Loesje vertelt over assie feest heb…

feest

Lieve allemaal van u eigen, vandaag heb ik zoies moois te fertelle. Mij Bert is jarig van ze leeftijd en vandaag heb wij ook vijf jaar verkering. Mij vrouw zeg dattie zofeel jaare nooit niemeer in ga haale. Soms moet jij jou vrouw ook gewoon geloofe assie zoies zeg.

Geluk greipe

Verkering kom nie van ze eigen, daar moet ik wel eerluk ofer zijn. Mij Bert heb het mij eigen vijf jaar geleede gefraag en jij weet nie wat jou eigen oferkom. Hij heb mij om verkering feestgefraag in ze innerfjoew en het was ze laatste fraag. Mij snorhaar ging krulle van mij geluk. Assie zo een mooie fraag krijg dan wor jij ook ferleege. Maar ik heb wel meteen ja gezeg want soms weet jij dinge. Soms foel jij in jou hart dat jij thuiskom. Assie iemand zo lief vin dan moet jij nie tweifele. Tweifele leefer jou eigen niks op, daar wor jij nie gelukkig van. Jij kan beeter jou geluk greipe assie langskom. Jij laat jou makkareele ook nie bij jou visboer in ze winkel ligge. Die neem jij mee naar jou huis en daar zettie jou tande in. Selluf heb ik mij tande niemeer, maar niemand houw mij van mij makkareele af. Jij moet nooit wegloope foor jou uitdaaging.

Kriebele

Froeger had ik nooit van verkering gehoord. Assie nie jou heele dag onlijn ben wie moet jou dan fertelle dat jij verkering kan hebbe. Maar assie jou katerman van jou droom teegekom feestdan begin jou makkareele in jou buik toch te kriebele. Zij kom tot ze leefe zeg maar. Want jij ferwacht nie dat zo een bekende media katerman jou eigen fraag voor verkering. Selluf had ik al wel mij oog laate falle. Zoies fergeet jij nooit meer. Van me eigen lag ik rustig bij mij vrouw op ze schoot en zij zat op ze teelefoon dinge te doen. Daar moei ik mij nie zofeel mee want wat hebbie eraan. Jij moet jou vrouw ook ze preifussie geefe.
Maar mij vrouw zeg, Loes kom eens kijke. En toen fiel mij oog. Mij staart ging omhoog en ik moes heel feel spinne. Toen heb ik mij vrouw ze teelefoon kopjes gegeefe. Op mij vrouw ze teelefoon was mij Bert, mij vrouw heb mij toen fertel dat mij Bert Huiskater is. Zij zeg, kijk nou toch Loes wat een knappe katerman. Toen moes ik wel snel zijn want jij weet het nooit met jou vrouw. Straks ga zij er met mij katerman vandoor? Dat moetie nie wille. Dus jij moet aa-lert zijn en jij moet aa-lert blijfe. Assie iemand lief vin moet jij die nie door jou poote laate glippe.

Saame

Soms fraag onse vriendjes ons wel hoe wij zofeel verkering kunne hebbe? Mij Bert is rustig van ze eigen, assie katerman ben hebbie meestal nie zofeel woorde. Selluf ben ik poes en mij erfaring is, assie poes ben hebbie meestal heel feel woorde. Neem u van mij eigen aan, jou katerman zit nie te wachte op al jou verhaale. Assie al jou letters en jou woorde ofer jou katerman heen gooi, ga hij nooit meer van ze fensterbank afkoome. Jij kan gerust wat meeoowe van jou eigen, maar jij ga nie oferdrijfe. Jou katerman heb heel ze dag op ze fensterbank geleege, dan hebbie rust en ze eete noodig. Jou verkering blijf feel meer vers assie soms effe stil ben. Dan kan jij saame geniete van jou kaabeljouw met geluk in jou hart. Mij erfaring is, jou letters loop nie weg maar jou kaabeljouw kan wel bederfe. Liefde van jou katerman ga door ze maag, dat moetie nie fergeete. Gelukkig lig in mij buik zo een groote maag, dan blijf jij lang gelukkig.

Erfaring

Verkering ken zofeel geheime en die moet jij leere kenne. Jij moet het saame ondekke want verkering hebbie nie alleen. Mij Bert en mij eigen heb nu vijf jaar verkering met elkaar. Dan ben jij nie met iemand anders zeg maar. Jij ben trouw aan jou verkering, jij ga geen vreemde dinge doen. Mij hart spring nog iedere dag op assie mij Bert zie op mij kompjuuter. Hoefeel daage vijf jaar is weet ik nie maar het maak nie uit. Het is iedere dag en dat is belangrijk. Wij heb al feel meegemaak saame. Dattie saame seeniejor wor zeg maar. Dan hebbie feel erfaring van jou leefe en jij weet wat jij belangrijk vin. Jou gezond, jou rust en jou visboer. Mij Bert heb ze kieze niemeer, van mij eigen heb ik niks meer in mij bek. Maar assie elkaar lief vin hebbie geen prooteesie noodig, dan aksepteer jij jou verkering gewoon zo assie is.

Feertien

feestVandaag is mij Bert ze ferjaardag, mij Bert wor feertien jaar van ze leeftijd. Foorig jaar heb mij Bert ze dokter nog een jaar van ze leeftijd trug gefonde in ze kompjuuter. Anders was mij Bert nu dertien geworre van ze eigen. Jij fraag jou eigen af hoe het kan? Maar het maak mij eigen niks uit. Van mij eigen wil ik ook ooit feertien worre, dattie saame feertien ben. Daar droom ik nu van. En dat mij Bert vandaag in ze zonnetje wor gezet, mij Bert is gek op ze zon en hij ferdien het. Lieve Bert van mij hart zeg ik, feliesiteer met jou ferjaardag van feertien. Jij ben zo biesonder foor mij hart, zonder jou ben ik nie mij eigen. Mij hart wil met jou saame zijn al mij daage van mij jaar. En jij hoef nooit nie te ferandere want jij ben iedere dag van jou leefe goed zo assie ben. Jij krijg mij foor alteit kopjes van mij hart. En ferder heb wij ook onse preifussie…

Loesje

22 thoughts on “Loesje vertelt over assie feest heb…

 1. Hajoooooooooo mamsie.

  Oooooooh gefeeltaart met oompie bert mamsie. En ooooooh fijf jaar furrrkeer? Oooooh toen sat ik nog diep in uwes hartje furrstop hihihihi.
  Ikke ben nu tjauwt met mij jiekie met ze mooie kwullies. En ikke hep hem een kwultang geeft sowdat hij sig nog mooier kan maak!!
  Folges mij sjijn fijf jaar een miljoenmiljartdaage. Dus heeeeeeeeeeeeel feel hihihi
  Ikke wou het met me naagultjes telle maar sofeel naagultjes heppik niet🙀
  Mamsie… ikke hoop dat uwes en oompie nog heeeeeeel wang saame bwijffe.
  Ikke hau uwes.
  Koeskoes

  1. Oooh mij lieve Doorie van mamsie ze hart,

   Jij heb zofeel gelijk, jij zat nog zofeel diep in jou mamsie ze hart ferstop toen jou oompie Bert jou mamsie om ze verkering froeg. Mamsie ze mooise gefoel van ze leefe. Van ze eigen weet mamsie niemeer hoefeel 5 jaar is van ze verkering. Maar assie zolang bij elkaar ben in jou verkering dan hoef jij ferder niks meer te weete mij beebie. Dan hebbie alles wat jou hartje jou begeer geef. Jou oompie Bert wor vandaag 14 jaar van ze leeftijd, dan heb mamsie nog meer feest.
   Jij moet foor alteit mamsie ze adfies onhouwe, jou liefzijn ga alteit door jou maag in jou buik in jou hart. Dan blijf jij foor alteit gelukkig saame.
   Mamsie foel vandaag ze traan van ze geluk,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Bertje! En dat jullie al 5 jaar verkering met Loesje hebben. Ik hoop dat we deze dag nog heel vaak mogen vieren. Je hebt wel mooi weer op jouw verjaardag Bertje, En jullie verkeringsdag. Dat wordt me een feestje!🥳🐈‍⬛🎊🐾🍀😻

  1. Lieve mevrouw Marjolein,

   wat zeggie mooie en lieve woorde van u hart foor mij Bert. En u heb zofeel gelijk, mij Bert ze zon schein foor ze ferjaardag en foor ze hart. Dat is nu belangrijk en wij heb vandaag onse juubieleejum van onse 5 jaar verkering. Dan kan jij jou heele dag jou feesje viere en gelukkig zijn.
   Mij Bert heb het zofeel ferdien na ze moeilukke peeriejoode maar nu begin ze niewe jaar en dan kan jij straale van jou hart.
   Dank u wel mevrouw Marjolein en het is ook van mij Bert,

   Loesje

 3. Lieve lieve Loesje, wat een mooi getal, 5 jaren, voor jullie verkering. Heel veel felicitaties voor jullie samen. En voor Bert zijn 14e verjaardag. Hoe bijzonder is dat na alle moeilijke dagen na zijn operaazie en niet kunnen eten en bang zijn. Hoe dapper heeft hij zich hersteld met de goede zorgen van zijn vrouw en al jouw liefde en goede zorg. Dát is een driedubbel feestje waard vandaag he? Verkering heb zijn ups en downs en vandaag is een grote UP. Ik wens jullie heel fijne dag met lekker veel kabeljauwen en makreele en lievelings sneks van Bert. Muppet roept prrr prrr prrr van blijdschap en Minoesje stuurt vandaag vanuit de sterre een zonnestraal om jullie dag extra feestelijk te maken. Heel veel liefs van mij, Maria

  1. Oooh lieve mevrouw Maria,

   dank u wel van zo een lieve ree-akzie van u hart. En op mij vagt foel ik Minoes ze zonnestraal en toen kroopie in mij hart en was mij geluk kompleet. Want assie zo een mooie juubieleejum heb dan denk mij hart toch aan mij sterrevriendjes die boofe zijn. Zij hoor ook bij onse verkering want zij heb zofeel van onse verkering meegemaak. Dan denk jij aan elkaar. En u heb zofeel gelijk van mij Bert. Hij heb het zofeel moeiluk gehad maar vandaag heb mij Bert dubbel van ze feest. Jij wor nie iedere dag van jou leefe 14 jaar en jij heb nie somaar jou 5 jaar verkering. Daarom foel mij hart vandaag ze geluk want soms kom ook mooie dinge saame foor geluk.
   Geef u Muppet mij zachte prrrr prrrr kopjes en u krijg er zachte hartjes bij. Foor geluk…

   Loesje

 4. Lieve vriendinnetje Loesje,
  Vandaag heb jij dubbel veel feest, Bert is vandaag het feestenbeest en is 14 jaar geworden, net zoveel jaar als ik ben, en dan nog 5 jaartjes verkering samen. Weet je Loesje dat getal 5 jaar is een groot jubelmiauw getal hoor. Jij en Berst heel veel FLAPSTAARTEN van vrouwtje en mij. Nu gaan we met z’n alle een groot mooi jaar maken zonder erg ziek zijn , we gaan iedere dag een feestje maken hoor. Ikke krijg van mijn vrouwtje een lekker snekkie om het grote feestje met jullie samen te vieren. Lieve Loesje een fijne feestje met Bert samen, grote knuffel van mijn vrouwtje en voor jouw vrouwtje lieve groetjes. Knuffel en kopjes voor jou en Zusje en Floris en jou vrouw. Grote vriendje Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank wel van zofeel lieve flapstaarte van jullie hart en dattie zofeel met ons meeleef alteit Jip. Mij Bert is nu 14 van ze leeftijd en jij heb al zofeel erfaring met assie 14 jaar ben. En jij heb zofeel vriendjes zijn met mij Bert, dan kan jij saame jou erfaring deele met assie 14 ben.
   En wij heb onse juubieleejum en dat is biesonder want jij heb nie zomaar 5 jaar verkering van jou juubieleejum. Wij heb al zofeel meegemaak Jip en daarom ga wij nu zo een mooie jaar maake. Jij heb zofeel gelijk. Nu moet wij geniete en allemaal saame gelukkig zijn.
   Verkering is mij mooise geluk Jip maar assie het met jou vriendjes deel wor jou geluk nog grooter en smaak jou saardien naar makkareel. Zofeel lekker Jip.
   Mij vrouw stuur ook ze groetjes foor jou lieve vrouw en zachte aaltjes foor jou Jip. En van Oopa Floris, Zusje en mij eigen krijgie pootjes foor geluk,

   Loesje

 5. Lieve Loesje,

  Van harte gefeliciteerd met je jarige Bert en met je vijfjarige verkering. Vijf jaar alweer, zeg. Dat is bijna niet te geloven, want zolang lezen wij dan ook al mee. Jullie zijn samen wel een prachtig stel en jullie passen heel goed bij elkaar. Wij hopen dat jullie samen heel oud mogen worden. Neem vandaag maar wat extra lekkere hapjes en dat moet Bert natuurlijk ook maar doen. Gelukkig kan hij na die vervelende periode weer normaal eten. En wij vragen aan onze vrouw ook maar iets extra lekkers om het feest met jullie mee te vieren.

  Heel veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette en Ivar en een extra knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette, Ivar en mevrouw Marjoke,

   dank wel dattie mij eigen zo een mooie ree-akzie stuur. En het is eg waar, mij Bert en mij eigen heb vandaag 5 jaar verkering. Soms weet jij, dit is jou katerman en dan blijf jij foor alteit saame bij elkaar. Ook 5 jaar en in mij hart hoop ik ook 8 jaar of 11. Maar mij vrouw zeg, Loes jij neem het jaar foor jou jaar. Maar assie selluf geen verkering heb dan kan jij het soms ook nie snappe.
   Mij Bert foel ze eigen gelukkig weer gezond van ze hart en ze buik en hij kan ze brokke weer eete. Als poes ben ik nu nog meer gelukkig want assie 5 jaar verkering heb ga ook jou lief zijn door jou maag.
   Hoop dattie allemaal jullie lekkere snek krijg van onse juubieleejum en ook mij zachte kopjes,

   Loesje

 6. Lieve tante Loesje, Wat is het een mooie dag vandaag met een heleboel feest. En er is ook nog zon. Ik vind het zo leuk dat er feest is, ik ben ook blij met alles vandaag, blij dat u en Bert al zolang verkering hebben, dat ome Bert jarig is en dat er zon is en ik knuffels heb gekregen. Thuis is ze aan het verven en nu zitten wij met zijn allen in de slaapkamer en gang anders worden wij allemaal helemaal wit. Eerder was ik heel erg bang dan, maar omdat Tjilla en Tjaiia daar ook zijn weet ik dat ik niet naar de dokter hoef. Ik wens u een heel fijne dag met veel garnaale en makkareele. Als de vis goed vet is, heeft u helemaal geen tanden nodig. Veel knuffels en pootjes van mij en ons 🙂

  1. Lieve Tjessi meisje,

   dank jou wel met jou mooie en jou lieve woordjes van jou hart. En dattie zofeel meeleef met jou oompie Bert en jou Tante Loesje. En jij zeg zofeel wijse dinge van zo een jonge poesemeisje. Dattie jou tande nie noodig heb assie heele vette vis krijg. Oooh mij buik foel ze knorr en ze rammel van ze begeerte. Tante Loesje fertel jou nou ze gehijm, zij geef niks om ouwe, drooge vis. Maar assie vet is en jij foel jou vis glij zo door jou maag dan is Tante Loesje zofeel gelukkig, dank jou wel lieve Tjessi meisje.
   Wat zeggie mij eigen nou, moetie op jou slaapkaamer en op jou gang weeges dat jullie mensemeisje verf heb gesmeer. Oooh dan moet jij goed oppasse foor jou mooie fagt. Maar assie allemaal saame ben lieve Tjessi meisje dan kom alles goed. Mij erfaring is, verf kan jij beeter wel droog hebbe.

   Zachte kopjes van Tante Loesje foor Tjilla, Tjaiia en jou eigen mij Tjessi meisje,

   Tante Loesje

 7. Hoi lieve Loes, heel veel gefeeliesietaatsiet met je Bertje, en met je verkering natuurlijk!, wat machtig mooi dat jullie verkering kregen op de verjaardag van Bert, nau is het dubbel feest!, ik vind het helemaal top dat jullie al vijf jaren flieft zijn, en ik hoop dat jullie nog wel heeeeeeel lang verkering gaan hebben want jullie horen bij elkaar, dat je zien en foelen en lezen, en jullie naam heeft vier letters, dat weet ik toefallig, dus dat past ook!, als je verkering hebt hoor je bij elkaar als je vrolijk bent maar ook als je ziek bent of verdrietig, het is voor het leven, dat weet ik van Mol en Bol, het is iets heel orachtigs en ik ben helemaal blij dat ik jullie allebei ken en dat Bert jarig is vandaag en dat jullie vijf jaren verkering hebben en dat de zon schijnt, dat is spesjaal voor deze dag denk ik, dat het een superfeest kan zijn!, lieve Loes ik stuur je heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor je Bertje en je famielie, en voor jau en Bertje samen heb ik een roomanties dinee voor twee gemaakt, je hoeft er niet heel hard op te kouwen, het is ook voor als je een gefoelige maag hebt of nierdiejeet, en ik heb bloemen uit de tuin geplukt, die staan erbij en een elektriek kaarsje en een klein flesje ketnipwijn is er ook!!, het is van Kever!!!

  1. Ooooh lieve Kever,

   hebbie onse taafel gemaak en hebbie ook onse fles ketnipwein op onse roomanties taafel gezet. Van mij eigen ben ik er zofeel aan toe, aan mij fles ketnipwein. Dattie klok klok slik slik zeg en jij foel nog meer geluk in jou hart. En dattie onse dienee heb gemaak en jij heb oferal reekening mee gehouwe. Dan bennie la belle Kever en jij weet van mij eigen ben ik kwiezien. Dan kan jij jou verkering ferwenne. Maar assie La belle Kever ben dan ferwen jij onse heele verkering van 5 jaar. Dank jou wel Kever en ook dattie zofeel geluk foel.
   Vandaag schein onse zo’n foor mij Bert Kever, hij heb het zofeel ferdien van ze moeilukke tijd.maar assie 14 wor kan jij jou moeilukke dinge achter jou eigen laate. Dan ga jij ferder en jou verkering ga ook ferder. Dan foel jij iedere dag weer meer van jou geluk.
   Dank jou wel lieve Kever dattie zofeel meeleef en jij heb gelijk. Mol en Bolle zijn onse groote foorbeeld van hoe jij verkering foel en hoe jij gelukkig kan zijn saame, in jou hart.
   Jij krijg mij speesiejaale verkering kouwstik en het is met paaling in saateesaus. En het is ook foor jou mense en foor Ooma, maar zij krijg ook adfokaatje want die hoor bij verkeringsfeesjes.
   En mij buik zeg proos op lief zijn en geluk!
   Hik 🙀

 8. Lieve Loes,
  Gefeliciteerd met jou Bert zijn verjaardag!!! En natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie 5 jarige verkering!!
  Het is maar een geluk geweest dat jij jou oog op Bert hebt laten vallen en dat je vlugger bent geweest dan jou vrouw!!!!
  Jij en Bert zijn een prachtig stel samen, de liefde straalt ervan af!!! ❤❤❤❤

  Dikke knuffel van ons allemaal en geniet van een mooie romantische avond met Bert!!!!!
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Belle, Tica, Moby, Dopey, Izzy, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel van jullie lieve ree-akzie en feeliesietaasie van mij Bert en onse verkering.
   Maar jullie zegzo een groote waarheid. Als mij oog nie was gefalle had mij vrouw nu misschien achter mij Bert aan geren en dat moetie nie wille. Wij heb allemaal onse eigen oog en mij vrouw heb ons wel geleer dattie alteit selluf jou oog mag laate felle. En ik zeg jullie in mij groote gehijm, van mij eigen heb ik mij oog nooit niemeer opgeraap. Het hoor bij mij Bert, foor alteit…

   Zachte kopjes van mij eigen foor jullie allemaal

   Loesje

 9. Lieve Loesje vriendin.
  Wat een boel te vieren vandaag!!!!Bert zijn 14 de verjaardag,dat Bert weer beter is en lekker kan eten, én dat jullie vandaag 5 jaar verkering hebben
  Dat is toch eggies waar iets waar je even stil blijft staan en het viert zoals jullie dat fijn vinden.
  Bert in de zon op de vensterbank,en jij op je denkplekje.
  In 5 jaar gebeurt er veel,maar jullie zijn alleen maar dichter naar elkaar gegroeid.
  Dat is super mooi.
  Voor jou heb ik een vis buffet besteld en voor Bert hapjes die hij lekker vindt.En naturen flesje ketnip wijn.
  Maak er samen een mooie romantische avond van bij kaarslicht.
  Zachte felicitatie kopjes voor jullie allebei.
  Van Muzette

  1. Lieve Muzette,

   dank jou wel van jou lieve ree-akzie en jou feeliesietaasie van onse verkering van 5 jaar en mij Bert ze ferjaardag. Dan hebbie wel zofeel feest, jij weet nie wat jou eigen oferkom. Mij Bert foel ze eigen gelukkig weer goed van ze gezond en hij kan ze brokke weer eete. Van mij eigen eet ik alles behalfe assie geemies door mij eete doe, dan loop ik weg want jij kan geemies door jou eete nie jou feesje noeme. Maar gissere heb wij onse groote feest gefierd en van mij eigen heb ik ook zofeel genoote van jou visbuufet. Mij Bert heb andere lekkere hapjes op en dan ree-aa-lie-seer jij jou eigen pas hoefeel vis jij kan eete van 5 jaar. Daarna moes ik wel uitbuike en slaape. Mij vrouw moes mij tonijn ferdiene want straks is mij buik weer leeg. Mij Bert moes ook slaape want assie nog nie zo heel feel lang beeter ben dan hebbie jou rust ook noodig. Jij heb gelijk Muzette van wattie mij eigen nu zeg, assie 5 jaar verkering heb dan groei jij heel feel naar elkaar toe. dan weet jij waar jij op moet lette assie bijfoorbeeld vis eet. Dat weet ik nu maar jij krijg toch nooit nie genoeg van elkaar. Toen mij Bert al sliep heb ik mij fles ketnipwein nog maar leeg gedronke want jij wil niks ferspille van zo een lekkere drinke. Daarom wil ik zegge, dank jou lieve Muzette dattie ons eigen zofeel ferwen heb. Nu ga wij vandaag veel rust neeme en wij ga bijkoome. Hoop dattie ook jou fijne dag heb Muzette, saame met jou vrouw en dattie op ze schoot kan ligge. Mij Bert en mij eigen trakketeer op soesjes van geluk want zo foel wij ons eigen in onse hart,

   Loesje

 10. Lieve Loesje, van harte gefeliciflapstaart met dit mooie feest, jouw Bert 14 jaar geworden en jullie 5-jarige verkering. Dat wordt een knalfuif lieverd, met ketnipwein, kaabuljouwtaart met makkareel en garnaale. Wij hopen dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten, jullie zijn zo’n mooi paar..wij sturen jullie zachte knuffels en wat haaring in roomsous . Van Floortje,, Ina en manmeneer.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   ooooh wat zeggie mij eigen nou, kaabeljouwtaart met makkareel en garnaaale. Ooh het is mij lekkerse feestaart en het heb 5 jaar lief zijn in ze fulling. U heb zofeel gelijk, wij heb onse knalfuif gehad. Maar mij Bert geef niks om ze harde knal en van mij eigen hou ik ook van mij rust maar wij heb toch onse knalfeest gehad. Want iedereen heb zofeel liefzijn gegeefe en mij Bert wer ook 14 jaar van ze leeftijd. Dan hebbie zo een groot feest, jij kom bijna niemeer uitgefeest. Dank wel dattie ons nie fergeete ben en dattie zo een mooi mooment met ons heb gedeeld, saame met Floortje en manmeneer. Assie vriende ben dan bennie ook vriende assie 5 jaar verkering heb. Assie het saame fier dan is jou verkering nog meer mooi en dat is belangrijk. Maar jij kannie alteit jou feesje hebbe, soms kom er een dag en dan moet jij weer op jou fensterbank ligge want jou werk roep jou eigen. Daarom zeg ik dank u wel van mij eigen en het is ook van mij Bert. En wil u teege Floortje zegge dat haaring in roomsous wel zo een lekkere, niewe smaak is van mij vis. Floortje heb er wel ferstand van, dat kan jij wel proefe.
   Hoop dattie een fijne wiekent heb, met zon in u hart. U krijg onse kopjes van dankbaar zijn en geluk en het is ook foor Floortje en manmeneer.

   Loesje

 11. Hoi lieve Loesjedinnie. Wat een mooi stukje heb je geschreven. Vijf jaar is een juubieleeum zegt Frau. Ikke ken dat woord niet maar volgens mij is vijf wel heel lang. Jullie zijn mijn romantiese foorbeeld. Lieve Loes fijne dag nog vandaag en heel veel pootjes en kopjes van Minnie de VerhuisPoes.

  1. Lieve Minniedinnie,

   jou frau heb zofeel gelijk zeg mij vrouw, 5 jaar is ze juubieleejum van ze feest. Mij vrouw zeg dattie het zofeel knap vin van mij Bert en mij eigen. Selluf weet ik alleen wij heb nu vijf jaar verkering en mij Bert heb ze leeftijd van 14 jaar. Daar kan jij wel mee aankoome zeg mij vrouw.
   Dank jou wel dattie nog aan ons eigen denk want jij heb het nu zofeel druk assie ferhuispoes ben, dan moet jij aa-lert zijn en jij moet het blijfe Minnie.
   Doe jij ons allemaal op jou hoogte houwe van jou ferhuis en dattie naar jou fooralteithuisje ga met jou eigen trap. Dattie nooit nie fergeet dat mij hart aan jou denk mij Minniedinnie

   Loesje dinnie

Reacties zijn welkom