Kever heeft een mening over jagen

jagen

Eerst wil ik natuurlijk iedereen bedanken voor alle lieve letters van vorige week voor Bolle, mijn mensen waren er zoooo blij mee, en ik ook, want ik ken Bolle uit mijn dromen, een mooie bruinzwarte kater met een half oor, die me toen ik in het asiel zat vertelde dat er mensen voor me zauden komen, dat gebeurde en het was het beginPUNT voor ons drietjes als famielie.

Tuin

Ik ben de eerste kat met wie mijn mensen samenwonen die niet aan een tuin was gewend, dat merkten ze meteen, het duurde best lang voordat ik de tuin begreep, ik was in het begin bang voor alle geluiden en alles wat er bewoog, vooral fogels vond ik eng, en mijn mensen moeten nog steeds vaak een beetje lachen omdat ik zo netjes over de paden loop, ik ga nooit zomaar de planten in, alleen mijn bak is onder de struiken, logies want ik ga niet plassen of poepsen als iedereen me kan zien, dat lijkt me een duidelijk PUNT.

jagenGras

Nu foel ik me fijn in de tuin, ik lig op het bankje als er zon is, ik kijk naar de fogels, ik tetter als ik een andere kat zie op het dak van de schuur, altijd vriendelijk hoor want ik maak nooit ruusie, daar hau ik niet van!, ik speel en ren in het gras, maar behalve de jonge ratjes  had ik nog nooit op iets gejaagd, en van de ratjes wist ik niet presies wat ik er mee aanmoest, daarom bracht ik ze naar mijn mensen, maar die wisten het ook niet dus ik heb geen nieuwe ratjes meer gevangen, daar zag ik het PUNT niet meer van.

Tijger

Nu zag mijn vrouw vorige week dat ik voor de eerste keer een fogel probeerde te vangen, de fogel liep op de grond op zoek naar wormen, toen ik hem zag ging ik helemaal plat in het gras liggen, ik deed zachtjes mekmekmekmek, daarna schudde ik met mijn bips, ik keek om naar mijn vrouw en tetterde keihard dat ze goed moest kijken, ze riep Ja Keef ik jagenzie je!, ik deed weer mekmekmek, schudde nog eens met mijn bips en toen… was de fogel weg en zat mijn vrouw te lachen, ze zei dat de fogel al weg hipte voordat ik het merkte, en dat ik de volgende keer misschien minder lawaai moet maken, en ook dat ze nu snapte waarom ik zo mager was toen ik in het asiel kwam, ja ik natuurlijk ook, het was omdat er op straat geen eten was!, maar zij denkt dat het ook komt omdat ik niet kan jagen, nau ja!!!, ik kan juist heel goed jagen, ik ben echt een tijger, kijk maar hoe ik mijn lepels en mijn dobbelstenen vang, maar mijn vrouw vindt dat toch anders omdat die stil in het gras liggen, en bovendien kan je een lepel en een plestik dobbelsteen niet opeten zegt ze, ja okee daar heeft ze een PUNT.

Maar toch kreeg ik een groot kompliement, mijn vrouw zei dat ze blij was dat alles was gegaan zoals het ging, want de fogel kon weer naar zijn famielie, ik had laten zien dat ik er echt wel eentje ZAU kunnen vangen, en mijn vrouw hoefde zich geen zorgen te maken om de fogel, dus tien PUNTen voor iedereen!

23 thoughts on “Kever heeft een mening over jagen

 1. Hallo lieve grote racevriend Kever,

  Nou ik vind et al heel goed van jou dat je een vogel probeerde te vangen, mijn vrouwtje zit hier naast mij om te zien wat ik eigenlijk naar jouw schrijf doe en nou zegt ze dat jij al heel goed de eerste les hebt gedaan en daar een diploma voor mag krijgen. Vogels vangen is best moeilijk, wij poezels zijn heel slim en heel snel in jagen en een prooi vangen, maar ja een vogel is net een vliegmachien en heeft vleugels en fladderdefladder is die in de lucht of boom. Wij kunnen alleen maar het nakijken hebben en geen warme hap in de buik.
  Ik weet zeker dat jouw brokjes heel lekker zijn net als de mijne en we nooit hoeven te jagen om onze buik te vullen. Tja maar mamanatuur heeft ons wel gegeven dat we heel goed kunnen jagen en ik weet zeker als de volgende keer vogel niet goed oplet en de vogeloren dicht heeft zodat hij jouw mekkerdemek niet hoort hij in jouw poten en bekkie komt.
  Toen ik nog geen jaar was en bij niet fijne mensen woonde moest ik buiten wonen. Ze hadden mij en mijn zusje Janneke bij mama weggehaald omdat wij muizen moesten vangen. Nou aan me mooi niet, wij wilde dat niet en hahahamiauw de muizen bleven er maar komen en wij poezels weten dat er heel veel muisjes steeds geboren werden. Bij mijn vrouwtje hoef ikke niet te jagen, alleen maar met mijn muizen speeltjes en dat vind ik net zo leuk hoor. Ik heb toen ik nog in ons hoge huis woonde 3 keertjes een kleine vogeltje gevangen en daar was mijn vrouwtje ook niet blij mee, ze vind het heel zielig zegt ze. Hier in mijn ren zijn reuze veel vogels en soms komen de kleinere vogels in mijn ren, maar ik heb ze nog niet kunnen vangen en vrouwtje natuurlijk blij.
  Dinsdag is de grote dag van de hoedjesshow voor onze sterrevriendjes en dinnetjes. Vrouwtje kan niet samen met mij kijken als de tijd op de klok er is, maar omdat vrouwtje moet werken en dan in de middag nog moet uitrusten, gaan wij als het donker kijken en heel veel kusjes en zwiepstaarten en ook lieve woordjes en miauwtje sturen naar iedereen. Ook naar alle sterrenmensen, want die worden ook gemist. Wauw wat zal het druk zijn in de lucht en op de wolken met alle sterren.
  Lieve Bolle ikke moet van vrouwtje heel veel lieve groetjes voor jouw mensen en ikke stuur voor hen heel veel Jippeknufjes. Voor jou ligt er onder jouw schaapje een lekker snekkie van Meneer Voske en ook voor jouw veel pootjes en kopjes van je grote racevriend Jip

  1. Heee lieve grote vriend Jip, dankjewel dat ik nau een beetje een dieploomaa heb gekregen, dat vind ik helemaal top!, mijn vrouw moest lachen omdat ik keihard naar haar tetterde toen ik op dezelfde fogel loerde, ze zegt dat ik stil moet zijn om iets te vangen, is dat waar?, maar ik KAN helemaal niet stil zijn!, gelukkig heb ik brokjes, en jauw Voskes snekkie, dankjewel!, en jij bent ECHT een tijger Jip, dat je drie keer een fogeltje had gevangen, dat vind ik knap!, mijn mensen zeggen dat ik niks hoef te vangen, dat ze zelfs liever hebben dat ik niks vang, ze hebben met Pop, Beer en Mol al zoveel fogels en muisjes en kikkers en wormen en motten en nog meer gekregen dat ze voor altijd genoeg hebben, had jij je fogel opgegeten?, is dat lekker?, zooo heee ik ben al best heel zenuwachtig voor dinsdag, het wordt de eerste keer dat ik ook meedoe!, jij hebt alle keren meegedaan toch?, ik ben zooo benieuwd, en ik denk dat de sterren ook al helemaal blij en opgewonden zijn, ze weten natuurlijk ook dat wij gaan zwaaien, en natuurlijk ook naar de sterrenmensen, naar alle sterren!, dat we ze nooit vergeten, dat is belangrijk dat ze dat weten vind ik, dat we altijd bij elkaar blijven horen, lieve grote vriend Jip, ik heb vanmorgen al gerend, door het gras en zo in één keer door naar binnen, ik denk dat wij veeeeeel harder kunnen dan de mensen Formule, en wij doen het ZELF, dat is veel moeilijker, in een outoo is het veel makkelijker om hard te gaan toch?, ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en mijn mensen sturen jullie heeeel veel lieve groetjes, en ik heb spesjaal voor jau een snekkie verstopt, het is een kouwstik met zalmsmaak, en hij ligt in je ren bij je klimding!!!

   1. Hallo grote vriendje Kever,
    Je vraagt of ik die vogels heb opgegeten en of ze lekker zijn. Nou een warm hapje is nooit weg hoor, maar ik ben netjes opgevoed door vrouwtje, ik nam ze mee naar binnen en niet voor vrouwtje hoor. Nee ik heb de vogeltjes eerst netjes en beleeft ons huis binnen laten zien en daarna mochten ze mijn buik aan de binnenkant zien. Vrouwtje kreeg van mij en vogel alle veertjes en die lagen helemaal door het huis. Maar Kever ik heb een raar vrouwtje, ze was steeds helemaal niet blij, want ze mopperde dat ze men de bromzuiger alle veertjes op moest ruimen. Was niet netjes vind je ook niet?
    Ja ik heb al de keren mee mogen doen met de hoedjesshow, maar dan altijd deden wij het als het donker was voor het slapen gaan, komt omdat vrouwtje die dag moet werken.
    Dank je wel voor je lekkere snekkie hoor. Poot en kopje van je grote vriendje Jip.

    1. O Jip, je bent echt een grote gefaarlijke tijger!, maar ik ben niet bang hoor, want wij zijn vrienden!, ik ga ook goed opletten wat voor hoed jij dinsdag ophebt, en het maakt niet uit wanneer je kijkt en wanneer je zwaait, de sterren zijn er altijd!, heeeeeeel veel kopjes van mij!

 2. Hay Keef,

  die kleine ratjes passen purrrrfect in de nieuwe mousse die Luna en ik willen introduceren.

  Foppe

  1. Heee lieve Foppe, gisteren had ik er BIJNA eentje gevangen, ik kwam ineens keihard langs mijn vrouw gerend en rende zomaar een stukje een plant in, toen was er allemaal geritsel maar ik was nét te laat, als ik een ratje vang zal ik hem dan naar jau opsturen?, zooo heee muismousse met jonge ratjes, folgens mij zitten alle katten op de hele wereld daar op te wachten, het is vast helemaal top van smaak!, en als ik zo de antwoorden van de katten hier op de blog lees is vliegenmousse ook een goed idee!, lieve Foppe ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor iedereen snekkies neergelegd bij het kattendeurtje!!

 3. Hajoooooooooo poomsie.

  Ikke ben keigoet in fliegies fange. En daarna eet ikke se wekker op. Hihihihi.
  Eers peel ik er wel mee. Ikke maak die fliegdinge stuk sowdat se aween nog maar kunne woope. Sjo weuk poomsie. Hihihihi. En dan pak ik um op en set ik um weer neer. En dan pjopeert ie weg te koome. Nauuuuuu eggggg nie hihihihi. Me frauw seg datte ik een saatist ben. Eg nie. Hihihi. Peele fintie juis weuk. Tog?
  Maar asse ik uitpeelt ben eet ik um op. Kraak kraak. Sjooooo wekker!!
  Pootjes🐾🐾!!!
  Onner uwes stjetsjer ligge lidlstikkies!!! Ssssssst hihihihihihi

  1. Heee grote jongenspanter die ook siejemees is en heel slank want dat zie ik echt op de footoos hoor!!, wat goed dat jij fliegies kan vangen, ik probeer het weleens maar ze zijn te snel, vorige week had ik er bijna eentje met strepen gevangen en toen ging mijn vrouw zich er ineens mee bemoeien, ze zei dat die niet lekker was en dat die je pijn kan doen omdattie prikt, dat Bolle dat een keer had gehad, maar wat weten mijn of jauw vrouw nau van fliegies?, het is juist gezellig en lief als je met ze speelt!, en volgende keer ga ik zo een gestreepte flieg proefen, zooo heee ik vond zomaar Liedelstikkies onder de stretsjer, dankjewel Door!!, ik stuur je heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik kaastoktoknoepies onder je ploemenstoel gelegd, het zijn er een heleboel!!

 4. Hoi Kever,
  Hier Moby, wat fijn hé zo’n heerlijke tuin.
  Je weet dat je veilig bent en altijd naar binnen kunt als je dat wil.
  Heel wat anders dan op straat leven!!!!
  Ja en af en toe moet je uitproberen of je nog weet hoe je iets moet vangen!!!!
  Je wil het niet vangen maar gewoon kijken of je het nog kunt…….voor de show zeg maar!!!!!
  Ik doe dat hier in de tuin met blaadjes die op de grond liggen……..ervoor gaan zitten, mekkeren, met de kont wiebelen en dan erop springen!!!!!
  Gewoon……dan weet ik dat ik het nog kan!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Heee lieve Moby, ja de tuin is veeeeel fijner dan op straat leven, toen jij en ik buiten moesten leven waren we heel dun, en nau gelukkig niet meer!, en dankjewel dat jij zegt dat je gewoon voor de sjoow blaadjes vangt, zo was dat bij mij met de fogel, als ik niet naar mijn vrouw had getetterd had ik hem gevangen, echt waar, maar ik wilde dat ze het zag, ik weet zeker dat jij alles kan vangen wat je wilt, maar gelukkig hoeft het niet meer omdat je gewoon altijd je eten krijgt, en trauwens… op straat heb ik nooit kouwstiks gevangen, die waren daar helemaal niet, erg hè?, ik ben blij dat we allebei een huis hebben en alleen nog maar blaadjes en lepels hoeven te vangen!, lieve Moby, Panda, Tica, Dopey, Izzy en Belle, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor jullie vrouw natuurlijk, en ze zijn van Kever!!!

 5. Hoi Kever.
  Ik vind het kei knap dat je wel op mini ratjes kan jagen en tegen de vogel mek mek zei.
  Dan kon hij nog wegvliegen.En toch heb je je oer gevoeld en laten zien.
  Je bent een echte tuin Kever geworden.
  Dat wiebelen met je bips deed ik vroeger wel als ik zeker weten een bal wist te liggen en dan wam erop of soms ernaast,maar dan hoorde ik ‘m wel en kon er weer een lel met mijn poot tegen geven.
  Nu ik een dagje ouder ben,doe ik dat wiebelen met mijn bips niet vaak meer.Maar elke mooie bal kan nog eggies waar een flinke lel krijgen.!!!!!
  Nu ben ik druk met oppassen en mantelen voor mijn scullary girl.
  Ik moest van haar even tegen je zeggen dat ze je buik zo mooi vindt.Je ligt zo heerlijk relaxed in het gras.
  Ik heb stickjes onder je schaapje onder het bed gelegd.
  Heb je vannacht ook nog wat lekkers.
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, ik wist helemaal niet dat damespoesen ook met hun bips wiebelen, maar nu wel!, eigenlijk is dat wel logies natuurlijk, want je wiebelt omdat je een goede sprong wilt gaan maken, als je niet goed kan zien is het nog veeeeeeeeel knapper dat je zo springt en dan een bal vangt, of soms vang je hem misschien niet, maar dat heb ik ook, dat hoort er bij, dankjewel dat je zegt dat ik echt een tuinKever ben geworden, zo foel ik me ook, Muzette jij bent de allerbeste mantelpoes die je scullary girl kan hebben!, zorg maar dat ze genoeg gaat zitten en knuffelen met jau, dat is heeeeeel erg belangrijk, en wil je alsjeblieft je scullary girl bedanken voor het kompliement over mijn buik?, gelukkig maar dat ik altijd mijn witte onderbroek aan hau, want ik wist helemaal niet dat ik zo op de footoo stond, stel je voor dat ik een keer in mijn blootje ben en ik sta zo op de blog, dat kan echt niet!, lieve Muzette ik stuur jau en je scullary girl heeeeeeeeel veel lieve kopjes met een tettertje, dan hoef je niet te schrikken, en dankjewel voor de stickjes, ik heb er al eentje geproefd en die was helemaal top!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies bij je balkondeur gelegd, ze zijn zonder koolhiedraaten of roosmarijn, en voor je scullary girl ligt er een bon-bon, het is van Kever!!!

 6. Hallloooo Stoere en Lieve Pepeoom Super Kever +. Wat bensse u toggies een knappe katermans. Ik jaagsse hier ook op spjingseveren en ik ben dol op muisjes. De spjingfeeren gaan heel hoog en snel en ik breng ze soms naar mijn personeel. Mijn muisje oooh daar ben ik so oer mee dat soms het staartje eraf valt. En ik hou van pootballen. En bensse u al sjenuws voor ze hoedjesshow? U hoefsse dat niet te sijn want iedereen hebse ze de mooiste hoedjes op en u zult ze mooi vinsse. Hier is sofeel gebeursse en dat sjijf ik u nog maar ik moesse van mijn vjouw seggen dat alles heel goed gaatsse en ze is erg blij. Ik bensse megatjots op u en ik heb in de tuin onder het bed en de sjaapjes allemaal lekkerste hapjes gedaan. Oh en er sjijn ook hapjes uit roessia bij dus die moet u niet in 1 keer op eetjes doen. Voor u mensen heb ik een lekker toetje het heetse papalova en sttt als ze gaan zingen . Hi hi. Een dikke megakoes van mij en ons allemaal hoors

  1. Heeeeeeee daar is mijn Pepekind Faalentino!!, de allerliefste en allermooiste en allerslimste katerkittenjongen!!!, en wat ben ik trots dat jij al zo een goede jager bent, springfeeren zijn het allermoeilijkst om te vangen, en jij kan dat!, en dan ook nog muisjes vangen, je Pepeoom staat te tetteren van trots, pootballen vind ik ook gaaf, dat kunnen we samen spelen, ik kan springen naar de bal, en pasgeleden had ik zelfs gekopt, je kan al alles wat belangrijk is als katerman, lepels en dobbelstenen vange leer ik je wel als we samen gaan kampeeren hier in de tuin!, nau en of ik al sjenuws ben voor de Hoedjessjoow, het lijkt me zooo biesonder, en ik ben heel benieuwd wat voor hoed ik krijg, en dat we naar alle sterren gaan zwaaien, dat lijkt me zoooo mooi!,
   wat fijn dat alles goed gaat bij jullie, daar ben ik blij mee en mijn mensen ook, we gaan duimen dat dat zo blijft!, zooo heee en ik vond ineens zomaar overal lekkere hapjes, dankjewel!, ik wist meteen dat ze van jau waren, ik ga meteen zoeken of ik nog meer kan vinden, en zelfs hapjes uit Roessia, die zijn spesjaal, daar doe ik suinig mee, mijn mensen zitten te smullen van het toetje en het lijkt alsof mijn vrouw weer wil gaan zingen dus ik ga snel naar buiten…!, lieve lieve lieve Faalentino, ik stuur jau en Kyana!, en Jiekie en Amber en Dulce en de mienies en iedereen en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes en een grote dikke klapkoes, en ik heb een heleboel snekkies overal verstopt, en schoteltjes kattenkittenmelk, en ook nog slurpstiks, en voor je mensen heb ik appelflappen, het is van je Pepeoom Super Kever +!!!!

 7. Hoi Kever,

  Vind jou een super goeie tijger, je kan ratjes vangen.
  Nou dat zou ik niet eens kunnen als binnenkaterman hoor.

  Jaag op kleine vliegjes, en soms op grote vliegjes als ze binnen zijn en dan eet ik ze ook nog op.
  Ze kraken zo lekker tussen je tandjes vind ik.

  Vind jou een super stoere tijgerkaterman, en de volgende keer heb je vast een fogel te pakken.

  Een high five pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, ik denk dat het nog wel veel knapper is om vliegjes te vangen, die zijn veel kleiner en ze vliegen, nau dan ben je echt wel een tijger als je die vangt!, ik probeer het weleens in de tuin, maar ze zijn te snel voor mij, mijn mensen hopen maar dat ik geen fogels ga vangen, maar mijn vrouw zegt dat ze denkt van niet, omdat ik teveel tetter, en ik MOET tetteren, daar ben ik Kever voor!, o Tommy ik zag zo een mooie footoo van jau, dat je op je bips zit met je benen zo naar voren, ik vond het helemaal top!, ik zau dan omvallen denk ik, maar jij kan dat!, haai faif terug voor jau en heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ook voor allebei je mensen, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies op het grote bed gelegd!!

 8. Lieve Kever,

  dank jou wel foor jou mooie letters en jou mooie footoos. Jij ben een stoere jaagersman en jij heb jou smaak te pakke van jou eigen. Dattie tog foel jij heb jou instink en jij ga sjudde met jou katerbille. Ik zeg jou eerluk, mij Doorie wil ze heele dag sjudde met ze Jiekie maar toen heb ik als ze mamsie wel gezeg. Jij heb nou jou Faaletienoo en daar hebbie jou poote aan fol. Assie blijf sjudde kan mamsie het nie meer in ze bol ferwerke.
  Ze jeug van teegeswoordig heb ze eigen instink Kever. Zij jaag op elkaar van ze eigen en zij sjud en zij doe geeme. Gelukkig hebbie nog katermanne die ze ouwe stempel heb, die jaag op fooguls in ze tuin.
  Selluf jaag ik nooit nie van mij eigen behalfe als ik lichpuntjes zie. Dan kom mij hart tot ze leefe in mij buik en doe ik jaage. Mij vrouw zeg Loes jij doe jou poot uitsteeke. Mij vrouw en mij eigen heb onse ferschil van meening daarofer…
  Gelukkig bennie zofeel goed gewen aan jou tuin dattie niemeer zofeel schrik of bang ben. En jij hoef nooit niemeer bang te zijn Kever want jou mense ken jou eigen nu goed en zij geef jou help met ze hart. Dan bennie saame. Ook al bennie binne en lig jou mense in jou tuin tusse jou leepel en jou dobbelsteen. Jou hart is saame.
  Lieve Kever hoop dattie ga geniete op Hoedjesdag want assie foor jou eerse keer meedoe is het speesiejaal.
  Vandaag heb ik mij fol-ferwachting-klop-mij-slagroomtaart gebakke. En het is foor saame, dattie saame eet met jou mense en jij geniet. Maar jij moet jou mooise puntje bewaare foor Ooma. Zij hoor ook bij saame en in mij hart,

  Loesje

  1. Omamamisie ik ben lief hoors eggie waar want ik hebsse u en Pepeoom als mijn vjoorbeeld. Koes Faalentino

   1. Jij bent de allerliefste, en weet je waarom?, omdat je Faalentino bent!!!, een grote knuffel van je Pepeoom!!

  2. Lieve Loes, dankjewel dat je toch letters stuurt, want ik weet dat je het keidruk hebt met de Hoedjessjoow, die is al bijna!, zooo heee ik kan er bijna niet van slapen, zo zenuwachtig ben ik!, en dankjewel dat je me een stoere jaagersman vindt, want soms denk ik wel eens dat mijn vrouw me een beetje uitlacht, maar ik had echt bijna een fogel gevangen, mijn vrouw denkt dat ik dan minder moet tetteren, maar hoe kan dat nau, ik ben toch Kever?!?, ik denk dat ik dat andere schudden ook wel heb gedaan, vroeger, maar hoe dat presies ging weet ik niet meer, en ik heb nau een Pepekind, en die is het allerliefste, beter dan Faalentino kan een kitten niet zijn!!, dat weet jij toch ook als Omamamsie, o Loes doe jij jaagen op lichtpuntjes?, dat doe ik ook soms, maar niet als ze heel snel over de floer gaan hoor, en dat hoef jij ook niet, jij jaagt presies zoals Molly die hier vroeger woonde, die bewoog ook haar poot, maar buiten kon ze toefallig wel alles vangen wat ze wilde!, en ik ben zo blij dat ik samen ben met mijn mensen en met iedereen van de blog, dat is het allerfijnste gefoel dat er is, en nau gaan we samen naar de Sterren zwaaien, dan zijn we ECHT weer helemaal samen met zijn allen, mijn vrouw zegt Nog twee nachtjes slapen, maar eerst gaan we nau van de fol-ferwachting-klop-mij-slagroomtaart eten, en die is helemaal top!, dat wisten we want jij bent de allerbeste taartenbakster!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik frietjes gebakken, met kipnukkets, er zit maajonesse bij maar ook ketjsup!!

 9. Ik vind je heel knap en slim en jij kan echt goed jagen. Het maakt niet uit op wat je jaagt want als je kan jagen, kan je op alles jagen. Ook als je mensen er anders over denken, jij (en wij hier ook) weten wel beter. Wij allemaal weten niet eens wat een lepel of een dobbelsteen is, dus dat jij dat wel weet, is al echt heel knap en bijzonder. Gewoon zo doorgaan (maar geen ratten meer vangen).

  Pootjes van mij en ons!

  1. Hee lieve Tjaiia, dankjewel voor alle kompliementen, en ik ben blij dat jij zegt dat als je kan jagen je op alles kan jagen, want soms heb ik het gefoel dat mijn mensen mij niet helemaal seeriejeus nemen, maar gras en propjes en lepels en dobbelstenen is toefallig heel moeilijk!, jullie drietjes kunnen ook keigoed jagen op alles, zelfs op zo een zwiepding, nau dat durf ik echt niet hoor!, ik had gisteren bijna weer een ratje gevangen maar het lukte net niet, Geeft niks!, roept mijn vrouw, maar ik vond het toch jammer!, lieve Tjaiia, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie vriend Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies neergelegd bij de buitendeur, en een dobbelsteen om mee te spelen!!

  2. Hee lieve Tjaiia, dankjewel voor alle kompliementen, en ik ben blij dat jij zegt dat als je kan jagen je op alles kan jagen, want soms heb ik het gefoel dat mijn mensen mij niet helemaal seeriejeus nemen, maar gras en propjes en lepels en dobbelstenen is toefallig heel moeilijk!, jullie drietjes kunnen ook keigoed jagen op alles, zelfs op zo een zwiepding, nau dat durf ik echt niet hoor!, ik had gisteren bijna weer een ratje gevangen maar het lukte net niet, Geeft niks!, roept mijn vrouw, maar ik vond het toch jammer!, lieve Tjaiia, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie vriend Kever!!!, en ik heb spesjaal voor jau snekkies neergelegd bij de buitendeur, en een dobbelsteen om mee te spelen!!

Reacties zijn welkom