Loesje vertelt over Minoes 

Minoes
lieve iedereen deze week wil ik u fertelle ofer Minoes. Van mij hart wil ik u zegge, ik vinnut moeiluk. Minoes was mij dinnetje en u weet, van mij eigen heb ik pas mij prootes gegeefe van mij Reegeboogbrug.

Assie het aan mij eigen had gefraag dan ga er niemand van mij vriendjes meer ofer ze Reegeboogbrug. Maar ook al bennie Moeder van alle Sterre, jij kan er niks aan doen. En toen op een dag fertel mevrouw Maria mij dat Minoes bij ze dokter was gewees. Jij weet assie naar jou dokter ga dan hoefie geen garnaaalebuufet te ferwachte. Hij heb ze witte jas nie aan om dattie sjef-kok is. Assie Sjef-kok was hattie misschien foor Minoes nog iets lekkers kunne maake. Foor ze buik, foor ze geluk…

Brug open

MinoesMaar Minoes foel ze eigen nie zofeel lekker en zij kon niemeer eete. Mij hart breek assie zoies hoor. Niemeer eete is nie goed foor jou gezond. Minoes foel ze eigen misseluk en zij kreeg ze prikje van ze dokter. Hij zeg, Minoes ze niere heb er geen zin meer in. Zij doe het niemeer. Dan kan jij zofeel eete assie wil, jou niere ga het niemeer doen. Ik zeg u eerluk, mij traane heb ofer mij wang gestroom van mij ferdriet en jij kan niks doen.
Mevrouw Maria heb mij eigen toen gefraag of ik misschien ze brug van ze Reegeboog oope wil zette foor als Minoes ze koffertje ga pakke. Mij hart dee heel hard boemse van prootes want jij wil het nie. Toen moes ik vechte in mij kop. Jij wil jou dinnetje nie laate gaan. Jij wil nie dat Mevrouw Maria ferdriet heb. Maar jij weet één ding zeeker van jou hart. Minoes mag nooit nie lijde van ze eigen. Assie ze Brug nie oope zet moet Minoes erofer heen klimme en zij heb ze kracht niemeer. Toen heb ik mij vriendjes Vlo en Bolle gefraag offie ze Brug oope wil zette. Soms ga het nie anders, dat heb ik nu geleerd.

Emoozie

MinoesMaar Minoes heb ze eigen zofeel sterk gehouwe. Zij heb nog dertien daage geleef. Zij dronk waater en zij kreeg heel feel liefde en knuffels van mevrouw Maria. Selluf heb ik Minoes iedere dag mij letters gestuur via berichjes. Minoes kwam niemeer op ze Feesboek maar wij heb toch kontak gehouwe. Assie dinnetjes ben dan ben jij ook dinnetjes als iemand aan ze laaste reis ga beginne. Dan geef jij steun en liefde met jou berichjes en jij neem afscheid. Jou hart tril van ferdriet maar jij kan het deele. Het is jou laaste wat jij saame heb, wat jij saame kan doen. Iedere dag kijk jij uit naar jou berichje ook al kraak en piep jou hart. Want jij weet dat jou dag ga koome dattie jou dinnetje los moet laate. Minoes heb mij eigen nog zofeel lieve letters en footoos gestuur. Mij vrouw heb mij eigen getroos en zij heb mij saardien gegeefe en ook foorel. Maar ik kon alleen schrokke van mij emoozie, jij proef het leefe nie. Mij hart zat als mij steen in mij buik van emoozie. Maar Minoes heb er niks van gemerk. Daar heb ik van mij eigen foor gezorg.

Geposeer

Minoes is nu ze ster. Mij vriendjes Vlo en Bolle heb Minoes met zofeel lief zijn binnegelaate Minoesofer ze Reegeboogbrug. Minoes ze ster straal nu in ze poezeheemel. Nu heb ze geen pijn meer en zij geniet van Reegebooggarnaaale in sjelei. Dat heb ze wel ferdien en nog zofeel meer. Mevrouw Maria heb mij eigen zo een mooie aandenke gestuur. U kan het op mij footoo zien. Het is ze mag-neet en mevrouw Maria heb het saame met Minoes foor mij eigen gemaak. Het is foor ze Hoedjessjoow en mij traane stroom weer ofer mij wang. Zoies mooi en lief en Minoes heb er met ze laaste kracht bij gepooseer. Jij weet nie wat jou eigen oferkom. Lieve Minoes, misschien kan jij mij eigen hoore. Jou dinnetje Loesje. Van mij hart wil ik jou zegge, ik mis jou. Jou vrouw Maria en jou zus Muppet mis jou. Maar wij fergeet jou eigen nooit. Jij zit in onse hart foor alteit. En van mij eigen beloof ik jou. Op onse Hoedjessjoow doen wij allemaal zwaaie. Jij zal ons foele. Jou mag-neet op mij hart. Tot dan lieve Minoes en jij ben foor alteit mij magneet van mij hart.
Lieve mevrouw Maria en Muppet, heel feel sterk zijn en ik geef trooskopjes en knuffels van mij eigen.

Operazie

Assie dan denk dattie alles heb gehad dan hebbie ferkeerd gedacht. Dan moet jou Bert geopereer worre aan ze kieze. En Bjarne heb ze operazie aan ze schuldklier. Jij kan het er bijna niemeer bij hebbe. Dan bennie zofeel blij dat alles goed afloop en erges foel jij, Minoes ze ster heb gestraal. Dinnetjes steune elkaar tusse poesehemel en mense-aarde. Dinnetjes ben jij foor alteit ❤

Loesje

26 thoughts on “Loesje vertelt over Minoes 

 1. Lieve Dinnetje Loesje,

  Het houd maar niet op met veel verdriet en slechte berichten over vriendjes en dinnetjes.
  Mijn vrouwtje zit zich af te vragen wat is er toch aan de poot, we horen en lezen niks anders meer dat slecht nieuws. Wij hebben er ons buikje van vol, maar weten ook wel dat dit bij mensen en dieren leven hoort. Nu is het eggies genoeg hoor. Ikke durf haast niet meer kijken op de fesenboek.
  Wij gaan nu heel veel troost knuffels en kusjes sturen voor Mevrouw Maria en Muppet.
  Lieve Loesje ik hoop dat we nu eggies aan een betere tijd komen hoor en dat Bert en Bjarne vlug beter worden.
  Hele fijne dag voor jullie en Mevrouw Loesje en veel lieve groetjes van vrouwtje. Grote knuffel en poot van jullie grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank jullie eigen wel van zofeel lieve meeleefe en jij heb zofeel gelijk. Het is genoeg van onse ferdriet. Minoes was onse zachte, lieve poesedinnetje en zij moes inees gaan. Mij hart heb nog stees pijn. Jij kan het nie alteit begrijpe maar jij moet wel jou help geefe. Onse vriendjes Vlo en Bolle doen zofeel ze bes om ze brug dicht te timmer maar soms moet jij jou brug tog weer oope zette. Dattie nie anners kan. Mij hart is moe Jip van zofeel ferdriet.
   Hoop dat onse vriend Bjarne snel beeter wor. En mij verkering Bert, hij heb het zofeel moeiluk nu. Wij moet nu zofeel steun geefe en poosietief in onse hart blijfe.
   Van mij eigen vin ik nu is klaar!
   Nu moet iedereen bijkoome van ze hart en ferse tonijn eete. Gelukkig heb wij allemaal elkaar van onse hart, dat is belangrijk nu Jip.
   Jij krijg mij zachte kopjes van mij vrienschap en het is ook foor jou vrouw en van mij famielie,.

   Loesje

 2. Mooie, wijze poezenmoeder van alle Sterren,

  een blog recht uit jouw hart recht in mijn hart. Iedere letter komt binnen en opent daar deurtjes op plekken waar ik liever niet kijk en voel. Door jouw verhalen vol wijze woorden weet ik dat er niet voor kan wegrennen. Verdriet verstopt zich over in mijn lichaam en sijpelt stiekem tussen al m’n cellen door. Ik weet dat het liefde is dat er onder zit. Want als er geen enorme hoeveelheid liefde was geweest tijdens het leven, zou ik niet al die tranen voelen branden toen het leven zich verplaatste naar de andere kant van de Regenboogbrug.
  Je bent een vriendinnetje met een hart van goud voor al je dinnetjes. Zij boffen met een furriend zoals jij.

  Dank je wel, lieve Loes, voor wie jij bent.

  Ik vraag je visleverancier of deze een extra grote bak sardientjes en garnalen wil bezorgen.

  Liefs van Mo

  1. Lieve mevrouw Mo,

   met mij traan in mij oog heb ik u letters gelees en zij zoek ze weg in mij hart. Assie van u eigen zofeel erfaring heb met jou ferdriet dan wil jij liever nie zo diep in jou hart foele. Waar jou pijn zit van al jou lieverds. Dattie traane foel brande kom van liefde lieve mevrouw Mo. Van liefde en misse want assie zofeel van jou lieverd houw dan wil jij foor alteit saame zijn. En jij kan jou pijn nie ferdraage want jij blijf het alteit foele. Het is moeiluk.
   Minoes heb mij geholpe met afscheid neeme want zij was zo sterk. Maar mij ferdriet moet nu ze eigen weg gaan. Dan hebbie jou tijd noodig en mij hart denk ook aan mevrouw Maria en Muppet. Zij leef ook in mij hart…

   Lieve mevrouw Mo het is u moeilukke dag van u groote lieverd Sjaak. Foorige jaar ging Sjaak ofer ze Reegeboogbrug. Mij hart foel zofeel met u traane mee. Soms is ferdriet eensaam maar vandaag denk wij allemaal ook aan Sjaak. Foor troos in u hart. Wij zorg foor elkaar en Sjaak loop vandaag met u eigen mee. Als Moeder van alle Sterre foel ik, hij leg ze kopje neer op u hart. Foor alteit lieve mevrouw Mo 💖

   Dank u wel foor alle Saardiene en mij garnaaale, vandaag eet ik zofeel liefde met alle Sterre,

   Loesje

  2. Lieve mevrouw Mo, Sjaakl wordt nooit vergeten, hoe zau dat nau kunnen?, en hij waakt nau over jullie, ik ga vanavond naar hem zwaaien en ik stuur u hele zachte Keverknuffels!!

 3. Hajoooo mamsiewamsie

  Ikke fin hut siewig foor uwes. Oooooh mamsie… ikke hep een ieeedee. Sulle we een wekkere ferse fis haawe in sgeefuninge? Gaan we er een weuke dag fan maake❤

  1. Mij lieve BeebieDoor,

   wat denkie lief aan jou mamsie maar jou mamsie moet ook zorge foor ze verkering, jou oompie Bert. Dan kan jij nie zomaar jou bek zette in jou Sgeefenisse visse. Mamsie moet aa-lert blijfe. Maar assie toch in jou flauwerpauwerauwtoo stap kan jij dan ses bakke garnaaale meeneeme. Dan kan mamsie eers ze ferdriet opschrokke en ferwerke. Mij buik foel nu zofeel emoozie…

   Dank jou wel mij beebie

   Koes koes van jou MammaLoesje

 4. Lieve Loesje, lieve sterke moeder van alle Sterre. Al je letters vliegen mijn hart in. Ze tuimelen en vallen naar binnen daar waar Minoes woont in mijn hart. En mijn ogen hebben weer verdriet, nog steeds verdriet. Je lieve letters verzachten het verdriet ook een beetje en dan kunnen de tranen rollen. Verdriet delen helpt.

  En jij hebt zoveel kracht getoond. Om Minoes en mij met te steunen met je lieve berichtjes en foto’s. Om de Regenboogbrug open te laten zetten ook al schreeuwde jouw hart van NEE. We wilden het niet he? We wilden het niet. Maar Minoes ging en we moesten haar uit liefde loslaten.

  Op de foto van jou met je magneetje zie je de stralen van de Zon en de Sterre op jou schijnen. Zo steunen ze jou en geven ze je kracht en liefde.

  Soms komt alles tegelijk he? Je hebt je ene verdriet nog niet verwerkt en het andere klopt al aan jouw deur. We hebben er niks over te zeggen. Sterkte pootjes nu voor jou wegens je verkering Bert en zijn niet lekker voelen. Voor mevrouw Bert. Beterschap aan Bjarne en zijn mensen. Een zwaai naar mevrouw Loesje. En voor jou spesiaal een Dank je wel met zachte, lieve troost-knuffels van Minoes vanuit mijn hart en van mij, Maria.

  1. Lieve mevrouw Maria,

   dank u wel dattie mij eigen zofeel mooie letters stuur. Letters van u hart en letters gefuld met u hart.
   Het is ze moeilukke tijd en iedereen heb het moeiluk. Maar mij hart foel u heb nu zofeel pijn en ferse traane.. Minoes heb nog maar net ze koffertje uitgepak maar mij vriendjes Vlo en Bolle heb mij eigen fertel. Zij ren en huppel want zij foel ze eigen vrij. Assie geen pijn meer heb bennie vrij. U heb zofeel gelijk, wij heb het nie gewil want Minoes wil jij nie ferlieze. Maar soms hebbie er niks ofer te zegge en wij heb het wel geprobeer.
   Lieve mevrouw Maria, iedereen denk aan u eigen en aan Muppet. Zij geef u eigen nu ekstra kopjes en knuffels want zij heb het afgesprooke met Minoes. En u heb het zofeel goed gezien. Minoes straal ze licht en ze liefde op ze prachtige magneet. Dan bennie foor alteit ferbonde.
   Op onse Hoedjessjoow ga ik mij magneet draage op mij hart lieve mevrouw Maria. Dan weet Minoes waar zij moet zijn en foel zij ze kracht van ferbonde zijn. Er is meer tusse mense-aarde en poese-heemel lieve mevrouw Maria. Probeer u dat nooit te fergeete foor u eigen hart.
   Nu moet ik ook zorge foor mij Bert, hij moet bijkoome van ze operaazie. Maar mij stukje Minoes draag mij hart met ze eigen mee.
   Foor alteit 💖
   Heel feel sterk zijn lieve mevrouw Maria en Muppet,

   van mij eigen, Loesje

 5. Lieve Loes, wat een moeilijke en verdrietige letters heb je gemaakt over je dinnetje Minoes, die nu een prachtige ster is geworden omdat haar lijfje kapoo was, ik kreeg er tranen van, en mijn mensen ook, het is zoooo moeilijk om te zien dat iemand ziek is en een ster gaat worden, je wilt het niet en eigenlijk zau je het liefste voor de Brug gaan liggen zodat diegene er niet door heen kan gaan, maar soms kan het niet anders, soms is je tijd oo aarde op en is het tijd om een ster te worden, en dan verhuist diegene naar je hart en blijft daar voor altijd en altijd wonen, wat heb je goed gezorgd voor je dinnetje en voor mevrouw Maria, en wat een biesonder kadoo heb je gekregen als Moeder van de Sterren, lieve Loes ik weet zeker dat Bolle en Vlo Minoes op hebben gewacht en lieve zachte kopjes hebben gegeven, en haar alles hebben laten zien, en Minoes is weer gezond en heeft geen pijn meer, dat is mooi, maar ze wordt hier op aarde heel erg gemist, natuurlijk vooral door mevrouw Maria en Muppet en jou, daarom wil ik jullie een grote zacnte knuffel sturen, dat jullie niet alleen zijn in jullie verdriet, en zachte zwarte neusjes, ze zijn van Kever!!, en spesjaal voor jau heb ik er fanieljefla bij gemaakt, het is zacht en zoet en fet en roomig, presies wat je nu nodig hebt Loes!!, en natuurlijk denk ik aan Bertje en Bjarne!!!

  1. O ja, en lieve Loes, ik denk dat het enige dat een heel klein beetje kan helpen is dat we samen zijn in ons verdriet, want voor één mens of één kat is dat veels te zwaar, je weet wat Bol altijd zei: SAMEN, in verdriet en plezier, zo hoort dat als je vrienden bent.

   1. Lieve Kever,

    jij heb zofeel gelijk van wattie zeg. Saame kan wij alles aan. Saame in jou tuin en Saame op mij balkon. Saame ferdriet en Saame plesier. Saame slagroom in fanieljefla en foor mij eigen ekstra garnaaale. Dan kom alles goed, fraag maar aan mij buikmaatje Bolle

    Het kom goed assie Saame poosietief blijf,

    Loesje

  2. Lieve Kever,

   dank jou wel foor jou mooie letters en jou hart want dat is belangrijk nu. Het is ze moeilukke peeriejoode van onse leefe en wij heb al zofeel ferdriet gehad. Daarom doe ik nu eers jou fanieljefla opsloebere want jij moet wel op jou poote blijfe staan.
   Jij heb zofeel gelijk, Vlo en Bolle heb Minoes oppewacht en zij zorg dattie niks nie tekort kom. Zij heb ze Reegeboogbuufet klaargemaak foor ze welkom. Assie Moeder ben van alle Sterre moet jij zoies wel reegele en alle Sterre eet mee. Dattie Saame ben Kever, dat is belangrijk.
   Wij fergeet onse Sterre nooit en van mij eigen heb ik nu mij Hoedjes-magneet foor mij taak van Moeder van alle Sterre. Dan blijf jij foor alteit ferbonde met jou magneetieze kracht. Daar ben ik zofeel trots op en jij wor ook ferleege. Minoes heb mij hart geraak, nu heb zij maneeties kontak met mij hart. Dat is belangrijk.
   Nu moet wij verder Kever en mij hart is nog nie herstel. Maar onse vriendje Bjarne heb ze operaazie gehad en mij lieve Bert moet zofeel bijkoome. Daar heb mij hart feel zorg om. Maar hij heb alweer ze beetje eete op foor ze buik en mij hart droom nu van mij buufet met mij Bert. Ofer ze tijdje. Ik doe nu mij garnaaale spaare en mij makkareele infriese.
   Lieve Kever, dank foor jou steun en jou fanieljefla. Vandaag heb ik mij balletjes foor gezond zijn gebakke en het is met slagroom en tartaar foor iedereen van jou famielie en foor Ooma heb ik ekstra gezond gedaan met ouwe jonges in ze adfokaatje. En er zit ook kaaramel tusse maar dan moetie ff ruike,

   van mij eigen, Loesje

 6. Lieve Loed
  Wat verdrietig van Minoes!!!!
  Wij huilen met jou mee 😿
  Maar het is wel heel mooi dat je contact bent blijven houden met Minoes. Heel mooi om dat “samen” te kunnen doen!!
  Nu heeft Minoes gelukkig geen pijn meer en kan zij met alle sterrepvriendjes daarboven spelen.
  Voor mevrouw Mia en Muppet heel veel sterkte!!! 🤗🤗🤗🤗
  En dan Bert en Bjarne, voor hun gaan we heel hard duimen dat ze zich snel weer goed voelen 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾
  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Moby, Dopey, Belle, Izzy, Tica, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel

   dank jullie wel dattie zofeel meeleef met mij eigen en met onse vriendjes van onse hart. Soms is leefe moeiluk maar Saame kan jij elkaar jou steun geefe. Minoes heb mij geholpe want zij moes ofer ze Reegeboogbrug en mij hart wil het nie. Maar zij heb mij eigen tijd gegeefe en mij kans foor afscheid neeme. Dattie foel in jou hart, het moet ook al wil jij jou brug liefer nie oope doen.
   Nu moet wij bijkoome en onse ferdriet ferwerke. En foor onse vriendjes zorge en foor mij verkering Huiskater Bert. Hij heb het nu moeiluk maar het kom goed want saame kan jij alles aan. Ook al hebbie saame al jou tande niemeer.
   Dank jullie allemaal wel van mij hart,

   Loesje

 7. Lieve Loes vriendin.
  Wat heb je weer mooie letters gemaakt over Minoes
  Lief dat je gevraagd hebt om het geheime deurtje op de Regenboog brug open te zetten.
  En Minoes zullen we niet vergeten en naar haar zwaaien met de Hoetjesshow.
  Ze is nu een prachtige ster en ik weet zeker dat er warme pootjes om haar heen geslagen werden toen ze door het geheime deurtje ging.
  Ook weet ik zeker,dat als de moeder van alle Sterren het vraagt, iedereen er is om het Minoes makkelijker te maken.
  Want ook daar zijn ze Samen,Bolle heeft ze wel geleerd dat dat het mooiste woord is.

  Voor jou is het ook een moeilijke tijd lieve Loes.
  Bert zijn operatie en Bjarne ook.
  Dan heb je je bordje vol met emoties.

  Lieve vriendin,als we samen hier zijn op de blog,dan kunnen we elkaar helpen om het verdriet en de moeilijke tijden te delen.
  Ik stuur je walvis in snekmek gelei.
  Dan is je mooie puikie gevuld,want dat heb je wel nodig nu.
  Zachte kopjes van je dinnetje Muzette en een knuffel van mijn scullary girl.

  1. Lieve Muzette en mevrouw Skullary girl,

   dank jou wel van zofeel lieve letters en mij Wallievis in snekmek sjelei. Jij heb gelijk, mij buik heb het nu noodig. Jij kannie uitgemergel op jou bank neerploffe dattie bijna jou poote breek van jou uitputtingslag. Jij moet op jou kracht blijfe en jou buik moet rond zijn. Dank jou wel dattie mij eigen zofeel goed ken.
   Het is moeiluk nu Muzette. Soms krijgie ook moeilukke dinge in jou bakje en die heb geen snekmek sjelei om ze eigen heen. Dan krijgie jou bakkie met jou ferdriet en jou traane. Minoes kwam onferwacht in mij leefe en zij raak mij hart. Jij ben dinnetjes op jou eerse meeeooow en jij sta er nie bij stil dattie inees jou afscheid moet neeme. Dan hebbie elkaar noodig want jij moet loslaate met jou traan in jou hart en in jou oog. Minoes is nu ze prachtige ster, Vlo en Bolle heb haar getrakteer op mij Reegeboogbuufet. Dattie bij kan koome en aan kan sterke. Nu is iedereen saame en zij geniet van ze Reegeboogbuufet. Selluf doe ik ferwerke met Wallievis, garnaaale, saardiene en mij tonijn.
   Onse vriendje Bjarne en mij verkering Huiskater Bert moet nu ook hesstelle. Wij moet nu saame sterk zijn en steun geefe. Het kom goed lieve Muzette want mij hart blijf poosietief. Dank jou wel foor jou steun in mij hart.
   Iedereen die zin heb kan geniete van mij selluf gebakke balletjes van gezond en foor jou lieve Muzette zit er mij tringel in en lichies. Dattie weet het is foor jou hart in jou buik en het is ook foor jou vrouw mevrouw Skullary gurl,

   Loesje

 8. Lieve Loesje,

  Wat heb je een lief verhaal geschreven over jouw dinnetje Minoes. Ze ziet er op de foto heel lief uit en wij vinden dat jullie wel een beetje op elkaar lijken. Het is altijd heel verdrietig voor de achterblijvers wanneer een lieverd weer over de regenboogbrug moet gaan. Maar helaas kan het niet altijd anders. Een dierenleven met heel veel pijn en narigheid is ook niet vol te houden. Het is wel heel lief van Minoes dat ze jou zo’n mooi aandenken heeft gegeven. Wees er maar heel zuinig op. En natuurlijk gaan wij ook zwaaien naar alle regenboogbrugdieren op de dag van de hoedjesshow.
  Lieve Loesje, we wensen je verkering Bert en je vriend Bjarne ook heel veel beterschap toe. En ook sturen wij troostpootjes naar mevrouw Maria en haar Muppet.

  Veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette en Ivar en een extra zachte knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette en Ivar,

   dank wel dattie mij zofeel lieve letters stuur en dattie ook denk aan mevrouw Maria en Muppet.
   Soms is leefe moeiluk, assie pijn heb en jij heb jou enersjie niemeer. Dan moet jij vechte maar soms kan jij niemeer verder. Ik zeg jullie eerluk, het heb mij hart zofeel moeite gekos om ze Reegeboogbrug oope te zette. Maar wattie mij eigen zeg klop. Jij kannie leefe assie pijn heb en jij foel jou eigen naar van jou ziek zijn.
   Assie dinnetjes ben moet jij elkaar jou help geefe ook al wil jij het nie van jou hart. Dat heb ik nu geleer foor mij toekoms. Assie Moeder ben van al jou Sterre hebbie jou zwaare feranwoordelukheid.
   Maar van mij hart blijf ik zorge foor mij sterre vriendjes. Nu heb ik mij prachtige magneet foor mij hart. Minoes en mij eigen heb nu onse magneetieze ferbinning. Op mij Hoedjessjoow kan jullie het zien…
   Gelukkig heb mij vriendje Bjarne ze operazie gehad en mij Bert begin weer met ze foorsichtige eerse hapjes.
   Het was onse moeilukke week maar alles kom goed.
   Zachte knuffels foor allemaal van mij eigen,

   Loesje

 9. Snik snik Oo lieve tante Loes…snik snik…ik moet veel huil doen…weer een over de brug en dat wil ikke niet meer snik snik…hoe kan ik dat snik snik voorkomen???mamma zegt dat dat niet gaat maar u weet het vast wel !! Mijn mamma weet niet alles maar u wel!!!!
  Snik snik
  Ik geef heel veel liev kroelkopjes aan uwes en mamma geeft lieve aaitjes snik snik
  Noa

  1. Oooh mij lieve Noa meisje van mij hart,

   hier is jou Tante Loesje van ze eigen en zij ga jou ze wijse les fertelle van ze eigen erfaring.
   Soms bennie zofeel ziek en doe jou lijf het niemeer. Jou poote heb ze kracht niemeer, jou buik heb geen zin meer in saardiene en tonijn. Jou gezond is kapot…
   Dan mij lieve Noameisje ga jij ofer ze Reegeboogbrug en jij ga woone in ze Poezeheemel bij al jou vriendjes. Van mij eigen vin ik het moeiluk maar soms kan jij nie anners.
   Jij weet jou Tante Loesje is ze Moeder van alle Sterre en zij zorg dat iedereen gelukkig is ofer ze Reegeboogbrug. Minoes heb ze Reegeboogbuufet gehad en zij doe nu weer renne en springe. Want mij kleine Noameisje, assie in jou Poezeheemel ben dan hebbie geen pijn meer in jou lijf. Dan bennie vrij foor jou geluk.
   Jij krijg mij zachte kopjes en beloofie jou Tante Loesje dattie jou eigen gedraag en dattie bij jou lieve vrouw en ons allemaal blijf. Nog heel feel jaare….

   Tante Loesje

 10. Hallo tante Loesje,

  Het mensenmeisje moest heel hard huilen toen ze hoorde dat Minoes over de regenboogbrug 🌈 was gegaan. Het kwam voor haar heel onverwacht. Ik vind het ook moeilijk want Minoes was onze eerste vriendin en wij allemaal waren blij met haar. Ik ben toen ze huilde op schootje gaan zitten en toen hebben we geknuffeld. Ik kan heel goed knuffelen en ik weet dat het een beetje helpt. Ik vind dat ook fijn, dan zijn we echt samen.

  Wij allemaal vinden het heel verdrietig voor mevrouw Maria en voor Muppet. We denken heel veel aan hen.

  ❤️

  1. Lieve Tjessimeisje,

   soms is leefe moeiluk en soms is leefe inees foorbij. Mij hart snap dat jullie mensemeisje moes huile van ze ferdriet met traane ofer ze wange. Van mij eigen was mij vagt stees nat van zofeel ferdriet, mij traane stroom nog stees. Minoes was zo een lieve poesedame en zij was jullie eerste vriendinnetje. Dan ben jij belangrijk in jou leefe en jij wil elkaar nie ferlieze. Maar soms is jou gezond zofeel ziek van ze eigen en kan jij niemeer gelukkig leefe. Mevrouw Maria heb het zofeel geprobeer. Zij heb al ze liefde gegeefe en toen kon Minoes met liefde ofer ze Reegeboogbrug gaan. Wij heb nu ferdriet en jij ben zo een lieve poesemeisje dattie jou mensemeisje jou troosknuffels geef.
   Jij krijg mij zachte kopjes en het is ook foor jou zusjes en jou mensemeisje,

   Tante Loesje

 11. Lieve wijze vriendin Loesje, wat heb je mooi geschreven over onze vriendin Minoes. Dat ze toch over de regenboogbrug moest gaan ook al wilde niemand het. Wij willen iedereen bij elkaar houden maar helaas kan dat niet. Wij willen niet dat iemand ziek is en pijn lijdt. Maar er is zoveel verdriet de laatste tijd lieve Loes iedere keer weer. Gelukkig dat we elkaar kunnen steunen, want SAMEN staan we sterk, en ook met veel liefde. Lieve Loesje, wij zenden troostknuffels aan jou en ook naar mevrouw Minoes die zoveel verdriet heeft, en troostknuffels aan iedereen die het moeilijk heeft. Floortje stuurt zachte troostkopjes . Ook omdat jouw Bert een zware ooperaazie heeft gehad en nog steeds een beetje ziek is . Ons hartje is bij jullie, wij draaien duimen, manmens en ik en Floortje draait 4 pootjes en een staart. Vanavond komt jouw visboer langs met een grote schaal wallevis, zaagvis, zallum en saardien. Als troost voor jou. Nogmaals dikke knuffels voor jou lieve wijze Loes.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   oooh dank wel foor u lieve letters en dattie mij visboer langs stuur. Mij vrouw zeg, Loes foor jou eigen houw ik onse foordeur in ze gaate. Dattie nie met mij zaagvis aan mij deur foorbij ga naar mij niewe buure. Zij weet nog nie van mij groote buik…
   Het is onse moeilukke tijd lieve mevrouw Ina. Mij hart mis Minoes maar soms moet jij toch jou Reegeboogbrug oope zette. Offie wil of jij wil het nie, assie jou dinnetje kan helpe dan moetie het wel doen. Maar soms schreeew jou hart dattie het selluf nie wil. Nu moet wij troos geefe aan mevrouw Maria en Muppet. Zij heb het nu noodig.
   Bjarne heb ze operazie gehad, mij Bert is ze kieze kweit bij ze dokter. Het is zofeel foor mij hart. Maar assie poosietief blijf en jij help elkaar dan kan jij sterk blijfe. Saame is belangrijk nu lieve mevrouw Ina en Floortje.

   Dank wel van u ree-akzie en mij buik foel ze begeerte foor mij niewe vis, mij zaagvis 💖
   Zachte kopjes met mij slagroomsnorhaare foor jullie allemaal van mij hart,

   Loesje

 12. Lieve Mamsie Tante Loesje wat een verdriet weer. Minous is een mooie ster die is opgewacht door alle vriendjes en vriendinnetjes van de Regenboog. Wij sturen u heel veel troostkopjes toe en ook voor Mevrouw Maria. U hart is zo groot Mamsie en wij sturen u 2 wallievissen.

Reacties zijn welkom