Speelgoedtest: Tjilla test een relaxkussen-kadootje

relaxkussen-kadootje

Wij testen speelgoedjes voor katten. Dat is ons werk. Deze week test ik, Tjilla, een relaxkussen-kadootje.

Jarig

Deze test is een bijzondere test. Nu ik dit schrijf ben ik nog twee jaar, maar bij de volgende test ben ik ineens drie jaar. Ook Voor Tjaiia is het bijzonder want zij is nu één jaar en is bij de volgende test twee jaar. Maar weet u wat nog bijzonderder is? Dat wij op dezelfde dag jarig zijn: op 26 februari. Dus dan is het feest, dan krijgen we nog meer knuffels en een extra kadootje!

relaxkussen-kadootjeRelaxkussen

De test van deze week is een Tjill-o-Pillo. Het is eigenlijk een chill-o-pillow, maar ik vond het wel leuk om het een beetje zoals onze namen te doen. Het is een soort relaxkussen-kadootje met linten, maar het kadootje is al het kadootje. Het kan niet open, of nou ja, dat kan wel, maar dan is het geen relaxkussen meer. Het is gekocht bij Zooplus: https://www.zooplus.nl/shop/katten/speelgoed/catnip_speelgoed/catnip_kussens/788614

Het is een groot, lang en rond kussen van watermeloenenstof met strikjes en linten om het dicht te houden. Binnenin zit knisper (alweer!). Het is een beetje zoals een mensensnoepje, een toffee. Dat zei het mensenmeisje. Ze vond het er leuk uitzien dus heeft ze het gekocht. Ook omdat het een beetje feestelijk is omdat we bijna jarig zijn.

Wat ik ervan vind

Wat valt mij op bij het relaxkussen?

 •  is geel
 •  is heel groot
 •  ziet er feestelijk uit
 • heeft vrolijke stof
 •  heeft strikjes
 •  veel sterke lintjes
 • veel knisper
 • veel ketnippies

Voor wie

Voor iedereen die niet bang is van knisper, want het is een knisperkussen. Je moet ook van ketnippies houden, ben je daar bang voor, zoals Kever, dan is dit niet het speelgoed voor jou. Maar dan zijn er vast andere leuke speelgoedjes, hoor.
Heb je met knisper en ketnippies geen moeite, dan kan dit kussen best eens heel leuk voor jou zijn. Het is een heel groot knisperkussen, dus leuk om mee in je mand of doos te nemen. Of om mee te nemen naar het grote bed, dat is ook leuk voor je mens, wat geknisper in bed.

relaxkussen-kadootjeMijn oordeel
Ik vind het een heel leuk en groot kussen. Ik houd wel van wat geknisper. Ik heb lang geprobeerd het in mijn bek te nemen en ermee te lopen, maar dat lukte me niet, het is te groot. De lintjes zijn goed stevig, die kreeg ik er niet afgebeten. Dat betekent dat ze eraan mogen blijven zitten, wat wel zo leuk is. Ik vind het leuk om eens iets anders te hebben dan een muis, beer of balletje. In het geknisper heb ik niet altijd zin, vandaar 4 kopjes.

P.s: Tjessi test wat minder dan Tjaiia en ik maar dat komt omdat Tjessi alleen speelt met haar eigen speelrails (die laat ik nog weleens zien) en met haar hobbelballetje. O ja, en de speelhengel met veren. Daar is zij tevreden mee en hoeft niet steeds iets nieuws. Tjaiia en ik houden van afwisseling.

Aantal kopjes (max 5): 😺😺😺😺 (bijna feest!)

^Tjilla
https://www.facebook.com/DeTjtjes
(Tjaiia moest ook even op de foto)

Omdat wij nog jong zijn, moeten wij heel veel spelen. Elke week testen wij een speelgoedje. Dat betekent ook dat we elke week een nieuw speelgoedje krijgen.

14 thoughts on “Speelgoedtest: Tjilla test een relaxkussen-kadootje

 1. Hoi Tjilla wat een mooi speelgoed dit keer. Het is een kadootje om te zien, en fijn dat het stevig is. Bij ons gaan vaak de strikjes en staartjes stuk. Het kan zijn dat we het vergeten omdat we druk zojn maar wij wensen jou en Tjaiia alvast een hele mooie zonnige en leuke verjaardag toe. Groetjes Jiekkie en Familie. Ps ik laat jou riefoe hier zien want dan weten ze ook wat wij leuk vinden.

  1. Hoi Jiekkie en familie! De strikjes en lintjes zijn heel erg stevig. Ik bijt ze er altijd meteen af maar dat is me bij deze nog niet gelukt. Dankjewel voor onze verjaardagswensen. We hebben er veel zin in 🙂 Pootjes van mij en ons!

 2. Hallo Tjilla,

  Nou jij hebt een gaaf kussen zeg, het is een heel groot snoepje.
  Ziet er heel leuk uit, je weet ik heb een hele verzameling catnipkussens en daar zit geen knisper in, ik hou niet zo van knetter en rammelen in mijn speeltjes.
  Met dit speeltje zullen vast heel veel vriendjes en dinnetje blij mee zijn hoor.’
  Nu alvast voor jou en Tjaiia GEFELICIFLAPSTAAT met verjaardag hoor. Wat zal dat een groot feest worden, want het is een dubbele verjaardag.
  Van mijn vrouwtje een grote knuf voor jullie 3 en poot en kopje van jullie grote vriend Jip

  1. Ja, als je niet van knisper houdt, is dit geen goed speelgoedje voor jou. Dank jullie wel allemaal. Wij hebben echt zin in onze verjaardag. Ze gaat altijd voor ons zingen (leuk gebaar maar klinkt vreselijk) en we krijgen een extra kadootje. Pootjes van mij en ons!

 3. Lieve Tjilla,

  hier jullie Tante Loesje, wat hebbie jou mooie Tjillopilloow van jou snoepje en jou lintjes. Selluf denk ik dat mij kop op jou Tjillopilloow zou wille slaape maar mij Zusje zeg dattie aan jou linte wil trekke. Zij is gek van knisper en lintje en zij vin ketnippies lekker. Selluf houw ik ook van ketnip maar Tante Loesje zeg eerluk, zij is meer van ketnipwein. Daar bennie nog zofeel te jong foor meisjes, Tante Loesje moet nie eens ofer ketnipwein meeoowe. Oopa Floris zeg dattie er niks van begrijp weeges hij heb ze deemenzie. Maar hij kan goed slaape met groote snoep. Maak hem niks uit.
  Dank jullie wel van jou riefjoew Tjillameisje van mij hart. En deeze week wor jij 3 jaar van jou leeftijd en Tjaiiameisje wor 2. van ze leeftijd. Dan hebbie jullie groote feest en misschien krijgie ook wel jullie groote kaadoo en ferwennerij,

  Kopjes van Tante Loesje foor alle meisjes,

  Tante Loesje

  1. Hallo tante Loesje! Deze grote snoep is ook makkelijk zelf te maken, zegt het mensenmeisje. Dan kun je hem nog groter of kleiner maken. Dank u voor onze verjaardagswensen. Het is al mijn 3e verjaardag hier thuis, want ik woon hier al sinds ik 5 maanden was. Voor Tjaiia is het haar 1e verjaardag hier, zij woont hier nu 10 maanden en was al over de 1 jaar toen zij hier kwam. ik denk dat het mensenmeisje gaat uitpakken met van alles. Zij vindt het belangrijk dat het goed gevoerd wordt. Nog 4 nachtjes slapen! Pootjes van mij en ons, ook voor Zusje en Oopa!

 4. Hajooooo tjilla

  Ooooh ikke fin knissere nie sjo weuk. Ikke hat ook knisserpeeltjes maar daar peel ik nie mee.
  Geef mij maar balle en feertjes hihihi
  Pootjes🐾🐾

  1. Hoi Dorus! Knisper is soms ook wel hard dus ik begrijp je goed. We hebben vast binnenkort of over een tijdje weer een speelgoedballetje! Pootjes van mij en ons!

 5. Hoi lieve Tjilla, wat een gezellig kussen om mee te rieleksen heb je gekregen, zooo hee en ik was helemaal blij dat je schrijft dat ik bang ben voor ketnippies!, nau weet mijn vrouw dat ze het niet hoeft te kopen, want zij vindt dat het er zo zomers uit ziet met vrolijke kleuren, en dat is ook zo, logies als jij en Tjaiia bijna 3 en 2 worden!, wat biesonder dat jullie samen jarig zijn, dat wordt vast een groot feest!!, dankjewel voor de goede riefjoew, ik vind dat jullie hele goede speelgoed-infloe-ensers zijn!, heel veel lieve kopjes voor jau en Tjaiia en Tjessi en jullie mensenmeisje, van Kever!!, en stt… je krijgt alwéér twee kouwstiks, ze zitten achter mijn oor!!

  1. Hoi Kever! Ik eet ze meteen op. Ja, ik dacht het slim aan te pakken en alvast te zeggen dat het niets voor jou is. Dan is dat maar duidelijk. Wat we volgende week testen, weet ik nog niet. Ze moet nog naar de winkel, zei ze. Dankjewel van mij en pootjes van mij en ons!

 6. Ohhhh Tjilla wat een mooi speeltje!!!
  Wij houden ook wel van dat geknisper en gaan onze vrouw vragen of ze dat voor ons wil kopen!!!!!
  En jullie zijn bijna jarig………houden jullie ook een feestje!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Ja, wij mogen een feestje houden! Een online-feestje hoor! Nog even paar nachtjes slapen… Leuk is het knisperkussen hè! Het is ook wel groot hoor… Pootjes van mij en ons!

 7. Hoi Tjilla en Tjaiia,

  Alvast gefeliciteerd met jullie verjaardag op de 26e. Wat zijn jullie nog heerlijk jong. Wij zijn inmiddels senior, maar wij vinden spelen en rennen op zijn tijd nog heel erg leuk.
  Een leuke dag toegewenst met heel veel extra lekkere dingen, want wij vinden dat je daar recht op hebt als je jarig bent.
  Alvast veel felicitatie-kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie, Lisette en Ivar en een felicitatie-knuffel van onze vrouw.

  1. Dank je wel jullie allemaal! Wij hopen ook senior te worden als we groot zijn. Ze zegt dat we dan altijd goed moeten eten en luisteren. En elk jaar naar de dokter… Dat laatste vinden we wat minder, maar wat moet moet. Wij mogen een online feestje houden op de 26e! Pootjes van mij en ons!

Reacties zijn welkom