Bram over het leven bij hem thuis

het leven
Hoi lieve allemaal, vorige keer kwam mijn vrouw op bezoek en toen ging de peereboom ineens verhuizen. Er kwamen fraage over hoe het nu zit met mij en met mijn vrouw. Op mijn feesboek heb ik het al een beetje uitgelegd en er is ook een blog geweest over het verhuizen. Omdat er misschien nieuwe mensen bij de blog zijn gekomen vertel ik het nog een keertje. Dan is niemand in de war met hoe ik het nu doe.

Heel kloos

Lang geleden woonde mijn vrouw bij haar moeder en broer saame. In deze periode werkte mijn vrouw ook bij een dierenasiel. Daar kwam ik terecht. Ik was toen nog een kitten en de dierenambulance heeft mij op straat gevonden en toen naar het dierenasiel gebracht. Daar het levenleerde ik mijn vrouw kennen. Zij heeft mij verzorgd. De vorige poes van mijn vrouw was een ster geworden en mijn mensen vonden het heel stil in huis. Mijn vrouw is direct naar het dierenasiel gereden en daar heeft ze mij gehaald. Toen kreeg ik dus een huis met mensen. Omdat mijn vrouw niet presies wist hoe het zou gaan met huizen en wonen en al die dingen, heeft mijn vrouws broer mij geadopteerd. Ik ben dus saame met mijn vrouws broer. Of te wel, mijn manspersoon. Door de jaren heen zijn we allemaal heel kloos met elkaar geworden en vond ik ook dat we allemaal saame konden zijn en doen.

Saame

Mijn vrouw is saame met mij maar ook met Mila, mijn gevonden zusje. Het is niet zo dat we maar één baas hebben want dat kennen we niet. Er zijn drie personen, Ooma, manspersoon en mijn vrouw die mij verzorgen en knuffelen. Ik ben dus niet alleen en dat vind ik echt heel fijn. Daarom wil ik ook niet verhuizen saame met mijn vrouw. Hoewel ik haar wel mis, vind ik het zo prima. Ik heb ook een roetiene met dees mensen. Mijn ooma is altijd vroeg wakker en die zorgt ervoor altijd dat ik ‘s morgens moes krijg van goermet. Meestal is het kipsmaak omdat ik dat lekker vind. Maar ooma zorgt er ook voor dat ik alles proef. Dus ik heb ook wel eens vis of garnaale of ineens rund. Mila en ik deele een kuipje moes saame. Daarnaast heb ik ook gewoon brokken en sneks. Die geven ooma, mijn manspersoon of mijn vrouw om de beurten.
Mijn manspersoon zorgt ervoor dat ik naar de dokter ga als ik moet gaan. Als ik een vakzienaazie nodig heb of als ik iets aan mijn tannen heb dan ga ik saame met mijn manspersoon. Mijn manspersoon is ook voor de dutjes. Hij heeft een super zachte buik waar ik lekker op kan dutten. Dat heb ik wel eens verteld in een blog hoe dat gaat. Dat ik dan sta te zeuren en dat hij me dan optilt en vervolgens op zijn buik neerlegt. Dan gaat mijn motortje meteen draaien.

het levenTeerapie

Mijn vrouw zorgt voor de tjek. Doet Brammie nog alles en wat heeft Bram allemaal gedaan. Saame zijn we gefoelig en praate we heel veel. Over van alles en nog wat. Zo praate we als er ferdriet is doordat er een vriendje een ster is geworden of als iemand boos is. Maar ook als er kei blij nieuws is, dan deele we dat ook. Mijn vrouw zorgt er ook voor dat ik genoeg kusjes op mijn kop krijg en dat ik goeie knuffels krijg. Het is een teerapie voor mij en voor mijn vrouw. Het is wennen voor ons allebei dat we niet meer saame woone maar we blijve altijd saame, hoe dan ook. En natuurlijk ook voor blog want anders kan ik niet bloggen. Mijn vrouw houd het schermtijd in de gaten. Dat ik niet teveel achter de peecee zit want dat is niet goed voor je ooge. Maar dat je saame op afstand kan woone, kan best!

10 thoughts on “Bram over het leven bij hem thuis

 1. Hallo vriendje Bram,

  Dank je welles voor jou super schrijf, want nu snapper ik hoe het is, Ik maakte me wel een zorgjes om jullie. Nu snap ik ook hoe het met Toby is, alle 3 jullie mensen zorgen ook voor Toby, maar oma heeft hem geadopteerd. en vrouwmens gaat met Toby wandelen.
  Vrouwmens is nu verhuisd en woont nu in een huis helemaal voor haar alleen en komt vanuit dit huis steeds naar jullie voor verzorgen en natuurlijk veel knuffelen.
  Bram ik vind dat jij een grote bofferd bent met zoveel lieve mensen om jou heen.
  Voor jullie allemaal een heel fijn weekend en veel knuffels van mijn vrouwtje. Heel veel kopjes en pootjes van jullie grote vriend Jip.

 2. Hoi Bram,

  Samen wonen kan heel prima als je niet bij elkaar in huis woont, want dat doet mijn deeltijdbaasje ook.
  Zij woont ook niet bij mij en toch is ze een soort baasje van mij, van haar krijg ik altijd een lekkere snoepje als ze binnenkomt, en een aai over mijn koppie.

  Vind dat je het goed voor elkaar hebt hoor Bram, jij hebt 3 mensen waar je alle 3 verschillende dingen mee samen doet, dat is super koel.

  Pootje van Tommy!

 3. Haai Brammiekerel,

  haai jongeman ik ken jou toch ergens van?
  Loes wie is die kerel?
  Wat zeg je, Bram?
  Haai kerel Bram ik ben Oopa Floris en ik wil jou iets vertellen. Maar ik moet even nadenken…
  Uuhhmm
  Ooh ja, jou vrouw doet iets met de peereboom.
  Whaaaa haaaa, keivet!
  En mijn vrouw zegt dat jouw vrouw nu ergens anders woont?
  Ik snap er niks meer van.
  Loes leg eens uit!
  Heb jij een pinkelboom Bart?
  Hee Loes ik wil ook een pinkelboom.
  IK WIL EEN PINKELBOOM!
  Wat nou er wordt nie gepinkeld.
  Die is gek.
  Ik wil mijn vrouw…
  Bart waar is mijn vrouw?
  Mijn kop voelt als ouwe krentemik.
  Ik moet dutten,

  De toedels kerel

 4. Heeee lievd Brammievlinder, wat een goede letters heb je gemaakt!, nau snapt iedereen hoe het zit met jau en je famielie, drie mense is ekstra gezellig denk ik, met iedereen doe je weer andere dingen, dat heb ik hier ook met mijn mensen, krijg jij ook kusjes op je kop?, ik ook!, daar vertel ik morgen over, toefallig hè?, en wat sta je mooi op de footoos, fooral die footoo dat je gekriebeld wordt, dat je je oog dicht hebt omdat je aan het genieten bent, kriebels en knuffels en kusjes zijn zoooooo fijn, ik wil het de hele dag door wel, en ook in de nacht, vannagt sliep ik de hele tijd bij mijn mensen op bed, helemaal tegen ze aangekropen en ik heb ze ook nog vier keer wakker gemaakt voor ekstra knuffels!, lieve Brammievlinder ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes en zachte neusjes, en een grote knuffel, en spesjaal voor jau heb ik kipsnekkies neergelegd op het akwaarium, en voor je vrouw heb ik een bos bloemen, het is van Kevermans!!

 5. Hoi Bram.
  Wat heb je je woon situatie goed uitgelegd.
  Nu heb je op verschillende plaatsten mensen wonen,maar ze houden allemaal van je.
  En voor jou veranderd het wel,maar toch ook weer niet.
  Ik vind het fijn dat je wel kan bloggen!!
  Dank je wel voor je uitleg.
  Zachte kopjes van Muzette

 6. Hoi Bram, gezellig, jij en je mensen. Als ik het goed begrijp is er altijd iemand voor jou. Mijn Sam is een 1 op 1 poes. Ze wil alleen met mij. Ik heb haar uitgelegd dat ik van de zomer wel weer eens met vakantie wil en dat de oppas een lieverd is, maar ze luistert niet. Het is nog geen zomer; we zullen zien. Voor jou en je mensen een fijn weekend!

  1. Misschien kan je Sam beloofe om iets lekkers mee te nemen van je vakanzie?? Dan snapt Sam het misschien. Sam hoef nie bang te zijn. We zijn allemaal friende hier. Kom je vaker Sam? kopje van mij, Bram

 7. Lieve Bram, je hebt mooie letters geschreven over hoe jij woont . Kei gezellig Bram, bij Ooma en jouw baasje en jouw vrouwtje dat niet bij jou woont maar toch heel vaak komt. Een soort LAT-relatie eigenlijk. En dan zijn er nog zusje Mila en broer hond Toby. Jij hebt het heel fijn lieve Bram. Fijne avond Bram, knuffels van Ina en Floortje.

 8. Lieve meneer Bram,

  Wat woont u bij een fijne familie. U bent een team met zijn allen. Het maakt niks uit als je niet in hetzelfde woont. Dan kun je nog steeds samen zijn. Dat zie ik aan CW, die een eigen thuis heeft èn iedere dag bij ons langs komt. CW hoort ook gewoon een beetje bij onze familie.

  Lief koppie van Japie

  1. Liefe Japie, ik ben het, gewoon Bram. Dat mag van mij. Met u foel ik me anders en ik foel me liefer gewoon. Ik vind het kei tof om te lezen dat CW altijd langs komt, dat is gezellig. Kun je misschien iets meer vertellen over CW, dan weet ik wie mij friende zijn. Ik zie je graag terug op de blog. Kopje van mij, Bram

Reacties zijn welkom