Als je anders bent dan anderen en toch liefde wil

kat met gebrek   Attentie, Memphis zoekt een nieuw thuis. Door omstandigheden kunnen zijn mensen niet meer voor hem zorgen. Hij zit nu in een asiel voor katten die anders dan anderen zijn. Memphis heeft wat dingetjes.

Het asiel is:  The Odd Cat Sanctuary, in Amerika.  Ze hebben een website: klik en kijk

Anders

In dit asiel is iedereen anders dan anderen, dus daar is Memphis weer gewoon. Ze vinden dat hij net zo goed recht heeft op een thuis en op liefde als iedereen. Memphis is daar een speciale kat: wat vooral opvalt is dat hij twee neuzen heeft. Elk van de neuzen werken.  Hij was al zo bij zijn geboorte. Dus hij is het gewend en last ervan heeft hij niet. Je hoort hem wat luider ademhalen en spinnen, dus dat is best gezellig.

 

Sproeten

In het asiel zijn ze dol op de jonge kater. Toen ze hoorden dat hij onderdak nodig had, kwamen ze meteen in actie, want ze wisten hoe keihard andere organisaties konden zijn. Zij zagen kansen voor hem.

Tara van het asiel: “Hij heeft aanbiddelijke sproetjes en ook een baardje. Memphis maakt schattige kleine geluidjes, hij heeft een geweldig karakter en heel veel charme. Hij is ook nog eens superaanhankelijk en hij houdt veel van knuffels en spinnen. Degene die Memphis een thuis geeft, gaat heel veel liefde krijgen.”

Anders

Waar Memphis zijn thuis vindt, is op dit moment nog niet bekend. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. Het asiel doet het goed op de website en op Facebook en het is zonder meer duidelijk dat Memphis wel aan de buitenkant anders is, maar van binnen een lieve jongen.

Tara: “Wij geloven dat alle katten liefde, aandacht en zorg verdienen en dat er voor elke kat een gelukkig thuis bestaat.” Wat een geweldige organisatie. Memphis is veilig en geliefd, en dat zal zo blijven.

(bron: Lovemeow.com)

3 thoughts on “Als je anders bent dan anderen en toch liefde wil

  1. Oooooh
    Vrouwpersoneel zei meteen wat is hij mooiiiiiiii. 2 neusjes,2x meer lekker eten ruiken.2x meer natte zoentjes met de neus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *