Kever heeft een mening over het weer in zijn tuin

tuin

Sinds een paar dagen mag ik weer een klein stukje verder de tuin in, dat vind ik helemaal top, er gebeurt nu van alles in de tuin, er komen blaadjes aan de planten, en er groeien ook zomaar ineens planten uit de grond!, hoe dat kan snap ik niet maar toch is het zo, waar eerst alleen maar aarde was zijn nu een soort sprieten, en elke dag zijn ze groter, ik vind het heel biesonder en mijn mensen moeten om me lachen want ik trek mijn poten heel hoog op als ik er doorheen loop, maar dat komt omdat ik ze niet kapot wil maken, die plantjes die met een PUNTje omhoog steken.

tuinAan het genieten

Ik heb een paar dagen zon gehad in de tuin, zooo heee het was echt heel warm, ik ging onder het bankje liggen, in de schaduuw, ik moest er een beetje van tetteren tegen mijn vrouw, ze zei Dat wordt nog wat met jou deze zomer, maar waarom dan, wordt het dan NOG warmer? dat kan haast niet!, in de avond lag ik languit op de tegels rond te kijken in de tuin, dat was heerlijk, alles was stil en donker, en ik was ook stil, raar hè?, mijn mensen kwamen steeds eventjes naar me kijken, want ze vonden het vreemd dat ik stil was, maar het kwam omdat ik aan het genieten was, ik had gewoon geen PUNT om er aan toe te voegen.

Kaud

Net toen ik aan de warmte was gewend ging het ineens regenen en werd het kaud, het ging ook nog waaien, ik lag in de tuin en het was helemaal niet fijn, ik ben weer naar binnen gegaan maar ik wilde wel steeds buiten kijken of het weer droog was, maar toen kwam er ook nog keiharde wind, nau daar hau ik helemaal niet van!, af en toe was de zon er weer, maar net als ik dan buiten was kwamen er witte flokken uit de lucht, dat is toch raar?, soms waren de flokken zacht en nat, soms waren het harde ronde korrels die pijn deden aan mijn hoofd, het foelde net alsof iemand kleine steentjes naar me gooide dus dan rende ik heel snel naar binnen, als het nat of kaud is ga ik alleen even naar mijn twalet, tussen de planten, dat is elke dag een vast PUNT.

Binnen

tuinHet geeft niks wat voor weer het is als je een eigen huis en eigen mensen hebt, en die heb ik nu!, of het nau heeeeel erg warm is of je neus foelt ijskaud aan of er vallen flokken of kleine korrels, dat maakt allemaal niks uit, binnen merk ik daar niks van als ik op mijn schaapje op het buro lig, naast mijn vrouw, mijn schaapje is heerlijk zacht en altijd presies goed, niet te warm en niet te kaud, ik kan de tuin zien en wat voor weer het daar is, soms krijg ik een kus van mijn vrouw of mijn man, dan maak ik een klein tettertje en slaap zo weer verder, veilig en vertrauwd tot in de PUNTjes van mijn lijf.

Sterren

En alweer is er na Bas en Vlekkie weer een nieuwe ster bijgekomen, vrijdagochtend is Trudy naar haar Freek gereisd, haar lijfje was kapoo en kon niet meer beter worden, o lieve Trudy we zullen je missen maar ik ben blij dat je weer samen bent met je Freek en dat je weer zoveel likwit snek als je wilt van zijn neus kan likken, ik stuur Brammie en mevrouw Brammie heeeeeel veel lieve kopjes, want zij zorgden voor Trudy en zijn natuurlijk helemaal verdrietig nu Trudy een ster is geworden, dag Trudy ik ga vanavond naar je zwaaien en ik zal je nooit vergeten!!

24 thoughts on “Kever heeft een mening over het weer in zijn tuin

 1. Hajooooooo poomsie.

  Oooooh wat was hut wekker he om buite te sjijn. Ikke sjiep wekker op me ploemstoel buite. En opmijeens wert ut kauwt!! Sjomaar!! Frauw seg datte ik pas weer met wallummer weer weer naar buite mag. Se seg dat ik me soomerfag hep. En die is heel dun. Se wil nie dat ikke furrkauwe wor. Mij mensen heppe niewe pwantjes laast gekog. Ikke fin se stinke. Se segge dat hut tooomaatepwante sjijn. Ikke ging kijke, maar ikke sag egwaar geen toomaate hoor!! Mense sjijn raar!!

  Ooooh poomsie… het sjijn eg wotweeke weest. In mij facebook sjijn fier fjientjes ophuneens dood. Sniksnik. Hut lijk wel een epjedeemie. We moete die stomme reegeboogbrug digtimmere!!! Geen fjientjes meer weg. Sniksnik.
  Pootjes 🐾🐾

  Psssst… onner me taart lig een stikkie. Hihihi

  1. Hoi lieve grote jongenssiemees, was dat bij jau ook zo, met dat rare weer?, eerst zon en lekker warm en toen ineens helemaal kaud!, had je ook sneeuw en die rare korrels? en toch zegt mijn vrouw dat het lente is, terwijl ik heel goed weet dat lente mooi weer is, mensen kunnen soms rare dingen zeggen, net als jouw mensen met die stinkplantjes, hoe kan iets nau een toomaateplant zijn als er geen toomaate aan zitten, dat kan helemaal niet, ik denk dat onze mensen ons voor de gek hauden!, lieve Door wat was het een moeilijke tijd hè, met al die sterren zo vlak na elkaar, ik vind dat het nau genoeg is geweest, ik hoop maar dat er een heeeeele tijd geen sterren meer bijkomen, het is zoveel verdriet voor iedereen, vooral voor hun broertjes en zusjes en hun mensen, maar ook voor hun vrienden, ik wil heel graag dat iedereen nau gezond blijft!!, heeeeeeel veel kopjes en pootjes van je poomsie Kever, en dankjewel voor het stikkie, ik heb het meteen opgegeten anders zien mijn mensen het, en ik heb voor jau een zak kaastoktoknoepies achter mijn wangen verstopt!!!

 2. Hoi lieve Kever, wij vinden het ook raar,eerst mochten we lekker op het balkon en was het lekker warm. En toen ineens was het weer koud en moesten we binnen blijven. Er kwam allemaal wit spul naar beneden en onze vrouw zei dat dat natte sneeuw heet en hagel. Dat was wel leuk om te zien vanaf onze vensterbank. Nu liggen we weer lekker binnen in onze warme mandjes of lekker dicht tegen onze vrouw aan of zelfs bij haar op schoot.
  Dat is ook fijn hoor.
  Wij vinden dat nu wel genoeg vriendjes over de regenboogbrug zijn gegaan , het mag nu wel weer even stoppen van ons.
  En sstt kijk eens onder je schaapje, daar ligt wat lekkers.
  Knuffies van Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje.

  1. Hoi lieve bende van ZES, hadden jullie dat ook, dat het eerst zon was en toen wit spul, en toen zon, en toen regen en steeds weer iets anders?, ik snapte er niks meer van!, gisteren had ik heeeeel lang regen, en ik wilde steeds kijken of het al weg was, maar elke keer was het er nog!, toen ben ik toch maar gaan slapen, nau heb ik vandaag ineens zon, maar toch is het niet echt warm, nau ja gelukkig geen witte flokken of korrels meer!, wat gezellig dat jullie lekker binnen liggen met zijn vijfjes, en zelfs bij jullie vrouw op schoot, ik hoop dat alles goed is met jullie zo zonder Bas ook al missen jullie hem natuurlijjk dat snap ik heel goed, ik vind ook dat er nau veels te veel sterren zijn geweest, nau eventjes niet meer!, in september gaan we met zijn allen naar de sterren zwaaien, maar ik denk altijd aan ze! lieve Juultje, Oliver, Bikkel, Bjarne en Kruimel, ik stuur jullie heeeeeeel veel knuffies terug, ze zijn ook voor jullie lieve vrouw natuurlijk!, zooo heee en ik lag in mijn schaapje en toen vond ik iets lekkers, dankjulliewel!, ik heb voor jullie lekkere snekkies achter mijn wangen, en voor Bas hau ik altijd een likwit snek erbij, wantzo blijft hij er toch bij, het is van Kever!!!

 3. Hallo Super Kever +. Wat een verdrietige week weer. We gaan een brief stuurtjes naar de Regenboog of ze de plankjes willen dichtmaken. Er zijn teveel vriendjes naar de Regenboog gegaan. Het weer wat was het raar. Amber Dulce Kenji en Kyomi weten wat kou en sneeuw is maar voor ons blijft het soms raar dan heerlijk warm en ineens brrr. Wij liggen dan graag op de fenserbank lekker warm. En soms en dan begijpse ons personeel ons niet dan liggen we in de slaapkamer en die is koud. Dat vinsse se hier lekker. Maar het dekbed is lekker warm. Super Kever + wat goed van jou dat je op de plantjes let en hebben je mensen al ferteld dat se wiew in de tuin hebben. Dat is sjoel en je kan er haai van worsse en je kan er ook heerlijksse wijn van maakse. Super Kever + wij hebben een gjote zak partiesmix voor je . We hebben ze in porties gedaan zodat je ze goed kan verstopjes. Jiekkie Kyana Amber en Dulce

  1. Hoi allemaal, wat goed dat jullie een brief gaan sturen, mag mijn naam er ook onder?, want nau moet het maar afgelopen zijn met al die sterren die er steeds bijkomen, het zijn er veels te veel in een paar weken!, iedereen op de blog had van dat rare weer lees ik, gek hè?, ik snap niet hoe het kan, Amber, Dulce, Kyomi en Kenji, kenden jullie ook die rare harde korrels?, mijn mensen zeiden dat het haagel was, ik vond er niks aan, nau… eigenlijk was ik er een beetje bang voor, de wiew heb ik al gevonden, ik moest er steeds even aan snuffelen, toen heeft mijn vrouw zo een blaadje op de grond gewreven, ik deed snufsnuf en ik viel zomaar om!, ik moest ervan rollen en zachtjes mijn vrouw bijten, is dat dat je haai wordt?, ik schrok er zelf van! zooo heee ik wist niet dat je daar ook wijn van kan maken, maar er ligt hier nog een resept van Bolle zegt mijn vrouw, ik ga het eens proberen en dan geef ik een feest in de tuin, nemen jullie dan vjodka mee?, o en lieve Kyana!!!, mijn vrouw zag dat je een resensie had geschreven, ze was er helemaal blij van, dankjewel!, voor jullie allemaal heeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever, ook voor jullie vrouw natuurlijk, en ik heb de partiemiks al overal verstopt, dan kan ik er steeds een beetje van snoepen, dankjulliewel!, ik heb voor jullie snekkies achter mijn wangen verstopt, er is zoveel als jullie maar willen, het is van Kever!!!

   1. Super Kever + hagel kensse we niet maar wel veel kou en sneeuw. Kever wel uitkijken met de wiew want Mamsie Tante Loesje neemt teveel en dan ziet ze roose olifantjes en gaat ze dansen op de tafels. Sttt hoor dat heb je niet van ons gehoord. Natuurlijk zetten wij jou naam op de brief want het moet nu klaar zijn met de Regenboog. Kyana zegt dat ze nu bloost en ze zegt het is echt Ome Sir Surf Bolle.

    1. Zooo heee, roose olifantjes lijken me wel heel biesonder!, maar dansen op tafel doe ik niet, want dan heb ik niet genoeg ruimte voor de tango, en straks knap ik dan uit mijn tangopak, dat zau ik niet willen, dankjulliewel dat mijn naam op de brief mag, het is een hele belangrijke brief en ik hoop echt dat het helpt!, lieve Kayna!!, je hoeft niet te blozen, zegt mijn vrouw, ze geeft je een hele grote knuffel en is zo blij dat je zegt dat het echt je Ome Sir Surf Bolle is!!, als ik van de zomer een feest geef komen jullie dan ook met zijn allen?, veel knuffels van Kever!!

 4. Lieve Kever,

  wat fertellie mooie letters ofer jou buite. Ofer zon en ofer assie inees kaud op jou kop krijg. Mij vrouw zeg Loes het is jou weer. Maar ik heb liefer dattie weer mij bakje ful met mij tonijn of mij garnaaale. Van mij eigen snap ik niks van mij vrouw ze weer. Zo hebbie warm en zo hebbie weer iets anners bijfoorbeeld reege. Wat moetie ermee Kever. Selluf houw ik van mij zon en dattie kan soese naas jou vrouw assie op mij balkon zit.
  Maar jij ben wel zofeel goed beezig Kever. Jij bekijk jou landgoed en jij ga naar jou twalet. En soms doe jij tettere en soms bennie stil van jou toeter. Jij ben op jou plek van waar jij moet zijn. Bij jou mense en jij ben veilig. Assie veilig ben Kever kan jij alles aan. Sellufs assie witte flokjes heb waar jou poote van befries.
  Mij vrouw zeg, kijk eens Loes hoe atleeties Kever lig op ze schaapje. Hij heb atleeties aan ze poote. Dan hebbie wel heel feel aan jou poote Kever. Maar jij ben zofeel rieleks, dan heb mij hart wel meer rust. Mij erfaring is assie rieleks ben dan hebbie geluk in jou hart. Lieve Kever hoop dattie foor alteit geluk foel in jou hart. Offie nou weer heb of jij heb geen weer.
  Daarom krijgie mij zakje met jou kouwstiks en ze zijn warm van ze eigen want dan hebbie kammoeflaasie. Foor jou mense en foor Ooma heb ik mij ijstaart met warme kers want soms snap jij nie hoe het kan. Dan hebbie leefe Kever, dat is mij erfaring

  Loesje

  1. Lieve Loes, ik lees dat iedereen van de blog dat gekke weer had, misschien is het wel overal op de hele wereld zo, dat moet haast wel, ik vind het raar want mijn vrouw zegt dat het lente is en toch krijg ik die witte flokken en korrels in mijn tuin, dat hoort toch niet in de lente?, gisteravond ben ik wel tien keer naar buiten geweest om te kijken of het nau weer lente was maar er was de hele tijd regen, ik moest er keihard van tetteren tegen mijn mensen maar die zeiden dat ze er niks aan konden doen,nau wie dan wél?!, dus ik ben maar blijven tetteren want ik wil weer zon, mijn vrouw zei dat ik toen er zon was moest tetteren omdat het te warm was, ja dat is waar maar dat is toch anders, zooo heee vind jouw vrouw dat ik atletiese poten heb?, ik ben nau best een beetje trots daarop!, misschien komt het omdat ik witte kausen aanheb, ik denk wel dat je er dan ekstra sportief uitziet, Loes ik ben graag in het donker in mijn tuin, dat vind ik eigenlijk het allerfijnste, dan is er niemand en als ik dan mijn toeter aanzet hoor je het heel goed maar als ik stil ben hoor je dat ook heel goed, en ik kan naar de sterren kijken en zwaaien, daarom ben ik dan stil, het is door de herinneringen, lieve Loes dankjewel voor de kammoeflaasie-kouwstiks, ik heb er al een paar gegeten en mijn mensen merkten er niks van want ze zitten ijstaart met wamre kers te eten, dankjewel!, ik stuur heeeeel veel lieve kopjes naar jau en je famielie, en spesjaal voor jau heb ik klodders folfette ekstraroomige smeerkaas achter mijn wangen verstopt, het is van Kever!!!

 5. Hallo grote vriend Kever,
  O heb jij ook zo genoten van je tuin en wat fijn dat je weer een stuk verder mag in de tuin, wel goed opletten dat je in de tuin blijft hoor. Een keer uit de tuin gaan en vrouw en baas een hartverzakking geven is meer dan genoeg hoor. Mare wat heb jij een mooi hart op jou buik zeg, daar wordt iedereen een beetje van de jaloerse van.
  Ja bij mij was het ook zo raar met het weer, maar ikke was een keer vroeg wakker geworden en vrouwtje deed nog een beetje slaap, wat ik me toen toch door mijn raam had gezien klopte voor geen sikkepit hoor. Ikke was mijn tuin weer kwijt net als toen we winter hadden. Ikke had ook net als jij harde witte korrels en vlokken, maar als ik dan mijn nachtslaap ga doen moeten niet die vlokken mijn tuin kwijt maken. Er was zoveel dat een wel een sneeuw katerbeest kon maken, maar helaas ikke mag nit uit mijn ren en daar zit een dak op en krijg ik maar een ietsiepietsie witte vlokken. Maar gelukkig was na een dag mijn tuin weer terug. Ja bij mij doen ook ineens allemaal planten groeien en ik heb al reuze veel bloemen in de tuin. Vrouwtje zegt van de bloembollen en ook veel planten hebben al bloemen. Nu komen er allemaal van die grote pluisballen ( hommels) door de lucht vliegen en gaan naar de bloemen om te snoepen. Ja het gaat net als bij jou in je tuin bij mij weer mooi worden en worden ook de mensen weer wat blij.
  Volgens vrouwtje heb ik nu echt het voorjaar in mijn kontje, want ik race en klim wat af in mijn ren en in huis. Vrouwtje zit hier stilletjes om te lachen en te genieten. Ik moet van haar nog wel leren om op tijd mijn brulmiauw aan te zetten, want ik bots nogal eens tegen vrouwtje aan. Tja zij let niet goed op, want ze staat en loopt veel op mijn raceweg, moet ik toch nog maar eens goed met haar over miauwen hoor. Zo’n botsing is eigenlijk ook wel fijn, want dan zegt ze allemaal sorry en krijg ik weer extra knufjes. Niet tegen vrouwtje miauwen hoor, want anders krijg ik ze niet meer. Kever hopelijk wordt het weer snel mooi weer en kunnen we weer zonnebakken. Ik ben toch wel veel buiten hoor, en ik kan door het slaapkamer raam altijd erin
  en eruit. Zo nu heb ik zonnetje en ga ik weer verder met mijn middagslaap.
  Voor jouw mensen lieve groetjes van vrouwtje en ik stuur voor hen en jou heel veel kopjes en pootjes. Jouw grote vriend Jip.

  1. Hoi grote vriend Jip, ik mag niet meer uit de tuin en dat durf ik ook niet, ik heb nau twee rijen gaaas, en aan de zijkanten hoog gaaas, en ik mag nog niet de hele tuin want dat is te groot zeggen mijn mensen, maar ik heb nau wel een stukje gras om in te liggen, helemaal top vind ik dat, en elke dag is alles weer een beetje anders, er zijn steeds nieuwe planten en bloemen, wat leuk dat jij dat ook hebt!, die voiegende pluizenbollen heb ik ook!, ze maken een bromgeluid, dat is spannend, was jauw tuin helemaal weg Jip? net als in de winter?, zooo heee was alles helemaal wit geworden?, ik had alleen een paar plekjes wit in de tuin, maar ik kon nog wel de planten zien, o en ik heb de ketnips geroken!, mijn vrouw had een paar blaadjes op de tegels gewreven en toen ik daar aan rook viel ik zomaar om!, doen jauw ketnips het nog?, wat fijn dat je veel rent en klimt Jip, dan zit je lekker in je velletje, ik ben niet zo een klimmer en ik durf nog niet zo goed te rennen in de tuin, maar in huis wel! zooo heee als mijn mensen balletjes gooien kan ik keihard rennen en scheuren door het huis, dat vond ik machtig mooi, mijn mensen moeten er altijd om lachen, net als jauw vrouw, en je hebt gelijk dat je vrouw niet op jouw parkoer hoort te staan!! gelukkig dat je veel knuffels krijgt als je tegen haar opbotst, knuffels zijn altijd fijn!, lieve Jip ik atuur jau en je lieve vrouw heeeeel veel lieve kopjes van mij, en lieve groetjes van mijn mensen, en ik heb voor jau een gezonde snek achter mijn wangen verstopt, het is van je grote vriend Kever!!

 6. Lieve Kever, wat heb je weer leuk geschreven over jouw tuin en alle plantjes die zomaar uit de grond komen. Een tuin is heerlijk, helaas hebben wij er geen meer, nu alleen een balkon met plantjes in bakken. Floortje mag ook op het balkon, wel aan een tuigje, wat ze prima vindt. Geniet er maar van lieve Kever, Floortje stuurt jou een kopje en een klein zakje party mix, van mij krijg je een knuffel.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, een balkon lijkt mij ook heel fijn want dan kan je altijd je mensen zien toch?, en er zijn toch plantjes en zon, en misschien ook wel eens een flinder, die had ik pasgeleden in mijn tuin, een gele flinder, ik ging ervan springen op vier pootjes tegelijk, mijn mensen moesten om me lachen, ik wilde hem niet vangen hoor!, ik wilde gewoon eventjes meevliegen, maar mijn vrouw zei dat ik niet echt van de grond kwam, maar wel eventjes hoor! Floortje ik vind het knap dat jij aan een tuigje kan lopen, moest je daar voor oefenen?, lieve mevrouw Ina en Floortje en jullie mensenmeneer, ik stuur jullie heeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!, en spesjaal voor Floortje heb ik diejeetsneks achter mijn wangen verstopt, dankjewel voor de partiemiks, ik heb ze al opgesmuld!!

 7. Hallo Kever.
  Mijn scullary girl had het ook al over lente,en volgens de kalender zal dat best,maar ik ruik die nog niet.Dus ik ga alleen naar mijn balkon om mijn nagels aan de muur te doen.En maar goed ook want hier hadden we ook hagel.Ik weet niet hoe dat eruit ziet maar het maakte kei veel lawaai tegen de ramen.Ik vond het niks.
  Ik zou graag wat echte warme zon hebben.En dan heerlijk buiten doezelen.Dat je helemaal van je kop tot in het puntje van je staart relaxed bent van de warmte.
  Ik vond het niet leuk Kever,zoveel vriendjes en vriendinnetjes naar de Regenboog brug.Als je Bolle ziet,vraag je hem dan om de plankjes extra stevig vast te maken?
  Ik heb een paar lekkere sticks bij het wiew plantje voor je verstopt.Niet omvallen hoor!
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, dus jauw scullary girl zegt ook dat het lente is?, mijn vrouw ook, maar waar is die lente dan?, niet bij mij in de tuin en ook niet bij jau op het balkon, dat lees ik al, als jij de lente nog niet ruikt dan issie er nog niet!, die haagel maakt zeker veel lawaai en het deed ook pijn aan mijn hoofd, ik vond er niks aan, gelukkig dat jij alleen maar even scherpe nagels maakt en dan weer naar binnen gaat!, ik wil ook graag zon, dat ik weer zo onder het bankje kan liggen of straks onder de planten, en jij op je balkon, samen met je scullary girl, dat we helemaal soeselig worden van de warmte, daar heb ik zin in!, moeilijk was het hè, zoveel vriendjes en vriendinnetjes die over de Brug gingen?, ik heb Bolle gevraagd voor de plankjes en hij had er samen met Fynn aan gewerkt, maar ze zeiden dat er een klein gaatje moet blijven voor als iemand echt heel ziek is en het beter is dattie een ster wordt, dus ik hoop maar dat iedereen gezond blijft!, want nau is het genoeg geweest vind ik, lieve Muzette ik heb de stiks gevonden, dankjewel, ik kon blijven staan want ik had niet aan de blaadjes gesnuffeld, ik stuur heeeeeeel veel lieve kopjes aan jau en je schullary girl en je oma, en spesjaal voor jau heb ik snekkies zonder koolhiedrodinges achter mijn wangen, er zitten zonnestralen bij, en het is van Kever!!!

 8. Liefe Kever, wat een mooie blog heb je gedaan. Ik vind het heel dapper dat je weer buiten bent, zeker nadat je een keertje kwijt was. Toen was ik best geschrokken hoor. Blijf je wel in je eigen tuintje? En wat lig je er super rielekst bij op je mooie vacht! En en, heel erg bedankt voor de lieve woordjes over Trudy en andere sterren. Ik geef je een lief kopje, je vind het waar mijn zachte tetter voor jouw is. van je grote vriend bram

  1. Lieve grote vriend Bram, ik was ook bang toen ik wegwas, en mijn mensen ook daarom heb ik nau heeeeel veel gaaas, zodat ik niet uit de tuin kan, gelukkig maar, ik heb veel aan je gedacht Bram, omdat je verdriet hebt, dat is moeilijk als een vriend verdriet heeft, dan zau je wel net zoveel willen tetteren dat het verdriet weg gaat maar dat kan niet, want mijn vrouw zegt dat verdriet tijd nodig heeft, je kan het niet zomaar wegtetteren, daarom heb ik een klein vriendschapstikkie doormidden gebroken, de ene helft is voor jau die ligt onder je pingwindeken en de andere helft is voor mij, dankjewel voor je lieve kopje Bram, ik stuur je heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor je vrouw en Mila en Toby, om jullie een beetje te troosten, het is ook van mijn mensen zeggen ze, en van mij, je vriend Kever!!!

 9. Hoi Kever wat maak jij een boel mee zeg in jouw tuin en ik begrijp je wel.hoor met al die indrukken.Eerst had ik dat ook toen ik.pas bij mijn personeel was maar nu weet ik dat er soms gek weer is na zonneschijn.
  Ik heb graag zon maar niet zo warm zoals afgelopen jaren dat was zelfs voor mij als Spaanse Kater toch wel.wst erg warm

  Kopje van Ollie🐱

  1. Hoi lieve Ollie, ja de tuin is echt heel spannend, eerst waren er heel weinig blaadjes enzo en nau zijn er allemaal planten en bloemen en flinders, ik vind het biesonder, ik vind het zonnetje lekker maar ik denk dat ik het als het heeeeel warm is een beetje teveel vind, als jij dat al had als Spaanse kater!, ik denk dat Spanje misschien wel nóg veel warmer is dan hier, had jij ook witte flokken en korrels in je tuin Ollie?, en ga je dan toch naar buiten of niet?, heeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen, en spesjaal voor jau heb ik snekkies achter mijn wangen verstopt, ze zijn van Kever!!!

 10. Lieve Kever,
  Wat heerlijk hè om in je tuin te liggen als het mooi weer is!!!
  Je zult je ogen nog wel uitkijken als alle planten tot in de punten uitgegroeid zijn!!
  En als het heel warm is dan kun je onder de struiken lekker koel op de aarde gaan liggen!!!
  En je hebt gelijk als je met koud en nat weer lekker binnen blijft liggen.
  Er is dan buiten niks aan!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, ik vind het altijd leuk in de tuin, alleen niet als het regent of met die flokken en korrels, hadden jullie die ook?, en worden de planten echt zo groot dat ik er onder kan liggen?, mijn vrouw zegt dat ook, het lijkt me zo biesonder! ik heb nu ook een stukje gras, daar lig ik heel graag en ik vind het ook lekker om er van te eten, vandaag had ik zon maar het was toch best kaud, maar ik heb wel een homme
   gezien!, zo heet zo een gestreepte brommer, het was echt heel spannend!, lieve Moby, Panda, Izzy, Dopey, Tica en Belle, ik stuur jullie heeeeeeel veel dikke knuffels terug, ze zijn ook voor jullie vrouw, en het is met een snekkie erbij, het is van Kever!!!

 11. Hoi lieve Keef. Gek he dat weer. Ene moment lig ik te tsjillen op m’n vensterbank in de zon. Andere moment vlieg ik weg want keiharde tiktik tegen het ramen. Hagel noemt Frau dat. Ze moest daar van de week ook doorheen toen ze terug kwam van brokjes verdienen. Zo zielig vond ik dat. Toen heb ik haar maar veel geknuffeld en keihard gespind op schoot. Lieve Keef ik geef je lieve kopjes en onder mijn staart liggen een paar lekkere kauwstiks. Pootjes van Min.

  1. Hoi liev Min, dus jij had dat ook, dat je niet meer wist wat voor weer het nau eigenlijk was?, en weet je, vandaag is het hier ook weer zo!, ik was net in de tuin met een zonnetje en ineens kwamen die witte korrels weer die op mijn hoofd vielen, en nu ligt mijn hele tuin zomaar vol met die korrels!, wat lief van jau dat je je Frau ekstra geknuffeld hebt toen ze die witte korrels had!, dat heeft vast goed geholpen, maar nu wil ik toch echt wel een keer lente eigenlijk, maar mijn vrouw zegt dat de lente komt als de lente komt, nau ja!, dankjewel voor de stikkies, ze waren heerlijk!, lieve Min heeeeeel veel lieve kopjes voor jau en Frau en mensenoma en opa, en spesjaal voor jau heb ik lente-snekkies achter mijn wangen verstopt, ze zijn van Keef!!!

Reacties zijn welkom