Loesje vertelt over assie feertien ben…

feertien

Lieve allemaal van iedereen, hier ben ik weer want misschien wis u het nog nie toen u wakker werd. Vandaag is Loesjes-dag.  Mij vriendin mevrouw Maria heb mij dag vorige week zo genoem. Assie zoies moois krijg dan moet jij het ook gebruike, ook al foel ik mij eigen ook ferleege. Maar mij hart is ook trots want jij krijg nie iedere dag van jou leefe jou eigen dag met jou naam. Selluf heb ik er feertien jaar op gewacht. Daar ben ik eerluk ofer. Mij vrouw zeg Loes jij ga nie naast jou poote loope, straks willie ook nog jou eigen straat. Dan kan jij beeter eefe jou makkareele eete want jou vrouw kan ook oferdrijfe…

Ferjaardag

Maar vandaag ben u op Loesjes-dag en ik ga u fertelle ofer mij andere speesiejaale dag, mij ferjaardag. Mij vrouw zeg het was op zondag en toen ben ik feertien jaar geworre van mij leeftijd. Ik zeg u eerluk, selluf heb ik nog geen erfaring met feertien zijn maar mij garnaaale feertiensmaak mij eigen nog steeds of ik dertien ben, of agt. Mij Bert is ook feertien van ze leeftijd en hij zeg, Loes nu heb wij nóg meer verkering. En mij hart moes zofeel straale want nóg meer verkering is mij hartewens. Mij vrouw zeg, maar lieverd hoefeel verkering wil jij hebbe? Dan kan jij merke, mij vrouw heb geen ferstand van verkering. Assie verkering heb dan weet jij, jij wil alteit meer. Mij streefe is nu seefetien of nog meer, daar denk ik nu ofer na met mij hart.
Mij vrouw heb foor mij eigen gezonge, dan ben jij meteen wakker. Mij broer Oopa Floris heb gepinkeld ofer onse vloer en Zusje dee renne ofer onse groote bed. Dan ben jij wel écht jaarig! Maar er is nog meer, vandaag woon ik ook dertien jaar bij mij vrouw en mij broer Oopa Floris. Mij Zusje woon pas bijna seefe jaar in onse huis. Gelukkig heb ik feel erfaring met dertien, mij hart is al dertien jaar saame. Dan ken jij iedere letter van jou leefe.

Ferwen

Toen kreeg mij vrouw proobleeme met ze tegnies, iets met ferbinning en ze wiefie maar daar doe ik mij nooit mee moeie. Foor mij onbijt kreeg ik mij zallummoes en het was mij lekkerste zallummoes van mij ferjaardag. Assie feertien ben dan wil jij daarna wel jou dutje doen en uitbuike. Jij ben geen dertien meer. Daarna kreeg ik mij groote kaadoo-doos van feertienmij Doorie en hij heb ze mamsie zofeel ferwen. Toen wer ik weer ferleege want mij Doorie ken ze mamsie zofeel goed. U kan het op mij footoo zien. Ik kreeg mij eigen Leijon-King. En mij vrouw kreeg ook kaadoos maar die snap ik nie want mij vrouw moet nog feertien worre. Gelukkig waare wel al mij sneks foor mij eigen, dan foel jij wel het is jou eigen feesdag. En mij vrouw gaf mij nog een groote kaadoo en het was van Kever en ze mense. Jij weet eigeluk nie wat jou eigen oferkom. Toen mij vrouw ze tegnies had opgelos zag ik zofeel kaarte en lieve letters op mij eigen Feesboek. Mij vrouw zeg, Loesje iedereen denk aan jou. Toen heb ik van mij ferleege zijn weer makkareele weggewerk want U heb mij allemaal zofeel ferwen. Jij kan jaarig zijn maar ik was wel heel feel jaarig van mij eigen. Zofeel lieve letters is een kaadoo foor mij hart, want in mij buik zat mij makkareel. Daarom zeg ik, dank u wel. Feertien jaar worre is heel biesonder. Jij krijg er ook meer verkering van.

In slaap

feertienNu ben ik al langer dan drie daage feertien. Ik weet nie of u van u eigen nog weet hoe u ze eigen foelde toen u net drie daage feertien was van u leefe?  En misschien moet u het nog worre van ze eigen, net als mij vrouw. Dan hebbie geen erfaring en kan u het mij eigen ook nie fertelle. Selluf vin ik het wel spannend want jij ken jou feertien nog nie. Mij vrouw zeg, Loes jij ben nu nog meer seeniejorpoes. Daar moet ik nog ofer naadenke. Wat ik wel graag wil is nóg een grotere buik van mij eigen. Mij vrouw denk dat dat geen proobleem ga zijn. Dan kan jij toch met meer rust in jou hart feertien zijn. Lieve iedereen van mij eigen wil ik wel nog zegge. Misschien is feertien wel mij niewe dertien maar dat doe ik u pas fertelle als ik weer een nieuwe leeftijd krijg. Wanneer dat is weet ik nie maar mij vrouw zeg, Loes jij merk het van selluf. Daar fertrouw ik nu op want mij vrouw heb het gezeg. Daarna ben ik tusse mij papier en mij kaadoos in mij slaap gefalle. Mij vrouw zeg het was in Kooma, maar daar ben ik selluf van al mij jaare nog nooit gewees.

Loesje

21 thoughts on “Loesje vertelt over assie feertien ben…

 1. Hajooooooooo mamsiefanmewamsie.

  Is ut weuk om feertien jaar te sijn? Foel uwes uwes nau niet auwt? Uwes moet wel gaan sporte hoor, anners kweig uwes ook kraakende botjes. Net asse oopa en meneeroom stokkie stefan hihihihihi
  En uwes moet uwes pootjes goet hauwe om garrenaale te pelle. Mijn pootjes doen iedewe keer soon pijn mamsie.
  Hihihihi uwes hep nu wel warreme oories met uwes muts mamsie. Nau ben uwes een mutsemamsie hihihihihihihihihi.
  Ooooh uwes hep ook mooj katdoo fan poomsie kweeg mamsie. Maar uwes moet ermee peele!!! Niet sjaape!!
  Koeskoes mamsie.
  Ikke hau uwes!!

  1. Lieve beebie van mamsie ze hart,

   wat zeggie mij eigen nou, moer mamsie met ze muis speele 🙀🙀 Mamsie heb ze heele dag kaadoos uitgepak en zij kon niemeer op ze poote staan. Jij moet respek hebbe foor jou mamsie, jij wor nie iedere dag van jou leefe feertien.
   Maar mamsie heb nou ze eigen muts van meneer leijon-king en zij is trots van ze hart. Jij ga jou mamsie nie Mutse mamsie noeme, mamsie ga ze eigen ferstoppe in ze muts. Assie erin pas….
   Lieve Doorie kommie gauw mutsies passe en mij hoedjes. Mamsie heb het nu noodig, Oopa Floris ook,

   Koes koes van jou mamsie Loesje

 2. Lieve Loesje, vandaag is het dus Loesjesdag, speciaal voor jou. Je bent nu 14 jaar, net als jouw liefe Bert. Maar jullie hartjes zijn nog jong. En wat heb je mooie kadoos gekregen voor je verjaardag. Wij wensen jou een fijne Loesjesdag, de visboer komt straks een lekkere visschotel bij je brengen met allerlei deeliekaatessen, geniet ervan lieve mooie wijze Loes.
  Knuffels van Ina en Floortje en manmens.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel foor wattie mij eigen nu zeg en dattie mij eigen wijs vin en mooi. Oooh ik foel mij eigen ferleege. En kom u visboer mij visschootel brenge. Oooh mij buik foel zofeel begeerte. Assie feertien ben lus jij nog heel feel vis, daar heb mij leeftijd niks nie mee te maake.
   En u heb gelijk, jij kan feertien zijn maar assie verkering heb blijf jou hart foor alteit jong.
   Dank u wel en assie zin heb kannie saame met Floortje en manmeneer geniete van mij trakketaasie en het is Loesjestaart met slagroom en kaabeljouw,

   Liefs van mij eigen,

   Loesje

 3. Lieve Loesje,

  Je ziet er nog zo jong uit, dat het echt niet te zien is dat je veertien bent.
  Volgens mij ben je pas 9 ofzo, doe ik maar een gok hoor.

  Heb weer enorm genoten van je Loesjesdag blog, wat schrijf jij toch altijd mooie letters neer.
  Je bezorgd mij elke keer weer een glimlach op mijn gezicht lieve Loesje.

  Geniet van je Loesjedag vandaag, en een Pootje en knuffel van Tommy en mij.

  1. Lieve mevrouw Annemieke en Tommy,

   ik zeg u eerluk, selluf denk ik wel dattie gelijk heb en dat mij eigen leeftijd neege is. Misschien ferzin mij vrouw het en zeg ze maar iets. Assie een vrouw heb dan weet jij het nooit. Tommy jij hoef nie onseeker te worre want jou vrouw heb deeltijd. Dan blijf jij alteit jong is mij gefoel en jij weet Loesje foel met ze hart in ze groote buik.
   Daarom doe ik ook trakketeere want assie feest heb dan krijg iedereen mij stuk van mij Loesjestaart met slagroom en kaabeljouw,. En ook kopjes foor Tommy mij vriendje

   Loesje

   1. Hoi Loesje,

    Daar heb je wel een letter puntje Loesje, soms weet een vrouw het ech niet meer.
    Dat zie ik ook bij deeltijd baasje, maar dat heb se nie van mij hoor.

    Jij ben gewoon 9 van je jaar, met een mooie grote buik en hart.

    Pootje van Tommy!!

 4. lieve Loesje, toen ik vanmorgen wakker werd, wist ik het meteen: vandaag is Loesjes-dag. En nu zit ik met een kopje koffie heerlijk te genieten van jouw letters over je verjaardag. En wat een lieve, mooie letters zijn het weer geworden. Feestelijke letters zelfs. We kunnen zo allemaal een beetje mee proeven hoe je je verjaardag hebt gevierd. Met het verjaardagslied van je vrouw, de makreele en garnalen, de kaootjes, de dutjes tussendoor. En alle lieve wensen en kaarten op feesboek (wat even Feestboek werd) voor jou. Nu ben je veertien en je krijgt vast vele dagen ervaring in het veertien zijn. Zo gaat dat. Veertien is een mooi woord vind je niet? Er zit iets veerkrachtigs in. En dat is wel fijn als je seniorpoes bent. Muppet roept prr prr en een lieve knuffel van mij

  1. Ooh lieve mevrouw Maria en mij dinnetje Muppet,

   u geef mij eigen iedere week van mij Loesjes-dag zofeel mooie, wijse letters. En nu ben ik zofeel gelukkig want feertien heb feerkracht. Oooh nu heb ik feerkracht en ik ben toch nie atleeties.
   Assie seeniejorpoes ben hebbie feerkracht noodig want feerfien is biesonder. En jij moet jou kracht goed ferdeele mevrouw Maria, anders ferlies jij jou feer. Dat moetie nie wille.
   Selluf vin ik mij ferjaardag heel feel fijn, iedereen heb mij hart zofeel ferwen. Dan krijgie feere in jou hart lieve mevrouw Maria.
   U geef mij eigen ook alteit mij feere in mij hart, dan kan jij met jou rustig hart feertien worre.
   En ik doe ook trakketeere op mij Loesjes-dag en het is Loesjestaart met slagroom en kaabeljouw. Maar u krijg mij feere van mij hart en Muppet krijg prrr prrr met slagroom,

   Loesje

 5. Lieve Loesje,

  Nog van harte gefeliciteerd met je veertiende verjaardag. En wat ben jij lekker verwend op die dag. Zo hoort het ook, vinden wij. Veertien jaar is een mooie leeftijd. Wij denken dat Ivar ook veertien is. Onze vrouw heeft hem 3 jaar geleden uit het asiel gehaald, maar het lijkt net alsof hij hier altijd heeft gewoond. Cindel, Fenneke en Jillie zijn een paar jaar jonger en zij hebben hier vanaf hun kittentijd gewoond. Onze vrouw kan zich trouwens nog goed herinneren hoe het voelde toen ze veertien was, maar dat is wel heeeeeel lang geleden en toen woonde ze nog niet in dit huis.
  Wij begrijpen dat je na zo’n vrolijke en drukke dag in slaap bent gevallen. Veertien jaar zijn heeft veel voordelen, maar je hebt soms wel meer uitrusttijd nodig. Dat is helemaal niet erg, wij doen ook graag de nodige dutjes.
  Het is wel leuk dat jij en Bert nu dezelfde leeftijd hebben en dus in dezelfde levensfase zitten. Wij hopen dat jullie nog heel veel jaren van elkaar mogen genieten.

  Lieve Loesje, geniet maar van het veertien jaar zijn. Veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke,
  Jillie en Ivar en een extra verjaardagsknuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette, Ivar en mevrouw Marjoke,

   dank jullie wel van mij feeliesietaasie van mij feertien jaar. Ivar assie misschien ook feertien ben dan foel jij in jou hart wat ik bedoel van mij eigen. Selluf weet ik nog nie zofeel goed hoe mij feertien foel, daar ben ik eerluk ofer. Maaar mij Bert heb erfaring van ze feertien en hij hellep mij eigen alteit. Assie als kitten bij jullie vrouw woon hebbie geluk Cindel, Fenneke en Jillie. Dan kan jij zofeel leeftijd krijge assie maar wil. Jij ben alteit veilig gewees. Dat is belangrijk en het geef jou leeftijd zofeel een gelukkig gefoel.
   Maar Ivar, jij ben wel mooi feertien en jij ben seeniejor. Dan hebbie feel erfaring van leefe.
   Lieve mevrouw Marjoke, mij hart is blij dattie nog weet hoe u eigen feertien foel. En het geef nie als het lang geleeje is want feertien blijf alteit mooi. Mij vrouw zing foor mij hart, poesjes van feertien. Ik begin nu steeds meer te wenne en ik doe rustig foele en kijke of mij feertien mij beval. Anders doe ik een andere leeftijd zoeke heb ik mij eigen foor genoome.
   Maar vandaag trakketeer ik op mij Loesjestaart met slagroom en kaabeljouw en ik geef ook kopjes,
   Dank jullie wel,

   Loesje

   1. Lieve Loesje,

    Bedankt voor je reactie, maar lieve Lisette is dinsdag over de regenboogbrug naar de kattenhemel gegaan. Zij was 19 jaar en 7 maanden. We missen haar, maar onze vrouw is dankbaar dat ze zo lang van haar heeft mogen genieten.

    Liefs van Cindel, Fenneke, Jillie, Ivar en Marjoke.

    1. Oooh lieve Cindel, Fenneke, Jillie, Ivar en mevrouw Marjoke,

     wat fertellie mij eigen nou? Ooooh mij hart heb ferdriet, is Lisette ofer ze Reegeboogbrug gegaan? Hoop dattie mij eigen geloof maar mij kop wis het nie. Ooh en zij heb zo een mooie leeftijd van ze eigen, ik zeg eerluk. Assie geboore wor wil jij allemaal neegetien jaar en seefe maande worre. Maar assie het ben wil jij toch hier blijfe. Lieve allemaal, mij hart is nu bij jullie en bij Lisette. Als Moeder van alle Sterre doe ik heel goed op Lisette passe, dattie foor alteit rust heb en dat ze lijfje gezond is. Foor jullie allemaal mij sterktepootjes van mij troos. Misse is moeiluk maar zij blijf foor alteit in jullie hart en wij denk allemaal aan Lisette.
     Heel feel kopjes en sterk zijn, van mij Zusje, mij broer oopa Floris, mij vrouw en van mij eigen,

     Loesje

 6. Hallo Loesje,
  Wat fijn dat je een mooie verjaardag hebt gehad!!!!!
  En super dat jou vrouw zegt dat het goed komt om jou mooie buik nog wat te laten groeien!!!!!
  Wij, Tica en Izzy zijn nu 12 jaar en de anderen zijn allemaal jonger dan ons.
  Maar als oudsten van het stel kunnen wij nu nog niet vertellen hoe het met 13 jaar is. Maar als 12 jarigen gaat het nog heel goed met ons. We slapen wel wat meer dan de anderen.
  En soms liggen wij ook in Kooma, dan horen we helemaal niks meer.
  Maar vrouw zegt dat is niet erg want dan heeft ons lijf het nodig…….en als we wakker worden hebben we weer genoeg energie om te eten en te snekken.

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Moby, Dopey, Belle, Tica, Izzy, Panda, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel van jullie ree-akzie van mij ferjaardag. Van mij eigen ben ik ook blij dat mij vrouw zeg Loes het kom goed met jou buik. Anders weet jij nie hoe jij feertien moet zijn. Selluf vin ik twaalf jaar van jou leefe ook mooi Tica en Izzy, dan hebbie jou recht op slaape in jou zon en jou vrouw ze stoel. Maar wat fertellie mij eigen nou? Bennie ook in Kooma gewees? Ooh mij vrouw heb het mij eigen ook fertel. Maar zij zeg nie dat ik dan sneks krijg als ik trug ben. Selluf weet ik nog nie waar Kooma lig, mij vrouw zeg Loes het lig heel dichbij jou slaap. Hoop dat ik nu ook enersjie krijg en sneks. Lieve Izzy en Tica, als ik van mij eigen meer erfaring heb met mij feertien doe ik het fertelle. Hoop dat jullie allemaal enersjie en sneks krijge en dattie jullie heele fijne wiekent heb. En het is ook foor jullie vrouw en Pippi en Dotje Toktok,

   foor iedereen mij knuffel trug

   Loesje

 7. Liefe Loesje friendin.
  Foor deze spesjale dag kom ikke effe fan me wollekie af om je te feliesieteere met je furrjaardag.
  Wat hep je mooie letters gesgreeve ofer dees dag.
  14 van jaare is een mooi cijfer vin ikke.
  Me sus is nu 15 beneeje en ikke boove.
  Maar het maak niks uit.Een mooi cijfer is een mooi cijfer.
  O liefe friendin ,je hep nu nog meer verkeeringe met Bert,je ben mamsie en omaa en tante.
  Das toch eggies waar feel om tros op te sijn.
  En je hep soveel mooie kdoos gekreege! Sellufs een King van Leijon.
  En zallummoes, Oopa Floris pinkelde en Zusje was ook blij.Je frouw hep gesonge.Het was eggies waar feest.
  En je krijg met je dag meer en meer erfaring met 14 sijn.
  Het is nie eg moelijk hoor.Gewoon doorgaan met asem haale.
  Natuurlijk moet je wel goe sorrege door je puikie,maar da doe je al jaare goe.
  Wij boove hebbe gekeeke hoeveel fees er was en hebbe een glaas ketnip wein gedronke op je gesond.
  Heel veel groete fan ons allemaal fan hiero bij de brug.
  Fan je friendin Sparkle

  1. Lieve Sparkle,

   oooooh mij liefe dinnetje van ofer mij Reegeboogbrug, kommie mij feeliesieteere. Nu kom mij emoozie ofer mij wang naar buite, van mij geluk. Mij dinnetje Sparkle, mij tintellichje in mij hart. Jij maak mij eigen nu zofeel blij want van mij eigen weet ik, jij kom nie somaar. Jij heb onse feesje gesien van ofer jou Reegeboogbrug. Lieve Sparkle jij ben al fijftien net als jou zus mij dinnetje Muzette. Dank jou wel dattie mij adfies geef van mij asem haale. dat is belangrijk, mij vrouw zeg het ook. Hebbie ketnipwein op! Hik! Heb Bolle ze ketnipwein gemaak? Ook Bolle maak ze lekkerse ketnipwein van heel Reegeboogland. Dan kan jij wel tippie worre is mij eigen erfaring. Selluf heb ik ooit in mij oferdoos geleege, maar toen dee ik ook aan wiew. Ik zeg jou eerluk en ik heb het nie aan mij vrouw fertel, maar op mij ferjaardag heb ik sterre hoore zinge. En zij zong zofeel mooi en ik zag lichjes. Misschien denkie nou is Loes psiegooties geworre, maar jij ken mij eigen. Assie boofe jou feesje heb dan foel jij zoies in jou hart en assie goed luisser kan jij het hoore. En jij weet, Loes is Moeder van alle Sterre, dan kom alles goed in Reegeboogland. En ik zeg ook teege jou eigen, en het is tusse mij neus en mij lip, van mij eigen ben ik feel hard aan het werk foor onse Hoedjessjoow. Mij Doorie kom binnekort mij hoedjes passe want hij heb zo een goeie paskop van ze eigen. Dan kan jij weer ferder. En ik doe heel feel denke aan jou Sparkle en aan al onse vriendjes die nu ofer ze Reegeboogbrug woone. En jij ken mij eigen goed, jij weet Loes heb het soms noodig dattie jou eigen spreek. Wij zijn dinnetjes tusse heemel en aarde, foor alteit. Lieve Sparkle geefie iedereen mij zachte kopjes en dank jou wel dattie er eefe was. Maar jij moet nooit fergeete, jij ben foor alteit in mij hart! Jij krijg mij ekstra ekstra kopjes,

   Loesje

 8. Hallo lief dinnetje Loesje,

  Dank je welles voor jouw feest schijf.
  Wauwerdewauw wat een groot feest en verwennerij met jou jaar 14 jaartjes.
  Ikke ben al meer dan 3 maandjes 14 jaar en het voelt heel goed hoor en ik weet zeker dat jij er nog heel veel andere getallen bij gaat krijgen. Ik hoop dat voor mij zelf ook en zeker voor vrouwtje, ja ik ben tenslotte haar zorgkater Jip.
  Wij hadden ook problemers met de wiffie en we konden ook niks meer en ook vaak van die rare storingen. Maar gelukkig kan ik nou wel schrijf naar jou doen. Ikke doe het wel tussen all huisbewaken door hoor, want je weet vrouwtje isse iedere hele middag weg naar de oppas poesjes. Bert had mij wel een reuze goede tip gedaan, Je kan ook in je slaapjes huispassen, nou en zo doe ikke dat ook voortaan.
  Lieve dinnetje feestjarig zijn duurt een hele week hoor, nou ja zonder de kadoos dan, maar wel met de verwennerijen en jouw kennende doe jij ook veel delen met Oopa Floris en Zusje.
  Lieve Loesje doe jij veel groetjes geven aan Mevrouw Loesje en voor jullie allemaal een reuze zachte knuf op jullie bolletje van vrouwtje. Poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. Lieve Jip,

   oooh bennie al drie maandjes feertien. Wat bennie wijs en jij heb zofeel erfaring Jip, jij geef iedereen jou goede foorbeeld. Vandaag ben ik fier daage feertien zeg mij vrouw, Nu weet ik dat mij tonijn nog stees zofeel goed smaak. Dat is belangrijk Jip want als jou eete niemeer smaak kan jij beeter foor alteit dertien blijfe. Maar mij vrouw zeg ook, nee Loes jij moet heel oud worre. Dan kan jij nie foor alteit dertien blijfe. Daar heb ze wel ze punt van ze ferstand. Mij Bert is ook zofeel slim en hij geef alteit goede tips aan ze vriende. En het is belangrijk dattie goed op jou fooralteithuisje pas Jip. Fooralteit is foor alteit, daar moet jij suinig op zijn. En ook op jou vrouw Mevrouw Jip, jij bennie foor nies ze zorgkater. Dan bennie eigeluk mantelkater Jip. Maar misschien heb mevrouw Jip geen mantel noodig, Zij heb zo een druk leefe met alle poesjes en zij zorg zofeel en zo goed, dan hoef jij alleen maar kopjes te geefe. En assie weer thuis is hoef jij alleen maar blij te spinne van jou hart Jip. Dattie weer saame ben is belangrijk. En assie geen wiefie heb dan hebbie wel jou vrouw. Soms is tegnies moeiluk Jip, van mij eigen heb ik geen ferstand van tegnies.Maar wel van mij vrouw, dan kom wiefie van ze eigen wel een keer. Lieve Jip dank jou wel van jou ree-akzie. Hoop dattie saame met jou vrouw, mevrouw Jip jou fijne dag heb en dattie feel kan knuffele. Lieve Jip jij krijg mij zachte kopjes en jij mag er ook aan jou vrouw geefe. En het is ook van mij broer Oopa Floris, mij Zusje en mij vrouw,

   Loesje

 9. Hoi lieve Loesje, ik heb samen met mijn vrouwke jouw verhaal leesje gedaan.
  Wat heb jij een fijne verjaardag gehad nou dat heb je ook verdiend hoor.
  Blijf maar lekker genieten van je garnalen en andere hapjes en daarna lekker dutjes doen en dromen over je lieverd Bert❣️

  Kopje van je vriendje Ollie en knuffel van vrouwke

  1. Lieve Ollie,

   ooh dank jou wel mij vriendje, van jou feeliesietaasie en hou gelukkig wense. Jij ken mij eigen zofeel goed, Garnaaale en mij Bert hoor bij mij leefe in mij hart. Ook assie feertien ben Ollie, en ook assie agt wor of jij wor seefetien. Ik vind feertien nog spannend maar mij vrouw zeg, Loes feertien wen snel genoeg en jij mag er jou jaar ofer doen. Dan hebbie jou tijd Ollie, folgens mij is één jaar zofeel heel lang. Misschien weet ik eerder hoe mij feertien mij eigen beval? Hoop dattie jullie fijne wiekent heb Ollie, doe jij goed passe op jou vrouw, jij krijg mij zachte kopjes en het is ook foor jou vrouw mevrouw Ollie,

   Loesje

Reacties zijn welkom