Jong poesje komt uit de Porsche en vindt een thuis

jong poesje   Elke brandweerman en iedere brandvrouw verdient een medaille voor het belangrijke werk dat ze doen, en sommigen verdienen er twee.

De Amerikaanse brandweerman  Eric Fillyaw uit Fort Lauderdale  (Florida) is zo iemand.

 

Alarm

Bij de brandweer in Fort Lauderdale kwam een telefoontje binnen dat ze niet elke dag kregen. De eigenaar van een 2016 Porsche Cayenne hoorde een ongewoon geluid uit de luxe wagen komen. Het klonk als… miauwen.

De brandweer rukte meteen uit bij dit ongewone alarm.

Actie

Ter plekke bestudeerde de brandweerman Eric Fillyaw de situatie. Hij kwam tot de conclusie:

ten eerste, dat er een klein poesje vast zat diep onder de motorkap, geen idee hoe het daar gekomen was maar ze zat er,

ten tweede, dat de enige manier om haar te bevrijden was om zowat de halve Porsche te demonteren (en na de bevrijding van het kitten weer in elkaar te zetten).

Gelukkig vond de eigenaar van de dure auto het goed. “Gewoon doen,” was het nuchtere antwoord toen hem om toestemming werd gevraagd.

Operatie

Zulke dingen zijn gemakkelijker gezegd dan gedaan, zeker wanneer er de hele tijd een jong poesje zit te miauwen van ‘help mij’.

Brandweermand Fillyaw  ging langzaam en vastberaden aan de slag met de bevrijdinsg-operatie. Al binnen een uur had hij een weg voor het poesje weten te maken, dat ongedeerd uit de auto kroop. “Meeewww!”  Nu van de opluchting. Fillyaw keek haar eens goed aan: ongeveer zes weken oud, schatte hij. Geen moederpoes in de omgeving aanwezig. Hij wist meteen wat te doen.

Thuis

Fillyaw besloot het kleintje mee naar huis te nemen. ZIjn driejarige dochter Ainsley zou vast dol op haar nieuwe huisgenootje zijn. En dat was ook zo. Het kleine poesje kreeg de naam Porsche, een logische naam.

De kleine Porsche heeft nu een thuis, waar ze voor de rest van haar leven eten en knuffels en liefde krijgt.

(Bron: Iheartcats.com)

2 thoughts on “Jong poesje komt uit de Porsche en vindt een thuis

Reacties zijn welkom