Kattencafé Ditjes & Katjes gaat sluiten

Kattencafé  Kattencafé Ditjes & Katjes gaat sluiten. Twee jaar geleden opende het de deuren in Den Haag.  Straks is het er niet meer.

Op de website kun je nu nog van alles kopen dat te maken heeft met het Kattencafé. Met korting. Er staat ook de aankondiging van sluiten.

 


Na twee fantastische jaren, gaan wij onze deuren sluiten. En geloof me, dit is natuurlijk een moeilijke beslissing geweest! Want wat hebben we het ontzettend fijn gehad, met elkaar en bovenal met de katten. Mijn liefde voor de katten is enorm, en ik vond het ook nog eens geweldig om deze zaak opgezet te hebben. Maar het wordt tijd voor nieuwe uitdagingen; hoe en wat, dat kan ik nog niet zeggen, maar het wordt ongetwijfeld weer leuk!

Onze katjes gaan nu genieten van een zeer verdiend ‘pensioen’! We hebben voor alle katten uiteraard een heel fijn huisje gevonden en misschien leuk om te weten dat Pim en Pelle bij elkaar blijven gezellig, evenals Koda en Eusebio. Zij, maar ook hun nieuwe baasjes, kunnen niet wachten om aan deze fase van hun leven te beginnen. Wat gaan ze het ook weer fijn krijgen! Misschien nóg wel fijner dan hier, hoewel dat moeilijk voor te stellen is 😉

Zeg, en wat hebben we het geweldig mooi gehad, he? Jullie hebben enorm genoten van de katten, en de katten (en wij ook natuurlijk) van jullie. Van jullie schoot, nek (!), stoel (‘opgestaan, plaatsje vergaan’), jassen en tassen, eten (soms. Oeps.), handen, speeltjes, noem maar op. Het was gewoon fantastisch!
Ik wil jullie daarom ook uit de grond van mijn hart bedanken voor deze fijne tijd; en voor het feit dat we dit met elkaar tot zo’n fijne plek hebben gemaakt!
Jullie willen vast nog afscheid komen nemen van de katjes; dat kan! We zijn nog geopend tot zondag 19 augustus en het is business as usual: je kan lekker een hapje en een drankje tussen de katten doen, en misschien nog de laatste merchandise meenemen (50% korting!!).

Daarnaast organiseren we op vrijdagavond 17 augustus een laatste High Wine; en op zondagmiddag 19 augustus sluiten we feestelijk af met live-muziek. Veel plekjes zijn hiervoor al vergeven, dus als je erbij wilt zijn, laat het ons snel weten, dan boeken we nog een tafeltje!


Sluiting

De sluiting roept ook vragen op over de levensduur van kattencafé’s. Is de rage voorbij?

2 thoughts on “Kattencafé Ditjes & Katjes gaat sluiten

 1. Hallo Bert,

  Wat jammer dat het Kattencafé gaat sluiten. Veel mensen zullen het toch wel gaan missen denkt vrouwtje, maar van de andere kant zegt vrouwtje dat als mensen er eens zijn geweest het voor gezien houden en niet meer gaan. In het begin wil iedereen daar wel naar toe. Ja mensen willen steeds weer wat anders, en wij denken ook dat er teveel Kattencafé’s komen.
  Wel zijn we heel blij dat er goed voor al die poesjes wordt gezorgd dat ze een fijn thuis krijgen bij mensen die heel veel van hen houden, want ja tenslotte zijn die katten hun baan kwijt.

  Eigenlijk zijn wij wel benieuwd of er al meerdere zijn gesloten, er is veel geld gegeven door de mensen en hup is alles weg, veel mensen zullen nu dat geld liever aan een ander goed doel geven dan aan dit soort dingen die maar een kort leven kennen.

  Nou ik hoef nog niet met pensioen zegt vrouwtje en we blijven voor altijd tot de laatste zucht bij elkaar, net als jij. Tot morgen weer hoor.

  Bert fijne dag en veel knufjes van vrouwtje en stevig kopje en poot van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip dat vind ik ook het belangrijkste dat de poesjes een fijn thuis krijgen. Ik heb nooit zakgeld aan zo’n cafe gegeven en mijn vrouw geeft ook niks, want zij en ik geven liever aan katten die het moeilijk hebben of aan mensen die voor de katten zorgen dus dat is toch anders. poot van je vriend Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *