Loesje kijk trug op onse Hoedjessjoow 

Hoedjessjoow 

Lieve allemaal hier ben ik weer van mij eigen op Loesjesdag. Hoop dattie allemaal ben bijgekoome van onse Hoedjessjoow. Het was zo een groote eefenement, dan hebbie wel jou tijd noodig foor ferwerke van al jou emoozie.

Stiks

Hoedjessjoow Ik zeg u eerluk, mij buik heb op zo een mooment zofeel begeerte foor mij garnaaale en mij ketnipwein. Jij wil jou eigen wel jou stuk uit jou vagt drinke maar mij vrouw zeg, Loes jij moet jou eigen gedraage. Jij heb verkering en jij heb jou foorbeeld-funkzie. Gelukkig heb ik wel mij enersjiestiks van mevrouw Maria, zij stuur mij zo een lieve ferrassing want zij zeg ook. Loes jij moet sterk blijfe op jou poote en in jou kop. Dan wor jou hart wel geraak assie zoies liefs krijg. Dank u wel lieve mevrouw Maria en Muppet, mij buik heb erfan genoote en Oopa Floris heb er ook van ge-eete. Mij Zusje lus alleen brokke, zij heb ze eigen foorkeur. Maar het heb mij gestiemuuleer om door te gaan want ik moet u wel bekenne, het was mij grooste klus van mij leefe.

Kontak maak

Er kom feel bij kijke assie zo een groote eefenement orgaanieseer. Jij ben er maande mee beesig. Van mij eigen weet ik nie hoelang maande is maar jij kom op jou punt dattie denk: van mij eigen ben ik al mij heele leefe beezig. En assie Moeder ben van al jou Sterre mag jij het zo foele. Mij vrouw zeg alteit, Loes jij ben foor jou Moeder zijn van jou Sterre geboore. Mij vrouw ken mij eigen zofeel goed, zij ken mij hart. En daarom beteeken onse Hoedjessjoow Hoedjessjoow feel foor mij eigen. Jij wil jou Sterrevriendjes eere en jij hoop dat iedereen ze eigen Saame kan foele. Dattie kontak kan maake met ze hart.
Sterrevriendjes zijn onse vriendjes foor alteit en op Hoedjesdag kom iedereen Saame. Deze jaar heb wij nog meer vriendjes gezien dan onse andere jaar. Iedereen wil toch zwaaie met ze mooise Hoedje op. Dan moetie jou taak goed ferdeele want anners loop jou heele Hoedjessjoow in jou soep. En u mag van mij eigen weete, niemand wil ze Hoedje draage en dattie soepstengels aan ze oor foel plakke. Mij Bert heb op ze fensterbank geleege foor onse kontroole op afstand en hij is ze groote katerman achter onse pee-er. Mij Doorie help ze Mamsie met passe van al mij Hoedjes. Hij breng garnaaale mee en hij doe helpe met alle ree-akzies tijdes onse sjoow. Selluf doe ik alle Hoedjes maake en ik doe ook preeseteere. Dan moet jij er ree-pree-se-taa-tief uitzien.

Feranwoordelukheid

Maar jij kan nog sofeel liefde stoppe in jou sjoow, er ga ook dinge ferkeerd. Jij kannie alles foorkoome want jij ben maar één poes. Selluf had ik mij grooste schrik foor mij tegnies en dattie bijfoorbeeld geen ferbinning heb. Jou Hoedjes heb geen Wiefie van ze eigen en selluf heb ik geen ferstand van tegnies. Maar tegnies heb wij geen probleem gehad. Daar ben ik wel heel feel blij om. Assie geen ferbinning kan maake met jou Sterrevriendjes bennie nergus. Maar ik zeg u eerluk, selluf heb ik wel mij eigen foutjes gemaak. Assie zoies orgaanieseer moet jij ook jou foute toegeefe. Bijfoorbeeld Wiske, hij is een meisjeswoef en van mij eigen wis ik het nie. Jij kan wel denke iedereen is gemberneutraal maar assie een meisje ben dan willie graag jou meisje zijn.
Max en Moos heb ze eigen ferslaape, als Moeder van alle Sterre moet jij jou feranwoordelukheid neeme en folgende keer moet jij harder roepe. Tjessi was ongemerk op ze plek van Gijsje gaan ligge en toen is zij zo op ze footoo gegaan. Jonge poesemeide zijn seeniejorpoesedames soms te snel af. Jij doe er niks aan. Maar ik zeg u eerluk, jij zou het liefs jou emoozie van ferdriet hierofer in jou ketnipwein gooie. Maar jij moet jou fergissing in jou oog durfe kijke en sorrie zegge. Van mij eigen weet ik in al mij liefde ga ook welees iets mis, daar moet jij nie foor wegloope.

Mij hart

Hoop dattie tog allemaal genoote heb. Sommige vriendjes heb foor ze eerse keer meegedaan. Noameisje en Kever, zij heb het wel zofeel goed gedaan. Mij hart is er blij van. Misschien heb u ook wel gezien dat mij kleinbeebie Faaletienooo ook mee heb gedaan. Ze Hoedjessjoow pappas Jiekie en mij Doorie foed ze jonge met lief zijn op. Maar zij heb andere norm en waard zijn als dattie seeniejor ben. Jij schrik wel assie zie dat jou jonges gengsterhoedjes draag en Faaletienooo is ze kleine boef. Jij fraag jou eigen af, waar ga het heen met ze jeug van teegeswoordig? Maar ik zeg u eerluk. Na onse sjoow heb ik mij heele afond op mij denkpaal gehange. Mij vrouw heb mij makkareele gebracht van mij visboer want mij garnaaale was al op. Mij kop kon niemeer denke van zofeel Hoedjes en mij poote kon mij buik niemeer draage. Maar in mij hart was mij feesje van Saame en Sterre. Dattie foel het is goed. Wattie maak met al jou liefde blijf alteit in jou hart. Net als onse Sterrevriendjes.
Dank u wel naames mij verkering Huiskater Bert, mij Doorie en mij eigen. En ook foor al u hartferwarmende ree-akzies. Mij hart is er stil van…

Loesje

28 thoughts on “Loesje kijk trug op onse Hoedjessjoow 

 1. Hajoooooooooooo mamsiewamsie.

  Ooooooh wat was de hoedjessjow mooj he?
  Het week wel offe er dit jaar feeeel meer sterrefjientjes waare sniksnik.
  Maar er waare ook feeeeeeel meer zwaajfjientjes die meeswaaite naar de regenboogbwug.
  Mij frauw hat afentoetje las fan natte oogies.

  Maar mamsie… me jiekie en ik sijn nu al tweejig en we dagge egwaar dat we bei de stoere manne mogge sijn. En niet weer bei de frauwen.
  Mamsie… wij sijn tjos op onse valentino. Hij isse egwaar een boefje in zijn doppie. Hihihihi.
  Hij moet tog ies met sijn lefe doen? Hihihihi.
  Koeskoes mamsie😽

  1. Lieve Doorie,

   jij weet jij ben gemberneutraal en mamsie heb jou nie foor nies zo oppefoet. Dan kan jij oferal staan maar Mamsie zeg, het is beeter assie bij Mamsie sta. Anners kom er niks van terech. Jij heb zofeel hoedjes gepas en sta jij op onse Hoedjesdag met jou gensterhoed en mij kleine beebiekitte is ze kleine boef 🙀🙀 Dan kan jij assie Mamsie ben niks meer doen. Jij ben zo een knappe verkering met jou Jiekie, mamsie geniet van zo een knappe jonges. En dan bennie Doorie en Jiekie Kaapoone, wat moet jij dan? Folgende jaar maak mamsie gemberneutraale hoedjes met bloeme en garnaaale. Jij ga mij kleinkitte nie opvoeden foor ze gallug en ze rat. Hij kan visboer worre, makkareelefanger, garnaaalepeller, hij heb ze leefe nog foor ze poote. Mij hart heb nu wel zorg mij beebie….
   Maar wij heb ook genoote zofeel, het was emooziejooneel en mamsie heb ook traane ingeslik met garnaaale.
   Nu moet mamsie ruste mij beebie, jou mamsie is moe in ze kop en ze poote.
   Misschien hebbie nog garnaaale foor jou mamsie en dank jou wel. Jij ben wel Mamsie ze groote gember,

   Koes koes van jou MamsieLoesje

 2. Lieve Loesje,

  Wat heb jij/jullie een fantastisch evenement georganiseerd. Wat zag iedereen er prachtig uit. Wij waren heel trots op onze kronen. De garnalen en makreel heb je zeker verdiend, hopelijk heb je er lekker van gesmuld. Doe de komende tijd maar even rustig aan, om hiervan bij te komen.

  Veel liefs en knuffeltjes, Binti & Zooka

  1. Oooh lieve Binti & Zooka,

   dank wel van zo een lieve ree-akzie op onse Hoedjessjoow en dattie vin, Loesje heb ze makkareele en ze garnaaale ferdien. Van mij eigen hang mij tong nu wel op mij poote maar assie genoeg garnaaale krijg kan jou tong hesstelle. Het was onse prachtige sjoow en jullie zag er zo mooi uit. Jullie zijn mooie meisjes Binti en Zooka en jullie heb jullie kroon met jullie trots gedraage. Dank jullie wel, dan zie jij. Jij heb jou prinsjes nie noodig op Hoedjesdag. Jij heb Binti en Zooka met ze mooise kroon van Hoedjesdag. Dank jullie wel dattie alteit mee doe,

   Loesje

 3. Liev tante loesje. Dank u wel( hebt ik van mamma leert dat ik dat netjes moet zeg) dat u dat allemaal georganiseert hebt.
  Én wat hebt ik een mooi hoedje op.. wasse net kleine heks zei mamma….
  Ik heb heleboel veel zwaai zwaai gedaan naar ons sterre vriendjes én dinnetjes….én ook nog zwaai zwaai gedaan naar de andere..
  Heb een hele liev zwaai én kroelkus gedaan naar uwes want ik vond het zoooo knap van u!!!!
  Ikke was wel erug moei daar na én toe ik ik zeker wel 5 min slaap gedaan
  Liev kroelkopjes van mij én aaitjes van mamma
  U princess noa

  1. Oooh mij lieve Noameisje,

   Tante Loesje is zofeel trots op jou, jij heb zofeel goed meegezwaai en jij zag er zofeel knap uit. Jij ben een mooie zwarte meisje en jou oraanje hoedje maak jou prachtig. En jij ben jong, dan mag jij beetje heksie zijn. Assie jaarig ben gewees deeze week wor jij jou groote prinses. Tante Loesje ga folgende jaar foor jou soeke naar jou prinsessehoedje want assie eenig ben dan hebbie daar wel jou regt op vin ik van mij eigen.
   Hebbie fijf minuute jou slaapje gedaan? Oooh ze jeug van teegeswoordig raus maar door ze kaamer en zij fergeet dattie groot en sterk wor assie goed slaap. Maar assie genoeg eet kom alles goed mij lieve Noameisje,
   Jij ben nu bijna jaarig…

   Koes van jou tante Loesje

 4. Lieve Loesje,

  Wat was de hoedjes show prachtig, dat hebben jullie super goed gedaan.
  En iedereen was ook zo onwijs mooi, en alle sterren zagen er zo prachtig uit.

  We hebben allemaal gezwaaid, naar iedereen.
  Ben super trots op jou, Dorus en Bert, wil je nogmaals ontzettend bedanken voor al het moois.

  Dank je wel lieve Loesje voor de mooie prachtige hoedjes show.

  Pootje van Tommy!

  1. Oooh mij Tommy vriendje,

   wat zeggie mij eigen lieve dinge en mij hart is blij dattie erbij was. En wat haddie jou stoere hoedje op. Jij ben een knappe katerjonge Tommy.

   Het was onse groote eefenement Tommy en dank jou wel dattie meedoe. Jij hoor erbij tusse al jou vriendjes en dinnetjes. En jij heb zofeel goed gezwaai, iedereen heb het gefoel in ze hart Tommy. Dan hebbie jou doel bereik want inse Sterrevriendjes wor nooit nie fergeete. Zij woon in onse hart

   Loesje

   1. Hoi lieve Loesje,

    Het was echt een groot eefenement, en een mooie eefenement.
    Ben zo blij dat ik erbij mocht zijn, en dat we allemaal gezwaaid hebben.

    Rust nu maar lekker en goed uit loesje dat heb je verdient.

    Pootje van Tommy!

 5. Mijn lieve Powerflinder Tante en Omamsie Loesje.
  Ik wil eerst segge dat wij allemaal heel trots op uw bensse omdat het weer een prachitge show was.
  Zoals mijn Tante Katrientje sou hebsse gesegd fol Lamour .
  En u hebbsse so druk gehad en missjien was u iets furgeetjes of ging niet alles pefect maar het isse opgeslost en iedereen hebbse gesien hoe u Moeder van alle Sterren er een mooi lief en eervol feesie van hebbse gemaakt.
  Mijn en ons allemaal hartjes hadden feel emo maar ook van se lachen.
  En ik moesse effe segge van Faalentino hij is dol op zijn mooie hoedje en hij segge Omamsie weet pjecies wat bij iesereen passe.
  Nu moesse u justig bijkoomse en u moet goed kijksse want er is nog een heel groot fisbuffet voor uwes .
  De ketneepwijn hebsse wij aan OOOPA gegeefse en Zusje hebse ook lekkers gehad.
  Loef joe en van ons allemaal een megakjuffel.
  Enne van Faalentino Pepeoom was heel mooi en de roessiese dames segge hij is de James Bond van se katers

  1. Oooooh mij mooise niggiemetzemooisekrulliesenzijisnumammavanzeeigenkittesvanzehart Kyana,

   Ooooh jou Tante Ooma Loesje is zofeel trots dattie met jou prachtige kittes mee heb gedaan. En jou lieverds heb ze eigen beebiehoedje op. Dan hebbie wel zo een groote feesje. Dank jou wel dattie jou tante Ooma Loesje fergeef dattie soms dinge doe met tefeel druk zijn in ze kop. Mij erfaring is, dan maak jij foute van jou fergissing. Dat moetie foorkoome maar jou tante Ooma Loesje is maar één poes.
   Wij heb zofeel hard gewerk en gezwaai, mij poot hang los aan mij buik lieve niggiemetzemooisekrullies. En ze kleine beebieboef Faaletienooo heb ze eigen geprobeer te gedraage maar hij is ze kitte en ze kleine boef. Willie een beetje op mij kleine Faaletienooo passe lieve niggiemetzemooisekrullies. Anners groei hij op met ze gallug en ze rat tusse ze pootjes. Ze pappies zeg, onse jonge is frei en hij wor boefje van ze eigen. Zij stiemuuleer boefje zijn. Lieve niggiemetzemooisekrullies war kan jij dan assie Ooma mamsie ben nog doen…
   Oooh jullie Pepeoom heb het zofeel goed gedaan. Hij bewaak Bolle ze stoel en wat zeggie, ooooh Kever Bont ik vinnut in-trie-geere in mij kop.
   Nu moet jij foor jou beebies zorge want Ooma mamsie ruik ies 🙀🙀🙀
   Ooma mamsie moet nu snel naar ze fisjesbuufet van ze begeerte. Dank jou wel mij lieve niggiemetzemooisekrullies,

   Jou tante Ooma mamsie

   Loesje

  2. Lieve Faalentino, zooo heee jij en je famielie zagen er zo mooi uit, en ben ik echt waar Jeemes Bont?, ik moet er een beetje van tetteren zo trots ben ik nau!!, heel veel knuffels voor jullie allemaal van je Pepeoom Kever, die zooo trots is op jau, grote jongen!!, en Ome Sir Surf Bolle stuurt hele zachte neusjes naar Kyana!, en haar kindertjes!!

   1. Lieve Pepeoom ik ga u snel een briefje stuursse maar ons personeel hebsse heel druk gehad en nog steeds maar alle Z tjes gaan super. Dikke koes

 6. Oh lieve Moeder van alle Sterren Loesje. Wat was de Hoedjessjoow mooi. Ik was zo blij dat ik mee mocht zwaaien naar al onze Sterren. Het leek net of ze opeens veel dichterbij stonden, en dat was vast ook zo.
  Ik voelde ze allemaal in m’n hartje. En volgens mij heb ik het Sterrenkoor een danklied horen zingen die avond!! Ze weten dat ze allemaal nog heel dicht bij ons zijn, en dat we altijd aan ze blijven denken,
  Dank u wel, Sterrenmoeder Loesje,
  Heel veel zachte kopjes van Fietje.

  1. Oooh mij lieve Fietje,

   dank jou wel van jou ree-akzie en dattie er foor jou eerse keer bij ben gewees. Jij heb het zofeel goed gedaan ook al kennie nog nie iedereen. Daarom ben ik dichbij jou eigen gebleefe, dattie foorsichtig kan wenne aan al jou niewe vriendjes en onse prachtige Sterre.
   Hebbie onse Sterrekoor ook gehoor Fietje, zij heb zo een mooie dankwel-seerenaade gegeef. En Vlo kan zofeel goed dieriegeere. Hij is zo een handige Sterrejonge.
   Lieve Fietje, mij hart is blij dattie er ben. Als Moeder van alle Sterre kreeg ik nog mij boodschap van jou lieve Sterrebaas Jaap. Hij zeg Hij is zofeel trots op jou en hij stuur jou knuffels en liefde en het is ook foor jou vrouw.
   Van mij eigen krijg jij zachte kopjes en geefie er ook eentje aan jou mevrouw. Dank jou wel dattie er ben lieve Fietje,

   Loesje

   1. Oh.oh..prrr prrrrr.. Heel veel dank U voor de boodschap van Sterrebaas Jaap!! Mijn vrouw en ik zijn daar zo blij mee!! Ik moet er keihard van spinnen!! Mijn vrouw kan niet spinnen, maar ze is ook heel erg blij!! En ze bedankt ook voor het kopje!!
    Heel veel warme zachte kopjes, ook namens mijn vrouw!!
    Fietje.

 7. Lieve Loes, de Hoedjessjoow was helemaal top, ik heb echt waar nog nooit zoiets biesonders gezien, en nau snap ik ook waarom er zoveel over gepraat wordt en waarom iedereen het kent, dat komt omdat het zo een fantasties eefenement is, met ferdriet en geluk, ferdriet omdat de sterren niet meer op aarde zijn, en geluk dat we ze weer eventjes kunnen zien, dat we eventjes weer SAMEN zijn, en iedereen zag er zo mooi uit, en ik had een Keverhoed!, zooo heee ik moest er van tetteren, dat is omdat ik zo blij was, je hebt het zoooo goed gedaan Loes, en Door en Bert hebben zoooo goed geholpen!, een fautje kan altijd, dat geeft helemaal niks, als je zoveel katten en woefs en nijnen en kippies ziet kan je soms een vergipsing maken, maar het komt uit je mooie grote hart Loes, en dat is het belangrijkste, de sterren weten toch alles, dus ze zien presies hoeveel liefde erin zat, en hoeveel we ze missen, en hoeveel we aan ze denken, ze blijven er altijd bijhoren, en met de Hoedjessjoow is er kontakt met de hemel, en dat heb jij gereegeld!, dankjewel Loes!, je bent de enige echte Moeder van de Sterren, wat lief dat je van Mevrouw Maria en Muppet lekkere snekkies had gekregen, want het was gieganties veel werk, dan heb je al je eenersjie nodig, lieve Loes, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb een grote sgaal frietjes gebakken, met ferse tonijnmaajonesse erbij, voor te dippen!!, oo en mijn Pepekind Faalentino zag er zoooo mooi uit!!

  1. Lieve Kever,

   oooh dank jou wel van jou ree-akzie en dattie erbij was foor jou eerse keer. Jij heb het zofeel goed gedaan en jij had jou speesiejaale Keverhoedje op. Dat alle Sterre zien, jij ben Kever. Jij ben Pepeoom van Faaletienoo en jij bewaak Bolle ze stoel met jou hart.
   Jou Pepeboef heb ze eigen wel uitgeleef. Maar jij moet jou kleine Pepeboef wel in ze gaatje houwe. Hij heb nu al gensterstreeke en hij weet alles van ze hoed en ze rand. Froeger wis wij soies nie maar ze jeug van teegeswoordig weet alles. Maar hij heb het zofeel goed gedaan want assie eerluk ben Kever, Faaletienoo is nog ze beebie. Assie dan al kom zwaaie met jou boefepetje hebbie jou eigen jeelhousrok.
   Nu heb ik weer meer erfaring Kever en folgende jaar ben ik nog meer aa-lert dat Sterre ze eigen nie ferslaape of dattie mij eigen op ze annere maanier bij mij neus neem. Dan doe ik zofeel hard niese, dan hebbie wel jou gezaag. Mij vrouw roep gezag maar die ken ik nie…
   Lieve Kever nu doe ik uitruste en ik doe van jou frietjes geniete met mij bek in jou tonijn maajonesse. Ooooh ik vin tonijn maajonesse mij lekkerse maajonesse. Dank jou wel, nu kan ik uitbuike en rolle en mij geluk foele. Dat alles goed is en dat iedereen weet. Sterre straal aan onse hemel maar leef hier op onse aarde in onse hart foor alteit.
   Lieve Kever, assie zofeel moe ben als ik van mij eigen en jou poote heb niemeer ze kracht foor gekke spronge kan jij maar één ding trakketeere. Mij selfgemaakte bokkepoote en er zit saus bij van sjokoolaadekaaramel en slagroom. Het isook foor jou mense assie bijfoorbeeld door jou tuin wil springe. Foor Ooma heb ik speesiejaale massepeine bokkepoote met een beetje liekeur foor somaar,

   Loesje

 8. Lieve Loesje vriendin.
  Oh wat was het weer een geweldige Hoedjessjoow.
  Wat heb je er veel werk aangehad,maar het resultaat was dan ook prachtig.
  Iedereen had zo’n prachtige hoed op!!!!
  Ik had gister wat spierpijn in mijn poten van het zwaaien.Als je een dagje ouder wordt kan dat gebeuren,maar het maakt mij niks uit want het zwaaien is belangrijk.We voelen ons dan zo verbonden met allen bij de Regenboog brug.
  Het is een speciaal gevoel dat je niet goed uit kan leggen.Zo bijzonder.
  Ik ben heel zuinig op mijn hoed.Ik ben er ook super trots op.Ik heb hem nu ook op,en vanavond leg ik ‘m op het nachtkastje.
  Lieve Loesje dank je wel.
  Ik heb een grote portie walvis in smekdonnalds saus naar je toe gestuurd,want je moet weer op krachten komen na zo’n evenement.
  Heel veel dank je wel kopjes,ze zijn ook voor Doorie die zoveel hoedjes gepast heeft.
  En voor Bert die toezicht hield.
  Van Muzette

  1. Lieve Muzette en mevrouw Mia,

   dank wel van zo een lieve ree-akzie en dattie zofeel mee gezwaai heb op onse Hoedjessjoow. Het was onse groote eefenement en spektaakelstuk van deze jaar. Al onse vriendjes heb zofeel goed mee gedaan en jij heb wel jou punt Muzette. Assie seeniejorpoes ben en jij zwaai zofeel, dan ga jou poote fersuure en dan help Wallievis in smekdonnaltsaus als ferreweg ze beste. Daarom heb ik al stukke wallievis met mij snorhaare door ze smekdonnaltsaus geroerd en opgefroote. Mij poot foel nu feel minder suur dus jij kan het selluf ook proobeere. Dank jou wel van zo een goede tip en adfies. Assie zo een groote eefenement heb ge-or-gaa-nie-seer dan weet jij van foor niemeer jou ferschil tusse jou snorhaar en jou staart. Mij vrouw roep, Loes jij kan ook oferdrijfe maar zij heb nie zo een eefenement ge-or-gaa-nie-seer.
   Lieve Muzette ik doe nu bijkoome en geniete van zo een lekkere, ferse Wallievis in smekdonnaltsaus. Dank jou eigen wel en assie wil kannie ook van mij selluf gemaakte bokkepoote geniete. En zij zijn nie zofeel ferzuur…
   Zachte kopjes van mij eigen foor jou Muzette en ook foor jou vrouw, mevrouw Skullarie gurl

   Loesje

 9. Lieve Loesje,
  Jullie hebben het GEWELDIG gedaan!!!
  Wij kunnen ons voorstellen dat jullie erna moe waren……het is ook niet niks zo’n organisatie!!!!!!
  Wij kunnen alleen maar zeggen
  Loesje, Bert en Dorus;
  CHAPEAU voor de prachtige, indrukwekkende, emotionele maar ook leuke Hoedjesshow!!!!!
  Dank jullie wel!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Belle Moby, Tica, Dopey, Izzy, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel,

   dank jullie zofeel hatteluk van zofeel mooie kompliemente en dattie erbij was. Ik vin Sjappoo wel zo een mooie kompliement en mij hart foel ze eigen trots. Wat hebbie mooie hoedjes op gehad bij onse sjoow, mij vrouw zeg Loes wat hebbie toch knappe vriendjes. Mij vrouw zie soms ze dinge wel goed, jullie mag er zijn. En daarom dank jullie wel dattie mee heb gedaan en het is ook foor ze tokkies want die zie jij nie iedere dag met zo een gaafe tokkiehoed,

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 10. Lieve Loesje op Loesjes-dag met je eigen letters over de Hoedjesshow. Ik kan me wel voorstellen dat het spannend was dinsdag vóór de Hoedjesshow. Je moet er niet aan denken dat het tegnies niet zou lukken he? Maar het lukte allemaal wel. Het was zo mooi en warm en met zoveel liefde gemaakt. Alle sterre-vriendjes en vriendjes hier, en zulke mooie hoedjes. Gelukkig had je tissue’s neergezet en die heb ik wel gebruikt hoor. En dat er paar kleine vergissinkjes waren, is niet erg. Dat hoort erbij. Knap dat je ze hebt ontdekt en erover vertelt. Daar hebbie dan weer wat aan bij de volgende Hoedjesshow. En wat je met je hart doet, is altijd goed. Fijn dat de sneks hebben gesmaakt en enersjie hebben gegeven. Het was zo groots met zoveel werk dat de Moeder van alle Sterren nu echt even pauze mag nemen, een hele lange pauze. Met lekkere garnaale en makreele, en dutjes in de zon. Prrrrr zachte kopjes van Muppet en een aai knuffel van mij

  1. Lieve mevrouw Maria en Muppet,

   dank wel van zofeel lieve woorde en dattie zofeel mooie letters uitsoek van u ree-akzie. Mij hart tril nu van ze geluk.
   Maar u zeg wijse dinge. Tegnies hebbie nooit in jou hand en van mij eigen heb ik tegnies ook nie in mij poote. Dan moet jij hoope alles ga goed. En dan kan jij alleen selluf jou fergissing maake. Maar daarfoor ben jij poes en jij leer erfan. Folgende jaar ben ik nog meer aa-lert. Want onse Sterre ferdien ze allerbeste van onse hart.
   Selluf heb ik wel heel feel genoote van mij enersjiestiks en jij blij tog beeter met jou kop erbij. Dank u wel lieve mevrouw Maria dattie mij zofeel steun heb gegeefe. Minoes heb gezwaaid en zij is foor eefe in u hart gekroope maar zij ga er nooit meer uit. Selluf kijk ik trots naar mij Minoes-magneet. U weet ik ben er zofeel suinig op, het heb mij eigen liefde en kracht gegeefe want assie zo een mooie magneet op jou hart heb kan jij alles aan. Lieve Minoes jij wor nooit nie fergeete,
   Prrr prrr prrrr….

   Loesje

 11. Lieve Loesje,

  Wat was het gisteren een geweldige hoedjesshow. Wat waren er veel sterrevriendjes aanwezig en ook veel zwaaiers . Wij hebben ook heel erg ons best gedaan met zwaaien met onze poten en met onze staarten . En onze vrouw deed natuurlijk ook mee met haar handen. Wij reageren een beetje laat , want wij hebben bijna de hele dag voor pampus gelegen vanwege de emotie en vanwege het zwaaien. Maar het was allemaal voor een goed doel . Nog bedankt hoor, Loesje, het was weer erg goed georganiseerd en het was prachtig.

  Veel liefs en kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Fenneke, Jillie, Ivar en mevrouw Marjoke,

   dank wel van zo een lieve ree-akzie en het geef nooit hoe laat of wanneer jij deze geef. Van mij eigen moes ik ook bijkoome. En daat is belangrijk want jou emoozie heb ook ze rust noodig. Mij vrouw zeg ook, Loes assie zo een groote eefenement heb gemaak moet jij weer tot jou eigen koome. En assie erbij was en jij heb jou emoozie gefoel dan moetie ook bijkoome. Het is ook een groote kompliement foor mij hart.
   Dank jullie wel dattie allemaal heb meegezwaaid en mij hart weet, Lisette heb het gefoeld en zij heb met ze heele hart trug gezwaai.
   Assie Moeder ben van al jou Sterre weet jij soies.
   Dank jullie wel en ook dattie mij eigen zofeel steun geef alteit,

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 12. Lieve Loesje, moeder van alle Sterren, jullie hebben een schitterende sjoow georganiseerd. We zijn zo trots op jullie. Het was een sjoow met een lach en een traan. En wat hebben we gezwaaid naar al onze vriendjes. Floortje zwaaide met al haar poote en haar staart. En alle hoetjes waren beeldig. Rust nog maar een dagje uit lief dinnetje, eet maar veel garnaale en makkereele. Knuffels van ons drietjes.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank wel dattie erbij was en foor zo een lieve ree-akzie van u hart. Floortje heb zofeel goed gezwaai zij moet nu ook bijkoome. Selluf was ik zofeel moe en mij vrouw zeg Loes, nu is alles klaar en mag jij slaaape. Mij visboer was ook ze klust kweit mevrouw Ina, hij serveer mij Makkaraaaaaale en garneeeele en hij zeg Loes, ik weet het eefe niemeer van zofeel emoozie. Dan hebbie wel feel harte geraak.
   Nu doe ik russig aan en mij broer Oopa Floris goed in ze gaatje houwe. Deemenzie ga alteit door lieve mevrouw Ina en jij heb er geen hoedje foor,

   Zachte kopjes foor allemaal en hoop dattie zo een fijn wiekent heb,

   Loesje

Reacties zijn welkom