15 thoughts on “Faalentijn van Loes en mij: liefde is voor iedereen

 1. Sjugt!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ooooh oompie en mamsie. Watte mooiiiiiii.
  Ikke hep ut boek hewemaal lees. Uwes hep gewijk… makkareel kan uwes foor EN na lieffe eete!!
  Lieffe isse mooi. Lieffe is saame sijn!!!

  1. Lieve Doorie,

   jij heb zofeel gelijk en jij heb onse ee-boek foor jou hart goed geleeze. Mamsie zeg jij moet het goed bewaare want dan bennie nooit alleen. Mamsie en jou oom Bert wijs jou eigen alteit jou weg naar jou hart. Daar zit jou geluk Doorie en makkareele kan jij alteit eete.

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve Mamsie en Ome Bert,
  Ikjes Jiekkie hebse gelees en het isse mooi.
  Ik hebjes ook sjijfjes daan en het is foor iedereen.

  Falentijn van Jiekkie
  Fandaag is Falentijn de dag van Lamour.
  Ikjes wisse niet wat Lamour was maar Kyana hebse mij ferteld.
  Wat isse falentijn foor mij:
  Nou u weetse mij hartje is groot.
  En ik heb heel veel pjekjes in mijn hart.
  Ik noemse mijn plekjes een pusselstuk
  Ieder pusselstuk maakt samen stjaks 1 goote pussel.
  Ik hebjes 1 pusselstuk met tjaantjes daar zitten al mijn familie in en vjiendjes en vjiendinnetjes die een ster zijn geworsse.
  En dan ben ik verdjietig , maar als ik verjdjietig ben denk ik aan de mooie dingen van de sterren en moet ik soms lachen.
  En dan seg ik ik ik sie mooie jieve herringsering en dat is fjijn
  Een ander pjusselstukje is vjiendjes en vjiendinnetjes en die heb ik heel feel, en ik bense daar suinig op.
  Soms heb ik se weinig tijdse maar ze weetjes ikjes ben se er, zeker als een van hun ziekjes is.
  Dan isse eksja bejangrijk dat je er bensse.
  Ik heb ook een pjusseltuk dat noem ik Familie.
  Ik hebse een gjote familie en ik hebse pjersoneel Mamsie Tante Loesjes en sjoonmamsie en sjoonpapsie.
  Omdat se fandaag falentijntjes dag is ga ik niets over hun segge de dingen die ik niet so leukjes vinsse want ik ben heel blij met se.
  En het laatste pusselstuk is het gjootjse en daar passen alle ansere pusselstukjes in.
  Dan is se een gjote pussle en is voor mijn Doruss.
  Mijn sjarte panter siamees met sjijn boopies.
  Ik loef so feel van hem en wij hebjes gesegd samen worssen wij oud .
  En wij willen beebies maar u hoefse niet te sjikken dat is pas laters.
  Eerst wil ik sjaampjes met Doruss genietjes van onse leefjes samen.
  Ik loef joe Doruss en ik bensse heel blij met jou in mijn leefse.
  Ik willse iedereen fandaag een mooie lamour dag toe wensse en ik stuur voor de diertjes die sjiek zijn of het soms moeilijk hebse een exta hartje mee.
  Een dikke koes van Jiekkie en de allergjootste is voor Dorus.

  1. Oooh mij sjoonezoon van mij hart,

   Mamsie Tante Loesje heb geen letters toe te foege want jou letters kom uit jou hart. Foor iedereen die in jou puuselstukje pas heb jij jou mooie letters.
   Mamsie Tante Loesje is blij met ze sjoonezoon met zofeel mooie krullies. Krullies van jou vagt, krullies van jou hart.
   Mamsie Tante Loesje is ze beetje spraakeloos zonder ze letters. Zo mooi hebbie jou schrijf gedaan van jou Faaletijn.
   En jij heb gelijk jij kan beeter eers jou jaare geniete met mij Doorie. Kittes heb nie zofeel prie-oorie-teit,

   Koes koes van jou Mamsie Tante Loesje

 3. Lieve Loes en Bert, zooo heee wat een mooi boek, helemaal top vind ik het!, en zo een mooie footoos van jullie twee erin, je kan presies zien en lezen waarom jullie verkering hebben, jullie passen zo goed bij elkaar!k dankjulliewel voor het mooie Faalentijnskadoo, nau weet iedereen wat liefde is en hoe je het kan vinden, ik hoop dat jullie nog wel honderd jaar verkering hebben!, jullie krijgen heeeel veel kopjes van mij, en ik stuur jullie een hart gemaakt van kouwstiks, om te delen!, het is van Kever!!

  1. Lieve Kever,

   oooh jou hart van kouwstik is wel zo jou mooie Faaletijnkaadoo en mij Bert heb ze gefoelige maag. Dan blijf ik er wel bij van mij eigen als wij van jou hart ga snekke. Dank jou wel.
   En ook van jou kompliemente van onse ee-boek. Nu kan jij nog slimmer worre Kever want jou hart doe alteit mee. Jij denk jou hart kom alleen ze eigen laate zien assie Faaletijn heb maar assie jou hart op ze goede plaats heb dan hebbie jou hart alteit bij jou. Dan kan jij geefe en jij kan deele en jij kan geluk vinde. Mij erfaring is, dan hebbie jou geluk al gefonde want jou hart laat jou eigen nooit in jou steek. Dat is belangrijk Kever net als dattie honderd jaar verkering heb.
   Mij Bert en mij eigen trakketeer op liefde van onse hart en het is foor iedereen van jou famielie. Ook foor Ooma,

   Loesje

 4. Oh lieve Loesje en Bert, wat een verrassing is dit, een prachtig boek van jullie beiden. Ik ga het voorlezen aan Floortje, En ervan genieten. Liefdevolle faalentein voor jullie en een knuffel en kopjes van Ina en Floortje.

  1. Dank u wel lieve mevrouw Ina en Floortje,

   mij Bert en mij eigen foel ze eigen fereer dattie onse ee-boek ga foorleeze aan Floortje.
   En assie nog meer sensaazie wil van geluk in u hart dan kannie saame geniete van tonijnsneks in sjelei en sjokoolaa foor u mevrouw Ina en foor manmeneer,

   Loesje

 5. Liefe Loesje en Bertje, wat een super tof mooi eeboek. En dat iedereen liefe kan vinne en foele. Het is kei mooi. Ik ben kei tros op jullie foor dees mooi boek. Dank je wel dat ik die mag lezen. Kopjes van mij, Bram

  1. Lieve Bram,

   dank jou wel foor zofeel entoesjaste ree-akzie. Mij Bert en mij eigen heb uit onse hart onse letters gemaak. Foor iedereen maar het raak mij hart als onse vriendjes zo blij zijn van onse ee-boek.
   Dank jou wel Bram dattie jou hart uitspreek,

   Loesje

 6. Dag lieve Bert.
  Wat een fantastisch boek hebben jullie samen gemaakt.Ik{Muzette] ben er stil van en lig er nu over na te denken op de bank.
  Heel hartelijk dank want het is eggies waar,geweldig!
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Lieve Muzette,

   mij Bert is effe druk van ze eigen. Maar wij zijn van onse eigen blij dattie onse ee-boek geleeze heb. Liefde kan jij deele Muzette, jij doe het met jou vrouw mevrouw Skullurie gurl en jou hart foel ze eigen gelukkig.
   Hoop dattie jou fijne Faaletijn heb lieve Muzette en dattie nog ferwen wor met saardiene in sjelei van geluk,

   Loesje

 7. Lieve Loesje en lieve Bert, wat een mooi kado zomaar op falenteinsdag. Het boek is echt geschreven door jullie harten, bedankt daarvoor. Vrouwtje heeft het voorgelezen en we waren alledrie heel stil van onszelf. We moesten echt even slikken van ons zelf. Zo iets moois, dat maak je maar zelden mee. Zelfs onze vrouw was stil en wist even niets te zeggen. Nou, daar heeft ze anders geen problemen mee. Heel, heel erg bedankt voor jullie e-book. We gaan dit boek bewaren en nog veel lezen. Nog maals : dit is het mooiste kado voor falenteinsdag en heel erg bedankt daarvoor. Groetjes, knuffels en kopjes terug van ons allemaal en kusjes voor iedereen.
  Mara, Bram, Kitty en vrouwtje🥰

  1. Lieve Mara, Bram, Kitty en mevrouw Marjolein,

   wat zeggie ons mooie en lieve dinge van jullie hart. Jullie vrouw heb ze woorde ferloore maar ik zeg jou eerluk, assie zo een mooie ree-akzie krijg hebbie ook nie zofeel meer van jou meeoow ofer.
   Mij Bert zeg het ook maar hij heb nu zofeel van ze werrek op ze fensterbank. Hij heb gissere geleef van de liefde, dan moet jij jou folgende dag jou taak weer seeriejeus neeme. Zo is het wel assie verkering heb. Jij kannie alteit Faalentijn hebbe.
   Maar wij zijn zofeel dankbaar dattie onse ee-boek geleese heb saame met jullie vrouw. Daarom krijgie onse zachte kopjes en knuffels foor jullie hart,

   Loesje

 8. Lieve Loesjedinnie en vriendje Bert. Wij hebben net jullie ebook uitgeleese. Wat mooi! En wat een mooie foto’s! Liefde is mooi en liefde is oferal. Heel veel pootjes en kopjes van ons!

Reacties zijn welkom