Loesje vertelt over ouwer worre en foor alteit Saame zijn…

Saame Lieve allemaal vandaag wil ik u iets heel biesonners fertelle en het is aktuuweel. Het begin met een mooie kaadoo. Mij vrouw heb ze kaadoo gekocht en zij zeg, Loes het is foor ons allemaal. Toen dacht ik wel het is moeiluk assie makkareele krijg en jij heb heel feel begeerte. Maar mij vrouw zeg Loes jij kan het nie eete. Het is onse kaadoo foor geluk van onse toekoms.

Hoefijser

saameDan wor jij tog niewsgierig en Oopa Floris begin heel hard te krijse. Mij vrouw pak onse kaadoo uit en van mij eigen was ik meteen aa-lert. Zij zeg Loes het is onse gelukpoes en het is van hoefijser. Hoefijser breng geluk foor jou hart. Jij denk wat moet jij ermee? Maar mij vrouw zeg liefers ik moet jullie iets fertelle. Zusje ren meteen weg, zij schrik ze eigen ze hoedje. Mij vrouw zeg het is heel feel goed niews. Vandaag is mij laaste dag dat ik jullie tonijn ga ferdiene. Als ik vanaafond thuiskom zijn wij foor alteit Saame! Dan schrik jij wel…

Fraagepotje

Foor alteit Saame…Β  Heb u zoies ooit gehoor? Mij vrouw zeg Loes wij wor allemaal ouwer en wij moet allemaal foor elkaar zorge. Van mij eigen wis ik het nie, van mij vrouw en dattie ook ouwer wor? Jij sta er nie bij stil want jou vrouw is jou vrouw. Heb zij ook leeftijd? Mij vrouw zeg Loes iedereen heb leeftijd. Dan weet jij, jou leefe kan jou iedere dag ferasse. Maar ik moes ook naadenke ofer alteit Saame.
Isaamen mij fraagepotje zit mij fraag van onse vriendje Lucky en die pas goed bij mij oferpeinsing. Hij fraag: Loes assie ouwer wor vin jij het dan belangrijk om bij annere poezels en met jou vrouw te zijn? Het is ze fraag waar jij goed ofer naa moet denke. Van mij eigen heb ik geen erfaring met alteit Saame. Wel met mij broer Oopa Floris en mij Zusje. Met mij Bert wil ik foor alteit Saame zijn op onse eigen maanier. Maar met mij vrouw is anders. Lucky heb wel ze erfaring want hij werk met ze vrouw saame op ze leptop. Dan weet jij beeter hoe het is, hoe zoies foel. Misschien heb u ook erfaring met alteit Saame? Van mij eigen fraag ik mij af hebbie assie ouwer wor wel zofeel behoefte aan Saame zijn? Of bennie liefer in jou stilte alleen…

Op mij eigen

Ik zeg u eerluk selluf ben ik graag op mij eigen. Dattie rust heb en dat jij weet hoe jou dag loop. Assie ouwer wor slaap jij meer en jij hoef nie meer zofeel. Assie jou garnaaale krijg en jou makkareele en soms krijgie jou tonijn en jou zaagvis foor jou faariejaasie, dan hebbie wel jou fijne leefe. Maar jij wil ook graag jou knuffels en dattie aandacht krijg. Dat jou vrouw in jou bank zit en jij weet alles is goed. Maar mij erfaring is, mij vrouw ga alteit inees weer weg. Dattie zeg Loes nu moet jij op jou broer passe! Zo is onse leefe en jij ken wat jij ken. Iets anders ken ik nie van mij eigen. Soms is mij vrouw onse heele dag thuis en dan heb ik wel meer rust. Daar moet ik eerluk ofer zijn. Maar foor alteit Saame, jij weet nie wat jij hoor en offie zoies kan geloofe. Mij Bert zeg Loes het is zofeel goed niews. Hij zeg van jou eigen ben jij huispoes en nou kan jij jou vrouw leere hoe zij huisvrouw moet zijn. Huisvrouw foor alteit. Toen schrok mij vrouw wel…

Saame

Selluf hoop ik wel dat mij vrouw nie zofeel gekke dinge ga doen. Zij zeg Loes wil jij met ze Kemper door Uuroopaa? Kijk als mij vrouw ze kop zofeel in ze war raak dattie wartaal ga saameroepe hoef het nie foor mij eigen. Toen heb Oopa Floris spontaan ofer mij vrouw ze schoen gepinkel en hij krijs heel hard. Zusje heb ze eigen ferstop, zij zeg dattie nie mee ga. Mij vrouw zeg liefers jullie kenne mij eigen tog?
Maar selluf denk ik, nu moet wij onse vrouw opniew leere kenne. Wij moet onse dag opniew uitfinne saame met onse vrouw. Nu heb wij onse huis faak foor onse eigen alleen. Maar als mij vrouw alteit thuis is hoe ga zoies dan? Daar moet jij wel aan wenne. Mij Bert zeg Loes het is fijn als jou vrouw alteit thuis is. Dat moet ik nu ondekke want selluf heb ik ook behoefte aan mij rust. Mij vrouw zeg Loes jij mag gewoon jou eigen ding doen en wij ga feel uitruste want mij vrouw zeg dattie ook moe is. Dan moet jij fertrouwe hebbe. En jij hoop dat jou hoefijser ze geluk kom brenge.Β  Nie alleen foor ons eigen maar foor iedereen die het nu noodig heb. Zeg mij vrouw inees, Loes weet jij wat wij binnekort wel ga doen? Jij houw jou hart weer fast?? Wij ga beginne met jou Hoedjessjoow! En assie mij noodig heb dan ben ik er foor jou. Toen liep mij traan spontaan ofer mij wang van mij geluk. Dan weet jij Saame krijg ze niewe kracht. Assie foor alteit Saame ben kan jij inees alle letters van Saame gebruike. Ook jou letters met ze hoedje op!

Dank u wel,

Loesje

23 thoughts on “Loesje vertelt over ouwer worre en foor alteit Saame zijn…

 1. Lieve Loesje,

  Wat een super mooie verandering in jou leve, je vrouw die nu voor altijd bij jullie is.
  Dat is toch super fijn, dan ben je altijd samen maar kan je nog gewoon je eigen ding blijven doen. Hoe fijn is dat?

  Mijn baasje is ook altijd thuis, en ik doe gewoon mijn eigen dingetjes hoor.
  Niks mis mee, en mijn baasje doet ook gewoon zijn eigen ding.
  En soms doen we samen leuke dingen zoals even knuffelen, of koffie drinken.

  Zie het als een nieuwe fase in jullie leven, samen zijn maar gewoon toch je eigen ding blijven doen.
  Dat is super fijn, geloof mij maar.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy,

   ooh jij heb erfaring met dattie alteit Saame ben. Dank jou wel dattie zoies met mij eigen deel. Selluf ken ik het nie en dan moet jij wenne. Mij vrouw zeg Loes straks willie nie anners meer maar jij ken mij eigen. Selluf heb ik feel van mij behoefte aan mij preifussie maar mij vrouw ook. Mij peettante zeg Loes jou vrouw moet wel op ze eigen denkpaal ligge en toen kreeg ik wel meer rust. Daar heb zij heel feel gelijk van want zoies moet jij goed aanpakke. Dattie weet hoe jou dag eruit zie en waar jij mag ligge.
   Maar jij geef mij eigen zofeel fertrouwe want jij zeg dattie erfaring heb met alteit Saame en jij ben mij katervriend met geluk in ze hart.
   Dank jou wel Tommy dattie mij eigen jou erfaring heb fertel. Jij krijg mij zachte kopjes en jou deeltijdbaasje ook,

   Loesje

 2. Hajoooooooo mamsie en ijsere mamsie.
  Oooooh mammie!!! Hellup me. Wie isse wie oppe eerse foowtoow πŸ™€πŸ™€πŸ™€

  Mammie, nu frauwmamsie faaker thuis is kun uwes om meer eete fjaage hihihihihi. Pjopeer hut maar hoor. Maar kan frauwmamsie nog wel eete foor uwes koope nu se thuisbwijf?
  Noggemaals gefeeltaart frauwmamsie. Uwes hep ut furrdien!!! Wei hauw fan uwes!!! ❀❀❀😘😽😘

  1. Oooh mij beebie,

   wat zeggie mij eigen nou? Oooh misschien heb mij vrouw ze sentjes nie meer foor Mamsie ze tonijn en ze garnaaale. Oooh mij leefeswerk doe nu heel feel onnerust foele. Mij vrouw heb er jou Mamsie niks van fertel maar zij roep, alles kom goed Loes. Dan moet jij fertrouwe mij beebie.
   Maar Mamsie is wel van ze slag van zo een niewtje van mij vrouw. Jij kan het zien op mij footoo mij beebie. Jou Mamsie praat teege ze hoefijse πŸ™€. Misschien praat jou mamsie wel teege ze eigen? Kommie gauw langs mij beebie want jou Mamsie heb het nu noodig.
   En mij vrouw roep dank wel van wattie zeg teege mij vrouw. Zij doe nu bloose met ze eigen wang…

   Koes koes van jou MammaLoesje

  2. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Ik moet van mijn vrouwtje jouw vrouwtje feliciteren met haar pensioen. Zij heeft nu alle tijd voor jullie. Om met jullie te spelen, te knuffelen, aaien en ga zo maar door. Heerlijk toch.
   Jullie kan nu heel lang uitslapen. De hele krant lezen. Ze hoeft nu nooit meer voor haar werk weg.
   Wat fijn voor jullie.
   Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje

 3. Goeiemorgen Loes, Sam kwam bij mij wonen toen ik al geen poezevoer meer hoefde te verdienen
  Zij weet niet beter of ik er ben er ook meestal wel. Toen ik haar vanmorgen jouw letter voorlas zei ze dat het wennen is, altijd een mens om je heen maar dat het eigenlijk alleen maar voordelen heeft. Sam komt van de Poezenboot, de mensen daar moest ze delen met veel andere poezen. En dΓ‘t wil ze nooit meer. Ook moest ik zeggen dat jullie vrouw veel te verstandig is om dag-en-nacht op jullie nek te zitten. En Loes, het is ook fijn om de zorg voor je broer te kunnen delen.
  Wil je je vrouw feliciteren? Het is heerlijk om geen tonijn meer te hoeven verdienen.
  Groet en een hele prettige dag voor Oopa Floris, Zusje, je vrouw en jou zelf.
  En met een camper door Europa; daar moet ik ook niΓ©t aan denken.
  Groet van Kim en Sam

  1. Lieve mevrouw Kim en mij dinnetje Sam,

   Dank u wel van u ree-akzie lieve mevrouw Kim en dattie mij eigen fertrouwe geef. Sam heb ze eigen moete deele met zofeel poezels en toen kwam u en nu bennie foor alteit Saame. Nu heb Sam rust en u heb u poezedinnetje foor u leefe. Mij hart vin zoies zofeel mooi en u zeg dat mij vrouw bes feel ferstand heb. Dattie nie in mij eigen denkpaal ga ligge want selluf vin ik mij preifussie belangrijk.. En u zeg ook dat ik nu niemeer zofeel alleen foor mij broer hoef te zorge. Dan heb ik wel meer rust. Mij vrouw zeg Loes wij wor allemaal ouwer en vanaf morge doe wij dinge nog meer Saame. Mij vrouw is blij zeg zij, dattie ons niemeer alleen hoef te laate in onse nacht. Selluf vin ik zoies ook fijn maar wij moet tog wenne.
   Mij vrouw zeg dattie nooit nie met de Kemper ies ga doen. Zij zeg dattie heel feel blij is dattie nu thuis kan zijn. En zij zeg dank wel van u liefe wense en zij neem ze foorbeeld aan u want u heb erfaring.
   Het is onse niewe leefe mevrouw Kim en mij vrouw zeg Loes alles kom goed want Saame is geluk.

   Liefs van mij eigen foor u mevrouw Kim en foor mij dinnetje Sam

   Loesje

 4. Lieve mevrouw Loes,

  Ik merk wel dat ik nog veel moet leren. Over leeftijd bijvoorbeeld. Maar ook over ferdiene.
  Als yw vrouw voor altijd samen is met u en mevrouw Zusje en Oopa Floris hoe kan ze dan brokjes en garnaale en sardiene verdienen?
  Als u honger krijgt, moet u mij een kattenbelletje sturen hoor. Dan neem ik een extra krantenwijkje en stuur ik πŸ‹πŸ³πŸŸπŸ πŸ¦πŸ¦žπŸ™ op.

  Bezorgd kopje van Japie die nog veel meer leren

  1. Lieve Japie,

   hier ben ik van mij eigen, Loes want mij vrouw heb het nu zofeel druk. Maar zij heb mij eigen op.mij leefeswerk gedruk en dan schrik jij wel. Zij zeg Loes assie heel feel jaare tonijn heb ferdien krijg jij tog nog sentjes. Niemeer zofeel maar genoeg foor brokjes en mij makkareele. Zij zeg soms moet jij kiese foor leefe en rust. Selluf roep ik zoies al mij heele leefe maar mense doe alteit ze eigen ding Japie. Zoies kan jij nooit nie begrijpe maar assie poes ben probeer jij het wel. Oopa Floris krijs iets teege jou eigen Japie. Hij krijs: Saame pinkele over de krant πŸ™€ maar daar moet jij nie op lette.
   Jij ben nog zofeel jong Japie maar jij ben al wel heel feel slim. Assie seeniejorpoes ben leer jij tog nog van jou jeug van teegeswoordig. En dank jou wel dattie mij hellup geef van mij begeerte van mij honger. Mij vrouw heb het nie gesien maar stiekum heb ik jou kattebelletje ferstop want jij kan nooit nie weete.
   Dank jou wel Japie jij geef mij eigen weer fertrouwe in onse jeug van teegeswoordig,

   Tante Loesje

 5. Hoi lieve Loesje,

  Wat fijn dat jullie nu altijd samen zijn. Ons vrouwtje hoeft ook geen centjes meer te verdienen en is al een jaar thuis en samen. Eigenlijk het jaar daarvoor ook al, want door mevrouw C moest ze thuis werken. Toen waren we ook al samen, maar moest ze met haar werklaptop de hele dag bezig zijn. Wij vinden het heerlijk, dat samen zijn. Maar sinds kort gaat ze op maandag een paar uurtjes weg. Ze heeft ons verteld dat ze dan voor katjes gaat zorgen, die nog geen eigen huisje hebben. Dat vinden we wel goed, zolang wij natuurlijk uitstekend verzorgd worden, hihi.

  Geniet van het samen zijn met elkaar!!!
  Knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Lieve Binti en Zooka,

   dank wel met wattie mij eigen nu fertel en dattie erfaring heb. Mij vrouw is nu thuis, zij kwam deze nacht inees thuis en zij zeg Loes nu is het echt waar klaar. Toen kreeg wij eete en vanmorge moes ik hard spinne teege mij vrouw aan. Maar ik moet ook wenne maar mij vrouw is blij. Assie zofeel jaar saame ben dan foel jij zoies. Zij zeg Loes wij ga nu bijkoome en geniete. Dat is belangrijk. Dank wel van jullie erfaring want soms moet jij er Saame ofer praate. Dan leer jij van elkaar hoe leefe is assie alteit Saame kan zijn,
   Kopjes van mij eigen, ook foor jullie vrouw,

   Loesje

 6. Lieve Loes, wat zeg je nau?, hoeft je vrouw geen tonijn meer te verdienen?, heeft ze zoooolang en zooooveel tonijnen verdiend dat jullie voor altijd genoeg hebben?, en nau blijft ze voor altijd met jullie SAAME thuis?, dat is helemaal top!, dan kan je de hele dag knuffelen en lekker eten, of op je vrouws buik slapen, of geborsteld worden, ik denk dat je alleen op moet passen dat ze zich niet oferal mee gaat bemoeien… want je hebt toch ook je prifee!, en Zusje en Floris ook!, jullie wonen in huis zoals jullie het fijn vinden, en dan moet jullie vrouw dat niet ineens gaan veranderen natuurlijk, dat ze de hele tijd wil praten of zingen bijfoorbeeld, dat moet je niet hebben!, als ik het in huis te druk vind kruip ik gewoon in mijn mand onder het bed, daar is het altijd rustig, soms komt mijn vrouw dan even naast me liggen, maar dan doe ik net alsof ik slaap en dan gaat ze vanzelf weer weg gelukkig, ik vind dat mensen zich ook een beetje zelf moeten kunnen fermaken toch?, maar fooral is het gesellig dat je vrouw er nau altijd is Loes, dat weet ik zeker!!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, spesjaal voor jau heb ik de frietuur al aangezet, de frietjes worden lekker krookant en gaudbruin, en voor erbij heb ik een snekbuufet gemaakt, met krooketjes, friekaadelle, bittere ballen met mopstert voor je Door, kipnukkets, softijs, milksjeeks, en sjooarma!!!

   1. Eet maar goed Door, alles uit mkjn frietuur is altijd gesond!!

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel van jou ree-akzie en van jou tips en jou adfies van jou eigen erfaring. Mij vrouw kwam in onse nacht thuis en toen heb wij eerst jou frietjes op met swamma en Oopa heb alle kipnukkets op en Zusje lus inees milksjeek en mij vrouw lus alles. En zij zeg Loes nu begin foor alteit maat ik dee uitbuike.
   Vanmorge dee ik wel heel feel spinne teege mij vrouw aan en mij vrouw was weer blij. Zoies foel jij in jou hart. En wij kreeg knuffels en mij vrouw zeg Loes alles kom goed en toen mog ik op mij kompjuuter van mij vrouw. Want mij vrouw was gissere zofeel lang weg en toen moes wij frietjes eete en nou is er rust. Van mij eigen vin ik rust fijn. Maar mij vrouw zeg Loes mij kop foel nu zonder kip. Dan weet jij wel hoe laat jij leef…
   Wij doe nu rustig aan Kever en ik doe aa-lert zijn want mij vrouw moet wenne aan ze eigen dattie niks meer moet.
   Dank wel van zo een lekkere snek-buufet en selluf heb ik nog nie zofeel in mij keuke gestaan weeges mij vrouw ze gedoe. Maar hier is mij feestaart foor alteit en er zit slagroom boofe op met kaaramelsnipfels en er zit massepein in foor als Ooma langskom. En ze boodum van mij taart is van kouwestik.
   Alsoeblief,

   Loesje

 7. Hoi Loes,
  Dat was even schrikken hΓ©??
  Maar hoe fijn is het dat jullie nu echt alles saame kunt doen!!!!???
  Het zal natuurlijk voor jullie en ook voor jullie vrouw wennen zijn maar dat zal zeker helemaal goed komen.
  Jou vrouw mag nu fijn gaan genieten en dat saame met jullie!!!!!
  Karien, gefeliciteerd met je pensioen😘

  Dikke knuffel van ons allemaal
  πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ”πŸ”πŸ˜˜

  1. Lieve Panda, Izzy, Belle, Moby, Dopy, Tica, Dotje, Pippi en mevrouw Ceciel,

   alle eers moet ik van mij vrouw zegge, dank wel van u feeliesietaazie van ze pensiejoen. Mij vrouw is nu heel feel blij, zij zeg Loes nu begin onse tijd van Saame.
   Selluf doe ik mij eigen uit de boom kijke want jij moet nie te froeg spinne. Maar toen mij vrouw wakker werd heb ik wel teege ze aan geleege en ik dee heel feel spinne. Dattie foel jij ben Saame en onse niewe leefe begin. Maar ik doe wel aa-lert zijn want leefe doe alteit ze eigen ding en jij wil tog jou makkareele

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 8. Lieve Loesje vriendin.
  Mijn ervaring is dat het fijn is als je vrouw thuis is.
  Mijn scullary girl is ook veel thuis.En er zijn eggies waar altijd lekkere hapjes en brokken voor mij.
  En we knuffelen en zo.Als ik trek heb in een likwit snek krijg ik die meestal ook wel…We hebben het fijn samen.
  Soms gaat ze wel eens een paar uurtjes vrijwilligers werk doen,en dan vind ik het niet leuk dat ze weggaat.
  Vroeger had ik daar niet zoveel erg in,maar toen waren mijn zus en broer hier nog en waren we toch samen.Nu ik nog alleen ben mis ik mijn scullary girl meer als ze boodschappen gaat doen of haar uurtjes vrijwilligers werk…
  Maar ik wil op mijn leeftijd geen andere kat erbij hoor.Dat kost mij veel te veel energie om ze te leren dat ik toch echt dan de baas in huis ben en dat ik niet goed kan zien.Want dan willen ze spelen wat ik niet altijd kan Tttssss het was met mijn broer al zo’n klus toen die kwam .
  Nee Loes,het is gezellig en je kunt het mantelen voor Floris delen.Dat is ook prettig.
  Mijn scullary girl vindt de hoefijzer kat prachtig mooi!!
  En ze zegt :Karien geniet van je pensioen!!!!
  Loes over een poosje ben je eraan gewend en ik weet zeker dat je het dan ook heel fijn vindt dat je vrouw er altijd is

  O,ga je alweer aan het werk voor de Hoedjessjow?
  Ik verheug mij nu al op een nieuwe hoed.

  Heel veel zachte kopjes van je dinnetje Muzette.
  Op je denkpaal liggen verse schollen in gelei van gerookte makreel.
  Dan kan je de nieuwe situatie goed overdenken.

  Muzette

  1. Lieve Muzette,

   dank jou wel en ik wil zegge, mij vrouw is nu thuis in mij huis en zij zeg Loes nu begin onse niewe leefe. Toen heb ik eers alle scholle uit mij denkpaal weggewerk foor enersjie maar mij vrouw zeg, wij ga eers bijkoome. Toen heb ik van mij geluk alle makkareele sjelei ook nog weggewerk. Dank jou wel lieve Muzette van zofeel ferwennerij.
   Jij heb feel erfaring met alteit Saame en jij heb heel feel gelijk. Assie seeniejorpoes ben moet jij nie nog met jou niewe kitten van ze jeug van teegeswoordig oppescheep worre. Jij wil jou rust en jou vrouw foor jou eigen. Dattie kan knuffels krijg en jou likwitsnek. En jij ken elkaar zofeel goed, dan willie Saame zijn.
   Hoop dat jou gezond weer goed ga want jij moet nog heel feel lang bij jou vrouw blijfe en bij ons allemaal want jij ben onse dinnetje foor alteit.
   Mij broer Oopa Floris krijs nu heel feel hard, hij krijs Muuuuuzeletje en hij ren door onse huis. Hij foel zoies tog want als jou kop niemeer zofeel werk. Werk jou instink feel meer!
   Lieve Muzette dank jou wel van jou erfaring en het geef mij hart meer rust. Jij krijg mij likwitsnek met mij tringeltrangelmuusiekje dan kan jij nog meer geniete. En jou vrouw mevrouw Skullarie gurl mag het ook hoore en het is ook van mij vrouw en zij zeg, dank wel,

   Loesje

 9. Lieve Loesje op Loesjes-dag, dat zijn wel spannende letters vandaag die je voor ons hebt gemaakt. Want met je vrouw voor de laatste dag uit huis om de tonijn te verdienen en daarna altijd thuis is best een beetje spannend. Hoe zou dat gaan?

  Maar ook leuk en fijn voor je vrouw. Dat ze meer tijd heeft om zelf te verzinnen om te gaan doen. Als het vandaag de laatste dag was dan zal er vast iets van afscheid zijn geweest. Met een lach en een traan. Want zo een dag gaat vaak met beetje gemengde gevoelens gepaard.
  Jou kennende ga je vanavond ekstra kopjes geven aan je vrouw zodat ze steun heeft en een beetje troost. Want loslaten in welke vorm dan ook, vraagt om lieve aandacht.

  En dan? Ja dan moeten jullie wennen he? Je vrouw, en jij en Opaa en Zusje. Dan begint een ander leven Saamen voor altijd. De eerste dagen is het vast even vreemd. Met het hoefijzer van geluk erbij, komt het vast wel goed.
  En, fijn dat je vrouw nu meer tijd heeft om je als het nodig is, rustig te helpen met de Hoedjesshow. Dat lijkt met een mooie situazie.

  Muppet en Minoes (maar ook Snoet) waren niet anders gewend dan altijd Saame. Wij deden allemaal ons eigen gang en ons eigen ding, maar toch Saame met kopjes en knuffels. Het voelde veilig en vertrouwd en gezellig.

  En nou ga ik je frau ermee feliciteren dat ze aan haar nieuwe levensfase gaat beginnen, met jou, Opaa en Zusje. En ik wens jullie allemaal heel, heel veel geluk en gesonde tijd. Met veel Saame en op je eigen. Met een aai knuffel voor jou erbij, maria ❀

  1. Lieve mevrouw Maria,

   van mij vrouw moet ik zegge, dank wel van zofeel liefe woorde en zij zeg. Loes mevrouw Maria heb gelijk want assie afscheid neem laat jij ies los. Van mij eigen wis ik zoies nie maar jij leer er wel van. Mij vrouw kwam in onse nacht thuis en zij zeg Loes nu begin onse niewe leefe. Maar ik mog nie meteen op mij vrouw ze kompjuuter want zij zeg Loes, nu is nacht nu ga wij slaape. Selluf had ik al mij heele dag geslaape maar mij vrouw had ze afscheid.
   Vanmorge dee ik spinne teege mij vrouw aan en mij vrouw zeg Loes dit is onse mooise geluk. Saame wakker worre, Saame spinne. Maar mij vrouw kannie spinne want zoies moet zij nog leere.
   Selluf doe ik wel aa-lert zijn want wij moet wenne. Dat is belangrijk en dattie fris blijf in jou kop. Mij vrouw zeg Loes assie goed lees dan lees jij, feel van jou vriendjes zijn alteit Saame of zij heb erfaring. Dan kan jij van elkaar leere.
   Lieve mevrouw Maria hoop dattie weer fijn in u eigen huis ben en dattie nog tjielp tjielp van mooie herinnerdinge. En als Moeder van alle Sterre weet ik, Minoes, Snoet en Muppet zorg foor u en dattie weet zij laat u hart nooit nie alleen,

   Zachte kopjes van mij eigen

   Loesje

 10. Lieve Loesje,

  Wat een ontzettend leuk gelukscadeau heeft je vrouw meegenomen. En dat nog wel voor jullie allemaal. Jullie boffen maar dat je vrouw nu veel vaker met jullie samen zal zijn . Dat is wel zo gezellig, dat weten wij uit ervaring.
  Hier is onze vrouw ook heel vaak thuis en soms zitten wij dan gezellig met ons vijven op de bank. Natuurlijk gaat onze vrouw wel eens een dagje weg. Wij, Cindel, Fenneke en Jillie, zijn daar al heel lang aan gewend. Wij weten zeker dat ze weer terug komt. Maar Ivar houdt daar niet van. Hij staat al achter de voordeur te krijsen wanneer onze vrouw alleen even iets op de post heeft gedaan. Ivar heeft een beetje verlatingsangst, zegt onze vrouw altijd.

  Lieve Loesje, wij wensen jullie een heel gezellige en gelukkige komende tijd toe. Dat moet wel gaan lukken met zo’n hoefijzerpoes in huis. Heel veel zachte kopjes van Cindel, Fenneke, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Fenneke, Jillie, Ivar en mevrouw Marjoke,

   hebbie mij hoefijserpoes gesien? Zij breng geluk zeg mij vrouw want hoefijser breng geluk. Selluf ken ik zoies nie maar als jou vrouw zoies zeg moet jij het geloofe. Het is foor inse niewe leefe en mij vrouw zeg Loes onse niewe leefe is nu. Mij vrouw kom vannacht thuis en zij zeg Loes nu is klaar. Maar selluf ben ik aa-lert want jij moet tog wenne.
   Dank wel dattie jullie erfaring met mij eigen wil deele want hoe meer erfaring hoe meer jij fertrouwe krijg. Mij vrouw zeg ook, zij zeg Loes maar ik ga nog stees onse deur uit. Maar niemeer in onse nacht en niemeer zofeel. Hier vin Zusje zoies ook moeiluk. Zij ga boofe op mij vrouw ligge want zij wil nie dat mij vrouw erges naa toe gaa. En soms is zij ook boos assie onse vrouw mis. Maar assie seeniejorpoes ben dan weet jij meer en hebbie fertrouwe. Maar alteit Saame is mij niewe erfaring maar mij vrouw zeg Loes het kom goed.
   Dank jullie wel van jullie ree-akzie en het is ook naames mij vrouw. Nu ga wij bijkoome…

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

Reacties zijn welkom