Kever heeft een mening over stoelen

stoelenForige week kwam mijn man thuis, hij stond in de grote gang en zei tegen mijn vrouw dat hij iets had gevonden, mijn vrouw ging mee de gang op, daar mag ik niet komen omdat dat gefaarlijk is, er is een deur naar de straat en in de gang komen allemaal mensen die ook in dit huis wonen, die wonen niet in ons stukje huis hoor!, maar in de rest van het huis, ik wil ook helemaal niet naar die gang toe, veels te grieselig, maar mijn mensen gaan altijd wel naar de gang als ze naar buiten moeten, en nau waren ze dus naar iets aan het kijken dat mijn man had gevonden, dat was het PUNT dat ik wilde maken.

Bolle

Ik hoorde mijn vrouw roepen dat het geweldig was, en dat ze er heel blij mee was, de deur ging open en ze kwam binnen met iets groots, ik vond het eng en dribbelde snel naar de stoelentuin, daar kwam mijn vrouw ook naar toe, ik ging snel op de stoel van Bolle zitten, en toen kwam ze daar OOK weer naar toe, nau ja!!!, ik ging in de struiken zitten, maar mijn vrouw zei dat ik echt niet bang hoefde te zijn en zette iets neer, ze ging even schuiven met de stoel van Bolle en toen stonden er ineens twee stoelen!, ik ging meteen kijken en snuffelen, mijn vrouw zei dat ik best op de nieuwe stoel mocht zitten, dat durfde ik nog niet zo goed, daarom tilde ze me foorsichtig op en zette me op de stoel, zooo heee het is een perfekte stoel!, hij is echt PUNTgaaf!

Stoelen

De nieuwe stoel is groter dan die van Bolle, die was eigenlijk een beetje te klein voor mij, en op deze nieuwe zit nog allemaal spul om aan te krabben, de stoel van Bolle is een beetje kapoo gegaan omdat ik er altijd aan krabbel, en ook doordat hij al die tijd buiten heeft gestaan, mijn vrouw vertelde me dat Popje, Beer, Molly en Bolle in de tuin altijd stoelen kregen die op straat stonden, omdat ze weg gegooid worden, dat is toch jammer?, mijn stoel stond ook aan de straat, maar nau is hij van mij!, ik ben er heel blij mee en ik lig er graag op, en ik heb er al een paar keer aan gekrabd met de PUNTjes van mijn naagels.

In het gras

stoelenMijn vrouw vond het een beetje moeilijk, maar ook mooi, ze zei dat die stoelen laten zien dat Bolle in het ferleden is en ik in de toekomst, maar ze was ook blij, want ze zei dat het ferleden en de toekomst elkaar ergens raken, en dat is in het NU, en toen ging ze balletjes voor me gooien en ik ging ze vangen, na een mienuut had ik geen komzentraatsie meer en ging ik het gras vangen, mijn vrouw moest lachen en zei O Keef toch, en toen gaven we elkaar een kattenkusje, dan doe je het PUNTje van je neus tegen elkaar aan.

Ik wil mevrouw Mia en Muzette heeeeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes sturen!, en ik blijf tetteren voor vreede!!

28 thoughts on “Kever heeft een mening over stoelen

 1. Hoi Kever, wat geweldig dat je man zo’n mooie stoel voor je vond. Zomaar op straat! Echt, mensen weten niet wat ze weggooien. En jij bent een stoere om zomaar op een onbekende stoel te gaan zitten.
  Hier schijnt de zon al. Sam en ik liggen nog in bed. Traditie op zondag. Sam heeft al ontbeten, ik drink nog een kopje koffie en dan beginnen we aan de dag.
  Wat ik nog wil zeggen Keverbaas is dat ik erg geniet van je letters over je huis en je tuin. Hoezeer ik je als filosoof ook waardeer; ik hoop dat er nog veel volgen.
  Onder je nieuwe stoel heeft Sam snekkies voor je neergelegd. Zij stuurt je kopjes en ik een aai.
  Fijne zondag voor jou en je mensen.
  Kim en Sam
  PS Misschien kun je nog wat met de vlinders dansen.

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam, ik snap er niks van dat die stoel zomaar weggegooid werd, gelukkig maar dat mijn man hem heeft gevonden, nau is het mijn stoel geworden!, ik zit er elke dag op, en soms ga ik liggen en dan maak ik mezelf zooo lang dat ik over allebei de stoelen lig, wat beginnen jullie de zondag gesellig, zo met zijn tweetjes, ik hoop dat de rest van jullie dag net zo fijn wordt!, zooo heee en dankuwel voor de kompliementen, ik word er een beetje trots van, maar ook een beetje ferleegen, dus ik ga maar snel mijn snekkies eten, dankjewel Sam, ze zijn heerlijk!, lieve mevrouw Kim en lieve Sam, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor Sam allemaal snekkies door het huis gestrooid, en voor u heb ik nasi rames gemaakt voor vanafond, het staat in de keuken!!

 2. Hoi Kever,

  Wat leuk dat je er een nieuwe stoel bij hebt gekregen, nu kan je ook op de grotere stoel gaan liggen.
  Snap jou vrouw wel, want de oude stoel heeft zoveel herinneringen aan Bolle dat het best even moeilijk is als er een nieuwe stoel er bij komt.
  Maar de stoel van Bolle zal vast blijven staan, zodat de herinnering voor altijd zal blijven.

  Hoe doe je dat precies gras vangen, dat ken ik helemaal niet hoor.
  Ik vang wel eens een balletje die mijn baasje in de gang gooit, maar dat is ook alles hihihi.

  Heb voor jou op je nieuwe stoel lekkere snecks neergelegd, en voor je mensen heb ik koffie en thee klaar gezet in de keuken, en daar hoort natuurlijk ook een lekkere smikkel smakkel ontbijtje bij.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, op de nieuwe stoel pas ik presies!, het is een hele fijne stoel, en de stoel van Bolle blijft ernaast staan, tot hij echt helemaal kapoo is, ook al is dat een beetje moeilijk, zooo heee Tommy ik vind het juist weer knap dat jij balletjes kan vangen, dat lukt mij niet!, ze zijn zo klein en zo snel, weet je hoe ik het gras vang?, eerst ga ik over het gras rennen, en dan laat ik me ineens op mijn zij vallen, of ik neem ineens een sprong, en dan sla ik keihard met mijn poten op het gras, en ik trap er tegen en ik bijt er in, en HEBBES!, dankjewel voor de heerlijke sneks, en mijn mensen roepen met volle mond (nau ja!!) Dankjewel Tommy, het ontbijt is heerlijk!, lieve Tommy ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en spesjaal voor jau heb ik snekkies naast je mand neergelegd, en voor je mensen heb ik tosties gemaakt, en fers fruchtensap!!

   1. Hoi Kever,

    Wat lekkerrrrrrrr en mijn mensne zeggen dank je wel voor de tosti’s en verse fruchtensap.

    Pootje van Tommy!

    1. Zondag is een dag om lekker te snekken, vind ik!, pootjes en heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes terug!!

 3. Hajooooooooo poomsie.

  Ikke wau fwaag fjietjes met maajonesse en bittewe balle en een fjiekjedel speesjaal. Sjo… dan weet uwes dat hihihihi.
  Oooooooh kweeg uwes een stoel waar uwes in pas? Ikke hep een wekkere stjantstoel die fanne ooma katrien was weest. Ikke slaap daar gwaag in hihihihi. Ikke hep ook een mant maar die is me eigewuk te kwein. Me poote falle er uit hihihihihihi. Maar tog slaapt ie wekker.
  Uwes frauw kan oomie bolle se stoel tog gewoon laate staan? Dan kun uwes het wat langer sloope. Wor die aween maar mooierderderder fan. Eg!!!
  Sssssst er ligge snekkies in hut gwas. Hihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee lieve grote zwarte panter siejemees van alweer DRIE jaren!!!, hoe foel je je nau?, merk je dat je ineens veel groter bent geworden?, jij hebt toch de mooie stoel met bloemen van Ooma Katrientje?, vandaag kan je daar vast weer lekker in slapen want er is zon!, dat je poote uit je mand fallen geeft niks toch?, dat heb ik ook vaak, mijn vrouw zegt dat dat komt omdat wij de paarden onder de katten zijn, geen iedee wat ze daarmee bedoelt, dankjewel voor de snekkies, ik heb ze al gefonden en ga ze zometeen eten, maar eerst maak ik jauw bestelling, mijn vrouw moest erg lachen, ze zat stiekum weer mee te lezen!, de frietjes zitten in de frietuur, en daarna gaan de krooketjes en de friekedel, wil je mopstert bij de bittere ballen?, heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen van je poomsie!!

   1. Ooooooh sat uwes frauw mee te leese? Mefrauw keefert!!!! TAUWT!!!
    Gwaag mopstert er bij ja. En uitjes op me fjiekjedel hihihihi

    1. Erg hè, dat mijn vrouw meeleest?, het is een blog voor KATTEN!!!, ik heb de frietjes majjonesse en bittere ballen met mopstert en friekedellen spesjaal met uitjes in een papieren zak gedaan en bij de balkondeur gezet, ga maar snel eten dan is het het lekkerst!!

 4. hallo lieve Kever op Kever-Zondag. Wat een geweldige vondst van je man meneer. Een prachtige stoel en wat kun je er fijn op zitten of liggen of zit-liggen. Ik heb genoten van je foto’s op de blog.

  Nu heb je een eigen stoel, naast de stoel van Bolle. Daar kan misschien nog een plantje op wonen? Zomaar voor de gezelligheid, dat is vast niet te zwaar of te groot voor de stoel en zo kan die er toch nog een beetje bij blijven.

  Mooie uitspraak van het verleden, de toekomst en het nu. Laten we vooral in het nu genieten van het gras en de balletjes. En van elkaar en samen.

  prrr prrrr van Muppet vanachter haar kastje en ze legt een snekkie onder de nieuwe stoel, maar ook iets onder de stoel van Bolle, prrr prrr. En liefs van mij, tis ook voor je mensen, maria

  1. Lieve mevrouw Maria en lieve Muppet, o dat vind ik mooi: Kever-Zondag, en welke dag heeft Muppet dan, of heeft ze alle dagen?, ja natuurlijk!, wat een mooie stoel heb ik gekregen hè?, hij is echt presies groot genoeg voor mij, maar soms maak ik me heel lang en dan lig ik zo over allebei de stoelen!, de stoel van Bolle blijft nog staan tot hij helemaal kapoo is zegt mijn vrouw, ik kan er nog steeds op zitten en als dat niet meer kan is het een goed iedee om een plantje er op te laten wonen, misschien wel een kattengrasje voor mij, dan kan ik op mijn stoel gras knabbelen, ik hoop dat jullie ook genieten van SAMEN zijn en knuffels en snekkies en zon, en ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn natuurlijk van Kever!!, en ze zijn ook voor jullie meneermens, mijn mensen sturen jullie liefs terug, en dankjewel voor het snekkie Muppet, ik heb het gevonden!, ik heb voor jau een stapeltje snekkies achter je kastje gelegd, en er staat ook een kommetje soep, en ik hoop dat het streepjesbeest nog steeds niet terug is gekomen, maar als het er wel is: niet opeten hoor!, het prikt!!!

 5. Lieve Kever,

  wat fertellie ons eigen nou? Heb jou man jou niewe stoel gefonde? En kwam jou vrouw agter jou eigen aan in jou tuin van Bolle ze landgoed? Oooh ik vinnut spannend. En nu hebbie jou niewe stoel en jij heb heel feel gelijk. Daar moet jij bij stil staan, het is biesonner. Mij vrouw zeg, kijk Loes Kever pas er presies op. Het is zo een mooie footoo want jij lig op jou toekoms. Jou stoel van jou toekoms en het is jou eigen Kever-stoel. Jou man heb het heel feel goed gesien toenie jou stoel zie staan. Hij heb jou stoel herken en mij vrouw zeg, Loes het is knap. Leefe heb zofeel stoele maar jij heb één Bolle stoel en jij heb één Kever-stoel. En jou man heb ze gefonde. Dan bennie wel slim. Daar mag jij trots op zijn. Als Moeder van alle Sterre weet ik, Bolle heb ze hartafdruk foor alteit op ze stoel agter gelaate. Daarom blijf ze stoel alteit mooi en hij sta regt ofereind. Het maak ze Landgoed kompleet Kever, het is ze erfenis van zo een mooie ferleede. Maar nu bennie egt Saame Kever. Jou vrouw zegt het zofeel mooi dat jou ferleede jou toekoms erges raak. Dattie poot aan poot jou mense ze hart ferwarm. Jou stoel heb zofeel geluk gehad Kever want hij heb nu ze thuis. Net als jij van jou eigen. Jij kan het zien op jou footoo. Het is ze metsj!
  Vandaag krijgie allemaal mij fersgebakke zandkoekjes want die kannie saame met jou mense, jou Ooma en Mikkie op-eete in jou tuin. En er is Teee en bruine water en kouwstiks en massepein en ijs van kaaramel. Dan kannie allemaal jou Kever-stoel inwije en Saame zijn,

  Loesje

   1. Mijn vrouw heeft alle ijs al opgefroote!!, niemand anders kon er van proefen!

     1. Jawel, erg hè?!

  1. Lieve Loes, wat heb je machtig mooie letters gemaakt, mijn mensen werden er een beetje emoo van, ik vind het biesonder dat je zegt dat mijn man mijn stoel herkend had, ja zo is het presies, heel lang geleden had mijn vrouw een stoel zien staan op straat en toen dacht ze meteen Die is voor Mol, en Mol vond de stoel geweldig!, toen kwamen er stoelen bij voor Pop en Beer, en zo zijn er altijd stoelen geweest in de tuin, en ze bleven tot ze kapoo waren, omdat Bolle ze hartafdruk heeft achtergelaten op zijn stoel is het moeilijk voor mijn mensen dat de stoel kapoo gaat, maar mijn vrouw zegt Bolle ook ze hartafdruk op hun hart heeft achtergelaten, en daar blijft hij voor altijd staan, en nau heb ik een eigen Keverstoel, naast de Bollestoel, en de stoel heeft ook weer een huis gevonden, ja het is echt een metsj!!, ik heb al mijn poottekening op de stoel gezet, dat de stoel en ik bij elkaar horen, en ook bij de tuin, en bij mijn huis en bij mijn mensen, en bij al mijn lieve vrienden van de blog, en bij Mikkie, het is SAMEN, en dat is het allerfijnste!, zooo heee en die zandkoekjes die zijn lekker!, en het kaaramelijs ook, roept mijn vrouw, het is al helemaal op, nau ja!!!, we gaan SAMEN in de tuin zitten smullen, dankjewel Loes!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en spesjaal voor jau heb ik de frietjes al in het fet, en ben ik nau saatee erbij aan het maken, met pindaasous!!

 6. Hoi Bolle
  Nou zeg dat is wel een hele mooie stoel zeg!!!!!
  Nu kun je kiezen op welke stoel je wil gaan liggen!! Of 1 ligstoel en 1 krabstoel…….wat je wil!!!!
  Wij zeggen geniet ervan!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, mijn vrouw noemt me ook wel eens Bolle! dat gebeurt gewoon af en toe zegt ze, wat een mooie stoel heb ik gekregen hè?, ik zit op allebei de stoelen, soms op de ene en soms op de andere, en ik kan me ook heeeeeeel lang maken en dan lig ik op allebei de stoelen tegelijk!, ik ben echt heel blij met mijn nieuwe stoel!, ik hoop dat jullie vandaag ook lekker veel zon hadden, en er komt nog veeeeeeel meer zon, ik ben er klaar voor!, lieve Moby, Panda, Izzy, Tica, Belle, Dopey, Pippi en Dotje en natuurlijk jullie vrouw, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes en dikke knuffels terug, ze zijn van Kever!!!

 7. Hoi lieve Kever,

  Jou eigen stoel, wat een mooi kado!! Dan kan je nu kiezen waar je gaat liggen. Of over beide stoelen heen, hihi. De stoel van Bolle mag natuurlijk nooit weg, die hoort voor altijd in de tuin. Wij hopen dat je nog heel lang van je eigen stoel mag genieten!!

  Knuffeltjes Binti & Zooka

  PS: hier Binti nog even, ik heb stiekem wat lekkere snoepjes op je nieuwe stoel gelegd. Dat mag Zooka niet weten, anders eet zij ze snel op en ze mag die niet eten. Kopjes Binti

  1. Heee lieve Binti en Zooka, wat gesellig dat jullie er zijn!, mooie stoel heb ik gekregen hè?, als jullie een keertje op besoek komen mogen jullie op de stoelen zitten!, dan ga ik wel op de grond zitten, dat geeft niks, soms lig ik over allebei de stoelen heen, als een heeeeeeeele lange sliert, dat ligt heel fijn, en de stoel van Bolle blijft staan totdat hij helemaal kapoo is!, lieve Binti en Zooka, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn ook voor jullie vrouw, en ze zijn van Kever!!, ik heb snekkies neergelegd die jullie allebei mogen eten, spesjaal voor als je geen steentjes wilt hebben, en PS Binti, ik heb snel de snoepjes opgegeten, dankjewel!!

 8. Lieve Pepeoom Super Kever +. Wat hebsse u een mooie stoel gekregen. En hoe mooi wat u fjouw sjeef het verleden en heden. Het komsse alsijt saampjes. En samen is het aller mooiste woord. Hier hebben we ook onze eigen krabpaal waar we ook in kunsse zitten stoelen en bank die zijn van mijn mensen maar wij zitten en liggen er ook op want het is voor samen. Hoe is het met Mikkie? Hier gaat alles goed en de beebies groeisse goed. Voor u een Mikkie heerlijke milkiesnekkies, joomboter snekkies en kippenuggies met saus. Voor u mensen is er fersse fjuitaartse en de sjagjoom staatse onder u stoel.

  1. Heeeeee daar is mijn allerliefste, allergrootste, allerknapste en allermooiste Pepekind van EEN jaar!!!!, gelukkig maar dat de beebies goed groeien en gesond zijn, dat is helemaal top!, en hoe is het om een grote broer te zijn?, je zegt het presies goed dat SAMEN het mooiste woord is, hebben jullie een hele grote krabpaal?, ik had een krabpaal maar ik vond het een beetje grieselig, nau zit hij weer in een doos, ik vind mijn stoel veel fijner, vandaag heb ik in de tuin gelegen, en Mikkie was er ook de hele dag, het was heel gesellig, en met al die heerlijke snekkies van jau wordt het nog veeeeel geselliger!, mijn mensen zitten te genieten van de ferse fruittaart, ze weten niet dat er slagroom bijzat, want die had ik per ongeluk een beetje opgelikt…, lieve Faalentino ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom Super Kever +, en spesjaal voor jau heb ik een grote kom kittenmelk voor de beebies, het is erg veel en het is belangrijk dat jij eventjes proeft offie lekker is, en ik heb allemaal kittensnekjes door het hele huis gestrooid, dan kunnen jullie allemaal ervan eten, en voor je mensen heb ik een grote aarbeijentaart gemaakt, met fanielje ijs voor erbij!!

 9. Hallo grote vriend Kever,

  Ikke ben van de late, komt vrouwtje is drukjes geweest in de tuin werken en daarna nog werk doen in huis, nu is ze heel moe en wilde al naar bedjeknor gaan. Maar ikke miauwde van kan niet vrouwtje want ik moet nog lees en schrijf doen van Kever.
  Wauw wat heb jij een mooie stoel gekregen miauw, het is een echte Kevertroon. Ja afscheid nemen van iets waar heel veel herinneringen aan zitten is moeilijk, maar ik weet zeker dat de stoel van Bolle nog wel naast jouw stoel mag blijven staan tot het niet meer kan omdat hij te ver stuk is. Geniet van je stoel maar heel veel. Ik heb ook stoelen hierbuiten, maar vrouwtje en ikjes gebruiken ze samen, ze staan in mijn buitenverblijf. Pa en ma mees komen nog iedere dag donsharen van mij halen en ja vrouwtje is eigenlijk ook benieuwd hoe hun nestje eruit ziet. Maar we weten niet precies waar het nestje is en vrouwtje wil niet in de bomen en struiken gaan zoeken, want er zijn vast heel veel nestjes van vogels en die mag je niet storen zegt ze.
  Kever ik heb 2 hele lekkere cupjes van Voske onder jouw nieuwe stoel gelegd, voor jou en Mikki. Lieve groetjes voor jouw mensen van vrouwtje en een grote knuffel op jouw bolletje. Poot en kopje van jou grote vriend Jip.

  1. Heee lieve grote vriend Jip, wat fijn dat je er toch nog bent!, en wat zeg je het mooi van een Kevertroon, dat is heel biesonder denk ik!, de stoel van Bolle blijft gewoon staan, soms zit ik daar nog op en ik krabbel er graag aan, hij blijft tot hij echt helemaal kapoo is, gelukkig zit Bolle in het hart van mijn mensen en daar blijft hij!, wat gesellig dat jullie SAMEN de stoelen gebruiken, zit je ook wel eens op schoot Jip?, o en weet je?, ik heb een kindermeerel in de tuin!, ik vind het keispannend, het is al best een beetje groot kind hoor, het is een meisje zegt mijn vrouw, omdat ze bruin is, ik weet zeker dat jauw beebiemeerels heel groot en mooi worden met al jauw haren om lekker zacht in te liggen, ze hebben het zachtste maatras dat er bestaat!, is de tuin mooi geworden?, en geniet je lekker buiten in je ren?, kijk je wel uit met de zon, dat je niet ziek wordt?, lieve Jip ik vond zomaar twee Voskes cupjes onder mijn stoel, zooo heee die zijn heerlijk!, ik heb er eentje aan Mikkie gegeven en we hebben SAMEN gesmuld, dankjewel!, ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!, en ik heb spesjaal voor jau voor morgen een paar kouwstiks bij je in de ren neergelegd, en voor je vrouw staat er een stuk appeltaart!!!

 10. Hoi vriendje Kever, wat fijn dat je manmeneer zo’n fijne stoel gevonden heeft zeg waar jij nu op kan liggen en ik vind het ook dapper dat je dat meteen al durfde nadat je deze besnuffeld had. Raar dat mensen zo’n goede stoel weg doen zeg maar jij hebt er nu tenminste nog veel plezier van en snap best dat het voor je mensen wat emotioneel is nu hoor. Maar ze zullen heel blij zijn dat jij erop gaat liggen. Dit is echt een heuse stoel voor en van de toekomst nu! Ik vind dat jullie wel een beetje een enge grote gang hebben hoor als je dan snel buiten staat maar vooral dat er ook andere mensen in komen…dat zou ik ook griezelig vinden dus daar kom je inderdaad maar beter niet. Ik heb nu lekkere snoepjes voor je op de nieuwe stoel en erom heen gelegd, lekker smullen maar! Heel veel knuffels van Lucky
  ps, ik krijg vandaag of morgen de fijne ligstoel weer, die staat nu op zolder maar omdat het heel mooi weer is gaan mijn mensen die halen. Ik lig graag ergens op dus een stoel vind ik ook prima. Ben net wel geschrokken want ik liep per ongeluk de computermuis van de tafel maar hij is nog heel en er zit een draadje aan zodat ie niet in de put met de warme plaat kan vallen.

  1. Heee lieve vriend Lucky, wat een mooie stoel heb ik gekregen hè?, meestal ben ik best heel foorsichtig met nieuwe dingen, maar deze stoel was meteen goed!, heb jij je fijne ligstoel al gekregen?, en wat grieselig van die muis die zomaar van taafel viel, hij had wel op je hoofd kunnen vallen, gelukkig maar dat hij aan een draadje vastzit, ik schrik altijd van dingen die vallen, jij ook?, en die gang durf ik niet in hoor!, ik vind het al een beetje spannend als ik door onze deur heen kan horen dat er mensen op de gang zijn, dan let ik altijd goed op dat ze niet bij ons naar binnen komen!, dankjewel voor de lekkere snoepjes, ik ga ze delen met Mikkie, dat is gesellig, en ik hoop dat jij en je hele famielie een heeeeeeeele fijne dag hebben vandaag, dat is al weer jauw dag als ik deze letters maak, hier is heel veel zon en ik hoop bij jau ook!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jullie allemaal, ze zijn van Kever!!, en ik heb allemaal snekkies bovenop het zeil van het zwembad gelegd!!!

Reacties zijn welkom