Gratis tatoeages voor het kattencafé

Gratis tatoeages voor het kattencafé   Gratis tatoeages voor het kattencafé: dat was het aanbod van Noir Gent, inderdaad, in België. Ze besloten tot een grote benefietactie nadat het plaatselijke kattencafé in de problemen was gekomen.

Noir Gent zit op Facebook: klik en kijk

Eenvoud

Wat je op de foto ziet,  is een van de vele tatoeages die er die dag zijn gezet. Mooie eenvoud met een trefzekere lijn. Dat kunnen ze daar goed. De dag waarop er vrijwel gratis werd gewerkt, trok dan ook veel bezoekers en klanten. Allemaal poezenmensen die wel een tatoeage wilden laten zetten: dan heb je iets moois plus ook nog een herinnering aan een speciale dag. Het werd een drukke dag. En een succesvolle dag.

Geld

Het kattencafé Dreamcathers in Gent bestond nog maar kort en had toch al een behoorlijke tegenslag gehad. Diefstal van geld. Er was maar liefst 700 euro weg en dat zijn heel veel brokjes. De dief moet wel in hele moeilijke omstandigheden zijn geweest om zoiets te doen. Maar er zijn ook andere mensen, en die werkten bij Noir Gent. Na de benefietdag kwamen ze geld brengen: 1300 euro! Op hun Faceboekpagina schreven ze: “we zijn heel erg ontroerd door de massale opkomst”. Emo, dan weet je zeker dat het ook poezenmensen zijn.

Erheen

Bij Noir Gent doen ze nog veel meer dan poezen op mensen tatoeëren. Ze kunnen er van alles, dus als u denkt ik wil wat nieuws doen met mijn lichaam, dan kunt u erheen, maakt niet uit of u in België of in Nederland woont.

Actie

De actie voor het kattencafé is nou voorbij, maar donaties zijn altijd welkom. Of als u hierdoor denkt, ik wil wel iets geven dan kunt u dat ook doen aan het dierenasiel in uw eigen woonplaats. Alles helpt. En we kunnen allemaal iets doen, de een zet een tatoeage en de ander brengt handdoeken of stort geld.

Reacties zijn welkom