Jong poesje vindt grote zuster in Ella de boxer

  Op de foto: Willow het kitten en Ella de boxer. De twee hebben elkaar geadopteerd als kleine en grote zuster. Ze spelen samen, slapen samen en eten samen. Wat een gelukkig leven is dat, zeker als je weet hoe het ooit begon.

Geluid

Op een dag hoorde Lori, een lerares in Florida, een vreemd geluid buiten haar huis. Ze zag een kitten met een vreemd koppie, zodat ze meteen wist: dit is een poesje dat speciale aandacht nodig heeft. Dat Lori zoiets begreep, is niet gek. Ze geeft les aan kinderen die speciale aandacht nodig hebben.

Het gezicht van het kitten leek een beetje in elkaar gefrommeld. Maar evenzogoed kon het poesje uitstekend zien, want zodra het Lori zag, volgde ze de vrouw op haar kleine pootjes. Lori: “Ik nam haar dus mee naar huis.”

Zorg

Het kleine poesje kreeg een naam: Willow, genoemd naar de straat waar ze was gevonden. En ze kreeg ook zorg van de dierenarts en van Lori. Willow bleek nog maar zo’n vijf weken oud te zijn, ze had vlooien en ze was verder in goede gezondheid, afgezien van een defect in haar dna, waardoor haar gezicht anders dan anderen was.  Lori vond dat Willow er uniek en prachtig uitzag. Ze mocht voor altijd bij Lori blijven, al was er nog iemand anders die dat goed moest vinden.

Hond

Bij Lori woonde ook Ella de hond. Een boxer, een hondenras dat even lief als ontstuimig kan zijn. Hoe zou dat gaan met zo’n superklein poesje?

Lori: “Het was liefde op het eerste gezicht. Ella was verbazend zacht met haar, zo zacht dat Willow vast dacht dat Ella een grote kat was. ” Ze begonnen elkaar te knuffelen.

Samen

Sindsdien zijn Ella en Willow zusjes. Willow mag bij Ella in het grote hondenbed slapen, ook tussen haar poten. Ella vindt alles goed. Willow doet haar best om Ella te wassen, en als ze moe wordt, valt ze bij haar grote zus in slaap.

Uit het kleine poesje is nu een grote poes van zeven pond gegroeid. Haar gezicht is nog steeds anders dan dat van andere poezen, maar dat maakt niets uit voor de liefde van Ella en Lori.  Ze hoort er helemaal bij.

(Bron: Lovemeow)

 

 

3 thoughts on “Jong poesje vindt grote zuster in Ella de boxer

  1. Oooooh wat een mooi verhaal. En willow is mooi zeg. En die laatste foto laat zien wat echte liefde is.
    LAMOERRRRRRRR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *