Kever heeft een mening over binnen of buiten

buiten

Voordat ik mijn verhaal ga maken wil ik eerst Bertje heel veel feeliesietaatsies geven!, hij was donderdag jarig en is 14 jaren geworden, dat is helemaal top!, er is maar één echte Bertje en dat is Bertje van de blog, en ik hoop dat hij 100 jaren gaat worden, met heel veel streepPUNTen!!!

Naar buiten

Sinds de zon er is wil ik ineens de hele dag in de tuin zijn, en eigenlijk ook wel de hele nacht, dat deden Pop, Beer en Bolle als het warm was, maar ik mag dat niet, ik moet in de nacht binnen slapen vinden mijn mensen, prima hoor, alleen wil ik wel om vijf uur al weer naar buiten, daarom ga ik tetteren en over het bed heen lopen, mijn man staat dan op en doet de achterdeur open, hij zet hem op een haak zodat hij open blijft, mijn mensen gaan nog slapen en ik kan heel vroeg in de tuin zijn, als bijna iedereen nog slaapt, alleen de vogels zingen al en de insekten fliegen maar verder ben ik alleen, en dat is juist het PUNT.

buitenGewend

Ik ben nau helemaal gewend aan de tuin, ik weet dat Bolle me beschermt dus ik hoef niet bang te zijn, ik ren door het gras, ik vang mijn lepels en mijn plestik dobbelstenen die ik heb gekregen voor in de tuin, er moet eigenlijk ketnip in maar dat vind ik eng dus ik heb dobbelstenen zonder ketnip, het maakt me niet meer uit dat de hond blaft, dat doet hij heel vaak daarom denk ik er verder maar niet over na, ik drink uit de waterbakken in de tuin, we spelen het spel met de brokjes als het niet te warm is, soms plukt mijn vrouw hele sappige grassprieten, die haudt ze voor mijn neus en ik eet ze zo uit het vuistje, we zitten met zijn drietjes op het gras, ik ken alle beestjes die in de tuin lopen of fliegen, ik weet wat voor geluiden de mensen die vlakbij ons wonen maken, ik ken de tuin tot in de PUNTjes.

Open doen

Het kattendeurtje dat in de grote deur zit is te klein is voor mij, daarom moet ik steeds bij de keukendeur tetteren zodat mijn mensen die voor mij open doen, dan loop ik door het gangetje naar de tuindeur, die staat op die haak dus daar kan ik gewoon in en uit, als ik weer naar binnen wil ga ik tetteren voor de keukendeur tot mijn mensen hem open maken, buitenhet is allemaal prima geregeld vind ik, in de avond loop ik vaak heen en weer, ik ga naar buiten en ik wil weer naar binnen, als ik binnen ben wil ik toch maar weer naar buiten, o nee ik blijf toch liever binnen, maar dan wil ik misschien door het raam naar buiten, dat kan ook nog, ik weet het niet helemaal zeker, alleen als mijn mensen het raam weer dicht doen wil ik er ineens wél door naar buiten en kom ik fia de tuindeur meteen weer de gang in en ga tetteren dat ik weer naar binnen wil, en dat gaat zo de hele avond door, mijn mensen zeggen weleens dat ze er een PUNThoofd van krijgen.

Eigen deur

Maar ja, daar kan ik toch niks aan doen als ik geen eigen deur heb?!, ik zau voor mijn mensen ook best de deur open willen hauden maar dat hoeft nau eenmaal niet, mijn man gaat een keer een eigen deurtje voor mij maken zegt hij, dan kan ik altijd zelf de tuin in, dat lijkt me echt fantasties, in de tuin is zoveel te doen!, en er is iets heel biesonders gebeurd, in de tuin heb ik bijna geen honger, soms krijg ik een paar brokjes, maar dat hoeft eigenlijk niet, door het vele buitenzijn en het heen en weer lopen ben ik zomaar afgevallen, wel twee ons vertelden mijn mensen me, nau als dat geen plusPUNT is!!

21 thoughts on “Kever heeft een mening over binnen of buiten

 1. Hallo grote tuingenietervriend Kever,
  Wat fijn dat jij nu in heel de tuin kan en mag zijn en wauw je bent niet bang als blafsnuit van de buren wafferdewaf doet. Nou ik vind jou heel stoer hoor. Ik weet zeker als de blafsnuiten van de buren heel veel wafwaf doen in mijn buurt ikke roetsj naar binnen. Vet gaaf zeg dat jij al 2 ons minder Kever bent, ja je bent er nu ook zo druk mee in de tuin dat jouw buik helemaal vergeet te knorren van ikke wil brokjes. Oeps ikke moest ook wegen deze week, komt omdat we mogen raden hoeveel snoepjes Dorus wel niet had gegeten en daardoor er meer Dorus op dat weegding bij de wittejas was. Nou zei vrouwtje we zullen Jip ook maar eens wegen. O ikke was wel een beetje van de bange dat ik nou minder lekkere hapjes zou krijgen. Nou ikke kreeg een grote knuf van vrouwtje want ik weeg helemaal goed. Ikke weeg 5.8 kg. en dat is prima vind Tante Ans (DA)
  Wat vetgaaf dat jou manmens een groter deurtje voor jou gaat maken, heb jij geen portier of butler meer nodig. Ik heb geen eigen deurtje , kan niet in de deur gemaakt worden, en vrouwtje zegt: Jip ik doe veel voor jou, maar ik ga geen andere tuindeuren laten komen. Oke dus vrouwtje is mijn portier als het koud is buiten en anders staat altijd de deur open en ook het slaapkamer raam. Deur en raam komen in de ren uit. Maar ikke mag in de nacht of als het donker niet naar buiten. Vrouwtje wil geen familie muis of vogeltje in bed of ergens in ons huis. Die moeten van haar buiten blijven. Kever is wel flauw van vrouwtje vind je niet, ik breng haar allemaal gezellige en lieve vriendjes en is het niet oke. Mensen zijn toch wel een beetje rare wezens hoor.
  Weet je waar vrouwtje een punthoofd krijgt van mij, nou ik laat haar vaak van de schrikken doen door voor of achter haar ga zitten of lopen. Ik ben dan meteen een voetbal of vrouwtje staat op mijn kostbare pootjes, ik laat weten dat ze uit moet kijken en ik krijg vaak knufjes van haar. Kijk niet aan vrouwtje miauwen hoor, maar ik doe het ook wel van de ekpresse hoor om nog meer knufjes te krijgen en soms een lekker snoepje. Tja ik ben nu eenmaal een slimmerik.
  Kever geniet veel in je mooie tuin, ik heb gisteren in mijn tuin kleine koolmeesjes gezien, leuk hoor en gelukkig was buurpoes er niet, want ik zou het erg vinden als ze mijn vogelvriendjes opeet, ze moet maar thuis haar brokjes eten.
  Ik moet nu ophouden van vrouwtje, ze zegt volgende keer mag jij weer schrijf doen naar racevriend Kever, ik mag je wel heel veel knufjes sturen en lieve groetjes voor jouw mensen van haar. Van mij krijg jij lekkere slanksnekkie en liggen onder de witte bloementjes in je tuin. Grote kopstoot en stevige poot van je grote racevriend Jip

  1. Hoi lieve grote vriend Jip, eerst was ik steeds heel bang van de hond hoor!, maar nau weet ik dat hij niet bij mij kan komen, en dat hij mij niet kan zien, alleen als hij heel hard en lang blaft ga ik nog wel eens naar binnen, wat goed dat jij nog presies goed weegt!, mijn mensen hopen dat ik in de zomer ook slanker word, en wat handig dat jauw vrouw ook de deur of het raam open doet, iemand moet het toch doen want zelf kunnen we er niet bij!, mijn deurtje staat al klaar op zolder, maar het moet nog in de grote deur gemaakt worden, en dan moet ik ook nog leren hoe het werkt, dat ik het zelf open moet duwen, ik hoop dat ik dat snap!, wat gezellig dat je kleine beebievogels in je tuin hebt Jip, dat is biesonder, kunnen ze al fliegen?, en hoe is het met de buurpoes, komt ze nog vaak in je tuin?, ik had gisteren bijna een flieg gevangen, maar het was toch nog mislukt, toen heb ik mijn lepels gevangen en dat ging wel goed, mijn vrouw zag het en zei dat ik echt een tijger ben, dat vond ik helemaal top!, lieve Jip ik hoop dat jij samen met je lieve vrouw een hele fijne dag hebt vandaag, met een zonnetje, en ik ga nau meteen op zoek naar mijn slanksnekkie, dankjewel!, en ook dankjewel voor al je letters!, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je grote vriend Kever!!, en mijn mensen sturen lieve groetjes naar jullie allebei, en spesjaal voor jau heb ik een snekkie in je ren gelegd, onder je stoel!!

 2. Hoi lieve Kever.
  Wat super kei knap dat je nu helemaal gewend bent aan de tuin en de blaffer van de buren.Misschien stopt hij wel met blaffen nu jij er niet meer bang voor bent!
  Ik heb nooit gesnapt waarom honden zo vaak blaffen.Mijn hele leven komen er soms honden bij ons,Dan leer ik ze altijd eerst dat IK Muzette Huberts van Kladder de baas ben hier.Ze moeten nu eenmaal hun plaats weten.Daarna gaat het best goed.Maar waarom ze nu blaffen??als de bel gaat doen ze het misschien omdat ze bang zijn dat die niet gehoord wordt en verder…tja het zal hun manier van tetteren zijn denk ik.Van mij mag het altijd wel een beetje zachter want ze kunnen het kei en kei hard!
  Je tuin klinkt erg spannend en wat fijn dat je er steeds in en uit kan.Nog mooier als je man een eigen deur voor je gaat maken.
  Wat heerlijk he dat er nu zon is en je zo vaak erin kunt liggen.Ik vind het zo heerlijk om te stoven in de zon.Zo lekker om te doezelen en je valt zo lekker in slaap!
  Wat goed zeg dat je door het tuin gebeuren al 2 ons bent afgevallen.Dat is fantastisch!!
  Geniet van de tuin Kever en voor de late avond trek,heb ik een snekje neergelegd achter het zevende grassprietje aan je linker poot kant.{als je met je rug naar de deur staat}
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, wat ben je toch een dappere damespoes dat je zomaar tegen een hond durft te zeggen dat jij de baas bent!, maar met zo een mooie naam als Muzette Huberts van Kladder is dat ook logies, de buurhond kan mij gelukkig helemaal niet zien, hij blaft gewoon zomaar en hij heeft een grote blaf, één keer kon hij mij een beetje zien toen ging hij ook blaffen, maar toen heeft mijn vrouw dat weer dichtgemaakt, ik denk ook dat een hond op die manier tettert, maar waarom?, daar ben ik nog niet uit en ik weet ook niet of ik het ooit ga snappen, (niet verder vertellen hoor, maar ik denk dat honden veel dommer zijn dan katten!), heerlijk is de zon hè, vooral in de ochtend vind ik het zo fijn als er zon is en het is helemaal stil in de tuin, alleen de vogels fluiten, dat is mooi om te horen, en er zitten groene vogels die heel veel praten maar het klinkt gezellig, dankjewel voor je kompliementen van de twee ons, ik weet zelf niet presies hoeveel het is, maar ik heb wel al een beetje een kleinere buik, ik hoop maar dat hij niet NOG kleiner wordt!, lieve vriendin Muzette, ik wens ke een hele fijne dag, met heeeeeeel veel zon om in te stoven, ik ga nau zoeken naar je snekje, dankjewel!, en ik stuur je heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor je scullary girl en ik tetter zachtjes dus je hoeft niet te schrikken, en ik heb op je balkon een paar snekkies neergelegd, zonder roosmaarijijijn, ze zijn van Kever!!!!

 3. Hajooooooo poomsie keefer.

  Oooooooh kijk uwes uit dat uwes niet tufeel affal? Stjaks benne uwes sjo maager dat uwes niet meer te finne ben🙀🙀

  Ooooh poomsie. Ikke moet ook affalle. Sniksnik. Ikke weeg sefepunttwee kielo. Isse tog sjuper?
  Poomsie… ikke ben ook niet meer pang foor kartoesj sijn gebwaf naas me. Kartoesj isse heeeeewe gwote woef. En hij fin katten grrrrr🙀🙀
  Nau… hij kan wekker niet bij mij koom hihihi.
  Ikke ga weer naar buite poomsie!!! Naar me fissies kijke hihihi.
  Pootjes🐾🐾
  Ooooh kijk evve onner me taart hihihihi

  1. Hoi lieve grote zwartepanter siejemees die papa is van Valentino, wat zeg je nau, moet jij afvallen?, en ik kan op footoos altijd zien dat je superslank bent, met hele lange poten!, zooo heee wat erg Door, maar de dokter wist niet dat je papa bent geworden, als je papa bent geworden is het toch logies dat je nog wat gewigt van de swangersgap hebt!, dus trek je er maar niks van aan, je bent helemaal perfekt zoals je bent!, ik ga ook niet meer afvallen hoor, ik ben nu klaar vind ik zelf, en ik vind het helemaal top dat je niet meer bang bent voor Kartoesj, mijn buurhond vind katten ook grrr, honden zijn best raar vind ik, ga maar lekker naar je fissen kijken, doe je ze ook heeeel veel groetjes van mij?, dankjewel voor het stikkie, het was heerlijk!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes van je poomsie Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau kaastoktoknoepies in je ploemenstoel gelegd!!

 4. Hoi Kever……
  Hier Panda, ik herken dat wel hoor, door het raam naar buiten en door de voordeur naar binnen en vervolgens weer door de achterdeur naar buiten willen. Maar ik moet altijd even kijken waar ik het ”t leukst vind!!!! Daardoor komt dat!!!
  Met z’n allen gaan we pas de tuin in als onze vrouw wakker is!!!! Als ze bv moet gaan werken dan mogen we om half zes de tuin in…….zooooo stil nog dan buiten en wij kijken dan ook overal even rond.
  Maar we moeten wel weer naar binnen als ze weg gaat om te werken!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Heee lieve Panda, zooo heee wat goed dat jij dat ook hebt, van dat binnen en buiten en binnen en buiten!, moet je vrouw dan steeds open doen of heb jij wel een eigen deurtje?, en het is presies zoals je het zegt, het is belangrijk om te weten waar het het leukst is, en dan moet je natuurlijk eerst overal kijken en soms zelfs eventjes liggen, dat is logies, vroeg in de ochtend is het zooo mooi in de tuin!, alles ruikt zo fris, het is nog niet helemaal warm, en het is nog stil, volgende keer ga ik naar jullie tetteren, luistern jullie dan of jullie me kunnen horen?, heeeeeeeeeel veel dikke knuffels terug, ook voor jullie vrouw natuurlijk, en ik heb snekkies verstopt in jullie tuin, ze zijn van Kever!!!

 5. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou letters, deze week hebbie ons jou tuinletters gemaak. Jij ken jou tuin nu van Bolle ze landgoed tot jou grasfeld en jij weet wanneer jij naar buite moet gaan. Maar assie liefer naar binne ga dan weet jij dat ook en jou menseman ga foor jou ze deur uitbreeke. Dattie jou eigen deur krijg, jou Keefdeur.
  Wat hebbie dan al feel bereik Kever, jij ben nu eg waar thuis in jou fooralteithuisje bij jou eigen mense. Mij vrouw zeg, Kever heb ze plek onner ze zon gefonde. Ze plek van ze geluk. Jij hoef nou niemeer in jou gat in jou grond, jij sta steefig op jou poote op jou gras. En jij zeg het goed, Bolle waak ofer jou. Hij ken iedere graspiet van ze landgoed en hij zorg nu foor jou eigen Kever. Dan kan jij alle leepels fange, jij weet jou mense gaan er nooit nie mee eete. Dat is belangrijk, dattie weet jou leepels zijn foor jou eete.
  Maar jij moet ook eefe naar mij eigen luissere Kever. Assie weer in jou tuin ben dan moet jij soeke naar jou twee onse. Jij kan kijke tusse jou graspiete, of jij kijk agter in jou tuin. Erges moet jij die ferloore zijn en jij moet zorge dat jou vrouw of jou menseman er nie met jou twee onse fandoor ga. Jij kan nooit nie weete wattie ermee doe en het is wel jou eigen twee onse. Soms moet jij foor jou eigen buik opkoome Kever. Van mij eigen ben ik ook mij baas van mij eigen buik. Bolle heb het mij eigen geleer, dat weet jij het is goed.
  Daarom krijgie vandaag van mij eigen kauwstik in sjelei van slagroom. Foor jou mense heb ik mij tuinboonesoep en er zit ouwe jonges in foor Ooma want jij kannie iedere week met jou adfokaatje aankoome zeg mij vrouw….

  Loesje

  1. Lieve Loes, mijn mensen dachten eerst dat ik wel door het deurtje paste, maar ik ben te lang ervoor, ik heb het geprobeerd maar het gaat heel moeilijk, ik moest er van tetteren, en nau hoeft het niet meer, mijn vrouw zegt dat het deurtje voor mij al op zolder ligt, maar daar mag ik helemaal niet komen dus waarom het daar is snap ik niet!, het is een deurtje voor kleine honden en grote katten, dat vind ik biesonder, alleen hoop ik maar niet dat er kleine honden naar binnen komen, ik vind de tuin helemaal top!, gisteren had ik bijna een flieg gevangen, maar hij floog weg, toen heb ik mijn lepels gevangen en dat ging echt heel goed!, mijn vrouw moest erom lachen maar die weet helemaal niet hoe moeilijk dat is, dus daar trek ik me niks van aan, en je hebt gelijk met die twee onsen Loes, die zijn van mij en ineens zijn ze weg!, dat hoort niet natuurlijk, straks wordt mijn buik weer klein en dun en dat wil ik niet, gelukkig maar dat jij baas in eigen buik bent, dat is belangrijk, ik wil dat ook worden, maar ik weet niet zo goed hoe ik dat moet doen, ik wil wel bij mijn mensen blijven wonen, in ons huis en onze tuin, maar dan met meer snekkies en snoepies, misschien dat als ik leer hoe ik fliegen kan vangen dat ik die twee ons er weer aan kan snekken met fliegen, zau dat kunnen denk je?, lieve Loes dankjewel voot je letters en je kouwstik in sjelei van slagroom, ik foelde meteen dat mijn buik dat lekker vindt!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en spesjaal voor jau heb ik een zondagskokteel van gaarnale met maajonesse gemaakt!!!

 6. Hoi liefe Keef! Wat stoer dat jij je hele tuin in mag. Ik weet nog niet of ik een eigen deurtje krijg. Grappig dat jij gras eet. Ik ken alleen kattegras. Is dat hetzelfde? Nu er weer meer zon is kun je fijn in je tuin zijn. En nog afvalle ook, wat goed van jou zeg! Heel veel kopjes van mij voor jou en je mensen. Enne sttt onder je staart ligt een lekkere kauwstick!

  1. Hee liefe Min!, kattengras is folgens mij bijna hetzelfde als gewoon gras, ik vind het heerlijk, ik eet elke dag van mijn grasveld, het is lekker mals en er zitten weinig kalooriejen in, mijn mensen zeggen wel eens dat ik een Keefkoei ben, heb jij in je nieuwe tuin ook gras of weet je dat nog niet?, mijn mensen zijn een beetje zenuwachtig dat ik mijn eigen deurtje niet ga snappen, maar ik denk dat ik het best kan en ik weet helemaal zeker dat jij het kan!, zooo heee ik ben zo benieuwd hoe je je nieuwe huis en tuin gaat vinden!! maar eerst nog een paar donkers, en dat kan je er naar toe, dankjewel voor de kouwstik, hij was helemaal top en hij zit nu veilig in mijn buik, lieve Min, heeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je Frau, en lieve groetjes van mijn mensen, en ik heb op je vensterbank een paar snekkies gelegd, ze zijn van Kever!!!

   1. O en lieve Min, ik stuur ook heeeel veel kopjes naar je mensenoma en opa, van mij, Kever!!!

 7. Lieve Kever, wat heerlijk dat jij zo’n fijne tuin hebt, wat een heerlijke plek voor jou om afonturen te beleven of gewoon te rieleksen. Geniet er maar van lief vriendje, Floortje en ik wensen jou heel veel tuinplezier en sturen jou kopjes en knuffels.

  1. Dag lieve twee vriendinnen, ik geniet echt heel erg van de tuin, vanochtend was ik om vijf uur alweer klaar voor afonturen, ik heb nau al allemaal speelgoed in de tuin, maar ik vind de lepels toch het mooiste om mee te spelen!, gisteren had ik gerend en gesprongen en door het gras gerold en toen ik binnen kwam zat ik helemaal onder de kleine bloemetjes, dat was heel biesonder!, lieve mevrouw Ina en Floortje en jullie meneerman, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel kopjes, er zitten twee bon-bons bij en voor Floortje heb ik nierdiejeet-snekkies neergelegd, ze zijn van Kever!!, ik hoop dat jullie en fijne dag hebben met veel zon!!!

 8. Hoi Kever,

  Wat stoer dat jij naar buiten durft zeg, ik kom nooit buiten.
  En ik durf het ook niet, vind de grote wereld best eng.

  Maar volgens mij maak jij een hoop mee, als je buiten bent.
  En vind het jammer dat je geen eigen deur hebt waar je dor heen kan om buiten te komen, zou inderdaad heel mooi zijn als je man mens er eentje zou maken voor jou.

  Pootje van Tommy!

  1. Hoi lieve Tommy, ik moest eerst wennen aan de tuin, en ik mag de tuin ook niet uit zoals Bolle wel mocht, maar die wist hoe dat moest, als ik mijn eigen deurtje heb nodig ik je een keer uit in mijn tuin, het is niet eng hoor want ik ben ook snel bang dus dat wil ik niet, dan zorg ik voor snekkies!, lieve Tommy dankjewel dat je op de blog bent, dat vind ik gezellig!, heeeeeeeeel lieve kopjes voor jau en je mensen, ze zijn van Kever!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies verstopt in je huis!!!

 9. Hallo Super Pepeoompie Kever +. Hebse ik u al gesegd dat ik supertrots bensse op U. En 2 ons siet u nouwe wel dat u slanker bensse . Ik groei nog steeds maar niet meer so hartse. Ik weegjes nu 568 gram en ik wil nog geen beebiemousse eten en hier segge ze dat ik een turbo bensse. Ik weet niet wat het is maar ik klim uit mijn werpkist en dan ga ik onderzoek uit. En ik ben masjoo. Tegen de grote katten doe ik mepjes maar er zijn beebies geboren en daar ben ik heel zacht voor . Ik slaap graag bij ze . Pepeoom van Papa Doruss moet ik fjaagen of se u mij wilsse leertjes om sjakterollen. Hier sijn we een beetje in de sjik stand. Grote Givencio kon niet meer op sijn pootje staan en dat stond raar. Dus naar man met de witte jas en die heb een foto gemaakt een rare hoor want Givencio staat er niet op en nu is ze heup uit de kom en er zit een scheurtje in zijn band. Hij hebssen nu iets tegen de pijn en morgen moet hij onder narekoos om sijn heup goed te zetten. Ik weetse niet wat hij gedaan hebse, maar de dokter gaat het maken. Hier heb ik heel snekkkies gevonden en die zijn natuurlijk voor u en een joomboter muffin. Die is lekker. Ik hoopse dat u mensen u eigen deur maken. Dag lieve Super Pepeoom Kever + en oooh u magsse niet te slakjes worden want dan zakt u tangobroek af en met bjetels kunnen wij niet stiekem noeppies verstopjes.

  1. Heeeee lieve, lieve, lieve Valentino, mijn petekind!!!!, zag je echt waar dat ik slanker ben geworden?, dankjewel!, en wat ben je al een grote jongen geworden, met je 568 gram, zooo heee dan ben je al bijna folwassen, een echte grote turbomasjoo, en een echt masjoo is ook lief voor beebies, dat hoort zo, natuurlijk wil ik je helpen te leren sjakterollen, en wat zielig voor Givencio!, gelukkig dat de dokter het beter kan maken, maar het is wel spannend, dat hij narkoos moet, ik ga voor hem duimen, doe je ekstralief voor hem?, o en die muffin… die was helemaal top! zoiets lekkers heb ik nog nooit gegeten!, ik ben nau klaar met afvallen hoor, het moet niet te gek worden, als mijn tangobroek van mijn bips afzakt kan ik natuurlijk niet dansen!, ik heb weer geoefend met lepels vangen Valentino, als je straks beebiemoes eet kunnen we samen op stap en leer ik je je hoe het moet, en dan vangen we samen alle lepels die we nodig hebben!, lieve Valentino, ik stuur jau en Kyana! en mama Amber en Dulce heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, en spesjaal voor jau heb ik lekkere kittenmelkjes, ze zijn van je Pepeoom Kever, voor jau lieve Valentino!!!!

 10. Hoi Kever! Ik heb een foto van jouw buiten gezien en jij hebt echt een tof buiten. Ze wil hier niet de deur vroeg in de ochtend open doen, dus daarmee heb ik pech. Verder bof ik wel hoor, er mag hier veel en ik krijg lekker eten en veel knuffels. Goed dat jij al 2 ons bent afgevallen, is heel knap van jou. Gelukkig is het de komende tijd zomertijd en dan kun je veel naar buiten en niet aan eten denken. Daarna zie je wel weer verder toch? Vandaag zijn we ook lekker buiten geweest. Mijn mandje en nog een ander mandje en nog een ander mandje en Tjessi’s kussen gingen ook mee naar buiten. Tjilla ging heel snel rondrennen en toen dacht ik dat ze me een mep ging geven, maar dat deed ze niet. Ik hoop dat Tjilla ook echt vrienden wil worden, maar ze is soms een beetje jaloers. Gelukkig zijn het mensenmeisje en Tjessi niet jaloers. Ik ga zo weer met het mensenmeisje knuffelen, dan leg ik mijn kop op haar hand en ga ik beetje dutten terwijl ze lieve woordjes tegen me zegt. Dag Kever tot de volgende keer en morgen in de test iets wat jij denk ik heel leuk vindt! Pootjes en knuffels en kauwstikkies van mij en ons!

  1. Hoi lieve Tjaiia, wat klinkt dat gezellig met mandjes en kussens buiten, jullie hebben ook een machtig mooi buiten, je mag altijd een keer in mijn tuin komen hoor!, dat lijkt me gezellig, Bolle vond dat iedereen in zijn tuin mocht komen, en ik vind dat ook, ik duim voor je dat Tjilla echt een vriendin wordt, dat zau veel fijner zijn toch, een zusvriendin?, maar gewoon een zus is ook leuk, zooo heee en nau ben ik helemaal benieuwd naar jullie riefjoew morgen!! ik ga raden, is het iets met snekkies, of met balletjes?, wat spannend, ik ga morgen natuurlijk kijken want ik lees jullie riefjoews altijd!!, lieve Tjaiia, ik hoop dat je fijn hebt geknuffeld met je mensenmeisje, ik stuur jau en Tjessi en Tjilla en jullie mensenmeisje heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn va Kwever!!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies verstopt, je hoeft ze niet te delen!!!

Reacties zijn welkom