Waarom kater Bailey zoveel liefde geeft

kater geeft liefde  Daar zit hij, de roodwitte kater Baily. Hij is een senior van dertien jaar, vol levenswijsheid en vooral vol van liefde. Die deelt hij graag uit. Dat heeft een reden.

Toen hij nog maar een kitten was, had hij geen thuis en geen mensen die van hem hielden. Toen ontmoette hij een vrouw en Bailey wist: zij is het. Hij hield haar met zijn kittenpootjes vast zodat ze voelde wat hij wilde.

Thuis

De vrouw, die eigenlijk nog jong en studerend was, nam Bailey mee naar haar studentenhuis. Ze wist dat huisdieren verboden waren, maar ze kon hem niet weerstaan.

Natuurlijk werd het ontdekt. Ze kreeg 1 week om hem een goed thuis te geven.  Maar hij voelde zich niet gelukkig in zijn eerste huis en zo kwam hij uiteindelijk bij de ouders van de vrouw terecht. Zo was hij veilig. En ze konden elkaar gemakkelijk ontmoeten want het was duidelijk dat ze op de een of andere manier bij elkaar hoorden.

Dochter

Jaren later woont Bailey bij de vrouw Zij heeft een dochter, en Bailey is even dol op haar als op zijn vrouw. Het was liefde op het eerste gezicht. Bailey wil bij het meisje zijn als ze slaapt, als ze eet en vooral als ze leest. Dan gaat hij tegen haar hangen en luistert naar haar stem.

Bailey  houdt van aandacht en samenzijn. Hij wil niet alleen zijn.  Dus hij loopt de mensen achterna in de slaapkamer, in de keuken, in de badkamer, overal.

 Toen er een tweede dochter in het gezin kwam, besloot Bailey haar ook zijn liefde te geven. Wanneer zij moet slapen, dan slaapt Bailey mee.

Bezoekers zijn weleens verbaasd over de onuitputtelijke aandacht die de kater voor de meisjes en zijn vrouw heeft. Maar vooral zijn vrouw weet: Bailey geeft de liefde die hij kreeg in duizendvoud terug.

(bron: Lovemeow.com)

2 thoughts on “Waarom kater Bailey zoveel liefde geeft

 1. Hallo Bert,

  Och Bert ik en vrouwtje hebben deze week ook een foto van Bailey gekregen op ons scherm en dan ligt hij ook zo bij dit meisje en is zij hem een boek aan het voorlezen. Ja Bailey is een soort buddy kater, heel goed zorgen voor zijn baasjes en dit is gewoon de dankbaarheid die hij op deze manier terug geeft voor alle liefde en zorg die hij zelf van hen krijgt.

  Zo doen wij dat ook thuis, jij bent ervoor om te zorgen dat vrouwtje op tijd haar pauze en rust neemt en doordat jij in huis bent geef jij haar heel veel Bertjes liefde. Ook door samen te bankhangen en samen te spelen en te knuffelen, jij bent er door dik en dun altijd voor haar, want zij heeft jou uit het dieren hospitaal gehaald en jou een liefdevol huis gegeven waar jij mag zijn wie jij bent, dus ook met je dingen waar jij het moeilijk mee hebt of nog onzeker bent en die je zo langzaamaan kunt laten verdwijnen. Dat is dus hier bij ons ook zo wat vrouwtje en ik samen hebben.
  Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die vinden dat wij domme dieren zijn en die niks kunnen. Nou die moeten dan hun ogen maar eens goed open doen en een voorbeeld nemen aan al die katten, maar honden doen dit ook.

  Zo Bert deze week ga ik aan mijn stukje werken voor het boek, dan hebben vrouwtje en ik meer tijd om er zorg aan te besteden. Voor nu een fijne dag met vrouwtje en ik moet je een knuffel meesturen voor jou van vrouwtje en een poot en kopstoot van je grote vriend Jip.

  1. hoi Jip wat knap dat je weet hoe het heet: een buddy kater. Ja, dat is zo. En ook dat ik op mijn manier voor mijn vrouw zorg,met bankhangen en naar elkaar kijken en gezelligheid. Ik vind nog steeds dingen moeilijk. Maar volgens mij zij ook en daar helpen we elkaar dan mee!! poot van Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *