Bram over dat hij een gefoelige jongen is

gefoelige

Hoi lieve allemaal, afgelopen week was een hele mooie week maar het maakte me ook moe. Afgelopen Dinsdag was er op de feesboek van Loesje de Hoedjessjoow van Loesje, Bertje en Dorus. Dees hoedjesjoow is voor iedereen die wil swaaie naar een ster of alle sterren.

Als een van onze friende zijn of haar koffertje pakt naar Regenboogland, dan wordt hij of zij een ster aan de hemel. Met dees sjow worden onze sterren nooit vergeten. Ze krijgen de mooiste hoedjes op en komen dan op een foto die op feesboek wordt geplaatst. Dan kan iedereen de ster zien en kei hard swaaie zodat hij of zij het kan zien. Folgens mij is dit ook elk jaar.

Poesedame

Dees jaar waren alle sterren even mooi. Sommige sterren hadden een hoge hoed op en andere weer een lage hoed. Er waren ook gekleurde hoedjes en ook in alle maten. Zo was er voor de grotere maatje meer poes of kater een kei mooie hoed, maar ook voor de beebies van Tante Sylvia. Dees kleintjes hadden ook kei mooie hoedjes op. Ik vind ze allemaal even prachtig. En van mezelf ben ik een gefoelige jongen. Met mij hele hart en poot heb ik naar alle sterre geswaaid. Kei hard! En toen kwam er ook iets speesjaals voor mijn vrouw. Mijn vrouw deed ook mee swaaie naar de sterren, dat deden we saame. Ineens kwam er een kei mooie poesedame voorbij met een kei mooie hoed. De hoed was rood met witte hartjes. Het was Trudy!

Trudy

Mijn vrouw heeft heel lang voor Trudy gezorgd en ik heb meelcontact met Trudy gehad. Zij is mijn vriendin van het asiel waar wij allebei hebben gewoond. Eerlijk is eerlijk, het was een mooie swaai want mijn vrouw en ik hadden allebei traane in de ogen. Mij hartje huilde weer van als toen ze net haar koffertje pakte. Mijn vrouw haar traane bleven ook komen, alsof ze nooit meer zouden stoppen. Wij missen haar enorm en dat mag. Ik heb geleerd van mijn vrouw dat ik mag missen en dat het normaal is.
Toen daarna kwam Bolle langs met Mollie, Grote Beer, Poppy en Billy. Ik deed keihard swaaie naar ze allemaal. Mij hart was bij de mevrouw van Bolle en nu Kever. Van Kever weet ik hoe moelijk verdriet kan zijn. Ik vond ze allemaal even mooi met hun hoedje op en wij zullen ze nooit vergeten. Er waren zoveel mooie hoedjes van onze friende en sterre. Het was een hele speesjaale dag. Dank je wel Loesje, Bertje en Dorus voor de allermooiste Hoedjessjoow van dees jaar!!

In mij hart

Mijn vrouw en ik hebben na de hoedjessjoow even tijd saame gemaakt. Om saame even te kriebelen en te praate. Ik ga dan in mijn faavooriete mand liggen en dan komt mijn vrouw bij me staan. Ze kriebelt dan met haar hand over mijn kop heen. Dat vind ik altijd fijn. Zeker na dees Hoedjessjoow want ik was echt kei moe van het swaaie maar ook van alle traane die maar bleven komen. Van mezelf ben ik een gefoelige jonge en swaai ik altijd met mijn hart. Iedereen zit in mij hart foor altijd. Dus vind ik het super fijn dat mijn vrouw nog even blijft en kriebelt. Ik krijg ook altijd kusjes op mijn kop. Dan weet ik dat alles weer goed komt. Want dat is zo.

14 thoughts on “Bram over dat hij een gefoelige jongen is

 1. Hajoooooooooooo oompje bwam.
  Oooooooh wat was de hoedjessjoow mooj en ook emoe he? Mij frauw sat ook te huiwe. Ikke ook toen ik me bwoertje sag sniksnik. Hij was nog soooo kwein en so ziek😭😭
  Kweine beebies sauwe niet somaar dood mooge gaan!!! Dat isse sooo meen 😭
  Pootjes oompje 🐾🐾

  1. Hoi knul, Poppy was zo mooi, maar Katrientje en Catoo ook. Ik vond ze allemaal kei mooi. Je hebt gelijk, beebies horen geen ster te worden, maar groot en sterk. Zacht wiekent kopje van mij, oom bwam

 2. Hoi Bram,

  Het was een super mooie hoedjesshow, en iedereen heeft mee gezwaaid naar alle sterren.
  Ikke ook samen met mijn deeltijd baasje, daarna waren we ook moe en emo maar dat mag.

  Het is soms zo oneerlijk als een vriendje een ster wordt, maar we doen ze gelukkig nooit vergeten.
  En dat is super belangrijk vind ik!

  Een high pootje van Tommy!

  1. Hoi Tommy, gelukkig konden we met z’n alle kei hard swaaie zodat we ze nooit vergeete. Ik vind dat ook belangrijk. Het was ook heel speesjaal. Ik wens je een fijn wiekent, zacht kopje van mij, Bram

 3. Lieve Bram,
  Wat was het mooi hé??
  En iedereen heeft zo hard gezwaaid!!!!
  De sterretjes worden nooit vergeten!!!
  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi allemaal, het was echt kei mooi en wij hebben net als jullie kei hard geswaait. Er waren echt super veel mooie hoedjes bij de sterre. Fijn wiekent voor jullie en een stoer kopje van mij Bram

 4. Lieve Bram,

  dank jou wel dattie zo een mooie letters heb gemaak en dattie fertel hoe onse Hoedjessjoow foor jou eigen en jou vrouw is gewees. En dattie gefoelig ben assie zofeel Sterre zie vin ik van mij eigen heel feel mooi. Wij heb deze jaar zofeel vriendjes ferloore, dan foel jou hart ferdriet. En onse lieve dinnetje Trudy, zij heb zofeel hard gezwaai naar jou vrouw en jou eigen Bram. Zij mis jullie heel feel in ze hart. Daarom heb zij ook hartjes in ze Hoedje. Assie zwaai met hartjes kan iedereen het foele en Trudy is zofeel speesiejaal. Iedereen mis haar en zij heb zo een mooie buik.
  Selluf vond ik onse Hoedjessjoow ook emoozioneel want jij zie al jou vriendjes trug en jij wil graag foor alteit bij jou vriendjes blijfe. Maar wij heb zo een mooie Hoedjesdag gehad en ik zeg jou eerluk Bram, daarna kon ik van mij eigen mij zaagvis niemeer zaage. Jij ben zofeel moe, maar ik dee ook spinne en mij visboer heb toen mij vis in mij moote gezaag.
  Gelukkig was jou vrouw nog bij jou Bram, foor kriebele en foor Saame zijn.
  Dat is belangrijk want jij moet nooit fergeete, Saame kan jij alles aan. Saame met onse Sterrevriendjes maak alles anders in jou hart,

  Zachte kopjes foor jou eigen Bram, foor mij Milaameisje en jullie woef en deze week mij ekstra kopjes foor jou vrouw. En er zit ook kopjes bij van Trudy want assie Moeder ben van alle Sterre weet jij dat,

  Loesje

  1. Hoi liefe Loesje, mij traane bleefe maar komen. Ik kon ze bijna niet stoppen. Alle sterre waren zo mooi met de hoedjes op. En mij hart is zo diep geraak van ze allemaal. Ik was heel blij dat mij vrouw bij mij was en dat we saame deden kijken en kei hard swaaie. Liefe Loesje, dank jou wel voor jouw mooie hoedjessjoow van jou hart. Trudy heb kei hard terug geswaai met Freek. Zij is nu gelukkig saame en ze heb altijd fis in haar buik. Dank je wel Loesje. Mij vrouw geef je heel feel zachte kusjes op je kop en van mij een zacht neusje. Jouw Milaameisje geef je zachte likjes aan je bek. Fijn wiekent voor jou en jou famielie van ons

 5. Lieve Brammievlinder, wat heb je mooie gefoelige letters gemaakt, ik foel presies wat je hebt gezegd met je letters, de Hoedjessjoow was machtig mooi, maar het is ook moeilijk omdat er zoveel sterren zijn en zoveel tranen, wij moesten hier ook huilen, en dat mag zeggen mijn mensen, dat betekent dat je van iemand hebt gehauden, de foto van Trudy staat hier naast jauw footoo Bram, want ze was een hele biesondere damespoes, en het is logies dat jij en je vrouw haar keiveel missen, en daarom is het zo fijn dat we met zijn allen konden zwaaien, de sterren hebben ons gezien en wij hebben de sterren eventjes gezien, en we hebben ze kunnen laten weten dat ze noooooit vergeten worden, Popje, Beer, Molletje, Billy en Bolle zagen er geweldig uit, we hebben hier keihard gezwaaid, net zoals naar iedereen, maar je eigen sterren zijn toch een beetje ekstra spesjaal, ik was zoooo blij dat ik mee mocht doen dit jaar, ik wil elk jaar meedoen, en Brammie, ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeeel veel lieve zachte neusjes en likjes, en ik sla mijn korte pootjes (dat zeggen mijn mensen hoor, ik vind ze heel gewoon!) om jullie heen en dan kunnen jij en ik samen tetteren, voor de sterren, maar ook voor ons, omdat wij nog hier zijn!, dankjewel voor je mooie letters lieve Brammie, je bent zo een lieve gefoelige vlinderkater!!, ik leg snekkies met kipsmaak neer bij je mandje, ze zijn van Kevermans!!!

  1. Liefe Kever, je bent de allermooiste Kever van allemaal. De hoedjessjoow was kei mooi en wij deden kei feel huilen. Mij traane wilde bijna niet meer stoppen Kever, zoveel ferdriet en toen kwam ineens Trudy voorbij. Zij was zo mooie ster met haar hartjes hoed. Freek deed ook swaaie. Mij vrouw heb het kei moeilijk met Trudy. Ze heb nou nog traane. Zij mis haar enorm. Trudy kon kei hard en kei mooi tetteren Kever. Folgend jaar gaan we saame kei hard tetteren naar al onze sterre. Ik weet zeker dat ze ons kunnen horen.
   Liefe Kever, ik geef je kopjes en neusjes en met mij bek geef ik zachte likjes omdat ik je echt kei lief vind. En jouw poote zijn kei normaal, ik vind ze kei mooi. Ze zijn van jouw Kever. Dank je wel voor de snekkies, ze waren kei lekker. Ik heb een vanielje pudding op je stoel gezet, misschien vind je het wel lekker. Het is speesjaal voor poese en katers. Van mij voor jouw. Liefe zachte kopjes voor jouw en jou famielie van je brammievlinder

 6. Lieve Bram, wat heb je mooie letters gemaakt over de geweldige hoedjessjoo . Wij hebben er ook zo van genoten, gezwaaid met alle handen en poote naar onze vriendjes over de regenboogbrug. Het was mooi en eemoozioneel. Zij zullen nooit worden vergeten en zitten in ons hart. Fijne avond liefe Bram, knuffel van ina en floortje.

  1. Hoi liefe Ina en Floor, jullie hebben helemaal gelijk. Het was kei eemooziejoneel want mij traane wilde bijna niet meer stoppen. En van mij vrouw ook niet. Er was gewoon kei veel ferdriet maar ook kei veel liefde en dat is wat ze foelen. Dat wij met ze allen kei veel liefde hebben voor onze sterfriende maar anders om ook. Ik wens jullie een kei fijn zacht wiekent met liefe kopjes van mij Bram

 7. Lieve Bram,

  Wat was de hoedjesshow weer liefdevol en emo he. En wat zag iedereen er prachtig uit met de hoedjes. Wij hebben ook heel hard naar iedereen gezwaaid. En speciaal naar Rakker die voor ons bij ons vrouwtje woonde. Zij woont nu ook in Regenboogland. Wij zullen onze lieve vriendjes daar nooit vergeten!!

  Knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Hoi liefe Binti en Zooka, wat was de hoedjessjoow mooi. Ja iedereen was kei mooi met de hoedjes op, ook Rakker. Mij vrouw en ik hebben ook kei hard geswaait naar Rakkeren ook naar alle andere mooie sterre. Wij hadden ook heel veel traane omdat ze zo mooi waren maar ook omdat we ze missen. Folgend jaar doen we weer swaaien. Ik wens jullie een fijn zacht wiekent met kopjes van mij, Bram

Reacties zijn welkom