Kever heeft een mening over de PUNTen aan zijn lijf

lijf

Alle katten op de hele wereld zijn mooi, dat is gewoon zo, elke kat is helemaal perfekt, of je nau jong of aud bent, dik of dun, groot of klein, wit of groen of paars met stippen, je bent altijd presies goed als kat, dat weten mijn mensen ook, toen mijn vrouw op de footoos van asielen zocht naar een kat keek ze dus niet naar kleuren, of hoe een kat eruit zag, alleen maar naar hoe ze keken, toen mijn vrouw mijn footoo zag herkende ze meteen mijn uitdrukking, zo heet dat, ik keek net als Bolle kon kijken, een beetje afwachtend, alsof ik wilde zeggen Wat is nau presies het PUNT?

lijfWitte haar

Toen ik net bij mijn mensen kwam wonen wisten ze alleen dat ik zwart was, met groene ogen en een bolle toet, maar hoe ik er presies uitzag hadden ze nog niet kunnen zien, ze zagen al snel dat ik een helemaal zwart hoofd heb, maar ik heb één witte haar onder mijn kin, die zit rechts onder mijn lip en hij steekt uit, mijn vrouw probeerde een keer hem weg te halen want ze dacht dat het van mijn dekentje was, maar het is MIJN haar en die hoort daar!, mijn oren zijn helemaal kapoo, ze zijn gerafeld van het vechten en lopen niet meer in een PUNT.

In de verf

Mijn lijf is zwart, maar mijn vrouw zegt dat ik een grote witte onderbroek aan heb, op mijn buik, met een beetje krullen lijkt het wel, en ik heb ook een heel klein behaatje aan, kan dat als jongenskater?, ik vind van wel!, mijn mensen noemen het altijd mijn biekienie, ik heb aan mijn voorpoten witte tenen en achter heb ik witte kausen, en ik heb natuurlijk mijn witte bef op mijn borst, maar het allermooiste heb ik voor het laatste bewaard, mijn mensen moeten er elke keer om lachen zo leuk vinden ze het, zelfs de dierendokter was er helemaal van onder de indruk, ze zei dat ze het geweldig vond, wel twee keer!, helemaal aan het einde van mijn staart, die niet zo lang is, heb ik wat wit, alsof ik mijn staart in de verf heb gedipt, zegt mijn man, het is een heel klein wit PUNTje.

lijfKadoo

Weet je wat zo leuk is?, mijn mensen vertelden me dat ik het mooiste kadoo ben dat ze ooit hebben uitgepakt, ze namen iemand mee naar huis die ze helemaal niet kenden, niet van buiten en niet van binnen, maar ze zijn heel blij met mij, en ik ook met mijn mensen hoor!, we hebben elkaar als kadoo gekregen en nau kennen we elkaar van buiten maar ook van binnen, en dat is nog veel belangrijker natuurlijk, want hoe je eruitziet maakt niks uit, je kan heel mooi zijn maar toch niet lief, mijn mensen boffen maar zeggen ze, want ze vinden hun kadoo helemaal top, zooo heee, daar word ik een klein beetje verlegen van, ze zeggen dat ik perfekt van binnen en van buiten ben, net als elke kat, maar er is maar één Kever vinden ze, ja en dat ben ik toevallig, tot in de PUNTjes.

28 thoughts on “Kever heeft een mening over de PUNTen aan zijn lijf

 1. Hallo Super Kever +. Jij bent mooi . Want mooi isse van binnen segge we hier. En jij bensse ook mooi van buiten !. Een biekienie is voor iedereen. Wij doen niet jongens en meisjes maar gemserneutjaal. Een onderbroek is sjoel en niet iesereen hebse dat. Hier hebsse een paar geen onderbroek en segge se jullie hebse blote billen. Nou ja dat is wel priffesse hoors!. Je oren zijn geen punt maar niet iedereen hoefse puntoortjes te hebse. En jij hebse kousen Sjoelll. Dulce heeft 1 kous aan de binnenkant van haar pootje achter. En een wit puntje dat is heel mooi. Kjullies die hebben wij behalve Amber die heeft geen krullen maar als er beebies komen kjijgen die wel kjullies. Isse omdat Jiekkie kjullies doorgeefse. Onsse kjullies sjijn we suinig op en er sjijn mensen die denken dat ik wij kjulspelsse gebjuikse. Nee dat doen wij niet . Jiekkie neemt soms wel sjijn kjultang mee omdat hij ijssel is, en alleen als hij gaat logeertjes. Jou mensen hebse gelijk wij sjijn de mooisse kado waar je suinig op bensse. En se fulsse je hart met warmte eten en liefde. Dat kunsse je nooit genoeg krijgen. Lieve Super Kever + wil jij aan je mensen segge dat wij ook een mooi kado hebse gekregen. Het boek van Bolle. Hier willen ze geen sterren geefse maar seggen se het boek is een 10 +. Wij wensen jullie allemaal een mooie paashaas toe, en Super Kever + goed soekjes want we hebse oferal iets verstopt en ook voor je mensen. Maar voor je mensen ligt het op tafel. Ze hoefjes niet te weten dat de meeste foor jou zijn. Een mega kjuffels van ons allemaal maar de grootste zijn van Amber Dulce Kyana en Jiekkie.

  1. Hoi lieve allemaal, gelukkig maar dat jullie ook vinden dat iedereen een biekienie kan dragen!, gemberneutraal is goed vind ik, want iedereen mag zijn wattie wil, of je nau een jongen of een meisje of wat dan ook bent, en je mag ook in je blote billen lopen als kat vind ik, ik heb liever niet dat mijn mensen dat doen hoor, ik zau ook graag krullen willen, net als jullie, moet ik dan krulspelden doen? of een krultang, net als Jiekie?, het is wel super dat jullie zomaar van jezelf krullen hebben, dat is biesonder, maar bij jullie thuis is Amber dan weer biesonder omdag ze GEEN krullen heeft, zo is iedereen altijd biesonder en altijd mooi!, zooo heee en dankjulliewel voor de lieve woorden over het boek van Bolle!, en dan ook nog snekkies verstopt, dat is helemaal top,ik ben goed aan het zoeken en ik heb er al eentje gevonden, het is een leuk spel!, ik wens jullie ook fijne paashaasdagen, en ik stuur heeeeeel veeel lieve kopjes aan jullie allemaal, en ik heb voor paassnekkies achter mijn oren en wangen verstopt, en voor jullie vrouw liggen er sjookoolaade-eitjes door het huis verstopt, en spesjaal voor Amber, Dulce, Jiekie en Kyana!, stuur ik een suuuuupergrote knuffel, van Kever!!!

    1. Dankjulliewel voor de tip, dat ga ik mijn vrouw vragen of ze dat bij mij wil doen, zij kan dat!! Voor paashaasmaandag ga ik dat doen!! knuffels van mij!!

 2. Hoi liefe Kever, fijne paase! Jij bent kei mooi zoals je bent. Kever is Kever en Kever is purfect. Dat vind ik. En je hebt gelijk, iedereen is purfect zoals die is. Ik ben blij dat je bij je mensen woont Kever want nou zijn wij vrienden geworden en anders kende ik jou misschien niet eens. Gelukkig ben je er en je bent kei mooi. Ik heb een snek verstopt, het is paase, ik vertel niet waar ik het heb verstopt, veel plezier met zoeken. Liefs, je brammie

  1. Heeee lieve Brammievriend!, zooo heee stel je voor dat ik niet bij mijn mensen zau wonen en jij niet bij je vrouw, hoe zauden we elkaar dan moeten vinden?, gelukkig maar dat we nau vrienden zijn en van elkaar weten waar we zijn!! ik vind jau ook keimooi Bram, je bent nog mooier en liever dan purfect, dat kan echt hoor!, ik ben al aan het snuffelen naar mijn sneks en ik heb er eentje gevonden en opgesmuld, dankjewel Bram!, ik heb voor jau en je famielie snekkies in de tuin verstopt, net als de paashaas dat doet, maar de lekkerste ligt bij de poort, dan weet je dat vast!, lieve Brammie ik stuur heeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels aan jau en Mila en Toby en Trudy en je vrouw, en ik denk aan jullie omdat het moeilijk is nau met Trudy, je vriend Kever!!!

   1. Liefe Kever, dank je wel voor de snek! Hij is lekker. Ik heb Mila al in de tuin gezet, die is kei goed met sneks zoeken. Fandaag zag ze de paashaas in ze tuin!! We doen de sneks deele met Trudy. Het komt goed Kever, ze weet dat wij hier zijn en dat al onze vrienden in regenboogland daar zijn en ze is nooit alleen. In je schaaltje vind je een soepje. Fijne paase liefe Kever en mensen van Bram

    1. Zooo heee zagen jullie de paashaas?!, fijn dat Mila zo goed kan zoeken maar ik heb ze niet heel moeilijk verstopt hoor anders is het niet leuk, en de paashaas legt ze vaak vlakbij elkaar zegt mijn vrouw, die heeft vroeger ook de paashaas een paar keer gezien, lief dat jullie delen met Trudy, en ik ben zo blij dat ze nooit alleen is, er zijn altijd vrienden voor haar, en iedereen doet aan haar denken en haar kopjes sturen, ik vond het soepje heerlijk Bram, dankjewel, ik heb nog spesjaal voor jau een snek onder je dekentje verstopt, omdat je zo een liefe vriend bent, en mijn mensen wensen jullie ook fijne paase, en ik ook!!!

 3. Hajoooo poomsie.

  Uwes ben sowals uwes ben hihihi. Ikke ben beina hewemaal swart, op 1 kwein flekkie oppe me bors na. Maar heeeeel afentoetje heppik een wit haartje op me kop. Nau sit er toefallig 1 naas me neus. Eers denk frauw dat ik fies ben en feeg se me sjoon. Maar se stop gewijk as se siet datte hut een haartje is. Hette was een swarte dag foor mij toen ik me enigse withij stont ook alle kante op. Sjoms oppesij… sjoms reg naar beneete hihihi.
  te snorhaar furrloor. Sjo erg, want die snorhaar stont me so gwappig sei frauw. Mij frauw seg datte swarte katte de mooise sijn fannewege onse glanz. Maar se wil wel datte me mannetietjes wegmoete. Naufanmeja!!!
  Poomsie… er isse stjaks een paashoedjesmoidesjow. Bij me mamsie!!! Omme elluf uurtjes.
  Pssssst… er lig een eistikkie naas me taart hihihi.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Hoi lieve grotejongenssiemees die ook zwarte panter is, wat leuk dat jij soms ook een witten haar aan je gezicht hebt!, Bolle heeft me verteld dat jij vroeger een witte snorhaar had en dat dat prachtigmooi stond!, ik heb allemaal zwarte snorharen en een witte lijkt me biesonder, wie weet krijgen we er allebei nog wel eens eentje!, en als we er geen krijgen zijn we ook prima, zegt mijn vrouw, dat vind ik ook en ik vind je menboeps ook prima want ze horen bij jau, ik heb een beetje een grote buik met een grote onderbroek er overheen, en ik wil dat graag zo hauden!, ik ga meteen even kijken bij je mamsie naar de paashoedjesmodesjoow, ik ben heel benieuwd, dank je wel voor de tip!, was je op je balkon vandaag?, ik was even in de tuin maar ik vond het een beetje te kaud, lieve Door hele fijne paashaasdagen gewenst, ook voor je mensen, en ik heb het stikkie gevonden en opgesmikkeld, en ik heb voor jau paastoktoksnekkies achter mijn wangen verstopt, ze zijn van je poomsie Kever!!!

 4. Hoi mooie knappe kater Kever, jij bent precies goed zoals je bent. Niks aan veranderen hoor.
  Omze vrouw vindt ons ook allemaal superknap en toen ze ons ging halen keek ze ook, net als jou mensen, naar hoe we keken en niet naar wat voor kleur we hadden. Alleen wilde ze ooit nog eens een rode kater hebben, omdat ze die als kind had gehad, hij heette Binkie en was superlief. En nu hebben we een rode kater, namelijk Bjarne, die onze vrouw puur per toeval tegenkwam. 2 van ons hebben een zichtbare handicap, namelijk maar 1 oogje, en bij Juultje is ook nog eens een stukje van haar staartje af. Maar onze vrouw vindt dat niet erg, want schoonheid zit van binnen zegt ze. Lieve Kever, je bent werkelijk met je kontje in een gouden mandje gevallen hoor. Jij boft met zulke lieve mensen en zij boffen met een super lieve knappe Kever. Geniet maar fijn van de paasdagen. En sssttt wij hebben kauwstikkies en likwid snekkies verstopt. Kijk maar eens bij je schaapje.
  Dikke paas knuffies van Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje.

  1. Hoi lieve bende van ZES!, ik heb footoos van jullie gezien en jullie zijn allemaal superknap, en van de blog ken ik jullie van binnen en daar zijn jullie ook prachtig, hoe je van binnen bent is veel belangrijker dan hoe je van buiten bent, en mijn vrouw zegt vaak dat ze nog nooit een lelijke kat heeft gezien, o Juultje, hoe komt het dat er een stukje van je staartje af is?, dat is vast heel biesonder!, mijn mensen moesten in het begin een beetje wennen aan de staart van Bolle, die was veeeeel korter dan die van Pop, Beer en Mol, maar ze zijn er al lang aan gewend natuurlijk, en mijn staart is net zo!, als ik mijn staart naar mijn buik doe komt hij net op mijn buik, dat zie je op de bovenste footoo, die witte stip is het puntje van mijn staart, hoe is het met jullie?, ik denk aan jullie want jullie zijn gewend dat Bas er is, en dan moet je wennen als hij er niet is, vooral Oliver denk ik, daarom stuur ik jullie ekstra veel knuffies!, zooo heee en ik vond allerlei lekkers onder mijn schaapje, dankjulliewel!, lieve Bjarne, Kruimel, Bikkel, Oliver en Juultje ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve zachte kopjes, ze zijn natuurlijk ook voor jullie vrouw, en spesjaal voor jullie heb ik paassnekkies achter mijn wangen verstopt, ze zijn van Kever!!

   1. Hoi Kever, toen Juultje gevonden werd, had ze behalve letsel aan haar oogje ook een kapotte staart, vandaar dat er een stuk af is. Ze heeft nu een heel lief kort staartje.
    Oliver moet nog steeds wennen dat Bas er niet meer is, net als wij allemaal, Kruimel gaat nu vaak bij hem liggen om hem te troosten en vanmiddag lag Bjarne bij Oliver in een mandje. Ze helpen we elkaar en ook onze vrouw als ze verdrietig is. Sst er liggen nog een paar snekkies onder je schaapje. Sst.
    Knuffies van ons allemaal

    1. O Juultje, dan ben je echt heel erg biesonder, het staat vast heel lief!, ik snap dat jullie nog moeten wennen, vooral Oliver, en ik vind het helemaal top dat je vaak bij hem gaat liggen Kruimel!, en nau ook Bjarne, zie je wel dat jullie mooi van binnen en van buiten zijn?, fijn dat jullie elkaar troosten en ook jullie vrouw, dan ben je echt SAMEN!, dankjulliewel voor de snekkies, ik ben er snel bovenop gaan liggen en ik smul ze vannacht op, heeeeeel veel knuffies terug voor jullie allemaal, lieve bende van ZES en mevrouw bende!!!

 5. Hallo grote vriend RaceKever,

  Ik vind dat jij een hele mooie Kever bent met een prachtige bontjas aan. Maar het is wat jij miauwt, het maakt niks uit want het allermooiste van jou en iedereen of je nu dier of mens bent zit binnen.
  Vrouwtje heeft ook veel lieverds uit het asiel gehaald en een super veilig en liefdevol huisje gegeven, Toen vrouwtje een laptop had gekocht en ze weer na het inslapen van een lieverd een nieuw maatje ging zoeken, kwam ze op de site van een asiel en daar ging ze goed kijken. Maar vrouwtje had van tevoren heel goed nagedacht over een lieverd. Ze wilde zo graag poezels nemen die niemand wilde en er lang woonde en een reuze rugzak hadden. Maakte niet uit of ze een juweel van een jasje hadden en als ze een handicap hadden was dat geen probleem.
  Jij hebt een prachtige jas en nou snapper ik waar die punt vandaan komt waar jij vaak over schrijft, dat is de witte punt aan je zwiepstaart.
  Maar Kever ik moet nu stoppen van vrouwtje, ze moet met de auto weg, ze gaat op iemand de poesjes passen de hele middag, Hun vrouwtje is voor een paar dagen weg. Het zijn vrouwtjes oppas poesjes en ik vind het helemaal niet erg hoor, als ze thuis komt ben ik goed uitgerust van dutjes doen en heeft vrouwtje nog heel veel knufjes voor mij.
  Jij met vrouw en man samen een fijne Paas en geen chocolade snoepen hoor, jij krijgt vast een heerlijk snekkie. Knuffel van vrouwtje en poot en kopje van je grote racevriend Jip

  1. Hoi lieve grote Formulevriend Jip, je hebt helemaal gelijk dat het allermooiste binnen in je zit, en dat kan je helemaal niet zien van buiten!, maar ik vind ook dat als je van binnen mooi bent je ook van buiten mooi bent, jij bent ook van binnen en van buiten mooi en biesonder Jip!, gelukkig maar dat jauw vrouw ook niet naar de buitenkant kijkt, want ik lees wel eens dat zwarte katten het langste blijven zitten in het asiel, en dan zwartwitte katten, dat is toch raar?, waarom is een zwarte kat of een zwartwitte kat niet goed, dat snap ik niet, en mijn mensen ook niet gelukkig!, het witte PUNTje aan mijn staart kan je op de bovenste footoo zien, bij mijn voeten, ik heb niet zo een lange staart maar wel met een PUNT, ga je aan je vrouw snuffelen als ze bij de oppaspoesjes is geweest?, mijn man was gisteren bij een hond geweest, toen moest ik heel goed aan hem snuffelen, want hij rook heel anders dan anders en toch was het mijn man!, ben je vandaag in je ren geweest?, ik was vanochtend in de tuin en toen vond ik het te kaud maar ik ben net buiten geweest en toen was er zon, dat is fijn vind ik, ik heb ook al gereest vandaag!, lieve Jip, ga maar goed met je vrouw knuffelen als ze er weer is, ik stuur jullie heeeeeel veel lieve kopjes en ik hoop dat jullie fijne paashaasdagen hebben, en mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes voor jullie samen, en ik heb voor jau en je vrouw een paaseitje achter mijn wangen verstopt, het is van Kever!!!

 6. Jullie boffen met elkaar ♥️ Tjilla is ook zwart met wit maar zij heeft een hele lange staart zonder wit. Een wit puntje is wel echt mooi en bijzonder. Zal ik eens wat vertellen? Toen Tjilla ineens alleen was met het mensenmeisje, omdat Tjarlie en Tjuna naar de hemel moesten, zocht ze een vriendje of vriendinnetje voor Tjilla. Tjilla is geen alleen-zijn-kat. Een vriendin van het mensenmeisje zag mij op de computer en stuurde mijn foto enzo zodat ze kon kijken. Het mensenmeisje vond mij schattig en is meteen gaan bellen naar het huis met alle poesjes. Daarna moest ze bellen naar mijn pleegmoeder om mij te mogen zien. Ze werd dus 2 x gekeurd maar alles was ok, dus ze mocht mij adopteren. Toen heeft die vriendin met haar vriend mij kado gedaan. Dus ik ben ook een kadootje en we zijn ook heel blij met elkaar. Wij allemaal hopen dat wij en jullie nog heel lang samenzijn 💋

  1. Hoi lieve Tjessi, zooo heee wat leuk dat jij ook een kadoo bent geweest!, en ik snap heel goed dat je mensenmeisje jauw footoo schattig vond en heel blij met je was, en jij vast ook met je mensenmeisje! en toen kwam Tjaiia er ook nog bij, en nu zijn jullie de drie Ttjes, drie knappe en lieve en dappere dames, dat is heel mooi, ik ben maar één K, maar met een witte PUNT!, zo is iedereen spesjaal en uuniek en mooi, doen jullie mee met de Hoedjessjoow van Loes en Door?, dan kunnen we met zijn allen ook naar Tjarlie en Tjuna zwaaien!, ik hoop ook dat ik nog heel lang gelukkig ben met mijn mensen, maar ik hoop dat jullie nog heeeeel gelukkig zijn met zijn viertjes, zullen we dat met zijn allen proberen?, dan moet het lukken denk ik! lieve Tjessi ik stuur jau en Tjaiia en Tjilla en jullie mensenmeisje heeeeeel veel lieve kopjes, en spesjaal voor jau heb ik een kattenpaasei achter mijn wang verstopt, want ik wens je fijne paashaasdagen!m het is van Kever!!!

 7. Lieve Kever, je hebt weer mooi geschreven. Je bent een hele mooie kater met een mooie bontjas en een grappig wit puntje aan je staart. Ik ben het helemaal met je eens, alle katten zijn even mooi, mijn Floortje is helemaal grijs. Vind ik ook leuk. Ik ben zo blij voor jou lieve Kever dat je zulke fijne baasjes hebt, dat jullie mekaar helemaal kennen en begrijpen, en van elkaar houden, dat is toch het allermooiste. Samen is heel fijn. Liefe Kever Floortje en ik wensen jou en jouw baasjes een fijn paasweekend met heel veel knuffels. Floortje stuurt jou een kopje met hazelnootkrem van de paastaart en ik een zachte paasknuffel.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, ik word een klein beetje verlegen dat jullie me een mooie kater vinden, maar ook heel blij natuurlijk!, en ik heb footoos van Floortje gezien op de feesboek van Bertje en ze is een prachtige grijze dame, ik vind grijs heel biesonder, het staat sjiek, iedere kat is spesjaal op zijn of haar eigen manier, en mensen ook zegt mijn vrouw, dat zau best kunnen maar daar weet ik minder van want ik ken niet zoveel mensen, maar ik denk wel dat het klopt hoor!, en SAMEN is zeker het allerfijnst, ik ben zo blij met mijn mensen en mijn vrienden en vriendinnen van de blog! ik wens jullie met zijn drietjes hele fijne paashaasdagen, oo en ik rook zoiets lekkers, het was hazelnootkrem, ik heb het helemaal opgelikt het was heerlijk! dankjewel Floortje, ik heb een paassnek voor jau achter mijn wang verstopt en voor mevrouw Ina en uw manmeneer een paasbon-bon, en ik stuur heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!

 8. Lieve Kever,

  hier ben ik van mij eigen, Loesje. En tegnies heb ook paase want hij heb onse ferbinning ferstop. Toen moes wij zoeke maar mij vrouw zeg Loes geduld is jou schoone zaak. Nu kan ik mij ree-akzie geefe op jou mooie letters van jou verhaal ofer assie punte heb aan jou lijf. Eers wil ik zegge, Kever jij ben zo een knappe katerman en assie seeniejorpoes ben en jij heb verkering dan hebbie daar wel jou oog foor. Jou punte aan jou lijf zitte goed maar jou mooise punt is jou Keverhart. Jij kan nog zofeel mooie punte hebbe op jou kop of in jou vagt, assie jou hart nie ferwen ga het nooit iets worre. Jou hart straal naar al jou mooie punte in jou vagt Kever. Mij erfaring is nu ik jou eigen beeter leer kennen, jij ben een mooie katerman en jou hart ik puntgaaf.
  Selluf heb ik mij kleine oortjes, mij korte pootjes, mij zachte vagt, mij bek zonner mij tande, maar ik heb ook mij heele, groote buik. In mij buik zit mij hart, assie zofeel gefoelig ben Kever moet jij jou hart veilig in jou buik ferstoppe. Dan kan jou dokter er nie bij, dat is belangrijk.
  Jij heb zofeel gelijk, al onse vriendjes zijn mooi. Iedereen is mooi van ze eigen. Het ga nie om jou kleur of om jou vagt, belangrijk is jou gewicht.
  Mij vrouw roep nu heel hard, nie jou gewicht Loes, jou hart….! Assie mij eigen ken dan weet jij, jou gewicht is alleen maar groot assie jou groote hart in jou buik heb. Naast mij garnaaale en mij tonijn. Zo is het wel Kever en met jou groote hart kan jij straale. Maar assie niks nie te eete krijg bennie wel gauw uitgestraal. Daarom krijgie vandaag mij paasei van kouwstik Kever. En foor jou mense heb ik mij Paaseitaart met kaaramel en adfokaat. En het is ook foor Ooma en zij krijg mij speesiejaale adfokaatje met slagroom erbij. Want assie Paase heb mag zij mij heele fles,

  Loesje

  1. Lieve Loes, waar moeit tegnies zich toch steeds mee?, gelukkig dat je toch een ree-akzie kan geven!, zooo heee wat een boel kompliementen krijg ik vandaag, mijn vrouw zegt O, o als je maar niet naast je pootjes gaat lopen, nau ja daar snap ik niks van, dat kan toch helemaal niet?, maar jij hebt wel het allerbeste PUNT gegeven, dat het niet erom gaat hoe je haren zijn, of dat je misschien maar drie pootjes hebt, of oren die kapoo zijn, maar om je gewigt!, ik heb het gelezen Loes en je hebt helemaal gelijk, als je lief bent heb je een groot hart en dan kan je buik ook groot zijn, sommige katten hoeven dat niet te hebben, dat is waar, je hebt ook katten die een heel groot hart hebben en een kleine buik, maar het kan ook dat je buik er groot van wordt, dat heb jij en ik denk dat ik dat ook heb, ik weet wel dat mijn hart eerst klein en leeg en bang was, toen ik op straat was, en nau ik mijn mensen heb ontmoet wordt mijn hart steeds voller en mijn buik steeds groter, dat kan geen toefal zijn toch?, ik ga het niet aan mijn dokter vragen hoor, want die zegt vast weer iets heel anders, maar gelukkig dat jij me uitgelegd hebt hoe het zit, ik ga het straks aan mijn mensen laten lezen maar die zitten nau aan de taart, mijn vrouw hoorde kaaramel en rende meteen naar de taart toe!!, lieve Loes ik stuur heeeeeel veel lieve kopjes naar jau en je famielie en ik heb spesjaal voor paashaasdagen gevulde eitjes gemaakt, met maajoonesse, er zijn er genoeg voor jullie allevier, ze zijn van Kever!!!

 9. Lieve Kever,
  Onze vrouw heeft ook niet naar onze kleur gekeken toen ze ons kwam halen
  Ze zegt altijd “er was gewoon een klik toen ik jullie zag”
  Panda zag ze op een foto en toen riep ze meteen “die hoort bij mij”!!!
  En natuurlijk wisten wij ook meteen dat we met haar mee wilden toen we haar zagen.

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, zooo heee dat vind ik mooi gezegd, dat jullie vrouw zegt dat er een klik was, ja is het zeggen mijn mensen, zo is het presies!, en dat zit van binnen, dat kwn je niet eens goed uitleggen, maar je kijkt iemand in de ogen zeggen ze en dan weet je het, toen mijn mensen in het asiel kwamen zagen ze alleen maar een zwarte vlek onder de kooien, en dat was ik!, ze konden me aaien als ze op hun buik gingen liggen, maar ik deed wel steeds verschuiven, toen had mijn man een kouwstik uit het zakje gedaan en hij dacht dat ik er een hapje van zau nemen, maar ik trok hem er helemaal uit en verstopte me meteen om hem op te eten, toen zei mijn vrouw dat ze wist dat ik bij hun hoorde, leuk hè?, lieve Panda, Moby, Dopey, Tica, Izzy en Belle, een heeeeeele dikke knuffel van mij terug, ook voor jullie vrouw natuurlijk, en een paassnek erbij, het is van Kever!!!

 10. Lieve Kever.
  Volgens mij ben jij helemaal goed zoals je bent.
  Je bent mooi van binnen en buiten.
  Mijn scullary girl zag mij op een foto en werd pats boem verliefd op mij.En ik woonde op dat moment in Groningen in de opvang en was ruim 4 maanden.Dat mijn ogen slecht waren en mijn rechter achterpoot minder sterk maakte niks uit.En ze was eigenlijk op zoek naar een woef….nou dat ben ik zeker weten niet!!!!
  Mijn zus kwam mee,en heette toen Zusje.Maar alleen omdat ze mijn zus was….Niks mis met die naam,maar het paste niet bij haar karakter.Na een paar uurtjes in huis was het duidelijk,ze was een Sparkle.
  Nou en met Fynn ging het ook zo.Hij kwam ook via via een foto.En mijn scullary girl had een lange lijst met namen.Toen keek ze nog eens en wist dat hij Fynn moest gaan heten en waarom.Fe lijst kon in de prullenbak.En ze is hem op gaan halen.Hij was toen op straat in het zuiden van ons land.En hij koos er zelf voor om mee te gaan.
  Kever,hoe je bent is goed,hoe je eruit ziet is goed.
  Want iedereen mag zijn zoals hij/zij wil zijn.
  Belangrijk is dat je samen bent en samen gelukkig bent.

  Hele fijne Paasdagen met je mensen waarmee je gelukkig bent.
  Ik heb eitjes ,gemaakt van sticks,met verschillende smaken in je tuin verstopt en ook een paar in je huis.
  En zeg even tegen je vrouw dat het boek van Bolle prachtig is.
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Dag lieve vriendin Muzette, zooo heee wat mooi hoe je scullary girl jou en Sparkle en Fynn heeft gevonden en heel ver is gereisd en ook wist hoe jullie in het echt heten, dan hoor je echt bij elkaar!, en je scullary girl heeft helemaal gelijk, het maakt niks uit dat je ogen niet goed zijn en je rechter achterpoot niet zo sterk is, want je bent Muzette!, dat is alles wat ze zag denk ik, en dan ben je helemaal perfekt, en wag je schrijft dat iedereen mag zijn zoals hij of zij wil zijn, dat is belangrijk vind ik, jij bent Muzette en ik ben Kever, een tettermans met PUNTen, en we zijn allebei anders en allebei presies zoals we moeten zijn, alleen moet mijn buik iets mindet groot zeggen mijn mensen, en daar ben ik het niet mee eens!, mijn vrouw zegt dankjewel voor het kompliement voor het boek van Bolletje, daar is ze heel blij mee, o en ik ga gelijk in de tuin zoeken, in huis had ik al een paar eistikkies gevonden, ze zijn heerlijk!, lieve Muzette ik wens jau en je scullary girl en je mensenoma een fijne paashaasmaandag, en spesjaal voor jau heb ik een paasei achter mijn wangen verstopt en er zitten geen koolhiedinges in en geen roosmarein, het is van Kever!!!

   1. O ja, en gelukkig maar dat je geen woef bent!, woefs kunnen best heel lief zijn denk ik, maar ik vind ze toch een beetje spannend, ik hoop dat Sandor weer beter is!!

 11. Hoi liefe Keef! Frau heeft mij ook van een foto gezien. En ze bleef maar aan me denken. Nou dus toen is ze me op gaan halen. We horen echt bij elkaar. Net als jij en je mensen. Oh en wat is Bolles boekje mooi! Maar jij bent ook mooi hoor Keef. Ik heb een heleboel koustikjes voor je onder mijn staart. Poot, Min.

Reacties zijn welkom