Kever heeft een mening over biesonder zijn

biesonder zijnDe afgelopen week moest ik veel nadenken, er gebeurde van alles en ik wist niet meer helemaal goed hoe ik me foelde, ik had allemaal gefoelens door elkaar heen, de ene dag was ik frolijk en daarna ineens ferdrietig, ik was en ben natuurlijk heeeeeeeel blij dat Loes weer gesond is en dat ze terug is op de blog, want wat zauden we zonder Loes moeten?, we kunnen Loes niet missen!!, ze is de ferkering van Bertje, de mamsie van Door, de Moeder van alle Sterren, en een vriendin van ons allemaal, ze is zoooo biesonder!!!, en ik hoop maar dat ze nooit een PUNT hoeft te zetten achter haar fantastiese letters.

Voeten

biesonderMijn mensen zeggen heel vaak tegen mij dat ik een biesonder jochie ben, bijfoorbeeld omdat ik zo groot ben, of omdat ze mijn tandjes zo mooi vinden, en mijn vrouw heeft het altijd over mijn voeten, die vind ze zooo leuk, ze zit er vaak aan of ze geeft er kusjes op, dat zijn allemaal dingen die je aan de buitenkant aan mij kan zien maar ik heb natuurlijk ook een binnenkant!, daar zitten mijn gefoel en mijn hart en mijn ferstand en mijn kaarakter, daar krijg ik ook altijd veel kompliementen voor van mijn mensen, ze vinden me heel lief en frolijk en friendelijk, en ze vinden het leuk dat ik altijd iets heb te zeggen, ik zet nooit een PUNT achter mijn tetteren.

Ik ben ook best biesonder hoor, en weet je waarom?, omdat alle katten biesonder zijn, dus ik ook!, nau denk je misschien dat als iedereen biesonder is, niemand meer biesonder is, (fieseloofies hè, dat kan ik best hoor!), maar zo werkt het niet, echt ELKE kat is een heel spesjaal iemand, iedere kat kan weer iets dat niemand anders kan, iedere kat is ferschillend en heeft zijn of haar eigen kaarakter, de een is heel slim, de ander heel dapper, en weer iemand anders kan fantasties knuffelen, de ene kat durft van alles, de andere kat kan heel veel eten, en het is allemaal biesonder, dat is het PUNT dat ik probeer te maken.

In de warmte

En toch kan je dan weer nóg biesonderder zijn, zoals poesendame Muzette was!, ze wist presies hoe alles hoorde en dat is heel belangrijk, ze was heel erg dapper: ze moest haar hele leven pillen slikken omdat ze eepilespie had, en dat deed ze fantasties goed, ze heeft veel ferdriet gehad toen haar broer Fynn en haar zus Sparkle een ster werden, ze was ziek geworden aan haar bloed en moest nog meer meediesijnen, en toch klaagde ze nooit, ze was frolijk en lief op de blog, ze dacht altijd aan anderen, en dat vind ik zo knap!, het is makkelijk om frolijk en lief te zijn als alles goed gaat, maar om het te zijn als je probleemen en ferdriet hebt dat is echt heel erg biesonder, ik hoop maar dat ik ooit op dat PUNT kom.

Er is maar 1 Muzette en ik ga haar heeeeeeel erg missen nu ze een ster is geworden, ik stuur mevrouw Mia heeeeel veel troostkopjes en zachte neusjes, elke keer als ik zonnestraalen zie denk ik aan Muzette omdat ze zo kon genieten van lekker bakken en braden in de warmte, maar eigenlijk was ze zelf een zonnetje!, nau als dat niet biesonder is!, en toch moeten we haar nau missen, en alle andere sterren ook, ik snap er niks van waarom dat zo is en ik ben het er ook helemaal niet mee eens, ik zau wel willen dat daar eens een PUNT achter gezet kon worden.

En ik blijf net zo lang tetteren voor vreede als noodig is!!!

38 thoughts on “Kever heeft een mening over biesonder zijn

 1. Lieve Kever,

  hier ben ik weer van mij eigen en mij vrouw heb ons eigen jou letters van jou tetters foorgeleese. En wij zijn nu allemaal stil in onse hart. Mij broer Oopa Floris loop wel te krijse maar foor mij broer is zoies van hetsellufde als dattie stil ben. Hij geef krijs aan ze emoozie!
  Selluf ben ik gefoelig van mij emoozie en deze week was moeiluk. Dank jou wel van jou liefe letters en jou liefe kompliement. Selluf doe ik nu proobeere niemeer ziek te worre van mij gezond. En mij vrouw houw mij eigen goed in ze gaatje. Zij zeg Loes zoies mag nooit niemeer gebeure maar iedereen weet, jij heb er niks nie ofer te zegge.
  Onse dinnetje Muzette was zofeel biesonner en zij zal alteit biesonner zijn. Zij heb ze heele leefe meediesijne moete eete weeges ze eepilespie en zij klaag nooit. Zij was onse groote foorbeeld, zij gaf ons allemaal groonies zonneschijn. En zij had heel feel wijszijn in ze kop en zij dee bittere balle maake bij mij Doorie ze pootbal. Zij was uunieferseel in ze taalent. En jij heb zofeel gelijk, wij wil haar nie misse. Hoe moet wij ferder zonder onse hartjesdinnetje….
  Daar doe ik nu ofer naa-denke want als Moeder van alle Sterre moet jij sterk zijn. Maar jij ben maar één poes van jou eigen. En ook al bennie Moeder van alle Sterre, jij heb ook jou gefoel. Soms is leefe moeiluk Kever. Maar wij doe foor Muzette en foor mevrouw Mia onse kop omhoog en onse poot in poot. Saame sta wij sterk! Onse Hoedjessjoow wor biesonner want iedereen is biesonner. Offie hier ben of jij ben ster, biesonner is onse kleur.
  Daarom heb ik mij biesonnere bitterebaltaart gemaak. Er zit sterretjes in van tringel trangel, dan kan Muzette hoore assie ervan geniet. Het is foor jou eigen, jou mense en mij Oomadinnetje.
  En van mij hart stuur ik tringel trangel naar mevrouw Mia want het was Muzette ze mees biesonnere geluid. Geluid van tringel trangel ga nooit nie ferloore want liefde kan jij alteit hoore,

  Loesje

   1. O Door…!, en dan ook nog frietjes en bittere ballen en ijs?, straks krijg je buikpijn!!

  1. Lieve Loes, ik snap heel goed dat dezd week moeilijk was, voor jau spesjaal, want je was heel ziek geweest en je foelde je eindelijk weer beter, dat is fantasties!, en ik vind ook dat je NOOIT meer ziek mag worden, echt niet hoor!, maar je zegt het presies goed dat je daar niet altijd iets over te zeggen hebt, kijk maar naar onze lieve Muzette die een ster is geworden, soms gaat het zo, en dat is zo heeeeeeel erg ferdrietig, het is gewoon niet te begrijpen hoe het leefe zo kan zijn, Ik ben blij dat jij Moeder van alle Sterre bent Loes!, want ik weet nau al dat het weer een machtig mooie Hoedjessjoow gaat worden, en dat Muzette dan kan zien (want dat kan ze nu weer!) dat we haar nooit fergeten, dat we altijd SAMEN blijven, en dat we met zijn allen aan mevrouw Mia denken, die zoveel ferdriet heeft, en weet je wat ik de allermooiste letters vind die je me stuurde?, die van biesonder is onze kleur, ja dat is helemaal waar!, lieve Loes blijf je alsjeblieft gesond?, dankjewel voor je biesondere taart, ik ga ook een stukje naar mevrouw Mia sturen met een zachte tringeltrangel erin!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik de frietuur aangezet, de frietjes zijn lekker gaudbruin en krookant geworden, en nu gaan de krooketjes in de form van zonnetjes erin, eet smaakelijk!!

 2. Lieve Kever,

  Wat een mooie letters heb je geschreven dat vind ik heel biesonder, want zelf zou ik dat niet kunnen hoor.
  Je hebt gelijk als je zegt dat we allemaal biesonder zijn, en biesonder op onze eigen manier.
  Muzette had ook haar biesondere mooie dingen waar ze super goed in is/was, helaas is ze nu een ster geworden en dat vind ik niet leuk.
  Het enige wat we kunnen doen is altijd aan Muzette denken en zwaaien naar Muzette elke avond, dat ga ik zeker doen hoor.

  Vandaag doe ik niks biesonders, alleen maar lekkere luieren en luieren.
  Het is binnen nog veels te warm om wat te doen, ga wel af en toe een lekkere sneckkie scoren dat dan weer wel. Hihihi!

  Heb voor jou heerlijkw at sneckkies onder het bed gelegd en in de tuin, kan je ook spiraal spelen, en genieten van het mooie weer buiten.
  Voor je mensen heb ik ranja op het aanrecht staan met allerlei lekkere hapjes!

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, dankjewel voor je kompliementen, maar ik weet zeker dat jij ook je eigen biesondere letters kan maken!, weet je hoe ik dat weet?, omdat ik ze net heb gelezen!!, jauw letters zijn echte Tommy-letters, die kan niemand anders maken, alleen jij!!, als jij ook aan Muzette denkt en naar haar zwaait zijn we met een heleboel, dat gaat ze vast heel mooi vinden!, zal ze Milo al hebben ontmoet?, ik denk het wel!, net zoals wij hier SAMEN zijn zijn de sterren ook SAMEN, en wij zijn dan ook nog weer SAMEN met de sterren, gelukkig maar!, doe maar rustig aan fandaag, het is hier al warm, dankjewel voor je snekkies, ze zijn heerlijk!, mijn mensen zeggen dat ze de ranja lekker buiten in de tuin op gaan drinken, en dan van de hapjes gaan smullen!, ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, spesjaal voor jau heb ik lekkere knabbels naast je mandje gelegd, en voor je mensen is er een grote kom fruitsalaade, en ferse muntthee!!!

   1. Hoi Kever,

    Muzette zal vast Milo hebben ontmoet en ik hoop dat ze het samen goed zullen vinden en dat Muzette een beetje op hem past.
    Want hij is nog zo jong en klein!

    Dank je wel voor de fruitsalaade en de muntthee zeggen mijn baasjes, en ik ga de knabbels lekker oppeuzelen!

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy, ik denk dat alle sterren op Milo passen, en er kan hem nau ook niks meer gebeuren als ster, maar ik weet zeker dat iedereen voor hem zorgt!, en Bolle heeft heeeeeel veel kindertjes opgevoed, die kan dat zeker ook!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau van je vriend Kever!!

 3. Hajoooooooooooo poomsie

  Mij frauw seg dstte ik ook biesonner ben. Se seg stees dat ik raasend gestoort ben hihihihi. Mij frauw kus nooit me pootjes maar se aait me poitjes wel alleteit. Se seg datte me pootjes heel mooi sjank sijn. Feel dunner dan de annere hadde.

  Ooooooh wat was ikke bwei dat mamsie weer beeter was. Ikke hep so sitte snikke. Sniksnik. Frauw ook!!! En toen oponseens wert tante muzette siek 😭😭😭😭😭
  Ikke bweef maar snikke. Frauw sei datte se nu niet meer siek was. En daar ben ikke wel bwei om.
  Oompie…. ikke wau gwaag awwes weer. Ikke hep een beerehap met sattesauws en een gwilburreger in een onopfallende roode papiere sak neergezet hihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heee lieve grotejongens zwarte panter sterrieporter, raasend gestoort is echt heel biesonder!, zie je wel dat iedereen biesonder is?, wat gaaf dat jij ook zoveel kompliementen krijgt voor je pootjes, mijn vrouw zegt dat jij hoog op je pooten staat, en ik laag, nau ja!!, ik snap heel goed dat je opgelugt was toen je mamsie weer beeter was, het was moeilijk toen ze ziek was, en dat je moest huilen omdat je bang was, en toen kwamen er ook nog traanen voor je lieve tante Muzette, het was allemaal gefoelens door elkaar heen, maar het wis fooral LIEFDE, en dat blijft altijd!, lieve Door dankjewel voor de beerehap met sateesous, jij maakt hem het allerbesteste op de hele weereld!, en de burger heb ik al achter de knoopen, heerlijk!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie, en ik ben bezig met je bestelling, alsie klaar is zet ik hem op je balkon, in een zak waar opstaat Potaarde!!!

 4. Lieve Kever met je mooie kop.
  Je hebt helemaal gelijk.Alle katten zijn bijzonder, gewoon omdat katten bijzonder zijn!!!
  Als ik je voeten zie,snap ik wel dat dat je mensen eraan frummelen of er kusjes op willen geven.Dat zou ik ook doen!!!Ze zijn mooi en zacht.
  Wat lig je mooi op je stretcher!!!Ik zie dat die reuze zacht is en ik snap helemaal dat je er het liefst altijd op of onder ligt.
  O,wat waren Muzette en ik blij dat Loesje weer beter was en weer haar letters zou gaan maken op de blog!!!
  En gister was ze zelfs alweer op stap in Amsterdam.Nou dat is toch geweldig.Met een prachtige hoed.op haar kop.
  Muzette had zich al verheugd op een nieuwe hoed en nu doet ze in september ook mee, met de Hoedjessjow alleen van de kant van de Regenboog brug.
  Kever,Muzette was bijzonder niet omdat ze van kitten af aan wat mankementjes had.
  Ze wilde wel altijd laten weten dat wat er ook met je is,je altijd het mooie moet zoeken in de dingen die je wel kan.
  Dat was haar missie.
  Hier op de blog delen we lief en leed.
  Zoveel van jullie hebben lieve woorden geschreven over Muzette.
  Dat geeft troost voor mij
  Maar haar missie is belangrijker:
  Elke kat is bijzonder omdat hij/zij is zoals hij is en mag zijn zoals hij/zij dat is.
  En dat we SAMEN elkaar helpen en poten draaien en met een positief gevoel aan elkaar denken.
  En dat het allerbelangrijkste liefde is.Liefde die we hier uitdelen aan ieder die het nodig heeft.

  Zachte aai van Mia

  .

  1. Lieve mevrouw Mia, wat een biesondere letters heb ik van u gekregen, dankuwel!, ik snap ook presies waarom Sparkle, Muzette en Fynn bij u kwamen wonen, dat is omdat u net zo biesonder bent als zij zijn!, het is fantasties dat Loes weer gesond is en aan haar leefeswerk kan werken, dat is belangrijk, en ik weet zeker dat ze een perfekte hoed voor Muzette uitzoekt!!, misschien wel met een zonnetje erop?, Muzette was een foorbeeld voor ons allemaal, en dat blijft ze, en haar missie is heel belangrijk, dat iedere kat goed is zoals hij of zij is, en dat we elkaar helpen en SAMEN zijn, dat heeft Muzette ons voor gedaan, en we gaan SAMEN op zoek naar de straaltjes licht als het donker lijkt te zijn, en ik maak daar mooie muziek bij!!, daarom is mijn stretsjer al een beetje kapoo, maar mijn mensen zeggen dat dat niks geeft, dat de muziek belangrijker is, gelukkig maar!, fandaag is er veel zon in mijn tuin en ik bewaar een paar straalen voor Muzette, als ik fanafond zwaai stuur ik die mee. En ik stuur u heeeeeeeeel veel lieve kopjes en zachte neusjes, met een zonnestraal erbij, het is van Kever!!!

   1. O ja, en u mag ook altijd aan mijn voeten frummelen hoor!!, alleen als ik onder mijn kussentjes gekriebeld wordt, dan trek ik hem weg!!

 5. Goedemorgen leuke Kever, dat willen we allemaal, dat er niemand meer ziek wordt en er niemand over de Regenboogbrug gaat. Maar nee, je hebt er niets over te zeggen. 🐞🐞🐞
  Toen ik net de was ophing zag ik dat er een jonge merel in de tuin zat. Op een paar meter afstand van Vos die er ook was. Merels zingen prachtig, van mij mag ze blijven. Weet iemand wat een merel eet? Of wat ze lekker vindt? Pom en Vos laten haar met rust. Vanmorgen ben ik actief begonnen om Sam te verbieden naar Pom en Vos te blazen. Ze deed het ook niet. Ik zeg dan :” Jij hebt alles en die twee niet veel. Daarom zijn ze uitgenodigd om hier te eten.”
  Je hebt gelijk Keverbaas, alle poezen zijn bijzonder.
  Bij je stretcher ligggen paar lekkerbekjes in Smakdonald saus en een emmertje Poezenlimonade. Sam lust dat niet. Kun je het je voorstellen?
  Nog een gezellige zondag, ook voor je mensen.
  Groet, Kim & Sam.
  🐾🐾🐾

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam, het is niet te begrijpen waarom iemand ziek wordt of over de Brug gaat, vind ik, en toch gebeurt het, dat is moeilijk, mijn vrouw zegt dat je sommige dingen niet moet proberen te begrijpen, maar soms blijf ik er toch over piekeren, wat knap van Sam dat ze niet geblazen heeft naar Pom en Vos!, mijn vrouw fertelde me net dat merels wormen en insecten en fruit eten, en ook bessen, bah dat lijkt mij allemaal niet lekker, gelukkig maar dat Pom en Vos de merel niet fangen, dat zau Mikkie wél doen, maar ik niet hoor!, dankjulliewel voor de lekkerbekjes in sous en de poesenlimoonaade, heerlijk!, misschien lust Sam eel ketnipwijn?, ik zet een glaasje voor haar klaar, en voor u heb ik griesmeelpuddinkjes met bessensous gemaakt, ze zijn van Kever!!

    1. Gelukkig maar dat de griesmeelpudding lekker was, en dat u weet wat Sam lust!!, ik vind zelf ketnip grieselig, ik weet niet eens waarom!!

 6. Lieve Kever op Kever-zondag. Wat een prachtige filosofische nadenk letters heb je deze week voor ons gemaakt. Over biesonder zijn. En dat iedereen op zijn of haar eigen manier biesonder is. Poes, katermans, kitten, hond, caaf, nijn, fogel mens en ieder levend wezen.

  Soms ervaar je iemand als nog meer biesonder dan biesonder al kan zijn. Zoals lieve Muzette. En dan ben je biesonder-der verdrietig als diegene over de regenboogbrug moet gaan.

  Je hebt weer prachtige foto’s neergezet bij je letters. Zo heb je je blog biesonder geïllustreerd. Een mooie dag gewenst en een lieve aai en liefs ook voor je mensen.

  1. Lieve mevrouw Maria, dankuwel dat u zegt dat ik nadenk letters heb gemaakt, dat vind ik een mooi kompliement, en u hebt helemaal gelijk dat ook elk mens en elk nijn of caaf of farkentje biesonder is!, en honden ook, maar ik ben er toch een beetje bang voor, is dat erg?, ik snap niet waarom er steeds sterren bijkomen, haudt dat dan nooit op?!, mijn vrouw zegt dat soms je lijfje of je hoofd gewoon op is, of kapoo, maar ik wil geen vrienden en vriendinnen missen!, het is veeeeeels te ferdrietig!, fooral voor hun famielie, dankuwel dat u de footoos mooi vindt, mijn mensen moeten altijd lachen als ik op de stretsjer lig, nau ja!!, ik wens u ook een fijne dag met zijn tweetjes, en mijn mensen sturen liefs terug en ik stuur heeeeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes!!!l, ze zijn natuurlijk van Kever!!

 7. Hoi lieve Kever,
  Wat heb je mooie letters geschreven!!!
  En je hebt helemaal gelijk……wij zijn allemaal bijzonder en uniek…..ook Pippie en Dotje!!!
  Dat horen wij ook als we knuffelen met onze vrouw……..allemaal van die woordjes waardoor we ons dan helemaal fijn voelen!!!!!

  We blijven met je mee tetteren voor vrede!!
  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve allemaal, heerlijk is dat hè, als je allemaal lieve woordjes krijgt van hoe lief je bent en hoe mooi en hoe slim, maar soms zegt mijn vrouw ook wel eens tegen me dat ik een gilkip ben, erg hè?, en natuuuuuurlijk zijn Pippie en Dotje ook biesonder!!, ik vond het zo mooi om te lezen dat ze graag op de arm van jullie vrouw zitten, mijn vrouw zegt dat ze ook wel eens zau willen om kipje op haar arm te hebben!, lieve Moby, Dopey, Pippie, Dotje, Panda, Izzy, Belle, Tica en mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!

 8. Lieve Kever,

  Wat een mooi verhaal schrijf jij vandaag, over bijzonder zijn en dat we eigenlijk allemaal bijzonder zijn, ieder met zijn eigen karakter en uiterlijk. Dat vinden wij heel mooi. Wel grappig dat jij zo’n praatkater bent. Wat dat betreft lijkt Ivar een beetje op jou, want hij geeft ook overal commentaar op. Maar onze vrouw vindt dat wel leuk.
  Wij zijn ook blij dat Loes weer gezond aan het worden is. Wij waren erg bezorgd om haar en onze vrouw keek wel elke dag even op Loes haar facebook of er nog nieuws over haar was en dat vertelde ze ons dan. Maar het is inderdaad verdrietig dat Muzette over de regenboogbrug is gegaan. Wij vonden haar altijd zo’n wijze poes en haar vrouw zal haar zeker heel erg missen.
  Onze vrouw is een beetje verdrietig omdat een van haar verzorgpoezen van vrienden van haar over de regenboogbrug is gegaan. Die lieve poes was nog maar 1 jaar oud en onze vrouw verzorgde haar zo’n anderhalve week eerder nog tijdens de vakantie van haar vrienden. Die poes kreeg opeens iets neurologisch, zei onze vrouw en ze was niet meer beter te maken. Ook de dierendokters begrepen niet goed hoe dat kon. Het is ook jammer voor de beide andere poezen die dol waren op die kleine poes. Ze zullen haar ook missen.
  Onze vrouw zegt, dat het leven iets bijzonders is en dat iedereen ervan mag genieten. Maar iedereen maakt naast heel veel leuke en fijne dingen ook verdrietige dingen mee en dat zal altijd zo blijven.
  Lieve Kever, geniet maar van je mensen, van je tuin, van het lekkere weer en van alles wat je meemaakt.
  Heel veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve allemaal, dankjulliewel voor jullie kompliementen, daar ben ik blij mee, en wat grappig dat Ivar ook altijd een mening heeft, misschien kunnen we een keer met zijn tweetjes praten!, wat wat het fijn hè, dat Loes weer beter is!, iedereen was helemaal besorgd, maar gelukkig is ze toch weer gaan eeten, en toen kwam er ferdriet om Muzette, die niet meer beter kon worden, Muzette was zeker een wijze poesendame, dat vond ik ook!, en ik snap dat jullie vrouw ferdrietig is om dat een verzorgpoes een ster is geworden, die kende ze natuurlijk heel goed, ik stuur haar zachte kopjes!, één jaar is veeeeeeeeels te jong om een ster te worden!, en toch kan het zomaar gebeuren, zonder dat iemand dat wil, dat kan ik maar niet begrijpen!, ik zau het liefste willen dat er nooit iemand een ster zau worden!, maar jullie vrouw heeft helemaal gelijk dat het leven biesonder is, en dat iedereen fijne en ook ferdrietige dingen meemaakt, en soms zelfs tegelijk!, ik ga genieten zoveel als ik kan, en ik stuur heel veel liefde naar iedereen die dat noodig heeft!, lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, dankjulliewel!, ik ben DOL op dikke zoenen!!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever natuurlijk!, en ik heb voor Roos heerlijke zalmpatee gemaakt, en voor u kleine pannenkoekjes met aarbeitjes en bosbessen!!, met poedersuiker natuurlijk!

   1. Roos van der Zalmpatee 😉 yummie
    En je hebt jezelf weer overtroffen met de pannenkoekjes, h e e r l i j k 🤩

    1. Gelukkig dat alles lekker was, misschien ga ik op een dag een restoorant beginnen, komen jullie dan ook??!

 9. Hallo Super Pepeoomopa Kever +. Natuurlijk sijn we allemaal bijzonder dat moet ook want sousse we allemaal hetzelfde sijn dan is het saai. Ik hebsse een hoop te sjijfjes. Eerst wasse ik heppie want Oma Loesje was beter. Toen heel furdjietig want Tante Muzette was een ster geworden. Het isse so moeilijk geluk en furdriet. En ik hebsse gisteren als eerbetoon aan Tante Muzette de sjeidjsegter een per ongeluk trapje gegeefsse. Hij keek en toen heb iksse gesegd dat was omdat u Tante Muzette de rooie kaart gaf en ik wees naar Ome Khumba de hond. So daar hadsse ik mijn punt gemaakt.Daarna door naar de bootjes. Ik was met Papa Doruss en Papa Jiekkie op se rose boot. Want se liefsse is foor iesereen. En toen was er ineens de regenboogboot en ik mogsse aan boord met mijn toeter. Ik heb daar toggies staan toeteren en ik weet sekers alle sterren hebben het gehoord want de son ging sjijnen. En iesereen op de boot heeft mee staan saaiste. Het was zo mooi.
  Liefde is mooi en samen is de mooiste liefde. Ook al ben je alleen want liefde foel se in je hart.
  Vandaag heb ik foor u en Mikkie Regenboog snekkies, sjagjoom met gekleursse noeppies. En furassing snekkies onder u stjeser. Foor u mensen heb ik een Regenboog taart gemaakt.

  1. Faalentino, mijn letters staan onder Jip, ik weet niet hoe het komt, ik heb een fautje gemaakt!, en fijn dat je meetettert!!⭐️🌈

 10. Lieve Kever, wat heb je een mooi blog geschreven. Wij zijn ook zo blij dat lief dinnetje Loesje weer beter is. Maar er was ook weer verdriet deze week, veel verdriet omdat onze mooie bijzondere dappere Muzette over de regenboogbrug is gegaan. Wij zullen haar nooit vergeten, we hopen dat ze het fijn heeft bij al onze vriendjes in regenboogland. En wat je zegt lieve Kever, iedereen is biezonder, iedereen is anders, mens en dier. En dat is goed. Lieve Kever, ga vanavond weer tetteren voor vrede, dat is nog steeds nodig. En ik vind jouw voetje ook heel lief, in gedachten geef ik er een zacht kusje op. Pasa heeft wat gegrilde toktok in sous onder het bed gezet, kun je lekker snekken onder het spiraal spelen. Voor jouw mensen koffie met slagroom en hazelnoottaart.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa, het was moeilijk forige week, met geluk om Loes en ferdriet om Muzette, dan foel je van alles door elkaar, Muzette heeft vast iedereen al ontmoet, en alle sterren zorgen voor haar, de sterren zijn, net als wij, SAMEN, en wat is het mooi hè, dat iedereen anders en biesonder is, en weet u dat ik ineens een klein kusje op mijn voet foelde?!, het foelde heel zacht aan, dankuwel!, en ik blijf tetteren voor vreede net zo lang als het noodig is, en op een dag is het zo ver, dat weet ik zeker!!, o wat staat er voor iets heerlijks onder het bed?, dankjewel Pasa!, en mijn mensen genieten van de koffie en de taart, hazelnoot is de faavooriet van mijn vrouw!!l, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor Pasa vispatee gemaakt, voor u staat er een schaaltje zelfgemaakte bonbons!, en ik ga naar Floortje en alle sterren zwaaien!!

 11. Hallo Lieve grote vriend Kever,

  Nou jij hebt wel een hele mooie schrijf gedaan en daar moest ikjes toch eggies over nadenkeren. Ikke heb aan vrouwtje vraag gedaan of ik ook iets heel bijzonders heb wat mijn vriendjes die hier eerst woonden niet hadden. Nou vrouwtje heeft niet na hoeve denkeren, ze zegt Jip jij hebt iets zo bijzonders. Dat komt omdat jij een echte BuddyJip bent. Ikke voel altijd al lang van te voren dingen bij vrouwtje die gaan komen, die ze op het eerdere moment helemaal nog niet heeft. Als vrouwtje zich heel beroerd voelt ga ik altijd bij of tegen haar aan liggen en heel zachtjes met mijn pootje over haar snuit aaien en haar knufjes geven. Ikjes kan vrouwtje heel goed laten weten wat ik graag wil. Ik ga bij vrouwtje zitten en dan vraagt ze aan mij wat er is. Ik doe een miauwtje en loop dan ergens naar toe wat ik graag wil, kan zijn naar de badkamer om te borsten, naar mijn speelmat in de kamer om te knuffelen, naar de deur om naar buiten te gaan en noem maar op. Ja vrouwtje vind dat ikjes een lief en zacht karakter heb een heel groot lief hart en daardoor houden vrouwtje en ikjes zoveel van elkaar, want zij is ook gekkies op mij. Ikke ga nu eens kijken wat voor lekkers ikjes in mijn snoepkast voor jou en Mikkie heb, Ja van die blubberstaafjes en ik leg die in jouw buitenhuis hoor en kunnen jullie samen gezellig smikkelen. Doe jij veel lieve groetjes aan jouw mensen geven van mijn vrouwtje en voor jou heeft ze een reuze knuffel. Grote poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. Hoi lieve grote vriend Jip, natuurlijk ben jij biesonder, jij bent toch Jip!!!, en niemand anders is Jip!!, alleen jij, je kan brullen als een leeuw, en met je poot over de snuit van je vrouw aaien, nau als dat niet biesonder is!, en je kent je vrouw heeeeeel goed, jullie foelen elkaar presies aan, dat is machtig mooi, dan is het logies dat je vrouw heeeeeeel veel van je haudt en jij van haar!, alleen als je veel van elkaar haudt weet je zo goed van elkaar hoe je je foelt zonder dat je het hoeft te zeggen, dat is omdat je een beetje in elkaars hart kan kijken, en voor elkaar wilt zorgen, en als kat kan je echt voor je mens zorgen hoor!, niet iedereen weet dat, maar ik wel en jij ook!, en het is altijd goed dat je aan je vrouw kan laten zien wat je wilt, ik kan dat ook goed zeggen mijn mensen, alleen vinden ze het soms niet leuk als ik dat doe als ze slapen, maar ja als ik knuffels wil wil ik knuffels, daar kan ik niks aan doen!, lieve Jip, dankjewel voor de blubberstaafjes, die vind ik heerlijk!!, natuurlijk ga ik ze deelen met Mikkie, mijn mensen sturen jullie lieve groetjes en ik stuur heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je grote vriend Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau een paar kouwstiks in je ren gelegd, en voor je vrouw is er een ferse fruitsalaade!!

 12. Heeeeee daar is Faalentino!!, mijn allerliefste Pepekind dat nau zelf papa is!!!!!, wat stuur je mooie letters, over dat het saai zau zijn als iedereen hetzelfde is, ja dat is helemaal waar, en wat was het een freemde week, gelukkig dat je Oma Loesje weer beter is, dat is helemaal top!, daar wordt iedereen blij en gelukkig van, en toen werd je tante Muzette een ster, en dat is heel ferdrietig, dan foel je van alles door elkaar, ik ben trots op je dat je bij het pootballen de scheidsrechter een klein trapje gaf, voor je tante Muzette, en ik vind het machtig mooi dat jij en je papa’s op de rose boot stonden!, liefde is mooi en voor iedereen, dat is helemaal waar!, en o wat biesonder dat je op de regenboogboot mocht toeteren!!!, ik weet zeker dat de sterren je hebben gehoord, en dat ze iedereen hebben zien zwaaien, o wat is dat mooi!, je bent een hele slimme lieve jongen Faalentino, met een groot hart vol liefde, en daarom ben ik zo trots dat ik jauw Pepeoom mag zijn, want je bent een heeeeel biesondere katerjongen!, dankjewel voor de regenboogsnekkies en wat ziet die slagroom er feestelijk uit, ik ga alles deelen met Mikkie, alleen de snekkies kndet mijn stretsjer bewaar ik, mijn mensen roepen dat de regenboogtaart heerlijk is!, lieve Faalentino, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever natuurlijk!!!, ik heb voor je mensen poffertjes gemaakt, met regenboogpoedersuiker, en voor jau staan er kommen met snekkies in alle kleuren van de regenboog, en iedereen mag meesnoepen, en voor jau is er nog een kom slagroom bij de flinderstruiken!!

 13. Ik heb de allerliefste Superpepeoomopa van se hele wereld en ik moest van Tante Jafita segge een kus op uw mooie voetjes en dat se ook sokjes gaat breisse

  1. Gelukkig dat je je letters hebt gevonden, maar dat wist ik wel omdat je zo een slimme jongen bent!!, zooo heee en ik word ferlegen van wat je zegt, maar het is makkelijk om van jau en Noa de allerliefste Superpepeoomopa te zijn!!, en lieve Jafita dankjewel voor de kus op mijn voeten en voor de sokjes, dat lijkt me fantasties!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van mij!!!, ik ben blij dat jij en Brammie en ik met zijn drietjes zijn!!

Reacties zijn welkom