kater Thomas (26) vindt een heerlijk thuis

kater thomas   hoi Thomas! Je ziet meteen dat Thomas geen jonkie meer is. Klopt. Deze kater met zijn mooie oren is maar liefst 26 jaar oud.

Thomas is dus een supersenior.  Vanaf acht jaar geldt een kat als senior, maar dat is ook min of meer zo omdat er dan speciale brokjes en zakjes verkocht kunnen worden.

Asiel

Thomas had de pech dat zijn eigen mens – bij wie hij meer dan twintig jaar gewoond had – te ziek was geworden om voor hem te kunnen zorgen. Zo kwam hij in een asiel terecht, om precies te zijn het Baltimore County Animal Services. Daar besloten ze meteen supergoed voor hem te zorgen.

Hij had ook medische zorg nodig voor zijn tanden, voor de schildklier en voor de artrose, problemen die vaker bij oudere katten optreden. Thomas genoot van de snacks en de knuffels die iedereen in het asiel hem graag gaf.

Wat hij niet zag, was dat de mensen van het asiel alles op alles zetten om hem zo snel mogelijk een thuis te geven. Ze zetten zijn foto op een facebookpagina en… binnen een enkele minuut kwam er al een positieve reactie.

Thuis

Laura had de foto gezien en ook gelezen dat Thomas al 26 jaar was. Ze wist meteen dat ze voor deze kater een gouden mandje had, waar hij zijn laatste jaren kon doorbrengen. Rustig, veilig en bij een vrouw die meer dan bereid was om van hem te houden.

Kopjes

Oudere katten hebben de reputatie dat ze extra op mensen gericht  zijn en die reputatie maakte Thomas meer dan waar.  In het begin was hij verlegen maar met wat voorzichtige bemoediging ging het snel beter. Binnen een dag begon hij Laura kopjes te geven en liet hij horen hoe goed hij kon spinnen.

Iedereen is blij dat Thomas zo’n goed thuis heeft gevonden. En Laura is er klaar voor om heel veel liefde te geven aan deze lieve oude jongen.

(Bron: Lovemeow)

2 thoughts on “kater Thomas (26) vindt een heerlijk thuis

Reacties zijn welkom