Loesje vertelt over assie uitgedaag wor…

uitgedaag 

lieve iedereen hier ben ik weer van mij eigen want mij vrouw heb mij eigen fertel, Loes het is donderdag. Misschien heb u niks in u gaate gehad maar donderdag is mij eigen dag.

Ze kaarakter

Dattie wakker wor en jij foel in jou hart het is speesiejaal. Vandaag lees iedereen jou letters, jij foel het toch in jou zeenuuwbuik. Maar u moet wel weete, iedereen van mij Bert ze blog heb ze eigen dag. Dattie nie denk Loes wor foorgetrokke. Iedereen van mij Bert ze blog is gelijk en dat is belangrijk. Mij Bert is een slimme katerman en hij heb ze schemaa gemaak, dan weet iedereen wanneer ze eigen dag is. En het is ook makkeluk foor u allemaal want dan weet u welke dag het is van u leefe. Mij vrouw heb mij eigen fertel dat iedere dag ze eigen naam heb, maar daar weet ik verder niks van. Jij kannie alles bijhouwe.
Op mij Bert ze blog maak iedereen ze letters op ze eigen dag en op ze eigen manier. Zo leef jij met elkaar mee en jij leer van elkaar. Zo heb mij vriend Kever pas ofer ze kaarakter fertel en het was ze eigen kaarakter. Dattie nie denk dat het van ze visboer is, die heb er vandaag niks mee te maake. Maar het heb mij eigen wel entoesjas gemaak, dattie prikkels foel in jou buik en het is nie van jou prikkelvis. Ik foel mij eigen uitgedaag.

Wie jij ben

uitgedaag Misschien denk u nu, wat foel Loes ze eigen? Ga zij iets doen, heb Loes akzie in ze kaarakter? Ofer deze fraag heb ik na moete denke. In mij denkpaal want jij denk nerges zo goed als in jou eigen denkpaal. Jij zou bijna denke jou denkpaal is erfoor gemaak. Maar het geef mij denke fleugels en jij kan nadenke ofer jou kaarakter en wie jij ben van jou eigen. Jij fraag jou eigen af waar zit  jou kaarakter? Selluf denk ik dat mij eigen kaarakter in mij buik zit want mij buik is mij leefeswerk. Zonder mij buik zou ik nie weete wie ik ben van mij eigen. Mij buik heb al zofeel erfaring van mij leefe, daar krijg jij best jou kaarakter van. Assie seeniejorpoes ben weet jij beeter wie jij ben. Jou buik is grooter en jij heb meer erfaring. Maar jij moet ook sterk op jou poote staan assie zoies wil deele met iedereen van jou blog. Mij vriend Kever heb het gedaan, dan hebbie ook durf in jou kaarakter. Daar heb ik van mij eigen wel mij bewondering foor.
Kaarakter is wie jij ben, dattie jou eigen bloot geef zeg maar. Selluf houw ik liefer mij vagt aan want mij buik houw er nie van om ze jas kwijt te zijn. Van mij eigen ben ik een nette poes en ik heb ook verkering. Mij vrouw zeg Loes, jij fertel nu al zofeel van jou eigen. Jij kan het best. En jij hoef jou eigen nerges nie foor te schaame want jij ben goed zo assie ben. Toen dee ik bloose want ik ben ook ferleege.

Jou poote

Assie nadenk ofer jou kaarakter kom jij jou eigen wel teege. Selluf kom ik liefer mij visboer teege maar die kom nie vandaag. Van mij eigen foel ik mij toch onseeker maar mij vrouw zeg, Loes het hoor bij wie jij ben. Bij jou kaarakter. Onseeker zijn is nie alteit makkeluk, jij wil liefer 6 makkareele wegwerke dan dattie jou eigen laat zien. Maar assie ouwer wor en jij krijg genoeg makkareele kan jij er wel oferheen groeie. Selluf heb mij Bert mij eigen ook uitgedaag veel steun gegeefe, daar moet ik eerluk ofer zijn. Hij zeg gewoon, Loes jij kan het en hij geloof in mij eigen. Daar wor mij hart ferleege van want mij kaarakter is ook gefoelig. Maar assie nie wor uitgedaag blijf jij alteit makkareele eete.
Mij erfaring is, jou leefe is meer dan jou makkareel. Jou leefe is jou visbuufet waar jij alteit van kan eete. Jij moet er wel jou graate uithaale want jij kan jou eigen ferslikke. Dan vinnie er niks meer aan, maar jou buik groei er wel van en jij krijg nog meer kaarakter. Jij kan jou eigen wel afvraage hoefeel kaarakter kan jij hebbe? Het lig aan jou buik denk ik en aan jou poote. Jou poote moet jou buik alteit kunnen draage, anders val jou kaarakter uitelkaar. Dan blijf er niks van jou eigen ofer, dat moetie nie wille.

Sorgen

Mij vrouw zeg Loes jij fergeet iets heel belangrijks van jou kaarakter. Toen ben ik wel gaan zoeke want assie jou uitdaaging aan ga moet jij jou eigen wel heelemaal laate zien. Mij vrouw zeg Loes ik zeg het jou want jij ferdien het. Zij zeg Loes jij ben sorgzaam, jij sorg foor iedereen. Foor jou broer Oopa Floris, foor jou sterre en jij heb jou Dorus opgefoed. uitgedaag Toen liep mij traan ofer mij wang want het is mij hart. Sorge foor iemand is belangrijk, jij ben nie alleen op jou weereld. Ik zeg u eerluk, selluf wis ik nie dat mij sorgzaam zijn bij mij kaarakter hoor. Jou buik kan jou eigen toch nog ferrasse, ook al bennie seeniejorpoes en hebbie feel erfaring. Gelukkig ben ik poosietief van mij eigen dat is ook beeter foor mij buik. En ik ben ook onhandig van mij onseeker zijn maar assie mij u hoedje geef dan zorg ik dat u hart ga straale. Assie jou passie foel kan jij meer, dan ben jij nie onseeker. Jou sterke stuk van jou kaarakter is makkeluk, jij zwem als jou vis in jou eigen waater. Daar ben jij thuis en kan jij meer. Aan mij onseeker zijn van mij kaarakter moet ik nog werke, het is mij uitdaaging. Maar jij moet jou eigen alteit akzepteere zo assie ben, met alles van jou kaarakter. Assie jou kaarakter moeiluk vin moet jij nie tefeel kibbeldinge eete, maar verder kan jij alles eete. Assie goed foor jou buik sorg blijf jou kaarakter gezond, dat is belangrijk.

Loesje

22 thoughts on “Loesje vertelt over assie uitgedaag wor…

 1. Hajooooooooo mamsie.

  Hihihi ikke wis dat donnerdag uwes dag was. Ikke deel mij dag met tante minnie. En datte is so fein!!! Want dan is er 1 kat meer die oofer sijn of haar leefe kan furrtelle hihihi. Ikke weet datte ik weer oofer 2 week een spetterent innefjoew doet.
  Maar mamsie… iedeween weet tog datte uwes goet ben in awwes. Nouuuu awwes? Uwes mag ies meer sporte hihihihihihihihi. Ikke fin uwes ze best mamsie in ze wurlt!!! Selfs toen uwes weigerte me fiese bahbah luiers te furrsgoone. En dronk uwes mij flesje leeg en kweeg ik hut bodempie. Hihihihi. Uwes bwijf de besse.
  Koeskoes mamsie

  1. Mij lieve beebie Doorie,

   ooooh heb mamsie jou fles leeg gedrinkt 🙀
   Eg waar? Mamsie houw van roomse melk, jou buik krijg er zachte laagjes van. Dan kan jij jou zachte kaarakter hebbe mij jonge.
   Maar mamsie moes leere mamsie te zijn, nu heb ze erfaring en weet ze dattie nooit nie luijers ferschoon weeges dat mamsie ook groonies niesziek is van ze eigen.
   Maar mij beebie Mamsie is jou Mamsie en zij wil jou nooit nie kwijt, Mamsie en ze Doorie zijn foor ze alteit. Hoe het met ze sakgelt is moet Mamsie opsoeke want Oopa Floris heb alles opgemaak. Maar garnaaale pelle mag jij alteit doen mij beebie,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Hallo lief dinnetje Loesje,

  Wat een mooie schrijf over jouw karakter, ikke vind dat jij een gouden hebt en nu niet verlegen worden hoor. Zo een pluim verdien jij op jouw lieve koppie. Mijn vrouwtje vind ook dat ikke een hele mooie verdien, want ik heb heel veel voor mijn maatjes gezorgd die bij ons mochten komen wonen met hun grote rugzak. Allemaal heb ik ervoor gezorgd dat die zak leeg werd en de tijd dat ze bij ons woonde waren ze heel gelukkig, Nu zorg ik heel veel voor vrouwtje, maar dat doet ze ook voor mij hoor, Lieve Loesje het leven hoeft eigenlijk niet moeilijk te zijn, Ikke vind heel veel geven en weinig nemen, Dat is voor ons dieren zo maar ook voor alle 2 beners. Ikke kan maar een heel klein schrijfje doen en soms zelfs helemaal niet. Vrouwtje heeft het zo druk met alles en gaat nu 3 weken lang iedere middag ver weg met de auto om uren voor poesjes van iemand te zorgen en te verwennen met knufjes. Ik moet je wel knufjes mee sturen van vrouwtje voor jullie 3tje en lieve groetjes voor Mevrouw Loesje.
  Voor jouw speciaal grote poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank jou wel van jou lieve ree-akzie van mij kaarakter en wattie mij allemaal zeg nu. Lieve Jip jij ben mij vriendje met jou hart van zo een mooie kleur, mij vrouw zeg het is goud. Jij heb zofeel sorg gedaan foor jou maatjes in jou huis en jou vrouw ook. En jij ferwen jou vrouw met kopjes en knuffels en jij kontroleer jou tuin. Jou vrouw sorg foor jou brokjes en jou geluk en saame sorg jullie foor elkaar ze hart. Dat is belangrijk Jip.
   En jou vrouw heb ook zo een mooie kaarakter assie nu iedere dag van jou week fer weg ga rijde op ze fiere wiele om te sorge foor andere poezebeeste. Dan hebbie jou hele mooie kaarakter en mij vrouw zeg het ook.
   Jip passie goed op jou fooralteithuisje en assie weer saame ben op elkaar. Jij krijg mij zachte kopjes en het is ook van mij Zusje en Oopa Floris en mij vrouw. Maar zij moet nog oefene met kopjes geefe. En het is ook foor jou vrouw,

   Loesje

 3. Lieve Loesje,

  Je heb se mooie karakter vin ik, met een mooi buikje. Ech waar!.
  Zorgen doe jij voor iedereen, en dat is zo lief van jou.
  Maar je mag ook goed voor je eigen zorgen hoor Loesje, dat is ook heel belangerijk vin ik.

  Ik zorg voor mijn baasje, dat hij op zijn tijd even met mij een goed gesprekje heeft, en mij ook aan dacht geeft.
  Want dat is heel belangerijk vin ik van mij zelf.

  Van deeltijdbaasje een knuffel, en van mij een pootje.

  Tommy!

  1. Lieve Tommy,

   wat benniee toch een wijse jongeskater en jij heb ook ferstand van wattie mij eigen nu zeg. Jij kan alleen foor iedereen sorge assie ook foor jou eigen sorg. Dattie bijfoorbeeld jou fijne gesprekje krijg met jou baasje. En dattie jou brokjes krijg en jou visbuufet. Want op jou leege buik kan jij nie sorge.
   Jij ben goed beezig Tommy, jij ben lief foor jou baasje en jou eigen deeltijdbaasje. Dan hebbie jou mooie jongeskater kaarakter.

   Zacht pootje van mij eigen foor jullie allemaal,

   Loesje

   1. Lieve Loesje,

    Dank je wel voor zijn compliement, word er verleege van.
    Krijg elke dag een lekker sneckkie en brokje, omdat ik baasje zo goed helpen doe.

    Pootje van Tommy!!!

 4. Lieve Loesje vriendin.
  Jij hebt zo’n mooi lief hulpvaardig karakter en je lieve hart is zeker net zo groot als je buik waar die in zit.
  En het past precies.
  Ik vind karakter soms moeilijk.Ik zeg het eerlijk.
  Heel veel mensen denken dat ik een hooghartig prinsesje ben Dat ik niet zomaar kom met vreemd bezoek en zo.Ook zit ik nooit bij iemand anders op schoot.Maar dat komt ook omdat mijn ogen niet goed zien,en dan weet ik niet hoe iemand is.
  Daarom is vertrouwen geven ook lastig.Pas vorig jaar heb ik voor het eerst bij mijn vaste poespasser op de arm gelegen….en het is een vriendin van mijn scullary girl.Via deze vriendin ben ik samen met mijn zus komen wonen bij mijn scullary girl.Ze heeft ons toen zelfs mee opgehaald uit Groningen.Ze komt al die jaren toch veel bij ons maar nee, eigenlijk wil ik alleen mijn scullary girl liggen.
  Misschien ben ik wel verwend,maar mijn scullary girl zegt altijd: beter verwend dan verwaarloosd.
  Eigenlijk ben ik heel knuffelig en lig ik graag op schoot, alleen niet bij iedereen.Ik spin ook alleen bij mijn scullary girl….En ja ik weet heel goed wat ik wel en niet wil.Daar ben ik ook vasthoudend in.
  Dus nou ja,geen vriendin van zomaar iedereen die in huis komt.
  Mijn broer en zus deden dat wel.Daarom vinden ze mij wat afstandelijk.Maar eigenlijk ben ik dat helemaal niet….
  Dus ik vind het best moeilijk allemaal.
  Lieve Loesje dank je wel voor je mooie letters.Ik ga nog eens nadenken erover.
  Ik stuur je een schaal smekdonnalds met gelei,want de visvoer is op vakantie.
  Zachte kopjes van Muzette.

  1. Lieve Muzette, mijn vrouw zegt dat iedereen die hier gewoond heeft was zoals jij, ik ook!, en het is niet afstandelijk maar het is ferleegen, of foorzichtig!, niet iedereen durft zomaar alles en dat hoeft ook niet, jauw kaarakter is presies goed!!, zeg maar dat Kever dat heeft gezegd, PUNT uit.

   1. O,Kever echt waar?Dank je wel.Ja voorzichtig en verlegen zijn misschien wel de goede woorden.Dank je wel dat jij het begrijpt.
    🐾🐾🐾🐾🐾 Muzette

  2. Lieve Muzette,

   jij hoef jou eigen nerges nie foor te schaame van wie jij ben. Jij ben van jou selluf en jij doe hoe jou hart het foel. En jij hoef bij niemand nie op ze schoot ligge behalfe bij jou skullary girl. Van mij eigen ben ik ook foorsichtig want dat is ferstandig. Het liefs lig ik bij mij eigen vrouw en zij mag mij eigen kamme en knuffels geefe. En mij tonijn en mij makkareele en mij brokke geefe want assie jou eete nie krijg blijf er niks meer van jou kaarakter ofer.
   Jij moet foorsichtig zijn Muzette want jij zie nie zofeel goed. Dan ben jij blij assie bij jou vrouw lig en jij ben veilig. Jou vrouw is jou thuis lieve Muzette en jij ben goed zo assie ben. Jij heb jou eigen mooie kaarakter. Maar jij mag er alteit nog ofer naadenke in jou kop want jij krijg alle tijd. Jou kaarakter loop nie weg, zij blijf alteit bij jou eigen.
   Dank jou wel lieve Muzette foor jou smekdonalds in sjelei, oooh mij buik ga ze eigen nu zofeel gelukkig foele. Jij ben mij lieve dinnetje en jij krijg mij kopjes met rommeltje en piepies, zo dattie mij hart kan hoore. En het is ook foor jou vrouw mevrouw Skullary gurl,

   Loesje

   1. Lieve Loesje vriendin.
    Dank je wel voor je mooie woorden.Weet je Loes,als je zus en broer heel anders zijn,dan weet je soms niet wat je moet.
    Ik ben wel mijzelf,ik houd van netjes en manieren.Ik vind eten lekker en drinken uit mijn fonteintje. Van mijn balletjes met rammeltje.Maar andere mensen kijken soms alleen naar de buitenkant,en als de enige bent die niet direct iedereen kopjes geeft of zo, denken ze anders over je.
    Dat je hooghartig bent en zo.
    Maar dat is eggies waar helemaal niet zo.
    Ik ben gewoon Muzette.En ik kijk altijd eerst hoe het voelt en hoe iemand van binnen is.Dat vind ik belangrijk.
    Fijn dat je de smekdonnalds lekker vond.Het was echt een teleurstelling dat de visboer er niet was🐾🐾🐾🐾🐾🐾 Muzette

 5. Lieve Loes, wat een mooie letters heb je gemaakt over je kaarakter, ik denk dat je kaarakter net is als je buik; mooi en rond en zacht, zo was het kaarakter van Bolle ook, net als zijn buik, het is machtig mooi dat je sorgzaam bent, voor je broer, voor de sterren, voor je beebie Door en ook vroeger je beebiePop, voor iedereen die het nodig heeft, daar mag je best heel trots op zijn, als je zo een mooi kaarakter hebt hoef je niet ferleege te zijn, of onseeker, maar je hebt juist ook zo een lief kaarakter OMDAT je ferleege en onseeker bent, en dan ook nog gefoelig en sorgzaam, en wijs en geduldig en poositief en vrolijk, nau dan is je kaarakter echt helemaal top!, ik vind het zo mooi wat je schreef dat iedereen op de blog zijn eigen letters op zijn eigen manier maakt, en dat je zo met elkaar mee kan leven en van elkaar kan leren, zo is het presies!, er zijn katten die durven heel veel, er zijn katten die zijn een beetje bang, er zijn aude katten en jonge katten, er zijn jongens en meisjes, er zijn katten met twee oogen of met eentje, we zijn allemaal verschillend en toch zijn we vrienden en vriendinnen, omdat we elkaar begrijpen, dat vind ik machtig mooi, en weet je hoe dat komt?, omdat we elkaar resp-ekt-eren, zooo heee stel je voor dat alle mensen dat ook deden, dat zou fantasties zijn!, lieve Loes dankjewel voor jauw verhaal over je kaarakter, ik moest erover nadenken en dat is altijd goed, ook al is het best moeilijk!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik mossels gefrietuurd, en voor erbij is er verse maajonesse!!

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel van jou lieve letters en van jou eigen mooie kaarakter. Want jij heb zofeel durf in jou kaarakter, jij heb jou spit eraf gebeete. Toen foel ik mij uitgedaag en dan kan jij jou letters maake ofer wie jij ben van jou eigen. En jij heb zofeel gelijk, wij zijn allemaal ferschillend en wij res-pek-teer elkaar. Assie alteit en oferal jou respek zou hebben dan was iedereen blij en gelukkig en misschien heb iedereen dan ze mooie kaarakter. Leefe is soms moeiluk Kever want jou kaarakter zit jou in jou weg. Assie iedereen res-pek-teer hoefie nerges nie moeiluk ofer te doen. Op onse blog geef wij wel onse goede foorbeeld en dat is belangrijk.
   Ik vin kaarakter best belangrijk Kever, jij zeg het ook het zit in jou buik en jij draag het toch jou heele dag met jou eigen mee. En jij slaap ermee en jij moet goed eete om jou kaarakter sterk en rond te houwe. Assie jou fierkant kaarakter heb slaap jij nie zo fijn want het lig jou in jou weg. Lieve Kever dank jou wel dattie mij eigen inspiereer en ook dattie mossels foor mij eigen frietuur. Mij vrouw zeg het ook, Kever ze mossels zijn ze beste mossels van mij eigen Feesboek en het is met maajonesse.
   Daarom krijgie vandaag foor jou heele famielie baafawaar met fruchte van geluk en jij krijg mij ekstra slagroom Kever, voor jou kaarakter in jou buik. Foor Ooma heb ik ekstra granaatappele door mij baafawaar gedraai, foor nog meer geluk, gezond en geselligheid,

   Loesje

 6. Lieve Loesje, vandaag is ‘’Loesjes-dag’’ en daar kijken wij altijd naar uit. Om te zien wat je nu weer voor mooie, lieve, filosofische of bijzondere letters hebt gemaakt. Altijd heerlijk om te lezen. Soms met een lach en soms met een traan. En nu vandaag letters om over na te denken. Loesje je bent een poes met een hart van goud. En een mooie karaktervolle buik als levenswerk. En weet je, onzeker zijn heeft ook iets moois. Dan kun je alle kanten op en sta je open voor wat er komt en is. Lieve Loesje Muppet stuurt haar eigen eigenzinnige prr prrr’s naar je vanachter het televisiekastje waar ze het liefst ligt te slapen. En een zacht kopje van mij, Maria

  1. Lieve mevrouw Maria,

   oooh u zeg het zofeel mooi van mij kaarakter en mij letters op mij eigen dag. Mij hart foel ze traan van emoozie want u heb mij eigen dag zo een mooie naam gegeefe, het is mij Loesjes-dag. Nu foel ik mij eigen trots want het is mij eigen dag. Dank u wel van zo een groote kompliement en dattie mij dag iedere keer foorbij zie koome. Dattie mij eigen ken omdat u mij eigen lees, dwars door mij letters heen. Mij kaarakter in mij buik ga nu heel hard spinne van mij geluk.
   Lieve mevrouw Maria, van mij eigen hoop ik dattie ze eigen ook weer gelukkig foel want jij kan soms traane tusse jou letters vinde assie zoiets ferdrietigs heb meegemaak. Daarom krijg u mij neusjes en mij ekstra kopje en Muppet krijg mij zachte prrr prrr want wij zijn toch dinnetjes,

   Loesje

 7. Loesje
  In een woord geweldig!!!!!
  Zo’n mooie letters!!!!
  En volgens ons is jou hart groter dan jou buik!!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Dopey, Moby, Belle, Tica, Izzy, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel,

   Oooh wat zeggie mij eigen nou? Mij hart grooter dan mij buik? Oooh nu moet ik naadenke. Mij vrouw zeg Loes het is jou grooste kompliement. Daarom zeg ik dank jullie wel met mij hart en dan weetie het is mij grooste kompliement,

   Loesje

 8. Lieve Loesje dinnetje, je hebt weer mooie wijze letters geschreven, deze keer onder andere over onzeker zijn. Onzeker zijn lieverd geeft helemaal niets, wij zijn het allemaal wel eens. Dat je even moet nadenken en piekeren over wat jemoet doen of juist niet doen. En wij vinden dat jij een mooi gouden hart hebt, dat openstaat voor iedereen. Je bent een mooie, verstandige ,liefhebbende poes, we houden allemaal heel veel van je. Floortje stuurt je fanieljevlaa met slagroom , aangezien de visboer op vakantie is. Knuffels van ina en dinnetje Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank jullie wel van zo een mooie ree-akzie en dattie mij verleege zijn begrijp. Het hoor bij mij eigen lieve mevrouw Ina, u zeg het lief. Soms moet ik naadenke en piekere ofer dinge van mij leefe. Soms moet ik ook ofer mij groote drempel heen en assie nie zofeel leenig ben kommie weleens in jou proobleeme. Maar jij leer jou weg te vinde en assie jou groote buik heb kan jij fertrouwe alles kom goed.
   Dank u wel dat u met mij eigen mee wil denke. Nu ga ik fanieljefla met slagroom eete. Ooooh Floortje dank jou wel, het is mij faavooriet als mij visboer nie kan koome.
   Hoop dattie zo een fijne wiekent heb, dat u het niemeer fergeet. Saame met Floortje en manmeneer, u krijg mij zachte kopjes

   Loesje

 9. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Ik vind dat je een heel mooi karakter (zo he, wat een moeilijk woord) hebt. En een heel groot lief zorgzaam hart. Jij zorgt voor iedereen. Baby Dorus, liefje Bert, Oopa Floris , jouw vrouwtje. Je bent lief en zorgzaam voor al jouw vriendjes. Voor al het zorgen moet je wel jouw buik goed vullen met visbuffet.
  Ik ga mijn buikje vullen met brokjes.
  Kopjes en knuffel van Gijsje en vrouwtje

  1. Lieve Gijsje en mevrouw Gijs,

   dank wel Gijsje van zo een lieve kompliement en dattie mij hart groot en sorgsaam vin. Mij hart maak mij buik gelukkig Gijsje, dat is belangrijk. Maar wat zeggie mij eigen nou, hebbie brokjes….
   Oooh mij buik hoop dattie gesmuld heb en dattie jou brokjes foel kraake. Mij Bert is er gek op. Selluf kraak ik al mij jaare niemeer weeges mij leege bek maar visbuufet is mij faavooriet.
   Lieve Gijsje hoop dattie jou fijne wiekent heb saame met jou vrouw mevrouw Gijs en dattie knuffels krijg met ze hart,

   Loesje

Reacties zijn welkom