon een megakat en dat is cool. Dat je zwart wit bent is mooi en een koe Kever je geeft toch geen melk? Loeien dat is niet erg vinden wij, maar je mensen hebben wel een punt niet iedereen vind het leuk. Je sokken vinden we mooi wit en weet je wat wij leuk vinden ? Sokken om mee te spelen. Hier hebben ze sokken in verschillende kleuren en die halen wij van het was rek af en dit begrijpen we niet Kever ze vinden het niet leuk. We pakken overal 1 sok van zodat ze leuk 2 verschillende sokken hebben. En dan horen we dat ze weer op zoek moeten naar de sokken. Onhandig is iets waar je niets aan kunt doen. Gebeurd hier ook wel eens en wij vinden moeten ze het maar ergens anders neerzetten. Ikjes benen daar kun je niets aan doen en ook je lage rug. Hier zeggen ze iedere kat is perfect en uniek. En dat ben jij ook Kever en wij hopen nog heel erg lang vrienden met jou te blijven. Ps Dulce en Amber zeggen we hebben wat leuke muziek dat als je dat hoort je vanzelf gaat bewegen. En wij gaan het je leren . Groetjes van Jiekkie Kyana Amber en Dulce. We zijn aan het oefenen met de sticks achter ons oor maar het blijft lastig. Kever daar ben jij dus heel goed in . Dus we sturen nu mega kopjes en knuffels naar je toe in een heerlijke gelei van kip.

  1. Hoi lieve Jiekie, Kyana, Amber en Dulce, wat een goed punt hebben jullie van dat melk geven, want dat doe ik natuurlijk niet dus dan kan ik geen koeikalf zijn!, en ik sta ook niet in de wei, alleen in de tuin dat wel, gelukkig dat jullie loeien ook niet erg vinden, dan blijf ik het toch maar gewoon doen, zo ben ik nau eenmaal, en wat een spannend spel hebben jullie met sokken, dat is heel goed bedacht!, Popje die hier vroeger woonde ging altijd bij andere mensen sokken enzo van het wasrek halen en die nam hij dan mee naar huis, twee verschillende sokken is toch juist leuk?, bij mij zijn mijn sokken allemaal verschillend hoog, en ik zau ook best verschillende kleuren sokken willen hebben, dat ik een witte een rode een blouwe en een paarse sok zau hebben, dat lijkt me prachtig!, lieve Dulce en Amber dankjulliewel dat jullie goede muziek uitkiezen, dat ik vanzelf ga dansen want ik ben best een beetje verlegen! ik hoop dat bij jullie alles nau goed gaat, en dat er geen ferdriet meer komt! lieve Jiekie, Kyana, Amber en Dulce, heeeeeel veel zachte dropneusjes van Kever, ook voor jullie famielie en spesjaal voor jullie heb ik nau partiemiks achter mijn oren, goed oefenen dan lukt het vast! en ik hoop ook heel erg dst we heeeeeel lang vrienden blijven!!

 2. Hajoooooo poomsie.

  Oooooh dat fan datte uwes een kalluf ben isse nie weuk!!! Mij mense segge dat ook oofer mij!! Uwes weet… ikke ben ook zwart met een ietepietje wit.
  Ikke ben ook heeeeeel gwoot. As ik op me aggerpoote sta komp ik, met me foorpoote, oofer het aaneregblat. Ikke ben daar tjauwens nooit oppespjing hoor, want dat mag nie.

  Oooooooh stoot uwes ook uwes kop teets? IKKE OOK!!!! En sjoms furgeet ik te remme as ik ren hihihi. En dan hep ik me voetjes sjo pwat oppe seil dat je remgeluitjes hoor. Fanne me kussentjes!! En dan hoore se een BOEM!! Want dan hep de deur een kopstoot kweeg hihihi.

  Pootjes poomsie 🐾🐾

  1. Hallo lieve grote siejemese panter, wordt jij ook al kalf genoemd? dan vind ik het niet meer zo erg, dan ben ik niet de enige, soms zeggen mijn mensen ook wel eens dat ze een zaadel voor mij gaan kopen, ze zeggen dat ik wel een sjetland ponnie lijk, maar ik heb toch geen hoefjes? ik denk dat mensen gewoon niet zo veel weten van dieren, dat ze zomaar iets zeggen, Door je lijkt echt presies op mij, dat je ook steeds je kop stoot en mijn mensen horen mij ook altijd remmen, ze zeggen dat ik eerder moet gaan remmen om niet tegen de deur of de kastjes aan te komen, maar weet je hoe het komt? omdat wij zo KEIHARD kunnen rennen! dat is het, daar valt niet tegen op te remmen en die deuren zitten gewoon in de weg, dat is niet omdat wij onhan-dig zijn, maar die deuren zijn onhan-dig!, heel veel pootjes van je poomsie Kever en ik heb kiptoktoknoepies achter mijn oor verstopt, spesjaal voor jau!!

 3. Hoi vriendje Kever, of is het nu vriend Kever omdat je zo groot bent. Lieve Kever katten zijn er in alle soorten, kleuren en maten net als mensen, en dat mag. Wij zijn ook alle zes verschillend. Bas en Juultje zijn klein en Bikkel, Oliver en Bjarne zijn weer wat groter en Kruimel zit er precies tussenin. We hebben ook allemaal verschillende kleuren, Kruimel is net als jij zwart/wit. Maar het maakt niet uit welke kleur we zijn of hebben, we zijn, volgens onze vrouw allemaal bijzonder en lief. Soms zijn wij ook wel eens een beetje onhandig, vooral Bikkel , maar onze vrouw zegt dat hij niet onhandig is, maar gewoon een beetje lomp. Soms loopt hij zo Bas omver, als hij eten ruikt, of als hij op de boekenkast klimt gooit hij ook alles omver. En met spelen loopt hij ook weleens tegen de deur.
  Lieve Kever, de sneeuw is hier alweer weg, wij mochten nog niet op het balkon, want het is nog te koud. Geniet maar lekker van je tuin hoor, en als je een keertje heel hard gaat loeien dan horen wij je misschien wel. Dat zou leuk zijn.
  Lieve Kever, je krijgt hele dikke knuffies van ons allemaal en de lieve groetjes van onze vrouw voor jouw mensen.

  1. Hoi lieve bende, het is leuk dat jullie allemaal verschillend zijn, dat is juist zo biesonder aan katten, dat we allemaal anders zijn, presies zoals jullie schrijven we zijn er in alle soorten, kleuren en maten, en alle soorten, kleuren en maten zijn prima, bij mensen ook, en Bikkel gelukkig dat jij ook onhandig bent, Doorus ook al, dan ben ik in ieder geval niet de enige, zooo heee gooi jij alles omver als je op de boekenkast klimt?, dat vind ik stoer, ik doe dat alleen op het buro maar niet ekspres hoor, het is als ik me uitrek, mijn mensen hebben de meeste spullen weggehaald en nau gooi ik niks meer naar beneden, ik was gisteravond eventjes in de tuin, maar het was echt ijskaud ik moest er van tetteren en ik kwam snel weer naar binnen, er lag ook sneeuw, ik doe altijd goed loeien als ik in de tuin ben, luister maar dan doe ik het een keer spesjaal voor jullie, ik ga vanavond jullie namen loeien!, als je van buiten in de lugt je naam hoort dan ben ik het, lieve Bas, Bikkel, Kruimel, Oliver, Juultje en Bjarne ik stuur jullie heel veel lieve knuffies terug, ook voor jullie vrouw, en mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes, en ik 5 kouwstiks achter mijn oor voor jullie, en 1 likwid snek voor Bas, het is van Kever!!!

 4. Lieve Kever,

  wat hebbie mooie en wijse letters uitgezoch foor jou verhaal van jou zondag. Mij vrouw heb het mij eigen foorgeleeze en toen kreeg ik mij snek. En het was mij kauwstik foor mij buik. Zij zeg, Loes jou buik heb ook ies van koeie🙀 Maar mij vrouw zeg meer gekke dinge. Daar hoef jij jou aandach nie foor hebbe.
  Jij zeg mooie woorde Kever en jij zet jou goeie punte. Van mij eigen ben ik nie groot, daarom heb ik mij groote buik. Jij moet alteit ies hebbe waar jij jou eigen mee kan… oooh zo een moeilukke woord Kever. Maar ik ga het wel proobeere en jij krijg eers van mij twee punte boofe op elkaar. Dattie jou punte dubbel krijg. Kijk Kever: en mij woord is ie-den-tie-fie-zeere. Jij moet jou eigen erges mee kunne ie-den-tie-fie-zeere. Van mij eigen is het mij groote buik. En jij heb zofeel gelijk. Iedereen is goed, Iedereen is biesonder. Iedereen is ze eigen en assie jou eigen kan zijn bennie gelukkig. Jij heb jou mooise tetter en jij zet jou mooise punte. Daar maggie trots op zijn Kever en jij ben groooot. Assie groot ben hebbie ook jou groote hart. Dat is belangrijk. Ik vin kalf en koei ook biesonder maar Kever is wie jij ben. In jou toeter, in jou hart. Zo vin ik het van mij erfaring van dat ik seeniejorpoes ben.
  Vandaag krijgie mij zachte kopstootjes met foor jou eigen mij puntje rint in sjelei en foor jou vrouw, jou menseman en Ooma mij puntjes kwalktaart met sjokoolaa

  Van mij eigen, Loesje

  1. Hoi lieve Loes, praat jauw vrouw nau ook al over koeien?, de vrouw van Door ook, misschien kunnen ze niet goed het versgil zien tussen katten en koeien, mensen kunnen best dom zijn dat heb ik al gemerkt, als kat weet je meteen dat je geen koei bent en je weet ook dat mensen geen koei zijn, en wat een mooi woord is dat, na die twee punten bovenop elkaar, ik vind het mooi dat je je ie-den-tie-dingest met je buik, je hebt een prachtige ronde buik, Bolle had ook zo een mooie grote buik, ik was aan het werken aan mijn buik en nau moet ik op diejeet, ik mag alleen uit puusels eten, zielig hè? ik heb gezegd dat ik een grote buik nodig heb om goed te kunnen tetteren, maar mijn mensen zeggen dat mijn toeter het nu ook al prima doet, maar ik wil liever nog veeeeel harder toeteren, dankjewel Loes dat je schrijft dat ik de mooiste tetter en de mooiste punten heb, dat ik Kever ben, dan is het echt waar want jij weet alles omdat je seeniejorpoes bent net als je Bert die seeniejorkater is, zooo heee rint in sjelei dat vind ik heerlijk, en nau kan ik nog beter tetteren, maar ik heb stiekum ook een likje genomen van de kwalktaart want dat vind ik zo een lekkere smaak, kwalk, ik mag altijd een klein beetje van de vingers van mijn vrouw aflikken, heel veel lieve kopjes terug lieve Loes, voor jau en je famielie, maar spesjaal voor jau heb ik achter mijn oor hele zachte malse kouwstiks verstopt, ze zijn van Kever!!

 5. Hallo lieve koeikatertekkel Kever. Wat heb jij mooi geschreven, Floortje vond het prachtig, ik lees haar altijd voor. Jij bent wie je bent lieverd, een mooie grote zwarte katerman, en een koei is een koei, die staat in de wei. Jouw mensen maken gewoon een grapje als ze jou een koei noemen, wij noemen Floortje ook wel eens een wolfje, als ze ineens heel veel achter elkaar eet. Dat snapt ze ook niet hoor, maar ze weet dat het een grapje is. Floortje stuurt jou een zacht kopje met wat rundvlees in sjelij, ik een zachte knuffel. Fijne dag nog mooie Kever, samen met jouw mensen.

  1. Lieve mevrauw Ina en lieve Floortje, ooo koeikatertekkel, dat is biesonder, dat wil ik wel zijn!, alleen denk ik niet dat ik gras lekker vind, mijn vrouw heeft weleens wat geplukt voor me uit de tuin van Bolle, want zelf mag ik nog niet zover, ik heb het gegeten maar ik hoef het niet elke dag, zooo heee een wolfje dat is echt heel stoer, mijn mensen kennen een hond die zo heet, nau is Floortje een wolfjespoeshond, dat is net zo biesonder als koeikatertekkel!, wat fijn dat Floortje altijd voorgelezen wordt, dat is gezellig, lieve Floortje dankjewel voor de rundvlees in sjelij, het was heerlijk!, ik stuur jau een klodder stoofpotje dat je mag hebben met je niertjes, en een paar snoepjes die spesjaal voor nierdiejeet zijn, lieve mevrauw Ina en Floortje en jullie meneermens, ik stuur jullie heel veel zachte neusjes, ze zijn van Kever!!

 6. Hoi Kever! Gelukkig zijn we allemaal anders, anders zouden wij en jullie ook allemaal hier wonen en dat lijkt me echt heel gezellig maar dan is het wel druk met zijn allen. Ons mensenmeisje vindt alle katten mooi en leuk maar zij vindt ons het allerleukst en dat is niet zo gek omdat wij samen zijn en wonen en wij voor elkaar zorgen. P.s. je moet wel voorzichtig zijn met vallen. Kopjes en pootjes van ons!

  1. Hoi lieve Tjilla, gelukkig maar dat jullie mensenmeisje jullie drietjes het allerleukst vindt, dat hoort ook zo, net als dat mijn mensen mij het allerleukst vinden, zooo heee stel je voor dat het andersom was dat zau helemaal niet fijn zijn, dan moesten jullie ineens een koeikater worden en ik moest drie damespoesen zijn!, mijn mensen letten nu steeds op dat ik niet val want vallen wil ik liever niet en mijn mensen willen het liever ook niet, ze zeggen dat dat pijn kan doen, Popje die hier vroeger woonde had een keer zijn rug gekne-usd, zo heet dat, toen was hij verkeerd van het bed gesprongen, ik ben al benieuwd wat jullie morgen gaan riefjoewen!, lieve Tjilla, Tjaiia en Tjessi, ik stuur jullie heel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor jullie mensenmeisje, voor jullie heb ik een paar snekkies achter mijn oor verstopt, het is van Kever!!

 7. Lieve Kever, Volgens ons ben jij een kater, kalf, tekkel, sokjeskat. Lekker groot! Wij zijn ook niet klein, maar zo groot…..daar twijfelen we wel aan. Maakt niet uit ofwel groot of klein bent, als je maar lief bent. En heel erg veel van knuffelen, lekker eten en kusjes houdt, net zoals wij. Heel veel knuffels van ons.

  1. Lieve Mara, Bram en Kitty, een sokjeskat dat vind ik mooi, dat wil ik wel zijn!, weet je wat mijn mensen zo leuk vinden? dat alle vier mijn sokken verschillend zijn en dat aan mijn voorpoten tussen mijn witte tenen zwart zit!l lief ben ik zeker zeggen mijn mensen, en dat vind ik zelf ook wel eigenlijk, en knuffelen, kusjes en lekker eten wil ik altijd wel!, gelukkig dat jullie dat ook zo foelen en ik weet wel zeker dat jullie ook veel knuffels en kusjes en lekker eten krijgen, net als ik!, heel veel lieve kopjes voor jullie alledrie en ook voor jullie vrouw, en voor jullie heb ik partiemiks achter mijn oor verstopt, het is van Kever!!

 8. Lieve Kever,

  Wij vinden jou een heel lieve, mooie, grappige en bijzondere koeikater, Het is fijn dat jij zo lekker groot bent, want dan hebben jouw mensen heel veel Kever om van te houden. En wat betreft jouw pootjes: er bestaat een kattenras met korte pootjes en misschien heb jij zo’n kat wel in jouw voorfamilie zitten. Dat maakt jou natuurlijk extra bijzonder. Een beetje stuntelen is echt helemaal niet erg hoor. Zoiets kan ook heel schattig over komen. Je moet er dan alleen voor zorgen dat je daardoor niet per ongeluk iets breekt wat heel duur was. Want dat vinden mensen meestal niet zo leuk. Maar zo te lezen ben jij een echte lieverd en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

  Heel veel kopjes en pootjes van het vijftal en een extra knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Jillie, Lisette, Fenneke, Cindel en Ivar, dankjulliewel voor jullie kompliementen, ik word er een klein beetje verlegen van, dan ga ik zachtjes tetteren, mijn mensen zeggen dat ik gelukkig niet zulke korte pootjes heb als munsjkins, dat zijn toch die katten met heeeeele korte pootjes?, dan zau mijn rug ook doorzakken zo lang als mijn rug is, en dat is niet fijn, mijn mensen hebben alle spullen die kapoo kunnen weggehaald dus het geeft niks als ik iets stuk gaat, ze zeggen we hebben liever dat spullen kapoo gaan dan jij!, en ik denk dat ik dat ook wel vind, maar meestal ben ik best voorzichtig alleen niet als ik slaap of ren, ik moet nog leren om op tijd te remmen maar dat komt vanzelf denk ik, en ik was een keer op mijn rug gevallen toen ik naar een balletje sprong, mijn vrouw schrok heel erg maar er was niks aan de hand, ik schaamde me alleen een beetje, dankjulliewel voor al jullie kopjes en pootjes dat zijn er een heleboel, en dan ook nog een knuffel van jullie vrouw, zooo heee, ik stuur jullie allezes heel veel lieve kopjes en neusjes terug, en spesjaal voor jullie vijf heb ik vijf kouwstiks achter mijn oor verstopt, het is van Kever!!

 9. Hallo vriend Kever,

  Hahaha wat heb jij een prachtige naam gekregen van jouw vroue zeg. Beebie kalfkever, Nou dat is een kompelimentos hoor. Maar Kever er zijn ook rood witte koeien en omdat ik ook vaak loop te brullen en ook wel groot ben, ben ik ook een beebiekalf Jip vind ik. Kijk wij doen samen veel racen voor de formule 2 race en zijn wij samen een goed span vind ik.
  Ik ben een keer toen ik aan het snurkslapen was uit mijn bed gevallen die helemaal hoog in mijn krab/speelmeubel is, vrouwtje was niet thuis en had ik mij met de achterpoot in een touw wat je kort en lang kan trekken opgehangen. Aiai wat een paniek zeg. vrouwtje was ook in de paniek toen ze mij vond toen ze thuis kwam.
  Als grote beebiekalf heb je veel plek nodig en miauw je tegen vrouw of man dat ze niet zoveel spullen bij je bedje moeten zetten, tja dan is het rammel de bammel.
  Kever die tekkel komt jou nog wel een keer goed uit, want als de blafsnuit van de buren lelijk tegen jou doet, dan moet je gewoon blafmiauwen, nou dan stopt die zo met jou te plagen. Ikke vind jou een hele mooie katermans hoor en ik ben heel blij dat ik een vriend van jou mag zijn.
  Ik moet nu vlug een dutje gaan doen, want voor ik aan jou schrijf ging doen had ik nog een proefrit race gedaan met mijn racemonster, vrouwtje weet dat ze dan nooit ergens moet gaan staan of lopen. We hebben dan zo een boem is ho. Kever van vrouwtje een knuffel op je koppie en lieve groetjes voor jouw mensen, poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve grote vriend Jip, heee… zie je wat ik schrijf?, jij bent ook groot!, en wat gezellig dat je ook een kalf bent, een roodwit kalf, nau zijn we twee kalfs, als we dan de Formule 3 doen moeten we wel eventjes Bolle waarschuwen dat wij het gewoon zijn!, anders denkt hij misschien Wie zijn die koeien nau?, mijn mensen hebben alle spullen van het buro afgehaald naast mijn mand, dus ik kan me gewoon uitrekken nu, wat een eng verhaal van toen je aan je achterpoot hing Jip!, zooo heee dat is helemaal niet fijn, had je pijn aan je poot?, ik mag niks met elastieken, alleen als mijn mensen er bij zijn, ik vind elastieken leuk om te spelen maar mijn mensen zijn bang dat ik ze inslik of dat ik net zoiets heb als jij met je poot daarom leggen ze die spulletjes weg, als de hond van de buren buiten komt doe ik altijd mijn mond dicht dus hij weet niet dat ik er ben, gelukkig maar zeggen mijn mensen, meestal kom ik meteen naar binnen want ik ben een beetje bang voor hem, ik kan niet in zijn tuin en dat mag ik ook niet!, en hij ook niet in mijn tuin en dat zau ik ook echt niet willen Jip! een hond is toch heel anders dan een kat vind ik, ik ben bang voor honden als ze vlakbij zijn, honden kunnen bijten en dit is een grote hond nog wel groter dan een kalf!, lieve Jip ik stuur heel veel lieve koeienkopjes voor jau en je vrouw, en mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes, en ik heb een klein snekkie achter mijn oor verstopt, het is voor jau Jip, omdat je zo een grote vriend bent, het is van Kever!!

 10. Hoi lieve Kever! Jij bent gewoon mooi groot. En zeker geen koei hoor! Dat van hard rennen en dan bijna ergens tegen aan botsen, dat heb ik ook wel eens. En soms droom ik heel druk en dan val ik boem op de grond. Lieve Kever, ik heb een lekker kauwstickje achter mijn poezeoortje verstopt voor je. Pootje van mij!

  1. Hoi lieve Minnie, mijn vrouw zegt net tegen mij dat ze mij kalf noemen Bij wijse van spreken, maar wat dat nau weer is?, droom jij soms ook heel druk?, ik ook!, dan ben ik aan het praten en trappelen en smakken, schrik jij ook als je valt?, ik probeerde me nog vast te hauden aan het dekbed maar het lukte niet meer, ik was best wel een beetje in de war, mijn mensen hebben me getroost en ze zeggen dat ik niet te dicht bij de rand moet gaan liggen, maar dat doe ik lekker toch!, zooo heee een kouwstik, die heb ik snel opgegeten want ik ben op diejeet!, dankjewel Minnie het was heerlijk, je krijgt hele lieve kopjes van mij, voor jau en je frau, en ik heb voor jau van die kipkattengrassnekkies achter mijn oor, ze zijn van Kever!!

 11. Hooooi Kever, ik ben er. Ik heb een snek meegenomen. Het is fissmaak. Ik vind je mooi zoals je bent. Liefe kopjes van je vriend bram

  1. Heeee Bram!! wat super dat je er bent, dankjewel dat je me mooi vindt zoals ik ben, dat vind ik juist van jau! dat hoort bij vrienden toch, dat je elkaar akzepteert, ik was even in de sneeuw geweest gisteren en toen moest ik aan jau denken want ik kreeg ook zooo kaude billen!, nu is de sneeuw weer weg gelukkig, bij jau ook?, dankjewel voor de fissnek Bram, ik vind fis altijd zoooo lekker, je krijgt van mij een bakje partiemiks met kettisfeksions, Mila en Toby mogen ze ook, maar het meeste is voor jau!, heel veel lieve kopjes voor jau en je famielie van Kever!!

 12. Hoi Kever
  Nou ik moest wel even nadenken hoor.Zoveel dieren die je zou zijn.Dat is ook wel speciaal.
  En je sokken,en rest van je lijf,maakt qua kleur en hoe groot toch niet uit……Het gaat toch om je hart en de liefde daarin.En volgens mij heb jij een mooi groot hart en veel lief daarin.
  Al moet ik zeggen dat ik schone sokken wel fijn vind.
  Ik hoop wel dat al die verschillende dieren die je bent,geen ruzie met elkaar krijgen!
  Of kan dat niet….
  En dat je wat onpotig bent,ach dat is toch ook niet erg als je je maar geen pijn doet.
  Ik val ook wel eens,dan loop ik over randjes,dat vind ik leuk,maar wegens mijn slechte ogen stap ik wel eens mis.
  Nou ik doe altijd alsof er niks aan de hand is.
  Lieve Kever (o,o nog een dier erbij) heel veel succes met alle dieren bij elkaar houden.
  Ik denk dat je maar gewoon een kater moet blijven.Dan komt het vast helemáál goed.
  Zachte kopjes met speciaal voor jou,een zakje met kippensoep erbij.Dat is lekker als het koud is.
  Van Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, wat gezellig dat je er bent, met kippensoep nog wel, hmmmm…. heerlijk! dankjewel!, ja het is soms best moeilijk dat mijn mensen zeggen dat ik een kalf ben, of de dokter dat ik een tekkel ben, je zau er van in de war raken, maar ik ben gewoon Kever de katerman hoor!, dat weet ik toevallig zeker, zooo heee wat goed dat jij over randjes durft te lopen ook al zijn je ogen niet helemaal goed!, ik vind het biesonder dapper Muzette, en ik doe zelf presies hetzelfde als jij doet als ik onpotig ben, dan doe ik gewoon alsof het zo hoorde, dat ik het zo had bedoeld dat ik tegen de deur aanrende, stel je voor dat je nooit meer iets durfde te doen omdat je misschien valt of ergens tegenaan loopt dat zau helemaal niet fijn zijn!, o en ik heb altijd keurig schone sokken, ze zijn prachtig wit, mijn mensen zijn verbaasd dat ik ze zo netjes kan hauden, en mijn kussentjes zijn helemaal schoon roze en zwart, “keurig” zeggen mijn mensen, lieve Muzette je krijgt van mij heel veel lieve zachte kopjes, ze zijn natuurlijk ook voor je scullary girl, en spesjaal voor jau zit er een bakje sneks bij dat je mag eten met je diejeet en ik rammel even met het bakje, dan weet je dat ik het ben!, het is van Kever!!

Reacties zijn welkom