Waarom Squishy happy is in een draagbuidel

   Hoi Squishy! De vijftienjarige poes voelt zich helemaal happy waar ze is: in een draagbuidel, lekker dichtbij haar eigen vrouw.  Squishy had het zelf niet beter kunnen bedenken en dat heeft een reden.

Deze senior poes werd samen met haar zeventienjarige zuster uit een moeilijke situatie gered.  Ze kwamen bij Karyn, die evenwel al verschillende katten had. Maar de oude dames hadden gewoon onderdak nodig, ergens waar ze veilig nog veel ouder konden worden.

Band

Zo gebeurde het. Squishy hechtte zich meteen sterk aan haar nieuwe vrouw. Ze wilde de hele tijd bij haar zijn en geknuffeld worden. Contact. Nabijheid.  Opgetild worden. Karyn vertelde dat Squishy haar door het huis achterna loopt en net zo lang miauwt tot ze aandacht krijgt, en ze trekt zich daarbij niets aan van de andere katten.  Wanneer Karyn geen aandacht geeft, kruipt ze gewoon dichterbij. Het leek er eigenlijk op dat Squishy een vorm van verlatingsangst had.

Buidel

De oude poes negeren kon Karyn niet, maar haar de hele tijd optillen en knuffelen wilde ze niet. Ze had nog andere dingen te doen op een dag. Toen kwam ze op het idee om een draagbuidel te kopen. Zo kon Squishy dichtbij haar zijn, en ze had zelf haar janden vrij.

Effect

En dat bleek een uitstekend idee. Squishy voelt zich tevreden met de voortdurende aanwezigheid van haar mensenmoeder, al moet ze natuurlijk wel regelmatig los om wat te eten of naar de bak te gaan. Karyn kan haar redelijk gemakkelijk dragen, want zo zwaar is Squishy niet.

Dus zo gaat het toe. Squishy slaapt soms ook onder een dekentje, maar meestal wil ze in de draagbuidel. Wanneer ze dan ook nog eens geaaid wordt, gaat ze luid spinnen. Het allerliefste ligt ze in de arm van Karyn te doezelen tot ze in slaap valt.

Ze heeft het getroffen, en haar zuster ook.

(bron: Lovemeow)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *