Kever heeft een mening over genoeg knuffels

knuffels

Toen mijn mensen me ophaalden in het asiel wisten ze niet of ik het fijn vond om te knuffelen, maar ik kroop meteen de eerste nacht tegen mijn vrouw aan, ze sloeg haar arm om me heen en ik ging keihard brommen, zo hebben we toen een tijd gelegen, daarna heb ik dat nooit meer gedaan, het was om te zeggen dat ik blij was dat ik een famielie had gekregen, en toch moest ik in het begin wel een beetje wennen aan knuffels, ik ging altijd bijten of krabben als mijn mensen me iets langer aaiden, niet echt heeeeeeel erg hard hoor!, maar je kon wel bloederige PUNTjes van mijn tanden of mijn nagels in hun vel zien.

Wangen

Daarom waren mijn mensen de eerste tijd foorsichtig, ze aaiden me steeds maar kort en alleen op mijn hoofd, want als ze me achteraan mijn rug aaiden werd ik boos, gek hè want dat vind ik nau juist helemaal top!, ik bijt en krab allang niet meer, alleen soms bij het spelen, maar dat is per ongeluk, en ik ben een echte knuffelbips geworden folgens mijn mensen, eigenlijk zeggen ze knuffelkont, maar dat vind ik niet netjes voor op de blog, ik vind alle soorten knuffels fijn en het mag ook over mijn hele lijf, mijn vrouw pakt een paar keer per dag mijn wangen tussen haar handen en doet MWAHMWAHMWAH, hele grote klapzoenen op mijn hoofd, dat deed ze bij Pop, Beer, Mol en Bol ook en die vonden dat net zo fijn als ik!, mijn vrouw zegt altijd niks moet behalfe kusjes, en dat vind ik best een goed PUNT.

Netjes doen

Ik ben heel erg bang van ruusie en harde stemmen, dat vind ik zo grieselig!, als ik iemand buiten hoor schreeuwen kruip ik onder het bed, ik doe zelf ook nooit lelijk tegen andere katten, dat je gromt of blaast ofzo, als ik een andere kat zie tetter ik gewoon Wie ben jij? Ik ben Kever!!, ruusie is nergens goed voor, ik vind dat iedereen gewoon netjes tegen elkaar moet doen, Loes had deze week en forige week zulke mooie letters gemaakt over je gedraage, en ik ben het helemaal met haar standPUNT eens.

Anfelop

Als mijn mensen een arm om me heen slaan en me aaien kruip ik tegen ze aan en doe mijn hoofd tegen hun hoofd, ik geef neusjes en kleine likjes, soms bijt ik heeeeeeeeel zacht, dat is om te zeggen dat ik mijn mensen lief vind, en dat ik wil dat ze mij ook lief vinden, ik wil zeker honderd keer per dag horen en foelen en zien dat mijn mensen me lief vinden, en ik laat het ook zeker honderd keer per dag zien, mijn mensen zeggen weleens dat ik nooit genoeg knuffels kan krijgen en dat is ook zo, en nau heb ik een plan bedacht: als iedereen die een knuffel van mij wil een anfelop naar mij stuurt dan doe ik daar knuffels in en stuur de anfelop naar jau toe, als je de knuffels uit de anfelop hebt gehaald kan je knuffels voor mij erin doen en hem weer terug sturen!, zo krijgen we allemaal ekstra knuffels, en dan hoeft er geen ruusie meer te zijn toch?, als je knuffelt kan je niet boos zijn, en als je niet boos bent hoef je geen ruusie te maken, PUNT uit.

34 thoughts on “Kever heeft een mening over genoeg knuffels

 1. Hallo grote knuffelvriend Kever,

  O wat ben jij een KNUFFELKONT, ja en dat doe ik schrijf met grote letters en ze zijn helemaal van goud. Het is het mooiste woord wat er is en daarom mag dit altijd miauw worden gedaan. Mijn vrouwtje zegt dat als we zoveel van knuffelen houden het een teken is van veel van elkaar houden en daarom is het heel belangrijk dat dieren en mensen het doen. In de mensenwereld wordt het miauw veel te weinig gedaan, wat is dat toch erg. Ik doe vrouwtje ook altijd veel knufjes en kopjes geven en heel veel bij haar liggen of zitten. Ik ben kampioen met kusjes geven in haar snuit en wat te denken van de echte beroemde likkusjes op maar neus. Dat zijn de allerbelangrijkste, alleen mag ik het niet te lang van vrouwtje omdat we zo’n schuurpapiertong ( nou ja wat is dat no weer) hebben en dan komt het voor dat vrouwtjes neus stuk gaat. Hele zachte kroelpootjes geef ik ook heel veel en alleen met mijn kussentjes van mijn poot hoor.
  Kever ruzie maken en zelfs wat mensen doen heel gemeen en lelijk tegen elkaar is heel erg en waarom toch, vrouwtje en ikke snappen dat niet hoor, je hoort RESPECT voor elkaar te hebben en heel veel liefde aan elkaar te geven.
  Ja een ding ik doe wel lelijk tegen de buurpoezen, maar dat is om ze te laten weten dat ze uit mijn tuin moeten gaan en even moeten omlopen naar het bosje een stukje verder van ons huis.
  Kever vandaag is het zondag en dat is de dag van knuffelen en super lief voor elkaar zijn. ik doe met de schrijf heel veel knuffels mee sturen van vrouwtje en mij en ook speciaal voor jouw lieve mensen. Nou hoop ik wel dat de postduif ze met je snekkie bij je kan brengen. Het tegen postduif miauw gedaan dat hij jouw snekkie onder je schaapje moet leggen.
  Nog een grote poot en kopstoot van jouw grote vriend Jip

  1. Hee lieve grote vriend Jip, we hebben de knuffels gekregen, dankjulliewel!, en het snekkie lag onder mijn schaapje maar nau zit het in mijn buik, wat fijn dat jij ook zoveel knuffelt met je vrouw, dat is heerlijk hè?, en er zijn wel een miljoen verschillende knuffels die je kan geven, ik geef mijn mensen graag neusjes, maar ook likjes, en natuurlijk kopjes, en ik kruip graag tegen ze aan als ze slapen, gisternagt had ik languit op het grote bed geslapen, op mijn rug met mijn voorpoten boven mijn hoofd, mijn vrouw had helemaal geen plaats meer maar dat gaf niks zei ze, ze vond het zo gezellig!, ik vind het mooi dat jij kroelpootjes geeft, dat is heel biesonder, en ekstra lief denk ik, en die neuskusjes die jij geeft doe ik altijd op het voorhoofd van mijn mensen, raps raps raps met mijn tong, en dan zegt mijn vrouw altijd dankjewel Keef maar het doet een klein beetje pijn, gek hè?, ik vind ook dat mensen geen ruusie moeten maken, je mag best een keertje blazen maar dan is het klaar, je hoeft niet aan de gang te blijfen vind ik! lieve Jip ik heb voor jau en je lieve vrouw een heeeeeeele grote berg knuffels in een anfelop gedaan, ze zijn van mij en mijn mensen, met een snekkie erbij voor jau!, en ik geef ze zometeen aan de postduif mee!, en ook nog heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jullie allebei!, ze zijn van Kever!!!

 2. Leve meneer Kever,

  wat een onwijs lieve actie.
  Ik ga gauw een envelop en een postzegel vragen.

  Ik stuur vanaf hier alvast heel veel knuffels voor iedereen die het hart nodig heeft. Of omdat ze knuffels net zo fijn vinden als ik.

  Veel knuffelige kopjes van Japie

  1. Dag lieve grote halve Koen Japie!, gaaf dat je meedoet, en ik denk dat er geen postzegel op je anfelop hoeft hoor, want knuffels wegen bijna niks en toch foelen ze heel zacht en warm en pluisig aan, folgens mij foelen ze net zo aan als jij doet!, dankjewel voor de knuffelige kopjes, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeeeel veel grote maar lieve zachte kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor iedereen lekkere snekkies erbij gedaan!!, en ik ben helemaal blij dat je zo een purrfekt huis en een purrfekte famielie hebt gevonden!, logies dat Cato nog een beetje moet wennen, als je een audere damespoes bent wil je graag dat alles zo gaat als jij het wilt, doe maar ekstralief tegen haar en zeg maar dat zij de baas is, dat hielp bij Molly die hier vroeger woonde ook!

 3. Hallo Knuffelbips Pepeoom Super Kever +. Wat hebsse u mooi sjijfjes gedaan. Hier vinsse we je kan nooit genoeg knuffels krijgsse. Ze horen gewoonste bij het leven. Mijn fjouwtje segge dat ik een giant tank bensse in alles wat ik doe??? Ik begjijpsse dat niet maar dat is niet ergsse want ik kjijgsse megaknuffels. Ruzie vinsse mijn fjouwtje niet leuk maar se segge als je ruzie met haar kjijgsse heb je dat verdiensse. Nou ik segge u eerlijk ik hebsse dat nog nooit gesien. En wat een goed idee van de knuffels in een enveloppe. Ik ga hem heel snel naar u stuursse en ik hoor hier dat se van allemaal sijn. Zaza-Kae hebsse ook 1 fjaagje of u ook wat haartjes voor haar hebsse. Ze is haar krulletjes kwijt. Maar ze kjijgsse ze terug hoors. Ze hoopsse wel snel want het is kousser aan het worsse. Pepeoom voor u hebsse we allemaal enveloppen met knuffels en snekkies en ze zijn van ons allemaal. Die gjote envelop is natuurlijk van mij. Voor u mensen is er warme sjokolaasse melk met sjagjoom het is wat minder want de sjagjoom viel in mijn puikkie en een joomboster staaf. Miljoenste kjuffels van ons allemaal.

  1. Heeeeeeeeee daar is mijn grote slimme dappere Faalentino!!!, mijn allerliefste Pepejongen!, weet je wat erg is?, mijn vrouw moest lachen om die moeilijke woorden van giant tank, ze zegt dat ik dat ook ben, en ik weet helemaal niet wat het is!, nau ja als ik net zo ben als jij vind ik dat helemaal top!, jij bent zo een lief beertje, dat heb ik op de footoos gezien, en we hebben bijna presies dezelfde kleuren, wit met nog iets anders, je ziet meteen dat jij ook een zoon van Door bent, die heeft ook wit met nog een andere kleur!, en natuuuuuuurlijk stuur ik wat haartjes op voor mijn kleine Pepekindje Zaza-Kae, ik heb zoveel haren dat ze ze over haar hele lijfje kan plakken, ik doe ze in de anfelop met knuffels!, soms moet je wel een boos zijn, daar heeft je vrouw gelijk in, mijn vrouw is ook wel eens boos, maar je hoeft niet heel raar te gaan doen dat je aggress-ief wordt vind ik, mijn mensen zeggen dat ze mij nog nooit boos hebben gezien, en waarom zau ik ook?, lieve lieve Faalentino, dankjewel voor de anfelop met snekkies en knuffels van jullie allemaal, wat heerlijk nau heb ik altijd knuffels!, ik heb een hele grote stapel knuffels en neusjes en kopjes in de anfelop terug gedaan en ik geef hem zometeen mee aan de postduif, het is van Knuffelbips Pepeoom Super Kever +!!, mijn mensen zitten te genieten van de sjookoolaademelk en roomboterstaaf, en ze zeggen het geeft niks van de slagroom, want jij moet er nog van groeien!!

 4. Hoi Kever!

  Ik vind knuffels heel fijn en knuffels heb je nooit genoeg, vind ik. Ik wil geen knuffels van vreemde mensen want vreemde mensen vind ik eng maar thuis hebben we een afspraak dat ik veel knuffels krijg dus ik kom niet tekort maar eerlijk ik zou er wel nog meer willen. Als ze ’s avonds aan tafel zit met de laptop dan legt ze het pluusje langwerpige kussen voor haar en daar kan ik dan op liggen zo tegen haar aan. Dat is echt superdupergezellig. Wat lief van jou dat je de eerste avond tegen je vrouw aan ging liggen, ik vind dat je dat best nog wel een keer mag doen want dat vinden jij en je vrouw echt fijn. Sowieso is dicht bij elkaar zijn fijn. Ik zelf ben dus een echte knuffelpoes en thuis noemt ze me ook haar knuffeltje. Gelukkig hebben we elkaar thuis omdat het nu wel moeilijk is in deze tijd buiten dus is binnen goed en ook is het hier lekker warm. Ik geef je een lange-afstands-knuffel en ik hoop dat je daar blij mee bent, het komt helemaal uit mijn hart! Pootjes ook van Tjilla en Tjaiia. Tjilla wil nu steeds tussen de dekbedden in liggen tegen het mensenmeisje aan. Het mensenmeisje zegt dat Tjilla nu meer rielekst is door het Z-medicijntje dus Tjilla krijgt die nu altijd. Rielekst zijn is goed. Pootje van mij!

  1. LieveTjessi, wat gezellig dat jij ook een knuffelbips bent, ik snap wat je bedoelt met vreemde mensen, dat durf ik ook niet hoor!, maar voor andere katten die ik zie ben ik altijd heel lief, en ik durf wel knuffels van de mensen van de katten van de blog, want ik weet zeker dat dat allemaal lieve mensen zijn, ik denk ook niet dat ik een knuffel van een hond zau durven, jij wel?, mijn vrouw zegt dat ze het helemaal top zau vinden als ik in haar armen zau slapen, maar ik slaap nau al wel vaak tegen haar voeten aan, en dat is ook heel gezellig en ook lekker warm!, gisternacht heb ik de hele tijd tussen mijn mensen ingeslapen, en ik heb ze ook nog vier keer wakker gemaakt voor ekstra knuffels, mijn vrouw moest er om lachen en zei O Keef…, maar ja als je ineens een knuffel moet moet dat nau eenmaal vind ik, dankjewel voor jauw knuffel!, ik kon meteen foelen dat ie helemaal uit je hart kwam want hij foelde zooooo zacht en warm!, ja buiten is het moeilijk, dat hoor ik ook, daarom dacht ik ook aan die knuffels, en wat machtig mooi dat Tjilla zo rielekst is en tegen jullie mensenmeisje aankruipt!, ik vind het echt grandiejoos!, lieve Tjessi, ik stuur jau en je famielie een heeeeeeeeeeeele grote anfelop vol met knuffels, en de grootste die erin zit is voor jau, er zitten ook snekkies bij voor tussendoor, het is van Kever!!!

 5. Hoi lieve grote knappe vriend Kever. Wij vinden knuffelen ook zo fijn. Soms willen we allemaal tegelijk met onze vrouw knuffelen, maar dat kan natuurlijk niet. We passen niet allemaal op de schoot van onze vrouw. Onze vrouw probeert ons allemaal evenveel te knuffelen, maar soms heeft de ene het even harder nodig dan de ander. Wij hebben ook allemaal onze specialiteit, Bjarne gaat gewoon op schoot liggen en wil aaitjes, Oliver wil zoentjes, Kruimel komt alleen wanneer ze er zin in heeft en bij haar moet het knuffelen niet te lang duren, Bikkel is kampioen neusjes geven, en Juultje geeft zachte kopstootjes zij wil altijd zoentjes op haar koppie. Lieve Kever wij sturen jou een reuze envelop met onze knuffies en ppsst er zit ook een kouwstikkie in. Pootjes en knuffies van ons allemaal.

  1. Heee lieve bende, wat lijkt me dat gezellig, zo met zijn allen tegelijk knuffelen!, dan zijn jullie één grote knuffelbende!, mag ik ook meeknuffelen?, leuk is dat hè, dat iedereen weer anders wil knuffelen?,, mijn vrouw zegt dat Pop, Beer, Mol, Bol, Billy en ik allemaal weer op onze eigen manier knuffelen, en het geeft niks of het heel lang of heel kort is, of over je hele lijf of alleen op je hoofd, knuffelen is altijd helemaal top!, ik knuffel net als Juultje denk ik, maar soms geef ik ook per ongeluk keiharde koppen, daar moeten mijn mensen altijd om lachen, ik had mijn vrouw een keer een hele harde kop tegen haar neus aangegeven, ze zegt dat de tranen in haar oogen sprongen ervan en ze moest er heel erg om lachen!, ik heb jullie anfelop gekregen, wat een berg knuffels zijn dat, en ook nog een kouwstikkie, dankjulliewel!!, lieve Bjarne, Bikkel, ajuultje, Olivet en Kruimel, ik doe er een heeeeeeeeeele grote berg knuffels van mij in en geef hem weer mee aan de postduif, er zijn genoeg knuffels voor jullie allemaal, en ook voor jullie vrouw, en ze zijn van Kever!!!

 6. Hajooooooooooooooooo poomsie

  Ooooooh knuffels furrstuure❤ oooooh ikke sal kijke offe ik nog floppies hep. Ikke ben een egge knuffelkater. Maar aween as ik hut wil. Aai me frauw me te lang dan gaat ik bijte. Met rood spul as gefolg.
  Maar as frauw haar deeke pak en op de bank gaat dan komp ik bij haar wigge en ooooooooooooh dan wil ik awwe knuffels fanne weerelt hihihihihihi.
  Ikke hep onner uwes musiekinnstjument stikkies legt!!
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heee lieve grote amsedamse zwartepantersiejemees, net als ik!, wat gezellig dat jij ook zo een knuffelkater bent!, ik moet soms heeeeeeeel eventjes bijten als mijn vrouw mijn buik aait, maar dan ga ik snel likken, om te zeggen dat ik het niet zo bedoelde, en eigenlijk ben jij dus een knuffeldekenkater!!, ik vind dekens ook zo lekker als ze heel zacht en pluisig zijn, dan ga ik altijd keihard brommen en triftraffen, zo lekker vind ik dat!, ik stuur jau en je famielie alvast heeeeeeeeeeeeel veel grote zachte knuffels in een anfelop, ze zijn van je poomsie Kever!!!, en er zitten voor jau natuurlijk kaastoktoknoepies bij, zeg maar niet tegen je mensen, vanwege het diejeet, en ik heb miin kouwstikkies al gevonden, dankjewel!, ik bewaar er eentje voor vannagt als ik muziek ga maken!!!

 7. Hoi lieve Kever,

  Best spannend hè, bij nieuwe mensen komen wonen. Ik kende mijn nieuwe mens natuurlijk wel, maar wilde bij Baas Jaap blijven. Maar die moest naar Dikke Rooie en Kater Vlo, naar Regenboogland.
  Kater Vlo had al gezegd vanuit Regenboogland, dat dat met die klapzoenen op mijn kop, die jij ook zo fijn vindt, wel goed zou komen, want hij kreeg ze ook altijd. Maar je moet toch maar afwachten. Maar de eerste avond kreeg ik ze gelukkig al.
  En ik mag ook fijn op het bed, en eigenlijk alles wat ik vroeger ook mocht. Behalve naar buiten, maar dat vind ik niet erg, ik vond buiten altijd een beetje eng. Toen Dikke Rooie er was, durfde ik wel met hem mee, maar in m’n eentje vond ik het griezelig.
  Wat ik hier wel doe, en wat ik bij Baas Jaap niet deed, is op de laptop zitten, en aan het snoertje van de muis bijten, want baas Jaap had geen muis met een snoertje. Trouwens, is het gek dat je aan de muis komt als kat zijnde, moeten dat ding maar geen muis noemen. Een echte muis heb ik nog nooit gevangen, want ik roep altijd luidkeels dat ik er aan kom 🙂 . Kennelijk hebben spinnen geen oortjes, want die vang ik wel voor mijn vrouw, want die is er bang voor, snap je dat nou?
  Bovendien zit ik op de computer om met jou te mailen, 🙂 .

  Wat ben je toch een goede opvolger van Bolle, Kever. Ik snap waarom hij jou uitgekozen heeft voor je mensen. Je bent net zo goed en wijs als hij, een kater die vindt dat we lief voor elkaar moesten zijn. Bolle moest vast goed zoeken voor hij zo een kater vond die kon wat hij kon, maar het is hem gelukt. Ik denk dat hij hartstikke trots op jou is!!
  Lieve vriend Kever, heel veel kopjes voor jou en je mensen, en lieve groetjes van mijn vrouwmens.
  Je vriendin Fietje.

  1. Heeee lieve Fietje, ja jij woont nog korter bij je nieuwe vrouw dan ik, ook al kende je haar al, maar dat was toch heel anders natuurlijk, maar als Kater Vlo zegt dat het goed is dan is dat zo, daar kan je op fertrauwen!, hau jij ook zo van die klapzoenen?, heerlijk is dat hè, ik ga er altijd goed voor zitten en het zijn er altijd te weinig vind ik, wat erg dat je niet in snoertjes mag bijten!, Popje deed dat ook altijd hier, daarom zitten veel snoeren in een soort zacht spul, is dat lekker; snoertjes?, misschien moet ik het ook eens gaan proberen!, ik heb wel gisternagt toen ik op bed sliep aan dat zachte dat er omheen zat gekrabt, ik krab altijd ergens aan als ik even wakker ben, het is altijd heel zachtjes, en dan val ik weer in slaap, O ja? roept mijn vrouw, ze zegt dat ik mijn mensen vannagt de hele tijd wakker heb gemaakt voor knuffels!, ja dat is zo maar daar kan ik toch niks aan doen?, als ik een knuffel nodig heb heb ik een knuffel nodig!, dankjewel voor je mooie letters over Bolle!!!!, zooo heee ik word er gewoon een beetje ferleegen van!, zau hij echt trots op mij zijn?, ik foel Bolle hier vaak, hij foelt zo lief en dapper, het foelt fijn als hij er is, ik hoop dat jij Vlo foelt Fietje!, ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeeeeeeel veel kopjes en knuffels in een grote anfelop, ze zijn van Kever!!, en ik doe er ook snekkies bij!!

   1. O ja, en Vlo is vast heel blij dat jij zo goed voor je vrouw zorgt!!, want dat kon Vlo zoooo goed!, en meneer Jaap is vast trots op je dat je zo goed gewend bent in je nieuwe huis en bij je vrouw!!!

    1. Vlo is hier heel vaak, en hij zegt dat Bolle echt heel trots op je is!!
     En Baas Jaap is ook heel trots op jou en mij. Er kwamen altijd lichtjes in de ogen van Baas Jaap als mijn vrouw hem over Bolle en jou vertelde.
     Ik vind het fijn dat ze samen zijn daarboven, Bolle, Baas Jaap en Vlo, en al onze andere vriendjes en vriendinnetjes die over de Regenboog zijn gegaan.
     Wij hebben hier elkaar, en zij passen daar op elkaar.
     Dat voelt goed, niemand is alleen, maar samen, zoals Bolle zou zeggen!!!

     1. Lieve Fiet, dankjewel voor je mooie en lieve letters, en gelukkig dat de sterren niet alleen zijn, en dat wij ook bij elkaar zijn, Samen, presies zoals Bolle zei!, heeeeeeeel veel kopjes van Kever!!

 8. Hoi Kever,

  Je bent met recht een echte lieve mooie knuffelbips, en dat mag ook.
  Tommy vind knuffelen wel fijn, maar alleen bij zijn baasje.
  Ik geef hem soms een aai over zijn bolletje en dat vind hij prima, maar knuffelen mag alleen de baas met hem.

  En vind het een heel goed idee om knuffels op te sturen, goeie aksie hoor.
  Zo krijgen we allemaal héél véél knuffels, en dat is beter dan ruzie.

  Voor jou een dikke knuffel van mijn deeltijdbaasje, en van mij liggen er snoepjes op het buro voor jou.

  Voor je mensen hebben ik een kerst cake in de keuken neergezet.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve Tommy en lieve Mevrouw Annelieke, ben ik echt een lieve mooie knuffelbips?, zooo heee dat vind ik helemaal top om te horen!, en een aai over je bol is ook een knuffel vind ik!, Grote Beer die hier vroeger woonde wilde alleen over zijn bol geaaid worden, maar dat vond hij heerlijk, en dat is het belangrijkste!, gelukkig dat jullie knuffels ook beter vinden dan ruusie, ik ben bang van ruusie, ik vind het zoooo grieselig!, gisteren was iemand aan het schreeuwen op straat en toen kroop ik meteen onder het bed, dankjulliewel voor de knuffel en de snoepjes!, en mijn mensen roepen Heel erg bedankt voor de kerstkeek, hij is heerlijk!, lieve Mevrouw Annelieke en lieve Tommy, ik stuur jullie een anfelop met een heeeeeele grote berg knuffels voor jullie alledrie, er zitten ook snekkies bij voor iedereen, en het is van Kever!!!

 9. Lieve Kever,

  wat hebbie weer jou mooie letters gemaak. Jij heb letters met zachte puntjes van knuffelhaar en ze staan in jou eigen folgorde. Selluf ben ik heelemaal eens met jou letters en dattie nie zofeel van ruusie houw. Mij vrouw roep, Loes Kever houw heelemaal nie van ruusie. Heelemaal NIE! Jij hoef er niks mee Kever…
  Jij ben een jou eigen knuffelkater geworre Kever en ik vinnut biesonder. Assie zofeel meegemaak heb en jij durref nog stees te knuffele. Dan bennie dapper Kever. Misschien kan jij ooit jou knuffelmeeloodie maake op jou spieraal. Dattie zo jou mense wakker knuffel. En jij kan erbij spinne Kever, dattie Spieraalspinne doe. Folges mij eigen kan jij jou mense dan heel feel blij maake.
  Selluf vin ik knuffele ook fijn maar nie als ik moet eete Kever. Dan wil ik wel mij preifussie en mij rust. Als mij vrouw mij eigen kam doe wij alteit heel feel knuffels geefe. Dan doe ik zofeel spinne Kever, mij vrouw zeg. Loes het is jou mooise geluid. Dan foel jij wel heel feel geluk in jou hart.
  Daarom heb ik vandaag mij knuffeltaart gemaak en er zit zachte spekjes in en toffeee en hartjes met letters van dattie elkaar lieve dinge zeg. Boofe op lig kouwknuffels en ze zit in mij enflop dus jij moet ze wel oope maake. En er lig nog een enflop Kever en er sta Ooma op. Jij mag het nie ferklappe maar in mij enflop zit hartjes van massepein en zachte kattepootjes van sjooklaa. Ooma heb het nu noodig….

  Loesje

  1. Lieve Loes, ik snap heel goed dat jij HELEMAAL NIE! van ruusie haudt, ik ook niet, ik vind het grieselig!, gisteren was hier iemand op straat heel erg aan het schreeuwen, het was al donker, en ik werd er bang van, toen heeft mijn vrouw me ekstra geknuffeld, ze zei Let er maar niet op Keef!, en toen deed ik dat ook niet meer, ik snap niet waarom mensen schreeuwen of gekke dingen doen die veel lawaai maken, dat hoeft toch helemaal niet?, mijn mensen zeggen dat ze mij nog nooit boos hebben gezien, dat ik doe blaasen ofzo, nee dat doe ik ook niet want ik vind het niet nodig!, en wat een goed iedee van de knuffelmeeloodie, ik ga er meteen over denken hoe ik die kan maken, samen met het spieraalspinnen!, wat fijn dat jij en je vrouw zo goed knuffelen als ze jau kamt, zooo heee en dat je vrouw dan zegt dat jauw spinnen het mooiste geluid is in haar hart… logies dat je dan gelukg in je hart foelt!, lieve Loes wij zitten hier met ons drietjes te genieten van jauw knuffeltaart, ik ben aan de kouwknuffels begonnen, en mijn mensen aan de toffee en de hartjes, ze vinden het een heerlijke en ook prachtige taart, en de enfelop bewaren we voor Ooma, die gaat er heel erg blij mee zijn!!, ik stuur jau en je famielie een heeeeeeeele grote berg knuffels, ze zijn verstopt onder spieraalfrietjes met een sous waar je echt waar van gaat spinnen, en het is van Kever!!!

 10. Hoi Kever,
  Hier Moby, jaaaaaa knuffelen vind ik nu ook heel erg fijn!!!!
  In het begin moest ik er niets van weten maar na een tijdje mocht mijn vrouw over mijn kop aaien……en dat beviel goed!!!!
  Nu vind ik het zelfs heerlijk als ze ook over mijn buik aait.
  Ik vind het ook niet erg als vrouw mijn kop vast houdt en dan mijn oren aait……..alleen die klapzoen dat vind ik echt helemaal niks!!!!
  Maar je hebt helemaal gelijk…….als je knuffelt kun je niet boos worden!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Heee lieve Moby, wat gaaf dat jij ook een knuffelbips bent!, logies dat je eerst moest wennen, dat had ik ook, je moet eerst zeker weten dat je iemand kan fertrauwen, ik vind het ook helemaal top als ik op mijn buik wordt geaaid, hij is ook mooie groot en zacht daarvoor, die van jau ook?, en niet iedereen hoeft klapzoenen fijn te vinden hoor, dat is juist zo leuk dat iedereen weer anders wil knuffelen!, de een wil alleen op zijn hoofd geaaid worden, en de ander oferal, bij mij mag alles en ook altijd, en dan NOG meer!!!, lieve Moby en Panda en Dopey en Izzy en Belle en Tica en jullie vrouw, ik stuur jullie heeeeeeeeeeeeeeel veel grote zachte dikke knuffels in een anfelop, er is genoeg voor iedereen, en ze zijn van Kever!!!

 11. ha lieve Kever, wat een fijne letters heb je gemaakt vandaag. Ik denk dat we er allemaal aan toe zijn zulke lieve letters te lezen en ontvangen. Elke letter is een knuffeltje op zich. En in deze rare en soms moeilijke tijden zijn knuffels extra belangrijk en fijn.

  Je bent dus een grote knuffelbeer of knuffelbibs zoals je het zelf zo keurig zegt. De strekking is duidelijk: je bent dol op knuffelen. En wat ik zo bijzonder vind is dat je dat al meteen vanaf de eerste dag bij je nieuwe mensen was. Dapper ook… en heee daar is het woord held bijna weer uit mijn vingers op het toetsenbord geglipt.

  Muppet is op haar manier ook een beetje een held want ze heeft haar angsten in de loop van de jaren een beetje in toom weten te krijgen. Het heeft wel een jaar of 7 á 8 geduurd hoor eer ze zichzelf durfde te laten aaien. Maar nu vindt ze het heerlijk. Ze wil heel graag een knuffeltje van jou. Wij gaan deze week een envelop naar je opsturen.

  Nu roept ze prrrr prrr naar je vanachter haar verstop-kastje en een aai knuffel van mij

  1. Lieve Mevrouw Maria en lieve Muppet, als het leefe moeilijk is of raar of ferdrietig is het ekstrafijn om knuffels te krijgen vind ik, die heb je soms gewoon nodig, ik wil zelf als mijn mensen slapen altijd toch een paar keer knuffels, en dan maak ik ze wakker daarvoor, soms zegt mijn vrouw dan O Keef toch… maar ze weet dat ik er niks aan kan doen dat ik zoveel knuffels nodig heb, ik ben nau eenmaal een knuffelbips!, dankuwel voor de kompliementen, ik moet er zachtjes van tetteren omdat ik er blij van word, Muppet is echt waar een held!!!, als je zo dapper bent dat je zoooo lang bang was en je durft je dan toch te laten aaien… dan ben je een heeeeele grote held!, en natuurlijk stuur ik jullie een grote anfelop met een heeeeeeeeele grote berg knuffels!, als ze op zijn stuur ik weer nieuwe!, en spesjaal voor Muppet heb ik er snekkies bij gedaan, en ze mag ze achter het kastje opeten en ook de knuffels uit de anfelop pakken, het zijn zachte en foorsichtige knuffels, er zitten ook prrr prrr-s bij, ze zijn van Kever!!!

   1. O ja, en mijn vrouw zegt altijd dat je alleen maar een held kan zijn als je iets doet waar je heeeeeel bang voor bent en dat je heel moeilijk vindt, maar je doet het toch!, dus Muppet is echt waar een held hoor!!!!, van 🪲!! (leuk hè, er staat een teekeningetje van mij!!)

 12. Lieve Kever,

  Wat leuk dat je over knuffels schrijft, want daar zijn wij ook zo ontzettend dol op. Wij: Cindel, Fenneke en Jillie zijn perzen en we hebben een wat plattere snoet. Als er mensen zijn die daar wat van zeggen, dan zegt onze vrouw altijd dat dat komt doordat zij ons heeft plat geknuffeld. Wij moeten daar altijd een beetje om lachen, want dat is natuurlijk niet waar. Maar het is wel waar dat we elkaar heel veel knuffelen en kusjes geven. Vaak vragen de mensen dan waarom Ivar geen platte snoet heeft en dan zegt onze vrouw, dat dat komt omdat Ivar zo nieuwsgierig is en altijd overal zijn neus insteekt. En dat is wel waar, maar Ivar krijgt echt ook heel veel knuffels en kusjes. Onze vrouw is maar wat blij dat ze ons heeft, zeker in deze rare tijd van dat stomme virus en mensen elkaar daardoor niet mogen knuffelen.
  Wat een lief en leuk idee van jou om naar iedereen knuffels te sturen. Wij sturen nog even geen envelop, maar wij sturen onze knuffels voor jou met de wind mee en we hopen dat die bij jou aankomen. En als dat niet lukt, dan proberen we dat gewoon opnieuw, net zo lang totdat je onze knuffels ontvangen hebt.

  Lieve Kever, veel kopjes van ons vieren en veel liefs van onze vrouw, ook voor je mensen.

  1. Lieve Mevrouw Marjoke en alle kattenpoezels, wat heerlijk dat jullie ook allemaal zo dol zijn op knuffels!, mijn vrouw moest lachen dat jullie vrouw zegt dat jullie snoet zo plat is geworden door alle knuffels, Bolle zei altijd dat zijn hoofd zo groot en plat was geworden door alle kusjes!, en bij mij is dat ook zo denk ik!, misschien slijt Ivars neus gewoon minder snel, dat kan natuurlijk best toch?, als de weereld moeilijk is en raar en ferdrietig is het ekstrafijn om thuis te knuffelen met elkaar, ik mag alleen in mijn tuin komen maar ik foel wel dat alles steeds weer anders is, ik hoor best vaak mensen schreeuwen en dat vind ik grieselig, gisteren was iemand hier aan het schreeuwen op straat, zooo heeee ik kroop meteen onder het bed!, ik wil liever niet dat mensen boos doen of ruusie maken, ik maak zelf nooit ruusie en waarom zau ik dat ook doen?, jullie knuffels zijn vanmiddag aangekomen, het waren er een heleboel!!, dankjulliewel!, ik stuur jullie gewoon heeeeeeeeeeel veel grote zachte knuffels met een postduif, en als ze op zijn stuur ik nieuwe, ze zijn voor jullie allemaal samen, en ze zijn van Kever!!

 13. Doezel (een van m’n vorige katten) knuffelde ook heel graag, maar de eerste jaren mocht ik niet zijn onderste helft bij z’n achterpoten aaien. Hij kwam uit het asiel en het kan niet anders dat hij mishandeld is geweest. Later ging het gelukkig veel beter. En hij kon zo hard knorren, nu ik zo over hem schrijf mis ik hem weer heel erg.

  1. Lieve Mevrouw Sandra en lieve Roos, wat erg van Doezel, ik word er ferdrietig van als mensen zo doen aan dieren, dat mag toch helemaal niet?!, gelukkig dat hij later weer leerde fertrauwen!, want bang zijn is helemaal niet fijn, ik stuur u en Roos vandaag ekstaveel knuffels omdat u Doezel zo mist, hij mist u vast ook!!, heeeeeeeeeeel veel grote zachte knuffels, ze zijn van Kever!!!

 14. Hoi Kever.
  Hier nog even Muzette.
  Ik heb nog een flop op de bus gedaan met heel veel knuffels voor jou.Het is een flop met bubbeltjes plastic aan de binnenkant,dan kunnen ze niet beschadigen.
  Ik vind knuffels heerlijk.Dan lig ik bij mijn scullary girl en mijn spinnen gaat op volle toeren.
  Mijn scullary girl zegt dat ze je personeel wel snapt.Je hebt zo’n mooie kop om kusjes op te doen!!!!
  Mijn broer en zus hielden ook veel van knuffels.Fynn stond altijd klaar als mijn scullary girl thuis kwam en dan moest hij eerst knuffels hebben.Soms deed hij ook zijn pootjes om de arm van mijn scullary girl en dan daar mee knuffelen soms gaf hij ook liefdes bijtjes.Dan moest ze wel vaak “zachtjes” Fynney zeggen.En Sparkle lag ook vaak op schoot.
  Maar Fynn en Sparkle zijn nog wel vaak hier in huis hoor,alleen anders.Knuffelen gaat dan via ons hart.Dat kan ook.
  Lieve Keef wat een prachtige letters heb je gemaakt Ik heb stikjes met een knuffel strik eromheen,bij de gitaar gelegd bij het schaapje onder je bed.
  Zachte kopjes van Muzette en ook knuffels van mijn scullary girl.

  1. Lieve Muzette, ik heb de flop gekregen en de knuffels waren helemaal nog vers en zacht!, dat komt door de bubbeltjes natuurlijk!, ik heb ze er foorsichtig uitgehaald en een hele grote stapel knuffels van mij er in gedaan en ik stuur ze nau weer terug naar jau!, wat fijn dat jij ook een knuffelbips bent, en dat Fynn en Sparkle dat ook waren, en gelukkig dat jullie ze nog foelen, ze zullen vast wel langskomen om op jau en je scullary girl te passen, en even een sterrenkopje en een twinkelknuffel te geven!, want jullie blijven altijd bij elkaar horen, alleen anders, je zegt het zo mooi dat jullie nau knuffelen fia je hart, ja zo is het!, heb jij ook wel eens dat je zo hard moet spinnen dat je je een beetje ferslikt?, dat doe ik wel eens en Bolle had dat ook, ik moet ook tussendoor altijd even ontluchten, zo noemen mijn mensen dat, dan doe ik PFFFT met mijn mond, een soort pufje, allemaal omdat ik knuffels zo fijn vind!, lieve Muzette dankjewel voor de stikjes met een strik er omheen!, nau kan ik nog beter muusiek maken vannagt!, en het staat zo mooi feestelijk, ik stuur jau en je scullary girl heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever, en binnen bij de balkondeur staat een kommetje paprikaasjips voor jau en op tafel staat warme sjookoomel met slagroom voor je scullary girl, ik hoop dat je een likje slagroom mag!!

Reacties zijn welkom