Eindelijk heeft Bailey haar thuis

  Op de voorgrond: een zeer tevreden Bailey. Ze is senior, ze heeft een zwarte vacht en ze zat in het asiel. Maar nu heeft ze een eigen vrouw en een thuis.  Dus daarom kijkt ze zo tevreden.

Asiel

De laatste jaren waren voor miss Bailey Inkling – zoals ze voluit heet – niet zo gemakkelijk. Na zes jaar een thuis te hebben gehad, kwam ze in het asiel terecht. Daar zorgden ze goed voor haar maar ja..  een eigen thuis is toch het fijnste. Ze wisten dat het voor Bailey net iets moeilijker zou zijn om dat te vinden omdat ze een zwarte vacht had.  Zwarte katten komen moeilijker uit het asiel.

Dat bleek. Het duurde bijna vijf jaar voordat er iemand speciaal voor haar kwam.

Prinses

Op een dag kwam er een jonge vrouw in het asiel. Holly vroeg speciaal naar de oudere katten die er al een tijdje woonden. Ze werd voorgesteld aan Bailey. Een paar dagen later zou ze terugkomen, zei ze. Iedereen in het asiel voelde twijfels. Een zwarte seniorpoes immers…

Maar Holly kwam terug. Met een dekentje en een hart vol liefde. Ze vertelde dat ze Bailey graag een thuis wilde geven en dat ze de enige kat zou zijn, met volop speelgoed, ramen om naar buiten te kijken en elke dag knuffels zoveel ze maar wilde. Bailey had een gouden mandje gevonden.

Bericht

Na een paar dagen kreeg het asiel een berichtje over Bailey: ze wenst massages, ze draagt haar staartje oog, haar ogen staan helder en ze houdt van knuffels. Bailey leidt  eindelijk het prinsesseleven dat haar na al die jaren toekomt.

En al die verhalen over dat zwarte katten zo moeilijk op de foto staan blijken niet waar te zijn. Elke kat is fotogeniek. Er zijn alleen mensen die wel en niet kunnen fotograferen.

(bron: Facebook Purrfect Pals)

6 thoughts on “Eindelijk heeft Bailey haar thuis

 1. Hoi Bert, ik ben zelf ook geen prachtige raskat met een bontjas die geld waard is. En ik ben ook zwart met hier en daar wat wit. Ik heb 2 kalige plekjes net boven mijn oogjes en door een zwarte vlek precies op mijn neus zie je mijn gezicht niet echt goed. Maar vrouwtje heeft me toch uitgekozen en ze zegt dat ik de liefste poes ben die ze kent. En dat ik een lieve, ondeugende snoet heb. En dat ze me voor geen goud kwijt wil.
  Ik denk dat hoe je er uit ziet misschien in het begin belangrijk is maar als je lief, leuk en vrolijk bent, dat dát veel belangrijker is.
  Fijn dat Bailey weer gelukkig is!

  1. ja Fietje daar zeg je hele verstandige dingen, hoe je van binnen bent is veel belangrijker dan de kleur van je vacht. Maar ik vind een zwarte vacht supermooi!! En je zie ter goed uit hoor.

 2. Hele wijze woorden van jou Bert “Er zijn alleen mensen die wel en niet kunnen fotograferen.”
  Helemaal mee eens!!

 3. Ik ben ook zwart met wat wit er in. Blek is bjoetivul.
  En als ik in de zon zit glim ik heel veel. Mijn personeel vind dat zo mooi.
  En ik sta altijd mooi op de foto in mijn sjiekdepief pakje

 4. Wat mooi om te lezen dat Bailey een leven als prinses heeft gekregen. Ze is mooi en lief . Dat ze nog heel veel mooie prinsessen jaren mag hebben

Reacties zijn welkom