Asielkater Hogan koos zijn vrouw en kreeg een thuis

kat en hond  Hoi Hogan! Deze stoere jongen woont samen met een vrouw en een hond, en ze zijn supergelukkig met z’n allen. Hogan zit ook op Instagram.

 

Vroeger zagen ze in het asiel de toekomst voor hem somber in. Zijn neus is niet helemaal goed en zijn linkeroog zit een beetje dicht. Dus of er wel iemand hem een thuis zou willen geven…

Hogan nam zijn toekomst in zijn eigen pootjes.

Asiel

Hogan kwam als zwerfkater in het asiel van het Amerikaanse Seville (staat Ohio). Al snel zagen ze daar wat er met hem aan de hand was. Die neus. Dat oog. Maar hij had een lief en vriendelijk karakter en hij was dol op aandacht.  Omdat het leek of hij voortdurend knipoogde, maakte hij veel los bij mensen. Maar op berichten over deze kater kwam geen enkele reactie.

Knuffels

Amber was helemaal niet van plan een kat te adopteren. Ze woonde met haar kleine hond Ginger en dat ging prima. Toen ze een bericht over Hogan zag, deed haar dat meer dan ze had verwacht. Ze besloot een kijkje te nemen in het asiel. Kijken kon geen kwaad.

Hogan voelde dat dit zijn kans was. Zodra hij Amber zag, rende hij naar haar toe en begon haar benen kopjes te geven. Daarna haar gezicht. Alsof hij wilde dat ze zijn geur droeg, zodat iedereen wist dat die vrouw bij hem hoorde.

Wat Hogan wilde, gebeurde. Diezelfde dag ging hij met Amber mee. Hij had een thuis.

Thuis

Thuis, daar woonde Gigi de hond ook. Tot Ambers grote opluchting werden de twee vrienden. Gigi vindt dat ze de grote zus van Hogan is.

Hogan heeft het nu heerlijk.  Knuffelen, in bed slapen en spinnen, met Gigi spelen, het is allemaal even fijn.  Overdag helpt hij graag in de keuken, als dat nodig is.

En die kleine gebreken? Daar heeft hij nauwelijks last van,  al let Amber wel goed op.

 

(bron: Lovemeow)

One thought on “Asielkater Hogan koos zijn vrouw en kreeg een thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *