Loesje vertelt over ouwer worre…

ouwerLieve allemaal hier ben ik weer van mij eigen. Ik zeg u eerluk het was mij fermoeiende week. Faaaletienooo heb ze ferjaardag gefier en dinsdag was mij Doorie jaarig. Hij is nu drie jaar van ze leeftijd en dan bennie wel in de bloei van jou leefe.

Dan wil jij feesse en jij wil druk doen en heel feel sentjes krijge. Het hoor bij ze jeug van teegeswoordig maar ik zeg u eerluk. Assie seeniejorpoes ben dan ben jij blij assie weer rustig met jou garnaaaale op jou denkpaal kan ligge. Dan kan jij bijkoome en jij kan ferwerke.

Feesje

U weet van mij eigen ben ik geen agtien meer, deze jaar wor ik fijftien van mij leeftijd. Dan hoef jij niemeer naar ieder feesje en jij hoef jou eigen niemeer te bewijse. Maar jij moet mee, jij kannie jou heele dag op jou denkpaal blijfe ligge. En jij wil ook weete wat jou jeug van teegeswoordig allemaal uitspook. Vang zij nog muise? Ren zij nog door ze huis? Of zit zij ze heele dag alleen maar op ze aaipet en kijk zij naar die-gie-taale visjes. Selluf kijk ik nooit naar die-gie-taale visjes, jij heb er niks aan. Als seeniejorpoes leef ik nog in mij tijd van rust en reegelmaat. Mij leefe waar mij vis gewoon van mij visboer kom en gewoon smaak naar makkareele of garnaaale. Jou niewe tijd is nie auwtoomaaties beeter.

Froeger

Op onse blog kan u alle soorte ferhaale leese. Van jonge poese of katers zoals mij Doorie, maar ook Lucky en Minnie. Zij leer ons dat onse leefe niewe tijde heb. Dat muise die-gie-taal door onse leefe loop. Dan schrik jij bijna assie jou echte muis zie. Mij Doorie heb er pas een ferstop onder ze pleet, maar toen kwam ze menseman thuis en hij ga erop zitte. Jij ben het niemeer gewend want jij leef met jou aaipet op jou bank. Jij foel het nie eens meer assie op jou echte muis ga zitte. Neem u van mij eigen aan assie op jou aaipet ga zitte dan foel jij het wel. Maar het is onse niewe tijd en alles feranner.
ouwerMij vrouw zeg, Loes froeger had jij als poes geen eigen Feesboek! Misschien leef mij vrouw nog in ze jaar van het blok! Mij Bert heb al ze heele leefe bij ze vrouw ze eigen Feesboek. Mij Bert sta erom bekend want hij is zo een bekende Mediejakater. En selluf heb ik nu ook al zofeel jaare mij eigen Feesboek, dan weet jij nie beeter meer. Hoe moet jij anders jou verkering onmoette? Hij kom nie door jou briefebus. Maar mij vrouw houw ze foet bij ze stuk en zij zeg, Loes egt waar. Nog heel feel froeger was er geen Feesboek. Selluf kan ik mij eigen daar niks bij foorstelle want mij leefe begon toen mij oog mij Bert ze oog raakte. Daarfoor zat ik wel bij mij vrouw op ze schoot maar ik dee wachte tot mij leefe begon.

Ferannering

Tog moet u seeniejor zijn nie onderschatte. Jou tijd feranner, maar jij feranner selluf ook. Jij ben niemeer jou leenige selluf. Mij vrouw zeg Loes misschien kan jij fertelle wat er anners is nu jij seeniejorpoes ben. Ik zeg u eerluk, zoies vin ik wel moeiluk. Het foel kwesbaar. Maar wattie wel beeter leer is dattie jou buik niemeer op hoef te houwe. Jij hoef niemeer de beste te zijn van jou eigen. Wat hebbie daar nou aan? Selluf heb ik nooit nie de beste wille ouwerzijn want dan hebbie nooit nie rust. Foor mij Bert wil ik alteit mij beste selluf zijn. Maar mij Bert aksepteer mij eigen ook assie weet Loes heb ze dag nie. Jij ben maar één poes! Dat moet jij aksepteere en assie ouwer wor kan jij makkelukker aksepteere. Assie verkering heb en jij krijg jou steun dan kan jij gewoon gelukkig zijn. Jij foel jou geluk dieper want jij hoef nie weg te renne.

Springe ga wel moeilukker, maar van mij eigen ben ik nooit nie zo een springpoes gewees. Assie mij een beetje ken dan weet u, Loes doe liefer slaape. Mij vrouw zeg Loes jij moet jou pootjes wel leenig houwe. Maar assie froeger nie leenig was dan ga jij het het ook niemeer worre assie seeniejorpoes ben. Ik doe wel rekke en strekke, u kan het op mij footoos zien. Assie ouwer wor dan ben jij foorsichtig want misschien spring jij ernaas. Of jij kan ook van jou bed valle net als mij Bert. Hij heb nu ze hekje want ze vrouw zeg ook, Bert jij moet foorsichtig zijn. Assie seeniejor ben dan leer jij dattie moet aksepteere dat dinge ferannere. Maar selluf weet ik wel, van mij eigen ben ik nog nooit zo dichbij mij eigen Loes gewees. Assie zofeel van jou jaare met jou eigen leef dan weet jij wie jij ben. Dat is belangrijk, ook assie verkering heb. Dan kan jij Saame zijn als jou eigen. Saame zijn in jou hart want daar wor jou geluk geboore, ook assie seeniejor ben.

ouwerFraag

Maar ik wil u ook iets fraage en het kom door wat mevrouw Kim mij eigen foorige week zeg. Zij zeg, Sam is blij met wattie fertel van jou seeniejor zijn en zij leer erfan. Toen moes ik wel bloose. Maar in mij kop dee ik denke, misschien heb u wel fraage ofer dinge van seeniejor zijn. Dan mag u deze alteit fraage en ik doe u beloofe dat ik erofer schrijf. Mij vrouw zeg Loes, zo wor jij nog inner-aktief! Maar zo een moeilukke woord daar weet ik niks van. Jij kannie alles weete assie seeniejorpoes ben,

Dank u wel

Loesje

19 thoughts on “Loesje vertelt over ouwer worre…

 1. Hallo lieve dinnetje Loesje,
  Ikke ben ook een senioor kater net als Bert, ikke ben al 15 jaar en Bert wordt volgende maand 15 jaar. Maar mijn vrouwtje zegt: Jip jij bent zo oud als jij je wil voelen. Ikke heb wel artrosie, maar dat zullen wel heel veel poezels hebben die ouder worden, het hoort erbij en vrouwtje geeft mij er een pilletje voor en dat helpt voor mij heel goed. Waar ik niet zo goed meer op kan springen omdat het te hoog is nu zet vrouwtje een opstapbankje en voor de rest race ik nog door get huis en in mijn ren buiten. Ja ik wil heel oud worden en dan moet ik wel zoveel mogelijk ook oefenen. en sporten is dan goed voor mij. Maar eerlijk hoor Loesje ik doe ook meer dutjes dan toen ik nog een jonge Jip was.
  Geeft niks zegt vrouwtje en wij gaan samen heel oud worden en heel veel van elkaar genieten.
  Voor jou, Zusje en Oopa Floris een grote knuf van vrouwtje, poot en kopje van jouw vriend Jip

  1. Lieve Jip,

   dank jou wel van jou mooie en heel feel poosietieve letters. En jij ben al fijftien van jou leeftijd. Jij geef ons allemaal jou goede foorbeeld van dattie nog ren en spring. En jou vrouw hellep jou ze handje. Ik zeg jou eerluk Jip, van mij eigen doe ik eers op mij bank springe, dan klauwter ik op ze leuning en dan doe ik in mij denkpaal ligge. Mij vrouw zeg Loes jij maak jou eigen opstapje. Selluf vin ik wel, assie ouwer wor kan jij ook slim zijn. Jij heb erfaring Jip. En mij vrouw zeg, Loes jij moet elkaar help geefe. Mij broer Oopa Floris spring nog oferal op en naas. En mij vrouw zeg, onse bank is ge-tee-ken door naagels. Dan kan jij trots zijn.
   Jip jij heb zofeel gelijk van wattie ons fertel. Jij ga heel feel oud worre want jou leefe is nog lang nie op. Saame met jou lieve mevrouw Jip kan jij knuffels geefe en jou Jippe-dag fiere. En dattie fijn kan renne in jou fooralteitJipperen dat geef jou hart ze jeug terug en jij blijf ook bij jou tijd.
   Hier is mij zachte kopjes en Oopa Floris krijs, fooreffe keijong!

   Loesje

 2. Hallo Loesje, dankzij de blogs hier begrijpt Sam dat er meer poezen zijn. Ze begint het nu ook leuk te vinden om te horen hoe het met ze gaat.
  Ik zou wel willen weten hóe poezen kunnen veranderen wanneer ze de seniorenleeftijd hebben bereikt. Sam bijvoorbeeld is dinsdag weggelopen terwijl de deur uit willen nooit bij haar speelde.
  Gewoon de voordeur uitgeglipt toen ik de vuilniszakken buiten zette. Een paar uur later vond ik haar onder de trap in het gebouw waar wij wonen. s-Avonds vertelde ze dat ze ineens zin had in iets anders, gewoon iets anders maar eenmaal buiten was ze in paniek geraakt en ze begreep niet meer waarom ze m gesmeerd was. Nu zegt ze dat ze het maar beter kan accepteren dat ze Senior is. Spanning & avontuur daar heeft ze voor eens en voor altijd genoeg van. Ze doet je veel hartelijke groeten Loesje en hoopt op nog veel mooie blogs over hoe het is om ouder te worden.
  Wij wensen jou, je vrouw, Oopa Floris een Zusje een hele fijne 5 mei toe.
  Sam en Kim

  1. Lieve mevrouw Kim en Sam,

   dank u wel van u ree-akzie en van wattie ons fertel van mij dinnetje Sam. Oooh zij heb ze pootjes genoome en zij ga er van tusse. Assie ouwer wor doe jij soms nog gekke dinge lieve mevrouw Sam. Jij wil tog weete offie het nog kan. En jij heb soms begeerte foor jou afontuur. Maar ik doe erover naa denke op mij denkpaal en dan doe ik u binnekort fertelle hoe dinge ferloope assie ouwer wor.
   Sam is ze slimme poes want assie aksepteer krijg jij meer rust. Mij vrouw zeg Loes jij heb nog nooit iets zofeel makkeluk ge-ak-zep-teer. Maar jij heb er niks aan om jou enersjie ofer jou balluk te gooie.
   Lieve mevrouw Kim, geef u Sam mij zachte kopjes en assie haar wil zegge. Loes ga er meer letters ofer maake want het is belangrijk.
   Mij hart is blij dat u Sam weer heb gefonne. Nu mag zij bijkoome. Hoop dattie ze eigen fijn foel in u hart lieve mevrouw Kim. En het is ook foor Sam,

   Loesje

 3. Lieve Loes, wat een feest was het hè, dat Faalentino en Door allebei jaarig waren?, ik snap heel goed dat je dan even bij moet komen als mamaLoesje en ook nog Ooma zakcentjes, je moet natuurlijk wel fit zijn als je zelf jaarig bent!, wat maak je goede letters over als je seeniejor bent, dat vind ik handig om alvast te weten, ik ben zelf sijfer 9 van mijn jaaren, dat dachten ze in het asiel, zelf weet ik het niet presies hoor!, maar het kan best natuurlijk, ik ben niet meer zo jong als Door en Faalentino en ik weet nog niet zoveel als jij en Bertje, dus dan is het logies dat ik tussen de 1 en de 15 ben, ik verheug me er al op dat ik laater ook heel veel weet en niet meer hoef te rennen en te springen, ook al zag ik op de footoos dat jij nog kei-aktief bent Loes!, je krabt goed aan die mat en je kan heeeeel goed rekken!, en was er echt waar froeger geen internet?, mijn vrouw zegt ook dat dat waar is, ze zegt dat we dan kaarten en briefen hadden moeten sturen aan alle vrienden, maar dat internet wel heel handig is, o ja en ik heb wel een vraag over seeniejor zijn Loes, het is dit: weet je dan alles en mag je dan alles eten?, ik hoop dat jij dat weet!, heeeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!, ze zijn ook voor je vrouw en Zusje en Oopa natuurlijk, en de frietjes staan klaar om in het fet te gaan, en voor erbij maak ik soefleetjes van auwe kaas, die smelt dan heerlijk van binnen en de buitenkant is krookant, voor je Door zijn er bittere ballen!!

  1. Lieve Kever,

   hier ben ik weer van mij eigen en jij geloof het nie maar tegnies heb ze eigen ermee bemoei. Mij letters foor jou was bijna klaar en jij denk jou kan niks gebeure. Toen druk mij poot op ze ferkeerde knoppetje… Mij vrouw zeg het hoor bij assie ouwer wor. Daar heb ze wel ze gelijk in. Jij kan van alles meemaake Kever assie ouwer wor. Jij ben nu neege van jou sijfer. Dan bennie jong van jou hart en jij weet al feel, maar jij kan nog nie alles weete. Selluf heb ik meer jaare in mij kop. Daarom doe ik heel feel goed naadenke van jou fraag en ik doe nu fersaamele. Dat is assie dinge bewaar en ik doe nu jou fraag en mevrouw Kim ze fraag bewaare en misschien kom er nog fraage bij. Dat is nu spannend Kever. Maar jij weet, jij krijg alteit mij anwoord.
   Assie ouwer wor weet jij nie of er nog iets bijkom. Maar jij moet poosietief blijfe.
   Dank jou wel van jou soeflees met jou ouwe kaas. Mij erfaring is, hoe ouwer jou kaas hoe jonger jij lijk…
   Oopa Floris krijs: frietvet! Hij snap er nie alles van Kever. Maar hij lus wel alles. Mij Doorie lus nie alles maar bittere balle eetie alteit foor ze mamsie ze neus weg. Daar moet jij mee leefe, ook assie ouwer wor.
   Lieve Kever wij ga nu jou frietjes wegwerke, mij Zus zit al boofe op ze teefee van ze entoesjas zijn.
   Vandaag is befreidingdag en daarom krijg jij mij groote befreidingschootel en het is feetamaaries. Met noote, sjampiejons, freie val ei van Pippi en Dotje en groote pastei van blaaderdeeg. En er zit saatee in en feetamaaries kouwstikgehak. En het is ook foor jou mense, Mikkie en Ooma want zj wil ook foor alteit frei zijn. Frei zijn is belangrijk Kever. Hou freijer hoe ouwer jij wor,

   Van Loesje

 4. Hajooooooo mamsie.
  Ikke fin het niet weuk dat uwes nu aan iedeween furrkwapte datte ik me egge muis niet selluf furrmoort hep maar me manmeneer. Sniksnik. Ik hat me muis so goed furrstop. En dan wert ie furrpwettert door me manmeneer 😭😭
  Maar mamsie… ikke geem niet so faak hoor. 1x purr dag maar. Dan leer ik fissies fange hihihihi. Ooooh mammie, ik ben daar so goet in hihihihi .
  Pats… en ik hep um!!! Hihihihihi
  Koeskoes mamsie😽😽😽

  1. Mij lieve beebie van drie jaar,

   wat zeggie jou mamsie nou. Heb jou manmeneer jou muis furpwettert! Oooh eg waar. Mamsie schrik erfan. Furpwetterde muise smaak niemeer naar muis. Jij weet nie wat jij meemaak. Maar jij moet nu naar jou mamsie luissere. Jij heb jou taalent van jou muise fange. Dan doe jij annere dinge dan geeme. Daar is mamsie trots op. Dattie nie jou heele dag jou die-gie-taale muis fang want die pas nie onner jou pleet.
   Beloofie mamsie dattie nooit nie die-gie-taale garnaaale foor mamsie fang. Mamsie heb ze tandjes niemeer…
   Kommie snel naar jou mamsie,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 5. Lieve Loesje,

  Jou vrouw heeft echt waar gelijk, vroeger was er geen internet en feesboek.
  Toen ging alles nog via een postduif en een draaischrijftelefoon. Echt waar.
  Nu is alles veranderd en kunnen we op feesboek waar jij jou lieve knappe Bert hebt leren kennen, hoe mooi is dat.

  Seniejoor zijn is soms best lastig denk ik, misschien wil je wel mee doen met de jeugd van teegenwoordig maar kan dat soms niet.
  Dat zie ik bij Tommy ook, hij is nu 12 jaar, en is net als jij het liefst in zijn mandje en geen feestbeestje meer.
  Dat hoeft ook niet, want als je ouder wordt dan heb je dat allemaal wel gedaan toch.

  Maar weet je wat ik me nu wel afvraag lieve Loesje.
  Hoe het is om als senioor poes mantelpoes te zijn voor Oopa Floris, hoe ga je als mantelpoes er mee om dat je zelf ook al senioor bent maar toch een mantelpoes bent?

  Lieve Loesje je bent de mooiste knapste en wijzste poezedame die ik ken.
  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy en mevrouw Annelieke,

   dank jullie wel van jullie ree-akzie en mij vrouw heb mij eigen ze gehijm fertel. En het heb te maake met sijfer 10 en Oopa Floris roep, keiveel!
   Maar hij snap er nie alles van. Hoop dattie foor aleit Saame mag zijn want Saame foel jou hart nog meer van ze geluk. En het is foor Tommy ook zofeel fijn assie foor alteit Saame deeltijd heb.
   Selluf heb ik ook verkering lieve mevrouw Annelieke. Verkering van mij hart.

   Dank u wel van zo een goede fraag en ik doe u fraag in mij fersaamelboks van fraage. U ken mij eigen, u krijg alteit mij anwoord en ik doe erofer schrijfe met mij letters. Nu ga ik heel feel nadenke. Assie ouwer wor kan jij beeter naadenke want jou kop heb meer erfaring.
   Hoop dattie u fijne befreidingdag heb Saame met Tommy en u verkering van deeltijd.
   U ben moodern vin ik van mij eigen,

   Loesje

   1. Lieve Loesje,

    Wat ene lieve reakzie van jou, en ik weet toch dat ik altijd antwoord krijg.
    Ga maar goed nadenken op je denkpaal, dan komt het allemaal goed.
    En jij bent ook moodern weet je dat?
    Je hebt verkeering, en woont niet samen.
    Dus verkeering op afstand noemen ze dat tegenwoordig, heel moodern hoor.

    Knuffel van Tommy en mijzelf.

   2. Lieve Loesje,

    Saame zijn is heel belangrijk, want saamme kan je alles aan.
    En ook al zijn Tommy en ik niet altijd saamme toch zijn we saamme!

    Jij bent net als wij heel modern, want jij hebt verkeering met je hart en dat is speciaal en modern.
    Jou hart hoort bij Bert en andersom, hoe fijn is dat.

    Knuffel van Tommy en mij.

    1. Lieve mevrouw Annelieke en Tommy,

     dank wel dattie mij nog eeve heb geschreeve van u letters van Saame en verkering. Dattie ook vin dat assie verkering heb op jou afstand dattie dan moodern ben. Lieve mevrouw Annelieke nu zijn wij saame moodern. En Tommy wor heel moodern oppefoet en hij heb tog maaniere. Daar moet ik nog van leere weeges dat opfoede nie zofeel mij speesiejaalieteit is. En mij Doorie houw heef feel van geeme maar hij zeg, Mahammmm uwes moet nie denke aan mij fursjaafing. Daar moet jij het dan mee doen. Als Mammaloesje moet jij mee in onse niewe tijd. Misschien heb u zoies ook wel mevrouw Annelieke, dattie mee moet in onse tijd van leefe maar dattie soms denk, froeger was leefe ook makkeluk.
     Dank wel dat jullie mij verkering met mij Bert zofeel steun geefe. Het geef mij hart rust.

     Zachte kopjes van Loesje

 6. Lieve Loesje op Loesjes-dag, wat een wijze senior letters heb je voor vandaag gemaakt. Als je senior bent dan heb je levenservaring en -wijsheid. Dan heb je je eigen levensritme gevonden. Behoef je niet meer aan allerlei nieuwe malligheden mee te doen als je er geen zin in hebt.

  Maar ook kun je je soms wat kwetsbaar voelen, dat heb je mooi aangegeven. Muppet kan erover mee vertellen. Ze moest ineens naar de witte jas een paar weken geleden want ze had honger in haar buik maar als ze eten rook, draaide haar buik in de rondte van nee, nee, nee. In haar lijfje gaan nu twee processen tegen elkaar in: hoge suikers en slechter geworden nieren. Ze werd er heel moe van en ging dan pardoes na een paar stapjes alweer liggen.

  Gelukkig weten we nu wat er mis gaat en kunnen we ons best doen om het eten weer wat beter te laten smaken. We verwennen haar met lekkere poezen-soep uit een blikje.

  Geen grootse avonturen meer hoor voor Mup. Achter haar kastje zit ze het liefst. Ze banjert op haar gemakje af en toe naar de keuken voor wat een hapje van het één of ander. Roept prrr prrr om te kroele-poezen. Zo heeft ze haar pootjes vol op haar 13-jarige senior dag.

  Fijn dat we op de blogs kunnen lezen wat iedere poese-dame of katerman te vertellen heeft over het leven. Dát is wel een voordeel van alle tegnies he?

  Met prrr prrr prrrr van Muppet en lieve aai knuffel van mij ❤

  1. Lieve mevrouw Maria en mij dinnetje Muppet,

   dank wel van u lieve ree-akzie mevrouw Maria maar mij hart schrik wel van wattie mij eigen fertel. Heb Muppet moeilukke dinge in ze buik? Van diebeet en ze niere? Van mij eigen weet ik, assie zieke niere heb dan hebbie het moeiluk. Dan hebbie nie zofeel zin in springe en heisa in jou leefe. Dan doe jij het rustig aan want jij wil in jou afond ook nog jou enersjie hebbe. Maar assie ook nog jou diebeet heb dan hebbie het eksra, eksra moeiluk. En dan weet jij wel hoe laat jij leef en moet jij mee naar jou dokter met ze witte jas. Daar wor jij nie blij van. Maar mij vrouw zeg, Loes assie dan weet wat er is kan jij beeter help geefe. Daar heb ze wel gelijk in maar liefer zie jij geen witte jas. Hoop dat Muppet ze eigen nu weer beeter foel en dattie weer geniet van ze lekkere dinge. Van mij erfaring weet ik wel goed eete is belangrijk. Mij dokter heb teege mij vrouw gezeg, als Loes niemeer goed ga eete wor het moeiluk. Van mij eigen ben ik nie van mij plan dat ik niemeer goed eet lieve mevrouw Maria. En mij vrouw zeg, jou buik Loes is heel feel rond.
   Maar asie ouwer wor dan bennie kwesbaar en jij wil nie kwesbaar zijn. Jij kan in jou kop heel feel erfaring hebbe maar als jou poote er geen zin meer in hebben dan hebbie nie zofeel aan jou erfaring. Deze jaar wor ik fijftien en mij vrouw zeg dattie fijftien al zo een grote meilpaal vin. Misschien geef mij vrouw mij wel zo en groote makkareel of garnaaaale van Fooledam? Het is mij ferrassing en assie ferrasing heb dan hebbie heel feel zin in jou leefe.
   Lieve mevrouw Maria geef u Muppet mij zachte lieve prrrrr prrrrr en het is foor geluk en sterkzijn. En dat Muppet nog heel feel jaare van ze leeftijd mag krijge. Mij erfaring is, als Muppet geluk foel dan foel u het ook en dat is belangrijk,

   Loesje

 7. Lieve Loesje, je hebt weer zo mooi geschreven over het seniejoorpoes zijn. Dat je niet alles meer zo gemakkelijk kunt doen b.v. net als de senierjoormens, die moet ook nadenken voordat hij of zij iets doet, alles gaat bedachtzamer. Mijn Floortje sterretje was ook seeniejoor en deed alles heel rustig. Nu is Pasa er en die is 5 jaar. Die rent door het huis en springt en klimt. Heel anders, dat hoort bij de jeugd. Ik heb genoten van jouw schrijf , je bent een bijzondere poes lieve Loesje en ik hoop dat je nog heel lang blijft schrijven. Knuffels van Ina en Pasa.

  1. Lieve mevrouw Ina,
   wat zeg u het mooi van seeniejor zijn. Dattie bedachsaam ben en dat Floortje rustig was en bedachsaam. Zij had zofeel erfaring van leefe en Saame had u nog meer erfaring van leefe, van Saame leefe. Nu is leefe anders weeges Pasa. Hij foel ze eigen zofeel gelukkig en hij ren en spring. Dan moet u wenne en misschien moet u soms teege Pasa zegge dattie foorsichtig moet zijn. Pasa moet ook wenne van ze eigen lieve mevrouw Ina, maar assie jeug van teegeswoordig ben dan hebbie zofeel enersjie. Dan wil jij jou leefe opfreete zeg mij vrouw. Selluf heb ik wel liefer mij tonijn en mij makkareele, daar ben ik eerluk ofer. Maar u heb ook heel feel geluk dattie nu saamewoon met zo een knappe katerman mevrouw Ina. En assie ouwer wor mag jij best jou oog laate geniete, vin ik van mij eigen. Mij oog geniet iedere dag van mij Bert. En assie geniet dan foel jij geluk in jou hart. Lieve mevrouw Ina en Pasa, hoop dattie heel feel geluk foel Saame. Want geluk maak ouwer worre rijk en jong van u hart,

   zachte kopjes van mij eigen, Loesje

 8. Lieve Loesje, ik vind dat jij een hele mooie blog gemaakt hebt en ik vind dat jij nog niet heel oud bent hoor. Ik ben zelf pas 7 geworden maar van senior poezels kunnen we allemaal nog veel leren en daar is niks mis mee. Ik ben ook nog niet heel mijn leven digitaal en op Feesboek en ik moest mijn vrouw daar eerst nog mee helpen hoor. Gelukkig kon de vrouw van mijn rode zusje Ginger het al wel dus dat scheelde veel. Ik heb wel een vraag voor jou maar die zal mijn vrouw nog sturen. Ik ben soms een erg onbesuisde kater zeggen ze hier en ik ren en sjees veel door de tuin en het huis maar ik kan ook heel goed slapen en heb ook best een ronde buik hoor maar dat komt omdat ik graag snoepjes eet en soms wel lui ben. Niks mis met een mooie ronde buik trouwens, dat hebben er wel meer. Ik ben mezelf soms ook nog een beetje aan het ontdekken, en daarbij meteen ook de wereld. Dat heb jij al gedaan en daarom kun jij nu supergoed mantelpoezen voor Oopa en dat is heel belangrijk. Veel knuffels van Lucky voor jullie allemaal

  1. Lieve Lucky,

   hier ben.ik van.mij eigen, Loesje en.ik zeg dank jou wel van jou ree-akzie en dattie mij jou fraag heb gestuur. Daar ben ik zofeel blij mee want hoe meer fraage, hoe meer wij straks weet van hoe jij ouwer wor. Selluf ben ik ook beniew want iedere fraag heb ze ferrasing. En jij wil tog jou erfaring deele. Lucky assie straks weet hoe jij ouwt moet worre kan jij het beeter. En jou mamsie en jou zusje ook en jou mense mag ook meedoen.
   Maar wat fertellie mij eigen nou? Hebbie jou vrouw geholpe met hoe zij Feesboek moet leere. Ooh jij ben zo een in-tel-lek-tu-weele puuber en jij spring en jij ren en jij raus. Maar mij hart is blij, jou buik blijf bij jou eigen.
   Soms assie ouwer wor houw jij jou buik niemeer ofer. Dat moetie nie wille.
   Lucky houw jij mij letters mee in jou gaatje, dan bennie op jou toekoms foorbereid.

   Zachte kopjes foor iedereen in jou huis,

   Van mij eigen, Loesje

Reacties zijn welkom