Minnie over dat ze mensenopadag had

mensenopadag Hoi miauw daar ben ik weer. Jullie favoriete blogpoes Minnie. Foorige week sondag was het mensenopaa dag. Of nou ja zo noem ik het. Frau zegt dat het faaderdag heet maar ikke vind mijn naam mooier.

Nou en wie kwam er op mensenopadag langs? Mensenopaa natuurlijk hihi. Frau had mensengebakjes gehaald. En ikke heb heel veel liefe kopjes gegeven en ging op schoot en liet me aaien. Ook had hij weer noepies en wiekentsneks meegenomen. En kauwsticks. Jammie de bammie wat zijn die smul smul zeg. Lekker steeds een stukje er van af happen en dat lekker opsmikkelen.

Kijken

Eefe later ging hij de tuin in met karreton en papier. Dus ik mauwe dat moet in de blauwe bak. Mauw mauw. Want de groene is foor takjes en de swarte foor plestiek. Dat weet ik mensenopadag omdat ik als ik in de fensterbank zit ik zie wat waar ingegooid wordt. Nou miauw hij luisterde gelukkig. Was al ff bang dat ik moest gaan mauwen als brugman.
Ik zag dat er ook wat takjes op de grond lagen. En in de tuin stond een plantje wat mensen onkruid noemen. Selluf heb ik liefer wiewkruid hihi. Dus ik mauwde dat dat wel ook opgeruimd kon worden. Want de beste katlui staan achter een hordeur haha. Nou en toen kreeg ik een aaitje van mensenopa. Want hij vond dat ik heele goeie aanwijzingen gaf. Dus ik heel lief miew miew doen en toen kreeg ik noepies. Selluf ging ie wat mensenbrokjes eete.
Nou en ik maak me toch soms dingen mee joh. Jullie kunnen het op de footoos zien. Ikke ben sowieso altijd poes opzigter zodat alles goed gaat. Maar nou mocht ik ook echt mee hellupen. Ikke was ineens een furrbouw poes en mogt mensenopa dingen aangeefe. En opleten dat hij feilig op de trap stond. Want hij ging kijken of dat ding wat daar aan de muur hangt en wat fies en oud is weggehaald kan worden. Zitten ook steeds foguls op. En dan hoor je naast skrie skrie ook kraak kraak. Hij komt nog een follegende keer terug met ekstra spullen voor om dat ding weg te halen. Nou dat find ikke helemaal niet errug hoor. Krijg ik vast nog meer noepies en natvoer. Find het so leuk om furwend te worden. Dat je egt het gefoel hebt van ikke hoor erbij.

Zon

mensenopadag Laater die dag ging de son lekker warm schijnen dus ben ik lekker lang uit op de grond gaan liggen tsjillen. Tot dat ik helemaal gebakken en gebraden was. Toen ben ik om af te koelen in de wasbak gaan zitten. Eefe wat koels voelen aan mijn pootjes en aan mijn poezelige billetjes. Dat is tsjill joh en kan ikke iedereen aanraden.
Gaan jullie vandaag allemaal voor Frau mauwen? Het is haar furrjaardag vandaag. Selluf heb ik al langzalzeleven gemiauwd voor haar. Heb ook gesegd dat ze wat van mijn noepies mag eete. Vond ze lief van mij maar ze heeft liefer mensennoepies zegt ze.
Nou dit was het dan weer voor deze keer. Knuffels voor iedereen.

Poot, Minnie

8 thoughts on “Minnie over dat ze mensenopadag had

 1. Hoi Lieve Minnie,

  Allereerst gefeliciteerd met je frau, heb je haar ook al toegezongen met lang zal ze leve?

  Jou mensen opa is volgens mij best lief, want hij geeft jou aaitjes, snoepjes en lekkere snecks.
  Maar jij helpt hem dan weer met andere dingen, zodat hij weet wat er moet gebeuren.
  Jullie zijn gewoon een super teem, dat zie je zo.

  Met dit warme weer doe ik niet zo veel hoor, mij te warm af, ik lig dan graag voor de woei woei ding, dat woei woei gaat dan zo lekker over mijn buikje heen en dat vind ik super fijn.
  Of ik ga boven op mijn baasje liggen, zelfs met warm weer doe ik dat graag. Hihihi!

  Pootje van Tommy!

 2. Haai Minnie

  Hier is Oopa
  En …
  Wat moet ik Loes?
  Zingen?
  Tell mie de song!
  Wat?
  Lang zal je leven?
  Ken ik die?
  Natuurlijk kent Oopa die.
  Komt ie!
  Uhm…
  Allemaal graag….
  Zit u klaar?
  Uhm…
  Sjips ik weet niet meer wat ik moet doen?
  Hee mevrouw mevrouw
  Ik ben de weg kwijt…
  Wat Loes?
  Lang zal je leven?
  Ja natuurlijk leef ik lang
  Oopa gaat niet weg!
  Mevrouw ik ga nergens naar toe…
  Hellep…
  Waar ben ik?

  Gefeliesieflapdinges.

 3. Hoi lieve Minnie,
  Proficiat met jou vrouw!!!!
  Wat leuk dat jij al gemiauwd hebt voor haar!!!!!
  Gezellig hé mensenoopadag??? En zeker als je wat lekkers krijgt en mag helpen.
  Daar zal hij heel erg blij mee zijn geweest!!
  Je bent inderdaad een kluspoes nu!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

 4. Hoi Minnie.
  Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van je Frau.
  Wat goed dat je al gezongen hebt voor haar.Daar zal ze blij mee geweest zijn.
  Gezellig dat je mensen opa kwam.Maar nog leuker dat hij je altijd zoveel lekkers komt brengen!!.
  Dat heb je wel nodig als je overal bij moet helpen en aanwijzingen moet geven.
  Want dan kan je lekker snekken en daarna uitbuiken.!!
  Lief dat je je Frau ook wat lekkers wilde geven…..raar dat ze het niet lekker vindt,maar zo heb jij nog wat meer.
  Wat is het heerlijk he om lekker te bakken en braden in de zon.Dat doe ik ook graag! Alleen lukt het mij niet om in de wasbak te gaan liggen.
  Maar een ander koel plekje is ook fijn.
  Als je Frau lekkers heeft voor haar verjaardag raad ik je de slagroom aan,als die er is of paprika sjippies.
  Of nou ja,gewoon proberen wat je lekker vindt!!
  Fijne dag en dank je wel voor je mooie letters.
  Kopjes van je dinnetje Muzette.Ook felicitatie kopjes voor je Frau.

 5. Heee lieve Min, heeeeeeel veel feeliesietetters voor je Frau!!, en ook voor jau en je mensenopa natuurlijk, want jullie horen bij elkaar!, en wat een biesondere letters heb je gemaakt, over dat je klusMinnie bent!, ik vind het keidapper dat je zoveel kan en durft, ik zie dat je ook op het gereedschap let, of klus je ook mee?, het werk van opzichter is belangrijk en ferantwoordelijk, maar ik weet zeker dat jij dat kan Minski!, je mensenopa boft maar dat er zo een goede opzichter rondloopt die op alles let, op de feiligheid, op de keetering, of al het gereedschap goed is, logies dat je dan ekstra noepies krijgt want je moet natuurlijk wel op kragten blijven!, lieve Minnespin, ik stuur jau en je Frau en je mensenopa heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keefski!!!, en omdat me Frau jaarig is heb ik een hele grote taart gebakken met sjookoolaa en slagroom en aarbeijen, en voor jau heb ik een grote kom snekkies neergezet, en ik heb ook slingers opgehangen!!!

 6. Lieve Minnie,

  Wat heb jij een leuke mensenopadag gehad en je mensenopa ook, zo te lezen. Gezellig hoor, dat jij zo goed helpt en dat je alles zo goed in de gaten houdt. Dan heb je zeker al dat lekkers dat je krijgt echt verdiend !
  Wat bijzonder dat je vrouw net vandaag jarig is, Gefeliciteerd van ons allemaal voor je vrouw en voor jou natuurlijk ook. Onze vrouw heeft hier een speeldoosje staan met allemaal katten op een piano. Dat speeldoosje speelt “happy birthday to you”. Onze vrouw heeft dat doosje vandaag speciaal voor jullie laten spelen. Wij hopen maar dat die muziek bij jullie goed te horen was.

  Veel kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

 7. Lieve Minnie, gefeliciteerd met jouw lieve frau. En wat heerlijk is het dat jij zo’n lieve mensenopa hebt die zoveel lekkere hapjes meebrengt. Iedereen zou zo’n lieve mensenopa moeten hebben. -knuffel van mij en lieve kopjes van Pasa.

Reacties zijn welkom