Kever heeft een mening over de zon (video)

zonElke ochtend sta ik samen met mijn vrouw op, eerst wil ik heel goed knuffelen en kusjes krijgen, daarna eet ik wat natvoer, en dan loop ik de tuin in naar mijn buitenbak, die is tussen de planten, op presies dezelfde plek als Bolle zijn weecee had, het is aan de kant van de hond, logies natuurlijk want zo denkt de hond dat er een tijger in de tuin naast hem woont!, ik doe af en toe nog een plas op mijn binnenbak maar de rest bewaar ik voor buiten, ik laat het gewoon bovenop de aarde liggen, zo kan de hond het ekstragoed ruiken, dat is namelijk presies het PUNT.

Tuinbankje

Ik vind het eng als de hond naast mij in zijn tuin is, hij is veels te groot en hij blaft, hij heeft mij nog nooit gezien maar ik hem wel, ik ren meteen naar binnen als hij buiten is maar ik ben niet meer bang als mijn mensen in de tuin komen, we hebben een paar keer met zijn drietjes in de tuin gezeten en ik heb naast mijn vrouw op het tuinbankje gelegen, dat was heel gezellig, mijn mensen moeten nog wel voorzichtig doen als we in de tuin zijn want ik schrik sneller, maar meestal gaat het prima en vind ik het geen PUNT.

(tekst gaat verder onder de video)

Genieten

Deze week had ik zomaar ineens heel veel zon in de tuin, elke dag was de zon er, het was warm maar ook weer niet té warm, het was helemaal top, ik liep door de tuin en keek of alles nog hetzelfde was, ik snuffelde aan de planten en ik at een paar sprietjes gras, ik heb binnen ook een grasplantje maar buiten smaakt het toch lekkerder, ik keek stiekem door het gaaas naar de tuin van de buren, als zij in de tuin waren ging ik achter een plant zitten zodat ze mij niet konden zien, ik heb al een eigen hoekje in de tuin, dat is aan de rand van het gaaas, daar ga ik graag in het gras liggen en genieten van de zon, en dan word ik lekker warm van mijn oren tot het witte PUNTje van mijn staart.

In huis

zonMijn mensen vinden de zon ook fijn, vooral mijn vrouw, ze wordt er vrolijk van zegt ze, ze haudt van de lente en de zomer, ze wil het liefst altijd zon, en weet je wat zo grappig is?, ze zegt vaak dat ik het zonnetje in huis ben, daar is ze natuurlijk blij mee, alleen vind ze wel dat het zonnetje in huis misschien in de ochtend iets langer zau kunnen slapen, dat het niet om vijf uur hoeft te gaan tetteren dat het knuffels wil, mijn vrouw zegt dat het zonnetje zó zielig kan tetteren dat ze er wel eens intrapt, mijn man niet, die slaapt gewoon door, gelukkig krijgt het zonnetje toch zijn zin en zo beginnen mijn vrouw en ik de dag heel vroeg met een lichtPUNTje.

23 thoughts on “Kever heeft een mening over de zon (video)

 1. Hajooooooo poomsie.

  Ooooooooooh wat issut wekker sjoms he datte de son weer sjijnt. Ikke ga, asse ik oppe ballekon ben eers kijke offe me fisse er nog sijn. En dan gaat ik fooguls telle!! En as dat kwop dan gaat ik op me ploemstoel sjaape. En dan laat ik wekkere sgeetjes. Dan weet iedeween… doorie isser. Hihihihi.
  Ikke mag aween niet naar buite asse me mensen weggaan. Stom he. Komp door ooma katrien. Die was, toene se ses maante was, naar beneede gefal en hat gekneuste heupies en een gat in haar tong.
  Me mense heppe awwes goet befeiligt, maar ommedat ik een heeeeeewe bange kaater ben sjijn se bang dat ik sjrik as er een fjietuig oofer ons heen fjieg. Ikke fin die sjo eng sniksnik.

  Oooooh maak uwes uwes mense ook sjo fjoeg wakker? Hihihihihi ikke ook!!!! Fanmijoggent fijf foor fijf. Finne me mense sjo weuk. Dan segge se doorieeeeeeee.
  En dan ga ik aan de lamelle rammelle. Dat maak me tog een herrie. Of ik poink op bed en bijt frauw sowdat se goed wakker is hihihihihi.

  Poomsie…. kijk ff onner me taart. Daar wigge 2 stikk8es. Sssssst hihihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Hoi grotejongenspantersiemees, zooo heee wat spannend dat jij ook vissen kan zien!, dat wil ik ook wel, maar hier zijn geen vissen, weet je wat ik ook zo leuk vind?, vlinders en miertjes, die ga ik proberen te vangen, maar dat lukt niet altijd, en ik had al twee keer bijna een beest met strepen en een prikker eraan gevangen, daar waren mijn mensen niet zo blij mee, ik wilde hem net opeten en toen zette mijn vrouw er een bakje over, ze zei dat Bolle zo’n prikker een keer gegeten had en dat helemaal niet fijn vond!, ik mag ook alleen naar buiten als mijn mensen thuis zijn Door, want ik ben net zo’n bangerd als jij, daarom ben ik ook je poomsie!, wat gezellig dat jij ook je mensen zo vroeg wakker maakt, daar ben je siemees uit ammsedam voor toch?, dankjewel voor de stikkies, ze zijn al in mijn buik terecht gekomen, heeeeeel veel lieve kopjes en pootjes van je pooomsie Kever, en spesjaal voor jau heb ik kaastoktoknoepies in je ploememstoel gelegd!!!

   1. O ja, en wat eng van je oma Katrientje!, dat ze naar beneden was gevallen, gelukkig dat dat nau niet meer kan!!, maar NOOIT poinke op het balkon hè?!!!

 2. Ohhhh Kever wij en onze vrouw vinden de zon ook zo heerlijk!!!!
  Je wordt er lekker warm van.
  Wij liggen ook de hele dag buiten in de tuin als de zon schijnt.
  En dat jij als zonnetje in huis zo vroeg gaat tetteren tja dat is logisch!!!!!
  Zonnetjes komen altijd vroeg op!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, wat leuk dat jullie ook de zon zo fijn vinden, alles foelt ineens heel anders aan vind ik, de tuin wordt ook steeds anders, en mijn vrouw zegt dat er nog veel meer blaadjes en bloemen bijkomen, dat ik straks onder de planten door kan lopen, dat lijkt me spannend, dankjulliewel voor wat jullie zeggen dat zonnetjes altijd vroeg opkomen, dat is helemaal waar!, ik ga het meteen aan mijn mensen vertellen!, maar mijn vrouw roept nu al dat zonnetjes niet zoveel lawaai maken, nau daar weet ik niks van!, lieve Moby, Panda, Dopey, Tica, Belle en Izzy, ik hoop dat jullie nog lekker kunnen genieten van de zon, samen met jullie vrouw, ik stuur jullie heel veel dikke knuffels terug en spesjaal voor jullie heb ik snekkies in jullie tuin verstopt, ze zijn van Kever!!!

 3. Lieve Kever,

  wat hebbie mooie letters gemaak van jou tuin en jou zon. Jij heb zo een mooie tuin foor jou eigen. Het was Bolle ze landgoed Kever, hij dee aan patroejeere van ze hobbie. Nu is ze landgoed jou tuin en ook ze kleine beetje van jou mense. Assie ofer jou tijdje heelemaal fertrouw ben in jou tuin Kever dan hebbie jou mense niemeer zofeel noodig. Alleen foor jou tuinknuffel en jou tuinsnek. Maar beloofie mij eigen dattie foorsichtig ben met jou buurwoef, assie woef zeg moetie renne Kever.
  Hij heb niks in jou tuin wattie moet soeke, er lig nergens pakke fanieljefla of zakke sjips. Misschien kan jij jou bord in jou tuin zette, hier nie soeke !
  Gelukkig hebbie feel zon in jou tuin, dan kan jij zofeel geniete Kever. Van mij eigen geniet ik ook van mij zon. Maar jij ben jou eigen zonnetje in jou huis, dan kan jij iedere dag jou dag beginne offie lichpuntjes ben. Ik vinnut mooi assie zonnetje ben in jou huis. Mij vrouw zeg Loes jij ben mij tonnetje in huis. Dan bennie wel iets denk ik van mij eigen. Het heb wel mooie letters, dan kan jij er wel mee aankoome. Aankoome vin ik fijn.
  Daarom krijgie van mij eigen vandaag mij tonnetje kaasstiks en foor jou mense heb ik mij tonnetje fetamariese kaassoeflee van mij naatuur. Ooma krijg mij tonnetje ouwe jonges van ze krentebrood.
  Hoop dattie vandaag mooie letters vin in jou tuin Kever,

  Loesje

  1. Hoi lieve Loes, ik kan Bolle nog ruiken op sommige plekken, ik heb mijn buitenbak op dezelfde plek als hij dat had, en gisteren heb ik even op zijn stoel gezeten!, het was voor het eerst en het was best spannend, maar mijn vrouw zat naast me en zei dat het mocht, en ik heb gisteren ook aan een hele grote plant gekrabt waar Bolle ook altijd aan krabte, maar patroeje dat durf ik nog niet, mijn mensen zeggen dat de woef helemaal niet weet dat ik er ben, maar ik weet wel dat hij er is en dat wil ik liever niet, hij is wel zo groot als een paard denk ik en hij eet katten, echt waar!!, ik ga het zeggen dat er geen fanilejefla of sjips in mijn tuin zijn, en ook geen vis of kouwstiks, en ook geen Kever!!!, er is helemaal niks voor hem, zooo heee Loes het tonnetje in huis is machtig mooi!, dat is een groot kompliement van je vrouw, nau moet ik even nadenken of ik liever een tonnetje of een zonnetje ben, maar mijn vrouw roept dat het ook allebei kan, zau dat echt zo zijn?, zitten jij en Floris en Zusje en jullie vrouw ook van de zon te genieten op het balkon?, ik hoop maar dat er nog veeeeel meer zon komt, dankjewel voor de kaasstiks, zooo en het zijn er zoveel!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeel veel lieve kopjes, en spesjaal voor jau heb ik een grote berg garnaale gepeld en ik heb er een kom zure room bijgedaan om in te dippen, het is van Kever!!!

 4. Hoi liefe Kever, jij ben ieder ze zonnetje! En jij geniet zofeel van alle kriebels en aaien. Wat een mooie fiediejo. Ik kan zien dat je het kei fijn vind. Liefe Kever er is een snek verstopt achter de plant aan de linkse kant. Het is van mij voor jou. Jij hebt zofeel geluk in je leefe nu. Dat moeten we elke dag fiere met ze allen. stoere zachte kopjes van je vriend bram

  1. Hoi lieve vriend Bram, dankjewel dat je de fillum mooi vond, ik werd er een klein beetje zenuwachtig van, of ik wel alles goed deed, maar mijn vrouw zei Doe maar gewoon zoals je altijd doet, dus dat deed ik, kriebels en aaien vind ik het allerfijnste dat er is, dat mag wel altijd doorgaan, zooo heee en ik had een snek gevonden achter de plant bij het hek, dankjewel Bram, ik wist meteen dat hij van jau was!, en dat ik iedereen ze zonnetje ben vind ik het mooiste dat iemand me ooit heeft gezegd, ik word er heel erg blij van!, geniet je ook van het zonnetje, samen met je vrouw en Mila en Toby?, je durft zoveel in je tuin, ik hoop dat ik dat ook nog een keer durf, lieve Bram ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, en spesjaal voor jau heb ik snekkies in de tuin verstopt, bij je plantenpot, ze zijn van je vriend Kever!!!

 5. Lieve Kever, wat heb je een mooi blog geschreven over jouw tuin en dat jij het zonnetje in huis bent, wij vonden de video ook zo mooi, je genoot van de knuffels. Lief zonnetje, geniet maar van jouw mooie tuin, en je hoeft echt niet bang te zijn van de buurhond want die kan helemaal niet bij jou komen. Zachte kopjes van Floortje en een knuffel van mij, Ina.

  1. Dag lieve mevrouw Ina, dankuwel voor de kompliementen, ik word er verlegen van maar ook blij, dat iedereen mijn fillum mooi vindt, mijn mensen zeggen ook altijd dat de hond niet in onze tuin kan komen, maar ik vertrauw er toch niet helemaal op, hij is zo groot!, gisteren heb ik even op de stoel van Bolle gezeten, dat was heel biezonder, hauden jullie drietjes ook van de zon?, gaat Floortje altijd in de zon liggen of juist niet?, lieve mevrouw Ina en lieve Floortje en ook jullie meneermens, ik stuur jullie heeeeeeel veel lieve zonnige kopjes, ze zijn van Kever, en spesjaal voor Floortje heb ik een diejeetsnek achter mijn wangen verstopt, en voor de mensen een bon-bon!!!

 6. Hoi lkeve knappe Kever, wat een mooi filmpje van jou. Je kunt wel zien dat je echt aan het genieten bent. Wij vinden de zon ook heel fijn. Wij gaan altijd precies daar liggen waar de zon schijnt. Maar het moet niet te warm worden, want dat is ook weer niet fijn. Wij mogen als het mooi weer is ook lekker op het balkon, maar ook alleen als onze vrouw thuis is.
  En Kever, wij maken onze vrouw ook altijd wakker om 5 uur. Een mooie tijd vinden wij.
  En ppsst even onder je schaapje kijken Kever, daar liggen wat snekkies.
  Knuffies van ons allemaal.

  1. Hoi lieve bende van ZES, dankjulliewel dat jullie het fillumpje mooi vonden!, en wat fijn dat jullie ook van de zon genieten, het foelt zo lekker aan op je lijf, ik weet van Bolle dat Bas ook zo dol was op het zonnetje, dat foelde natuurlijk fijn als je seeniejor bent, gelukkig dat jullie vijf uur ook een goede tijd vinden, Door zei dat ook al, dus dan is het gewoon zo!, als wij dat allemaal vinden kunnen we ons npoit vergissen, dus dan vergissen onze mensen zich, dat ze het te vroeg vinden, o en Bjarne, ik las dat je buik moeilijk doet, is dat nog steeds zo? ik denk aan je en stuur je heel veel beterschap voor je buik!, zooo heee en weten jullie dat ik onder mijn schaapje allemaal snekkies vond?, ja natuurlijk weten jullie dat, dankjulliewel!, nau kan ik vannacht als iedereen slaapt lekker snekken, lieve Bjarne, Bikkel, Juultje, Kruimel en Oliver, ik stuur jullie heeeeeel veel knuffies, ze zijn natuurlijk ook voor jullie lieve vrouw, en spesjaal voor jullie heb ik snekkies op het balkon verstopt, er is genoeg voor iedereen, en als herinnering aan Bas heb ik een likwitsnek achter mijn wang verstopt, het is van Kever!!!

 7. Hallo Super Kever + . Het was vanmorgen eefjes sjik want de site deed het niet. Dus wij hadden iets van wat is dit!. Toen vertelde ons personeel dat ze dacht dat het iets tegnies was. En gelukkig je bent er weer. Het zonnetje natuurlijk ben jij dat ook want je straalt en dat zie je en voel je . De zon daar voel je je blij van en heel lekker in je lijf. Hier liggen we graag op de vensterbank in de zon en dat is genieten. Super Kever + wat ben je al een slimme kater zachtjes tetteren voor je eten. Hier werkt het ook maar stttt hoor. Soms roept ze dat het te vroeg is maar ons geheim zachtjes kopjes geven met je natte neus en lief brommen. Het werkt altijd maar ze leest soms stiekem mee dus het is stttt . Hier waren hadden wij een jammie week. Ons vjouwtje had lekkere dingen gemaakt niet voor ons maar het was met joomboter en eieren. En ooh het mag niet maar het is zo lekker. Wij hebben voor een schaaltje met ei roomboter en er zitten appeltjes in rum en kjenberries in. Maar rustig aan met de appeltjes met rum want anders ga je op de tafel dansen en in de lamp hangen. Oooh en we hebben partiesneks voor je voor overdag.

  1. Hoi lieve allemaal, ja er was iets kapoo met de blog, maar gelukkig is het weer goed!, met tegnies is het altijd moeilijk, ik weet er helemaal niks van, ik weet wél wat van het zonnetje, dankjulliewel voor het mooie kompliement dat ik straal, zo foel ik me ook, vooral als de zon buiten ook straalt, dat foelt zo heerlijk warm aan je lijf, ik word er helemaal zacht en slap en warm van, heerlijk is dat, ik ga jullie tip onthauden dat ik zachte kopjes met een natte neus ga geven, en alvast ga brommen als ik mijn mensen vroeg wakker maak, ik doe nu aan de maatras krabben, en ook best heel hard kan ik dat, het werkt meestal goed, maar nau heeft mijn vrouw er een doek overheen gedaan op de plek waar ik dat altijd doen omdat ik de lakens en de matras kapoo had gemaakt, misschien dat het beter werkt als ik lieve kopjes geef, dat kan ik ook heel goed, zooo heee en wat hebben jullie lekker gesmikkeld vorige week!, met roomboter en ei, dat lust ik ook wel denk ik!, ik ga het meteen proeven dankjulliewel!, en ik doe voorzichtig met de appeltjes met rum, want ik mag best op tafel dansen, maar als ik in de lamp ga hangen denk ik dat mijn mensen toch gaan kijken wat ik heb gegeten, en dan vinden ze het schaaltje met lekkers en de partiesneks, lieve allemaal en vooral Kyana!, Jiekie, Amber en Dulce, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel kopjes en knuffels, en de appeltjes zijn zo…lalala!.🎶.. lekker, lalala!…ik heb spesjaal voor jullie…lalalala!🎵… snekkies op de vensterbank…🎵.verstopt, ze zijn van…uhm…Kever!!!

 8. Hoi Kever wat kun jij lekker genieten ik zie het aan je koppie, het is ook.zo fijn dat jullie op elkaar ingespeeld zijn ❣️
  Ik gun je dat van harte❤️

  Liefs Ollie❤️

  1. Hoi lieve Ollie, ik vind knuffelen en aaien en kusjes krijgen en geven zo fijn!, dat wil ik wel de hele dag door!, dankjewel voor je lieve woorden Ollie, je bent een lieve vriend!, ik hoop dat jij ook een zonnetje en heel veel knuffels hebt, van het zonnetje weet ik het niet zeker, maar van de knuffels wel!, en je krijgt er ook nog een heleboel van mij!!!, liefs van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies in je tuin verstopt!!

 9. Hoi Kever! Jij hebt wel echt ook een tof huis he, met toffe mensen. Moet jij dan niet graven als je buiten naar de weecee bent geweest? Wij hebben hier alleen binnenbakken en ik vind het leuk om al het grint er eerst uit te gooien voordat ik moet poepen. Dat doe ik vooral als er net gedweild is. Ik weet het ook niet waarom. Ik vind jouw foto’s en filmpje echt cool. Eigenlijk ben jij helemaal cool. En knap. Pootje van mij en ons!

  1. Hoi Tjilla, wat goed dat jij ook zo kan graven!, ik doe dat ook, ik krab ook keihard aan de bak, dan hoor je RENG RENG RENG, en ik schop korrels door de hele kamer en ik heb ze ook aan mijn voeten en loop ze door het hele huis, maar in de tuin graaf ik bijna niet, alleen een klein kuiltje, best handig want ik ben dan veel sneller klaar!, en toch heb ik wel een beetje aarde tussen mijn tenen, maar niet zo erg als Bolle of Popje zegt mijn vrouw, die namen de halve tuin mee naar binnen, of dat echt waar is weet ik niet hoor!, zooo heee en ben ik echt cool en knap? nau moet ik rennen omdat ik zo blij ben,dankjewel!, maar jij bent veeeel knapper en cooler hoor!, en ik ben al helemaal benieuwd wat jullie morgen gaan testen!, lieve Tjilla ik stuur jau en Tjaiia en Tjessi en jullie mensenmeisje heeeeeeel veel lieve kopjes, en ik heb een snekkie voor jau alleen verstopt in de buitenren, het is van Kever!!!

 10. Hoi liefe Keef! Lekker is de zon he. Frau en ik vinden dat allebei fijn. Lekker warm en zo. Ik lees hier dat veel katten om 5 uur op staan. Nou dat is mij te vroeg hoor. En daar is Frau wel blij mee. Soms zelfs dan is zij al opgestaan en blijf ik nog ff lekker liggen. Pootjes en kopjes van mij en onder je staart ligt wat lekkers. Poot, Minnie.

  1. Hoi lieve Min, zooo heee mijn vrouw vroeg meteen of jij mij dat niet kan leren, om niet zo vroeg te gaan tetteren, maar ik weet niet of ik dat wil, want ik vind: wakker is wakker!, zeker nau er zon is buiten is het zonnetje in huis ook vroeg wakker, logies toch?, dankjewel voor het snekkie, ik heb het gevonden!, en ik hoop dat jij en je Frau en je mensenoma en opa fijn kunnen genieten van het zonnetje deze week!, ik stuur jullie allemaal heeeeeeeel veel lieve kopjes, en spesjaal voor jau heb ik snekkies in het grote bed verstopt, voor als je nog eventjes wilt soesen maar toch al een beetje honger hebt, het is van Kever!!!

 11. Goedemorgen lieve zonnestraal vriend Kever,
  Wat is dat toch toppie, dat jij het zonnestraaltje bent van jou mensen en dat kan toch ook niet anders. Ik weet zeker dat jij een zonnestraaltje naar iedereen stuurt. Nu weet ik tenminste waar mijn zonnetje vandaan komt, van mijn grote racevriend Kever. Ikjes wordt ook blij met zonnetje, maar vrouwtje is altijd bezorgt als er hele warme zon is en ikke ga daar natuurlijk in slapen en dan wordt ik veel te heet. Ik hoef niet een gebakken Jip te zijn zegt ze dan en haalt mij dan uit jouw zonnestralen. Is ook wel goed van haar hoor, want anders wordt ik ziekjes en dat wil ik niet, moet ik verdikkeme naar Tante Ans toe. Een ritje in mijn mand in de auto is een keer per jaar genoeg vind ik om te kijken of alles nog goed zit in en aan mijn Jippelijf.
  Wat ben jij een slimmerik zeg om jouw bak tegen de kant van de blafsnuit te hebben, wel af en toe een grote sigaar maken hoor met extra aroma, ja is een gek woord maar dat betekend dat het heel goed snuffelt. Maar Kever wat wordt jullie tuin mooi, alle planten worden weer wakker en wat zal het weer mooi en gezellig zijn als alles weer groot is. Mijn vrouwtje doet nu ook weer heel veel in onze tuin werken, en die is reuze groot hoor. De tuinman is geweest en heeft de hele zware klussen gedaan, zoals de struiken en bomen geknipt zodat hun kapsel weer netjes is, Kijk zomer kan voor de struiken en bomen niet met weer winterkapsel. In het weekend heeft vrouwtje nog planten gekocht voor in de plantenbakken en allemaal zakjes zaad voor de groenten in de moestuin. Ik zal heel goed opletten, ja ik ben tenslotte de opzichter, dat ze alles goed en netjes doet.
  Ik heb in het weekend me toch een heldendaad gedaan zegt vrouwtje. Je weet dat er altijd buurpoezels door mijn tijd wandelen om naar de andere tuinen te gaan. Nu was de poes die nog steeds verkering wil met mij aan een boom naast mijn ren aan het krabben, Vind de boom niet erg maar van mij mag ze dat niet. Nou komt het dat ik poes vanachter de tuindeur had gezien. Ikjes neem een exstra snelle race naar buiten en poes schrok zich een grote bult en wist niet hoe snel ze in haar poten moest om mijn tuin uit te rennen. Nu hoop ik dat ze niet meer komt, alleen vrouwtje denkt dat ze het wel weer zal doen. Nou dan laat ik haar weer een grote bult schrikken hoor.
  Nou wat kon jij heerlijk van die knuffels genieten, nu heb ik het heel goed gezien en ja zo zijn de knuffels precies goed.
  Nu moet ik eggies stoppen met schrijf, want vrouwtje moet nog buikvulling doen en dan voor mijn buikvulling centjes gaan verdienen.
  Hele fijne week voor jou en je lieve mensen en veel groetjes en knuffels van mijn vrouwtje.
  Voor jou heb ik speciaal een zonnekopje en zonnepoot bewaard en die geef ik aan jou. Dag Racevriend Kever tot de volgende week weer.
  Je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve grote vriend Jip, dankjewel dat je zegt dat ik ook zonnestralen naar jau toestuur!, ik doe mijn best om iedereen zon te geven, het is zo fijn in de zon, ik word helemaal warm en slaperig ervan, ik snap dat je vrouw niet wil dat je te lang in de zon ligt want je kan er helemaal ziekies van worden, dat heeft Bolle een keer gehad toen het bijna veertig graden was, toen kreeg hij iets dat een zonnesteek heet, zeggen mijn mensen, gelukkig waren ze erbij!, dat wil ik niet en ik wil ook niet dat jij het krijgt en Bolle vond het ook niet fijn, gek hè, dat het zonnetje zo fijn kan zijn maar dat je er ook ziek van kunt worden, dat is toch raar, zooo heee Jip wat ben je dapper dat je de poes weggejaagd had!, ik denk dat ze zo is geschrokken dat ze niet meer terugkomt, dat kan best, het is toch jauw tuin dan ben jij de baas vind ik, ik ben veel aan het oefenen met reesen Jip, jij ook?, o ja natuurlijk andets kon je nooit zo snel je ren in zijn geweest toen die poesendame er was!, van de zomer kunnen we Formule3 gaan hauden toch?, lieve Jip ik stuur je heeeeeel veel lieve kopjes en zonnestralen voor jau en je vrouw, en mijn mensen sturen jullie heel veel lieve groetjes, en spesjaal voor jau heb ik een snekkie in je ren gelegd, het is van je grote vriend Kever!!!

Reacties zijn welkom