Kever heeft een mening over zijn karakter (video)

karakter Iedere kat heeft een eigen karakter, sommige katten zijn stoer, andere katten zijn slim, en weer andere katten zijn altijd aktief, zo is iedere kat weer anders, ik ben een vrolijke katerman folgens mijn mensen, en ik denk dat dat wel klopt, ik ben natuurlijk mezelf dus ik weet niet of ik veel vrolijker ben dan andere katermannen of katerpoesen, ooo, mijn vrouw zegt dat katerpoesen niet bestaan, dat je damespoesen zegt, nau okee, enniewee ik denk dus wel dat ik vrolijk ben, en ik ga nu eens de dingen opnoemen waar ik het allerblijste van word, er zijn trauwens ook wel dingen die ik niet zo leuk vind maar daar denk ik gewoon niet teveel aan, PUNT.

Gezelliger

karakterIk ben natuurlijk heel blij dat ik nau een huis en een tuin en mensen heb, dat ik mag schrijven op de blog van Bertje, dat we hier vrienden en vriendinnen zijn, dat ik Pepeoom van Faalentino ben, daar ben ik zo trots op!, dat ik al een paar keer kadoos heb gekregen van katten van de blog, dat vond ik helemaal top!, nau heb ik pas van Brammie een grote anfelop gekregen, er zaten echt zo een mooie veren in, en snekkies en een balletje, maar ook een brief van Brammie, door hemzelf geschreven, dat vond ik wel het allermooiste!, die bewaar ik voor altijd, ik word zooo vrolijk als Bram tegen mij zegt dat als ik tetter hij met me mee tettert, met zijn tweetjes tetteren is nog veel gezelliger, met een heleboel streepPUNTen!!!

Gelukkig

En dan knuffelen natuurlijk, daar word ik altijd gelukkig van, ik vind alles fijn aan mijn lijf, kusjes of aaien of kriebelen of borstelen of gewoon tegen mijn mensen aankruipen, ook mijn buik mag geaaid worden, mijn vrouw geeft er soms kusjes op, ik geef zelf neusjes aan mijn mensen en ik bijt ze heeeel zachtjes, soms was ik ze, niet teveel hoor want ik was mezelf ook niet zoveel, nergens voor nodig, maar het allerfijnste vind ik het toch wel als mijn man me borstelt, of als mijn vrouw me op een spesjale manier over mijn neus aait, zooo heee dat vind ik zo heerlijk!, als ze dat doet hoop altijd dat ze er nooit een PUNT achter zet.

Triftraffen

Van mijn schaapjes word ik ook blij, ze zijn zo zacht en zo wollig, en ze ruiken zo lekker naar mij, er zitten ook nog ekstra dekentjes bij, daar kan ik in de winter onder kruipen, ik ga altijd eerst heel goed op triftraffen op die dekentjes, ik doe stamp stamp stamp en ik wiegel heen en weer, ik ben een beetje in trans zegt mijn man dan, als alles presies goed is ga ik slapen, dan droom ik over… kouwstiks!!, dat vind ik het allerlekkerste om te eten, ik zau er wel meer dan een miljoen lusten!, misschien krijg ik er wel een keer zoveel, je weet nooit, ik denk dat het op een dag gaat lukken, en dat lijkt me echt een hoogtePUNT in mijn leven.

(tekst gaat door onder de video)

Blij

Ik vind het niet zo leuk om alleen te zijn, want alleen is maar alleen, voor mij hoeft het niet, karaktertegen wie kan ik dan tetteren?, maar ik weet dat mijn mensen altijd bij me terug komen, dat hebben ze me verteld en daar fertrauw ik op!, mijn mensen zeggen dat ik een optiemistiese kijk op het leven heb, dat ik niet te lang stilsta bij dingen die niet goed gaan maar altijd op zoek ga naar dingen die wél lukken, en dat ik daar dan trots op ben, ja natuurlijk! waarom zau ik dat ook niet zijn?, ik kan best heel veel hoor!, eigenlijk word ik overal blij van, zo zit ik in elkaar, dat is mijn karakter, ik ben een vrolijke katerman van mijn zwarte neus tot het witte PUNTje van mijn staart.

22 thoughts on “Kever heeft een mening over zijn karakter (video)

 1. Hallo lieve racevriend Kever,

  Wat een mooie schrijf van jou, ikke lees dat jij een heel gelukkige Kever bent die een gouden mand met diamanten heb gekregen. Als je een moeilijk leven van de straat hebt gehad en je mag dan bij mensen komen wonen die zo lief zijn en er alles aan doen om jou heel gelukkig te maken, ja dan krijg jij dit mooie karakter wat in jouw koppie is eruit, Jij laat dan zien wie je bent aan je mensen en jij vertrouwd hen dan helemaal.
  Ik vind het heel moeilijk als mijn vrouwtje weggaat , als ze met de benenwagen gaat weet ik dat ze heel snel terug is, maar met dat grote ding wat in de garage staat op 4 ronde poten, nou dan weet ik dat ze lang weg moet. Vrouwtje doet mij altijd vertellen wanneer ze terug komt en ik wet ik wel of ze gaat werken en met het licht zijn thuis komt of dat ze thuis komt als het donker is en nacht. Dat vind ik heel erg en als ze dan er weer is moet ik ook heel hard miauwen en hard rennen door het huis. Maar gelukkig kot ze altijd weer bij mij.
  Vrouwtje zegt vaak tegen mij dat ikke een gouden karakter heb, Ik heb 2 maatjes lang geleden gehad die het heel moeilijk hadden en die waren welkom bij mij en ik deelde alles met ze, ja zelfs mijn lekkere hapjes en snekkies. Ik deed ze helpen om hun akelige rugzak leeg te maken en al hun verdriet uit hun koppie te laten gaan en te genieten van het leven, En ook heel belangrijk zegt vrouwtje dat ik zo goed voor haar zorg, ja een echte buddykat ben ik zegt vrouwtje. Wij zijn er altijd voor elkaar om te helpen als we wat ziekjes zijn of het moeilijk hebben.
  Ikke doe ook vaak trappelen op een zacht deken of mandje, maar het liefste op vrouwtje, vind ze niet altijd fijn, want ja als mijn nagels wat te lang worden doe ik allemaal prikgaatjes in haar velletje maken en ik weet dan allang wat vrouwtje dan gaat doen na een paar dagen. Ja nagels knippen. Ik vind dat helemaal niet erg hoor, als vrouwtje mijn nagelschaartje uit mijn verzorgdoos haalt en als ze dan het schaartje laat zien ren ik al naar mijn speelplaats en wacht op haar. Als ik klaar ben ren ik naar de keuken en ik weet dat ik een beloning snekkie krijg, dat heb ik dan verdiend zegt vrouwtje.
  Nu ga ikke een luie zondag doen en strakjes weer fijn naar buiten, nu nog even in de vensterbank op mijn kussen in de zon een slaap doen.
  Kever jij krijgt vast ook een fijne zondag en ook een snekkie, ik doe het in je tuinhuis leggen, ik mag jou een cuppie van Voske geven uit mijn snoepla, dus ga maar een gauw kijken. Lieve groetjes voor jouw mensen en veel knufjes op jouw stoerekoppie van vrouwtje. Poot en kopje van jouw grote racevriend Jip.

  1. Hee lieve grote vriend Jip, fijn is het hè, als je je veilig foelt en je mens(en) helemaal vertrauwt?, mijn mensen zeggen dat als ik de kans krijg ik best veel heb, en dat is zo, als ik niet bang hoef te zijn durf ik echt wel dingen te doen, vind jij het ook moelijk als je vrouw weggaat?, dat snap ik heel goed, in je eentje zijn is toch veel minder leuk dan samen zijn, gelukkig maar dat jauw vrouw en mijn mensen altijd weer terugkomen!, ik vind het gezellig dat jij ook triftraft, ook al vinden de benen van je vrouw dat niet altijd leuk, ik blijf soms met een naagel in mijn dekentje vastzitten en dan moeten mijn mensen me even helpen, mijn vrouw roept dat haar ineens iets te binnen schiet, over naagels knippen, nau mooi niet!, jij hebt zeker een gauden karakter Jip!, je bent zo een lieve hulp en vriend van je vrouw, en dat was je ook van je katervriendjes die een ster zijn geworden, daarom twinkelen ze ook elke avond naar jullie, dat kan ik zien in mijn tuin!, ik hoop dat je een fijne zondag heb, met veel knuffels en een zonnetje in de heemel, hier was een beetje regen maar nu is er zon, heerlijk is dat, heeee… er lag zomaar een heerlijk cupje in mijn tuinhuis, wat een verwennerij!, dankjewel Jip en mevrouw Jip!, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jullie een fruitsalaade en een kattensnekkie op taafel gezet!!!

 2. Hallo Pepeoom Tetter Super Kever + wat hebsse u mooi gesjeef van uw hart. Gejukkig sijn moet eigenlijk foor iedereen sijn en normaal. Maar nietsse iedereen hebsse dat. Ik ben heel gelukkig ik heb een lieve Mama, mijn papa,s Omamamsie en mijn Pepeoom en natuurlijk mijn mensen en de kattenfamilie. En sjipsse ook de katten en mensen van se blog. Ik bensse blij en dankssebaar en ik begrijp u. Hier hadsse mijn vjouw het erg druk en was ze vaak weg maar als ze thuis kwam dan is het goed. Wij kjijgjes dan megaknuffels en segge se dat se ons gemisse heb. Se segge thuis is bij jullie en dat hoorsse we graag. Deze week was se heel emo door se pakket. Nou wij hebjes geholpsse met knuffels en we hebsse eksja lekkers gehad. Uit de doos en ik proefde warmste en liefde . Raar he dat je het niet alleen voelsse maar ook proefjes. Pepeoom u bensse mijn liefste vrolijke Pepeoom voor alsijt. En ik heb mooie appelsse in de kamer gelegsse en stttt er liggen in uw tuin en onder u sjaapie lekkere kauwssestiks met kip en vis . We hebsse wat kleiner gemaakt zodat u mensen se niet allemaal ontdekken. Voor u mensen is er jekkere cake vanille met sjokolaasse. Loef joe Pepeoom en van ons allemaal een mega knuffel

  1. Heee, daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino!!!, wat ben je toch een slimme katerjongen, dat je zegt dat geluk eigenlijk voor iedereen zau moeten zijn, en dat het eigenlijk normaal is!, ik ben zooo blij dat jij en je famielie zoveel liefde hebben, dat is machtig mooi!, en gelukkig hebben we op de blog nau allemaal een fijn huis en lieve mensen, wat zegt jullie vrouw het mooi, dat thuis bij jullie is, ja zo is het!, en ik ben blij dat je uit de doos ook de warmste en liefde proefde, want dat had iedereen ook opgestuurd voor jullie!, dan heb je meteen al iets heel belangrijks geleerd, dat je liefde kan foelen en zien en ruiken en proefen en horen, liefde is het allermooiste dat er is, nog mooier dan kouwstiks, ja echt waar!, zooo heee mijn mensen denken dat ik heel gezond appeltjes eet maar ik heb kleine stukjes kouwstik gevonden die ik opsmul, ik wist meteen dat ze van jullie zijn, ze presies zo groot dat ik ze in één hap op kan eten, dankjulliewel!, mijn mensen merken toch niks want die zitten te genieten van de keek met sjookolaa en fanileje, het is een heerlijke keek zeggen ze, lieve Faalentino, ik loef joe heeeeeeel veel!, ik stuur jau en je famielie heeeeeel veel lieve kopjes, vooral jau en je mama Amber, Dulce, Jiekie en Kyana!, en ik heb in alle lepels in jullie huis een snekkie gelegd, voor katten en ook voor mensen, en het is van Pepeoom Tetter Super +!!!

 3. Lieve Kever,

  wat hebbie jou geweldige letters gemaak ofer jou kaarakker. Mij vrouw zeg dat iedereen een kaarakker heb, wissie dat? Van me eigen vin ik het zo een inneressant onnerwerp. Misschien kan iedereen van mij Bert ze blog een keer ofer ze kaarakker letters maake. Mij hart is blij dat jij frolijk ben van jou kaarakker. En dattie gewoon jou ding doe, ook al luk het nie. Mij erfaring is, als het nie luk dan luk het jou andere keer. Jij moet alteit proobeere, zeeker assie jong ben van jou leeftijd. Oooh Kever in mij kop zit nu zofeel letters maar zij zit nog doormekaar gehussel. Jij geef mij inspierazie met jou letters maar mij kop heb ze eigen tijd noodig. Kaarakker vin ik inspiereeren Kever.
  En ik wil jou ook bedanke foor jou fillum ofer triftraffe. Jij weet mij intresse lig bij triftraffe en jij heb er al eerder ofer fertel. Maar nu kan wij jou in jou akzie zien. Hoe jij het doe en wat jij presies bedoel. Hebbie daar alteit jou schaapje foor noodig Kever of kan jij ook jou triftraf doen assie bijfoorbeeld op jou groote bed lig. Of op jou vrouw ze been. Doe jij ook tettere assie triftraf? Het heb mij intresse.
  En ik wil ook nog zegge dat jij best katerpoese mag zegge van mij eigen. Jij heb katermanne, damespoese, katerpoese, poesekaters en jij kan ook gemberneutraal zijn. Assie kitten ben kan jij soies allemaal worre en assie gemberneutraal ben dan ben jij oferal wel iets van. Belangrijk is dattie jou eigen ben en iedereen is ze eigen eigen. En heb ze eigen kaarakker, dan kan jij triftraffe van jou geluk.
  Dank jou wel Kever van jou prachtige letters en dattie ons inspieraazie geef.
  Daarom krijgie vandaag mij kouwstik in sjelei van fanieljefla. Foor jou mense heb ik mij puddinkbroodje met kaaramel en noote en Ooma krijg mij speesiejaale adfokaatjebrood en er zit geen ouwe jonge in want het heb geen krente.

  Loesje

    1. Lieve jongens, doen jullie wel foorzichtig met Omamamsie Loesje?, dat haar mooie puikie straks niet helemaal plat en dun is? Pepeoom/poomsie Kever!!!

  1. Lieve Loes, zooo heee dat is een goed iedee, als iedereen een keer vertelt hoe zijn of haar karakter is!, Bolle had er ook een keer over geschreven, op 25 ougustus 2019 zegt mijn vrouw, ik hoop dat jij er ook een keer letters over gaat maken Loes, mijn mensen zeggen dat ik best veel zelfvertrauwen heb als ik me veilig foel, en dat ik het niet erg vind als ik iets niet kan omdat ik andere dingen wél kan, als ik geen balletje kan vangen vang ik gewoon het gras, en dat lukt altijd, knap hè?, het is moelijk zegt mijn vrouw, maar iemand moet het doen!, ik had de fillum van triftraffen ook voor jau gedaan, omdat je er naar vroeg, ik triftraf vooral op mijn schaapjes, en ook wel een beetje als ik geknuffeld wordt maar het hardste en langste op mijn schaapjes, en dan doe ik wiegel wiegel wiegel stamp stamp stamp, het is een seeriejeuze zaak, ik wil liever niet gestoord worden dan!, en ik tetter niet want ik al mijn konzentraasie nodig, Loes wat zeg je goede dingen over katerpoesen, zie je wel, ik wist wel dat dat kan!, als kitten kan je nog van alles worden en dan hoef je je niks aan te trekken of iets wel of niet bestaat, je hebt helemaal gelijk dat iedereen mag zijn wat ie wil!!, ik denk dat ik een kouwstikjongen ben, zo foel ik me, lieve Loes dankjewel voor je lieve letters en de kouwstik, ik heb hem steeds gedipt in de sjelei, het was heerlijk!, mijn mensen zitten ook te smullen, en Ooma vast ook, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau inspieraaziepudding gemaakt, elk hapje is weer een andere smaak!!

 4. Hajoooooo poomsie.

  Ikke tjappel beina nooit. Behalfe als ik oppe frauws been….. wat frauw?…naufanmeja….nouuuuuuuu…okeoke… poomsie ikke mag daar niet oofer pjaate want me soontje kijk mee en hij mag geen taute dinge leere hihihihi. Valentino gaat tjauwens goet hoor met sakkerollen. Hihihihi. Hij isse een goeist weerwing.
  Ooooh poomsie… we hep de besse fjientjespwoeg. Ikke hep ook een keer een doos kweeg met awwemaal katdootjes hihihi. Frauw wert toen bes eemoe.
  Ikke fin hut aween nie weuk asse me manmeneer weggaat. Ikke hau hem. En asse hij thuiskomp dan ren ik naar de hal hihihi. Hij moet mij dan as eerse kwuffele. Dan ben ikke heel bwij.
  Oooooh poomsie… uwes woon eeredaags al een jaar bij uwes mense tog? Ben aween de dag furrgeete. Stom he?
  Missjien kwijg uwes die dag wel een miljoenmiljart kauwstikkies hihihihihi.
  Pootjes poomsie🐾🐾

   1. Dankjewel, ik ben er meteen bovenop gaan liggen, dat mijn mensen niks merken!!!

  1. Heee lieve grotejongenssiejemees die ook papa is van Faalentino, heel ferstandig dat je er rekening mee haudt dat je zoontje meekijkt, die kinderen van nu weten al meer van tegniek en internet dan ik!, we zijn zeker de beste vriendjesploeg Door!, die doos voor jau en je mensen was helemaal verdiend, en ik snap best dat je frauw emoo werd, dat hadden mijn mensen toen ze alle kaarten voor Bolle kregen, zooo heee ze moesten zo huilen!, en ik weet ook nog dat ik van jau en je mamsie een doos had gekregen toen ik hier kwam wonen, toen hadden mijn mensen ook tranen, omdat ze het zo lief vonden, gaat jauw manmeneer ook wel eens weg?, die van mij ook, maar gelukkig komen ze altijd weer bij ons terug en dan moeten wij eerst geknuffeld worden en daarna pas onze frauwen toch?, dat hoort nau eenmaal zo vind ik, ik woon in oktoober een jaar hier, dat is alweer best lang, en ik wil hier altijd blijven wonen en dat sillen mijn mensen ook!, lieve Door ik stuur jau en je mensem heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau op je balkon kaastoktoknoepies neergelegd, het zijn er heel veel!!!

 5. Lieve Kever
  Wat heerlijk dat je zo’n vrolijke kater bent!!
  Ik, Moby, ben ook altijd vrolijk en vooral dankbaar dat ik hier een thuis heb gevonden!!!!
  Ik ben ook altijd overal tevreden mee!!!
  Mijn vrouw zegt dat ik een echte
  happy kater ben!!!!
  Genieten van de kleine dingen, een aai, een knuffel, een snekje noem maar op!!!
  Lieve Bram, wij zeggen blijf positief, geniet van alles en blijf vooral vrolijk!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve Moby, wat machtig mooi dat jij ook een vrolijke kater bent!, dat vind ik helemaal top om te horen!, dat betekent dat je gelukkig en veilig bent, misschien komt het ook door onze grote buiken?, dat kan best natuurlijk!, als je ferdrietig bent en geen huis hebt en geen mens en altijd maar eten moet zoeken en moet vechten kan je geen grote buik maken, en nau hebben we allebei een ronde buik van blijheid, dat vind ik echt fantasties!, mijn mensen zeggen dat Bolletje ook zo was, ook al was die meer seeriejeus van karakter, maar dat hij overal blij mee was, met een snekkie, met een knuffel, met het zonnetje, met alles!, lieve Moby, ik hoop dat we samen nog heeeeel lang blij kunnen zijn, voor jau en Panda, Tica, Belle, Izzy en Dopey en jullie vrouw stuur ik heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!!, en ik heb snekkies in jullie tuin gelegd!!

 6. Hoi liefe Keef! Wat doe jij lekker trappellen op het filmpje. Fijn is dat he. Weet je wat ook fijn is? Sabbelen en een beetje trappellen. Dat doe ik bij Frau haar arm. Daar word ik soooo tsjill van. Ikke probeer ook altijd alles. Dan sijn we saame optiemiesies. Psst onder je sjaapje ligt een kauwstikkie. Pootje en kopje voor jou en knuffels foor je mensen. Liefs, Min.

  1. Hee lieve Min, wat leuk dat jij ook nog sabbelt, dat is ekstra gezellig, ik moet wel altijd een beetje kwijlen als ik heel goed geknuffeld wordt, maar ik ga sabbelen ook een keer proberen, dankjewel voor de tip!, hoe is het in je nieuwe huis?, heb je al je eigen Minkeef?, en heb je al spannende dingen gezien buiten in je tuin?, ik vind het helemaal top om samen met jau optiemisties te zijn!, ik stuur jau en Frau en je mensenoma en opa heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keef!!!, zooo heee en ik vond een kouwstik, dankjewel!, hij was echt heerlijk, ik heb voor jau allemaal snekkies op je nieuwe trap gelegd, op elke treee liggen er een paar!!!

 7. Hoi Lever.
  Wat een mooie letters heb je gemaakt!!!
  Ik weet zeker dat we allemaal een eigen karakter hebben,en dat maakt ons zo speciaal.Want we zijn allemaal goed zoals we zijn.
  O,mijn scullary girl vindt je filmpje zo lief.
  Triftraffen doe ik heel soms,en dan ben ik heel serieus en geconcentreerd.
  Ik vind het ook niet leuk als ik alleen ben.
  Mijn scullary girl gaat regelmatig naar mijn mensen oma en dan zit ze lang in de bus.
  Maar ik probeer haar tegen te houden.Dan ga ik kopjes geven en slijmen,maar dat helpt niet……
  Natuurlijk moet ze wel naar oma,nu oma zelf niet zo veel meer kan doen,en als ze dan toch weg gaat zet ze wel voor mij een lekker hapje neer.
  En altijd verteld ze waar ze naar toe gaat en wanneer ze weer terug is.
  Als ze terug komt is het heerlijk kroelen !!!!!
  Kever wat ben je toch een vrolijke kater!!!
  Je ziet gewoon aan je dat je heel happy bent bij je mensen en dat is super fijn voor jullie allemaal.
  Ik stuur je een paar heerlijke snoepstaafjes met verschillende smaken.
  Ze liggen onder je schaapje.Dan kun je lekker wat eten als je mensen even weg zijn.
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Hoi lief vriendinnetje Muzette, dankjewel voor je lieve letters en je de kompliementen, nau ben ik NOG blijer!!! , wat leuk dat jij ook trifttraft, ik ben ook heel seeriejeus als ik het doe, het is dan ook een belangrijke zaak en het luistert nouw, zo heet dat, ik doe het elke dag op mijn schaapje, maar alleen op mijn schaapje!, ik snap heel goed dat jij het ook niet leuk vindt om alleen te zijn, mijn vrouw zegt dat ze al leest dat jij heel goed kan fleien, wat dat is weet ik niet presies, maar ze zegt dat ze het heeeeeel moeilijk zau vinden om bij jau weg te gaan!, maar je oma is natuurlijk blij dat je scullary girl komt en dat is fijn, gelukkig maar dat jauw scullary girl en mijn mensen altijd weer terug komen, ik moet dan altijd tetteren en knuffelen natuurlijk, ook elke ochtend als mijn mensen wakker worden door mij, dan moet ik toch eventjes tetteren en ekstra knuffelen want als ze slapen is het toch anders dan wanneer ze gewoon wakker zijn, o dankjewel voor de snoepstaafjes onder mijn schaapje, ik ga ze vanavond allemaal proeven!!, lieve Muzette ik stuur jau en je scullary girl heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies zonder koolhiedraa-dinges en roosmarijn neergelegd bij de balkondeur, en voor je scullary girl een bon-bon!!!

   1. O ja, en ik tetter zachtjes als ik de kopjes geef, dan weet je dat ik het ben!!

 8. Hoi Kever!

  Is karakter hetzelfde als persoonlijkheid? Want ze zegt altijd dat wij een persoonlijkheid hebben en zijn. Soms gebruikt ze zulke moeilijke woorden. Ik weet wel dat jij als enige ter wereld een leuke Kever bent want meestal zijn dat geen leuke beestjes, maar jij bent wel heel leuk en bijzonder. Je kan ook heel goed tetteren en dat willen wij nog leren. Ik doe ‘mauwmauwmauw’, Tjessi doet ‘maaaaaauuuww’ en Tjaiia doet ‘mwehmweh’. Dus weinig getetter hier in huis terwijl dat wel heel gezellig is. Ik denk dat jij gewoon moet blijven wie je bent want dat is gewoon heel goed ❤️

  1. Heee lieve Tjilla, ik denk dat persoonlijkheid hetzelfde is, zooo heee dat is een moeilijk woord met veel letters!, mijn vrouw heeft het net even opgezocht en ze zegt dat karakter een onderdeel is van je persoonlijkheid, nau dat snap ik allemaal niet meer hoor!, maar ik weet zeker dat jullie drietjes een persoonlijkheid hebben, en ik ook wel denk ik, ik denk dat ik een tetterpersoonlijkdinges heb, zau dat kunnen?, het klinkt alsof het bij jullie in huis ook heel gezellig is met al die mouwmouw en moooooouw en mwehmweh, dat zijn jullie eigen stemmen, mijn stem is een tetterstem, maar iedere stem is presies goed vind ik, gelukkig maar dat jullie mij een leuke Kever vinden!, mijn vrouw zegt dat ze kevers niet eng vindt alleen maar als ze heel groot zijn, er bestaat een kever die heet fliegend hert, nau… dan zau mijn vrouw heeeeeeeel hard rennen roept ze!, lieve Tjilla ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb een paar snekkies voor jau alleen neergelegd, en er zijn er ook een paar voor Tjaiia en Tjessi, en voor jullie mensenmeisje is er een bon-bon!!!

Reacties zijn welkom