Benny de kater is de beste pleegvader

pleegvader  Links: Benny de pleegvader en rechts een superklein kitten dat vaderlijke liefde krijgt.  Benny geeft graag liefde aan jonge poesjes en katers die hem nodig hebben. Op zijn Instagram staan volop foto’s als deze.

 

 

 

Kitten

Het vaderschap zit in je of niet, en in Benny zit het helemaal. Hij houdt van kittens, vooral van degenen die een beetje extra zorg nodig hebben. Misschien komt dat ook omdat hij ooit zelf zo was. Een klein katertje, te dun voor zijn prille leeftijd, dat ook nog eens ziek in een asiel zat.

Daar zag zijn vrouw Elena hem zitten. Ze besloot dat hij een kans verdiende, nam hem mee naar huis en verpleegde hem met medicijnen en liefde tot hij beter was.  Tijdens zijn herstelperiode reisde hij met Elena mee naar naar werk in het asiel.

Thuis

 

Benny had een thuis waar hij elke avond naar toe kon. En een eigen vrouw. Dat veranderde hem: het gaf zelfvertrouwen. Soms brengt Elena pleegkittens mee naar huis, die extra aandacht nodig hadden. Benny is dan superopgewonden: hij wil meehelpen het reiskorfje openmaken en als Elena niet oplet, steekt hij zijn kop naar binnen om te kijken wie zijn nieuwe tijdelijke huisgenoten zijn.

Wat doet Benny?

  • de kittens wassen
  • met ze spelen en zorgen dat ze weten hoe je speelt als kat
  • samen slapen
  • knuffelen, zodat ze zich veilig en geliefd voelen
  • soms geeft hij ze een klapje op hun kop met een poot, alsof hij wil zeggen dat het allemaal best in orde gaat komen
  • en hij verliest ze geen moment uit het oog, waar de kittens zijn, daar is Benny

Moeilijk

Vooral wanneer een kitten moeilijkheden heeft, is Benny op zijn best. Zo heeft hij al tientallen kittens geholpen met angst of onzekerheid. Eigenlijk geeft hij in tienvoud terug wat hij indertijd zelf heeft gekregen: liefde en zorg, en een kans op een fijn leven. Hoera voor Benny!

(bron: Lovemeow)

One thought on “Benny de kater is de beste pleegvader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *